|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Nuna moge zapytać ile masz cm w obwodzie brzucha ? I faktycznie dawaj zdjęcie, bo to już pewnie ostatnie.
#2672 | ||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
![]() Poszłam pod prysznic a tam już z pół szklanki poleciało na płytki. Zadzwoniłam po męża żeby z pracy wracał,do cioci,żeby mnie zawiozła i sobie pojechałam;-) Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2673 |
Zadomowienie
|
Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Hahaha Color Ty to na luzie podeszłaś do sprawy. Tak jak siostra mojego męża. Wievzorem jej wody odeszly a ona na spokojnie spac poszla. Akurat Święta Wielkanocne byly więc przygotowania pelna para czynila. Rano zadzwonila do kolegi, żeby ja do szpitala zawiozl, bo oni auta nie mieli. A ze ona na wiosce mieszka, kolega mial do niej ze 30 km drogi i kolejne 40 km do szpitala mieli. Jak dojechali na porodowke to nawet jej zbadac nie zdazyli, nie zdazyla nawet w koszule sie przebrac a mała już była na zewnatrz.
![]()
#2674 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2675 |
Zakorzenienie
|
Haha Color, pojechałaś po bandzie
![]() Aż taka wielka ochota na szczawiową była? ![]() ![]()
#2676 |
Zadomowienie
|
Anoxe tez niezla historia
![]() Maru a to Ty jeszcze zachcianek nie masz? :p
#2677 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jedyne co to jakoś jedzenie przestało mnie rajcować, tzn mam na coś ochotę i nie wiem na co. Ale obiecująco to wygląda: http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...Maru&cid=11325 Trzymajcie kciuki hehe
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2678 |
Zadomowienie
|
Ale masz wkretkę na maxa widze
![]()
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak serio to jestem dziwnie spokojna, tzn wiadomo, myślę o tym ale nie jestem tak podjarana jak wcześniej. Będzie co będzie. A co do terminu owu pytaj Linkę ![]() ![]() ![]() Ale może testnę w weekend, wolę się rozczarować na spokojnie w domu ![]()
![]() |
#2680 | ||||
Zakorzenienie
|
alescie naskrobały od wczoraj!
Nie moge teraz pisać wiec jutro nadrobie napisze tylko że byłam wczoraj tak wsciekla ze TŻ ledwo uszedl z zyciem... Iza bardzo bardzo sie ciesze! Bez jajek i nabiału. Na chyba ze 4-5 bułeczek to 2 szklanki mąki, szklanka wody-w niej rozdrobnic 50dag drozdzy, dodać łyżeczkę cukru i 3 łyżki oleju. Wlać do mąki i wymieszać, dosypać pół łyżeczki soli. Zostawić pod przykryciem na min pol godziny zeby wyrosło, uformować bułki (ja nie umiem wiec mam koślawe) i pozostawić na 15 minut do wyrośniecia na blasze. Pozniej piec w 200 stopniach tak żeby były rumiane ![]() mam nadzieje ze cos zrozumiałaś ![]() Lub kalafiorem! Ostrzegam, po ciąży zostaje ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Mam jeszcze chwile, piwko popijam wiec nadrabiam po kawałku. A miałam sobie dziś odpuścic wizaz to dobrze że wyszłam bo jutro bym si e nie pozbierała ![]() dobrze ze przy tej calej diecie chociaz piwko moge pic ![]() Cytat:
Co do skazy to już sama nie wiem ale to chyba nie to ![]() Mimo diety wysypka była. Posmarowałam linomagiem-wysypka zeszła w jedną noc! ale dzis już pare krostek wyskoczyło a przeciez diete trzymam dalej.. wychodziło by na to że może np. mleko wzmagało wysypkę ale jako tako to chyba nie od tego.. w następnym tyg będę próbować nabiału to się zobaczy czy mu się pogorszy ![]() Cytat:
![]() Isia ja po 2 tyg też miałam plamienie ale od tamtej pory spokoj ![]() Z porządkiem masz racje bo no mooonis jest ale na mamusiowym więc wątpie że tu wróci... a jaka jest? Bo słyszałam pochwały i nawet zaczęlam się zastanawiac ale z tego co widziałam to niby ćwiczenia, niby taniec takie niewiadomo co Cytat:
---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ---------- Cytat:
ehh słodki ciężarek, nawet ostatnio sobie marzyłam ![]() Kwicia jesteś farciara ![]() ![]() ja zdawałam 5 razy, w sumie 6 bo raz miałam soczewki ale bez okularów mnie nie przyjeli. Głównie oblewałam bo kierunkowskaz i to przy wyjeździe z parkingu ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2681 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wstawię wstawię ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() kurde dalej coś się polało. cały dzień spokoju i zaś. Ale mniej niż wczoraj. Misia jakby to były wody to by wsiąknęły w wkładkę a śluz da się pociągnąc co??
![]() |
#2682 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nuna dawaj zdjecie i spadaj na porodówkę ![]() ![]() Dzień dobry, yyyy, dobry wieczór ![]() dzisiaj po pracy przez 3 godz plewiłam warzywa... fajnie mieć takie swoje, z ogródka, ale trzeba się namęczyć ![]()
![]() |
#2683 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Masz 112cm ? Ja mam 90 cm. ![]()
![]() |
#2684 |
Wtajemniczenie
|
AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI
Witam sie ja wieczorowa pora po dosc nerwowym dniu w pracy...
Ktoras dzisiaj pisala ze mdleje przed denstysta... a ja dzisiaj u dentysty bylam i jestem lzejsza o 60 euro ![]() Malpy jak nie ma tak nie bylo ale co cheila do klopa latam bo mam wrazenie ze jest tak mokro w tgaciach mam... a moze to i mi tez sie juz wody sacza hihi Zobaczymy nienastawiam sie ale ciekawska jestem ![]() No i jeszcze zle wiesci moj Tz polamal sobie lokiec nosz to chodzaca kaleka jest jak nie na kolanie sciegna sobie pozrywa, to spadnie z drabiny, a teraz lokiec... a ja chce sexu tak bardzo chce.... no i badanie zolnierzyko trzeba przesunac bo na tabpetkach jest i op tez wiec z jednej strony po @ bedzie mozna dalej unga unga hihi... yyyyyyy jaiej @ przecia ja w ciazy :p dobranoc dziewczynki... Aaaaa Nuna wrazie co jakby cie w nocy zlapalo to sie tam trzymajcie dziewczynki ![]() Misia 90 to nie ttragedia ![]() Iza krwiakiem sie nie przejmuj wchlonie sie... i super ze u bejbi wszystko ok... Maru no ladnie to wyglada u mnie to gory i doliny Nie wiem co komu mialam jeszcze napisac.. ale wszystkie mocno caluje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ---------- A wogoleto kto teraz sie zajmuje albo bedzie sie zajmowal uzupelnianiem 1 watku... Bo u mnie trzeba tez zmienic 27 latek juz i 2 cs Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Wróciłam
![]() ![]() tadaaaaaam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja chyba nie dojrzałam do zycia w takiej świadomości 9 miesięcy... Edytowane przez Linka1984 Czas edycji: 2013-06-15 o 01:22 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2687 | |||||
Zakorzenienie
|
Witam
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Wrzucam fotke brzuszka.Na żywo jest większy ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry z kawusią!
Linka chciałam Ci się przeciwstawić i co? i dupa ![]() No a tempka znów w dół, więc chgw. http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...Maru&cid=11325 W sumie wszystko mi już jedno. Miłego dnia!
Gdyby wybory miały coś zmienić już dawno byłyby zakazane ... Edytowane przez MarudexuS Czas edycji: 2013-06-15 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#2689 |
Zakorzenienie
|
Ja też witam z kawką
![]() ![]() Iza już 13sty? Pamiętam jak robiłaś test dopiero ![]()
#2690 |
Zadomowienie
|
Witam się ja i moja córka, która dziś kończy 3 miesiąc
![]() Jutro przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, żeby ujarzmić moje kudły, bo za tydzień chrzest. Będę trochę zalatana. Izuś, masz rozkoszny brzuszek, tak fajnie Ci wywaliło ![]() Maru - testuj w środę czy we wtorek jak tam Ci Linka kazała. Temp może i lekko spadła ale w sumie niewiele. Ja nadal wierzę. Niestabilna - też trzymam kciuki. Nuna - urodziałaś już??? ![]()
Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki. Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów Maleńka i bezbronna Szybko tak ucieka czas, cenny czas córeczka |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() A i właśnie, zapomniałabym - Nuna, kiedy rodzisz? ![]()
#2692 |
Zakorzenienie
|
No Nuna rodzisz czy nie ?
![]()
#2693 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
witam
![]() u mnie 20 tc... już połowa, jak to, kiedy... ![]() Cytat:
![]() ![]() my z TZ będziemy mieli problem bo ja nie mam pomysłu a jemu też mało jakie imie sie podoba... ![]() ![]() a co do ciuszków to bardzo dobrze, niech się powoli kompletuje wyprawka ![]() codo synka to miałam podobnie. Jak powiedział w 14 tc że synek jest to tak się już nastawiłam na synka... że bardzo chciałam żeby się nie mylił ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() iza gratuluję 13 tc! ![]()
kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie... 20.11. ...nasze Szczęście... ![]() Edytowane przez ...Skierka... Czas edycji: 2013-06-15 o 11:06 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2694 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() takze rob o 4 bedziesz miala dluzszy dzien do radosci ![]() Edytowane przez bazile Czas edycji: 2013-06-15 o 18:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2695 |
Raczkowanie
|
Dobry
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
zakochana ![]() 20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy ![]() 05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne" ![]() 12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy ![]() Czekamy na fasolinke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Wow gratuluje
![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-06-15 o 12:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Oczywiscie juz sobie wmawiam i dzisiaj nie moglam spalic fajki tak mi niesmakowala ale niestety tak bylo tylko z jedna ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2699 | |||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ostatnio kumpela mnie w sklepie przy kasie zaczęła głaskać po brzuchu... ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja myślalam,że Ty już urodziłaś ![]() Cytat:
![]() Najważniejsze,że dzidzia zdrowa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() U Nas z imieniem dla chłopca nie było problemu, bo obydwoje się zgodziliśmy że będzie Kamilek ![]() Za 2 tyg idziemy na USG 4d, nagramy filmik itd więc mam nadzieję,że wtedy potwierdzimy płeć na 100%, bo troszkę zwątpiłam jak wczoraj na wątku mamusiowym dziewczyna też miała na 80% synka a tu po ostatniej wizycie okazało się że jest 100& dziewuszka.. i tym bardziej że Nasz maluszek nie byl skory do pokazania co ma między nogami ![]() Hejo ![]() Gratuluję zbiorowej ciąży, to na kiedy termin porodu dziewczyny? ![]() Ale się naśmiałam jak sobie podczytywałam,pozytywne wariatki z Was ![]() Dziękuje za wszystkie gratulację, mam nadzieję że za 2tyg potwierdzimy płeć na 100% ![]() Widziałam,ze był temat dentysty... ja ostatnio właśnie byłam na wizycie a muszę przyznać że jestem straszną panikarą jeżeli chodzi o te sprawy.. ale trafiłam na super panią doktor, wszystko mi wyjaśniła itd.. okazało się że mam chyba z 6 zębów do zrobienia ![]() ![]() U Nas dziś piękna pogoda;cieplutko i słoneczko świeci,Tż do 23 w pracy a ja siedzę w domku i leniuchuje ![]() 3mam mocno kciuki za wszystkie testujące!!!
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... ![]() ![]() 17.05.2014- Nasz Dzień ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2700 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe co Linka na to powie ..
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:55.