|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
Obiecuję poprawę i na tym się kończy |
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Mielnus, nie pisałam żebyś rezygnowała z killera
Wręcz przeciwnie żebyś go robiła i zdrowo jadła. Ale widzisz kochana, sama piszesz że sprawdzasz jak organizm reaguje. Ale organizm prędzej Ci zeświruje niż zareaguje gdy będziesz tak często zmieniać nawyki. Ja nie jem węgli już z 3 tygodnie i jedyne co początkowo zauważyłam to poprawa nastroju. Dopiero teraz widzę konkretne zmiany, ale naprawdę konkretne. Może na wadze jest tyle samo - nie wiem, nie ważę się (pamiętaj, waga to tylko cyfry więc dałabym sobie spokój z tymi 3kg teraz, 3kg później bo masz mgr, projekty i jeszcze dodatkowa presja kilogramowa się pojawi)..wracając do myśli...na wadze tyle samo ale chyba już połowę oponki zgubiłam i w udach mi spada bo spodnie nie są takie ciasne. Zaznaczam: po 3 tygodniach regularnych ćwiczeń (u mnie to 1h na rowerku) i ograniczeniu węgli do absolutnego minimum.Ja wstałam, umyłam włosy i za 2h biegnę do fotografa. Potem jeszcze skoczę w 2 miejsca, może kupię sandałki Może dziś mi się poszczęści. Teraz piję kawkę, a za chwilę zrobię sobie omlecik Z TŻ mieliśmy wojnę z samego rana bo wracał z nocki i kupił świeże drożdżówy. Przez pół godziny robiłam mu wykład nt tego dlaczego nie jem drożdżówek Biedny TŻ
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek!!! Alem śpiąca. Mam nadzieję, że kawa mnie poratuje bo wydajność pracy będzie zerowa dziś. A u mnie znowu pada....
|
|
|
|
#4204 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na razie nie. Mało tego, nawet jakieś niebieskie fragmenty na niebie dostrzegam
![]() Wsuwam właśnie omlet. Kurde i pomyśleć że jeszcze jakiś czas temu nawet nie ruszyłabym go bez chleba ![]() Sorki że tak przeżywam ale ja uwielbiam pieczywo, szczególnie świeże i jeszcze ciepłe, dlatego to bardzo poważna zmiana w moim życiu
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-12 o 08:43 |
|
|
|
#4205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzis zaplanowałam np, że na II ś będzie jogurt
|
|
|
|
|
#4206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Buenosdijas!
![]() Laski u mnie słońce, i niech mi ktoś powie, że pogoda zmienną jest to ukatrupię! Nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad... może zarzucicie jakimś pomysłem? mam ochotę na dobrą surówkę A tak w ogóle to niedawno wstałam, wykąpałam się i zjadłam śniadanie Hola hola obiecałaś ![]() Cytat:
i co, musiał zjeść obie? ![]() Cytat:
dość się u mnie napadało wczoraj i przez całą noc ![]() Cytat:
Dla mnie pieczywo zawsze mogło nie istnieć, a ostatnio coś mi się we łbie poprzewracało, że mnie ciągnie szczególnie uwielbiam chlebek słowiański no i na śniadanie sobie pozwalam... pipson, pytanie mam kupiłaś te sandałki w wojasie? Kurcze, bo ja szukam jakichś i średnio mi to idzie nic mi się nie podoba a to co mi się podoba to mi odstaje, bo mam wąską stopę Strasznie mi się podobają te buty: http://static.bershka.net/4/photos/2...=1368546323919 ale co do jakości to nie jestem przekonana... no nie wiem, nic w tych sklepach nie ma ładnego! Jeszcze mnie brzuch boli od rana
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za to łazi za mną tortilla ![]() Hahahaha tak! ), później przekonywanie że jedna drożdżówa nic mi nie zaszkodzi, że taka dobra, że z budyniem..Już prawie zasypiał a tu słyszę: ciam ciam ciam i tylko woreczek został Nie właśnie ale kiedyś tylko z chlebem jadałam - inaczej bym nie przełknęła. Ja już po sesji Zrobiłam 6 zdjęć, a że za expres trzeba było 5zł dopłacić a ze mnie sknera to dopiero po 13 mam odebrać, ale autobusem szybko podjadę.A no i butki kupiłam Dziś dokładnie te same butki kupiłam za 45zł! Ło te o: http://deezee.pl/obuwie_damskie/sand...rda_black.html Poszłam jeszcze do Lidla po żel do twarzy. Ubolewam że z Biedry wycofali te płyny micelarne Wzięłam jakiś żel, może będzie ok.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4208 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chodzi to za mną ostatnio ale też ograniczam węgle, więc baj baj na śniadanie były węgle, więc obiados musi być w przewadze białkowy ![]() Mój TŻ męczy mnie o tortillę już nie wiem ile ale mi się tego nie chce robić Cytat:
Cytat:
hehe, każdy ma swoje smaki, które nie do końca odpowiadają innym tak jak mój rosół z ziemniakami ![]() Śliczne te butki! ![]() Tez lubiłam te płyny z Biedry nie ma już? Natomiast te z Lidla mi nie podpasowały
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#4209 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się tak zastanawiam, czy przyszły mi te ciuchy z all czy nie...
Bo w końcu się przełamałam i zamówiłam
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja tak średnio z Cien. Np. bardzo lubię ten ich balsam w białym opakowaniu - dobrze nawilża i dobrze się wchłania. A ten żel - zobaczymy. No właśnie wycofali podobno. W "mojej" Biedrze już ich nie ma Szukam właśnie pracy na Pracuju. Na razie jedno cv wysłałam, ale ogólnie to lipa
![]() Edytowane przez dzaga1989 Czas edycji: 2013-06-12 o 13:44 |
|
|
|
|
#4211 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajnie, że udało Ci się kupić takie same i to tak tanio! szkoda, że ja takich butów nie mogę nosić... ![]() Aż obczaję moją Biedrę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4212 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
#4213 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie to ogólnie ale żeby była szansa na umowę o pracę
Bo na razie to tylko mi dają zlecenie. Nie powinnam narzekać no ale...
|
|
#4214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak btw. Czy jest tutaj ktoś z Poznania?
|
|
#4215 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz on przytył do 75kg i to wszystko podczas mojego odchudzania, ja miałam dietę redukcyjną a on na masę i dało się to wszystko pogodzić ![]() Cytat:
i jak nieraz nie mam czasu i nie nakładam oleju czy maski to aż mi dziwnie tak O widzisz, ja zaś po niej nie mam żadnych efektów :/ zero jakiegokolwiek wygładzenia i zero ułatwienia w rozczesaniu. Najważniejsze, że wszystko dobrze u Ciebie i z Tż ![]() Cytat:
no i super ![]() Cytat:
mam nadzieję, że zmotywuje Cię to, bo z każdym kolejnym olejowaniem będzie jeszcze lepiej ![]() Cytat:
No i brawo za ćwiczenia ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Byłam dziś na zakupach małych w sumie miałam nic nie kupować, bo nic mi nie potrzeba, bo ale .... właśnie to jest moja silna wola Kupiłam baletki na targu za 15zł mam nadzieję, że wygodne będą ![]() No i kolejną maskę Bingo i odzywkę Fructis Fruity Passion ( podobna do tej oleo ) mam nadzieję, że też będzie dobra
|
|
#4216 |
|
Zakorzenienie
|
Nooo ale w niektórych miejscach zatrudniają tylko na taką umowę. U mojego TŻ np. tak jest. Najpierw 3 m-ce na okres próbny, potem na 2 lata a na końcu przedłużają. Niestety to kompletnie nie moja branża i nawet na magazyniera mnie tam nie zechcą
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
heroine, nie kupilam, widzialam je nazywo i beznadziejne sie okazało.. dlatego nie wierzę w czar zakupów przez neta :sciana:
Paula, oo, to niedlugo, będziemy sę bronić niemalże "razem" bo ja mam 3 dni po Tobie ale ja jakos robie po gaciach szczerze mówiąc nibyu to taka formalnosc ale mam stresaja tez mialam oszczedzac w zakupach kosmetycznych... i wrocilam do domu z olejkiem z avocado, ze slodkich migdałow, balsamem palmersa i balsamem do ust ktoś mi chyba musi odebrać portfel :/
|
|
#4218 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a to wszystko dzięki Tobie Cytat:
możemy sobie przybić pjjjjonę ![]() Rossmana też nie ominęłam kupiłam żel do higieny intymnej Facelle (tyż będę myć włosy ), krem pod oczy, rajstopy (na wesele ), balsam do ust i perfumy do pomieszczeń Powinni nas zamknąć w klatkach ![]() A tą odżywkę co kupiłaś też miałam kupić kusiła ![]() Cytat:
ja też nie wierzę super są i wygodne, i nic mi nie odstaje szał ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4219 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja to w żadnych butach nie mogę chodzić, bo wszystkie mnie obcierają
ale będą jaja jak te baletki za 15zł będą wygodne ![]() Oczywiście dam znać jak się spisze fructis Fruity Passion pachnie obłędnie 2x mocniej jak oleo mogłabym ją jeść a wzięłam ją tylko dlatego, że w drogerii nie było mojego oleo ![]() Ale najpierw do testowania idzie bingacz z błotem karnalitowym
|
|
#4220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no za 15 zeta to tanioszka żal nie kupić, a wywalić żal nie będzie ![]() Wiem, bo ją wąchałam w sklepie ![]() ja wiem, że to tylko kwestia czasu... i tak ją kupię No w Rossie to przegięcie z tymi cenami Nowego Bingacza dorwałaś?
|
|
|
|
|
#4221 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine nie miałam jeszcze skórzanych butów
no nie licząc adidasów Pumy czy nike, bo to chyba też ze skóry ?Hehe na kwc widzę, że ma słabe opinie, ale na opakowaniu pisze, że po 5 użyciach włosy są wygładzone, a po 10 coś tam jeszcze zobaczymy, ja ogólnie lubię odżywki fructis A no dorwałam lubię je ( a właściwie to ją, bo na razie tylko jedną miałam i używałam, ta jest druga ) na włosowym dowiedziałam się, że maski są proteinowe ( które mogą puszyć np. moje przeproteinowane włosy ) i emolientowe, które wygładzają, a ja nawet o tym pojęcia nie miałam, myślałam że maska to maska i tyle ciekawa jestem tej z błotkiem, to niby na łupież i łojotok, nic z tych rzeczy nie mam ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:03 ---------- Kochane pisała do mnie Mureczka i kazała Wam przekazać, że żyje i ma się dobrze jest już na miejscu, wszyscy ją mile przyjęli i dzieciaczki którymi będzie się opiekować, są dobrze wychowane na razie wdraża się w ich życie, jak tylko będzie miała czas to odezwie się do nas
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Medzik właśnie widziałam tą nową serie z fructisa zastanawiałam sie czy fajna
Ja kupiłam dzisiaj w lidlu olej arachidowy Jutro przetestuje
|
|
|
|
#4223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odciski i takie tam ![]() Też czytałam te opinie ale warto się przekonać samemu, bo nie na każdego działa tak samo ![]() Dla mnie też maska to maska czyli wychodzi na to, że proteinowe nie są dla mnie Cytat:
super, że się powoli klimatyzuje oby dzieciaczki nie sprawiały jej problemów pozdrowienia i całusy dla niej! ![]() paulownia i pipson gdzie kupowałyście tą herbatkę z korzenia mniszka lekarskiego? Bo ja poszłam dzisiaj do apteki (byłam przekonana, że tam ją na pewno dostanę ), a pani mi powiedziała, że w aptece tej herbatki nie dostanę tylko w zielarskim sklepie no i masz Ci los jak dorwałam sok z żurawiny (w moim mieście jest sklep eko! no ludzie, jak nie urok to sraczka W ogóle to byłam na solarium ![]() Coctail, gdzie byłaś jak Cię nie było, hę?
|
||
|
|
|
#4224 | |
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- Nadrobilam Was, ale wybaczcie nie mam siły odpisywac ![]() Jak zwykle na pełnych obrotach, dzisiaj trening zaliczony padam na cyca
|
|
|
|
|
#4225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brawo za trening
|
|
|
|
|
#4226 |
|
Zadomowienie
|
coctail, meeedzik, czekoladkaja miałam olej arachidowy z lidla jak był po 3,99
"Nawet najmniejsza osoba może zmienić bieg przeznaczenia" http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqdqk3ct8jh1u6.png Edytowane przez patiuszka Czas edycji: 2013-06-12 o 21:47 |
|
|
|
#4227 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
To ten sam olej, co teraz jest po 7, 90.
---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Margot ja za to wstydu się najadam cały czas, bo olejuję, dbam, a i tak moje włosy wyglądają licho I wstyd mi pokazywać fotki, bo każdy myśli, że z taką pielęgnacją to oczaruję fryzurą, a tu takie piórka Tyle, że zapuścić mi się w końcu udało...
|
#4230 |
|
Zakorzenienie
|
Ja sie zmobilizowalam
![]() Siedze z GP na głowie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:21.

W pielęgnacji włosów to tylko przymus i wstyd przed Wami mi każe olejek nakładać i maski pod czepkiem godzinami trzymać
Obiecuję poprawę i na tym się kończy
Wręcz przeciwnie żebyś go robiła i zdrowo jadła. Ale widzisz kochana, sama piszesz że sprawdzasz jak organizm reaguje. Ale organizm prędzej Ci zeświruje niż zareaguje gdy będziesz tak często zmieniać nawyki. Ja nie jem węgli już z 3 tygodnie i jedyne co początkowo zauważyłam to poprawa nastroju. Dopiero teraz widzę konkretne zmiany, ale naprawdę konkretne. Może na wadze jest tyle samo - nie wiem, nie ważę się (pamiętaj, waga to tylko cyfry więc dałabym sobie spokój z tymi 3kg teraz, 3kg później bo masz mgr, projekty i jeszcze dodatkowa presja kilogramowa się pojawi)..wracając do myśli...na wadze tyle samo ale chyba już połowę oponki zgubiłam i w udach mi spada bo spodnie nie są takie ciasne. Zaznaczam: po 3 tygodniach regularnych ćwiczeń (u mnie to 1h na rowerku) i ograniczeniu węgli do absolutnego minimum.
Może dziś mi się poszczęści. Teraz piję kawkę, a za chwilę zrobię sobie omlecik
Biedny TŻ 
mam ochotę na dobrą surówkę
obiecałaś
no i na śniadanie sobie pozwalam...
no nie wiem, nic w tych sklepach nie ma ładnego!
na śniadanie były węgle, więc obiados musi być w przewadze białkowy 
ale mi się tego nie chce robić
nie ma już? 
no i super
pozdrowienia i całusy dla niej!