Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV 6 9,68%
Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV 2 3,23%
Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV 21 33,87%
Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV 1 1,61%
Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 7 11,29%
Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 6 9,68%
Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV 0 0%
Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV 17 27,42%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV 2 3,23%
Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-15, 09:37   #1711
dzidziadziumdzia
Zakorzenienie

Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz

Hej dziewczyny

Rybko Gratuluję synka. Jednak sprawdziły się moje wewnętrzne przypuszczenia .
Lekarza żal, jakoś mi się przykro zrobiło jak napisałaś.

Budowniczko ja mam ogromne tendencje do tycia a do 18 tygodnia miałam poltora kilo na plus (dziś mi się śniło, że ktoś sprowadził mnie na ziemię i waże niby 120 kilo hahaha)

Kruszynko spokojnego odpoczynku!

Mya ciesze się ze wreszcie ujrzałas juniorka i ze wszystko ok.

Miki jak tak czytam o przygotowaniach do ślubu, to dla mnie czarna magia . Nigdy nie byłam o krok od nich .

Paula z tego co mi wiadomo u Was jest tak ludzkie podejscie do pacjentki, tak pozytywne, ze poród nie powinien być traumą.

Zdjęcie mebli gdzie?

Trele koniecznie pokaż wozio

Taszanta wydaje mi się, że za dużo o tym porodzie rozmyślasz. Jest jeszcze mnostwo czasu.
I ja nie wybieralam daty. Wskazano mi datę porodu. (Choć marzyłam, żeby była 5 dni wcześniej, w piątek 13. Ale moja córa-indywiduum, sama zaczęła wyłazić nim nastał wyznaczony czas . Mieli mnie ciac koło 9 czy 10 a o 4 odeszly mi wody . Rodzina rano wstajac i chcac czekać na info miała juz w tel. mmsy z malenstwem. :d

Mimo naszprycowania kurczak jest lepszym mięsem, bo białym. Nie zawiera tak dużo nasyconych kwasów tłuszczowych co czerwone mięso. Inna sprawa, że każde mięso jest ostrzykiwane i wzmacniane.

Znam przypadki gdzie kobiety podczas porodu wyproznily się. Wg mnie to nie jest dramat. Czysta fizjologia. I polozna normalnie to sprzata. Ja po cięciu długo nie mogłam sie przemoc żeby się zalatwic-ze 3 dni.

Niedługo musze skopac mojego szanownego (spioch) i jedziemy na działkę do jego rodziców. Alisa już tam jest. Dzisiaj grill .

Wczoraj mój szanowny dostał wezwanie do sądu... w ogóle nie wiedzieliśmy o co chodzi, a wiadomo że człowiek choć uczciwy wyobraża sobie tysiąc rzeczy.

Potem przeanalizowaliśmy i wyszło, że półtora roku temu mieliśmy auto zastępcze na czas naprawy naszego po cudzym uszkodzeniu i ubezpieczyciel nie chce firmie zapłacić. Także kamień z serca. Będzie świadkiem.

No nic, czas wstawać

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Aliska przyszła na świat 18.08.2010
. Witaj Kochanie

Aniołki 05.2009 i 08.2009 oraz Aniołek bliźniak 03.2013
dzidziadziumdzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:56   #1712
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

u mnie też pogoda nijaka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bąbelek.jpg (31,0 KB, 47 załadowań)
Stary 2013-06-15, 10:16   #1713
ryba91
Zakorzenienie

Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C

i wrzucam brzuszki -
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 12t4d.jpg (19,0 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 14-22.jpg (29,4 KB, 66 załadowań)
Stary 2013-06-15, 10:52   #1714
domii29
Zakorzenienie

Dzień dobry
Nadrabiać Was będę później bo właśnie wróciłam ze szkoły, muszę się szybko ogarnąć i jechać czesać szwagierkę z którą umawiałam się na 12 a teraz się dowiaduje że jednak zmieniła zdanie i przyjechała wcześniej i czeka na mnie bo się jej spieszy... Ja pie*ole co za ludzie

Rybko gratuluję chłopca !
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:18   #1715
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość

Basiaaaaa Fajnie że u Was ok,już 16 tydzień wow!!!!
A może pochwalisz się brzusiem
Szybko leci ten czas, za nie całe dwa miesiące ślub, a potem oczekiwania na krasnalki

Cytat:
Napisane przez 89Beatka Pokaż wiadomość
no to może kabarety albo krzyżówki czy wykreślanki, albo ogladaj bajki smerfy czy gumisie czy troskliwe misie
Muszę sobie kupić jakieś krzyżówki, może trochę zmądrzeje, bo ciąża podobno ogłupia

Dzisiaj jedziemy do Ikei, pooglądać co tam mają ciekawego dla maluszków. Na necie niby też mogę, ale to nie to samo
Potem trzeba kupić koszulę dla mojego TZ do ślubu i buty dla nas, bo żadne z nas nie ma
Basiaaaaaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:31   #1716
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Basiaaaaaaaaa Pokaż wiadomość
Szybko leci ten czas, za nie całe dwa miesiące ślub, a potem oczekiwania na krasnalki

Muszę sobie kupić jakieś krzyżówki, może trochę zmądrzeje, bo ciąża podobno ogłupia

Dzisiaj jedziemy do Ikei, pooglądać co tam mają ciekawego dla maluszków. Na necie niby też mogę, ale to nie to samo
Potem trzeba kupić koszulę dla mojego TZ do ślubu i buty dla nas, bo żadne z nas nie ma
a jaką bedziesz miała kieckę?
Stary 2013-06-15, 11:52   #1717
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ryba91 Pokaż wiadomość
a jaką bedziesz miała kieckę?
Princessa, jak bede przymierzać to zrobię zdjęcie. Jest niedopasowana, tydzien przed slubem bede robic poprawki. Miałam robić wcześniej, ale dwoma maluchami, nie wiem jak mi brzuch urosnie

Mam tylko na wieszaku, ale wygląda mega wielko, bo jest nie związana.
Pokaże
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 20130515081.jpg (140,3 KB, 50 załadowań)
Stary 2013-06-15, 11:54   #1718
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
i wrzucam brzuszki -
ładnie rośniecie

ja rano też zrobiłam, zrobię jeszcze po południu, bo po południu zawsze mam większy i też wrzucę.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:54   #1719
Kociak85
Zadomowienie

Dużo chłopców ostatnio się ujawnia gratulacje synków
U mnie teściowa nie zadowolona z planowanej daty porodu, bo pod koniec listopada jest tam w rodzinie zmasowany atak urodzin (brat mojego męża 21.11, mój mąż 23.11 i jeszcze bratanek męża 27.11) i mówi, żeby chociaż na grudzień się przesunęło. A ja mówię, że pewnie się urodzi 25.11 i w ten sposób będą urodziny w rodzinie co 2 dni
My jedziemy również do Ikei dzisiaj kupić komodę dla malucha i musimy jakieś rekwizyty na sesję, bo jutro siostra przyjeżdża z dzieciakami i robimy im obiecaną sesję zdjęciową. Jakieś balony chociaż trzeba kupić i może coś jeszcze wpadnie nam w oko. Może jakieś pomysły?
Stary 2013-06-15, 12:20   #1720
Madzik 89
Zadomowienie

Cytat:
no to spóźnione najlepszego
co do piwa... hm ja pije tylko bavarie i od czasu do czasu karmi, ale jeden ma 0,5 wiec nie wiem,...
A to nie będę kusić diabła albo kupię sobie jedno Karmi
20.08.2016
Madzik 89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:28   #1721
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Princessa, jak bede przymierzać to zrobię zdjęcie. Jest niedopasowana, tydzien przed slubem bede robic poprawki. Miałam robić wcześniej, ale dwoma maluchami, nie wiem jak mi brzuch urosnie

Pokaże
ładna! jak bedziesz przymierzać to wrzuć fotkę a kwiaty i fryzura ustalone? : >
Stary 2013-06-15, 12:29   #1722
nasturcja7667
Zadomowienie

Witam w nowym dniu!

My dzisiaj Bejbziolem wybieramy się na mój egzamin o 16.30. Już wiem, ze psychologiem nie będzie, bo jak się tego uczę, to niemiłosiernie kopie i skacze po pęcherzu, więc większość nauki spędzam w toalecie

Jutro o 8 rano mam wizytę i lekko się stresuję, bo macica mi się ostatnio obniżała, szyjka skracała i straszyli klamrą...
Trzymajcie kciuki!

Co do IKEI: byłam ostatnio oglądać meble dla dzieciaków, ale nie przemówiły do mnie jakoś, a szkoda

Co do terminu cc: mnie lekarz powiedział, że to się w okolicy 32tygodnia ustala, zwykle na 37-38 tydzień
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:43   #1723
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kruszynka86 Pokaż wiadomość
Nic jeszcze nie nadrabiałam, przybywam z jedna info
nareszcie urlop !!!

myślałam, że się nie doczekam, pracy miałam full ale dokładni o 17.00 po nadgodzinach oczywiście zaczęłam 2 tyg. urlopiku

Krzyś ostatnio się rozbujał z kopniakami i naparza ostro zwłaszcza po słodyczach, po tatusiu będzie chyba mały Messi

Ryba
będzie Kacperek cudownie tak jak czułaś Ty i Tż nie ukrywam, że to mój typ imienia dla może kiedyś braciszka dla naszego Kopacza
Udanego wypoczynku Kruszynko

Cytat:
Napisane przez De28 Pokaż wiadomość
Ale mnie moj dziec dzis wykonczyl Padam na twarz.Nie to ze nawija bite 12 godzin, to jeszcze mial dzis gorszy dzien.Wogole nie reagowal co do niego mowilam i robil mi na zlosc.Padam.Za to coraz bardziej mnie zaskakuje-dzis rano powiedzial mezowi,ze Markus byl u nas w domu..nagi..no wiesz tata,goly Markus to nasz sasiad,bedzie nam kabine prysznicowa wymienial,wiec spotykam sie z nim ostatnio czesto sama,by omowic szczegoly.Mina mojego meza na tekst Daniela bezcenna.
Ale masz małego agenta w domu

Cytat:
aaa i Kacperkowi serce bije jak dzwon- 144u/m i słuchalam serducha
Zdjęcie zdjęcia to za bardzo nie widać ale główke brzuszek i nózkę i rączke widać
Mojemu biło podobnie 140u/m

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witam z rańca
U mnie dziś kocioł od rana..
Urodzinki dziś wyprawiam, miałam w maju ale jakoś ciężko było wszystkich zgrać i dopiero dziś imprezka
Jak myślicie jakbym wypiła jednego Radlerka 2% to zaszkodziłabym dzidzi ??
Spóźnione życzonka urodzinowe Wszystkiego Najlepszego

Cytat:
u mnie też pogoda nijaka

Cytat:
i wrzucam brzuszki -
Pokaźny już

Cytat:

Pokaże
ładna ta kiecka

Hejo

U Nas dziś piękna pogoda, słoneczko i cieplutko
Tż pojechał na 13 do pracy i dopiero po 23 będzie w domu wiec dziś jakoś specjalnych planów nie mam, rano byłam z mamą na rynku i kupiłam 0,5 kg truskawek-wszystkie już zjedzone przez mnie

Nasturcja, kciuki zaciśnięte za jutrzejszą wizytę!!!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Edytowane przez Dzastin08
Czas edycji: 2013-06-15 o 12:46
Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:44   #1724
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

A mi chyba sie macica podniosła bo dzis czułam wyraznie jak mloda bombardowala okolice nad pepkiem . Do tego od dwoch dni zaczyna mnie mdlic I moze juz uciska mi cos na zolodek ??
Bo mam nadzieje ze nie bede z tych co zygaja od 7 mies?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:46   #1725
nemosek
Zakorzenienie

Witam się weekendowo

Cytat:
Nie,bo kocur ma klaustrofobie i w kontenerze zwraca.Musimy oddawac im caly bagaznik,na szczescie mamy kombi.Maja szelki z adresem jakby co,plus chip i sa na smyczce przyczepione do zapiecia pasow tylnich.To sa specjalnie pasy do przewozenia psow.A my bagaz mamy na dachu.Teraz juz grzeczne,maja kuwete z tylu w razie co ale rzadko korzystaja.Przyzwyczajone sa,choc to koty wziete jako dorosle,schroniskowe.
Ale to musi fajnie wyglądać,dwójka kociaków w bagażniku.
Ja moja kocinę jak już była dorosła nauczyłam chodzić na smyczy,początki były trudne, ale potem to już wychodziła z chęcią na zewnątrz,zrobiła co swoje i do domu.Koty to bardzo mądre zwierzęta
Ale nie wypuszczacie ich jak gdzieś jedziecie no nie,bo by zwiały?

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Małego masz genialnego , a meża wyrozumiałego ) nie jeden by sie zrobił juz podejrzliwy ..

Co do porodòw to mòj to az sie niecierpliwi do tego wszystkiego. Wydaje mi sie ze nie zdaje sobie jeszcze sprawy z tego co jego czeka a przedewszystkim mnie .. Ja tam przy samej akcji patrzacego mi do kroka nie wyobrazam go sobie , ale bardzo sie ciesze ze poki co ma takie nastawienie. Czy zwieje okaze sie w trakcie ;D

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:55 ----------

Zwijam sie powoli do spania bo jutro targ - po owoce I warzywa jak co tydzien , a pozniej lece do mamy zobaczyc moj piekny Quinny
Mowilam Wam jakie cyrki z tym sprzedajacym ?? Wozek jest u mnie od wczoraj , a dzis rano wrociły na konto pieniadze. . Podobno sprzedajacy podał paypallowi złe Dane do konta ) fajne cyrki ..
Dobranoc ;**

Z tym wózkiem to od początku jakieś jaja

Cytat:
Napisane przez Madzik 89 Pokaż wiadomość
Witam z rańca
U mnie dziś kocioł od rana..
Urodzinki dziś wyprawiam, miałam w maju ale jakoś ciężko było wszystkich zgrać i dopiero dziś imprezka
Jak myślicie jakbym wypiła jednego Radlerka 2% to zaszkodziłabym dzidzi ??
To spóźnione najlepsze życzenia
Udanej imprezki

Ryba spora różnica w brzuszkach
Na ostatniej fotce nie wiem czy tak stanęłaś ale taka fajna gulka Ci wyskoczyła

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
nemosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:47   #1726
Messsuah
Raczkowanie

Cześć dziewczyny

tak jak pisałam wcześniej byłam na usg genetycznym wszystko ok wyniki laboratoryjne też super wczoraj akurat byłam u gina podrzucić moje wyniki i dosłownie chwile miałam usg to mogłam serduszko zobaczyć mojego maleństwa

kolejna wizyte mam za 5 tyg dopiero
czekam jeszcze na wyniki pappa

jedynie co mnie martwi to to, ze moje male to jakieś takie nieruchliwe - na usg genetycznym fiknęło tylko raz a potem przez 10 min nic, wczoraj też na usg nic, serduszko ładnie bije i wszystkie inne parametry też ok.... może ja przesadzam ?

wczoraj miałam cytologie i teraz tak mnie kłuje w szyjke macicy, że echhh też tak miałyście ?
Messsuah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:53   #1727
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:

Pokaże
Koniecznie się nam w niej pokaż za te 2 miesiące

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
Witam w nowym dniu!

My dzisiaj Bejbziolem wybieramy się na mój egzamin o 16.30. Już wiem, ze psychologiem nie będzie, bo jak się tego uczę, to niemiłosiernie kopie i skacze po pęcherzu, więc większość nauki spędzam w toalecie

Jutro o 8 rano mam wizytę i lekko się stresuję, bo macica mi się ostatnio obniżała, szyjka skracała i straszyli klamrą...
Trzymajcie kciuki!

Co do IKEI: byłam ostatnio oglądać meble dla dzieciaków, ale nie przemówiły do mnie jakoś, a szkoda

Co do terminu cc: mnie lekarz powiedział, że to się w okolicy 32tygodnia ustala, zwykle na 37-38 tydzień
za wizytę.
Oby nie było potrzebne zakładanie

Kociak A jaką kupujecie komodę?Pochwal się.Pomysłów na sesję u mnie brak

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-15, 13:01   #1728
De28
Wtajemniczenie

ryba-spory brzuszek
nemosek-no smiesznie wyglada,bo czesto patrza przez okno i kierowcy az zwalniaja wypuszczamy we Francji,bo znaja teren i jest ogrodzony a tak to nie.I u nas w domu tez wychodza do ogrodka.

https://katzenpflege.files.wordpress...alisiert11.jpg

http://katzenpflege.files.wordpress....r-2010-160.jpg

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:01   #1729
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Oczywiście że się pochwalę, z takim brzucholem, to aż żal byloby sie nie pokazać

Kociak-a do jakiej Ikei jedziesz bo ja Katowice
Stary 2013-06-15, 13:17   #1730
nemosek
Zakorzenienie

Messuah Dobrze że wszystko ok

De Ale bym Ci te kociaki zmolestowałaJakie piękne futerka,takie milusie

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-15, 13:18   #1731
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
A mi chyba sie macica podniosła bo dzis czułam wyraznie jak mloda bombardowala okolice nad pepkiem . Do tego od dwoch dni zaczyna mnie mdlic I moze juz uciska mi cos na zolodek ??
Bo mam nadzieje ze nie bede z tych co zygaja od 7 mies?

Kochana, ja zauważylam ze u mnie też pojawiają się dolegliwości- zgaga i migrena/bol głowy.. mam nadzieję jednak że odpuści.... tak mi dzisiaj źle i nie dobrze że nie wiem pali mnie w przełyku, po jakimkolwiek piciu bardziej :/ jedzenie mi nie podchodzi- oprócz banana-po czym mnie Kacperek pokopał :P a tak to w ogóle do d*py. A tak poza tym boli mnie ta głowa a nie chce brać apapu .. miałam zgage i migrene od początku ciąży potme przeszło . Ale u Ciebie Majeczka może naciskać na żołądek już bo ona już duuża :P

Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Witam się weekendowo

Ale to musi fajnie wyglądać,dwójka kociaków w bagażniku.
Ja moja kocinę jak już była dorosła nauczyłam chodzić na smyczy,początki były trudne, ale potem to już wychodziła z chęcią na zewnątrz,zrobiła co swoje i do domu.Koty to bardzo mądre zwierzęta
Ale nie wypuszczacie ich jak gdzieś jedziecie no nie,bo by zwiały?

Z tym wózkiem to od początku jakieś jaja

To spóźnione najlepsze życzenia
Udanej imprezki

Ryba spora różnica w brzuszkach
Na ostatniej fotce nie wiem czy tak stanęłaś ale taka fajna gulka Ci wyskoczyła
no mam taką gulkę :P ale chodzę w luźnych ciuchach i nie widać tego. Nawet brzuszka tak nie widać
Cytat:
Napisane przez Messsuah Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny

tak jak pisałam wcześniej byłam na usg genetycznym wszystko ok wyniki laboratoryjne też super wczoraj akurat byłam u gina podrzucić moje wyniki i dosłownie chwile miałam usg to mogłam serduszko zobaczyć mojego maleństwa

kolejna wizyte mam za 5 tyg dopiero
czekam jeszcze na wyniki pappa

jedynie co mnie martwi to to, ze moje male to jakieś takie nieruchliwe - na usg genetycznym fiknęło tylko raz a potem przez 10 min nic, wczoraj też na usg nic, serduszko ładnie bije i wszystkie inne parametry też ok.... może ja przesadzam ?

wczoraj miałam cytologie i teraz tak mnie kłuje w szyjke macicy, że echhh też tak miałyście ?
może leniuch z niego

Cytat:
ryba-spory brzuszek
nemosek-no smiesznie wyglada,bo czesto patrza przez okno i kierowcy az zwalniaja wypuszczamy we Francji,bo znaja teren i jest ogrodzony a tak to nie.I u nas w domu tez wychodza do ogrodka.

https://katzenpflege.files.wordpress...alisiert11.jpg

http://katzenpflege.files.wordpress....r-2010-160.jpg
ale kociaki moje ostatnio zbzikowały. wchodzą do kosza na śmieci i tam śpią :/ ( w domu) a potem sie wkurzają jak je próbuje wykąpać..

Basiaaaa- jak będzie cościekawego to daj znać bo to jedyna ikea kolo mnie i może też pojade w wolnym czasie jak bedzie po co ..
Stary 2013-06-15, 13:48   #1732
domii29
Zakorzenienie

Ryba jaki kochany Kacperek a jaki masz brzuszek piękny

De synka masz prześwietnego, a mąż po prostu marzenie - jakoś ciężko mi uwierzyć że mój Damian będzie tak odważnie podchodził do dziecka i będzie się nim zajmował przez pierwsze tygodnie, oczywiście będzie panikował że dziecku krzywde zrobi i on nie będzie go/jej ruszał

Trele ale cyrki z tym wózkiem wychodzą

Nie pamiętam co komu miałam jeszcze pisać

Wpadłam tutaj żeby Wam napisać że byłam okropnie wściekła na mojego TŻta siostrę ale już mi przeszło bo teściowa zaprowadziła mnie na strych, pokazała mi w którym worku co jest i kazała PRZEBIERAĆ CIUSZKI DLA MALEŃSTWA !
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:49   #1733
nemosek
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, ja zauważylam ze u mnie też pojawiają się dolegliwości- zgaga i migrena/bol głowy.. mam nadzieję jednak że odpuści.... tak mi dzisiaj źle i nie dobrze że nie wiem pali mnie w przełyku, po jakimkolwiek piciu bardziej :/ jedzenie mi nie podchodzi- oprócz banana-po czym mnie Kacperek pokopał :P a tak to w ogóle do d*py. A tak poza tym boli mnie ta głowa a nie chce brać apapu .. miałam zgage i migrene od początku ciąży potme przeszło . Ale u Ciebie Majeczka może naciskać na żołądek już bo ona już duuża :P

no mam taką gulkę :P ale chodzę w luźnych ciuchach i nie widać tego. Nawet brzuszka tak nie widać

może leniuch z niego

ale kociaki moje ostatnio zbzikowały. wchodzą do kosza na śmieci i tam śpią :/ ( w domu) a potem sie wkurzają jak je próbuje wykąpać..

Basiaaaa- jak będzie cościekawego to daj znać bo to jedyna ikea kolo mnie i może też pojade w wolnym czasie jak bedzie po co ..
Pokaż te Twoje kociaki
Ale sobie miejsce wybrały na spanie
Moja jak była mała spała w koszyku na ziemniaki w zamykanej szafce.

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-15, 13:50   #1734
ryba91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

De synka masz prześwietnego, a mąż po prostu marzenie - jakoś ciężko mi uwierzyć że mój Damian będzie tak odważnie podchodził do dziecka i będzie się nim zajmował przez pierwsze tygodnie, oczywiście będzie panikował że dziecku krzywde zrobi i on nie będzie go/jej ruszał

Wpadłam tutaj żeby Wam napisać że byłam okropnie wściekła na mojego TŻta siostrę ale już mi przeszło bo teściowa zaprowadziła mnie na strych, pokazała mi w którym worku co jest i kazała PRZEBIERAĆ CIUSZKI DLA MALEŃSTWA !
pokaż potem co wybrałaś
Stary 2013-06-15, 13:59   #1735
iguana333
Rozeznanie

Moja mama kupiła wnusi młodziutkie marcheweczki ale pyyyszne i słodziutkie właśnie chrupię

Córeczka Nikola
9.11.2013 godz. 21.30
3KG 54CM
iguana333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:02   #1736
nemosek
Zakorzenienie

Muszę jeszcze odkurzyć

A na obiad weny nie mam,chyba parówki z serem,będzie najszybciej

Nasz Dzień 

II 8.03.2013
Ja & Ty 02.07.2003

Kciuki dla Anulki
Stary 2013-06-15, 14:03   #1737
Basiaaaaaaaaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość

Właśnie, jak wybierzesz to się pochwal
Ja po tej torbie ubranek, na razie mam spokój, tzn nie chce mi się oglądać ciuszków, ba nawet kupować z czego mój TZ zadowolony
Stary 2013-06-15, 14:16   #1738
iguana333
Rozeznanie

Dziewczynki a czy przy badaniu ginek sprawdza wam na usg jajniki??? Bo mnie od początku ciąży chyba nie sprawdzał? Tam się nic nie dzieje? Są uśpione dlatego nie sprawdzają? Moja koleżanka miała np w ciąży torbiel...fakt że jej się potem wchłonęła no ale

Córeczka Nikola
9.11.2013 godz. 21.30
3KG 54CM

Edytowane przez iguana333
Czas edycji: 2013-06-15 o 14:19
iguana333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:23   #1739
Trele_Morele
Zakorzenienie

Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz.III

A ja bym dalej mogła kupowac. Wlasnie mysle czy ruszyc na szmateksy ale jakos dziwnie mi słabo ..
RYBA - to chyba nie mała uciska na zoładek tylko juz macica a co u Ciebie z terminem ,? Mowili ? Ten blizszy czy dalszy ?

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 14:27   #1740
De28
Wtajemniczenie

ryba-pokaz
domii-dziekuje tylko go nie wyreczaj a najlepiej powiedz,ze jestes teraz bardzo zajeta i on musi przebrac dziecko. Nie wyreczajcie facetow,bo latwo zwalaja potem cala prace przy dziecku na kobiety.I trzeba uwazac by ich nie krytykowac.Nawet jak cos nie tak przy dziecku zrobili.Bo sie szybko zniechecaja i potem bedzie,zrob ty,bo ja nie potrafie. Ja na szczescie nie krytykowalam,jakos nie musialam dzieki temu szybko moglam malego zostawic z tzetem Wlaczajcie facetow od poczatku w kazda czynnosc,to bardzo zbliza. Moj kapal,chodzil na specery,wozil autem ryczacego w czasie kolek malego,karmil odciaganym mlekiem,masowal,dawal czopki itp.Teraz zdarza mu sie mnie w nocy nie budzic,jak np maly ma temperature,tylko sam wstanie i np da syrop.No chyba ze temperatura wysoka,to wtedy woli sie upewnic,ze robi dobrze

Daniel

Christian
De28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości