|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki ma być tytuł 16 części mam lipcowo-sierpniowych 2013? | |||
| Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.16 ! |
|
8 | 13,33% |
| Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! |
|
27 | 45,00% |
| Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!- Mamusie VII-VIII 2013 cz.16! |
|
20 | 33,33% |
| jedzcie truskawki i czeresnie dziewczyny bo nie znamy dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
2 | 3,33% |
| Golcie kapy dziewczyny bo nie znacie dnia ani godziny- Mamy VII-VIII 2013 cz.16! |
|
3 | 5,00% |
| Głosujący: 60. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
jutro każda z rana pierwsze co to...czy Cynamonka urodziła
![]() ---------- Dopisano o 21:43 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#4112 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
Mialam dokladnie takie same przezycia na pierwszym badaniu serduszka. Tych kilka sekund ciszy przedluzylo sie na kiiiilka dobrych minut paniki... Cytat:
Gratulacje!!! ![]() Uwielbiam te nasze magiczne kciuki, chyba musze skusic sie na kupno toto-lotka i poprosic o kciuki, bo dzialaja to pewne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
En, wiem ze kobieta ma obecnie wybor co do sposobu karmienia, wiec wybacz jezeli moje pytanie wyda Ci sie niegrzeczne. Co sprawilo, ze nie decydujesz sie na karmienie piersia?
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4114 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Ja zaglądam z myślą o Cynamonkach i co tam u nich się dzieje
jakoś nie mam weny na pisanie. .Co to chustowania to ja planuje, juz się rozglądam powoli za chusta. Ja to chyba tak jak Margos nie urodze wczesniej. .męczą mnie skurcze wieczorami takie mocniejsze a w dzień nic sie nie rozkręca. .a już nie daje rady sie ruszać :banghead: Madi- mam nadzieje, ze ciut lepiej Ci?
|
|
#4115 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Cytat:
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2
przepraszam za ciekawość, ale tak się zastanawiałam, czy na pocztę można jeszcze liczyc w takich sytuacjach...
|
|
|
|
#4117 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz.15!
Enlevee- co do karmienia piersią. .mnie ono razi i jakoś mnie nie ciągnie. .z resztą nie lubię swoich piersi ze względu właśnie na wklesle brodawki i mam mega barierę. .
No ale cóż, spróbuję ale jakoś katowac sie nie zamierzam A tż gadaniem sie nie przejmuj- to jest Twoja decyzja
|
|
#4118 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Karolajn dzięki
za troskę ale niestety, tzn kołątania przeszły ale mięśnie dalej mnie nie słuchają...jutro na szczęście gn i popytam czy ewentualnie nie dałoby sę cos zmienić, bo ja tak nie umiem funkcjonować...chodzę jakbym nie umiała chodzić....na sztywno...
|
|
|
|
#4119 |
|
Zakorzenienie
|
Cynamonka karmienie przez sonde to nic strasznego. Moj bratanek tydzien byl tak karmiony potem tydzien butla i do domu. Chodzilo o to ze maly mogl nie miec jeszcze odruchu ssania oraz karmiony sonda nie meczyl sie. (tak jak przy ssaniu) i szybciej na wadze przybieral. Przepraszam, ze tak truje o tym bratanku ale to swieza sprawa i tez jest wczesniej urodzony (34 tydz).
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4120 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4122 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
współczuję. .Mam nadzieje, ze da sie zmienić. A jutro ten pessar zakladasz? Jutro chyba dużo nas wizytujacych ![]() Mela- najadlam sie kapusty kiszonej. I co? I kibelek jedynie
|
|
|
#4123 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-V
Cytat:
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Zakorzenienie
|
cynamonku trzymaj sie - bedzie dobrze. Najwazniejsze abyscie z Adasiem byli pod dobra opieka, reszta sie ulozy.
|
#4125 | ||
|
Zakorzenienie
|
JA raczej nie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A teraz uciekam do spania |
||
|
|
|
#4126 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie
Cytat:
|
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Karolajn jeszcze posmiej sie duzo i porzadnie. A jak cie czysci to tez dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4128 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
Cytat:
![]() Właśnie jak napisałaś o chustowaniu to pomyślałam, czy robi ktoś w kielcach takie warsztaty. A nie orientujesz się ile może kosztować taka porządna chusta ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4129 |
|
Zadomowienie
|
Mela- "truj" o bratanku, podnosi mnie to na duchu bardzo
![]() Ja sie zegnam na dziś. Odezwę sie jak będę miała jakieś nowe wieści. Trzymajcie sie Kobiety ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4130 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak ja próbuję karmić to zamyka buźkę i odwraca się oj będzie wesoło ![]() Tak jak u mnie, poprzednia ciąża też był wklęsły i była córa. Wiele zależy też od tego jak Twój pępek jest podwiązany, ja normalnie mam tak głęboko pępek więc w ciąży jedynie się spłaszcza ale niestety antenki wystającej nie ma ![]() Cytat:
a w razie czego jak się Adaś uprze to i tak będzie dobrze, miesiąc przed terminem to już nie jest tragedia, wszystko będzie dobrzeJa mam chustę i mam zamiar używać ale czy się uda to się okaże, moja niunia dostawała szału w chuście i nic nie wyszło z tego za pierwszym podejściem. Cytat:
Ponad godzinę was nadrabiałam
|
|
#4131 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 2013 cz
U Perse cisza. Odezwij sie co u Was!
Cynamonku moze ten kryzys minie i jeszcze posiedzicie w dwupaku? Nieustajace pozytywne wibracje kciukami opakowane dla Was Dziewczynki. |
|
|
|
#4132 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
słodka dziewuszka rośnie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
może też na finał wyjdzie ok. 3500
|
|||||
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
Madi dla Ciebie tez moc kciukaskow. Oby ten F nie byl Ci juz potrzebny.
|
|
|
|
#4134 |
|
Zakorzenienie
|
nie mam pojecia, ale wypytam dziewczyn - one uzywane kupowaly. Zapytaj moze na glownym watku Lowczyni, ona ma dwie nie uzywane.
|
#4135 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Po pęcherzu mamy skaczę, już niedługo ją zobaczę- Mamusie VII-VIII 20
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
nie mysle i nie bd chustowac
Ma juz prawo.W czwartek z rana mam gina wiec sie okaze co i jak ![]() Cytat:
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
d0tkaaa ubranek brać nie trzeba u mnie, szpital daje
a na wypis to wiadomo, zależnie od pogody, jakieś body i pajac pewnie, pielucha tetrowa i flanelowa misiaczka555 za wizytę i super, że cukrzyce nie wpłynęła na majeczkęNeni1984 za wizytęcynamon_owa żeby wszystko dobrze było kallisto89 za tcdomciatko ja mam słuchanie serduszka co wizytę, nawet jak poszłam po l4 to słuchałam shestiger nie zazdroszczę przygód kiss12550 dla dziadkamalaczarnakejt super propozycja tytułu, jestem za o ludzie dojechałam do końca ufff ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
moja koleżanka na studiach zaliczyła wpadkę, skończyła studia z tytułem mgr inż. więc się da, kwestia organizacji trochę i wsparcia ludzi Edytowane przez fiazo Czas edycji: 2013-06-11 o 22:20 |
|
|
|
|
#4138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- żabki ide spać.brzuch ciągnie,głowa boli i oczywiscie jakby było tego mało to promieniuje mi szczęka Słodkich snów
|
|
#4139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#4140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:44.

ale wkońcu mały podpłynął bliżej i jak usłyszałam serduszko to aż łzy mi w oczach stanęły... Ach kiedy to było... ale to zleciało

12.06.2010

współczuję. .

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)