Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-07, 13:15   #2131
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Pytanie : czy któraś NIE MA jeszcze siary???? i czy siara musi sie pojawić w ciązy????
ja nie mam

Poprasowałam, jeszcze 1/3 mi została, ale kręgosłup mnie boli, więc spadówa.
A teraz siedzę i czuję jak Filip odbija mi się od miednicy na wysokości pachwiny

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:17   #2132
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
lachryma: fajny obiadek

U mnie dzisiaj tortille

cynamonku: a ten brązowy wzięłaś czy czerwony? my brązowy i ciągle nie mam kiedy go złożyć
widzialam jeszcze taki w niebieskim kolorku, ale nie na zadnej stronie polskiej
jak zlozysz to zdaj relacje

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:18   #2133
mela1234
Zakorzenienie

U mnie dziś danie w 10 minut czyli spaghetti carbonara. I co najlepsze nic z papierka! Nażarłam się jak prosie. Poprawiłam prawdziwą Szwajcarską czekoladą - siostrzyczka przywiozła i idę się zdrzemnąć.
Mąż właśnie jedzie na pocztę bo paczka tam na mnie czeka z paroma pajacami dla małej

Edytowane przez mela1234
Czas edycji: 2013-06-07 o 13:19
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:21   #2134
magolina
Wtajemniczenie

Zeżarłam loda nazywa się Opera mini 360 ml w kwadratowym pojemniczku - jest pyszny - brzoskwioniowo-wiśniowo-śmietankowy z sosem wiśniowym po 1.99 zł w Biedrze. Polecam

Moje dziecię od paru dni ma czkawkę - wcześniej nie miewał. I co dziwne, ułożony jest pośladkowo a ja ją czuję bardzo nisko, zaraz na kapą
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:22   #2135
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
hej!
ja po wizycie :
36tc i maly wazy 3,4 kg!! jak w takim tempie bedzie przybieral i nie urodze wczesniej to grozi mi cesarka ;( ja nie wiem po kim maly tyle ma ;D
szyjka zamknieta i na razie gin pow ze nie ma obaw zebym urodzila wciagu 2 tyg, wizyta za 2 tyg, przed wizyta mam podjechac do szpitala zeby zrobili mi ktg
za wizyte i wage maluszka- a cesarka nie taka straszna jak ja maluja

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
szyjka się skraca pod wpływem ucisku dziecka, ale też pod wpływem skurczów. Najpierw się skraca, a później rozwiera. Coś w ten deseń http://upload.wikimedia.org/wikipedi...nce_pl.svg.png

dzieki za wizualizacje szyjki- coś czuje że ja już jestem na drugim etapie i 1 cm jest

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41200818]Jadę do domu po rzeczy i zostaje w szpitalu, dzidzius jest za mały. Będę prawdopodobnie leżeć do końca.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Daj koniecznie znać co tam Ci lekarze mówią, jednak intuicja Cie nie zawiodła mimo że nasze zdania na forum były podzielone, trzymam mocno kciuki razem z Zuzią

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Chciałabym taki kocyk dla mojej małej, ale za niższą cene
prześliczny ten kocyk- tylko dlaczego to co jest tak ładne jest też tak drogie
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
dziewczyny siedze i wyje,

nie wiem czy wam pisac czy nie, moja znajoma zmarła po porodzie, nie wiadomo co z dzieckiem

Ona chodziła do takiej beznadziejnej pani doktor, ktora zlekcewazyla jej zle samopoczucie, miała bardzo silne zatrucie ciążowe. Na dodatek odesłali ją z IP do domu, bo nic nie stwierdzili, a jak już znowu trafiła to nie było kogo ratować. Do Lublina karetka ale i tak zmarła. Normalnie zaciukałabym takich lekarzy.
to straszna wiadomość zawsze współczuje w takiej sytuacji ojcu dziecka, musi sie odnaleźć w zupełnie nowym swiecie

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
ale ładniusio
ja się zastanawiam kiedy wyłożyć ochraniacz i przybornik, żeby sie zbytnio nie zakurzyło
ja założyłam posciel i ochraniacz ale mam taki swoj koc dosyc duzy którym przykryje narazie całe łóżeczko

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
To na poprawę napiszę Wam o pozytywach

