|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2701 | ||||
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dziewczynki, te które mają przepis na te ciastka orzeszki o których pisałyśmy wcześniej, pliiiiis wrzućcie do klubu ![]() No i nie było leczo na obiadek, stwierdziłam, że za dużo roboty i była fasolka żółta, ziemniaczki i jajko sadzone ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2702 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
[QUOTE=malaczarnakejt;4122 3294]
Cytat:
![]() ładne kolorki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2704 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
Nadal go nie znaleźli, sa w tym miejscu ale nie słychać tego sygnału ![]() Kurde no ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2705 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() no już końcóweczka ![]() ![]() Cytat:
o mamo! kocham wszystko ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() najpierw tata miał coś jak jelitówkę, dziś mama na dodatek z goraczką i dreszczami
![]() ![]() |
![]() |
#2706 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam pierwsze zakupy wyprawkowe - rożek, 2 prześcieradła i ochraniacz na materac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2707 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja dziś zamówiłam prześcieradła do wózka ![]() a co do aplikacji i lokalizacji tel to na Androida jest cos takiego https://play.google.com/store/apps/d...etracker&hl=pl jeszcze jest cos takiego ukrytego w tel,tylko że płatne i nawet jak ktoś wyczyści dane z telefonu to ona zostaje. Ale to tż mój wie co dokładnie, bo sie tym interesował
![]() ![]() ![]() Edytowane przez karolajn1987 Czas edycji: 2013-06-08 o 17:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2708 | |
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Jest 5 dziewczyn łącznie ze mną.
Dostałam druga dawkę sterydów na plucka. Badamy tetno co jakiś czas i mam liczyć ruchy kilka razy dziennie. Ligota, csk Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2709 |
Zakorzenienie
|
dopiero dorwałam się do kompa
egzamin napisałam na 4, z 20pyt 3 miałam źle-zwalam winę na koleżankę bo mi cały czas dupę zawracała żeby jej podpowiedzieć, ale odpowiedziałam jeszcze i ostatecznie mam ocenę końcową 5 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2711 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2712 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Już coraz bliżej końca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41223626]Jest 5 dziewczyn łącznie ze mną. Dostałam druga dawkę sterydów na plucka. Badamy tetno co jakiś czas i mam liczyć ruchy kilka razy dziennie. [/QUOTE] Mnie do tej pory boli jeden pośladek po tym zastrzyku ![]() Mam takie jakby zdrętwiały ![]() Ja mimo tego, że leżalam w szpitalu a wiadomo, że to nic miłego, to po jakimś czasie bardziej spokojna byłam właśnie przez to, że często słuchałam serduszka i w razie czego jest szybka interwencja. Cały czas trzymam za Was kciuki ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2713 | |
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2714 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Może ktoś znalazł i odniesie? Trzymam mocno kciuki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakierka- fajna pamiątka ![]()
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-08 o 17:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2715 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Melduję, że ze mną już lepiej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2716 |
Zakorzenienie
|
Misiaczka: mam nadzieje ze jednak znajda ten telefon, a ta funkcja ciekawa muszę powiedziec
Jakierka:fajne fotki,będzie pamiatka ![]() Iwona: dobrze wiedzieć, kupie dopiero pod koniec miesiąca,bo przescieradelko mam, a mały w śpiworki lub pod kocykiem na początek będzie,wiec poduszka kolderka nie jest mi jakoś pilnie potrzebna.. Byłam w biedrze po wodę mineralna..a teraz odpoczywam..w sumie plan zajęć na dziś wykonałam..
#2717 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
skurcze ustały nie wiem czy to był kawałek czopu czy nie już sama biorę fenoterol końskie dawki nic innego w szpitalu mi nie dadzą sterydy też już dla małego dostałam więc jak się zacznie to nie ma odwrotu.... na razie cisza mały kopie więc nie jedziemy. JUŻ SAMA NIE WIEM KTÓRY MATERAC WZIĄĆ ... ![]() ![]() CO DO POŚCIELI ja chciałam też u tego sprzedawcy http://allegro.pl/juramba-falbana-ma...222075414.html kupić ale poszewkę na poduszkę poszewkę na kołdrę ochraniacz prześcieradło frote prześcieradło jersey falbanę pod materac i nie wiem jak to zrobić żeby było najtaniej ![]() bo jeszcze i tak chcę dokupić kołdrę osobno i rożek chyba żeby wziąć z kołdrą a zamiast rożka żeby mi zamienił na falbanę???
![]() |
#2718 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za gratulacje
![]() jeszcze jeden zjazd i wakacje będą, już opadam z sił, ale jakoś jeszcze się trzymam teraz siedzę i nadrabiam co od wczoraj pisałyście, wybaczcie ale nie będę cytować bo za dużo tego jeszcze między czasie chcę zrobić gofry ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2719 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My sesji nie planowalismy w ogole, ale robiac zakupy w Mothercare otrzymalismy voucher na jedno darmowe zdjecie sesyjne. Oczywiscie ja sie podekscytowalam i juz bylam pewna, ze w trakcie sesji zrobia nam wiecej zdjec i pewnie wiekszosc z nich zechce wykupic. Zaplacilismy w sumie 105£ za 5 zdjec, co na warunki angielskie nie jest zbyt drogo za sesje, ale dla nas osobiscie to i tak majatek ![]() ![]()
![]() |
#2720 |
Wtajemniczenie
|
Mnie się marzą truskawki, a koło nas nigdzie nie ma
![]()
#2721 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2722 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
myślisz że dzisiaj odbierze albo odpisze jutro na maila???? ja wybrałam tą opcje
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-06-08 o 18:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2724 |
Wtajemniczenie
|
Nie udało sie. TZ pojechał teraz na policję ale wątpię zeby pojechali tam z TZ. Wiadomo który to blok, tam sa 2 klatki ale musieli by chyba pukać do mieszkań.
Ech ryczec mi sie chce ![]()
![]() |
#2725 |
Zakorzenienie
|
a jakby był włączony ten alarm, to może dałoby radę to usłyszeć na klatce? czy za wielkie bloki?
A on zgubił ten tel. czy mu po prostu ukradli? |
![]() ![]() |
![]() |
#2726 |
Rozeznanie
|
a ta kołdra to ok jest??? taki rożek chciałam będzie bez kosztów przesyłki bo odbiorę osobiście
"dziecko to taki szczęśliwy początek człowieka" Edytowane przez Niunia20 Czas edycji: 2013-06-08 o 18:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2727 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() OBY BYŁO DOBRZE ![]() a próbowaliscie dzwonić na ten nr żeby ktos odebrał
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2728 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ok, wklad antyalergiczny, bardzo mieciutka z poduszka zreszta to samo
|
![]() ![]() |
![]() |
#2729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nadal mam nadzieje, ze Wam sie uda! ![]()
![]() |
#2730 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dostałam cały kilogram - zapraszam ![]() Cytat:
Małgosia wróciła. Kręgle, wspinaczka, sala zabaw, KFC, pomidorówka, H&M gdzie kupiła kostium kąpielowy, dostała poszewki na pościel z Hello Kitty i jest ogólnie PRZESZCZĘŚLIWA! Jutro siostra już wyjeżdża więc się wyprzytulały na do widzenia i teraz już po kolacji ogląda bajkę i pewnie zaraz padnie bo widzę, że jest zmęczona.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.