|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
![]() ![]() ![]() ![]() |
8 | 13,33% |
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
27 | 45,00% |
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
20 | 33,33% |
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
2 | 3,33% |
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
3 | 5,00% |
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2821 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kubus puchatek Czas edycji: 2013-06-09 o 08:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2822 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Mela- jak truskawki? Pyszne?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Nie pamiętam czy odrazu, ale napewno jak byłam już w domu to spałam na brzuchu. Przez pierwsze 2 tyg uczucie lepsze niż orgazm ![]() Też mam jeść co 3h ze względu na ciałka ketonowe w moczu i duży wyrzut insuliny ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I witam się rano ![]()
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-09 o 08:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2823 | |
Zadomowienie
|
Cześć Mamusie.
Ledwo żywa jestem. Cisnę do tego cholernego egzaminu i średnio co 2 godziny mam kryzys żeby jednak przełożyć to na jesień a potem przychodzą myśli, że skoro już tyle zrobiłam to może dam radę ![]() Brzuchol obolały Antonio chyba nabił mi milion siniaków od wewnątrz Kochane dziecko ![]() ![]() Cytat:
Cynamonku skrobnęłam Ci coś w klubiku z doświadczenia mojej koleżanki, która miała taki sam problem Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej Ci ulżyło. Nie martwiaj się ![]() Wczoraj z drugą koleżanką w ciąży stwierdziłyśmy, że ciążowe zbudynienie mózgu jest zaraźliwe i PRZECHODZI NA TŻTÓW !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2824 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Ja dzis z rana miałam strachu dużo, bo mały zawsze kobie rano, przeciąga się itp. a tu nic. Zrobiłam mu trzesienie ziemi i dopiero po kilku razach ,,odezwał się". No kto to widział tak matkę straszyć ![]() Teraz fika ładnie. Miłego dnia Wam życzę ![]() Malinka, Margosia rodzi któraś? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2826 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie było idealnie jak padało, jak te wszystkie g*wna nie latały w powietrzu, bo teraz to dramat.. Musimy jakoś to przetrwać, nie ma innej rady ![]() ![]() Cytat:
![]() Nos nie jest aż takim problemem jak te duszności, bo ciągle mam wrażenie, że zaraz mi zabraknie powietrza i się uduszę.. bałam się wczoraj zasnąć autentycznie ![]() Cytat:
![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2827 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie "mała", ale ochraniacz mam ten: http://allegro.pl/oddychajacy-wodood...301673772.html moje starsze dziecko spało na takim w czasie nocnego odpieluchowywania i było ok - żadnego pocenia Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:27 ---------- Cytat:
![]() a TZ poleciał po bandzie... zamordowałabym chyba ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2828 | |
Wtajemniczenie
|
Ubralam sie i sie przerazilam, mam ogromny brzuch!
Poproszę potem TZ moze fote zrobi to zobaczycie jak urósl ![]() Idę na miasto, paaaaaaaaaa Cytat:
![]() ![]() Fiazo a ciśnienie masz w normie?
![]() ![]() |
![]() |
#2829 | |
Rozeznanie
|
Dziękuję
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2830 | ||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Znów okropnie spałam, Mały okropnie uciska mi na żołądek, a ja głupia wypiłam Inkę na noc i przez całą noc miałam ją dosłownie w gardle ![]() Cytat:
![]() ![]() Mąż na pewno rozumie, przecież nie wymyślasz sobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cynamonku jak Twoje nogi? Narzekałaś, pisałaś, ale ... dopiero jak wrzuciłaś foto to widać powagę sytuacji ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-09 o 08:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2831 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2832 |
Zakorzenienie
|
Pyszniaste. Właśnie mi przypomniałas i wyciągnęłam z lodówki, żeby się "ugrzały".
Ale mnie wszystko boli od tego leżenia. Poszłabym do kościoła, a tu lipa nie mogę.
#2833 |
Zakorzenienie
|
Dotkaa ale się spisał Twój TŻ
![]() ![]() Mój mąż też wczoraj cały dzień pracował, ale efektem jest odreastaurowany stół w kuchni i ... kac ![]() Misiaczka cieszę się, że zguba się znalazła ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2834 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Zapowiadali deszcz, a tu piękne słońce ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z resztą gorzej. Nie mam alergii i nie wiem co przechodzisz, ale wyobrażam sobie, że jest to okropne ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() 2. Z tymi ruchami to też różnie bywa. Moje dziecię się ruszało na górze, brzuch mi pod biustem latał, a się okazało, że odwrócony głową w górę - fakt, że się tak poskładał, że nogi też ma w górze... Teraz faktycznie czuję więcej ruchów jakby nawet w podbrzuszu, ale nie zdziwiłabym się jakby już znowu się obrócił. Jutro się dowiem. 3. Twój TŻ pojechał na całego ![]()
![]() |
#2835 |
Wtajemniczenie
|
dobry
![]() Ja na szybko bo u nas zbliża się burza i trza zaraz wyłączać sprzęty ![]() dziś nie spałam i ja za dobrze co troche się budziłam i jakos mi tak dziwnie było ![]() No ale rozpoczynamy dziś z Adasiem 31 tc ![]() ![]() misiaczka super, że wszystko sie odnalazło, niezłego farta mieliście ![]() en gratki za 35 tc ![]() madi przytulam, straszne masz te dolegliwości ![]() Ghia dasz radę ![]() ![]() Dobra uciekam bo wali strasznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2836 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2837 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2838 |
Konto usunięte
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok.
Misia współczuję przeżyć, ją bym sie chyba zaplakala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2839 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41229392]Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok.[/QUOTE]
trzymam kciuki za przyrost wagi i czekam na wieści ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2840 |
Zadomowienie
|
Witamy sie z Edkiem w 31tc
![]() ![]() Jestem dobrze wyspana, juz po sniadanku, za chwile prysznic, a po poludniu odwiedzamy mame. Zazdroszcze tym, ktore sa przez rodzicow (tesciow) zapraszani na domowe obiadki, ja niestety mam zupelnie odwrotnie - jak tylko odwiedzamy moja mame to musze pomyslec co jej przywiezc do lodowki a takze na obiad i jeszcze go ugotowac... Misiaczka - tak sie ciesze z odnalezionej zguby!! ![]() ![]() Madi, En, Cynamonku, Kubusiu - zycze Wam z calego serca jak najmniej dolegliwosci, alergii, opuchlizn i wszelakich innych dziadostw ![]() Ghia - lepiej podejdz do zaliczenia, masz szanse 50x50, potem bedzie trudniej oderwac sie od dziecka do nauki ![]() ![]() En, Magolina - ![]() Milego dnia dziewczyny! ![]()
#2841 |
Zakorzenienie
|
gratuluję tygodnia
![]() wzajemnie!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2842 | |||
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Czarownica: wdech, wydech. będzie dobrze...zdążycie ze wszystkim! Nie panikuj! Cytat:
![]() to super!! Cytat:
Cytat:
![]() brawa za tygodnie! A alergii to naprawdę współczuję! Ghia: ucz się ucz! jak przełożysz na wrzesień to też będzie ciężko pewnie z dzidzia się uczyć. Także jak już zaczęłaś to dawaj. Kiedy masz dokładnie? Mąż też właśnie zakuwa, ale on ma tylko w weekendy więcej czasu, w tygodniu to 2-3h max pociśnie... Uciekam pod prysznic i na śniadanie, dzisiaj trochę dłużej pospałam.
![]() |
#2843 |
Zakorzenienie
|
Witam się w niedzielny poranek
![]() Niestety tylko na chwilkę ![]() ![]() ![]() Trzymajcie kciuki za kurczaka, żeby się pięknie dopiekł ![]() Miłej niedzieli ![]() Perse u Ciebie i Artusia ok? Malinka, Margoś urodziłyście wreszcie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2844 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A dla męża ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41229392]Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok. Misia współczuję przeżyć, ją bym sie chyba zaplakala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2845 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41229392]Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok. Misia współczuję przeżyć, ją bym sie chyba zaplakala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ![]() ![]() My mamy taką tradycję , że co niedzielę chodzimy do moich rodziców na obiad ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2846 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41229392]Hej. Ja miałam ktg, teraz czekam na usg. Póki co jest ok. Misia współczuję przeżyć, ją bym sie chyba zaplakala... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] to super, że jest oki, trzymam kciuki za usg no właśnie tak samo czuję, tylko ten większy, bardziej wypchany brzuch mnie zastanawia. A jak tak dzisiaj Twoje stopy? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Madi brawo dla męża ![]() ![]() my o 9 wstaliśmy, śniadanko zjedzone i teraz relaks ![]()
![]() |
#2847 |
Zakorzenienie
|
Dzoan
![]() ![]() A tak w ogóle, to dzień dobry! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dzoan spóźnione życzenia urodzinowe, spełnienia marzeń, wszystkiego co najlepsze, łatwego i szybkiego porodu ![]()
![]() |
#2849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ghia - ja wiem, że Ci się nie chce, ale dobrze dziewczyny mówią-z dzidziusiem to dopiero będzie trudne ![]() ![]() Perse daj znać jak tam po USG ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2850 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Z grubsza przelecialam. Madi, kochama malenka, to przejdzie ![]() ![]() Cynamonku, zdjec nie widzialam, ale znam bol ![]() ![]() ![]() ![]() Kejt ![]() Ewa Gwiazdka, hemo mi skoczyla po Tardyferonie ![]() Perse, jaka gadula sie z Ciebie zrobila w tym szpitalu! mi sie snilo, ze napisalas, ze Artus wazy juz ponad 3 kg ![]() ![]() Czarowniczko u mnie tez panika, szczegolnie ze powinnam JUZ do tego szpitala sie klasc, a nie czekac a cud i manne z nieba ![]() Wszystkie Was sciskam i pozdrawiam. Wczoraj wyprasowalam uprane rozowe, dzis kolej na biale. Maz skonczyl sufit, polozyl wykladzine, zaraz go obudze na renowacje listew i progi, i - wnosimy meble ![]() Sliczna ta nasza sypialia teraz, szkoda ze karnisz dojedzie dopiero pojutrze ![]() Moja pokrzywka rozgoscila sie na CALYCH plecach, brzuchu, dekolcie, biuscie, od rana skrada sie po szyi az pod brode. Nie ma co, bosko wygladam. Zakrzep i stopy szaleja bez clexane, ale o dziwo noc kolejna, juz piata, przespana smacznie snem sprawiedliwego ![]() Jutro internista i gin.... Bede zagladac, a teraz do roboty, bo czas sie kurczy, a ja w panike wpadam powoli.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.