Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-08, 13:46   #2641
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Magolina: a książki nie czytałam..tylko film widziałam. Ale lubię takie klimaty...
Ja też dziś ją skończyłam i teraz zmiana o 180 stopni bo zabieram się za ,,Grę o tron"

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Jejku jejku jak mi dziś znów ciężko
Ani siedzieć ani leżeć-tylko stać mi wygodnie, ale to też źle, bo zaraz ciężko
A na dodatek taaaaka duchota u nas, ciągle wiszą chmury burzowe i grzmi i tylko popaduje. Mogłoby porządnie polać i orzeźwić te powietrze

Ok. Koniec marudzenia

U mnie też taka duchota, chodze i stękam a Tż mnie wkurza bo łazi za mną i mnie przedrzeźnia chyba nie wiem co mu grozi jak się wkurzę

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
pościel zamówiona
rożek zamówiony
butelki zamówione
łóżeczko też

jeszcze kupić materac kokos pianka kokos

no i wózka nie wybrałam nie wiem który model i który kolor

a tak w ogóle to dzisiaj non stop chodzę do łazienki i chyba mi czop odchodzi powoli takie galaretowate coś
Za zakupy
No może to byc i czop

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Jak tylko rano wstałam zrobiło mi się niedobrze i potwornie rozbolał mnie żołądek. Potem biegunka i wymioty. Maskara jakaś. Troszkę przeszło a teraz znowu mi niedobrze. Nie wiem co jest grane. Tyle dobrze, ze Mały aktywny więc o to jestem spokojna.
Może czymś się przytrułaś????
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 13:47   #2642
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Niunia: brawa za zakupki, coraz więcej skompletowanej wyprawki Jak galaretowate to może być czop.

Tysia: biedactwo przytul

---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Magolina: gra o tron jest świetna! naprawdę muszę przyznać, że jedna z najlepszych, które czytałam z gatunku fantasy

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:00   #2643
Niunia20
Rozeznanie

tż przerażony bo co 2 godziny skurcz mi się powtarza tu czop odchodzi
i mówi do mnie ale to już???
ja nie jestem gotowyyyy ma się urodzić 17.07 przecież

a ja mówię widocznie chce mi prezent na urodziny zrobić 10.06
albo nam na rocznicę ślubu 11.06

do dziewczyn które mają pościel w paski kooocur i.... nie pamiętam wybacz.... u którego sprzedawcy zamawiałyście???
mam pytanie o ochraniacz ile ma cm wysokości i czy nie wystaje za łóżeczko bo moje łóżeczko ma najwyższą wys. materaca 50 cm plus materac to jest 60 cm wys łóżeczka 85 więc zostaje 25 cm a ochraniacze mają więcej jak to u was wychodzi??????????
Stary 2013-06-08, 14:01   #2644
lachryma
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Ma

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
a co sie dzieje, ze leżysz?
skrócona szyjka, leżę od 4 tygodni większość dnia i tak jeszcze 2 tygodnie.
Stary 2013-06-08, 14:03   #2645
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:

Magolina: gra o tron jest świetna! naprawdę muszę przyznać, że jedna z najlepszych, które czytałam z gatunku fantasy
Słyszałam same dobre opinie więc postanowiłam przeczytać, podobno baaaaaaaaaaaaaaaardzo wciąga ja dwa razy podchodziłam do serialu ale jakoś mnie nie wciągnął, może jak przeczytam książkę to obejrze i serial, bo ja generalnie wolę najpierw przeczytać książkę a potem ekranizację
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:03   #2646
Blackbejbe
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Hej witaj z nami!
Na początku gratuluję drugiej córeczki- czy imię juz macie wybrane?
Odnośnie wypadającej pochwy/ macicy nie umiem nic powiedzieć, ani doradzić, mimo, że bym chciała mam nadzieję, że lekarze Ci w tej kwestii pomogą!

Tak imie już mamy - Nadia <3

Pierwsza córeczka - Nikola )))))))))

Niewiem jak sobie z tym poradze , ból utrzymuje sie przy kazdej toalecie , gdy kicham , kszale czuje ze to tam wszystko wyłazi jeszcze bardziej

Mam problem tez z zapraciami i chcac nie chcac musze sie troche wysilic na kibelku a to jeszcze pogarsza problem , pozatym gdy mala rosnie to nacisk jest wiekszy na dolną partie i oczywiscie widac i czuc ja wiecej czyt.pochwe

Jestem załamana ((((((((
- reszta dojdzie

ZEWNĘTRZNIE :
- olej z pestek dyni
- olej musztardowy z papryczka
- szampon cebulowy

- i tutaj też będzie więcej

== ODZYSKAĆ WŁOSISKA==

Blackbejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:04   #2647
magdalennne
Wtajemniczenie

Przysnęłam na huśtawce na tarasie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Właśnie mój tata zabrał Małgosię, zawozi ją do Łodzi do CH bo tam moja siostra urzęduje z drugim chrześniakiem (młody ma dziś 8 urodziny). Zrobią jakieś zakupy, może kino, obiad i wiem, że jeszcze do mojej babci pojadą. Znów mi córkę odda wieczorem. Myślała, żeby przyjechać i spędzić dzień ze mną, ale jak pomyślałam o gromadzie dzieciaków i te krzyki to powiedziałam, że wolę po odpoczywać.
Moje dziecko szczęśliwe, a i ja zadowolona bo trochę mi lżej dziś będzie. Poza tym siostra już jutro wyjeżdża spowrotem Po wczorajszym dniu z Małgosią stwierdziła, że ona jest taka grzeczna i kochana, że może z nią być cały czas
Fajnie, że Marysia się tak z ciocią dogaduje I wcale się nie dziwię, że chciałaś odpocząć

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
dzwoni do mnie mąż z castoramy-miał kupić 1 kolor z dwóch, które oglądaliśmy w necie, szukaliśmy czegoś najbardziej kremowego i ciepłego:

M - Kochanie, stoję przed farbami i te Światełka Heraklionu takie żółte, a Słońce Hellady pomarańczowe...
ja - To mi powiedz jeszcze jak one wyglądają przy Rajskiej Plaży o której wcześniej myśleliśmy
M- Rajska to taka nijaka. To może Białe Wino?
ja - dobra, bierz wino i przyjeżdżaj :P
M- najwyżej przemalujemy jak nie będzie Ci się podobało

Ale kupił pralkę
Którą ty wybrałaś wcześniej? Ale mąż ogarnięty, mój by sam decyzji nie podjął. On jest tchórz i boi się ryzykować. Jak wybrałam kolor do salonu taki ciemny fiolet to patrzył z przerażeniem, ba nawet krytykował, że ciemno będzie. A z jasnymi zasłonami i dodatkami wyszło pięknie

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Uffffff jak gorąco, dysze jak lokomotywa

Moja córeczka rozpoczęła dzis 31 tydzień

Wróciliśmy dopiero z tz ze spaceru. Byliśmy tez z przyjaciółmi. 2 godziny chodzenia, nogi mi w doopke wchodzą. TZ wstawil teraz kurczaka do piekarnika o jak zjemy to jedziemy na działkę poodpoczywac
za tydzień.

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Powoli Was nadrabiam, ale mam dziś kiepski dzień.....

Jak tylko rano wstałam zrobiło mi się niedobrze i potwornie rozbolał mnie żołądek. Potem biegunka i wymioty. Maskara jakaś. Troszkę przeszło a teraz znowu mi niedobrze. Nie wiem co jest grane. Tyle dobrze, ze Mały aktywny więc o to jestem spokojna.
Może czymś się zatrułaś? Zjadłaś coś?
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 14:04   #2648
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
a leżysz spokojnie?
to na pewno czop?
Stary 2013-06-08, 14:09   #2649
roxi1980
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Kopne go w lydke, masz racje
no wiesz.. miałam napisać, że w jaja, ale stwierdziłam, że jeszcze mogą Ci się przydać

Cytat:
pościel zamówiona
rożek zamówiony
butelki zamówione
łóżeczko też

jeszcze kupić materac kokos pianka kokos

no i wózka nie wybrałam nie wiem który model i który kolor
niunia - czemu z dwóch stron kokos? wiesz, że to twardy materac? nie wolałabyś mieć alternatywy, jak Ci dziecko nie będzie chciało spać na kokosie?

Cytat:

nie jedziecie do szpitala, tylko tak spokojnie czekasz??? może się to uda jeszcze zatrzymać i małe posiedzi jeszcze trochę w brzuchu...

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:30   #2650
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Może czymś się zatrułaś? Zjadłaś coś?
Też tak pomyślałam, ale ostatni posiłek jadłam wieczorem o 19, spać poszłam o 23, całą noc nic mi nie było- a wstawałam 2 razy, więc nie wiem czy to możliwe, że po jedzeniu. A też nie jadłam nic, czego bym nie jadła wcześniej, żadnych nowości.

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:

a Ty chcesz już urodzić? Moze jedźcie do szpitala to da się to jakoś powstrzymać.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:30   #2651
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:

do dziewczyn które mają pościel w paski kooocur i.... nie pamiętam wybacz.... u którego sprzedawcy zamawiałyście???
mam pytanie o ochraniacz ile ma cm wysokości i czy nie wystaje za łóżeczko bo moje łóżeczko ma najwyższą wys. materaca 50 cm plus materac to jest 60 cm wys łóżeczka 85 więc zostaje 25 cm a ochraniacze mają więcej jak to u was wychodzi??????????

Ja właśnie wkładam za materac i jest ok.

Zamawiałam tutaj:

http://allegro.pl/listing/user/listi...us_id=24175383

Co do skurczy i czopu- ja bym pojechała na IP.

Chyba jeszcze ciut za wcześnie na poród

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 14:35   #2652
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Którą ty wybrałaś wcześniej? Ale mąż ogarnięty, mój by sam decyzji nie podjął. On jest tchórz i boi się ryzykować. Jak wybrałam kolor do salonu taki ciemny fiolet to patrzył z przerażeniem, ba nawet krytykował, że ciemno będzie. A z jasnymi zasłonami i dodatkami wyszło pięknie
Pierwotnie wybraliśmy Garść muszelek, ale wyszła szara w pokojach i chcemy cieplejszy salon. Patrzyłam na Rajską plażę. Będzie białe wino, mąż mówi, że ładnie :P Zobaczymy

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:38   #2653
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:

I ty taka spokojna jesteś? Zbieraj się do szpitala, ale już!

Cytat:
Pierwotnie wybraliśmy Garść muszelek, ale wyszła szara w pokojach i chcemy cieplejszy salon. Patrzyłam na Rajską plażę. Będzie białe wino, mąż mówi, że ładnie :P Zobaczymy
Na pewno będzie ładnie Nawet nazwa to sugeruje
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:39   #2654
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Dzień dobry w piękny słoneczny urodzinowy dzień
Pochwalę się, że dzisiaj mąż mnie obudził z tacą ze śniadankiem..bułeczki, kawka i winogrona..pierwszy raz jadłam w łóżku A w trakcie dostałam smsa od naszego wspólnego przyjaciela z okazji urodzin i tak pięknie życzenia napisał, że się wzruszyłam i łzy w oczy wstąpiły..mąż podawał chusteczki
Ojejku-scena jak z filmu

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
W nawiązaniu do Międzynarodowego Dnia Seksu rozmowa z mężem z wczoraj:
Ja: Wiesz co dziś za dzień?
D: Wiem, dlatego boli mnie głowa...

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Zapomnialam sie przywitac w 36tyg!!!oooojaaaa Cieeee)))

Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Dotka, ja też mam miażdżycę

Witamy się w 32 tygodniu, czyli 8 miesiąc rozpoczęty

Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
A na dobry na strój czestuje ciasteczkami 'Paluszki synowej' - chociaz ja wole okreslenie teściowej - w wykonaniu Tż.

Nie wiem czy bym jadła
Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Ja z mężem nie mam takich problemów wręcz przeciwnie, jak wraca z pracy to jeszcze muszę go prosić, żeby sobie odpoczął a ja dam sobie radę sama ze sprzątaniem. On już tak z domu nauczony, że ciągle trzeba coś robić
Mój też ciągle coś chce robić dla domu albo gotować, aż mi czasem głupio, że ja takiego zapału nie mam
Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Mama mi kupiła nowy mikser jadę do Babci na gotowy obiad, a potem Mama mi przywiezie rzeczy dla Maluszka, które dostała od swojej przyjaciółki, które w ogóle nie sa zniszczone ani nic. Ciekawe co tam naszykowała, wiem, że fotelik samochodowy na start i to na 100%, a reszta wielka niewiadoma, ale juz teraz sie cieszę jak głupia
Ale super
Pochwal się koniecznie zdobyczam

Elaine współczuję koszmarów

A mi się dziś śniło, że urodziłam córeczkę i była taka strasznie spokojna i tylko spała, a ja miałam normalny brzuch i mi tak lekko było
No i rano opowiadam TŻ , a on mówi, że jemu śnił się bardzo podobny sen!

za 37 tydzień
Cytat:
Ale kupił pralkę
Super A jaką?
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Uffffff jak gorąco, dysze jak lokomotywa

Moja córeczka rozpoczęła dzis 31 tydzień

Wróciliśmy dopiero z tz ze spaceru. Byliśmy tez z przyjaciółmi. 2 godziny chodzenia, nogi mi w doopke wchodzą. TZ wstawil teraz kurczaka do piekarnika o jak zjemy to jedziemy na działkę poodpoczywac
za tydzień

A z tą lokomotywą to Cię rozumiem...

Edytowane przez Neni1984
Czas edycji: 2013-06-08 o 14:40
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 14:39   #2655
jakierka
Zadomowienie

Witam sie kochane brzuchatki

Dzis pospalam chyba za caly tydzien, bo az do 10.00
Odebralismy nasze fotki z sesji, jestem nieco rozczarowana, bo nawet ich nie podrasowali (gdzie byl pryszcz czy zmarszczka, tam i zostalo), no ale wygladaja naturalnie
Teraz zaczynam gotowac obiadek, u mnie ryz z warzywami z sosem sweet chilli, mam nadzieje, nie bede miala po tym zgagi. Tak a propos, soda wczoraj pomogla, wprawdzie myslalam, ze po niej zwymiotuje, ale jakos wytrzymalam i do teraz nic nie czuje

Tak na szybko, zanim nadrobie calosc:

Dzoan - sto lat!!! Duzo, duzo zdrowka, jak najlatwiejszego i szybkiego porodu a takze spelniania najwiekszych marzen!

Perse - fajnie, ze lekarze tak dobrze sie Toba zajeli, trzymam mocno kciuki za szybki przyrost wagi synka. Wszystko bedzie dobrze, tak to czuje

Oliath, En, Blackbejbe - dla Was, aby dolegliwosci przeszly i to jak najszybciej

Kejt - za przyspieszenie remontu

Odnosnie TZtow, to musze swojego pochwalic chyba, bo pomimo swoich gorszych dni jednak mnie bardzo wspiera, pomaga i sprawia, ze moge na niego liczyc. Nie pije, sprzata, nieraz gotuje. Wczoraj nawet lodowke rozmrozil i umyl Wprawdzie dla niego kazda praca domowa, to jak jeden wielki wyczyn i potem chodzi dumny jak paw i zachowuje sie tak jakby czekal na nagrode, ale i tak robi bez prosby i poganiania. No ale starczy o tym, bo zaurocze i jeszcze sie zmieni

Stary 2013-06-08, 14:42   #2656
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

Super A jaką?
Taką

Filipiśko

Stary 2013-06-08, 14:54   #2657
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Magolina: bardzo wciąga.. generalnie chcesz cały czas czytać i olewać cały świat.

Niunia: a Ty to może jedź na IP???

Neni: ładnie sie z mężem zsynchronizowaliście ze snem

Blackbejbe: 3maj się mocno! musisz cos zaradzić na zaparcia....eby nie pogarszały sytuacji

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 14:58   #2658
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
Kolejne pytanie mam
czy Wy w ciazy tez jestescie uczulone na zapachy?? poczatek ciazy to było dla mnie bardzo meczace szczególnie w pracy potem przeszło, a teraz mi wszystko smierdzi! nawet moje mieszkanie cuchnie no obłęd
Tak gdzies do polowy 4 m-ca jak najbardziej bylam uczulona na zapachy, doszlo do tego, ze mdlilo mnie od zapachu wlasnej skory po kapieli!!! Na jedzenie nie moglam patrzec, a w pracy mam duza stycznosc z kateringiem, wiec chcac nie chcac musialam te wszystkie zapachy wachac . Na szczescie to juz przeszlo i mam nadzieje, ze nie wroci
Stary 2013-06-08, 15:01   #2659
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Przenieśli mnie nareszcie na patologie ciąży. Leze z dziewczynami, mówią, ze tu szybko reagują w razie czego..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-08, 15:07   #2660
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41221605]Przenieśli mnie nareszcie na patologie ciąży. Leze z dziewczynami, mówią, ze tu szybko reagują w razie czego..

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

będzie Ci się lepiej spało. Oby nie było potrzeby do szybkiego reagowania

Filipiśko

Stary 2013-06-08, 15:16   #2661
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki. Podczytuję was, jestem na bieżąco ale nie mam za bardzo kiedy pisać. Wpadłam dać znać, że dzisiejsza zła passa na wątku trwa. Jakiś pier.....y złamas skutkł nam przednią szybę w aucie. Nosz kur.wa wyszłam do sklepu, patrzę a tu szyba zbita, oczywiście bojcory w oknach ale nikt nic nie wie, nikt nic nie widział!!! Siedzę i ryczę, dosyć że z kasą krucho to jeszcze samochód stary, w który szkoda inwestować. Brzuch mi się stawia. Jakbym dorwała tego skur.....a co to zrobił to bym mu nogi z doopy powyrywała:banghead::bang head::banghead:
Co za palant

Kocoor- A co lekarz mówił odnośnie tej pępowiny?

Baloniku- jak bratowa?

Surka- jak babcia?

Madi- jak się dzisiaj czujesz? Mam nadzieję że lepiej Masz już założony krążek?

Dzoan- wszystkiego naj, naj

Dotka- trzymam kciuki żeby się u Ciebie polepszyło i żebyście jednak jak najszybciej poszli na swoje. I za poważny tydzień

Roxi- dla Ciebie również

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41218427]Mój TZ też sie męczy sprzataniem:P

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Mój się męczy jęczeniem że jest bałagan i trzeba posprzątać
Ale od czasu do czasu sam z siebie coś posprząta

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
na kolkę np esputicon to rozumiem w kropelkach się kupuje?
Nie w tabletkach
Wybacz ale się nie mogłam powstrzymać

Lecę Was dalej nadrabiać

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 15:18   #2662
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Zachcialo mi sie truskawek. Maz nie ma czasu jechac. Strzelilam focha i chyba gdzies zadzwonil bo smsa dostalam ze za pol godz bede je miala. Ciekawe od kogo?

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 15:23   #2663
jakierka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość

Przepraszam, że więcej nie nadrabiam- więc ogólne i dla wszystkich
U nas dzisiaj piękna pogoda. Mąż pojechał grać w siatkówkę w parku- w zasadzie go wygoniłam bo chciał zostać ze mną w domu ale aż żal nie skorzystać z takiej pogody poza tym niech ma jakąś odskocznię bo on cały czas się biedny wszystkim przejmuje Miałam z nim jechać, posiedzieć gdzieś na ławce w cieniu ale żadne buty już na mnie nie pasują... Wczoraj to już poza stopami i łydki i kolana i uda zaczęły mocno puchnąć- ja nie wiem co już mam robić
Mieliśmy też skoczyć dokupić mi 2 koszule nocne ale jak ja wyjdę z domu bez butów, no jak?

Jeszcze wyjdzie tak, że faktycznie będę musiała buty męża założyć na kontrolę do szpitala- tyle, że "mój" rozmiar sprzed puchnięcia to 38 a jego 46-47- no kurdę żenada na całego
[/LEFT]
[/CENTER]
Biedactwo
Moze sprawdz buty specjalne dla szerokich stop albo zwykle klapki?? A co na to polozna, cos Ci poradzila?
Stary 2013-06-08, 15:27   #2664
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam pościel w paski od tego sprzedawcy
http://allegro.pl/show_item.php?item=3260104276
nie mierzylam tej wysokosci ale u mnie jest ok, ochranaicz mozna zalozyc tak jakby pod materac i nie ma problemu
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 15:38   #2665
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

jakierka: a co za sesja

Perse: to dobrze że szybko reagują tam, człowiek może przynajmniej spokojnie spać.

Mela:
wymusiłaś

Galeria pazurkowa:
Stary 2013-06-08, 15:45   #2666
jakierka
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez Blackbejbe Pokaż wiadomość
Hej witaj z nami!
Na początku gratuluję drugiej córeczki- czy imię juz macie wybrane?
Odnośnie wypadającej pochwy/ macicy nie umiem nic powiedzieć, ani doradzić, mimo, że bym chciała mam nadzieję, że lekarze Ci w tej kwestii pomogą!

Tak imie już mamy - Nadia <3

Pierwsza córeczka - Nikola )))))))))

Niewiem jak sobie z tym poradze , ból utrzymuje sie przy kazdej toalecie , gdy kicham , kszale czuje ze to tam wszystko wyłazi jeszcze bardziej

Mam problem tez z zapraciami i chcac nie chcac musze sie troche wysilic na kibelku a to jeszcze pogarsza problem , pozatym gdy mala rosnie to nacisk jest wiekszy na dolną partie i oczywiscie widac i czuc ja wiecej czyt.pochwe

Jestem załamana ((((((((
Fajne imie dla dziewczynki, popularne w Rosji i dlatego mi sie podoba

Co co dolegliwosci, to tak bardzo Ci wspolczuje!! Mam nadzieje, ze lekarze nie kaza Ci rodzic naturalnie a przeprowadza cc, po wszystkim natomiast udasz sie do specjalisty i jakos Ci pomoga. Trzymam za to mocno kciuki

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Cytat:
jakierka: a co za sesja
Ciazowa Mamy 6 fotek z sesji.
Stary 2013-06-08, 15:48   #2667
roxi1980
Zakorzenienie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41221605]Przenieśli mnie nareszcie na patologie ciąży. Leze z dziewczynami, mówią, ze tu szybko reagują w razie czego..[/QUOTE]

Perse - w którym szpitalu leżycie? Ślę uściski!!!

roxi1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 15:55   #2668
Blackbejbe
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Fajne imie dla dziewczynki, popularne w Rosji i dlatego mi sie podoba

Co co dolegliwosci, to tak bardzo Ci wspolczuje!! Mam nadzieje, ze lekarze nie kaza Ci rodzic naturalnie a przeprowadza cc, po wszystkim natomiast udasz sie do specjalisty i jakos Ci pomoga. Trzymam za to mocno kciuki

---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

Ciazowa Mamy 6 fotek z sesji.
Dziękujeeeeee pięknie

Mam nadzieje , bede nalegac na cc . Kij juz tam z blizna ktorej chcialam uniknac ale jesli mam wybierac pomiedzy tym a tym to nawet ta blizna moze mi sie ciagnac do pleców byle objawy ustapily lub zostaly zredukowane .
- reszta dojdzie

ZEWNĘTRZNIE :
- olej z pestek dyni
- olej musztardowy z papryczka
- szampon cebulowy

- i tutaj też będzie więcej

== ODZYSKAĆ WŁOSISKA==

Blackbejbe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-08, 15:57   #2669
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Nie w tabletkach
Wybacz ale się nie mogłam powstrzymać
a wpier*al? :P

Stary 2013-06-08, 16:09   #2670
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Iwona: podbieram linka do pościeli,

jakierka: wrzucaj do klubu!

Galeria pazurkowa:

Edytowane przez elaine-blath
Czas edycji: 2013-06-08 o 16:13
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości