Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 59 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-06, 18:40   #1741
ladymln
Zadomowienie

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez BigBeautifulLulu Pokaż wiadomość
Wiesz, nie chodzi mi o to, że mówicie, ale w jaki sposób to mówicie. Można to powiedzieć normalnie, a nie atakować nas na każdym kroku.

co do nadanie tonu dyskusji - dostosowałam się do wcześniejszych postów.
To Ty na każdym kroku, w każdym napisanym dziś poście próbujesz wbić nam szpilę.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
ladymln jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:43   #1742
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość

Ja tz ja też nagrywałam i koncerty
O taak, koncerty również nagrywałam A pamiętasz jak kiedyś była wojna pomiędzy fanami Backstreet Boys i Kelly Family Ale mi się chce śmiać z tego

Cytat:
Jeśli tak to odbieracie jest mi przykro, jakoś nigdy nie uważałam że czegoś takiego jak kosmetyki można zazdrościć.

Słabe.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:44   #1743
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Kurde zastanawiam sie czy nie lecieć do Rossmana po szampon z Aussi czy jak to tam sie nazywa

Ale ja jestem ślimak, a musze i tak wyjść z domu, teraz już nie zdąże Bońku [COLOR="Silver"]
u mnie w rosie nie widziałam jeszcze tego cuda, ale po tym jak mi szwagierka zjarała me piękne włosy będę musiała zapolować na te cudownej zawartości specyfiki.

P.S. ja bym już dzisiaj nie szła

Cytat:
Jeśli tak to odbieracie jest mi przykro, jakoś nigdy nie uważałam że czegoś takiego jak kosmetyki można zazdrościć.
Na imprezie mało która dokładnie przypatrzyła się co dostała. Dograłam część z prezentami, bo wiem że dużo jest ciekawych co dostałyśmy, więc czemu tego nie pokazać?

Nie bawię się w adwokata, ale po prostu chce wyrazić swoja opinię.
i na tym niech będzie koniec, bo dyskusja się zaczyna robić bezcelowa, ot odbijanie piłki. Każda ze stron ma rację tak na dobrą sprawę. Ja bym się nie ośmieliła pisać do firmy, ze spotykam się z koleżankami i chcę jakiś prezent, tudzież czy firma zasponsoruje prezenty, ale to tylko ja i jak każdy mam swe zdanie, swoje poglądy i gusta
Stary 2013-06-06, 18:48   #1744
lovically
Zadomowienie

Ja nie rozumiem po co ogłaszać na fb zjazd youtuberek. Dodatkowo po co pisać do firm o prezenty? To wygląda tak jakbyście jechały tam dla łupów, nie dla towarzystwa. Poza tym chyba nigdy nie zrozumiem faktu dodawania filmików ze zlotów na yt. Szczególnie jeżeli osoby będące na nim "łapią się za głowę" podczas oglądania.
My feet never touched the ground

I'm so heavy, heavy in your arms.
lovically jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:55   #1745
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
O taak, koncerty również nagrywałam A pamiętasz jak kiedyś była wojna pomiędzy fanami Backstreet Boys i Kelly Family Ale mi się chce śmiać z tego
Jasne!!!

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:52 ----------

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość

i na tym niech będzie koniec, bo dyskusja się zaczyna robić bezcelowa, ot odbijanie piłki. Każda ze stron ma rację tak na dobrą sprawę. Ja bym się nie ośmieliła pisać do firmy, ze spotykam się z koleżankami i chcę jakiś prezent, tudzież czy firma zasponsoruje prezenty, ale to tylko ja i jak każdy mam swe zdanie, swoje poglądy i gusta

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Cytat:
u mnie w rosie nie widziałam jeszcze tego cuda, ale po tym jak mi szwagierka zjarała me piękne włosy będę musiała zapolować na te cudownej zawartości specyfiki.

To jak mówisz, to nie pójde, tym bardziej że za 5 minut zamykają, a ja mam z buta jakieś 20

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-18 o 17:33
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:57   #1746
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ladymln Pokaż wiadomość
To Ty na każdym kroku, w każdym napisanym dziś poście próbujesz wbić nam szpilę.

Ech...bo Wy ciągle to robicie. Ja staram się bronić przed bezzasadnymi atakami na vlogerki.
BigBeautifulLulu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:58   #1747
sylwoha
Zakorzenienie

ple ple wezcie skonczcie, po mojemu to zachowanie bylo troche dziecinne i na filmie bylo widac, ze mala czesc yourtuberek czula sie zazenowana, ale hu kers
i przestan lulu pisac ze wspolpraca to tak sobie wyszla, od dawna wiadomo ze blogerki spotykaja sie, owszem towarzysko, ale tez dla korzysci
tak jest i tyle mi to w ogole nieprzeszkadza, kazdy niech sobie zyje jak chce
sylwoha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 18:58   #1748
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Ech...bo Wy ciągle to robicie. Ja staram się bronić przed bezzasadnymi atakami na vlogerki.
Nie zauważyłam, żeby wszystkie dziewczyny, które się tu wypowiadają robiły to ciągle.
I tak, zaraz odezwą się głosy, że "ja odkąd skończyłam 8 miesięcy i nauczyłam się sprawnego chwytania pracuję w chińskiej fabryce tekstyliów, żeby zarobić na swoje zachcianki" - ale nie każdy musi pracować w takim wieku, sorry.
Stary 2013-06-06, 18:58   #1749
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:

W summie racja, lepiej to skończyć, Każdy i tak będzie obstawał za swoja racją.

Miłej reszty dnia dziewczyny

Edytowane przez BigBeautifulLulu
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:01
Stary 2013-06-06, 18:59   #1750
katepew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
podobno dobra jest ja bym poczekała na więcej opinii na KWC żeby wiedzieć co dokładnie się sprawdza, bo trochę tego jest, a na razie to same 'sponsorowane' opinie chyba

bubus Mistrzu

BigBeautifulLulu każda z nas ma swoją opinię na dany temat...ale nie pisz że Was krytykujemy, bo MY też chcemy wyrazić SWOJĄ opinię, a w tym momencie tłumaczysz się za całą ferajnę YT, a My nawet nie pisałyśmy pod Twoim adresem, więc też nie rozumiem Twojej krytyki pod naszym adresem....
A chodzi o to że dziewczyny wstawiają recenzję produktów, które dostałyście i używacie raptem tydzień czasu w już jest opinia że to KWC, a to zwykły bubel i do tego po pół roku już się opinia zmienia.... więc troche więcej krytyki do własnej osoby i obiektywizmu

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:03   #1751
Atenya
summer vibes;)

http://www.youtube.com/watch?v=tsCfN...ature=youtu.be Karolina KOCHA LUBI INSPIRUJE ♥MAJ i mnóstwo reklam
Stary 2013-06-06, 19:04   #1752
Takajakaya
Wtajemniczenie

Na pewno fajnie jest coś dostać, ale jakoś nie widać po tych filmikach i często zdjęciach na blogach zadowolenia ze spotkań, a jedynie prezenty i kosmetyki. W komentarzach pojawiają się pytania - jak się można wkręcić na takie spotkanie...

Pierwsze spotkania były bez prezentów i było ok, a teraz gdyby odbyło się spotkanie bez to myślę, że wiele osób byłoby zawiedzionych

Poza tym po filmikach mam wrażenie, że jedyne co się tam dzieje, to nagrywanie...chyba że jest tak, że jest pół godziny i wtedy kręcimy. No, ale kto nie był na takim spotkaniu to nie wie jak tam jest. Ja nie byłam.

Edytowane przez Takajakaya
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:08
Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:06   #1753
BigBeautifulLulu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość

bubus Mistrzu

BigBeautifulLulu każda z nas ma swoją opinię na dany temat...ale nie pisz że Was krytykujemy, bo MY też chcemy wyrazić SWOJĄ opinię, a w tym momencie tłumaczysz się za całą ferajnę YT, a My nawet nie pisałyśmy pod Twoim adresem, więc też nie rozumiem Twojej krytyki pod naszym adresem....
A chodzi o to że dziewczyny wstawiają recenzję produktów, które dostałyście i używacie raptem tydzień czasu w już jest opinia że to KWC, a to zwykły bubel i do tego po pół roku już się opinia zmienia.... więc troche więcej krytyki do własnej osoby i obiektywizmu

ale wyrażajcie swoją opinię, przecież o to tutaj chodzi. Ja nie krytykuje...napisałam tylko, że robi się nam przykro z takich a nie innych powodów.

Nie znam dziewczyn,które testują kosmetyk tydzień i pieją nad nim zachwycając się.
Stary 2013-06-06, 19:06   #1754
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Jasne!!! Jeżu aż wstyd sie przyznać za kim ja byłam
Ja nigdy nie lubiłam tych Kelly Family, jacyś tacy oblechowi byli :P Za to byłam wierną, ogłupiałą fanką BSB, a Nick to moja WNM (wielka niespełniona miłość) kiedy miałam 13 lat gdzieś w domu na strychu u rodziców leżą jeszcze teczki załadowane wycinkami z gazet i plakatami lol
Stary 2013-06-06, 19:09   #1755
ladymln
Zadomowienie

Cytat:
Ja nigdy nie lubiłam tych Kelly Family, jacyś tacy oblechowi byli :P Za to byłam wierną, ogłupiałą fanką BSB, a Nick to moja WNM (wielka niespełniona miłość) kiedy miałam 13 lat gdzieś w domu na strychu u rodziców leżą jeszcze teczki załadowane wycinkami z gazet i plakatami lol
Przybij piątkę Mogłabym to samo napisać
Stary 2013-06-06, 19:11   #1756
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Przeraża mnie trochę styl życia jaki powoli ( jeśli nie już ) wyznacza youtube. Na serio trzeba mieć tonę wszystkiego, byle tylko mieć? Ja bym sto razy wolała iść "kameralnie" z dziewczynami na niż węszyć interes gdzie tylko się da, dla kolejnej bransoletki, kremiku i pędzla.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:15   #1757
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
KF byli fujjj i śpiewali tak kościelnie nijako.
BSB byli lalusiowaci.
Za to upiornie podobał mi się wokalista Die Toten Hosen. Ale ja zawsze byłam inna.
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:17   #1758
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
hehehe to piąteczka

Cytat:
Napisane przez Vampi_z_piekla_rodem Pokaż wiadomość
Przeraża mnie trochę styl życia jaki powoli ( jeśli nie już ) wyznacza youtube. Na serio trzeba mieć tonę wszystkiego, byle tylko mieć? Ja bym sto razy wolała iść "kameralnie" z dziewczynami na niż węszyć interes gdzie tylko się da, dla kolejnej bransoletki, kremiku i pędzla.
ten styl YT wyznaczał od samego początku, wszystko szło na ilość, na próbowanie tony różnych rzeczy, jeny pamiętam ten szał chyba w 2010 roku na te jumbo pencil z NYX, dziewczyny by pozabijały za te wszystkie nowości ze Stanów, a jakie szaleństwo jak essence to Polski weszło.
naturalne w kolei jest zainteresowanie producentów darmową reklamą oraz dziewczyn chcących na tym zarabiać na życie czyt. Susz bo przyznać trzeba, że nie wszystkie ytberki mają takie parcie, choć większość niestety...

każdy robi wedle własnego uznania. Zdrowe to to z pewnością nie jest, a już w szczególności dla tej najmłodszej, nastoletniej widowni.

Cytat:
Napisane przez dacn Pokaż wiadomość
BSB byli lalusiowaci.
Za to upiornie podobał mi się wokalista Die Toten Hosen. Ale ja zawsze byłam inna.
no byli lalusiowaci, ale nie tak bardzo jak NSync na szczęście szybko wróciłam do żywych i przeszłam płynnie z tego boskiego popu na rock i tak mi zostało

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:18
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:18   #1759
Gofrzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Też lubię organizację kosmetyków, chociaż niczym mnie już te filmiki nie zaskakują.
Outfity chyba najbardziej lubię no i tematyczne np. konkretnie o podkładach, o filtrach, pielęgnacji np, cery suchej itp.
I kocham tego kota http://www.youtube.com/channel/UCRVruzlQF5cqpw9jQgIgNdw
Maruuuu

Cytat:
Napisane przez lexi221 Pokaż wiadomość
Ten kot jest świetny

Wklejałyście tutaj chyba filmik z tym samym futrzakiem , gdzie robił jeszcze lepsze numery i taka fajna muza leciała nie mogę znaleźć
Cytat:
Napisane przez olewa Pokaż wiadomość
to ja to ja to ja
Zatrzasnęłaś je na klucz, wystawiłaś mnie na bruk.
Choć rację masz, że nie znasz mnie,
jak mogłaś tak dać wkręcić się.
Gofrzyca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:21   #1760
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Takajakaya Pokaż wiadomość
Na pewno fajnie jest coś dostać, ale jakoś nie widać po tych filmikach i często zdjęciach na blogach zadowolenia ze spotkań, a jedynie prezenty i kosmetyki. W komentarzach pojawiają się pytania - jak się można wkręcić na takie spotkanie...
ja gdzies czytałam że niektórzy to tak robią, że jak dowiadują się że spotkanie bez prezentów to nie idą mimo wyrażenia chęci wcześniej no i chyba tu na wątku ktoś pisał albo gdzieś mi mignęło, że niektóre osoby czekają na prezenty i zaraz potem sie zwijają na chatę.. także tego, to nie nasze widzi mi sie te wszystkie wnioski, które tu wyciągnęłyśmy.
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:22   #1761
201605170931
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Maruuuu

to ja to ja to ja
a a biedna zamiast uczyć się na egzamin z historii oglądam tego słodkiego kociaka <3
201605170931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:22   #1762
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
No weźcie no

Jak dobrze, że mam ten czas za sobą
Ale najfajniejsz rzeczywiście Viva Zwei, tam leciały megaśne kapele, naprawdę bardzo jakoś kształtowałą moje gusta muzyczne

Czas edycji: 2013-06-18 o 17:34
Stary 2013-06-06, 19:22   #1763
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gofrzyca Pokaż wiadomość
Maruuuu
triangle Maru rządzi
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:23   #1764
katepew
Rozeznanie

Cytat:
ale wyrażajcie swoją opinię, przecież o to tutaj chodzi. Ja nie krytykuje...napisałam tylko, że robi się nam przykro z takich a nie innych powodów.

Nie znam dziewczyn,które testują kosmetyk tydzień i pieją nad nim zachwycając się.
Ale dlaczego tłumaczysz się za dziewczyny Rozumiem jakbyś spotkała tu krytyczny głos pod swoim adresem, ale tak .... Zresztą jak już to dziewczyny są tak wrażliwe to niech nie patrzą na krytyczne głosy i omijają ten wątek i go nie czytają, do tego usuwają negatywne komentarze i będzie się Wam dobrze żyło.... nam jak się coś nie podoba to nie oglądamy i już
Zresztą YT tym się różni od wizażu, że na YT może wpaść każdy i pokrzyczeć a tutaj za swoje słowa się odpowiada ....

Może Ty nie znasz, ale ja tak i swoimi postami, obroną yt robisz takie wrażenie, że jakby Ciebie to dotyczyło ...

Tak jak już dziewczyny napisały dalsza dyskusja jest bezsensowna ....

akasha84 dokladnie

Strasznie jestem ciekawa tej odżywki, zresztą napaliłam się na te pomadki wino elixir, maja fajne kolorki i konsystencję ... któraś miała może ?

http://www.youtube.com/watch?v=QUQsqBqxoR4 jest moc siedzi i nie chce wyjść

Edytowane przez katepew
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:26
katepew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:23   #1765
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
a ja byłam nawet na koncercie :P DTH
Stary 2013-06-06, 19:25   #1766
dacn
Zakorzenienie

Cytat:
Ale najfajniejsz rzeczywiście Viva Zwei, tam leciały megaśne kapele, naprawdę bardzo jakoś kształtowałą moje gusta muzyczne
A tak Rammstein a teraz nie mogłam jechać na ich koncert

Cytat:
a ja byłam nawet na koncercie :P DTH
Zazdroszczę.

Edytowane przez dacn
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:26
dacn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:27   #1767
Takajakaya
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
ja gdzies czytałam że niektórzy to tak robią, że jak dowiadują się że spotkanie bez prezentów to nie idą mimo wyrażenia chęci wcześniej no i chyba tu na wątku ktoś pisał albo gdzieś mi mignęło, że niektóre osoby czekają na prezenty i zaraz potem sie zwijają na chatę.. także tego, to nie nasze widzi mi sie te wszystkie wnioski, które tu wyciągnęłyśmy.
Bodajże na którymś blogu (a może YT? nie pamiętam) dziewczyna pisała całkiem niedawno, że jak ogłosiła, że prezentów nie będzie to kilka osób się wyłamało i spotkanie wyszło na kilka osób tylko. Niestety nie pamiętam gdzie to było ale raczej blog. Tylko czyj...?

Takajakaya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-06, 19:27   #1768
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
No weźcie no
ja KF miałam wycinanki i miałam koleżankę, która się właśnie ze mną kłóciła kto lepszy, ona ofkoz BSB Ale potem dołączyła do mnie inna koleżanka i byłyśmy dwie na jedną
A potem wszystkie trzy przerzuciłyśmy sie na metal

Też trochę później sluchałam innej muzyki, cięższej, choć nie mam metalu w sercu Był czas, kiedy słuchałam sporo hip hopu, ale kiedyś rap był inny, a teraz?Totalna klapa, choć wyjątki są.

Cytat:
Cytat:
Cytat:
BSB byli lalusiowaci.
U mie to samo no i moją miłością również był Nick Plakaty to był must have Czasem z sentymentu puszczam jakis kawałek z dawnych czasów. Lubilam też N Sync i nieco później World Apart, ale tylko kilka kawałków fajnych mieli. No i nie można zapomnieć o Spice Girls

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-06 o 19:35
Stary 2013-06-06, 19:29   #1769
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
ten styl YT wyznaczał od samego początku, wszystko szło na ilość, na próbowanie tony różnych rzeczy, jeny pamiętam ten szał chyba w 2010 roku na te jumbo pencil z NYX, dziewczyny by pozabijały za te wszystkie nowości ze Stanów, a jakie szaleństwo jak essence to Polski weszło.
naturalne w kolei jest zainteresowanie producentów darmową reklamą oraz dziewczyn chcących na tym zarabiać na życie czyt. Susz bo przyznać trzeba, że nie wszystkie ytberki mają takie parcie, choć większość niestety...

każdy robi wedle własnego uznania. Zdrowe to to z pewnością nie jest, a już w szczególności dla tej najmłodszej, nastoletniej widowni.
DOKŁADNIE, lepiej bym tego nie ujęła

Susz to jest w ogóle masakrejszyn! Przeczytałam jej jeden zdziwiony komentarz, że "nie rozumie co ma sponsorowany filmik do wiarygodności?"

Otóż bardzo dużo! Zawsze oceniamy totalnie inaczej coś, co dostajemy, w porównaniu do czegoś o co się staraliśmy, albo cieżko na to pracowaliśmy. Czy wydajemy swoje własne pieniądze, gdzie zastanawiamy sie dwa razy, zanim wydamy te pieniądze.
Kij z kosmetykami, ale depilator?? Przecież mało którą nastolatkę stać na depilator, albo nawet dorosłą babkę.
Tak obejrzałam w końcu ten sławetny filmik o kolejnej torebce i co??? Jakiś beznadziejny konkursik, jak użyć chusteczki cleanic?? Dobrze zrozumiałam? To ma być konkurs a la Karolcia - czyli kreatywność?

To jest zwykła psychologia: jaki masz stosunek, do rzeczy którą dostaniesz??
A jaki do rzeczy, na która ciężko pracujesz?? Albo jak chętnie wywalasz kase, kiedy wiesz, że musisz sie napracować na nią??

A one zbierają tony kosmetyków, nazywając to współpracą, bo one czują sie w obowiązku TESTOWANIA DLA NAS kosmetyków, a ja sie pytam, czy ja ciebie o to proszę?? Czy ktoś od ciebie tego wymaga??
Wszystko zaczęło sie bardzo niewinnie na tym całym jutbie, ale zmierza w bardzo nieciekawym kierunku...

Czas edycji: 2013-06-06 o 19:56 Powód: błędy i literówy, masakra
Stary 2013-06-06, 19:30   #1770
Rossonera
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez katepew Pokaż wiadomość
Strasznie jestem ciekawa tej odżywki, zresztą napaliłam się na te pomadki wino elixir, maja fajne kolorki i konsystencję ... któraś miała może ?
Ja mam, nr 05, taki ładny nudziak, ale u mnie nie widać jej za bardzo na ustach, poza tym, jest strasznie nietrwała Nie wiem, czy kupiłabym ponownie...
Swoją drogą, fajna literówka
Rossonera jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości