Żonki 2009 cz. XXXV - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-11, 18:45   #4771
bzyczka1
Zakorzenienie

Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV

Iwka ten plus też przeważył że jedziemy a nie lecimy

Lila ma regał na kształt tego z ikei z wysuwanymi pojemnikami. Tylko one dość drogo wychodzą żeby kupić i regał i pojemniki (dlatego nam zrobił mój tato )

No i dlaczego ja żadnych fotek Marty i Niu nie widzę??!

Nasz skarb
bzyczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 18:48   #4772
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
Ktosiu pakuj się i Marcelinkę też!! Ciebie zabiorę z miłą chęcią

a nas my bardzo mało miejsca z Karo zajmujemy będziemy cichutko jak myszki
Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Zasypiam na stojąco.. ale za to cudna pogoda

Kliwia no generalnie pokoik był gotowy, ale potem jak się Maja urodziła to spała u ans (w koszu Mojżesza) a że mąż miał sesję, to biurko z sypialni musiał wynieść (bo robił przy nim projekty) i tak zostało. Ale już wspólnie ustaliliśmy, ze po jego sesji robimy jej pokoik. Czyli już teraz.
Ktosiu ten pokoik będzie prawie taki sam, tylko jeden regał wyniosę a chcę jakiąś szafkę na zabawki jej wstawić (nie wiem tylko jeszcze jaką). I może ten namiot z kulkami jej wstawię. Dywan by się też przydał, bo są same panele.
Bzyczko mrrr super wycieczka cię czeka.

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Dziś mi dyrekcja powiedziała jak pracuję w następnym roku szkolnym. Pierwszy semestr mam na rano a drugi na popołudnie, czyli odwrotnie niż teraz. Spoko, dla mnie to i tak nie było różnicy.

czyli umowa przedłużona na ile ??może pisałaś ostatnio ale z braku TŻ nie ogarniam się ostatnio
zapominam wszystkiego, ostatnio klucze w drzwiach zostawiłam, a dziś jechałam ze zdjęciem Karo na dachu przypomniałam sobie jak mi sfrunęło z auta

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Ktosiu nadal dietuję i ćwiczę choć po zlocie ciężko się przestawić na właściwe tory.
A co do zdjęć to ja właśnie na nich widzę jak dużo jeszcze pracy przede mną bo jakoś jak stoję sama przed lustrem to mam wrażenie, że już nie jest tak źle ale jak stanę w otoczeniu takich laseczek jak Martucha to mi mina rzednie
Ale powoli, powoli dojdziemy do tego, że nie będę się wstydziła swoich zdjęć oglądać
ty powinnaś po tyłku dostać taka laska teraz z ciebie, z zazdrością patrzę na zdjęcia, twoją przemianę

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ----------

Cytat:
Iwka ten plus też przeważył że jedziemy a nie lecimy

Lila ma regał na kształt tego z ikei z wysuwanymi pojemnikami. Tylko one dość drogo wychodzą żeby kupić i regał i pojemniki (dlatego nam zrobił mój tato )

No i dlaczego ja żadnych fotek Marty i Niu nie widzę??!
piszesz o tym regale dla dzieci na zabawki?

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:01   #4773
bzyczka1
Zakorzenienie

Jak weźmiecie z Ktosią swoje foteliki to dziewczyny siądą z tyłu a Wy z racji tego że mamy kombi możecie usiąść w bagażniku, ale tylko z podręcznym bagażem

Tak o tym z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca.../series/19027/
Lila ma słupek i 3 pojemniki, najmniejszy, średni i największy z tych co są. Oglądaliśmy też ten regał drugi co Iwka wklejała ale pojemniki do nich są ciut małe jak na dziecięce zabawki.

Nasz skarb
Stary 2013-06-11, 19:26   #4774
Ana***
Zakorzenienie

Hej
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 19:38   #4775
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
To tym bardziej powinniśMY do niego lecieć Pocieszyć

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
Ktosiu nadal dietuję i ćwiczę choć po zlocie ciężko się przestawić na właściwe tory.
A co do zdjęć to ja właśnie na nich widzę jak dużo jeszcze pracy przede mną bo jakoś jak stoję sama przed lustrem to mam wrażenie, że już nie jest tak źle ale jak stanę w otoczeniu takich laseczek jak Martucha to mi mina rzednie
Ale powoli, powoli dojdziemy do tego, że nie będę się wstydziła swoich zdjęć oglądać
Niu nie patrz ile Ci jeszcze zostało, ale ile JUZ osiągnęłaś Dasz radę!

Cytat:
Ktosiu Marcelka jest fantastyczna - bugi - bugi Ja już się nie mogę doczekać kiedy Maja pójdzie do przedszkola, do dzieci. Ona tak lubi towarzystwo innych dzieci (jak jesteśmy na placu zabaw). Co do regału, to pokaż jaki kupiłaś w Ikea. Ja właśnie nie wiem, ale chyba bardziej bym wolała taki otwarty, aby mi non stop drzwiczkami na trzaskała Taki jakby słupek. Sama nie wiem dokładnie.

bleee jutro mam dostać @ już mnie cyce bolą i brzuch jak na @. ech...

aaaa i Ktosiu bym zapomniała napisać. Jeśli będę na popołudnie to będzie ta jak teraz (bo teraz w grudniu, styczniu i lutym też miałam na popołudnie). Jak maż ma wolne to siedzi normalnie, jak ma na 20 to też nie ma problemu, a jak na rano (tzn na 14 - 8 razy w miesiącu to mniej więcej wypada). To wtedy moja Mama wpadała na ten czas do nas. To znaczy aż ja wróciłam z pracy.
Całe szczęście, w następnym roku 1 sem trwa 6 m-ce (mam na rano) a drugi 4 m-ce (mam na popołudnie Więc luz, bo wolę na rano
Aha to fajnie, że da się wszystko poukładać z pracą i Twoją i męża.
Regał mamy taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...ERT+Rega%C5%82 Można go pomalować na dowolny kolor, my zostawiliśmy na razie tak jak jest.
A bugi-bugi wzięło się z piosenki boogie-woogie

Bzyczko ja mogę w bagażniku nie ma sprawy, wezmę termos, kanapki i będę robić za stewardessę
Stary 2013-06-11, 20:03   #4776
kliwia
Zakorzenienie

z rowerem wielka d.upa
Poszlam jeszcze raz do sklepu, ogladam macam siadam, nawet ok sie siedzi na tym crossowym, ale on taki miejski corss bardziej turystyczny, zaraz beda fotki
O wiele lzejszy od retrowego.
W retrowym jak sie okazalo nie bede mogla zamontowac fotelika HAMAX!! Nie da rady na nim, akurat na tym mopdelu. Bagaznika tez sie nie da zamontowac by jakos fotelik wszedl, bo do bagaznika podlaczone jest na stale swiatelko
Wiec Cossack retro odpadl.
Jest inny ale na prawde okrojony model, tyle ze tez ciezkawy, bo ma metalowe blotniki, ale sama nie wiem teraz.
Kierownice w tym trackingu da sie zorbic dosc wysoko, ze w zasadzie prawie na siedzaco jak na rerto moglabym jezdzic.Trzeba dokupić osobno blotniki, bo przeciez musza byc. czarna wracac w razie deszczy w blocie nie zamierzam. I fotelik da sie ladnie zamontowac Wiec chyba zdecyduje sie na ten sportowy.

A wygląda tak:
1. sportowy proMAT - produkowany w polsce zaraz poszukam o tych rowerach opinii -
ps. nie znalazlam zadnych opinii! no i nie da sie zamontowac koszyka NIBY
2. rerto rozpatrywany w pierwszej kolejnosci ale nie da sie zmaontowac na nim fotelika
3. retro na ktorym da sie zmaontowac fotelik ale bardzo zwykly i ciezki, taki wiecie, lepsza wersja skladaka - bez koszyka.

Edytowane przez kliwia
Czas edycji: 2013-06-11 o 20:22
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:09   #4777
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Kliwia fajne te rowerki.
Iwka, ŚLiweńko niby nie mam oficjalne info, ze mam przedłużoną umowę (nikt z nas nie ma, tak jest zawsze). Ale wiem już na którą zmianę pracuję a za tydzień mam zebranie z rodzicami przyszły moich dzieci Tak więc nie mam zielonego pojęcia na ile będę miała tę umowę. Podejrzewam, ze na 2 lata jak tę - nie wiem. U nas na stałe dają dopiero mianowanym.

Dziewczyny dzięki za pokazanie regalików. Musze coś wybrać i powiem siostrze męża, zę jak będzie wracała to niech mi kupi. Ona mieszka w Wawie i wraca samochodem. Tylko nie wiem kiedy będzie.

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:11   #4778
martucha84
Zakorzenienie

Rosi widze że wyrosly ci rogi diablico

Rosi bzyczka ja tez chce weznie mnie tez wezcie...

Madzia
polecam pokój dla dziecka, nie poto sie go remontuje zeby stał pusty czy służył innym celom, Pat ma od urodzenia.. po okolo roku już tylko tam byly zabawki.. bardzo sobie to chwale..
a zpraca super.. acz ja wolalabym w zimie na popludnie co by sie lepiej wstawalo bo i tak ciemno jest szybko.. a na wiosne na rano.. coby wiecej bylo z dnia
ale dobre ze wogole praca jest.
ja bede miala zmiany stałe caly rok tak samo- dwa razy 13-16, dwa razy 7-12.30 i raz 11-16

niuniuniau zrobiłaś mega wielką robotę! na prawde ogrom!! więc serio poklony dla ciebie... ja jestem po wrażeniem twojej determinacji i mega schudnięcia.. na prawde!!
cudownie bylo Cię poznać i resztę dziewczyn też, no i ja tez tak mam - jak czytam ich wiadomości to niemalże slyszę głosy

ktosia moja synowa jest cudowna!!

bzyczka fotek nie ma bo obiecałyśmy sobie że zostają w grupie na fb i poza nią nie wychodzą

jutro ostatni dzień do pracy, a w czwartek znowu w drogę, kierunek warszawa

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

Cytat:
Kliwia fajne te rowerki.
Iwka, ŚLiweńko niby nie mam oficjalne info, ze mam przedłużoną umowę (nikt z nas nie ma, tak jest zawsze). Ale wiem już na którą zmianę pracuję a za tydzień mam zebranie z rodzicami przyszły moich dzieci Tak więc nie mam zielonego pojęcia na ile będę miała tę umowę. Podejrzewam, ze na 2 lata jak tę - nie wiem. U nas na stałe dają dopiero mianowanym.

Dziewczyny dzięki za pokazanie regalików. Musze coś wybrać i powiem siostrze męża, zę jak będzie wracała to niech mi kupi. Ona mieszka w Wawie i wraca samochodem. Tylko nie wiem kiedy będzie.
pewnie na 3 na caly awans skoro na stałe daja dopiero po mianowaniu. a moze juz dostaniesz
Stary 2013-06-11, 20:14   #4779
Ana***
Zakorzenienie

Mam nawał pracy... jak zobaczyłam jaką teczkę awansu mam zrobić to mi się nogi ugięły no i niestety mam nawrót kaszlu - już było lepiej i dupa...

Rano zepsuł mi się samochód i nie mogłam odpalić... na szybko wzięłam od mamy, ale niestety trochę się spóźniłam.

Oprawiłam prace
Stary 2013-06-11, 20:15   #4780
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta no w sumie masz rację, lepiej w zimę mieć na popołudnie a na wiosnę na rano, ale nie będę już wybrzydzała Teraz tak miałam, w tamtym roku miałam cały rok na rano (bo dopiero od tego roku zrobili zmianowość). Co do umowy, to pewnie ją zobaczę dopiero 1 września i wtedy się dowiem na ile A jak to jest z awansem? Kiedy się składa podanie, ze chce się rozpocząć? Marty ty gdzie bedziesz od września pracowała? W tym starym przedszkolu?

U mnie porządków ciąg dalszy. Dziś wypucowałam łazienki i zrobiłam porządek w lekach (reklamówa leków jest do wyrzucenia).

Stary 2013-06-11, 20:17   #4781
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Rosi widze że wyrosly ci rogi diablico

Rosi bzyczka ja tez chce weznie mnie tez wezcie...

Madzia
polecam pokój dla dziecka, nie poto sie go remontuje zeby stał pusty czy służył innym celom, Pat ma od urodzenia.. po okolo roku już tylko tam byly zabawki.. bardzo sobie to chwale..
a zpraca super.. acz ja wolalabym w zimie na popludnie co by sie lepiej wstawalo bo i tak ciemno jest szybko.. a na wiosne na rano.. coby wiecej bylo z dnia
ale dobre ze wogole praca jest.
ja bede miala zmiany stałe caly rok tak samo- dwa razy 13-16, dwa razy 7-12.30 i raz 11-16

niuniuniau zrobiłaś mega wielką robotę! na prawde ogrom!! więc serio poklony dla ciebie... ja jestem po wrażeniem twojej determinacji i mega schudnięcia.. na prawde!!
cudownie bylo Cię poznać i resztę dziewczyn też, no i ja tez tak mam - jak czytam ich wiadomości to niemalże slyszę głosy

ktosia moja synowa jest cudowna!!

bzyczka fotek nie ma bo obiecałyśmy sobie że zostają w grupie na fb i poza nią nie wychodzą

jutro ostatni dzień do pracy, a w czwartek znowu w drogę, kierunek warszawa

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

pewnie na 3 na caly awans skoro na stałe daja dopiero po mianowaniu. a moze juz dostaniesz
Chyba coś przeoczyłam Bo piszesz o zmianach na przyszły rok, a ja koniec końców nie wiem, gdzie będziesz pracować
Następny zlot?
A synowa świetna po mamusi
Stary 2013-06-11, 20:25   #4782
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Chyba coś przeoczyłam Bo piszesz o zmianach na przyszły rok, a ja koniec końców nie wiem, gdzie będziesz pracować
czyli nie tylko ja nie wiem nic na temat nowej pracy Marty. A już się bałam, że przeoczylam.

Stary 2013-06-11, 20:38   #4783
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta no w sumie masz rację, lepiej w zimę mieć na popołudnie a na wiosnę na rano, ale nie będę już wybrzydzała Teraz tak miałam, w tamtym roku miałam cały rok na rano (bo dopiero od tego roku zrobili zmianowość). Co do umowy, to pewnie ją zobaczę dopiero 1 września i wtedy się dowiem na ile A jak to jest z awansem? Kiedy się składa podanie, ze chce się rozpocząć? Marty ty gdzie bedziesz od września pracowała? W tym starym przedszkolu?

U mnie porządków ciąg dalszy. Dziś wypucowałam łazienki i zrobiłam porządek w lekach (reklamówa leków jest do wyrzucenia).
Dostalam umowe na zastepstwo na trzy lata w tym nowym ale ze starego beda mnie chcieli sciagnac póki co na spokojnie chce skonczyc awans ktory zamiast w maju skoncze w pazdzierniku ale lepsze to niz na nowo. Mam jeszcze inne propozycje ale wzielismy pod uwage wszystkie za i przeciw i zostaje tu. Stety niestety. Bdede pracowac z bardzo fajna dziewczyna do tego wraca jeszczr jedna swietna dwie kolejne sa calkiem ok przyjazni z tego nie bedzie ale bedzie sie dalo wspolpracowac, dwie ostatnie sa tragiczne ale nie musze z nimi nic robic. Pani dyr ma swoje jazdy ale jak sie robi co trzeba to da sie oswoic
Bede miaka jeszcae fajna salowa wiec jakos przezyjemy no i trzy minuty do pracy, no i najwazniejsze na spokojnie zrobie awans a bede trzynac reke na pulsie co do mojego starego.

Co do awansu pierwszego dnia pracy musisz zlozyc podanie o mozliwosc odbycia stazu sa na necie wzory do dwoch tygodni dajesz plan nancale dwa lata i dziewiec miesicy i tyle.

Cytat:

Następny zlot?
A synowa świetna po mamusi
gdzie bede napisalam wyzej Magdzie
Synowa na bank po mamusi
Zlot? Nie, jade na szkolenie terapia reki i umiejetnisci grafomotorycznych piatej od rana sobota i niedziela wiec musze jechac juz w czwartek, druga czesc szkolenia w lipcu tez tak samo.

Edytowane przez martucha84
Czas edycji: 2013-06-11 o 21:28
martucha84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:44   #4784
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Marta aha, to fajnie. Praca jest i to najważniejsze. Może uda ci się wcześniej wrócić do starego przedszkola. Wow... 2 tyg na napisanie planu? To ja sobie nad posiedzę w wakacje chyba. Niestety będę go robiła sama, bo koleżanka z którą robiłam pierwszy awans i ten też miałam jest w ciąży i będzie miała roczny urlop Więc rok później zacznie awans.

Swoją drogą dziś jak przyłożyłam rękę do jej brzucha to mnie jej synek kopnął... już zapomniałam jakie to uczucie ech... Aż się wzruszyłam.

Coś mam dziś mega głód... nie umiem się najeść.

Nie wiem czy się chwaliłam, ale od mojej najniższej wagi - przytyłam już 7 kg

Stary 2013-06-11, 20:53   #4785
śliweńka
Zakorzenienie

Cytat:

Bzyczko ja mogę w bagażniku nie ma sprawy, wezmę termos, kanapki i będę robić za stewardessę
o to kanapek nie muszę brać

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
Dostalam umowe na zastepstwo na trzy lata w tym nowym ale ze starego beda mnie chcieli sciagnac puki co na spokojnie chce skonczyc awans ktory zamiast w maju skoncze w pazdzierniku ale lepsze to niz na nowo. Mam jeszcze inne propozycje ale wzielismy pod uwage wszystkie za i przeciw i zostaje tu. Stety niestety. Bdede pracowac z bardzo fajna dziewczyna do tego wraca jeszczr jedna swietna dwie kolejne sa calkiem ok przyjazni z tego nie bedzie ale bedzie sie dalo wspolpracowac, dwie ostatnie sa tragiczne ale nie musze z nimi nic robic. Pani dyr ma swoje jazdy ale jak sie robi co trzeba to da sie oswoic
Bede miaka jeszcae fajna salowa wiec jakos przezyjemy no i trzy minuty do pracy, no i najwazniejsze na spokojnie zrobie awans a bede trzynac reke na pulsie co do mojego starego.

Co do awansu pierwszego dnia pracy musisz zlozyc podanie o mozliwosc odbycia stazu sa na necie wzory do dwoch tygodni dajesz plan nancale dwa lata i dziewiec miesicy i tyle.

gdzie bede napisalam wyzej Magdzie
Synowa na bank po mamusi
Zlot? Nie, jade na szkolenie terapia reki i umiejetnisci grafomotorycznych piatej od rana sobota i niedziela wiec musze jechac juz w czwartek, druga czesc szkolenia w lipcu tez tak samo.
super że praca jest
ja od listopada nie wiem czy będę miała

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
z rowerem wielka d.upa
Poszlam jeszcze raz do sklepu, ogladam macam siadam, nawet ok sie siedzi na tym crossowym, ale on taki miejski corss bardziej turystyczny, zaraz beda fotki
W retrowym jak sie okazalo nie bede mogla zamontowac fotelika HAMAX!! Nie da rady na nim, akurat na tym mopdelu. Bagaznika tez sie nie da zamontowac by jakos fotelik wszedl, bo do bagaznika podlaczone jest na stale swiatelko
Jest inny ale na prawde okrojony model, tyle ze tez ciezkawy, bo ma metalowe blotniki, ale sama nie wiem teraz.
Kierownice w tym trackingu da sie zorbic dosc wysoko, ze w zasadzie prawie na siedzaco jak na rerto moglabym jezdzic.Trzeba dokupić osobno blotniki, bo przeciez musza byc. czarna wracac w razie deszczy w blocie nie zamierzam. I fotelik da sie ladnie zamontowac Wiec chyba zdecyduje sie na ten sportowy.

A wygląda tak:
1. sportowy proMAT - produkowany w polsce zaraz poszukam o tych rowerach opinii -
2. rerto rozpatrywany w pierwszej kolejnosci ale nie da sie zmaontowac na nim fotelika
3. retro na ktorym da sie zmaontowac fotelik ale bardzo zwykly i ciezki, taki wiecie, lepsza wersja skladaka - bez koszyka.

ja muszę w końcu z rowerem iść do sklepu dobrać fotelik, bo TŻ w delegacji to nie mam jak

09.04.2012 córa
19.04.2017
31.01.2018
06.02.2019 Kropek http://fajnamama.pl/suwaczki/kw05lel.png
śliweńka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 20:56   #4786
ktosia86
Zakorzenienie

Martuś już wszystko rozumiem Myślę, że to dobra opcja, z pracą się nie żenisz
Szkolenie brzmi interesująco
Stary 2013-06-11, 20:58   #4787
bzyczka1
Zakorzenienie

A no bo Ktosia coś pisała o zdjęciach i myślałam że gdzieś są

O kurde...nie wiem nie wiem...może zróbmy zrzutę na busa i pojedziemy wszyscy

Mam problem...Lila połknęła 1 gr i nie wiem czy jechać na ip czy obserwować spokojnie....

Nasz skarb
Stary 2013-06-11, 21:04   #4788
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Śliweńko tak myślisz? Szukasz czegoś nowego?
Bzyczko o kurcze, dobrze że zauważyłaś. szczerze, to nie wiem co bym zrobiła.

Stary 2013-06-11, 21:12   #4789
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
A no bo Ktosia coś pisała o zdjęciach i myślałam że gdzieś są

O kurde...nie wiem nie wiem...może zróbmy zrzutę na busa i pojedziemy wszyscy

Mam problem...Lila połknęła 1 gr i nie wiem czy jechać na ip czy obserwować spokojnie....
A może zadzwoń do szpitala i zapytaj? O ile raczą udzielić takiej informacji telefonicznie.
Przepraszam, jestem straszna, ale pierwsze co mi przyszło do głowy kiedy przeczytałam tą informację to "potrącić z kieszonkowego" jak to kiedyś było w instrukcji postępowania z pierwszym/drugim i trzecim dzieckiem
Stary 2013-06-11, 21:14   #4790
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:

myślę ze nie powinno się nic dziać po połknięciu..
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:15   #4791
bzyczka1
Zakorzenienie

Ktosiu o tym samym pomyślałam...pójdę jutro do rodzinnego i niech mówi co robić. DO jutra nic się nei stanie.

Nasz skarb
Stary 2013-06-11, 21:16   #4792
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Ktosiu o tym samym pomyślałam...pójdę jutro do rodzinnego i niech mówi co robić. DO jutra nic się nei stanie.
podejrzewam, że znajdziesz ją w kupce Moneta to raczej ostra nie jest, nie powinna nic uszkodzić po drodze...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-11, 21:19   #4793
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że jeśli Lila zachowuje się normalnie to nic złego się nie dzieje. Ewentualnie może ją przeczyścić.
Stary 2013-06-12, 08:30   #4794
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Marta aha, to fajnie. Praca jest i to najważniejsze. Może uda ci się wcześniej wrócić do starego przedszkola. Wow... 2 tyg na napisanie planu? To ja sobie nad posiedzę w wakacje chyba. Niestety będę go robiła sama, bo koleżanka z którą robiłam pierwszy awans i ten też miałam jest w ciąży i będzie miała roczny urlop Więc rok później zacznie awans.
masz 14 dni z tego co pamietam, spokojnie dasz rade.
czy moze mi sie uda.. nie wiem na razie chce na spokojnie skończyc awans.. pani dyr obiecuje mnie sciagnac ale ja juz w to malo wierze wiec... staram sie jakos tu zaklimatyzowac

Cytat:
czyli nie tylko ja nie wiem nic na temat nowej pracy Marty. A już się bałam, że przeoczylam.
no bo nic nie pisałam o tym...

Cytat:
Napisane przez śliweńka Pokaż wiadomość
super że praca jest
ja od listopada nie wiem czy będę miała
a czemu masz nie miec?
myslisz ze cie zwolnia?

Cytat:
Martuś już wszystko rozumiem Myślę, że to dobra opcja, z pracą się nie żenisz
Szkolenie brzmi interesująco
no maz mi mowi ze wpracy przyjaciol miec nie musze.. ide robie co trzeba i tyle.. ja na swojej skorze nie poczulam tekstow pani dyr ale ona tez nie miala okazji..
mialam mega spiecie z vice dyr az byla mega afera ale suma sumarum stanelo na moje dyrektorka opowiedziala sie za mojszą racją.. wiec moze faktycznie jest tam kijowo przez tych ludzi..

Cytat:
mysle ze wydali..
acz zapytaj lekarza moze da ci jakis syrop na rozluźnienie coby jej lepiej poszlo..

Pat przerazliwie kaszle.. mokro.. nie wiem czy to ta alergia czy nie.. zdzwonilam do pediatry jest od 13 do 16.. wiec zadzwonilam do pracy i powiedzialam ze biore oppieke.. w nosie to mam siedzialam cale 2 tygodnie jak osioł.. jak bylam od 6 o 17 to sie mna nie martwili wiec i ja sie nie martwie..
wole zeby go osluchali bo jutro ma alergologa i nie chce zeby lekarka powiedziala ze jaka alergia ze po prostu jest chory.. bo jak trafie na jakas glupia to termin mi przepadnie.. a tak wole wiedziec czy mowic ze osluchowo jest czysty a nadal kaszle..
czy ze jest chory ale przyszlismy w sprawie tej krtani.. i tyle..

a jutro warszawa bozzz nie chce go chorego zostawiac.. choc oprocz kaszlu nic mu nie jest.. szaleje jak zawsze..
Stary 2013-06-12, 08:48   #4795
bzyczka1
Zakorzenienie

Bry...

Czekamy na zapełnienie pieluchy i rozluźniamy domowymi sposobami (woda z miodem, suszone owoce). Mam nadzieję że wyjdzie bez problemów.

Mamy pod oknami roboty, dzisiaj rano myślałam że dom się wali tak łomotali że aż wibracje czułam u siebie. A Lila przeszczęśliwa bo duże auta są i siedziałaby cały dzień w oknie i patrzyła tylko mam problem z otwarciem okna bo jak otworzę to ogłuchnę

Nasz skarb
Stary 2013-06-12, 09:00   #4796
Ana***
Zakorzenienie

Hej!
Stary 2013-06-12, 09:48   #4797
ktosia86
Zakorzenienie

Hej!

U mnie gorąco! A ja przeziębiona

Martuś coś tam na pewno jest na rzeczy, skoro atmosfera taka nieciekawa. Jedyną metodą, żeby nie zwariować, to pójść do pracy, zrobić swoje (nie mówię, że odbębnić, ale starać się tak jak zawsze), po zakończeniu pracy trzasnąć drzwiami i zostawić pracę w pracy
Zdrówka dla Pata!

Dominiku Żabciowy w dniu Twojego święta życzymy Ci dużo zdrówka, pociechy z rodziców i żeby ten cudny uśmiech nigdy nie schodził z Twojej buźki!!!!

Edytowane przez ktosia86
Czas edycji: 2013-06-12 o 09:51
ktosia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 09:58   #4798
Ana***
Zakorzenienie

To jeszcze raz, Domiczniku dużo uśmiechu!
Stary 2013-06-12, 11:25   #4799
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
z rowerem wielka d.upa

A wygląda tak:
Brałaś pod uwagę coś z Romet&Arcus?
http://www.sklep.romet.pl/kolekcja-r...e/art2324.html

Teraz mam zagwozdkę, bo muszę z moim rowerem udac się do sklepu i sprawdzic, czy Hamaxa mogę zamontować .

Ale pocieszę Cię. Ja rower wybierałam chyba z 6 miesiecy .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2013-06-12 o 11:29
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-12, 11:30   #4800
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości