![]() |
#1861 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Czy już pisałam, jak straszliwie mocno kocham mojego Skarba?
![]()
![]() |
#1862 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moj nie lubie - fakt polezy kwilunie ale zaraz jest grymas i przewrot na plecy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ad 2 - ja jestem 11tyg i jeszcze nie bylam .. ![]() ![]() Cytat:
![]() - jakbym wsatwila fote Mlodego - wygladaliby jak Flip i Flap - tacy podobni ... ![]() aaaa i dobra - nadarbiam dalej - zaczynam 59 strone ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1863 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ad 2 - ufs ![]() Cytat:
a ta dziewczynsa co lezala z toba we sali cos ost wspominala o niej ze by szlo ja znalezc ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
ale dalej bd dochodzic do perfekcji z rogalikami - nast proba w piatek ![]() jakzebym smiala miec żałujże ew roletę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ok i ost 3 strony - wezcie niezle daly do wiwatu ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1864 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaa pikne musze je miec ![]() ![]() tyz tak mam - ost dzien zaczynam od buziaka w polika i pytania '' czy umowi sie Pan ze mna na Randke ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() i wiecie co wam powiem PIERWSZA ![]() ![]() ![]() eh nadrobilam co mialam nadrobic, mam nadzieje ze mi wybaczylyscie moje nieobecnosc, ale ost 2dni Mlody byl bardzo marudny ... wiec ciagle bylam kolo niego - tulanki clausie i tym podobne. no nic Lecem spac i dlaczego dzis jest juz Piatek ... mial byc Czwartek - w planie mialam Farbowanie wlosw (czwartek) i Rogaliki (piatek) i co BEDE zmuszona zrobic te dwie rzeczy dzi ![]() ![]() ehhh ConaRbot ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1865 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1867 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moja teściowa ciągle mi powtarza, że chyba zaraz będę musiala młodemu kaszki dawać, bo się nie najada moim pokarmem i mm ( taaa, jasne ), bo tak często je. I nie pomagają tłumaczenia, że on często je, ale mniejsze porcje. Bo np. je co 1,5 godz. po ok. 60 ml. lub co 2 godz. po ok. 90ml. Ale co tam, przecież wychowała 3 dzieci, to wie ![]() nauczyłam się już, że takiego gadania trzeba tylko posłuchać i nie dyskutować a robić po swojemu Cytat:
Cytat:
he he, cudowna rocznica ![]() ![]() Cytat:
![]() Dzień dobry ![]() Wczoraj nie miałam jak nadrobić, bo pół dnia byłam w mieście na zakupach ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1868 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() brawo za śmianie sie na głos!! ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1869 | ||||||
Zakorzenienie
|
HEJ
![]() u nas dziś nareszcie ciepło i słonecznie ![]() dziś miałam kiepską noc od północy Karol wstawał co godzine! i nawet nie koniecznie chciał jeść tylko jak wziełam go na ręce to usypiał znowu więc go odkładałam i za godzine znowu ![]() ![]() --------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() i jak robisz rogaliki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:52 ---------- ---------------------- i jeszcze jedno ![]() już dziś proszę was o kciuki, modlitwę - co która uważa za stosowne za jutrzejszą operacje Julki ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1870 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A niestety żadnej innej pracy nie może znaleźć. U nas w Lubuskim bezrobocie niestety szaleje Cytat:
![]() opakowanie termiczne też mam. Też się zdziwiłam, że to styropian w środku ![]() A poza tym wkurzało mnie to, bo wielkie i zajmuje za dużo miejsca. Cytat:
![]() Cytat:
![]() u nas to samo ![]() Cytat:
moja mama tak samo. I tłumaczę jej, że to się sprawdza na karczku a nie rączki a ona i tak swoje ![]() Cytat:
![]() na pewno będzie dobrze.Wiadomo, że to bardzo stresujące, ale musisz się trzymać, to wtedy Julka też będzie spokojniejsza. Muszę namówić tż na kupno nowego laptopa, bo ten złom już mnie tak wk****a, że chyba go przez okno wyrzucę. Zamula się co chwilę, a co jakiś czas zamula się na amen i trzeba o reanimować ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1871 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kciuki za operacje!!! bedzie dobrze musi byc ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1872 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ty nam tu nie ściemniaj tulanki, całuski to były, ale co dziennie na jakieś pyszności byłaś zapraszana....fb prawdę powie-a że my nic dobrego nie pichciłyśmy to do nas nie zaglądałaś ![]() Małpka- oczywiście ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1873 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1874 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
witamy sie w 8tygodniu, w klacie Adas ma więcej o 14cm
![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2013-06-07 o 08:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1876 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Filip dzisiaj jak się obudził w nocy o 2 tak usnął o 4 ![]() Pierwszy raz mu się tak zdarzyło, zawsze zje i od razu zasypia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wiem w sumie jak to wyszło, ale na pewno wiedział. Tz brał wolne jeden dzień jak pierwszy raz po nas jechał do szpitala ( miał wziąć dwa dni, ale że musieliśmy zostać w szpitalu, to poszedł do pracy), no i drugi dzień wykorzystał, jak drugi raz po nas jechał. A wiedział na pewno, bo tż mu mówił o tym, że właśnie bierze te dwa dni wolnego, co mu się należą. A potem się okazalo, że mu normalnie wpisali urlop. Tam się w oole nie liczą z pracownikami. Jak trzeba np. zostać po godzinach, to nie pytają się, tylko przychodzi kierownik i mówi"mam nadzieję, że nic sobie nie zaplanowaliście, bo dzisiaj pracujecie do oporu". Z tym, że tam nikt poza tż sie nie odezwie. On ciągle ma problemy w pracy, bo się stawia, a reszta to takie d**y wołowe, że siedzą cicho i robią, co im każą. Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-06-07 o 08:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1878 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miśka dziś nie spała od 4 do 5 ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ---------- Cytat:
![]() A u Twojego TŻ szkoda, że nikt więcej nie walczy i wszyscy milczą. Pewnie gdyby więcej osób się zbuntowało to może by się coś zmieniło.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1879 | ||||
Wtajemniczenie
|
jeszcze ale jak byłam u gina w poniedziałek to powiedział ze pojawi się lada dzień
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:58 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:00 ---------- Poprzedni post napisano o 09:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1880 |
Wtajemniczenie
|
Dobra kochane moje...zbieram się powoli do fryzjera
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1881 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogóle to jaki macie sposób aby maluchy same zasypiały? Bo mój Filip zaśnie sam tylko w nocy. W dzień nie ma szans, choćby nie wiem jak śpiący był poleży w łóżeczku ale nie uśnie, wezmę go w końcu na ręce 2 minuty i śpi. Albo przy cycu zaśnie, albo na leżaczku. ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Cytat:
![]() Ale bym poszła na wesele, niestety nic się nie szykuję jak na razie. 2 lata temu mieliśmy 4 i w tamtym roku 2. Limit wyczerpany. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1882 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
Masz jak w banku ![]() Co by tu zjeść... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1883 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tasia ja tez kocham synka i boje sie go komukolwiek zostawic panikara jakas jestem wtedy ![]() Nyaa wlasnie nie wiem ale do kosciola godz wytrzyma butelka w tym opakowaniu letnie bedzie ok ![]() Monica moj jak zmeczony to sam zasypia czasem, gaszcze go po policzku, albo w lozeczku na karuzele tak patrzy i zasypia... ale musi byc sucho i najedzone raczej ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ---------- http://endo.pl/kategoria/4-dla-niemowlaka.html?utm_sourc e=1510613&utm_medium=pres entservice&utm_content=ma iling&utm_campaign=CPC&ut m_term={referer} Moze ktos cos ![]()
![]() |
![]() |
#1884 | ||||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() ale dzisiaj pięknie ![]() Cytat:
Cytat:
Do dziewczyn zainteresowanych zagadnieniem - więcej o tym napisane jest w "pierwszym roku zycia dziecka" oraz tak ogólnie tu http://www.edziecko.pl/pierwszy_rok/...jczestsze.html Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mierzyłas w klacie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- mój zasypia wszędzie jak jest śpiący -obojętnie gdzie jest . za to nauczyłam go (albo sam sie nauczył ) ze ok 21 .30 karmię i kładę go w łózeczku ,włączam muzyczkę którą słuchał co dzień w brzuchu i zasypia sobie . co do opakowań termicznych bo narzekacie ze ten styropian nie trzyma za długo ciepła ... to moze -tak sobie mysle- termos by był lepszy ?
![]() |
![]() |
#1885 | |||
Wtajemniczenie
|
Bry !
Małpka już po głosowaniu ? Bo coś linka w podpisie u Ciebie nie widzę. U nas dalej lipna pogoda... no ale przynajmniej nie pada...tak już miałam wilgotno w całym domu i pranie schnąć nie chciało, że musiałam na noc ogrzewanie włączyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1886 |
Zakorzenienie
|
No mierzylam:P Obwód główki też
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1887 | ||||||
Zakorzenienie
|
to? http://hipp.dodomku.pl/salon_hipp/pr...e._plynne.html
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1888 | |
Zadomowienie
|
Witam
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1889 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
hej dziewczyny! właśnie była u mnie położna i znowu mamy się zgłosić do lekarza z pępkiem ;/ ehh niby nic tam się nie dzieje ale zostało nam jeszcze ociupinkę tego flaczka i trochę wydzieliny się tam zbiera.. kurde już 6 tydzień a tu dalej kłopot ;/ no i mam problem z wagą.. od jakiś 3 tygodni waga jest ta sama ;/ dziś nawet mniejsza niż tydzień temu ![]() ale to oznacza, że moje dziecko od wyjścia ze szpitala przybrało tylko pół kilo ![]() myślałam, że coś się ruszy jeśli karmię z dwóch piersi.. może też nie tyje bo za dużo śpi.. tzn. przesypia mi całą noc.. chyba muszę zapytać lekarza przy okazji.. a wczoraj wyciągnęłam matę i moje dziecko oszalało z radości ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
laski sprzedam jedną z moich chus z Nati baby, ubrana raz
sprzedam za 140zł z wysyłką to jest ta chusta http://www.natibaby.pl/chusta-mulu-maxi.html doradźcie http://yard-equites.pl/product.php?id_product=153 brąz czy szary ??
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.