|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1831 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dziewczynki uciekam do łóżka. Lol mnie tak łupie, że muszę zmienić pozycję..siedzę i syczę..nie wiem co się tak na mnie uwziął ostatnio
![]() ![]() Śpijcie smacznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1832 |
Konto usunięte
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
szlag!!!! przed chwila zjadlam truskawki i teraz mam zgage!!! :-(
obawiam sie dziewczyny ze po narodzeniu sie maluchow w zwiazkack bedzie gorzej :-( strasznie ciezko sie przestawic na zycie w trojke :-( przynajmniej nam bylo.. oczywiscie to indywidualna spraw i zycze kazdej zrozumienia i wsparcia ze strony tz ale ja sie okrutnie zawiodlam :-( |
![]() ![]() |
![]() |
#1833 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
a co do katarzynki, to nadal ma szanse byc numer 1 ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1834 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
jejeku jak mi się komp wiesza, siedzę na takim przedpotopowym stacjonarnym bo tz zabija zombi na laptopie i nerwicy tu dostaję bo tak wolno chodzi ---------- Dopisano o 23:42 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41197475]szlag!!!! przed chwila zjadlam truskawki i teraz mam zgage!!! :-( obawiam sie dziewczyny ze po narodzeniu sie maluchow w zwiazkack bedzie gorzej :-( strasznie ciezko sie przestawic na zycie w trojke :-( przynajmniej nam bylo.. oczywiscie to indywidualna spraw i zycze kazdej zrozumienia i wsparcia ze strony tz ale ja sie okrutnie zawiodlam :-([/QUOTE] nie strasz, ja mam wątpliwości co do mojego tz jakim będzie ojcem, obawiam się, ze na początku nie da mi właśnie takiego wsparcia, obym się myliła Cytat:
![]()
![]() |
#1835 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Myślę, że do niego dopiero teraz dociera, że dziecko jest czymś realnym i strasznie bliskim i stąd ta zmiana. Bo się boi, a na Tobie wyładowuje emocje, bo tak najłatwiej. Przecież nie pójdzie wyżalić się do kumpla, bo to facet. I co miałby właściwie powiedzieć- że będzie miał dziecko i się boi? ![]() ![]() To wszystko oczywiście w żaden sposób go nie tłumaczy, bo powinien dbać o Ciebie teraz stokroć bardziej... Ale im się wydaje, że nam tylko brzuchy rosną (no i gorzej wyglądamy) a reszta jest bez zmian. Ah no i jeszcze można się ponaśmiewać z sapania/chrapania i pućków... I że nas też to powinno śmieszyć ![]() Mojego TŻ ostatnio oświeciło wręcz, że będziemy mieli syna. Po złożeniu łóżeczka to już w ogóle był w szoku i pytał się, czy ja też wiem, że będziemy mieli syna ![]() ![]() ![]() ![]() Bardzo Wam kibicuję, bo jesteście fajną parą i chciałabym żebyście sobie wszystko szczerze wyjaśnili ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-06 o 23:26 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1836 |
Zakorzenienie
|
Całuję Was wszystkie po kolei za te wszystkie słowa. Może to wyda się bardzo wzniosłe co napiszę, ale naprawdę jesteście dla mnie ogromnym wsparciem i przede wszystkim rozumiecie czego kobieta wymaga lub oczekuje od najbliższej osoby w takiej chwili jaką jest ciąża..nie wiem co bym bez Was zrobiła bo ilekroć mi się chce ryczeć to wiem, że mnie ustawicie do pionu.