Brat zakupił pierścionek, będzie się oświadczał w poniedziałek

Ja wróciłam z łowami z lumpka zgadnijcie ile za to zapłaciłam
super łowy w lumpku a cena zaskakujaca- eh że też wczesniej nie poszukałam u siebie jakiegoś lumpka- teraz nei mam na to zwyczajnie sily a pierścionek bardzo fajny, moj kuzyn oswiadczal sie w marcu i dłą bardzo podobny do tego

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Muszę się pożalić, że od wczoraj czuję się jak w I trymestrze ciąży. Jestem senna. Kiedy tylko moja głowa poczuje coś miękkiego, to od razu zamykają mi się oczy. Od dwóch dni dobrze śpię, ale i tak czuję się niewyspana i wiecznie zmęczona. Mam mega lenia i marudzę bez przerwy. Piersi mnie jakoś zaczęły boleć. Szczególnie sutki. Miewam nawet mdłości. Jakbym "cofnęła się z ciążą w rozwoju."
nawet mi nie mów... ja mam podobnie, od 4 dni śpie i to bardzo twardym snem (tak samo miałam calutki grudzien i styczeń), do tego mam zawroty głowy- wczoraj po prysznicu aż sie wystraszylam i od dzis kapie sie przy otwartych drzwiach i tylko jak TZt bedzie w domu, do tego mam refluks którego nigdy nie miałam, i sikam na potege- skad we mnei tyle wody to ja nie wiem i kompletnie nic nie robie przez zmeczenie i sama na siebie sie złoszcze i popłakuje że jestem taka do d.py

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
a kto powiedział, że Mąż?

jeszcze skarbnika trzeba ustalic hahahah
na skrabnika to ja typuje Neni- ona ma wszystko rozpracowane i podchodzi do zakupów bardzo rozsadnie i praktycznie

Elaine oglądam właśnie tenis na Eurosporcie i co widze reklamę z Kobe i Messim to zaraz mi się Ty przypominasz

Pytanie : czy któraś NIE MA jeszcze siary???? i czy siara musi sie pojawić w ciązy???? [/QUOTE]

ja nie miałam i nie mam siary, ale pociesza mnei fakt że juz 2 m-ce chodze w jednym biustonoszu (rozmiar zmieniał mi sie 4x w ciazy)

Gratuluje nowych rozpoczętych tygodni/miesiecy!

Mela, Oliath Was do słupa trzeba przywiazać żebyscie usiadły na tyłeczki

no i nadrobiłam jestem z siebie dumna, 9 m-cy trwała u mnie nauka cytowania na wizażu
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:22   #2136
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
[/COLOR]A gdzie się podziała Domciątko?
Też o niej dziś myślałam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41200818]Jadę do domu po rzeczy i zostaje w szpitalu, dzidzius jest za mały. Będę prawdopodobnie leżeć do końca.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
Rety, aż mi się gorąco zrobiło
Daj znać jak tylko będziesz mogła
Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Niepotrzebnie tylko wczoraj zasiałam panikę w domu bo moja mama jak się dowiedziała, że skurcze mnie łapią to myślałam, że zaraz ze wzruszenia się popłacze a tż był w takim stresie, że nie mógł usiedzieć na miejscu A jak się w nocy przebudzałam to on razem ze mną i mówi do mnie taki zaspany "licz skurcze!"

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Neni- możesz podesłać linka do aukcji z szlafrokami? Pamiętam że mi się podobały te co wstawiłaś a nie mogę ich znaleźć.
Kupiłam taki: http://allegro.pl/ekskluzywna-kolekc...199721494.html
Jak coś to polecam-bardzo fajny jest
A do tego drugiego nie mam linka Ale pamiętam, że był z wiskozy-może poszukaj hasłem
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:26   #2137
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Siema
Jejku jak mi dziś ciężko Czuję, że Mały ostatnio urósł- może ten mój niedawny skok wagi to jego
Ale wracając do żali to bolą mnie żebra i wszystkie wnętrzności Mam wrażenie, że on jest wszędzie i nic poza nim w brzuchu już nie mam ... A na dodatek mota się toto, kopie, wypycha - no jest strasznie aktywny i to boli

Muszę też obejrzeć

No co Ty? Mi normalnie kolor wychodzi

Łeeee
Idź rodzić!!

A ja idę nadrabiać
a co Ty myslalas ze maluszek bedzie sobie tylko pykał i szanował wnetrznosci mamusi?
jak bedzie tak jak z moja Zuzia to z dnia na dzien przestanie tak rozrabiac, Zuzia jest wybitnie grzeczniutka i musze nasłuchiwac czy sie rusza a niedawno narzekałam na rozsadzanie żeber

---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
ja nie mam

Poprasowałam, jeszcze 1/3 mi została, ale kręgosłup mnie boli, więc spadówa.
A teraz siedzę i czuję jak Filip odbija mi się od miednicy na wysokości pachwiny
ja poprasowałam posciel łóżeczkową, i deska stoi i czeka aż poprasuje nasze ciuchy ale spoko do wieczora jeszcze daleko
Stary 2013-06-07, 13:27   #2138
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
cynamonku: ooooo bardzo fajny bujaczek)) też taki zakupiliśmy
My wzięliśmy brązowy bo będzie stał w salonie u nas a pokój mamy właśnie w brązach i kremach
Przekonało mnie do niego to, że można go rozłożyć na płasko i taką małą kilkudniową rozwietiltę w nim położyć- a na tym mi zależało właśnie. Bo chcę Młodego przyzwyczajać od pierwszych dni, że dzień to dzień a noc to noc- w nocy będzie spał u nas w sypialni w swoim łóżeczku, a w dzień będę go brała od czasu do czasu do salonu- żeby mieć go na oku jak np będę obiad gotować- i żeby podczas snu słyszał dzienne, domowe "hałasy"- taka ze mnie niedobra matka

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
spac mi sie chce...

no a co do posiewu, to tak kilka dni trzeba ale jesli nic nie ma to jak dawalam w srode to babka mowila zeby w piatek sie dowiedziec. jesli cos jest to antybiogram beda jeszcze robic i wtedy wynik w przyszlym tygodniu.

Mały mi naciska pecherz albo szyjke i znowu sie bawi srubokretami
Nie możesz zadzwonić do tego laboratorium i zapytać o winiki? Wykończy Cię takie czekanie ...

A co do tego drugiego to przepraszam ale...

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
jaki dobry mężu, na pewno będziesz w nich fajnie wyglądać

moje zakupy z mężem wyglądają tak, że idę koło niego, on pcha wózek, a ja mówię z listy co ma wrzucić do wózka. taka moja robota ale to zawsze możliwość wyjścia na pół godziny z domu...
Mój mąż też by chciał żeby nasze zakupy wyglądały tak jak Wasze ale moje stopy już ledwo się zginają więc potrzebuję podpory jakiejś a wtedy on czuje się jak buc i cham, który ciężarną zmusza to pchania wózka z zakupami. Z drugiej strony może i w Polsce by to kogoś ruszyło ale w UK nikt nie zwraca na to uwagi Nie ma czegoś takiego, że ktoś mnie przepuści w kolejce do kasy czy coś w tym rodzaju- chciało Ci się babo pykać to teraz stój i czekaj na swoją kolej

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
O, ja tez Od trzech nocy spie jak zabita, skurcze miesni minely, piersi bola i laskocza, dzis wypuscilam rano pawiana do kibelka jak za starych dobrych czasow, a nastepnie omalze nie przespalam przystanku przy laboratorium - oraz marudze i becze non stop, co akurat - zwazywszy stan mojego zdrowia - jest raczej uzasadnione
Oj... coś mi tu zbliżającym porodem pachnie...

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Juz mi lepiej, czasem sama sie w porę otrząsne i wychodzę z dola. Postaram sie skupiać na pozytywach
I tak trzymaj!

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
A ja juz sama nie wiem czy mam siare czy nie
Bo jak naciskom to nic nie leci a budze sie czasem z plamami na koszulce w tym miejscu
No to raczej masz siarę jak nic

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
bardzo ładny tez troszke nad tym lezaczkiem mysle
Co do zelaza, to dobrze ze zaparcia Cie nie mecza, ja brałam 2 razy dziennie i był korek
Ja się jeszcze bałam, że znając moje szczęście mogę zacząć wymiotować po żelazie a tego to bym już chyba nie przeżyła. Wsytarczy, że przy tej gestozie całej od czasu do czasu mi się zdaży zwrócić to co jadłam- a tak dodatkowo po każdej tabletce żelaza to bym się chyba wykończyłą psychicznie

Cytat:
Ale wracając do żali to bolą mnie żebra i wszystkie wnętrzności Mam wrażenie, że on jest wszędzie i nic poza nim w brzuchu już nie mam ... A na dodatek mota się toto, kopie, wypycha - no jest strasznie aktywny i to boli
Witaj w klubie Chociaż z dwojga złego wolę już takie ruchliwe dziecko niż leniuszka
A jak mój za bardzo szaleje i nie mam już siły to Młody dostaje 3 ostrzeżenia początkowo a jak nie działa to kładę się na prawy bo (bo tam ma nóżki i i tam najbardziej boli) wtedy go przygniatam delikatnie i Adaś po kilku chwilach idzie spać a ja mam względny "spokój"

cynamon_owa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:27   #2139
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

domciątko pracuje nad albumami - wciągnęła się w robotę pisała na fb, także się nie martwcie. Mam nadzieję że pochwali się efektami, aż sama zaczęłam sie zastanawiać, czy nie zamówic dla Igorka u niej

Ona: a masz linka do tego niebieskiego? pewnie bardziej mi się by spodobał, ale ten czekoladowy też jest super plusem ogromnym dla mnie jest to że można z tego zrobić mini łóżeczko dla noworodka, bo jako jedyny (nie znalazłam innego) rozkłada się na płasko, minusem jest brak rączki do przenoszenia.. (może jak złożę to się gdzieś znajdzie...)

lachryma: wszystko przed Tobą! my już kilka razy robiliśmy - oczywiście ciasto gotowe:P

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:27   #2140
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Zeżarłam loda nazywa się Opera mini 360 ml w kwadratowym pojemniczku - jest pyszny - brzoskwioniowo-wiśniowo-śmietankowy z sosem wiśniowym po 1.99 zł w Biedrze. Polecam

Moje dziecię od paru dni ma czkawkę - wcześniej nie miewał. I co dziwne, ułożony jest pośladkowo a ja ją czuję bardzo nisko, zaraz na kapą
moze sie odwrócil
Stary 2013-06-07, 13:28   #2141
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
no wiem, ale już mnie powoli zaczynaja atakować i teraz bede musiała odpierac te ataki babć i cioć

A jak Was czytałam to sobie myślałam, że oprócz tescia to ja mam normalną rodzinę ,,Nigdy nie mów nigdy"
Melduję, że ja byłam chrzestną jak byłam w ciąży. Fakt faktem jeszcze nikt io tej ciąży nie wiedział ... ALE dziecko żyje i ma się dobrze
Cytat:
Jaki zabobon! XXI wiek a tu wychodzą ciagle jakieś kwiatki. I to przy chrzcie. To w co wierzymy, w Boga, który będzie przyjmował dziecko, czy w jakieś przesądy?
Zapytaj ją, czy chce być chrzestną, jeżeli będzie miała obawy to zrezygnuje.

Mam nadzieję, że nie wybrzmiało to jako atak, wkurza mnie, że na każdym kroku jest wiele jakiś przesądów, nierealnych... Odkąd wyszłam za mąż zbiłam 2 lustra, nie plułam przez ramię, żeby się "odczarować" i na wielkiego pecha nie narzekam. Chociaż ten zgubiony kupon z wygranym iPadem

A ja lubię działać wbrew przesądom i np. suknię ślubną TŻ mi wybrał i mamy się świetnie! Nawet szef salonu był w szoku

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 13:29   #2142
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cynamonku: te same atuty mnie przekonały

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Neni: o właśnie, jeszcze plan na okres ciąży to ogarnąć suknię i ja wystawić w końcu na all...

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:29   #2143
misiaczka555
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
może sutki Ci się pocą nocą?
A po doopie chcesz? z ciezarnej sie śmieje no

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:30   #2144
Charlize89
Rozeznanie

Cytat:
Pytanie : czy któraś NIE MA jeszcze siary???? i czy siara musi sie pojawić w ciązy????
Też nie mam siary, nic mi z sutków nie leci.

