|
|
#2071 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Cytat:
Mały Cud ![]() Cytat:
U mnie 11t3d i moje "wzdęcie" towarzyszy mi o każdej porze dnia i nocyPytała się któraś o problemy z cerą. U mnie brak...bez krost jak pupa niemowlaka. Włosy długo się nie przetłuszczają i przestały wypadać. Do tego paznokcie rosną jak szalone-jeszcze nigdy nie miałam takich zdrowych swoich naturalnych. Gorzej z samą skórą bo jest strasznie sucha.
|
|
#2072 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj w naszym gronie ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ---------- o właśnie a kiedy się trzeba do szpitala zgłosić z chęcią rodzenia u nich? Kiedy ewentualnie "zamówić" położną? Kurczę niby na wszystko jest czas a potem okazuje się, że wszędzie kolejki i miejsc nie ma....
|
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Nasze planowane, wyczekane nie zdążyło byc, bo od stwierdzenia "zróbmy sobie dziecko juz teraz" do dwóch kresek minęły niecałe trzy tygodnie
Edytowane przez perfuzja Czas edycji: 2013-06-06 o 19:57 |
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
u nas tak naprawdę zaskoczyło w pierwszym cyklu po odstawieniu gumek
- postanowiliśmy przestać się zabezpieczać no i jak się trafi to się trafi. Nie spinaliśmy się z zegarkiem w ręku ale przyznam szczerze że myślałam że to dłużej potrwa W sumie to dobrze bo do najmłodszych nie należymy a czas leci....
|
|
#2075 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co z położna to sama nie wiem. Chyba po usg genetycznym sie zainteresuje.
|
|
#2076 | |||
|
Zakorzenienie
|
o tany ale fajnie widać
super!!!u mnie pewnie będzie jeszcze biała plamka ![]() ---------- Dopisano o 19:59 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- Cytat:
dokładnie jestem tego samego zdania- to chore i poniżające że kwestię komfortu psychicznego i fizycznego uzależnia się od pieniedzy! A gdzie te wszystkie fundacje "rodzić po ludzki" itp? A gdzie ta polityka prokobieca? Nie dość, że poród todla kobiety nieziemski wysiłek i potworny stres to jeszcze zamiast jej ulżyć to się kasy wymaga- rrrr ---------- Dopisano o 20:04 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- byłam dziś na zakupach i zaszalałam w ramach poprawy humoru ![]() kupiłam cztery żakiety (jedyna część garderoby, którą w miarę bezpiecznie mogę kupić) i dwie bluzki- takie luźniejsze, przyszłościowe .Umęczyłam się potwornie- nogi mi w tyłek weszły od łażenia po sklepach
|
|
|
#2077 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
tp: 01/06/2015 Edytowane przez Soleil_Rouge Czas edycji: 2013-06-06 o 20:11 |
|
|
|
|
#2078 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie szczerze mówiąc nie oburza opłata za znieczulenie. Wole płacić i w razie czego dostać od ręki niz miec "przydzialowe" i nie moc sie o nie doprosić.
|
#2079 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cały dzień byłam dziś poza domem i widzę, że mam spore zaległości. Pobieżnie przejrzałam wątek, bo szykuję kolacje, zaraz wraca Mężu z pracy. Pisałyście o reakcjach Waszych czworonogów na dzieci... My od zeszłego roku mamy sukę -przybłędę, która niestety na dzieci nie reaguje zbyt dobrze. Każde dziecko które przychodzi do naszego domu musi być groźnie obszczekane, dopiero po kilku chwilach psica się oswaja i ucisza. W stosunku do dorosłych tak się nie zachowuje. Nie mam pojęcia czy ujada tak z zazdrości, czy chce dominować nad małym człowieczkiem, czy kiedyś jakieś dziecko jej zrobiło krzywdę. Mam nadzieję, że jak już się pojawi nasze maleństwo, to zaakceptuje go tak samo jak resztę naszej domowej ekipy. Załączam fotkę - to krzyżówka jamnika z owczarkiem niemieckim i nietoperzem Szczególnie pozdrawiam nowe przyszłe mamuśki na naszym wątku
|
#2080 | |
|
Gang Iren
|
Cytat:
W Anglii ZZO za darmo,zreszta wszystkie badania za darmo,leki sa za darmo dla ludzi o niskich dochodach takze,dla ciezarnych i dzieci do 16 roku zycia. Duzo roznych rzeczy sklada sie na to,ze zyje mi se tutaj o wiele lepiej niz w Polsce. Aira fajny psiak!
|
|
#2081 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2082 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super razem z kotem wygląda
|
|
|
|
|
#2083 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale fajna psinka ![]() ja to kocia mama jestem - piękna na Twoja tricolorka, ja też mam tricolorkę
|
|
|
#2084 |
|
Raczkowanie
|
Przecudne macie zwierzatka!!!
a ja to jestem kocia mama - mam trzy kotki ze schroniska niewychodzace i dodatkowo opiekuje sie osiedlowymi
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja kota też nie wychodząca jest- spaceruje tylko po balkonie (oczywiście osiatkowanym)
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Fajny psiak. widzę tu dużo kocich świadomych mam
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Gang Iren
|
Magnusia piękna twoja kotka
Ja mam kochanego szaraczka,który miał być dziewczynką,a u weta okazało się,że jest chłopakiem
|
#2088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale śliczny- wygląda na łobuziaka
|
|
|
#2089 |
|
Gang Iren
|
Dziękuję
No bo w sumie jest łobuziakiem,razem z moim synkiem rozrabiają
|
#2090 |
|
Rozeznanie
|
Gosia - cudny ten Twój kociak! I jak pozuje profesjonalnie do zdjecia!
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
aj to jeszcze dwa wrzucę bo ja mam hopla na punkcie mojej koty
|
|
#2092 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
w takim razie dla mnie ból porodowy powinien być do zniesienia pierwsze 3 dni okresu to dla mnie koszmar był, szpital, omdlenia i kroplówki z ketonalem.masakra
|
|
#2093 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
Dziewczyny zazdroszczę Wam kociakow... Ja kocham koty, to moje bratnie dusze a jak na złość mój tz alergik :-( zostawilam swoje dwa kocisze w mieszkaniu mamy i tam sobie żyją. Chcialabym mieć kotka, a jeszcze bardziej wziąć go żeby dac mu prawdziwy dom, bo te schroniskowe koty to straszne biedulki :-(
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2094 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Soleil_Rouge;411903 86]
Ja odstawiłam tabletki anty końcem kwietnia i zaczęliśmy od razu się starać, myślałam że trochę nam to zajmie a tu prawie że od razu miła niespodzianka
|
#2095 |
|
Raczkowanie
|
Moja psica z wszystkimi zwierzakami żyje w symbiozie
![]() Na drugim zdjęciu po sterylce, z ciepłym okładem na brzuchu.
|
#2096 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014
O to witam w klubie
ja swoją wzięłam że schroniska- największy wypłoszek ze wszystkich dookoła, ale to była chyba miłość od pierwszego wejrzenia Przez dwa i pół roku jedyny kontakt ze światem zewnętrznym to było okno i parapet, nie liczę kilku wycieczek samochodem (uwielbia to, teraz tylko zobaczy otwarte drzwi i już wiadomo gdzie jej szukać ). Steryl była w umowie adopcyjnej, a nawet gdyby nie to bym nie odpuściła. Teraz od dwoch miesięcy kocica spaceruje po dworze- mamy duże podwórko z dala od cywilizacji, chociaż w mieście. Ale na noc zawsze wraca a jak ja ide na ogród zawsze przy nodze jak piesek mogłabym tak pisać i pisać - przyznaję mam bzika na jej punkcie ![]() Od kilku dni nie mogę spac w nocy, a cały dzień mogłabym przespać. Już zaczynam się tym męczyć ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2097 |
|
Raczkowanie
|
OOanulkaOO mam taki metaliczny właśnie posmak
![]() malaMigotkAaa nasza fasolka nieplanowana...trudno w to uwierzyć, ale mój mąż bardzo chorował od dosc dawna, wiec o przytlaniu mowy nie było...a ją już taka miałam ochotę na przytulanki, b.duzo lekow zazywal, robilam mu tez zastrzyki p/bolowe, liczylam sie z tym, ze nic z przytulania, ale raz tak chyba o ladnie uprosilam i jakos tak wyszlo hehe...no..tak wiec jeden raz wystarczy A gdzie chodzisz do dr? Będziesz rodzic na strzelców? Tak się składa, że pół życia spędziłam w chorzowie i stamtąd pochodzę
|
#2098 |
|
Rozeznanie
|
magnusia,aira,gosia=ale słodziaki!! ja mam pieska-jak się obrazi to wystawia jezyk xD
Wczoraj wieczorem nie wchodziłam na forum.Miałam dziś testować ale w pon wyszła popołudniu kreseczka mala -pomyślałam ze powinna wieczorem coś wyjść w czwartek -wyszła prawie biała-strasznie sie zasmuciłam. Nie spalam cala noc i o 4 nie wytrzymałam-zrobilam 2 test piękna odrazu 2 kreska dużo mocniejsza wyszła oczywiście nie śmiałam nie obudzić TZ- który strasznie sie ucieszył
Edytowane przez lejdi_aga13 Czas edycji: 2013-06-07 o 06:31 |
|
|
|
#2099 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
gratuluję!!!Ja wczoraj się trochę zmartwiłam, bo leżałam w łóżku na plecach i TŻ czymś mnie rozbawił tak, że cały brzuch mi się trząsł jak galareta i w pewnym momencie mnie coś zabolało z prawej strony i mam teraz masę głupich myśli Dziś mnie nic nie boli. W środę mam wizytę, to lekarz do mnie zajrzy Miłego dnia dziewczyny, ja dziś jestem cały dzień w terenie, więc do wieczorka
|
|
#2100 |
|
Rozeznanie
|
No widac widać ta drugą kreskę!! I to bardzo wyraźnie
gratuluje!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.

U mnie 11t3d i moje "wzdęcie" towarzyszy mi o każdej porze dnia i nocy
16.06.2012
- postanowiliśmy przestać się zabezpieczać no i jak się trafi to się trafi. Nie spinaliśmy się z zegarkiem w ręku ale przyznam szczerze że myślałam że to dłużej potrwa 

super razem z kotem wygląda