Cieszę się, że mamy takie grono, które pomaga na wszelki możliwy sposób jak może, a rozmowa z Wami mi bardzo ułatwia wszystkie złe momenty. Nie chcę Wam już tu nudzić, bo ostatnio się monotematyczna zrobiłam.. mam tylko nadzieję, że zamiast rozlecieć się to wszystko w pi*du skleci się do kupy i oboje będziemy się starać aby zarówno nam było dobrze ze sobą jak i kruszynce. Kocham ogromnie tego faceta i jest to moja prawdziwa miłość.. szkoda, że zachowuje się czasami tak jakby tych rzeczy nie wiedział lub nie chciał ich zauważyć. No nic, uciekam poleżeć, mam nadzieję, że noc będzie dla wszystkich spokojna, bez skurczy, dolegliwości zgagowych czy innych, a dzieciaczki dadzą Wam pospać ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#1837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A oni to chyba nie miewają takich przemyśleń. No chyba, że po dobrym sexie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:20 ---------- Też zmykam ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-06 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1838 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() I dotarło do mnie, że ja też coś takiego powiedziałam TŻ na początku ciąży ![]() ![]() ![]() Ja bardzo żałuję tych słów i twój TŻ też będzie. Przemyśli na spokojnie i będzie przepraszał ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1839 |
Zakorzenienie
|
Witaski,
wpadam tylko powiedzieć, że zanim nadrobię te 20 stron (od wczoraj od 12!!!! świrki) to zastananę już jakieś bobasy ![]() Nie wiem, jak Wy to robicie... U mnie chłopaki jeszcze śpią, a mnie obudził jakiś dziki, suchy akszel, zrobiłam herbatkę i siedzę |
![]() ![]() |
![]() |
#1840 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
En nikogo nie przynudzasz. Każda z nas ma jakiś problem, który zajmuje jej myśli większość czasu.. To normalne
![]() Ja się zbieram na wizytkę, potem napiszę co i jak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1841 |
Rozeznanie
|
dzień dobry
![]() coś nie mogę spać... tż jeszcze z pracy nie wrócił ma któraś z was ten album?? bo nie wiem co jest w srodku i nie wiem czy zamawiać
#1842 |
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Drzewo przywieźli na opał i tak hałasowali przy rozładunku, że nie dało się spać... Chociaż i tak długo bym już nie pospała, bo do labka trzeba iść dzisiaj. Będę odbierać wyniki na paciora i jakoś się ich obawiam ![]() ![]()
#1843 | |
Zakorzenienie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41198526]En nikogo nie przynudzasz. Każda z nas ma jakiś problem, który zajmuje jej myśli większość czasu.. To normalne
![]() Ja się zbieram na wizytkę, potem napiszę co i jak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() dzień dobry dziś mam wielkie zadanie - będę pomagać dla brata przy wyborze pierścionka zaręczynowego jeszcze chcialabym skoczyć do lumpka i muszę się pouczyć na jutro na exam wrrr dobrze, że jakieś już wiadomości w głowie siedzą i trzeba lekko powtórzyć ---------- Dopisano o 07:32 ---------- Poprzedni post napisano o 07:05 ---------- Cytat:
![]() a ja się witam dziś w 32 tc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1844 |
Zakorzenienie
|
hej, ja tu wchodze z mysla czy cos malinka napisała
![]() ![]() Jeju jak mi sie net muli, myslalam, ze wizaz szwankuje, ale jednak nie. Próbuje chodzic po stronach al lipa jest poki co. Zadzwonie dzis do ksiegowej i popytam jak z ta umowa i macierzynskim jesli net nie ruszy sie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1845 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry kochane mamusie
![]() Wstalam o 7:30 bo TZ mi ponastawial budzikow od rana na mierzenie cukru i żarcie ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41198526]En nikogo nie przynudzasz. Każda z nas ma jakiś problem, który zajmuje jej myśli większość czasu.. To normalne ![]() Ja się zbieram na wizytkę, potem napiszę co i jak. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Dzień dobry ![]() Zazdroszczę podgladania synka ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co ty nie spisz o 3 w nocy? ![]() Cytat:
![]() Fajnie ze brat cie o taka rzecz poprosil ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1846 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Dobry!
Malinka!! Rodzisz?! ![]() Mnie o 4 takie skurcze zlapaly, że myslalam ze po ścianie zacznę chodzic ![]() Widzialam ze co niektórzy online o tej godzinie byli ![]()
![]() |
#1847 |
Zakorzenienie
|
ufff zadzwoniłam do księgowości, chcieli tylko wyjaśnienia jak pracowałam w maju, aż mi się gorąco zrobiło
![]() tyle strachu tylko o wyjaśnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1848 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co do Norbercika - nie zawsze mogę go puścić bez śniadania, bo po pierwsze on ma zwyczaj jedzenia śniadania od razu jak wstanie, a dwa - czasem wstaje 5-5,30 i w przedszkolu jesteśmy o 7, a śniadanie w przedszkolu o 9 dopiero. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1849 |
Raczkowanie
|
Witam się z rana! Pogoda okropna i zastanawiam się, czy nie wyskoczyć gdzieś po sklepach pochodzić bo jak zostanę to pewnie dzień mi minie na marudzeniu, a tż w pracy do 16.
Ciekawe czy Malinka rodzi ![]() Edytowane przez tysia222 Czas edycji: 2013-06-07 o 07:38 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1850 |
Zakorzenienie
|
lecę na spacer do lumpka może w dzikim tłumie uda mi się coś wyłowić, zobaczę jak wygląda ten dziki tłum i czy się opłaca poświęcać w walce o ciuchy za 2zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1851 | |
Konto usunięte
|
Witam się z rana w 9 miesiącu ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Perse - Tobie pierwszej ![]() ![]() ![]() fiazo - super zadanie ![]() magdalennne - za wyniki ![]() roxi1980 - i oby tak do końca ![]() ![]() enlevee - rzeczywiście wizaż i forum jest bardzo bardzo przydatne, przekonałam się o tym najbardziej jak urodziłam Ignaśka, klimat i rady i to że można z kimś pogadać (nawet wirtualnie) będąc całymi dniami sama z dzieckiem bardzo dużo mi dały ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Malinka - i co? i co? głodna jestem jak wilk idę zjeść mozarellę z pomidorkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1852 | |
Zakorzenienie
|
ała!!!
![]() Cytat:
![]() ![]() Mela - leż kochana, trzymam kciuki za szyjkę ![]() Teso - relacja materacowa dziś, wczoraj byliśmy z Norbertem na treningu i wróciliśmy późno, już nie miałam sił na nic, wybacz! aaaaa gratuluję 9 miesiąca ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Pamiętam jak kiedyś z radioli w szkole wywołali mni do dyrki, a ja juz szłam jak na ścięcie, chociaż wiedziałam, że w sumie nie mam powodów do strachu. Nie pamiętam o co chodziło, ale o nic strasznego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1854 |
Raczkowanie
|
Hej. Jak czytam wasze wiadomosci o partnerach ze nie macie w nich oparcia to az mnie nosi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1855 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ale lecicie spamiary. Nie nadążam i nie ogarniam całości ![]() Wczoraj byliśmy z tż na Star treku- przeryczałam pół filmu ![]() ![]() ![]()
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-07 o 08:09 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1856 | |||||||
Zakorzenienie
|
Witam
Nie pospałam tej nocy. Jakoś spać nie mogłam, kręciłam się, mąż chrapał, Małgosia z nami spała i się kopała cały czas, a ja leżałam i myślałam o tej mojej szyjce. Potem wkręcałam sobie, że mi się wody może sączą i nie wspomniałam o tym ginowi! ![]() Teraz czekam na tel od siostry, że bezpiecznie wylądowała w Warszawie! Ale to dopiero ok 9. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziś wstałam i z rozpędu poszłam do kur dać i wody, pozmywałam naczynia, zamiotłam podłogę, zrobiłam sobie i Małgosi śniadanie i jak siadłam do kompa przypomniało mi się, że nie wolno mi! ![]()
![]() |
#1857 |
Zakorzenienie
|
hejooo
en ![]() ![]() malinka ?? pewno rodzi kochana nasza. a jaaaaaaaaaaaaaaaaa wiecie co robie - jem truskawki ![]() ![]() ponadto odmrazam lodowke - najwyzszy czas, bo i tak w niej pusto, po dwa trzeba ja wymyc, po 3 powinnam ja dzis zapelnic ![]()
![]() |
#1858 |
Wtajemniczenie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;41199297]Witam się z rana w 9 miesiącu ciąży !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
[/QUOTE] Przypomniałaś mi że ja dzisiaj też ![]() Roxi- zdrówka ![]()
#1859 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1860 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:59.