Na obiad, smażona makrela, frytki i surówka z młodej kapustki z marchewką. Pycha....
15.06.2012 Straciliśmy Naszego Aniołka (14tc)
30.07.2013 Narodziny Anulki
Charlize89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:32   #2145
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
a co Ty myslalas ze maluszek bedzie sobie tylko pykał i szanował wnetrznosci mamusi?
jak bedzie tak jak z moja Zuzia to z dnia na dzien przestanie tak rozrabiac, Zuzia jest wybitnie grzeczniutka i musze nasłuchiwac czy sie rusza a niedawno narzekałam na rozsadzanie żeber
Ej! No co Ty taka-żałuj mnie!
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Witaj w klubie Chociaż z dwojga złego wolę już takie ruchliwe dziecko niż leniuszka
A jak mój za bardzo szaleje i nie mam już siły to Młody dostaje 3 ostrzeżenia początkowo a jak nie działa to kładę się na prawy bo (bo tam ma nóżki i i tam najbardziej boli) wtedy go przygniatam delikatnie i Adaś po kilku chwilach idzie spać a ja mam względny "spokój"
Ale Ty okropna jesteś
Mój też ma nóżki po prawej i ciągle je tylko wystawia
I też "milknie" jak się położę na prawym boku, ale mam wtedy wyrzuty sumienia

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 13:32   #2146
iwona335
Zakorzenienie

coś to moje wielo-cytowanie nie wyszło za dobrze do końca
Stary 2013-06-07, 13:33   #2147
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
widzialam jeszcze taki w niebieskim kolorku, ale nie na zadnej stronie polskiej
jak zlozysz to zdaj relacje
Też widziałam niebieski ale nie na polskich stronach

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Nażarłam się jak prosie. Poprawiłam prawdziwą Szwajcarską czekoladą - siostrzyczka przywiozła i idę się zdrzemnąć.
No i to się chwali- spokojnej drzemki

Cytat:

Faktycznie mini jak 360ml
A co do ułożenia- może faktycznie dzidziol zmienił pozycję

Cytat:
no i nadrobiłam jestem z siebie dumna, 9 m-cy trwała u mnie nauka cytowania na wizażu
Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać Faktycznie nauka cytowania Ci się udała- ja nie umiem zrobić tak, żeby w jednym cytacie kilka innych cytatów było- szacun

Cytat:
domciątko pracuje nad albumami - wciągnęła się w robotę pisała na fb, także się nie martwcie. Mam nadzieję że pochwali się efektami, aż sama zaczęłam sie zastanawiać, czy nie zamówic dla Igorka u niej
Ja też zajrzałam na bloga domciątka niedawno- faktycznie ten album ją pochłonął- cudo

Stary 2013-06-07, 13:34   #2148
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Ona: a masz linka do tego niebieskiego? pewnie bardziej mi się by spodobał, ale ten czekoladowy też jest super plusem ogromnym dla mnie jest to że można z tego zrobić mini łóżeczko dla noworodka, bo jako jedyny (nie znalazłam innego) rozkłada się na płasko, minusem jest brak rączki do przenoszenia.. (może jak złożę to się gdzieś znajdzie...)

lachryma: wszystko przed Tobą! my już kilka razy robiliśmy - oczywiście ciasto gotowe:P
http://www.diapers.com/p/tiny-love-3...er-blue-813835 prosze

Franuś
Stary 2013-06-07, 13:34   #2149
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Ej! No co Ty taka-żałuj mnie!

Ale Ty okropna jesteś
oj jak ja Ci współczuje- normalnei jestes jedyna na watku tak strasznie obkopana przez faceta

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 13:35   #2150
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
moze sie odwrócil
czuję go tak samo cały czas. A jeszcze w środę miałam wizytę i też miał rano czkawkę i był pośladkowo.

A w ogóle to od wczoraj chodzi za mną ten Twój kebab i dziś Tż ma zapowiedziane, że jedziemy na kebaba
Stary 2013-06-07, 13:37   #2151
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Też widziałam niebieski ale nie na polskich stronach

No i to się chwali- spokojnej drzemki

Przepraszam ale nie mogę się powstrzymać Faktycznie nauka cytowania Ci się udała- ja nie umiem zrobić tak, żeby w jednym cytacie kilka innych cytatów było- szacun

Ja też zajrzałam na bloga domciątka niedawno- faktycznie ten album ją pochłonął- cudo
nabijaj sie z ciezarnej, nabijaj bedzies zmieć myszy w domu ot!!
Stary 2013-06-07, 13:38   #2152
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Neni: o właśnie, jeszcze plan na okres ciąży to ogarnąć suknię i ja wystawić w końcu na all...
a ja sie nie pochwalilam, ale ostatnio swoja sprzedalam troche czasu sie z tym zeszlo

Franuś
Stary 2013-06-07, 13:38   #2153
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

Cytat:

ja nie mam i poprzednio też nie miałam
za to potem
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-07, 13:39   #2154
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
ogarnelam watek, cos zjadłam, i... jakos nie mam humoru. Trochę przez pewną zawodową sprawę, trochę przez łóżeczko...
Obciełam dzis włosy tzn. skrocilam o 3 cm.
ide dokonczyć wczorajszą pracę i sie odezwe.

Cytat:
No co Ty! Było super - nikt nie zauważył
Cytat:
oj jak ja Ci współczuje- normalnei jestes jedyna na watku tak strasznie obkopana przez faceta
Stary 2013-06-07, 13:39   #2155
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
No- to zdamy sobie relację z użytkowania bujaczka- jak pierwszy urodzi się Igorek to Ty dajesz znać a jak Adaś to ja się wypowiem

Cytat:
Ale Ty okropna jesteś
No jestem okropna- ale czasem to aż boli, że mi się płakać chce
Poza tym jestem za tym żeby szacunku do matki uczyć gówniarstwo od początku

Skoro twierdzisz, że jestem okropna z tym, że kładę się wtedy na prawy bok to wyobraź sobie co mój mąż musi czuć jak powiem mu ewentualnie jak usłyszy na ktg, że Adaś ma czkawkę- on to tak przeżywa a to przecież nie jest zależne ode mnie i mówi, że mam coś z tym zrobić bo mu się synek męczy

Cytat:
No, no,no...

Stary 2013-06-07, 13:40   #2156
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
]

Takie większe mini ale fakt, nawet taki lodożerca jak ja się nim najada

Cytat:
no nie
Chociaż ja tak jak Ty nie potrafię
Stary 2013-06-07, 13:40   #2157
Oliath
Zakorzenienie

NO NIE MOGE PRZESTAC JESC, NO
Apetyt mi wrocil tez jak w I trymestrze
Na proste rzeczy typu pasztet, paprykarz, grzanka z serem, kukurydza z puszki, Kinder Mleczna Kanapka, jogurt z muesli
Mam 8 kg na plusie, ale zre tyle, ze dobije do dyszki
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:49   #2158
cynamon_owa
Zadomowienie

Cytat:
A w ogóle to od wczoraj chodzi za mną ten Twój kebab i dziś Tż ma zapowiedziane, że jedziemy na kebaba
Weź mi nie mów o kebabie- ja mam teraz ochotę na kebaba, którego w Polsce jemy jak jesteśmy u rodziców

Ale dzisiaj obiad też mam nawet taki, który mi posmakuje- wymyśliłam schab duszony w musztardzie i cebuli, buraczki gotowane i ziemniaki- może nawet być

Cytat:
nabijaj sie z ciezarnej, nabijaj bedzies zmieć myszy w domu ot!!
Ale to chyba tak nie działa- ciężarna z ciężarej może się nabijać- tak mi się wydaje

Cytat:
a ja sie nie pochwalilam, ale ostatnio swoja sprzedalam troche czasu sie z tym zeszlo
Zazdroszczę- ja miałam jedno podejście a potem już jakoś nie miałam czasu i cały czas wisi u rodziców w szafie
A tutaj już 2 lata niedługo miną

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Cytat:
Takie większe mini ale fakt, nawet taki lodożerca jak ja się nim najada
No takie większe mini Tak to można kupować później maty poporodowe- poproszę rozmiar S w rozmiarze L

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
NO NIE MOGE PRZESTAC JESC, NO
Hmm... masz "coś" zaplanowane na przyszły tydzień już?

Ha- wyjęłam i rozwiesiłam pościel, teraz wstawiłam ręczniki do prania- jestem z siebie dumna ale bankowo dostanę zj.e.b.kę od męża
No nic- pójdę za ciosem i zrobię obiad, i może z rozpędu nową pościel nam oblekę- miłego popołudnia

Stary 2013-06-07, 13:50   #2159
idzia111
Zakorzenienie

Oliath spałas dobrze już 3 noce - to oznaka zbliżającego się porodu. Organizm na zapas się wysypia

Ja idę spać ...
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-07, 13:52   #2160
fiazo
Zakorzenienie

też nie mam siary

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości