|
|
#4771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXV
Iwka ten plus też przeważył że jedziemy a nie lecimy
Lila ma regał na kształt tego z ikei z wysuwanymi pojemnikami. Tylko one dość drogo wychodzą żeby kupić i regał i pojemniki (dlatego nam zrobił mój tato )No i dlaczego ja żadnych fotek Marty i Niu nie widzę??!
|
|
#4772 | ||
|
Zakorzenienie
|
a nas my bardzo mało miejsca z Karo zajmujemy będziemy cichutko jak myszki Cytat:
czyli umowa przedłużona na ile ??może pisałaś ostatnio ale z braku TŻ nie ogarniam się ostatniozapominam wszystkiego, ostatnio klucze w drzwiach zostawiłam, a dziś jechałam ze zdjęciem Karo na dachu Cytat:
taka laska teraz z ciebie, z zazdrością patrzę na zdjęcia, twoją przemianę ![]() ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- piszesz o tym regale dla dzieci na zabawki?
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Jak weźmiecie z Ktosią swoje foteliki to dziewczyny siądą z tyłu a Wy z racji tego że mamy kombi możecie usiąść w bagażniku, ale tylko z podręcznym bagażem
![]() Tak o tym z ikei http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/ca.../series/19027/ Lila ma słupek i 3 pojemniki, najmniejszy, średni i największy z tych co są. Oglądaliśmy też ten regał drugi co Iwka wklejała ale pojemniki do nich są ciut małe jak na dziecięce zabawki.
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
|
|
|
|
#4775 | ||
|
Zakorzenienie
|
To tym bardziej powinniśMY do niego lecieć
PocieszyćCytat:
Cytat:
Regał mamy taki http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/pr...ERT+Rega%C5%82 Można go pomalować na dowolny kolor, my zostawiliśmy na razie tak jak jest. A bugi-bugi wzięło się z piosenki boogie-woogie ![]() Bzyczko ja mogę w bagażniku nie ma sprawy, wezmę termos, kanapki i będę robić za stewardessę
|
||
|
|
|
#4776 |
|
Zakorzenienie
|
z rowerem wielka d.upa
Poszlam jeszcze raz do sklepu, ogladam macam siadam, nawet ok sie siedzi na tym crossowym, ale on taki miejski corss bardziej turystyczny, zaraz beda fotki O wiele lzejszy od retrowego. W retrowym jak sie okazalo nie bede mogla zamontowac fotelika HAMAX!! Nie da rady na nim, akurat na tym mopdelu. Bagaznika tez sie nie da zamontowac by jakos fotelik wszedl, bo do bagaznika podlaczone jest na stale swiatelko Wiec Cossack retro odpadl. Jest inny ale na prawde okrojony model, tyle ze tez ciezkawy, bo ma metalowe blotniki, ale sama nie wiem teraz. Kierownice w tym trackingu da sie zorbic dosc wysoko, ze w zasadzie prawie na siedzaco jak na rerto moglabym jezdzic.Trzeba dokupić osobno blotniki, bo przeciez musza byc. czarna wracac w razie deszczy w blocie nie zamierzam. I fotelik da sie ladnie zamontowac Wiec chyba zdecyduje sie na ten sportowy. A wygląda tak: 1. sportowy proMAT - produkowany w polsce zaraz poszukam o tych rowerach opinii - ps. nie znalazlam zadnych opinii! no i nie da sie zamontowac koszyka NIBY 2. rerto rozpatrywany w pierwszej kolejnosci ale nie da sie zmaontowac na nim fotelika 3. retro na ktorym da sie zmaontowac fotelik - bez koszyka.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2013-06-11 o 20:22 |
|
|
|
#4777 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia fajne te rowerki.
Iwka, ŚLiweńko niby nie mam oficjalne info, ze mam przedłużoną umowę (nikt z nas nie ma, tak jest zawsze). Ale wiem już na którą zmianę pracuję a za tydzień mam zebranie z rodzicami przyszły moich dzieci Tak więc nie mam zielonego pojęcia na ile będę miała tę umowę. Podejrzewam, ze na 2 lata jak tę - nie wiem. U nas na stałe dają dopiero mianowanym. Dziewczyny dzięki za pokazanie regalików. Musze coś wybrać i powiem siostrze męża, zę jak będzie wracała to niech mi kupi. Ona mieszka w Wawie i wraca samochodem. Tylko nie wiem kiedy będzie. |
|
|
|
#4778 | |
|
Zakorzenienie
|
Rosi widze że wyrosly ci rogi
diablico ![]() Rosi bzyczka ja tez chce weznie mnie tez wezcie... ![]() Madzia polecam pokój dla dziecka, nie poto sie go remontuje zeby stał pusty czy służył innym celom, Pat ma od urodzenia.. po okolo roku już tylko tam byly zabawki.. bardzo sobie to chwale.. a zpraca super.. acz ja wolalabym w zimie na popludnie co by sie lepiej wstawalo bo i tak ciemno jest szybko.. a na wiosne na rano.. coby wiecej bylo z dnia ![]() ale dobre ze wogole praca jest. ja bede miala zmiany stałe caly rok tak samo- dwa razy 13-16, dwa razy 7-12.30 i raz 11-16 niuniuniau zrobiłaś mega wielką robotę! na prawde ogrom!! więc serio poklony dla ciebie... ja jestem po wrażeniem twojej determinacji i mega schudnięcia.. na prawde!! cudownie bylo Cię poznać i resztę dziewczyn też, no i ja tez tak mam - jak czytam ich wiadomości to niemalże slyszę głosy ktosia moja synowa jest cudowna!! bzyczka fotek nie ma bo obiecałyśmy sobie że zostają w grupie na fb i poza nią nie wychodzą ![]() jutro ostatni dzień do pracy, a w czwartek znowu w drogę, kierunek warszawa ![]() ---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- Cytat:
|
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Mam nawał pracy... jak zobaczyłam jaką teczkę awansu mam zrobić to mi się nogi ugięły
no i niestety mam nawrót kaszlu - już było lepiej i dupa...Rano zepsuł mi się samochód i nie mogłam odpalić... na szybko wzięłam od mamy, ale niestety trochę się spóźniłam. Oprawiłam prace
|
|
|
|
#4780 |
|
Zakorzenienie
|
Marta no w sumie masz rację, lepiej w zimę mieć na popołudnie a na wiosnę na rano, ale nie będę już wybrzydzała
Teraz tak miałam, w tamtym roku miałam cały rok na rano (bo dopiero od tego roku zrobili zmianowość). Co do umowy, to pewnie ją zobaczę dopiero 1 września i wtedy się dowiem na ile A jak to jest z awansem? Kiedy się składa podanie, ze chce się rozpocząć? Marty ty gdzie bedziesz od września pracowała? W tym starym przedszkolu? U mnie porządków ciąg dalszy. Dziś wypucowałam łazienki i zrobiłam porządek w lekach (reklamówa leków jest do wyrzucenia). |
|
|
|
#4781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo piszesz o zmianach na przyszły rok, a ja koniec końców nie wiem, gdzie będziesz pracować ![]() Następny zlot? ![]() A synowa świetna po mamusi
|
|
|
|
|
#4782 |
|
Zakorzenienie
|
czyli nie tylko ja nie wiem nic na temat nowej pracy Marty. A już się bałam, że przeoczylam.
|
|
|
|
#4783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bede miaka jeszcae fajna salowa wiec jakos przezyjemy no i trzy minuty do pracy, no i najwazniejsze na spokojnie zrobie awans a bede trzynac reke na pulsie co do mojego starego. Co do awansu pierwszego dnia pracy musisz zlozyc podanie o mozliwosc odbycia stazu sa na necie wzory do dwoch tygodni dajesz plan nancale dwa lata i dziewiec miesicy i tyle. Cytat:
Synowa na bank po mamusi Zlot? Nie, jade na szkolenie terapia reki i umiejetnisci grafomotorycznych piatej od rana sobota i niedziela wiec musze jechac juz w czwartek, druga czesc szkolenia w lipcu tez tak samo.
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-06-11 o 21:28 |
||
|
|
|
#4784 |
|
Zakorzenienie
|
Marta aha, to fajnie. Praca jest i to najważniejsze. Może uda ci się wcześniej wrócić do starego przedszkola. Wow... 2 tyg na napisanie planu? To ja sobie nad posiedzę w wakacje chyba. Niestety będę go robiła sama, bo koleżanka z którą robiłam pierwszy awans i ten też miałam jest w ciąży i będzie miała roczny urlop
Więc rok później zacznie awans. Swoją drogą dziś jak przyłożyłam rękę do jej brzucha to mnie jej synek kopnął... już zapomniałam jakie to uczucie ech... Aż się wzruszyłam. Coś mam dziś mega głód... nie umiem się najeść. Nie wiem czy się chwaliłam, ale od mojej najniższej wagi - przytyłam już 7 kg
|
|
|
|
#4785 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja od listopada nie wiem czy będę miała ![]() ---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ---------- Cytat:
ja muszę w końcu z rowerem iść do sklepu dobrać fotelik, bo TŻ w delegacji to nie mam jak
|
|
#4786 |
|
Zakorzenienie
|
Martuś już wszystko rozumiem
Myślę, że to dobra opcja, z pracą się nie żenisz![]() Szkolenie brzmi interesująco |
|
|
|
#4787 |
|
Zakorzenienie
|
A no bo Ktosia coś pisała o zdjęciach i myślałam że gdzieś są
O kurde...nie wiem nie wiem...może zróbmy zrzutę na busa i pojedziemy wszyscy Mam problem...Lila połknęła 1 gr i nie wiem czy jechać na ip czy obserwować spokojnie....
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
Śliweńko tak myślisz? Szukasz czegoś nowego?
Bzyczko o kurcze, dobrze że zauważyłaś. szczerze, to nie wiem co bym zrobiła. |
|
|
|
#4789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przepraszam, jestem straszna, ale pierwsze co mi przyszło do głowy kiedy przeczytałam tą informację to "potrącić z kieszonkowego" jak to kiedyś było w instrukcji postępowania z pierwszym/drugim i trzecim dzieckiem
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4791 |
|
Zakorzenienie
|
Ktosiu o tym samym pomyślałam...pójdę jutro do rodzinnego i niech mówi co robić. DO jutra nic się nei stanie.
|
|
#4792 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4793 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że jeśli Lila zachowuje się normalnie to nic złego się nie dzieje. Ewentualnie może ją przeczyścić.
|
|
|
|
#4794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy moze mi sie uda.. nie wiem na razie chce na spokojnie skończyc awans.. pani dyr obiecuje mnie sciagnac ale ja juz w to malo wierze wiec... staram sie jakos tu zaklimatyzowacCytat:
a czemu masz nie miec? myslisz ze cie zwolnia? Cytat:
mialam mega spiecie z vice dyr az byla mega afera ale suma sumarum stanelo na moje dyrektorka opowiedziala sie za mojszą racją.. wiec moze faktycznie jest tam kijowo przez tych ludzi.. Cytat:
acz zapytaj lekarza moze da ci jakis syrop na rozluźnienie coby jej lepiej poszlo.. Pat przerazliwie kaszle.. mokro.. nie wiem czy to ta alergia czy nie.. zdzwonilam do pediatry jest od 13 do 16.. wiec zadzwonilam do pracy i powiedzialam ze biore oppieke.. w nosie to mam siedzialam cale 2 tygodnie jak osioł.. jak bylam od 6 o 17 to sie mna nie martwili wiec i ja sie nie martwie.. wole zeby go osluchali bo jutro ma alergologa i nie chce zeby lekarka powiedziala ze jaka alergia ze po prostu jest chory.. bo jak trafie na jakas glupia to termin mi przepadnie.. a tak wole wiedziec czy mowic ze osluchowo jest czysty a nadal kaszle.. czy ze jest chory ale przyszlismy w sprawie tej krtani.. i tyle.. a jutro warszawa bozzz nie chce go chorego zostawiac.. choc oprocz kaszlu nic mu nie jest.. szaleje jak zawsze..
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Bry...
Czekamy na zapełnienie pieluchy i rozluźniamy domowymi sposobami (woda z miodem, suszone owoce). Mam nadzieję że wyjdzie bez problemów. Mamy pod oknami roboty, dzisiaj rano myślałam że dom się wali tak łomotali że aż wibracje czułam u siebie. A Lila przeszczęśliwa bo duże auta są i siedziałaby cały dzień w oknie i patrzyła tylko mam problem z otwarciem okna bo jak otworzę to ogłuchnę
|
|
#4796 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
|
|
|
|
#4797 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
U mnie gorąco! A ja przeziębiona ![]() Martuś coś tam na pewno jest na rzeczy, skoro atmosfera taka nieciekawa. Jedyną metodą, żeby nie zwariować, to pójść do pracy, zrobić swoje (nie mówię, że odbębnić, ale starać się tak jak zawsze), po zakończeniu pracy trzasnąć drzwiami i zostawić pracę w pracy ![]() Zdrówka dla Pata! Dominiku Żabciowy w dniu Twojego święta życzymy Ci dużo zdrówka, pociechy z rodziców i żeby ten cudny uśmiech nigdy nie schodził z Twojej buźki!!!! Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-06-12 o 09:51 |
|
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
To jeszcze raz, Domiczniku dużo uśmiechu!
|
|
|
|
#4799 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.sklep.romet.pl/kolekcja-r...e/art2324.html Teraz mam zagwozdkę, bo muszę z moim rowerem udac się do sklepu i sprawdzic, czy Hamaxa mogę zamontować .Ale pocieszę Cię. Ja rower wybierałam chyba z 6 miesiecy .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2013-06-12 o 11:29 |
|
|
|
|
#4800 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

my bardzo mało miejsca z Karo zajmujemy
zaraz poszukam o tych rowerach opinii - 

no i niestety mam nawrót kaszlu - już było lepiej i dupa...
Bo piszesz o zmianach na przyszły rok, a ja koniec końców nie wiem, gdzie będziesz pracować