![]() |
#1081 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Hope- no właśne, żeby chłopa nie zatkało
kurde nie wie czy można na miękko, chyba jednak pozostaje w zupce |
![]() ![]() |
![]() |
#1082 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1083 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Laski, trzymajcie kciuki bo mam miec dzis wazne spotkanie. trzymajcie kciuki zeby wypalilo, jak wroce to dam znac o co kaman. buziale! |
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
Meneq a to ciekawe, niby wszystko ludzie, te same brzuszki, a w każdym kraju inaczej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1086 |
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Racja, ale po pierwsze jedzenie jest kulturowo uwarunkowane, a po drugie nie wiem jak inne produkty, ale np alkohol inaczej trawia Polacy a inaczej Japonczycy
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:20 ---------- Do kleiku |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja będę dzwonić zaraz do przychodni żeby nas na szczepienie w końcu wepchnąć |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1088 |
Zadomowienie
|
Wpadłam w poranne odwiedziny bo mi moje chłopy dziecko obudziły podczas zbierania się do przedszkola i pasuje poczekać aż się uśpi żebym się jeszcze mogła na trochę położyć, chociaż do dziesiątej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1089 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas pobudka o 6 ale od jakichś 15 minut młody śpi znowu...mi się nie chce jakoś, kawę już wypiłam. Jak wstaje o 5 (co się najczęściej zdarza) to nie piję kawy i czekam na jego drzemkę (zwykle o 7) i też się kładę.
![]() |
#1090 |
Zadomowienie
|
No, usnęła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 |
Zakorzenienie
|
zazdraszczam... on jojczy i jojczy... niechże mu te zęby wyjdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1092 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, tak czytalam ile Wasze maluszki waza to moja malutko wazy ;/ a przeciez urodzila sie prawie 4 kg....
Yellow. jestem w mega wielkim szoku ;ooo kopara mi opadla jak to czytalam. czas wstac, mam wolna chatke, t. na dzialce;] wczoraj poszlam po 21 spac, tzt pojechal w delegacje.... ech jutro mam kolejne 2 zaliczenia i moze uda mi sie nauczyc na poprawke ktora mam miec 24 ;/ moze babka pozwoli mi odpowiadac;] jakby sie udalo to sesje bym miala prawie cala z glowy. Wczoraj bylam na praktykach i babka do mnie ze ja sie zaslaniam dzieckiem ze nie chodze na praktyki itd ;// a ja przeciez chodze jeszcze do innej klasy wrr nerwy mi idiotka popsula. W ogole wkurza mnie to bo ona faworyzuje tylko 1 ucznia o reszcie mowi ze to głąby... Black co do pasty, polecam czarna blanx Cala, mimo wszystko trzymam kciuki zeby cos drgnęło w tej sprawie jesio ![]() nawijko, przykro mi z powodu poprawki ![]()
![]() |
#1094 |
Wtajemniczenie
|
Kurcze w sobotę na wesele idziemy...ciekawe jak to będzie...z młodym idziemy bo on bez cyca nie wytrzyma. Chcę iść bo po pierwsze, oni byli u nas, po drugie chce mi się ruszyć gdzieś a nie tylko w domu...
Wczoraj próbowałam go oszukać i mu na śpiocha dać mleko odciągnięte z butelki to zjadł ze 30 ml po czym się rozryczał i awanturował się jak mu znowu chciałam butlę wcisnąć. Jak dałam cyca to usnął od razu. Ślub jest w mojej parafii 5 kroków od domu, wesele też w miarę blisko Mąż powiedział żebyśmy zrobili tak: przywieziemy teściową do nas, weźmiemy młodego na ślub i na wesele. Zobaczymy jak będzie się zachowywał, czy będzie spał czy nie. Jak będzie płakał i nie będzie spał przy muzyce to zawieziemy go do domu i co 3 godzimy podjedziemy żebym go nakarmiła a jak wcześniej zacznie się wiercić na cyca (bo on nie płacze nigdy tylko się wierci i zjada kocyk lub poduszkę) to teściowa zadzwoni i przyjedziemy (10-15 minut drogi) i wrócimy znowu na wesele a po oczepinach około 00:30 - 1:00 wrócimy już do domu. Ehhh nie wiem jak to rozegrać, niby widziałam takie maleństwa że spały normalnie w wózku na weselu ale nie wiem jak Igi się zachowa. Niby jak w domu śpi na nockę to mu nic nie przeszkadza, ani mikser ani tłuczenie kotletów ani muzyka od sąsiadów imprezowiczów studentów.
#1095 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Korzystając z chwili, że jestem sama nadrobiłam Was na szybciora i z tego co pamiętam: Nawijko przykro mi, że nie zaliczyłaś, ale poprawce na pewno będzie ok ![]() Lenova, Antioannete (wybacz z pamieci piszę twój nick, więc na pewno z błędem ![]() ![]() Pstryczku ![]() cała fotka Julaska oczywiście piękna ![]() badzia ząbki cudowne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |||
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Cytat:
Ile wazyla jak miala 4 miesiace? Yae tez sie duza urodzila (3649), za tydzien konczy 4 miesiace i nie ma jeszcze 6kg. ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:58 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1097 |
Zakorzenienie
|
Illusion Mały będzie atrakcja wieczoru - bardziej niż para młoda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1098 |
Wtajemniczenie
|
Już to widzę jak kamerzysta z fotografem latają za nami
![]()
#1099 |
Zakorzenienie
|
UWAGA !!
cześc dziewczyny..ja znów po kilku dniach ..ale ja nie mam kiedy..mały przysypia na 30-40 minut to tedy nie wiem za co się zabrać.. nie mam więc czasu Was podczytać choć trochę.. ale pisze dziś nie tylko bo chcę o coś zapytać... ![]() ale głównie do mamuś których drugie połówki są zatrudnieni na dwa etaty..są takie??? Jeśli tak..i jeśli mają zamiar z ojcowskiego korzystać...odezwijcie się do mnie na fb...albo na prv...chodź prędzej z FB Wam odpisze..mam info odnośnie ojcowskiego..można go pobrać dwa razy(z dwóch tytułów) i w różnych terminach..a niekoniecznie jednocześnie..może już to wiecie..ale jeśli nie.... ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1100 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ooo super, u mnie akurat mąż na jeden etat ale może którejś TŻ skorzysta. Co tam u Was?
![]() |
#1101 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1102 |
Zakorzenienie
|
czesc kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() także teraz chociaz ze 2-3 ostatnie przeczytam zeby sie wdrozyc i bede sie starała zagladac w ciagu dnia, czemu ciągle brakuje mi czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moze bede probowac dawac tezi nne sloiczki i obserowac? ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zakorzenienie
|
a u nas...cały czas w ruchu...
![]() Antoś jest śmieszek nie z tej ziemi...ale i maruda...w sobotę mieliśmy mini sesyjkę w parku... i taki był grzeczny..aż myśłałam że nam dzieciątko podmienili ![]()
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1105 |
Zadomowienie
|
Obcięłam młodej paznokcie na śpiocha i też idę spać. Dobranoc
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
a poza tym...to musze się wziąć za siebie..bo szkoda gadać..nie dość ze swoje kg mam w nadmiarze..z ciązy 4 zostały...to jeszcze brzuch wisi po tym wielkoludku...
![]() ![]() |
![]() |
#1107 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakbym miala byc sama tak jak Ty daleko poza domem, to wlasnie sama swiadomosc by mnie zalamywala. Boje sie wyjazdu na wakacje - tz juz od miesiaca mnie namawia - bo czuje, ze jak on sie wypnie na opieke nad dzieckiem w nocy to bede tak jakby sama setki kilometrow od domu
![]() |
#1108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak miala 4 to 6kg teraz wazy 6500 Dr mowi ze dzieci wieksze urodzeniowo moga tak przybierac, poza tym ona na cycu no i byl czas ze nie przbierala przez 2 tyg nic. Ajjj no ale nie wyglada na przeglodzone dziecko ;p
![]() ![]() |
![]() |
#1109 | |||||||||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41256433]ja bym poszła sobie prywatnie na wizytę do rehabilitanta, by pokazał jak ćwiczyć
![]() Kupiłam, nie podałam jeszcze, ale bez powodu, ot, jakoś mi pod rękę inne wchodziły i tyle. Ano właśnie, nawet na dzieciowym pytałam o to ![]() jojczek jojczy, ale fajny ![]() Różnie, tzn. przeważnie jakieś 30 minut po. A ja własnie chyba mleczne wezmę jednak, bo nie bardzo chce mi się odciągać, a zresztą po powrocie z wakacji próbuję odstawiać. Niee, zasypia ze mną ![]() Myśmy też 3 razy bioderka na nfz, usg też na nfz jest. Tak mi się zdaje, że to etap ![]() Ja od początku mówiłam, że po 4 rozszerzam, bo przed powrotem do pracy muszę ![]() ------------------- No i kupiłam Tuli nosidło ![]() ![]() ![]() Teraz szukam jeszcze czegoć dla Agatki do wzięcia na wakacje do zabawy, nowego czegoś, coby pypcia nie dostała z nudów jakby lało. Wiecie, wymyśliłam, że kupię jej gumę do skakania :d A, i torebkę sobie w ccc kupiłam jeszcze na chrzest.[/QUOTE] ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie nadrobię Was i jeszcze raz Was za to przepraszam ![]() ![]() nawijko tulę za egzamin, poprawkę zdasz na pewno ![]() powiem Wam jeszcze odnośnie chrzcin, że było bardzo fajnie prócz kilku zgrzytów z t. i rodzinką ale to chyba standard, ogólnie wszyscy chwalili Kubusia, że taaaaki grzeczny i że się pięknie rozwija ![]() ahaaa i namówiłam (nie wiem jak) tż na nosidło ![]() i dziękuję za wszystkie gratki odnośnie chrzcin ![]() ![]() Edytowane przez nancykenator Czas edycji: 2013-06-11 o 08:19 |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1110 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
mam to samo! jak Borysa nie ma w domu, to ja tez musze wyjsc, bo jak siedze tu sama to i tak nie zrobie zupelnie nic, bede siedziec na wizazu, albo wertowac jakies strony w necie, juz chyba mi sie dom kojarzy z Boryskiem ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:42.