Filmiki urodowe na you tube, część XII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-10, 11:34   #2641
TheDocha
Dossisława I

Dot.: Filmiki urodowe na you tube, część XII

Cytat:
Napisane przez patisia123 Pokaż wiadomość
zapytaj czy lubi bomby do kąpieli
No weź... jeszcze mnie do więzienia za to wsadzą...

aaaaa... nie doczytałam, żę to o bomby do kąpieli chodzi
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 11:58   #2642
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Labirynth Pokaż wiadomość
akasha84 widziałaś, że Szerumanki przyleciały do Judy???

A jutro będą w europie Ciekawa jestem tej wizyty
tia widziałam, sama obczaj jak ten Benji się zachowuje, przyjmuje ton jakby pozjadał wszystkie rozumy A Judy to gwiazda

Im dalej w las ich popularności tym bardziej widać jak im z leksza na dekielek wali :P

Schuermanka jest taka uroczo prostolinijna i zwyczajna, bez tej wydmuszki całej, nawet ta jej czasami nadmierna tapeta mi nie przeszkadza
Stary 2013-06-10, 12:17   #2643
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez akasha84 Pokaż wiadomość
tia widziałam, sama obczaj jak ten Benji się zachowuje, przyjmuje ton jakby pozjadał wszystkie rozumy A Judy to gwiazda

Im dalej w las ich popularności tym bardziej widać jak im z leksza na dekielek wali :P

Schuermanka jest taka uroczo prostolinijna i zwyczajna, bez tej wydmuszki całej, nawet ta jej czasami nadmierna tapeta mi nie przeszkadza
Wiesz co, rzeczywiście, zauważyłam, na serio Benji lubi moralizować zwłaszcza przy kimś, rozwalił mnie kiedyś jak zaczął do maluteńkiej Julianki cos gadac o szkole, edukacji, samodzielności itp, jak dobrze pamiętam
Zauwazyłam tez faktycznie, że Judy zaczyna "gwiazdorzyć", ale powiem Ci, że już wolę jak Benji moralizuje, niż jak Judy gwiazdorzy...
Jak zwykle w zupełności się z Tobą zgadzam Troche to zabawne, nie??

Ja jednak lubie ich oglądać, zwłaszcza jak są sami wśród swoich, a nie z fanami Strasznie jestem ciekawa tej wizyty w Irlandii, Benji przeca to w połowie Irlandczyk, a on tak bardziej ku Japoni nie?? Widać, że jego brachol z kolei jest taki bardziej irlandzki

Mnie bardziej zaczynają irytować Saccony, Jofiemu zaczyna walić konkretnie na dekiel, a mam wrażenie, że zaczął też irytowac Anne, ale może to tylko wrażenie Ciekawa jestem jak wypadną te dwie pary w tej konfrontacji

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-10 o 12:19
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 12:24   #2644
akasha84
Zadomowienie

Labirynthhahaha mów mi Siostro

ja generalnie mało lubię osoby, które się wywyższają. Na początku ich vlogowania Benji pojawiał się sporadycznie, a Judy była taką swojską dziołchą.
On ma chyba matkę z jakiegoś azjatyckiego kraju dlatego razem z siostrą uczą się japońskiego, bo urody po ojcu na bank nie odziedziczyli. Cała trójka ma ciemne włosy i oczy. Nie wiem może są adoptowani??

Saccone oj tak, sposób bycia Jofusa i jego ustawiczne pianie do kamerki wkurza, choć jak ostatnich kilka vlogów oglądałam to on cały czas coś robi, a Ana ma wiecznie osowiałą minę, zmęczonej życiem kobiety :P Jakby jej macierzyństwo się odwidziało, choć z drugiej strony starają się o 2 dziecko. W ogóle od czasów, jak jej niemalże caluteńki poród pojawił się na YT od razu zrezygnowałam z subskrypcji. Ok można w jakimś stopniu sprzedać siebie, ale aż tak?
Stary 2013-06-10, 12:32   #2645
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Labirynthhahaha mów mi Siostro

ja generalnie mało lubię osoby, które się wywyższają. Na początku ich vlogowania Benji pojawiał się sporadycznie, a Judy była taką swojską dziołchą.
On ma chyba matkę z jakiegoś azjatyckiego kraju dlatego razem z siostrą uczą się japońskiego, bo urody po ojcu na bank nie odziedziczyli. Cała trójka ma ciemne włosy i oczy. Nie wiem może są adoptowani??

Saccone oj tak, sposób bycia Jofusa i jego ustawiczne pianie do kamerki wkurza, choć jak ostatnich kilka vlogów oglądałam to on cały czas coś robi, a Ana ma wiecznie osowiałą minę, zmęczonej życiem kobiety :P Jakby jej macierzyństwo się odwidziało, choć z drugiej strony starają się o 2 dziecko. W ogóle od czasów, jak jej niemalże caluteńki poród pojawił się na YT od razu zrezygnowałam z subskrypcji. Ok można w jakimś stopniu sprzedać siebie, ale aż tak?
Nie nie nie Benji ma tate irlandczyka rodzonego i matke rodzona Japonkę czystej krwi, widać, że u nich wzięły górę te azjatyckie geny Jego rodzice chyba już nie żyją razem, ale mają poprawne stosunki

Mnie u Jofiego wkurzył materializm, zaczeło mu odbijac, samochód, mało bezpieczny dla rodziny, ale ważne, że wyje. Ten dom chyba nie jest ich?? Tylko wynajmowany?? To juz lepiej kupić dom, niż dwa samochody. Mi też Ana przeszkadza z tymi swoimi depresjami, zaczyna tam widac powoli takie jakieś zgrzyty, a to już takie niesmaczne Judy i Benji też pokazali poród - ma sa kra... ale to zachód, tam jest jakieś inne widzenie tego wszystkiego chyba Ane chyba zaczyna tez irytować Jofi, który wygląda na takiego super, że coś tam zrobi itd, ale on tylko siedzi naparza w gry, jedzie gdzieś swoją furą i pajacuje do kamerki, chociaż akurat ta pogoda ducha jest dobra dla Emilii, też chce anulowac sub, ale daję im szansę do spotkania z travisami
Stary 2013-06-10, 12:48   #2646
Blondi2989
Blond forever!

Zoe przyjaźni się z Szusz??? :cojest :
http://www.youtube.com/watch?v=hZcqemFa19w
od 9:06
Stary 2013-06-10, 13:03   #2647
bzebze
Raczkowanie

http://www.youtube.com/watch?v=ZlPTNoBzb9M

Vlog u Księżniczki Gdyby ktoś chciał jak princessa przeklina z klasą to polecam.
A tak na serio to jakiś sztywny strasznie ten vlog. Radzka mi tam nie pasuje.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:05   #2648
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość

Przeglądam komentarze na YT jakie pisałam i jakie dostałam odpowiedzi.
Basia callmeblondie jak zawsze super odpowiedź:
-Basiu jakie są twoje ulubione świeczki?
-Nie jestem świeczkowym napaleńcem, nie szaleję ja yankee candle tak jak połowa sponsorowanego YT świata. Stawiam na świeczki z biedronki i ikea- głównie te owocowe i waniliowe Pozdrawiam!
lubię tę dziewczynę, za naturalność i właśnie - brak tego sponsorowanego shitu na kanale. ostatnio jak słyszę janki kendl to już mnie trafia, ileż można mam swoją ulubioną firmę świeczek zapachowych, które kupuje w hurtowni po super cenach (biją biedrę na głowę) a pachną taaaak, że hej
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:12   #2649
patisia123
Zakorzenienie

DAILY VLOG u Princessy http://youtu.be/ZlPTNoBzb9M

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Cytat:
Napisane przez bzebze Pokaż wiadomość

Vlog u Księżniczki Gdyby ktoś chciał jak princessa przeklina z klasą to polecam.
- Laura gdzie Twoje chipsy ?
- No ku*wa właśnie nie ma chipsów

patisia123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:14   #2650
akasha84
Zadomowienie

Cytat:

ojojoj jak można sobie zrobić krzywdę babcinym, źle dobranym gorsetem widać, że P. Baszak zadufana w sobie, ale żeby aż tak? To tak a propos pokory polskich vlogerek. Czuję się obecnie mało stajlisz bez rogala-warkocza na głowie, koronkowych bluzek, babcinych spódnic i pseudo gorsetu miażdżącego biust

Edytowane przez akasha84
Czas edycji: 2013-06-10 o 13:26
akasha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:22   #2651
bzebze
Raczkowanie

Karolina Baszak faktycznie zadufana w sobie. Ale śliczna dziewczyna
W każdym razie ta ich ''przyjaźń'' z Laurką bardzo sztuczna.
bzebze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:24   #2652
201606242122
Konto usunięte

nie przepadam, za księżniczką, ale w tym vlogu w porównaniu do baszak wydaje się sympatyczna i radosna. a karolina baszak nabarmuszona. :P
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:42   #2653
beznadziejniak
Łotewa

Matko ale Baszakowa jest Sztuczna nie chciala mówić nic.. ( może dlatego, że nie miała kartki)
Straciłam 13 minut mojego zycia kto mi je odda???
beznadziejniak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 13:54   #2654
TheDocha
Dossisława I

Najlepiej w tym vlogu wyszła Radzka. Karolina się zachowywała jakby miała jakieś kompleksy. Poza tym księżniczka co chwile mówiła: "O popatrzcie Karolcia" może to ją tak bardzo stersowało.
TheDocha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 14:07   #2655
beznadziejniak
Łotewa

Nie lubię Karoliny. Jest taka zmanierowana i mało sympatyczna. Radzkę da się lubić a do Laury chyba trzeba mieć podobny styl życia by się przyzwyczaić.
Stary 2013-06-10, 15:01   #2656
monicar
Zakorzenienie

Pierwsze słyszę, żeby spódnice w literę A były babcine (piszę o tych przed kolano)
Stary 2013-06-10, 15:01   #2657
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez beznadziejniak Pokaż wiadomość
Nie lubię Karoliny. Jest taka zmanierowana i mało sympatyczna.
Zdecydowanie większa księżniczka niż RGP Myślałam, że nie jest to możliwe, ale jednak

Ogólnie jakaś sztywna atmosfera. Nawet nie dotrwałam do końca, bo się zmęczyłam...

Labirynth, ja mam Stelar,a fuksję oglądalam, ale jakos odcień mi nie pasuje. Ogólnie żałuję, że nie kupiłam też innej jaśniejszej, np. Nova. A do promocji trzeba poczekać, bo jak na razie zamrażam finanse na kolorówkę

Edytowane przez Atenya
Czas edycji: 2013-06-10 o 15:05
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 15:11   #2658
akasha84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez monicar Pokaż wiadomość
Pierwsze słyszę, żeby spódnice w literę A były babcine (piszę o tych przed kolano)
miałam na myśli kieckę radzki :P
Stary 2013-06-10, 15:27   #2659
beznadziejniak
Łotewa

Atenya Wszytsko jest jednak możliwe na YT
Stary 2013-06-10, 15:46   #2660
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Blondi2989 Pokaż wiadomość
Zoe przyjaźni się z Szusz??? :cojest :
http://www.youtube.com/watch?v=hZcqemFa19w
od 9:06
ale fajoska dziewczyna, taka smieszna, pewno jakbym nagrywałą to też bym się tak zachowywała
To jest Polka??

U mnie gigantyczna burza, ledwiem do domu wróciła. Joł

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ----------

Cytat:
Czuję się obecnie mało stajlisz bez rogala-warkocza na głowie, koronkowych bluzek, babcinych spódnic i pseudo gorsetu miażdżącego biust
Ja tez

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Najlepiej w tym vlogu wyszła Radzka. Karolina się zachowywała jakby miała jakieś kompleksy. Poza tym księżniczka co chwile mówiła: "O popatrzcie Karolcia" może to ją tak bardzo stersowało.
Radzia wymiata, ubiera się nie w mój gust, ale jej osobowośc jest fajoska

---------- Dopisano o 15:33 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość

Labirynth, ja mam Stelar,a fuksję oglądalam, ale jakos odcień mi nie pasuje. Ogólnie żałuję, że nie kupiłam też innej jaśniejszej, np. Nova. A do promocji trzeba poczekać, bo jak na razie zamrażam finanse na kolorówkę
Kurka wiesz co, przyjrzałam sie tym błyszczykom i normlanie spodobały mi się Jednak jak już, to kupiłabym dopiero w jakiejś promocji, bo tak, to szkoda kasy, mi się podobaja te, co ma Oleska plus taki jeden chyba właśnie stelar On jest taki jaskrawojasnypomarańczowy ??

PS. Za to kupiłam z essence ten stay mat, w kolorze 02 smooth berry, prawie chyba identyko jak ten apocaliptiq z rimmel tylko, że mat, ale tańszy i co doczytałam???Że: made in poland, a przecież to chyba niemieckie kosmetyki??[COLOR="Silver"]

Edytowane przez Labirynth
Czas edycji: 2013-06-10 o 15:47
Labirynth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 15:48   #2661
Atenya
summer vibes;)

Cytat:
Napisane przez Labirynth
Kurka wiesz co, przyjrzałam sie tym błyszczykom i normlanie spodobały mi się Jednak jak już, to kupiłabym dopiero w jakiejś promocji, bo tak, to szkoda kasy, mi się podobaja te, co ma Oleska plus taki jeden chyba właśnie stelar On jest taki jaskrawojasnypomarańczowy ??

PS. Za to kupiłam z essence ten stay mat, w kolorze 02 smooth berry, prawie chyba identyko jak ten apocaliptiq z rimmel tylko, że mat, ale tańszy i co doczytałam???Że: made in poland, a przecież to chyba niemieckie kosmetyki??
Raczej bym powiedziała, że jest taka żarówiasty malinowo-czerwonawy kolor, nawet trudno określić co to za kolor. Może przy fuksji wgląda na trochę pomarańczowy. I naprawdę wygląda jak lakier

Muszę kiedyś sie przejść do Natury, ale jakos nigdy mi nie po drodze.
Atenya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:09   #2662
Labirynth
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Atenya Pokaż wiadomość
Raczej bym powiedziała, że jest taka żarówiasty malinowo-czerwonawy kolor, nawet trudno określić co to za kolor. Może przy fuksji wgląda na trochę pomarańczowy. I naprawdę wygląda jak lakier

Muszę kiedyś sie przejść do Natury, ale jakos nigdy mi nie po drodze.
no to chyba ten Ale widze, że na KWC ma słabe recenzje ta seria yyyyyyyyyy Sprawdzę jeszcze te z essence

Tak mi się dziś przypomniała jedna myśla apropos wywiadu RLM i Karolci w DDtvn, wiecie co mi się bardzo spodobało?? Jak na pytanie o to, czy jest im przykro z powodu negatywnych komentarzy (jakoś tak), to RLM szczerze odpowiedziała, ale tak szczerze bez tej całej dyplomacji, że tak, że gdy sa osobiste, to tak. Strasznie mi w oczach urosła po tym, w ogóle zaczynam ją lubić coraz bardziej, jest naprawde fajna babka.
Stary 2013-06-10, 16:25   #2663
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:

Bożeeeeeee jak widzę tego Dżaka to zastanawiam się co się tym fankom RGP w nim podoba. Myślę, ze samo to, że jest bratem księzniczki, bo zbyt urodziwy to on nie jest. A jak już usłyszę jego głos to mi ogólnie słabo! On ma ten głos taki nie męski, że aż...dodajcie sobie słowo na pewno wiecie jakiego chcę użyć

Ogólnie nie komentowałabym go gdyby nie to, że RGP od zawsze kreuje go na super seksowne ciacho, a jest no ekhem wg mnie najsłabszym ogniwem pod względem urody z rodzeństwa

Dodatkowo jest jeszcze mniej symaptyczny niż księżniczusia. Nie przepadam za nim i o ile Laurę jakoś jestem w stanie znieść i oglądnąć o ile nie gada o świczkach bombach i inych pierdach(a to ostatnio się nie zdarza), to jego obecności w filmikach nie mogę strawić.

Dużo jest go ogólnie w tym filmiku? Bo jak tak to chyba nie będę się katować...
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...

Edytowane przez dziad kalwaryjski
Czas edycji: 2013-06-10 o 16:26
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:30   #2664
201606242122
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez dziad kalwaryjski Pokaż wiadomość
Bożeeeeeee jak widzę tego Dżaka to zastanawiam się co się tym fankom RGP w nim podoba. Myślę, ze samo to, że jest bratem księzniczki, bo zbyt urodziwy to on nie jest. A jak już usłyszę jego głos to mi ogólnie słabo! On ma ten głos taki nie męski, że aż...dodajcie sobie słowo na pewno wiecie jakiego chcę użyć

Ogólnie nie komentowałabym go gdyby nie to, że RGP od zawsze kreuje go na super seksowne ciacho, a jest no ekhem wg mnie najsłabszym ogniwem pod względem urody z rodzeństwa

Dodatkowo jest jeszcze mniej symaptyczny niż księżniczusia. Nie przepadam za nim i o ile Laurę jakoś jestem w stanie znieść i oglądnąć o ile nie gada o świczkach bombach i inych pierdach(a to ostatnio się nie zdarza), to jego obecności w filmikach nie mogę strawić.

Dużo jest go ogólnie w tym filmiku? Bo jak tak to chyba nie będę się katować...

ja ostatnio widziałam go na żywo, i w filmikach wygląda na normalnie zbudowanego, ale w rzeczywistości jest baaardzo szczupły.

no kilka razy się przewija w tym filmiku.
201606242122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:40   #2665
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuleyka89 Pokaż wiadomość
nie przepadam, za księżniczką, ale w tym vlogu w porównaniu do baszak wydaje się sympatyczna i radosna. a karolina baszak nabarmuszona. :P
która wygląda jak, cytuję: "inteligenta zdzira". Jak można takie rzeczy w filmiku mówić i ludziom pokazywać?

OMG!

Wiem kogo mi jacek (sorry - dżek) przypomina!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 250px-Euzebiusz_Lucyferowicz.jpg (47,2 KB, 44 załadowań)

Edytowane przez mantas
Czas edycji: 2013-06-10 o 16:41
mantas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:43   #2666
bentkuff
Zadomowienie

Alina aka Brunette's Heart wstawiła zdjęcie z blond peruce- http://2.bp.blogspot.com/-dY3voXP9lq...weidkfu765.jpg wyglada naprawdę ładnie.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:45   #2667
dziad kalwaryjski
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mantas Pokaż wiadomość
która wygląda jak, cytuję: "inteligenta zdzira". Jak można takie rzeczy w filmiku mówić i ludziom pokazywać?

OMG!

Wiem kogo mi jacek (sorry - dżek) przypomina!
Hahhaa faktycznie

Dla mnie w filmikach wygląda na baaardzo szczupłego żeby nie powiedzieć za szczupłego jak na faceta
złociste jak len.
I przyszedł do niej grajek,
na skrzypcach zaczął grać
i mówi: Pójdź, królewno
konwalie ze mną rwać.

Pójdź, pójdź...
dziad kalwaryjski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:48   #2668
evvelinek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bentkuff Pokaż wiadomość
Alina aka Brunette's Heart wstawiła zdjęcie z blond peruce- http://2.bp.blogspot.com/-dY3voXP9lq...weidkfu765.jpg wyglada naprawdę ładnie.
jak manekin z wystawy
evvelinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-10, 16:51   #2669
mantas
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak manekin z wystawy
Dokładnie. I ten dziwny wzrok na drugiej focie....
Stary 2013-06-10, 17:00   #2670
bentkuff
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez evvelinek Pokaż wiadomość
jak manekin z wystawy
Gdyby miała taką samą, ale ciemną perukę to pewnie wyglądała by też jak manekin- w końcu peruka to peruka. Ale jak dla mnie wygląda ładnie- nie rzuca się w oczy, że jest coś nie tak. Ale w blondzie wiekszośc kobiet wygląda dobrze- mówię o perukach- bo blond łagodzi rysy, a ciemny kolor wyostrza- więc jak ktoś mało urodziwy, czy z mało symetryczną twarzą czy problemami ze skórą to ciemne włosy tylko to podkreślają.
bentkuff jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości