|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każdego dnia będę piękniejsza - cz. IV
Cytat:
![]() a w sieciówkach to jak kupuje to w new yorker i bardzo ładne sa w Forever 18, ale nie wiem czy w kazdym miescie ten sklep jest ![]() we wro jest w pasazu grunwaldzkim
|
|
#3662 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
Może jakieś witaminy? Ja sporo CP brałam i też było ok ![]() W ogóle to zaliczyłam mój przedmiot zmorę bez egzaminu - bye bye analizo
|
||
|
|
|
#3663 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4125774 0] ![]() Może jakieś witaminy? Ja sporo CP brałam i też było ok ![]() [...] [/QUOTE] Myślałam o tym, ale to byłby problem długotrwały. A ja tak mam przed okresem... więc chyba nie jest głupie zrzucenie tego po prostu na karb hormonów dostaję okres, wszystko znika w trzy dni... Tylko przebarwienia zostają
|
|
|
#3664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ech, trądzik wywołany hormonami jest straszny Nie wiem czy da się coś na to poradzić, może jakieś okłady z rumianku żeby chociaż załagodzić stan zapalny? Niestety jeśli to typowo hormonalne zmiany, to raczej zmiana diety nic nie da
|
||
|
|
|
#3666 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4125810 1]to faktycznie, choć ja też zwykle miewałam przed @ niedoskonałości. Nie wiem co się zmieniło. Nie jem czekolady - ograniczam. Zwykle po niej wyskakiwali nieprzyjaciele. Może coś u ciebie działa podobnie - cytrusy, mleko czy coś?
[/QUOTE]No właśnie, wszystko możliwe, ale czy to nie podejrzane, że zawsze tydzień przed okresem akurat pryszcze sobie przypominają, że nie lubią ciastek i cytrusów? po czekoladzie rzeczywiście je miałam, ale nie pamiętam już nawet kiedy ostatnio ją jadłam... Cytat:
rumianek nie działa, już wiele razy próbowałam... Leczę to "starymi" sposobami, czyli Biostymina, liście aloesu, czasem Acnefan... i tyle w sumie, nic więcej nie zrobię według moich obliczeń za jakieś cztery dni nagle mi przejdzie, ale za to w ciągu tych właśnie czterech dni zrobi mi na twarzy dzikie zamieszanie Naolejowałam włosy olejkiem BD, ale on fajny taki tłusty, włos od razu go "łapie", nie jak w przypadku Heenary i strasznie wydajny, nalałam do pojemniczka tyle co zwykle Heenary i potem nie wiedziałam co zrobić z 1/3
|
|
|
#3667 |
|
Zakorzenienie
|
Też go lubię
Na noc naolejowałam nim włosy i dzisiaj są takie mięciutkie
|
|
|
|
#3668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobrze, że napisałaś, będę uważać. A jak myślisz, czemu tak się stało? Mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi, zobaczę jutro rano ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:25 ---------- Poprzedni post napisano o 00:47 ---------- Dobrej nocy, Dziewczyny Kanula, trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku
|
|
|
#3669 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam pojęcia, ale to były moje początki normalnego dbania o włosy i końcówki nadawały się do ścięcia, a ja próbowałam je na siłę "zregenerować"
Więc może to nie do końca była wina tego olejku?Od tygodnia stosuję go też na rzęsy i zrobiły się bardzo milutkie w dotyku Już nie mówiąc o tym jak gładkie mam dłonie dzięki niemu |
|
|
|
#3670 | |
|
Zadomowienie
|
oby Cytat:
![]() [1=1a159cf6a0624b31db6aaef b6bbb43b621a184e1;4125774 0] ![]() Może jakieś witaminy? Ja sporo CP brałam i też było ok ![]() W ogóle to zaliczyłam mój przedmiot zmorę bez egzaminu - bye bye analizo [/QUOTE]gratuluje Witam Was z kawką i dobrym humorkiem![]() mam proste rzęsy jak świnia
Edytowane przez malami35 Czas edycji: 2013-06-11 o 09:44 |
|
|
|
|
#3671 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja juz po sniadanku , pije pokrzywe i pred praca zabieram jeszcze za cwiczenia
|
|
#3672 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam spać po 3:00 przez mojego TŻ i teraz nie ogarniam, mój organizm strasznie reaguje na zaburzenie rytmu dobowego Zrobił mi się pryszcz Na szczęście mały ![]() Proste rzęsy jak świnia Oj, malami
|
|
|
|
#3673 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() Cytat:
to może rzeczywiście Dłonie? To ja też wypróbuję na dłonie, bo Alterra sobie nie radzi w tej kwestii jednak A na rzęsy, jak pomadka się nie sprawdzi, też spróbuję Twojego sposobu ![]() Zmyłam olej, ciekawe jakie będą włosy po nim ![]()
|
|
|
#3674 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, tylko oczywiście smaruję nim dłonie tylko na noc, bo jest taki tłusty, że przed wyjściem gdzieś to się nie nadaje
Nadmiar zbieram chusteczką, a rano mam wygładzone dłonie A naprawdę mam problemy z ich nawilżeniem i z reguły są nieprzyjemne w dotyku... Ogólnie ten olejek jest wielozadaniowy ![]() Daj znać jak włosy
|
|
|
|
#3675 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
A próbowałaś po prostu malować rzęsy na bardziej przymkniętym oku? Tak jakbyś patrzyła w dół?
Zalotka na dłuższą metę chyba trochę je niszczy?Moje rzęsy w sumie lubię, tylko mogłyby być ciemniejsze Ale na lato z reguły farbuję henną, bo jak idę na basen, to wiadomo, że się nie pomaluję, a bez uwidocznionych rzęs czuję się niekomfortowo
|
|
|
|
#3677 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
Szkoda
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok zaraz idę zdjąć ręcznik, nałożyć wszystkie kosmetyki i będą się suszyć dwie godziny.
|
|
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3682 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3683 |
|
Zakorzenienie
|
Daleko masz
?Ja powtarzam do kolokwium właśnie, a później idę ćwiczyć. Ostatnio jakoś słabo mi to idzie, chyba jednak zrezygnuję z ćwiczeń cardio, jak ćwiczę je więcej niż 1-2 razy w tygodniu to sie bardzo zniechęcam, zdecydowanie wolę biegać. Dzisiaj wypróbuję Yoga Meltdown z Jillian
|
|
|
|
#3684 |
|
Zadomowienie
|
jestem już po 2 egzaminach... jeden zdam, a drugi nie wiem
jutro mam 4 :O
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Z czego dzisiaj pisałaś, charlie?
![]() Cztery na raz?
|
|
|
|
#3686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hej ![]() ja rano poszłam na rynek, chciałam kupić jasne jeansy no ale nie ma, były tylko takie ala tregginsy z gumą w pasie chyba nie spełnie swojego marzenia ale kupiłam koszulę koralową bez rękawków i 2 kg truskawek już się nimi objadłam
|
|
|
#3687 |
|
Zadomowienie
|
tak, bo to egzaminy z praktycznej nauki czyli jutro mam leksykę, gramatykę, legal english i writing
|
|
#3688 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3690 |
|
Zadomowienie
|
Vinnga, też
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.

?
?

więc to nie działa.
Może jakieś witaminy? Ja sporo CP brałam i też było ok 
!
Nie wiem czy da się coś na to poradzić, może jakieś okłady z rumianku żeby chociaż załagodzić stan zapalny? Niestety jeśli to typowo hormonalne zmiany, to raczej zmiana diety nic nie da 

Dobrze, że napisałaś, będę uważać. A jak myślisz, czemu tak się stało? Mam nadzieję, że u mnie się sprawdzi, zobaczę jutro rano

chyba nie spełnie swojego marzenia
już się nimi objadłam