Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 145 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 10:06   #4321
zooska
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Bosz...strasznie zainteresowałam się szyciem Chciałabym się nauczyć...

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:09   #4322
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Zgadzam się Zoską mi Heroine chyba też słońce za.ebała bo wczoraj było pięknie, a dziś już nie bardzo :/ coś się chmurzy

Cocktail dzięki będę musiała wypróbować jakiś szkoda, że się wcześniej nie zgadałyśmy na ten temat jak była promo w Rossie -40% to na pewno tego max factora bym wzięła ale często są promocje więc może trafię na niego jak będzie na jakiejś -%%% na razie kończę mojego albo prędzej jak w naturze będę tam chyba dorwę ten Vipery co poleciłaś
Stary 2013-06-14, 10:12   #4323
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Zgadzam się Zoską mi Heroine chyba też słońce za.ebała bo wczoraj było pięknie, a dziś już nie bardzo :/ coś się chmurzy
U mnie już się chmurzy

A miałam iść na rower W sumie właśnie...przerzuciłam się z mpk na rowerek

Stary 2013-06-14, 10:19   #4324
meeedzik
Zakorzenienie

Mielnus na targu można fajne rzeczy wyhaczyć ja tez ostatnio dorwałam bluzkę, jednak dekolt za duży i mamie oddałam a wczoraj jak mama w niej wyszła to na mieście nawet komplementy zebrała, że ma ładną bluzeczkę
Super, że jest spadek jak jest ładna pogoda to lepiej dietka idzie
Ooo kur.a ja pier.do.le pokaż ten projekt jak już zrobisz hehehe

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Zoska a mój rower stoi i się kurzy wstyd, tylko autem się wszędzie poruszam a usprawiedliwiam się tym, że wszystkie buty mnie obcierają i nie mam wygodnych do chodzenia i spacerowania zastanawiałam się nawet nad kupnem takich jak Cocktail wstawiała ostatnio, może te by mnie nie obcierały
Stary 2013-06-14, 10:23   #4325
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heloł heloł nikomu nic nie zabrałam u mnie ładnie jest od 3 dni mam nadzieję, że te Wasze chmury do mnie przypadkiem nie przyjdą
A adidaski też Cię obcierają?

Ja spadam na miasto, póki TŻ-ta nie ma żebym się wyrobiła, bo na obiad sobie zażyczył naleśniki

'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 10:52   #4326
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość

Ja spadam na miasto, póki TŻ-ta nie ma żebym się wyrobiła, bo na obiad sobie zażyczył naleśniki

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Do moich kochanych mięsożerców Z czym się robi pizzę niewegetariańską? xD Wyszłam z wprawy,a na niedzielę muszę zrobić i tylko dzisiaj mam czas na zakupy^^

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pomyślałam o tym, że kupię pierś z kurczaka, pokroję na kawałeczki i usmażę w przyprawie... to tak się da z piersi, czy z jakiejś innej części Bo najwyżej kupię salami

Stary 2013-06-14, 11:24   #4327
monika01011986
Zakorzenienie

hej

Ja już po kursie ogarnęłam mieszkanie ale mam jeszcze i tak sporo do zrobienia więc zaraz uciekam Chciałam tylko Wam się wyżalić że na wadze dalej 64 kilo a dokładnie 64,3. Poza tym nadal nie mam okresu a tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać że po zakończeniu opakowania tabletek anty normalnie powinnam dostać okres a też nie dostałam, także nie biorąc pod uwagę plamienia i krwotoki przez cały okres brania tego jednego próbnego opakowania tabletek Daylette to okresu nie mam już 3 miesiące bo zanim zaczęłam brać Daylette to też miałam dziwny okres - jednodniowy tylko. Nie mam pojęcia o co chodzi. W ciązy nie jestem bo byłam badana 2 miesiące temu. Nigdy w życiu nie miałam takiego przypadku, żeby mi się spóźnił okres albo zanikł (poza ciążami). W poniedziałek mam wizytę u ginekologa na 15stą więc może się dowiem co jest grane.
U mnie się pogoda zepsuła jest chłodno a zapowiadali na dzisiaj 27 stopni weekend ma być też gorący ale czy to się sprawdzi to nie wiem.... Na poniedziałek zapowiadają 33 stopnie, ale ja im już nie wierzę w nic. Prognozy się w ogóle nie sprawdzają.
Idę coś zjeść bo rano zjadłam tylko dwie małe kromki chleba z sałatą i serem + kawa ( miały być płatki ale mleka nie miałam ), potem o 10 wypiłam pitną wersje jogurtu Activia i tyle. Trzeba coś znowu skubnąć bo w brzuchu mi burczy

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:24   #4328
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Mielnus na targu można fajne rzeczy wyhaczyć ja tez ostatnio dorwałam bluzkę, jednak dekolt za duży i mamie oddałam a wczoraj jak mama w niej wyszła to na mieście nawet komplementy zebrała, że ma ładną bluzeczkę
Super, że jest spadek jak jest ładna pogoda to lepiej dietka idzie
Ooo kur.a ja pier.do.le pokaż ten projekt jak już zrobisz hehehe

---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ----------

Zoska a mój rower stoi i się kurzy wstyd, tylko autem się wszędzie poruszam a usprawiedliwiam się tym, że wszystkie buty mnie obcierają i nie mam wygodnych do chodzenia i spacerowania zastanawiałam się nawet nad kupnem takich jak Cocktail wstawiała ostatnio, może te by mnie nie obcierały
Przyjade na cały lipiec to szykuj rower
Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:26 ----------

Do moich kochanych mięsożerców Z czym się robi pizzę niewegetariańską? xD Wyszłam z wprawy,a na niedzielę muszę zrobić i tylko dzisiaj mam czas na zakupy^^

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ----------

Pomyślałam o tym, że kupię pierś z kurczaka, pokroję na kawałeczki i usmażę w przyprawie... to tak się da z piersi, czy z jakiejś innej części Bo najwyżej kupię salami
Standardowa szynka, pieczarki, salami Kurczak taki podsmażany może być Zależy kto co lubi
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 11:30   #4329
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
Idę coś zjeść bo rano zjadłam tylko dwie małe kromki chleba z sałatą i serem + kawa ( miały być płatki ale mleka nie miałam ), potem o 10 wypiłam pitną wersje jogurtu Activia i tyle. Trzeba coś znowu skubnąć bo w brzuchu mi burczy
Propoz activii przypomniało mi się...bierzesz jeszcze espumisan?

Biednaś z tym @... Ciekawe kiedy Ci to wszystko minie i wreszcie się unormuje A waga na pewno spadnie, jak okres wróci na swoje miejsce, hormony szaleją, woda się zbiera...

---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość

Standardowa szynka, pieczarki, salami Kurczak taki podsmażany może być Zależy kto co lubi
No właśnie chyba zrobię z salami i szynką, no i tam wiadomo, dodatki

Stary 2013-06-14, 11:31   #4330
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine jacha mam adidasy pumy i kappa i jak dłużej pochodzę to obcierają mnie w pięty a wcześniejsze pumki dopiero po roku użytkowania przestały obcierać tyle, że ja sporadycznie chodzę w adidasach i w ciągu roku to zakładałam je tylko tak Oo żeby rozchodzić je trochę
Wczoraj na obiad jadłam naleśniki z nutellą i bananem uwielbiam :Love:

Zoska mój Tż uwielbia z salami albo z boczkiem, ale to takie cieniutkie plastereczki jakby uprażone wcześniej ja lubię z piersią kurczaka myślę, że się nada a dla kogo to pizza z mięchem ???

Siedzę z olejem na głowie alterra migdał papaja + olej ze słodkich migdałów nałożone na odżywkę Isana
wieczorkiem testy maski z błotkiem
Stary 2013-06-14, 11:35   #4331
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
monia żebyśmy tak wszystkie wyglądały po przytyciu 7 kg
świetne fotki, nogi jak marzenie...ja krasnal zawsze będę do Twoich długich nóg wzdychać
Kochana moje nogi są na prawdę straszne... nogi jak marzenie to mają modelki a nie ja :P ale dziękuję rozumiem że chciałaś mnie pocieszyć

Cytat:
Napisane przez Like_a_women Pokaż wiadomość
Zabije Cie normalnie jak jeszcze raz powiesz,ze źle wyglądasz!!!To zdjęcie na basenie,no po prostu cuuuuudne
Dziękuję ojj nie widać tłuszczu na moim ciele bo siedzę bokiem, brzuch mi synek zasłonił a tyłek mam w wodzie normalnie jak stanę przodem to jest masakra

Cytat:

Monia Jak czytam Twoje posty, to czasem chciałabym tak mieć kiedyś tam w przyszłości, wydaje się być takie niemal idealne... Nie wiem czy mnie rozumiesz, no ale mniejsza, masz komplement

W każdym razie zazdroszczę pogody i samozaparcia z dietą poza tym widziałam fotki Ciebie yyyyy..."grubej" I taką grubą to ja bym blagala, żeby być po 2 ciążach, taką laską to ja nie byłam jak miałam 18... a tu ciałko jak talalaa !!!!
Hmm ale co byś chciała mieć ?? bo nie bardzo wiem co masz na myśli
Życie? w DE?
dziękuję za komplement ale jeszcze wytłumacz o co chodzi

No fakt, po dwóch ciążach nie powinnam narzekać na swój wygląd ale kurcze boli mnie to że wazyłam 57 w tamtym roku a teraz 64... wiem że mogłabym znowu ważyć te 57 ale jakoś nie chce mi ta waga spadać.... problemy tez mam z hormonami, okresem itd - może dlatego waga stoi pocieszam się że jak to wszystko unormuję to bedzie lepiej.. waga spadnie

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Propoz activii przypomniało mi się...bierzesz jeszcze espumisan?

Biednaś z tym @... Ciekawe kiedy Ci to wszystko minie i wreszcie się unormuje A waga na pewno spadnie, jak okres wróci na swoje miejsce, hormony szaleją, woda się zbiera...

Nie, już dawnooo nie brałam espumisanu. Skończył mi się kiedyś tam i nie kupiłam nowego opakowania. Jakoś tak wzdęć już nie mam więc jest ok

No ciekawe przesrane jest być kobietą

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 11:36   #4332
meeedzik
Zakorzenienie

Monia mam nadzieję, że gin na to zaradzi i wszystko wróci do normy
Cocktail dobrze, że mówisz wcześniej, bo przydałoby się go oddać do rowerowego niech wszystko posprawdza, klocki hamulcowe opony itp będziemy śmigać na Czechy
No i jak mówisz, że będziesz cały lipiec to interes pod koniec lipca będę miała do Ciebie (rzęsy bym chciała)
Stary 2013-06-14, 11:39   #4333
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska mój Tż uwielbia z salami albo z boczkiem, ale to takie cieniutkie plastereczki jakby uprażone wcześniej ja lubię z piersią kurczaka myślę, że się nada a dla kogo to pizza z mięchem ???

Siedzę z olejem na głowie alterra migdał papaja + olej ze słodkich migdałów nałożone na odżywkę Isana
Znajomy wpada na pizzę i whiskey do mnie, więc chcę mu zrobić z mięsem, bo on mnie dokarmia ostatnio i cała jego rodzina dostała reprymendę, że ja mięsa nie jem, no i co przychodzę to wszyscy koło mnie skaczą, aż mi głupio Wczoraj dostałam naleśniki z lodami, truskawkami, bitą śmietaną i czekoladą... Zjadłam 1 i byłam pełna Jakiś czas temu dostałam naleśniki ze szpinakiem, fetą i zapiekane pod serem pleśniowym, albo wpadłam tak o tylko na pół godz po słuchawki, to dostałam jakąś mega wypasioną sałatkę
To mi miło, że tak się stara wege robić, to ja zrobię pizzę z mięsem, a nie warzywami, żeby było dla niego Ale właśnie nigdy nie robiłam i nie wiedziałam co się daje i jak się to robi xD

A Ty znowu z cudami na włosach no nie mogę no...pięknisia Aż polecę po sól do kąpieli i stópki ogarnę, bo wstyd przy Tobie...ZNOWU

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
dziękuję za komplement ale jeszcze wytłumacz o co chodzi
Dobra, już tłumaczę
Chodzi mi o to, że wszystko zaczęło Ci się układać masz wspaniałych synków, kochającego męża, z którym też już jest dobrze, w końcu doczekałaś się swojego mieszkanka, remont ogarnięty... chodzisz na ten kurs, wychodzi Ci to wszystko, w sensie, że załapałaś język itd... chodzi mi o takie spokojne życie w małżeństwie (stereotypowe). wiadomo, każdy ma swoje problemy i czasem się wali i sypie na łeb, ale to zawsze i wszędzie i nieuniknione, ale mimo tego wszystkiego, tak wspaniale sobie dajecie radę

O to!^^

---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ----------

Cytat:
Nie, już dawnooo nie brałam espumisanu. Skończył mi się kiedyś tam i nie kupiłam nowego opakowania. Jakoś tak wzdęć już nie mam więc jest ok
No widzisz...bo zastanawiam się nad powrotem do niego, ale sama nie wiem jeszcze Bo jak go brałam to było niiiiby ok, ale jak odstawiłam to na nowo to samo zaleczy, ale nie wyleczy

Stary 2013-06-14, 11:43   #4334
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, czy Ty chcesz wpie.dol?! jakoś ja tego przytycia u Ciebie nie widzę! dalej jesteś piękna i zgrabna! i mówię szczerze, nie żeby Ci słodzić wiem, że może źle się teraz czujesz z tym, że te 7 kg Ci przybyło, ale naprawdę tego nie widać fakt, zasłoniłaś brzuch, ale ogólnie jesteś laska i tyle! koniec tematu!

Nie wiem co gorsze punkt widzenia zależy od punktu siedzenia, czy jakoś tak
Tak tak, ale dziękuję za pocieszenie
Nie widać bo siedzę bokiem w ten weekend mąż mi fotkę cyknie na plaży to wam pokażę.....

Cytat:
Haha powiem Ci, że 7 lat to nie jest wiek, który obliguje do NIE-robienia głupot mój brat w wieku 15 lat gorsze głupoty odwalał

Ja chciałam kupić fasolkę wczoraj, taką świeżą na rynku, ale po 14 zł za kg poczekam aż trochę stanieje, bo zbankrutuję

Też kocham!!!! w końcu ją ugotowałam, bo też wieki nie jadłam pyyyyycha
U mnie pora na kawę nie ma znaczenia żadnego wpływu na sen więc i o 22 mogę wypić i spać beztrosko
No w sumie racja dziecko to dziecko... ma siano w głowie. Wczoraj podczas zabawy tak walnął Kolina w nos zabawką że mu rozciął pół nosa.... byliśmy aż w szpitalu bo rana okropnie wyglądała a nie chcemy żeby blizna była ( pewnie i tak będzie ) W szpitalu wyczyścili mu rane i zakleili takim specjalnym klejem żeby rana się nie rozchodziła i ładnie zrosła. Wygląda fatalnie i tak mimo wszystko potem będę musiała mu smarować to kremem na blizny ale pewnie i tak bedzie ślad.

o matko 14 zł za kilogram fasolki ceny w polsce mnie przerażają.....
Ja nie umiem robić botwinki daj przepis!!!
Serio?? Po kawie możesz spać normalnie??? Mi też nie zawsze kawa pomaga ale lubię ją pić może i też bym zasnęła po wypiciu kawy na noc ale wolę nie testować tego

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-14, 11:46   #4335
zooska
Zakorzenienie

Monia Pocieszę Cię...po kleju bardzo rzadko są blizny W dodatku to małe dziecko, na którym wszystko się szybko goi Nie powinno być prbl.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 11:47   #4336
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail dobrze, że mówisz wcześniej, bo przydałoby się go oddać do rowerowego niech wszystko posprawdza, klocki hamulcowe opony itp będziemy śmigać na Czechy
No i jak mówisz, że będziesz cały lipiec to interes pod koniec lipca będę miała do Ciebie (rzęsy bym chciała)
To wcześniej uprzedź jakbyś chciała na 100% bo musze ogarnąć co mam, bo robie tylko sobie
Stary 2013-06-14, 12:14   #4337
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam taką nadzieje
a ty kochana w tym roku znowu do DE do pracy jedziesz? Co w ogóle u Ciebie? co porabiasz na codzień? Tż pracuje dalej jako pomocnik elektryka?

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Dobra, już tłumaczę
Chodzi mi o to, że wszystko zaczęło Ci się układać masz wspaniałych synków, kochającego męża, z którym też już jest dobrze, w końcu doczekałaś się swojego mieszkanka, remont ogarnięty... chodzisz na ten kurs, wychodzi Ci to wszystko, w sensie, że załapałaś język itd... chodzi mi o takie spokojne życie w małżeństwie (stereotypowe). wiadomo, każdy ma swoje problemy i czasem się wali i sypie na łeb, ale to zawsze i wszędzie i nieuniknione, ale mimo tego wszystkiego, tak wspaniale sobie dajecie radę
O to!^^
No widzisz...bo zastanawiam się nad powrotem do niego, ale sama nie wiem jeszcze Bo jak go brałam to było niiiiby ok, ale jak odstawiłam to na nowo to samo zaleczy, ale nie wyleczy
Aaaa no teraz to już wszystko jasne
No tak, narzekać nie mogę, mam fajną rodzinkę, dajemy sobie sami radę (bez pomocy rodziców), nikt nam się nie wtrąca doświadczamy nowego życia w obcym kraju i uczymy się nowego języka. Jest na prawdę dobrze, bo wcześniej było strasznie źle..... Pierwsze lata naszego małżeństwa to był po prostu koszmar. Ale cieszę się że przetrwaliśmy to, że nam się udało i teraz mam normalne i spokojne choć lekko zwariowane życie. To dla mnie w jakimś sensie nagroda za te wszystkie poprzednie lata. Mam tylko nadzieję że będzie dobrze już zawsze

No ale skoro Ci pomagał to zacznij znowu brać ten lek można brać przez długiiii czas

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Cytat:
Monia Pocieszę Cię...po kleju bardzo rzadko są blizny W dodatku to małe dziecko, na którym wszystko się szybko goi Nie powinno być prbl.
Na prawdę? Ja nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim ( z klejem na rany) więc nie mam pojęcia jak później rany wyglądają.
No niby tak, powinno się szybko zagoić ale kurde on to nawet po ospie ma pełno blizn na czole a co dopiero po takiej ranie Mam nadzieję że pediatra da mi dobrą maść na blizny....

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-14, 12:21   #4338
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Na prawdę? Ja nigdy wcześniej nie spotkałam się z czymś takim ( z klejem na rany) więc nie mam pojęcia jak później rany wyglądają.
No niby tak, powinno się szybko zagoić ale kurde on to nawet po ospie ma pełno blizn na czole a co dopiero po takiej ranie Mam nadzieję że pediatra da mi dobrą maść na blizny....
Ospa to inna bajka To zostawia takie jakby wgłębienia, a klei jest naturalny, niemal z ciałem człowieka. Nie powinien zostawić blizn, ja miałam rozwaloną warge i klejoną klejem i blizny nie mam, a też za dzieciaka

Stary 2013-06-14, 12:31   #4339
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska oo jak miło z ich strony kol na pewno się ucieszy i zdziwi jak mu zaserwujesz pizze
Dziś spotkanie ze znajomymi na wieczór, także muszę ładnie wyglądać

Cocktail na 100% będę chciała, bo 3 sierpnia mam wesele i jakoś końcem lipca ( jak najbliżej wesela ) chciałabym, abyś mi zrobiła

Monia tak jadę we wrześniu jak co roku, to już 6 rok będzie jak jeżdżę mój Tż nadal pracuje jako pomocnik elektryka, choć i tak on odwala więcej roboty a ja, siedzę na i nie pracuję ale taka prawda, że tu nic nie ma ostatnio dzwonili do mnie ze sklepu Netto, w którym składałam podanie w styczniu/lutym a oni dopiero się odezwali i pytali czy nadal jestem zainteresowana powiedziałam, że do września mogę robić, chyba że jak będą chcieli to w listopadzie jak wrócę z Niemiec się odezwę no bo jednak chcieli by kogoś na stałe.
Zawsze tak jest, że 2 miesiące przed wyjazdem odzywają się z jakiejś pracy, akurat jak już przestaję czegoś szukać :/

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:24 ----------

Monia ja też mam pełno blizn po ospie ^^ a moje nogi to masakra jest kolana całe w bliznach

---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ----------

Na obiad mam dziś kapuśniak z młodej kapusty jak nie lubię zup tak ta jest przepyszna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 12:35   #4340
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska oo jak miło z ich strony kol na pewno się ucieszy i zdziwi jak mu zaserwujesz pizze

Cocktail na 100% będę chciała, bo 3 sierpnia mam wesele i jakoś końcem lipca ( jak najbliżej wesela ) chciałabym, abyś mi zrobiła
Jak masz wesele na miejscu to najlepiej 2
Stary 2013-06-14, 12:39   #4341
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail tak na miejscu ja bym chciała nie takie naturalne, tylko gęste i długie, ale bez przesady też bo swoje mam marne, to choć ras chciałabym mieć jak z reklamy no i kolejne wesele 30 sierpnia to nie wiem czy wypełnienie czy nowe ??
Stary 2013-06-14, 12:40   #4342
zooska
Zakorzenienie

Cytat:

Na obiad mam dziś kapuśniak z młodej kapusty jak nie lubię zup tak ta jest przepyszna
Nom, też tak pomyślałam i dla odmiany będę miła i się postaram

Aaaaa kapuśniaczek

Stary 2013-06-14, 12:42   #4343
heroine86
Zakorzenienie

Wróciłam i nic nie kupiłam tylko zakupy w Biedronce zrobiłam...

Cytat:
zależy co kto lubi pomijając fakt, że rzadko jadam pizzę :P to najbardziej lubię hawajską czyli ananas i szynka (kurczak)+ ser no ale nie każdemu odpowiada mięso ze słodkim ananasem ja natomiast nie lubię salami

Cytat:
hej

Ja już po kursie ogarnęłam mieszkanie ale mam jeszcze i tak sporo do zrobienia więc zaraz uciekam Chciałam tylko Wam się wyżalić że na wadze dalej 64 kilo a dokładnie 64,3. Poza tym nadal nie mam okresu a tak w ogóle to zapomniałam Wam napisać że po zakończeniu opakowania tabletek anty normalnie powinnam dostać okres a też nie dostałam, także nie biorąc pod uwagę plamienia i krwotoki przez cały okres brania tego jednego próbnego opakowania tabletek Daylette to okresu nie mam już 3 miesiące bo zanim zaczęłam brać Daylette to też miałam dziwny okres - jednodniowy tylko. Nie mam pojęcia o co chodzi. W ciązy nie jestem bo byłam badana 2 miesiące temu. Nigdy w życiu nie miałam takiego przypadku, żeby mi się spóźnił okres albo zanikł (poza ciążami). W poniedziałek mam wizytę u ginekologa na 15stą więc może się dowiem co jest grane.
U mnie się pogoda zepsuła jest chłodno a zapowiadali na dzisiaj 27 stopni weekend ma być też gorący ale czy to się sprawdzi to nie wiem.... Na poniedziałek zapowiadają 33 stopnie, ale ja im już nie wierzę w nic. Prognozy się w ogóle nie sprawdzają.
Kurcze, ale Ci się porobiło z tym okresem... to pewnie przez te zawirowania hormonalne waga nie chce spadać! Bo innego wytłumaczenia nie widzę no ale dlaczego nie masz okresu?! skoro raczej nigdy nie miałaś z tym problemów... idź do gina, może coś zaradzi
A u mnie dziś gorąco a ja poszłam na rynek w dżinsach

Ja zaraz będę smażyć naleśniki ciasto już zrobiłam
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-14, 12:43   #4344
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska mama normalnie mnie zmuszała, żebym spróbowała bo ja to zawsze wiem już na początku, że czegoś nie lubię i nie chce tego nawet próbować, a jak spróbowałam to byłam w szoku, że taki pyszny jest
Stary 2013-06-14, 12:43   #4345
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine jacha mam adidasy pumy i kappa i jak dłużej pochodzę to obcierają mnie w pięty a wcześniejsze pumki dopiero po roku użytkowania przestały obcierać tyle, że ja sporadycznie chodzę w adidasach i w ciągu roku to zakładałam je tylko tak Oo żeby rozchodzić je trochę
Wczoraj na obiad jadłam naleśniki z nutellą i bananem uwielbiam :Love:

No to dziwne Ci powiem bo co jak co, ale adidaski to mnie nie obcierają nawet te nieoryginalne to w czym Ty chodzisz na co dzień?
To żeś miała obiad

I znów piękniejesz rozumiem, że Ty za każdym razem jak masz myć głowę to nakładasz olej, tak? Tzn. myjesz co 3-4 dni? No bo ja myję codziennie, góra co dwa dni i zastanawiam się jak często mogę olejować doradź

Cytat:
Tak tak, ale dziękuję za pocieszenie
Nie widać bo siedzę bokiem w ten weekend mąż mi fotkę cyknie na plaży to wam pokażę.....
To nie było pocieszenie nie pierdacz tu
Stary 2013-06-14, 12:45   #4346
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
No w sumie racja dziecko to dziecko... ma siano w głowie. Wczoraj podczas zabawy tak walnął Kolina w nos zabawką że mu rozciął pół nosa.... byliśmy aż w szpitalu bo rana okropnie wyglądała a nie chcemy żeby blizna była ( pewnie i tak będzie ) W szpitalu wyczyścili mu rane i zakleili takim specjalnym klejem żeby rana się nie rozchodziła i ładnie zrosła. Wygląda fatalnie i tak mimo wszystko potem będę musiała mu smarować to kremem na blizny ale pewnie i tak bedzie ślad.
O ludzie płakał Kolinek?
Ale nic się nie martw, tak jak mówi Zooska, wszystko powinno się łądnie zagoić i blizna powinna być niezauważalna teraz są specjalne maści, które naprawdę pomagają na blizny

Cytat:
o matko 14 zł za kilogram fasolki ceny w polsce mnie przerażają.....
Ja nie umiem robić botwinki daj przepis!!!
Serio?? Po kawie możesz spać normalnie??? Mi też nie zawsze kawa pomaga ale lubię ją pić może i też bym zasnęła po wypiciu kawy na noc ale wolę nie testować tego
No 14 zł dzisiaj to samo, nic nie spadło
A ugotowanie botwinki to w sumie żadna filozofia ja miałam taki dosyć spory pęczek z 3 buraczkami, no to pokroiłam wszystko na małe kawałki (liście miałam ładne, więc też wszystko skroiłam ), wrzuciłam je do gotującej się wody (ile to musisz sama ocenić, czy chcesz rzadszą czy gęstszą ), do której wcześniej dodałam pierś z kurczaka (nie miałam udka, a chciałam jakieś mięsko ale można bez). Dodałam ziele angielskie, listek laurowy, kostkę rosołową warzywną i koncentrat do barszczu (bo nadaje kwaskowatości i daje ładny kolorek). Dałam też 3 małe młode ziemniaczki Gotowałam do miękkości warzyw, pod koniec przyprawiłam do smaku (dużo pieprzu ) no i możesz ale nie musisz dodać trochę śmietanki mi zalegała w lodówce więc rozbełtałam ją w kubeczku z gorącym barszczykiem i zagotowałam na koniec koperek i gotowe

Pewnie, że mogę zapomniałaś już, że ja kawoholiczka jestem? znaczy może teraz to już tak średnio aktualne, bo mało kawy piję ale kiedyś to ja żłopałam na potęgę Ja uwielbiam smak i zapach kawy
Stary 2013-06-14, 12:45   #4347
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska mama normalnie mnie zmuszała, żebym spróbowała bo ja to zawsze wiem już na początku, że czegoś nie lubię i nie chce tego nawet próbować, a jak spróbowałam to byłam w szoku, że taki pyszny jest
Ja kapuśniak normalnie uwielbiam Ale nigdy nie chce mi się go robić...taaaaki leń ze mnie

Zaczęłaś robić już płukankę z octu?

Heroine Postawię na kilka rodzai szynki

Stary 2013-06-14, 12:48   #4348
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna z zup, której nie lubię
Stary 2013-06-14, 12:57   #4349
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine no ja mam takie dziwne nogi chodzę w różnych butach, a raczej jeżdżę autem tyle co łażenie po sklepach to mnie nie zdążą obetrzeć, bo spod jednego sklepu do drugiego poruszam się autem mam jedne sandałki które mnie nie obcierają W OGÓLE ! i jedne botki zamszowe za kostkę no i kozaki zimowe mnie nie obcierają, a to pewnie dlatego, że zawsze zakładam grubaśne skarpetki
Noo obiad był przepyszny
Tak ja nakładam 'coś' przed każdym myciem a myję włosy teraz 2 razy w tygodniu czasem zdarzy się 3, ale to tylko jak gdzieś się wybieram np ostatnio myłam we wtorek i dziś jest piątek i myję na week zawsze muszę mieć ładne na włosowym czytam, że dziewczyny niektóre nakładają codziennie olej ale myślę, że co drugie mycie będzie optymalnie

---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Zoska tak ostatnio pierwszy raz robiłam taką płukankę octową włoski wygładzone, chyba dzięki domknięciu łusek
Heroine tez myślałam, że nie lubię i się mile zaskoczyłam
Stary 2013-06-14, 13:00   #4350
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Cocktail tak na miejscu ja bym chciała nie takie naturalne, tylko gęste i długie, ale bez przesady też bo swoje mam marne, to choć ras chciałabym mieć jak z reklamy no i kolejne wesele 30 sierpnia to nie wiem czy wypełnienie czy nowe ??
Gęstość zależy od Twoich jedynie je pogrubie i wydłuże Myśle że podkręcone takie jak ja mam będą ok. Miesiąc to długo i już raczej nie będą się ładnie prezentować ja uzupełniam co 2 tygodnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości