Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15! - Strona 120 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! 8 13,33%
Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! 27 45,00%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! 20 33,33%
jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 2 3,33%
Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! 3 5,00%
Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 09:08   #3571
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
hej dziewczynki

Dopiero teraz usiadłam na spokojnie do laptopa, bo po lekarzu byłam z Mamą u Babci i potem spotkałam się z przyjaciółką z którą się już długo nie widziałam..

A więc byłam u pani alergolog, osłuchała mnie i teatralnym głosem wykrzyczała "DRAMAT, DRAMAT!!!! " Ja niedotleniona kompletnie = Bezik niedotleniony powiedziała, ze w takim stanie w kazdej chwili przy ostrzejszym ataku i braku leków mogę się przydusić i to tak poważnie no i koniec końców włączyła mi sterydy na pare dni, których nie powinno się w ciąży brać, ale w takim stanie powiedziała ze nie ma innego wyjscia tylko 3 dni muszę je zażywać, dodatkowo chyba z 5 innych leków.. Dała skierowanie jeszcze na spirometrie kolejna w ciazy zebym jeszcze zdążyła przed porodem, umówiłam sie na nia za tydzien. Jezeli wyniki spirometrii nie wyjdą dobrze, to będzie trzeba włączyć jeszcze mocniejsze leki, bo inaczej poród będzie zagrożony oddechowo u mnie
No.. a potem wycieczka do apteki i tak dwóch leków nie wzięłam na oczy i na katar, tylko te sterydy i wziewne i 170 zł poszło w mig Mama mi zafundowała leki, bo inaczej to kiepsko by było..

No, ale ledwie wzięłam te leki to odetchnęłam "pełną piersią" i od razu lepiej
Jutro muszę jechać jeszcze badania zrobić typu morfo, mocz, posiew moczu, crp..no i tyle- teraz lecę Was nadrabiać kochane

No i mam lepszy humor bo się z przyjaciółką widziałam to od razu inaczej się poczułam
Dobrze, że już lepiej ci się oddycha. Mam nadzieję, że lekarka wie co robi i Bezikowi to nie zaszkodzi, niestety czasem trzeba wybrać mniejsze zło. A ceny powalające. Trzymam żebyście z Bezikiem już swobodnie oddychali

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
masakra na prawdę, ale mi obniżka, takie leki powinny być tańsze bo przecież tak jak piszesz chory się bez nich nie obejdzie

a taki gruby zimowy będziesz miała? bo w co obrać dziecko jak będzie jesień? taka promocja była u mnie w biedronce, leżały im te proszki i w końcu tak mocno je przecenili
U mnie w biedronce takich cen nie zarzucili
Ja o kombinezonie jeszcze nawet nie myślę, na bieżąco będę kupować

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
dzień dobry

mój tż mnie zabije od wczoraj od rana wybieram wózek jeden z dwóch i do tej pory nie wybrałam a do 9 rano mam zamówić

dzisiaj nasza 2 rocznica ślubu a wczoraj miałam urodzinki i nic tylko się kłócimy on każe wybierać ja nie umiem
Co to za ukrywanie urodzinek przed nami, hmm? Wszystkiego najlepszego kochana! I gratulacje z okazji rocznicy ślubu!

Cytat:
Napisane przez Agrafka86 Pokaż wiadomość
Ale tuturutu zdałam egzamin i jutro idę po wpis i zdać indeks
za egzamin!

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie

Czyż nie cudowny dzień dzisiaj mamy?
Kończę sie szykować i jedziemy z TZ zobaczyć sie z nasza córeczką na USG 4d

Ps. Oczywiście juz sie zestresowalam, ze cos sie nowy lekarz dopatrzy u mojego dziecka
Nakopcie mi za te głupie mysli

Buziaki
za usg, ale fajnie I kopek
w pupcię za te czarne myśli!

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt

Niunia wszystkiego najlepszego my też mamy dziś 2 rocznicę ślubu + rozpoczęty 35 tc
To podwójne gratulacje!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

kallisto89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:09   #3572
surka
Zakorzenienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Siedze z folia na glowie niczym kurczak w piekarniku.
Juz mam dosc... No ale coz, cierp cialo jakzes chcialo...
Skoro chcesz ładnie wyglądać na porodówce to musisz cierpieć

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

U mnie dziś znów piękne słońce a ja zła...
Cały dzień siedzieć w domu bo Małż ma dużo roboty i nigdzie ze mna na spacer nie pójdzie :/
Długo tak nie wytrzymam... wszystkie znajome opalają się na plaży

ehhhhh... znów chyba zły dzień się szykuje
Znowu chcesz dostać o tż sukienkę
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:13   #3573
Guuusiaa
Zadomowienie

Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość

Znowu chcesz dostać o tż sukienkę

Co mi po tej sukience jak nie mam gdzie jej założyć...
chyba po domu

08.08.2013 r. Nasze Życie Nabrało Sensu Synuś

Rośnij kruszynko rośnij

Guuusiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:14   #3574
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dzień dobry!!

Niunia, wszystkiego co najlepsze!

znów pospałam do 9:20 tylko z jedną pobudką
ale wybitnie nie mogłam spać na lewym boku, kości mnie bolały, więc spałam prawie całą noc na prawym. Fi się rusza, więc uznaję, że jest ogólny dobrostan

Perse jak tam w szpitalu?
Cynamonku, a Ty gdzie?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:16   #3575
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny
Gratuluję udanych wizyt

Niunia wszystkiego najlepszego my też mamy dziś 2 rocznicę ślubu + rozpoczęty 35 tc
za tydzień i z okazji rocznicy duuużoo nieustającej miłości

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Hej kurczaki-dwupaki

Ja juz od 6 na nogach,zrobiłam Tzowi sniadanko,wykapałam sie,ugotowałam pieskom ,policzyłam ruszki....Na 12 jade do lekarza z tymi moimi bólami szczęki,głowy i ucha.I błagac o skierowanie na toxo bo krucho u nas z kasą i nie mam za co jej zrobic a w czwartek wizyta :/
Ech jakas masakra finansowa nas dopadła
Mam zamiar zabrac sie zaraz i poprasowac do konca i poukladac ciuszki Laury a potem w koncu torbe ogarnąc.......
Powodzenia u lekarza bidulko

Cytat:
Napisane przez Niunia20 Pokaż wiadomość
nie chwaliłam się bo wczoraj pół dnia przepłakałam z bezsilności że nie mogę wybrać tego głupiego wózka

dziękuję za życzenia

więc tak wózek błękitno szary nie ma wentylacji w budce od gondoli
i po bokach uchwytów do przenoszenia i daszka za to budka ma regulowane poziomy składania. pokrowiec na gondole nie ma suwaka i jest niski jeśli chodzi o zakrycie buźki dziecka w zimę. wszyscy mówią że za jasny i będzie się brudził. cena 940

wózek błękitno granatowy ma wentylacje w budce, uchwyty po bokach daszek ale nie ma regulowanych poziomów składania budki albo jest złożona albo nie. pokrowiec na gondole ma suwak i jest dość wysoko postawiony. ma koła większe o 2cm cena 1250

na cenę nie patrzę aż tak bo to i tak rodzice płacą ja mam powiedzieć który
jest też różnica w pokrowcach na spacerówki i w budkach na spacerówkę tu str http://www.kadex-poland.pl/

zdjęcia obu modeli
wizualnie bardziej podoba mi się ten pierwszy jaśniejszy.. ale jak opisałaś różnice, to brałabym jednak ten drugi granatowy

Cytat:
Napisane przez Adriana07 Pokaż wiadomość
Upiecz drugie! Upiecz drugie! Tylko z nami sie podzielisz
Z Wami zawsze

Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość

Wiesz co ..serducho powoluteńku się normuje, ale jeszcze czasem wali jak szalone...a mięśnie jeszcze nie są normalne...chodzę dalej jak paralityk...dziś musze cosik po mieszkaniu pochodzić bo by mi było cięzko jutro do lekarza dojść....na szczęście mąż bedzie ze mną wiec mi pomoże w razie wu...
Trzymaj się dobrze, że mąż jutro będzie z Tobą ..

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
iwona: no właśnie, najlepsza przyjaciółka nie chce póki co z nikim rozmawiać...więc dowiaduje się przez jej męża w jakim jest stanie... jest ciężko bo wczoraj jednocześnie z info od gina miałam telefon o kolejnym przzypadku.. siostra męża... staram sie jak mogę, bo martwię się bardzo o nie.. ale jest ciężko bo z jednej strony nasze nowiny.. a z drugiej takie wieści...

dzoan: serio, do tygodnia. Trochę mnie przeraził, mąż za to niemal zaczął skakać z radości) wprawdzie na stówę to on sobie ręki nie da uciąć, bo z porodami tak jest, że nie da się do końca terminu na 100% przewidzieć (chyba ze cc) i że jakbym (z powatpieniem wielkim to powiedzial) nie urodze w przeciągu tygodnia to mam jechac na ktg do szpitala w następnym i do niego na wizytę wbic sie poza kolejką no ale zobaczymy... w sobotę miałam mieć Babyshower...:P no i fryzjera chciałam zaliczyć i ćwiczenia z parcia na SR:P nie mam czasu na poród
Strasznie przykre sytuacje Zwłaszcza, że nie możesz otwarcie cieszyć się własną ciążą, by nie sprawić przykrości najbliższym...

Spoko, moja mama dzień przed urodzeniem siostry kosmetyczkę zaliczyła.. A i pracowała do samego końca.. na wszystko znalazła czas Wyrobisz się

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:17   #3576
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Agrafka: brawa za egzam! Fajny avatarek w końcu

Envl: też myślę ze lekarka wie co robi,a jak ty się poddusisz to małemu też zaszkodzisz,wiec lepsza taka opcja

Idzia: glowa do góry kochana! Twoje maleństwo jest zdrowe,ty jesteś pod stała kontrola lekarza. I niedługo maleństwo będzie z Toba...!

Rocky: tak się zapowiada) haha ale zobaczymy jak to się potoczy.. Jak ubabci było?

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:20   #3577
Anulka_p
Zakorzenienie

Matulu, ziewam dosłownie co 5 sekund. Mam dziś kupę roboty w domu. Po południu zakupy, wizyta w banku...A tak mi się nie chce.
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 09:21   #3578
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
No to się z tobą pokłócę bo i ja i mój mąż mieliśmy swego czasu (ja zanim zostałam jego żoną) na raty. I ZUS i US może i w większości przypadków rozkłada na raty. Jedyne kryterium odmowy to niejasna przeszłość np. był układ ratalny, a dłużnik się go nie trzymał. Mi układ ratalny zaproponował sam ZUS, aczkolwiek znałam swoje prawa bo w tym czasie pracowałam w Urzędzie Skarbowym i wiedziałam o co kaman.

A myślisz, że po orzeszkach nie będzie ci się chciało bardziej pić?
Sama nie wiem co wziąć.

Ale skoro nie można ich w ciaży brać to jakie one mają działanie na Bezika?

U mnie się skróciła po takich kłuciach.

Konie pod górę lepiej wchodzą niż z niej schodzą. Nie wiem skąd takie powiedzenie się wzięło

Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy, i sto lat z okazji urodzinek ( i baty za nie poinformowanie nas o urodzinach wczoraj)

Gratulacje

Będzie dobrze, nie martw się.

Dzień dobry
A ja jestem smutna.
Wczoraj Małgosia miała imieniny! Głupia matka znużona leżeniem kompletnie o tym zapomniała! Dobrze, że ona jeszcze nie kojarzy za bardzo o co chodzi to jej nic nie wspominam.
Mój mąż ma dziś urodziny (znów przez parę miesięcy jesteśmy równolatkami bo on jest o rok ode mnie młodszy) i ja gdyby nie przypomnienie w tel to bym zapomniała. Ale naprawdę jestem zdołowana tym leżeniem, w kalendarz nie zaglądam. Poza tym i tak się do niczego nie nadaję. Ani nie posprzątam, ani mu torta nie upiekę, ani po niego nie pojadę, ani do seksu się nie nadaję. Na śmietnik ze mną! Jeszcze wczoraj z nim rozmawiałam, że dziś chcę wyjechać do swojej rodzinki bo babcia w środę idzie do szpitala, a głupia nie pomyślałam, że on ma dziś ur i mu pewnie przykro, że z nim o tym gadam, a o urodzinach nie pamiętam! Ale powiedziałam mu o wszystkim szczerze i zrozumiał pewnie. Mam taką nadzieję. Ale nie lubię udawać, że pamiętałam i jest wszystko gites! Ech...
Rozumiem cię kochana, mi też jest źle z tym, że zapomniałam o czyiś urodzinach Ale nie smuć się, Małgosia jeszcze nie rozumie a mężowi się wytłumaczyłaś, napewno zrozumiał wkońcu tyle na głowie masz teraz

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dzien dobry

znów zalało miasto na szczęscie u mnie ok, ale cały czas syreny wyją, podobno krajowa siódemka zamknięta i sa wyznaczone objazdy. No masakra, ale lało chyba od 3 w nocy, dopiero niedawno przestało
Miałam dziś robić pranie ale nawet nie wstawiam, bo będzie sie tylko kisić.

Gratuluję wszystkich nowo rozpoczętych tygodni i trzymam kciuki za wizyty

Każdy moment jest dobry na zmianę lekarza jeżeli nie jestes zadowolona

Dobrze, że dostałaś leki i Ci lepiej. Najważniejsze, że będzie teraz dotleniona i Bezik też a ceny leków powalają

Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin i 2 rocznicy ślubu

Brawa dla Tżta

U nas ogródek pływał cały jedno wielkie jezioro, wszystko pognije. Mama załamana bo tyle pracy wlozyła w ten ogródek, no i nie będzie truskawek

Ghia
ja na Prostej będe rodzić
kiedy te ulewy się skończą:banghead:
Ja będę rodzić na czarnowie, każda gdzie indziej

Dzień dobry brzuszki

Stary 2013-06-11, 09:21   #3579
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Witajcie

Chciałam powiedzieć tylko że ciągle was podczytuję i jestem na bieżąco, ciekawość mnie zżera który dzidziuś pierwszy się pojawi.

Nie odzywam się bo chwilowo nie mam o czym mówić, 27 maja po bardzo ciężkiej chorobie pochowałam moją mamę jest ciężko.

Pozdrawiam was wszystkie i trzymam kciuki za szybkie i lekkie porody

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:22   #3580
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Cytat:
Dzień dobry
A ja jestem smutna.
Wczoraj Małgosia miała imieniny! Głupia matka znużona leżeniem kompletnie o tym zapomniała! Dobrze, że ona jeszcze nie kojarzy za bardzo o co chodzi to jej nic nie wspominam.
Mój mąż ma dziś urodziny (znów przez parę miesięcy jesteśmy równolatkami bo on jest o rok ode mnie młodszy) i ja gdyby nie przypomnienie w tel to bym zapomniała. Ale naprawdę jestem zdołowana tym leżeniem, w kalendarz nie zaglądam. Poza tym i tak się do niczego nie nadaję. Ani nie posprzątam, ani mu torta nie upiekę, ani po niego nie pojadę, ani do seksu się nie nadaję. Na śmietnik ze mną! Jeszcze wczoraj z nim rozmawiałam, że dziś chcę wyjechać do swojej rodzinki bo babcia w środę idzie do szpitala, a głupia nie pomyślałam, że on ma dziś ur i mu pewnie przykro, że z nim o tym gadam, a o urodzinach nie pamiętam! Ale powiedziałam mu o wszystkim szczerze i zrozumiał pewnie. Mam taką nadzieję. Ale nie lubię udawać, że pamiętałam i jest wszystko gites! Ech...
Mela, jestem pewna, ze maz zrozumie, tym bardziej, ze masz zakaz robienia czego kolwiek! Przechodzicie to razem juz poraz drugi, wiec On na pewno sie pogodzi z zaistniala sytuacja. A Ty nie miej sibie za zle, nadajesz sie do wielu rzeczy, w koncu dajesz mu w prezencie drugie dziecko! Glowa do gory

Stary 2013-06-11, 09:22   #3581
sarna405
Zadomowienie

hejka
ja od rana zestresowana mój kaJTEK ZAWSZE RANO BUSZOWAŁ W BRZUSZKU A DZIŚ CISZA ZAZWYCZAJ JAK JESTEM GŁODNA TO SZALEJE A DZIŚ NIE ZJADŁAM ŚNIADANIA - POSZŁAM SYNA ODPROWADZIĆ I JAK WRÓCIŁAM ZJADŁAM A TU DALEJ CISZA. wZIEŁAM 3 KOSTKI CZEKOLADY ZACZELAM TARMOSIC BRZUCHEM I DOPIERO TERAZ MAŁY HRABIA SIĘ OBUDZIŁ
jak liczyc te ruchy przez cały dzień czy jak?
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 09:24   #3582
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Matulu, ziewam dosłownie co 5 sekund. Mam dziś kupę roboty w domu. Po południu zakupy, wizyta w banku...A tak mi się nie chce.
ja też dzisiaj zamulam
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:24   #3583
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Czesc laseczki!

Podczytuje na raty z tel i nie dosc ze nie jestem na biezaco to jeszcze nie wiem co komu mialam odpisac.

Niunia- 100 lat kochana

Yevele- dla Ciebie rowniez!!!

Enlevee- nie fajnie z Twoja astma, ale tram kciuki zebys za 3 dni byla nowka nie smigana i nie potrzebowala ich wiecej.

Nie wiem czy wiesz ake niektore apteki maja specjalne oferty cen lekow dla osob przewlekle chorych. Ja Wojtkowi kupowalam Singulair za 1 gr w Ziko

Madi- przyzwyczailas sie juz do lekow? Jak sie czujesz?

Cynamonku- a jak u Ciebie?

Elaine- sciskaj mocno nogi

Adriana- dla meza

Teso- szkoda truskawek U mnie za to kret wykopal poziomki A mrowki zrobily sobie na trawniku plac zabaw :/

Oli- no to super wiesci. Teraz mocno zaciskaj nogi i daj sobie spokoj z robota.

Mela- a Ty jak sie czujesz?

Stokrotka- gdzie kupilas tak tanio Lovelle?

Ewe- jak Marysia? Ogromnie Ci wspolczuje bo to nie grozna choroba ale bardzo dajaca w kosc i dziecku i rodzicom

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-06-11 o 09:26
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:25   #3584
idzia111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Witajcie

Chciałam powiedzieć tylko że ciągle was podczytuję i jestem na bieżąco, ciekawość mnie zżera który dzidziuś pierwszy się pojawi.

Nie odzywam się bo chwilowo nie mam o czym mówić, 27 maja po bardzo ciężkiej chorobie pochowałam moją mamę jest ciężko.

bardzo Ci współczuję, trzymaj się kochana

UWAGA STOKROTKA KUPIŁA LOVELĘ W BIEDRONCE - biedna raz odpisała, a cały czas ktos jej to samo pytanie zadaje

Edytowane przez idzia111
Czas edycji: 2013-06-11 o 09:26
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:25   #3585
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Bardzo mi przykro

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
hejka
ja od rana zestresowana mój kaJTEK ZAWSZE RANO BUSZOWAŁ W BRZUSZKU A DZIŚ CISZA ZAZWYCZAJ JAK JESTEM GŁODNA TO SZALEJE A DZIŚ NIE ZJADŁAM ŚNIADANIA - POSZŁAM SYNA ODPROWADZIĆ I JAK WRÓCIŁAM ZJADŁAM A TU DALEJ CISZA. wZIEŁAM 3 KOSTKI CZEKOLADY ZACZELAM TARMOSIC BRZUCHEM I DOPIERO TERAZ MAŁY HRABIA SIĘ OBUDZIŁ
jak liczyc te ruchy przez cały dzień czy jak?
Ja nie liczę ruchów, wiem mniej więcej kiedy mała ma swoje pory i jak się rusza to jest ok
Stary 2013-06-11, 09:27   #3586
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89

Cytat:
Witajcie

Witaj bardzo mi przykro z powodu mamy.
Trzymaj się i zaglądaj do nas częściej

Stary 2013-06-11, 09:29   #3587
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

przytulamy wszystkie na raz ! i przygarniamy do nas, My tu jesteśmy wielozadaniowe wiec i dla Ciebie znajdziemy dobre słowo
Stary 2013-06-11, 09:30   #3588
yevele
Zadomowienie

Dzięki dziewczyny

Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
yevele: jak było na warsztatach? gratulacje za tygodnie i rocznicę!
szczerze mówiąc ciężko było wysiedzieć te 5h, część się powtarzała, ale jakieś nowości też były i oczywiście jakieś próbki, a Ty też byłaś?

irmith, współczuję, niestety to przerabiałam 4 lata temu, dużo wspierałek dla Ciebie

Edytowane przez yevele
Czas edycji: 2013-06-11 o 09:31
yevele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:30   #3589
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Mąż skwitował, że urodziny są przecież co roku. No tak, ale dla mnie takie dni jak urodziny są ważne. i skoro mamy obchodzić moje urodziny to i jemu się należą. tym bardziej, że mimo kłótnie ostatnimi czasy to zapierdziela jak mały motorek na dwóch etatach i widzę, że mu ciężko.
Mela to jest trudny czas dla Was obojga, zwłaszcza odkąd masz leżeć.. Mąż na pewno widzi, że nie jest Ci łatwo i wie jak bardzo chciałabyś mu wynagrodzić jego urodziny, spędzić z nim tak jak gdyby nigdy nic.. Cóż, siła wyższa.. Zaproponuj mu jakieś fajne rozwiązanie, że jak wrócisz to nawet jakbyście mieli przeleżeć cały dzien w łóżku to zrobicie to razem śmiejąc się, plotkując i tuląc się nawzajem. On naprawdę zrozumie

Cytat:
Napisane przez Guuusiaa Pokaż wiadomość

U mnie dziś znów piękne słońce a ja zła...
Cały dzień siedzieć w domu bo Małż ma dużo roboty i nigdzie ze mna na spacer nie pójdzie :/
Długo tak nie wytrzymam... wszystkie znajome opalają się na plaży

ehhhhh... znów chyba zły dzień się szykuje
Wiem jak to jest siedzieć i się gapić non stop w cztery ściany ostatnio też przeżywałam z tego powodu kryzys. A czemu żadna znajoma nie wpadnie do Ciebie nawet jeśli miałaby stracić jeden dzien z opalania? trochę przykro.

Cytat:
Witajcie

Irmith bardzo mi przykro z powodu Twojej straty. Wiem, że trudno, ale teraz musisz znaleźć w sobie siłę dla siebie i tej kruszynki w Tobie..

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Enlevee- nie fajnie z Twoja astma, ale tram kciuki zebys za 3 dni byla nowka nie smigana i nie potrzebowala ich wiecej.

Nie wiem czy wiesz ake niektore apteki maja specjalne oferty cen lekow dla osob przewlekle chorych. Ja Wojtkowi kupowalam Singulair za 1 gr w Ziko
Sprawdzę to następnym razem bo i tak będę brała leki, więc nie zaszkodzi.. a może akurat będzie niższa cena dzięki za info!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-11, 09:30   #3590
sarna405
Zadomowienie

u mnie dziś słonecznie lecz wiecznie wiec zabrałam się za pranie poscieli
Dzis na obiadek cycek kurki z mizerią z ogórków i jajo sadzone mniammmm
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:31   #3591
kallisto89
Zadomowienie

GG do kallisto89
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Zmykam szykować się na jazdę, dzisiaj 2 godziny, nie wiem jak ja tyle wysiedzę w tym aucie
Paaaa, do później Nie spamujcie za dużo

Stary 2013-06-11, 09:33   #3592
jakierka
Zadomowienie

Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!

Elaine, bardzo mi przykro z powodu malejacej liczby mam. Powiem Ci tylko z wlasnego doswiadczenia, ze po stracie pierwszego dziecka nie moglam rozmawiac z kobietami w ciazy (moja przyjaciolka tak a propos miala taki sam termin porodu juz z drugim dzieckiem) i mialam w sobie wiele zalu i zlosci i poczucia niesprawiwdliwosci. Potrzebowalam czasu i tyle..

Stary 2013-06-11, 09:33   #3593
dzoan
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

strasznie mi przykro.....

en karuzela śliczna!

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:34   #3594
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Dziękuje wam bardzo, najpierw muszę sama sobie uświadomić że to naprawdę się stało a nie jest łatwo tym bardziej że mieszkałam z mamą i otaczają mnie ciągle jej rzeczy...
nie będę wam smutać na wątku

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2013-06-11, 09:35   #3595
iwona335
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Zmykam szykować się na jazdę, dzisiaj 2 godziny, nie wiem jak ja tyle wysiedzę w tym aucie
Paaaa, do później Nie spamujcie za dużo
masz to jak w banku
Stary 2013-06-11, 09:35   #3596
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:
Witajcie

Bardzo mi przykro pamiętaj, że tutaj możesz się wyżalić

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:36   #3597
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Ale oczywiście czytam i czekam niecierpliwie na czerwone posty no dziewczyny koniec spania rodzić

Magdalenka 5.11.2014

Stary 2013-06-11, 09:38   #3598
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuje wam bardzo, najpierw muszę sama sobie uświadomić że to naprawdę się stało a nie jest łatwo tym bardziej że mieszkałam z mamą i otaczają mnie ciągle jej rzeczy...
nie będę wam smutać na wątku
a jak Twoj maluszek w brzuchu?? kiedy rodzisz? bo my tu juz robimy zakłady

---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ----------

Moj maluszek dynda mi dzisiaj straasznie nisko, dziwnie mi sie chodzi po schodach bo mam wrazenie ze wyjdzie uśmiechnie sie do mnie i wejdzie spowrotem- powaznie tak to czuje
Stary 2013-06-11, 09:39   #3599
skylie
Wtajemniczenie

Irmith- bardzo mi przykro

Agrafka- to stawiasz soczki!!!

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 09:44   #3600
surka
Zakorzenienie

Ostatnio coraz częściej bolą mnie łydki. Też tak macie?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości