Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI - Strona 90 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-14, 15:31   #2671
misia332
Zakorzenienie

Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Nuna moge zapytać ile masz cm w obwodzie brzucha ? I faktycznie dawaj zdjęcie, bo to już pewnie ostatnie.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 16:36   #2672
colorblue
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez nuna2 Pokaż wiadomość
bardziej śluz tylko taki rzadki. I poszło na raz w pierony. A teraz troche mniej, ale jednak.
U mnie wody sączyły się własnie takie siuśkowato śluzowate:-D trzymam kciuki!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Kejthx Pokaż wiadomość
Racja! Nunę podziwiam, my tu czekamy na poród, na jakieś wieści, a Ona sobie pierogi lepi Nuna to rodzenia i to już

Linka Ty się boisz? Nie wierze Latasz do Arabów i tam pomykasz gdzie się da, a takiego pyk małego i porodu się boisz
To mi zaczęły się wody sączyć o 2 w nocy a ja rano po 7 zupe szczawiową gotowałam .czułam że poród się zaczyna i stwierdziłam,że choćbym miała się zes.rać to te zupe zjem.taką miałam na nią ochotę:-P poszłam do lekarza na 8 . Tam 1,5 cm rozwarcia i skierowanie na szpital. To jeszcze do mamy zaszłam na kawe już ze skurczami i tymi wodami. Potem do domu. Skurcze nie regularne ale bolesne,wody się sączą już ciut mocniej a ja durna ziemniaki obieram i gotuję do tej szczawiówki. O 13stej nażarłam się 2 miski tej zupki. Jak świnka :-D i stwierdziłam,że teraz mogę rodzić
Poszłam pod prysznic a tam już z pół szklanki poleciało na płytki. Zadzwoniłam po męża żeby z pracy wracał,do cioci,żeby mnie zawiozła i sobie pojechałam;-)

min sierpnień 520/1000
Minuty lipiec 610/1000
Minuty CZERWIEC : 1205 /1000
Minuty MAJ: 1005 min/1000
colorblue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:03   #2673
cebulova
Zadomowienie

Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Hahaha Color Ty to na luzie podeszłaś do sprawy. Tak jak siostra mojego męża. Wievzorem jej wody odeszly a ona na spokojnie spac poszla. Akurat Święta Wielkanocne byly więc przygotowania pelna para czynila. Rano zadzwonila do kolegi, żeby ja do szpitala zawiozl, bo oni auta nie mieli. A ze ona na wiosce mieszka, kolega mial do niej ze 30 km drogi i kolejne 40 km do szpitala mieli. Jak dojechali na porodowke to nawet jej zbadac nie zdazyli, nie zdazyla nawet w koszule sie przebrac a mała już była na zewnatrz. To był jej drugi porod.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:22   #2674
anoxee
Zadomowienie

GG do anoxee
Dot.: Odp: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Cytat:
Napisane przez cebulova Pokaż wiadomość
Hahaha Color Ty to na luzie podeszłaś do sprawy. Tak jak siostra mojego męża. Wievzorem jej wody odeszly a ona na spokojnie spac poszla. Akurat Święta Wielkanocne byly więc przygotowania pelna para czynila. Rano zadzwonila do kolegi, żeby ja do szpitala zawiozl, bo oni auta nie mieli. A ze ona na wiosce mieszka, kolega mial do niej ze 30 km drogi i kolejne 40 km do szpitala mieli. Jak dojechali na porodowke to nawet jej zbadac nie zdazyli, nie zdazyla nawet w koszule sie przebrac a mała już była na zewnatrz. To był jej drugi porod.
U mnie w mieście 2 tygodnie temu babka urodziła pod szpitalem. Obudziły ją w nocy skurcze... co 3 minuty. Pojechali do szpitala jakieś 20km od domu, mąż zaparkował i poszedł po wózek dla niej, wrócił, a ona z dzieckiem na piersi. To jej drugie dziecko było.

Leon
anoxee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 19:33   #2675
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Haha Color, pojechałaś po bandzie
Aż taka wielka ochota na szczawiową była? aż się boję tych ciążowych zachcianek
Stary 2013-06-14, 19:36   #2676
cebulova
Zadomowienie

Anoxe tez niezla historia

Maru a to Ty jeszcze zachcianek nie masz? :p

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-06-14, 19:40   #2677
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Anoxe tez niezla historia

Maru a to Ty jeszcze zachcianek nie masz? :p
Haha właśnie kurde nie!
Jedyne co to jakoś jedzenie przestało mnie rajcować, tzn mam na coś ochotę i nie wiem na co.

Ale obiecująco to wygląda:
http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...Maru&cid=11325
Trzymajcie kciuki hehe
Stary 2013-06-14, 19:42   #2678
cebulova
Zadomowienie

Ale masz wkretkę na maxa widze Nie widze wykresu bo jestem na telefonie niestety. Noooo ale mam nadzieje, że się nie rozczarujes. Mocno Ci tego zycze. To kiedy test? Ile jestes teraz dpo?

A ja rosnę i rosnę
Stary 2013-06-14, 19:52   #2679
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
Ale masz wkretkę na maxa widze Nie widze wykresu bo jestem na telefonie niestety. Noooo ale mam nadzieje, że się nie rozczarujes. Mocno Ci tego zycze. To kiedy test? Ile jestes teraz dpo?
No jasne, że mam wkrętkę, w końcu zbiorowa ciąża zobowiązuje :P
A tak serio to jestem dziwnie spokojna, tzn wiadomo, myślę o tym ale nie jestem tak podjarana jak wcześniej. Będzie co będzie.
A co do terminu owu pytaj Linkę chyba wywróżyła mi niedzielę/poniedziałek czyli 2/3 czerwca, kazała testować w środę ..
Ale może testnę w weekend, wolę się rozczarować na spokojnie w domu
Stary 2013-06-14, 20:22   #2680
Luna0
Zakorzenienie

alescie naskrobały od wczoraj!
Nie moge teraz pisać wiec jutro nadrobie
napisze tylko że byłam wczoraj tak wsciekla ze TŻ ledwo uszedl z zyciem...

Iza bardzo bardzo sie ciesze!

Cytat:
Napisane przez pszczola189 Pokaż wiadomość
Cóż to za bułki pieczesz? bez jajek? Mogę prosić o przepis?
Bez jajek i nabiału.
Na chyba ze 4-5 bułeczek to 2 szklanki mąki, szklanka wody-w niej rozdrobnic 50dag drozdzy, dodać łyżeczkę cukru i 3 łyżki oleju. Wlać do mąki i wymieszać, dosypać pół łyżeczki soli. Zostawić pod przykryciem na min pol godziny zeby wyrosło, uformować bułki (ja nie umiem wiec mam koślawe) i pozostawić na 15 minut do wyrośniecia na blasze. Pozniej piec w 200 stopniach tak żeby były rumiane
mam nadzieje ze cos zrozumiałaś

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość

Potocznie zjawisko nazywane zbudynieniem mózgu.
Lub kalafiorem! Ostrzegam, po ciąży zostaje

---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Mam jeszcze chwile, piwko popijam wiec nadrabiam po kawałku. A miałam sobie dziś odpuścic wizaz to dobrze że wyszłam bo jutro bym si e nie pozbierała
dobrze ze przy tej calej diecie chociaz piwko moge pic

Cytat:
Napisane przez IsiaG Pokaż wiadomość
Luna - ja dziś poszłam ze swoją do lekarza, bo już nie wiem co robić. Nie dość, że potówki na całej szyi to jeszcze poodparzała sobie w zgięciach wszelkich możliwych skórę, pod łokciami, pod kolanami na fałdkach na udach....pod paszkami. No mi ruki opadły. Lekarka stwierdziła, że ona ma skórę podatną na uczulenia i poradziła mi ją kapać tak 2 razy w tygodniu w roztworze nadmanganianu potasu. Zobaczymy jakie będą efekty.
Ale pomyślałam sobie, że skoro Ty jesteś na diecie a Kamilek mimo to ma ciągle wysypkę, więc to nie to. Ja też zrobiłam sobie test jak Lidka miała 3 tyg, bo była bardzo wysypana. Na 2 tyg odstawiłam mleko i wszystko co miało mleko choćby i w proszku w swoim składzie. Nie było poprawy, więc wniosek prosty - to nie mleko jej szkodzi. Zaczęłam smarować ją Emolium, emulsją do ciała i jest o niebo lepiej. Zniknęły jej czerwone krostki, buźka jest ładna. Jem prawie wszystko, jak wprowadzam coś nowego np. smażone piersi kurczaka to najpierw zjadam pół, żeby w razie czego była tylko połowa dawki. Ale widzę, że ładnie wszystko znosi, wiec po prostu ma taką cerę, że trzeba o nią trochę bardziej dbać. Może Bazile ma racje, to nie dieta a wysuszona skóra? Albo bardziej podatna na wysypki, jak mojej córki?

dZasta- gratuluję synka Kamilka
Słyszałam już kilka razy że własnie jak nie krochmal to ten potas działa. A te zagięcia itp. próbowałaś smarować sudocremem? Ja tak smarowałam jak mały był poodparzany po szpitalu..
Co do skazy to już sama nie wiem ale to chyba nie to
Mimo diety wysypka była. Posmarowałam linomagiem-wysypka zeszła w jedną noc! ale dzis już pare krostek wyskoczyło a przeciez diete trzymam dalej.. wychodziło by na to że może np. mleko wzmagało wysypkę ale jako tako to chyba nie od tego.. w następnym tyg będę próbować nabiału to się zobaczy czy mu się pogorszy

Cytat:
Chciałam się tylko pochwalić, że Lidka w dzisiejszym ważeniu miała 5740gram. Długa jest na ok 60 cm. Ciężką ją zmierzyć jak się tak bez przerwy rusza.

I eeee, od 2 tyg biorę tabletki anty dla kobiet karmiących i wczoraj dostałam plamień . Także ...hmmm chwaliłam się ostatnio, że rok temu miałam ostatni @, więc już nie aktualne. Chociaż nie wiem czy zaliczać to do okresu, bo z pewnością owulki nie było.

[/COLOR]Wiecie co zauważyłam? Jak któraś zabierała się za prowadzenie wątku to już jest zafasolkowana. Była Color, była Dżasta, Iza.... Colorek już nawet rozpakowana.
To która chce wyręczyć Izę???
Iza - na 1 stronie trzeba by posprzątać, colorka wpisać do rozpakowanych mamuś i niektóre z dziewczyn usunąć, bo się nie odzywają, np. motylek, Kolkarolkaimooonis17.
Zazdroszczę wagi Lidzi, musi się ją fajnie nosić

Isia ja po 2 tyg też miałam plamienie ale od tamtej pory spokoj a tak się bałam że będą czeste plamienia..

Z porządkiem masz racje bo no mooonis jest ale na mamusiowym więc wątpie że tu wróci...

Cytat:
Napisane przez Linka1984 Pokaż wiadomość
n
Musze Wam powiedzieć ze zumba nie jest tym czego szukałam
a jaka jest? Bo słyszałam pochwały i nawet zaczęlam się zastanawiac ale z tego co widziałam to niby ćwiczenia, niby taniec takie niewiadomo co

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!

widzę, że na liście coraz więcej zafasolkowanych, wielkie gratulacje!!!
no i nadal trzymam kciuki za Was starające się)

u mnie wszystko dobrze, zostało mi 5 tygodni do terminu i jakoś sobie radzimy, powoli czas się wlecze, ale daję radę
super, trzymam kciuki za rozwiązanie!

---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
P

oo mi też tego brakuje.. o ogólnie takiej swobody np. żeby się chylić, podbiec gdzieś itp.
A mi brakuje ciężkiego wstawanie z łóżka. I nie widzenia stóp!
ehh słodki ciężarek, nawet ostatnio sobie marzyłam

Kwicia jesteś farciara moja przyjaciółka pojechała pod prąd na rodzie.. i zdała!
ja zdawałam 5 razy, w sumie 6 bo raz miałam soczewki ale bez okularów mnie nie przyjeli. Głównie oblewałam bo kierunkowskaz i to przy wyjeździe z parkingu

Aniołek 25.05.2012
"...Widze Ciebie w głowie, nosze Ciebie w sobie..."
Luna0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 20:38   #2681
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
wiecie co ? ja chyba nie jestem gotowa do ciązy...
nuna sobie tak mówi swobodnie ze czop ze już zaraz..a ja jestem zesra.na. Ja!!!
Gdybym była w ciązy bym pod koniec panikowała ze zaraz poród , ze boli o matko..niedobrze mi sie zrobiło na samą myśl..niczego sie tak nie boje w zyciu jak porodu..nawet kredytu tak nie przezywam hahaha
kochana ja przy każdej @ wymiotuje z bólu, mam biegunkę i płacze. Ale chęć przytulenia maleństwa jest silniejsza. Na dodatek u nas nie ma znieczuleń.
Cytat:
Racja! Nunę podziwiam, my tu czekamy na poród, na jakieś wieści, a Ona sobie pierogi lepi Nuna to rodzenia i to już

Linka Ty się boisz? Nie wierze Latasz do Arabów i tam pomykasz gdzie się da, a takiego pyk małego i porodu się boisz
poszłabym z wielką chęcią

Cytat:
Nuna, zdjęcie brzucha dawaj!!!
pewnie to będzie Twoje ostatnie tutaj.
wstawię wstawię
Cytat:
Nuna moge zapytać ile masz cm w obwodzie brzucha ? I faktycznie dawaj zdjęcie, bo to już pewnie ostatnie.
112 cm

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

To mi zaczęły się wody sączyć o 2 w nocy a ja rano po 7 zupe szczawiową gotowałam .czułam że poród się zaczyna i stwierdziłam,że choćbym miała się zes.rać to te zupe zjem.taką miałam na nią ochotę:-P poszłam do lekarza na 8 . Tam 1,5 cm rozwarcia i skierowanie na szpital. To jeszcze do mamy zaszłam na kawe już ze skurczami i tymi wodami. Potem do domu. Skurcze nie regularne ale bolesne,wody się sączą już ciut mocniej a ja durna ziemniaki obieram i gotuję do tej szczawiówki. O 13stej nażarłam się 2 miski tej zupki. Jak świnka :-D i stwierdziłam,że teraz mogę rodzić
Poszłam pod prysznic a tam już z pół szklanki poleciało na płytki. Zadzwoniłam po męża żeby z pracy wracał,do cioci,żeby mnie zawiozła i sobie pojechałam;-)

jesteś obłędna

kurde dalej coś się polało. cały dzień spokoju i zaś. Ale mniej niż wczoraj.

Misia jakby to były wody to by wsiąknęły w wkładkę a śluz da się pociągnąc co??

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-14, 21:06   #2682
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Najlepsze są chwile po porodzie, jak już leżałam z małą na sali na łóżku. Było cicho, spokojnie, patrzę na to cudo i nie wierzę. A ona wtulona we mnie i te odgłosy, które potrafią tylko noworodki, ni to westchnienia, ni to połykanie. I oczka niebieskie błądzące wokoło. To były dla mnie najpiękniejsze chwile w szpitalu.
Teraz też jest pięknie. Mała jak za długo śpi to mi już tęskno do niej, już chce ją tulić i wziąć na ręce. Nawet w nocy tęsknie do niej, choć spi obok w łóżeczku. Czekam tak do 4-5 rano i biorę ją do nas do łóżka, wtedy mam ją obok i jest mi tak błogo...tak dobrze.
Dzieki Tobie poród chyba nie będzie mi się kojarzył, tak jak do tej pory. Cudownie to napisałaś

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość

Wszystko jest ok,dziecko zdroweKrwiak niestety jeszcze jest,ciągle się wchłaniaKosmówka już w 100% przyklejona

Cytat:

Zachcianka z prawdziwego zdarzenia
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
U mnie w mieście 2 tygodnie temu babka urodziła pod szpitalem. Obudziły ją w nocy skurcze... co 3 minuty. Pojechali do szpitala jakieś 20km od domu, mąż zaparkował i poszedł po wózek dla niej, wrócił, a ona z dzieckiem na piersi. To jej drugie dziecko było.
O kurde, facet pewnie na zawał prawie zszedł jak wrócił

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
Haha właśnie kurde nie!
Jedyne co to jakoś jedzenie przestało mnie rajcować, tzn mam na coś ochotę i nie wiem na co.

Trzymajcie kciuki hehe

Nuna dawaj zdjecie i spadaj na porodówkę powodzenia

Dzień dobry, yyyy, dobry wieczór
dzisiaj po pracy przez 3 godz plewiłam warzywa... fajnie mieć takie swoje, z ogródka, ale trzeba się namęczyć

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-14, 22:13   #2683
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
kochana ja przy każdej @ wymiotuje z bólu, mam biegunkę i płacze. Ale chęć przytulenia maleństwa jest silniejsza. Na dodatek u nas nie ma znieczuleń.

poszłabym z wielką chęcią

wstawię wstawię

112 cm

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

jesteś obłędna

kurde dalej coś się polało. cały dzień spokoju i zaś. Ale mniej niż wczoraj.

Misia jakby to były wody to by wsiąknęły w wkładkę a śluz da się pociągnąc co??
no śluz da się pociągnąc, ale ile wkładek zużywasz? Może lepiej sprawdzić Kochana?

Masz 112cm ? Ja mam 90 cm.

Stary 2013-06-14, 22:40   #2684
Niestabilna
Wtajemniczenie

AW: Tyle cykli mineło..a my dalej sie staramy - problemowe baby cz VI

Witam sie ja wieczorowa pora po dosc nerwowym dniu w pracy...
Ktoras dzisiaj pisala ze mdleje przed denstysta... a ja dzisiaj u dentysty bylam i jestem lzejsza o 60 euro
Malpy jak nie ma tak nie bylo ale co cheila do klopa latam bo mam wrazenie ze jest tak mokro w tgaciach mam... a moze to i mi tez sie juz wody sacza hihi
Zobaczymy nienastawiam sie ale ciekawska jestem
No i jeszcze zle wiesci moj Tz polamal sobie lokiec nosz to chodzaca kaleka jest jak nie na kolanie sciegna sobie pozrywa, to spadnie z drabiny, a teraz lokiec... a ja chce sexu tak bardzo chce.... no i badanie zolnierzyko trzeba przesunac bo na tabpetkach jest i op tez wiec z jednej strony po @ bedzie mozna dalej unga unga hihi... yyyyyyy jaiej @ przecia ja w ciazy :p dobranoc dziewczynki...

Aaaaa Nuna wrazie co jakby cie w nocy zlapalo to sie tam trzymajcie dziewczynki
Misia 90 to nie ttragedia
Iza krwiakiem sie nie przejmuj wchlonie sie... i super ze u bejbi wszystko ok...
Maru no ladnie to wyglada u mnie to gory i doliny
Nie wiem co komu mialam jeszcze napisac.. ale wszystkie mocno caluje

---------- Dopisano o 23:40 ---------- Poprzedni post napisano o 23:37 ----------

A wogoleto kto teraz sie zajmuje albo bedzie sie zajmowal uzupelnianiem 1 watku...
Bo u mnie trzeba tez zmienic 27 latek juz i 2 cs

Stary 2013-06-15, 01:20   #2685
Linka1984
Zakorzenienie

Wróciłam Ja i moja zbiorowa ciąża
tadaaaaaam

Cytat:
No jasne, że mam wkrętkę, w końcu zbiorowa ciąża zobowiązuje :P
A tak serio to jestem dziwnie spokojna, tzn wiadomo, myślę o tym ale nie jestem tak podjarana jak wcześniej. Będzie co będzie.
A co do terminu owu pytaj Linkę chyba wywróżyła mi niedzielę/poniedziałek czyli 2/3 czerwca, kazała testować w środę ..
Ale może testnę w weekend, wolę się rozczarować na spokojnie w domu
ja Ci dam testować w weeked. Bądz cierpliwa..nic nie przyspieszysz. Ciałko zółte dopiero sie rozkręca..daj działać naturze zobacz co wyprawia niestabilna..zrobiła test za wcześnie , teraz fisiuje a @ dalej nie ma. Jak masz być w ciązy to test wyjdzie za tydzien , za miesiąc a nawet za dwa. Nastawiasz sie ze nie ale jednak ze tak bo chcesz sie dołować w weekend i oswajać...kogo Ty oszukujesz coooo?????chyba siebie :P

Cytat:
Napisane przez Luna0 Pokaż wiadomość

a jaka jest? Bo słyszałam pochwały i nawet zaczęlam się zastanawiac ale z tego co widziałam to niby ćwiczenia, niby taniec takie niewiadomo co
takie nie wiadomo co to..ja do tej pory kilka lat chodzilam do clubu gdzie jest zawsze 3 poziomy danych ćwiczeń. łaziłam na latino , na abf ( brzuch,pośladki,uda) , stepy itd. Na pierwszym poziomie uczysz sie kroków podstawowych , prostych sekwencji, na drugim już jest cięzej i na trzecim poziomie śmigasz przez 30 min z pamięci uklad. A tu każdy sobie rzepkę skrobie..instruktorka swoje , laski swoje..jedna w prawo druga w lewo , nikt nie mowi z której nogi sie zaczyna , jaki krok..kazdy tanczy a raczej 'koślawo wywija dup.ą" według siebie..generalnie komizm i zero polotu.Wyszłam zła..ja bym tego nie nazwała fitnessem a tańczeniem czegoś wedle własnego zaburzonego gustu wracam do starego klubu..

Cytat:
ja chyba nie dojrzałam do zycia w takiej świadomości 9 miesięcy...

Edytowane przez Linka1984
Czas edycji: 2013-06-15 o 01:22
Linka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 04:52   #2686
nuna2
Zakorzenienie

Cytat:
no śluz da się pociągnąc, ale ile wkładek zużywasz? Może lepiej sprawdzić Kochana?

Masz 112cm ? Ja mam 90 cm.
kurde, sama zbaraniała jestem... Kochana z obserwowanych cm wydaje mi się, że potem tak nie leci A poza tym te cm są piękne
Cytat:
Wróciłam Ja i moja zbiorowa ciąża
tadaaaaaam

ja Ci dam testować w weeked. Bądz cierpliwa..nic nie przyspieszysz. Ciałko zółte dopiero sie rozkręca..daj działać naturze zobacz co wyprawia niestabilna..zrobiła test za wcześnie , teraz fisiuje a @ dalej nie ma. Jak masz być w ciązy to test wyjdzie za tydzien , za miesiąc a nawet za dwa. Nastawiasz sie ze nie ale jednak ze tak bo chcesz sie dołować w weekend i oswajać...kogo Ty oszukujesz coooo?????chyba siebie :P

takie nie wiadomo co to..ja do tej pory kilka lat chodzilam do clubu gdzie jest zawsze 3 poziomy danych ćwiczeń. łaziłam na latino , na abf ( brzuch,pośladki,uda) , stepy itd. Na pierwszym poziomie uczysz sie kroków podstawowych , prostych sekwencji, na drugim już jest cięzej i na trzecim poziomie śmigasz przez 30 min z pamięci uklad. A tu każdy sobie rzepkę skrobie..instruktorka swoje , laski swoje..jedna w prawo druga w lewo , nikt nie mowi z której nogi sie zaczyna , jaki krok..kazdy tanczy a raczej 'koślawo wywija dup.ą" według siebie..generalnie komizm i zero polotu.Wyszłam zła..ja bym tego nie nazwała fitnessem a tańczeniem czegoś wedle własnego zaburzonego gustu wracam do starego klubu..

ja chyba nie dojrzałam do zycia w takiej świadomości 9 miesięcy...
jeśli się boisz bólu, to po prostu znajdzie się szpial, gdzie można poprosić znieczulenie
Stary 2013-06-15, 08:10   #2687
iza243
Zakorzenienie

Witam
Cytat:
.
Co do głupich pytan związanych z ciążą, mnie np denerwuje :

-który miesiąc
-prawie 6
-o jezu, ale masz wielki brzuch, jak Ty do porodu pójdziesz.

Jestem w końcówce 5 miesiąca, przytyłam 3 kilo, nogi i ramiona mi zeszczuplały, tyle, ze dużo mi poszło w cycki i brzuch, no ale cóż ludzie już mnie widzą jak hipopotama.
Masakra
Cytat:

Haha dobra jestes
Cytat:

Trzymajcie kciuki hehe

Cytat:

[/COLOR]Mam jeszcze chwile, piwko popijam wiec nadrabiam po kawałku. A miałam sobie dziś odpuścic wizaz to dobrze że wyszłam bo jutro bym si e nie pozbierała
dobrze ze przy tej calej diecie chociaz piwko moge pic

Jak ty to robisz ze karmisz piersia i pijesz piwo?
Cytat:
Napisane przez Niestabilna Pokaż wiadomość
Witam sie ja wieczorowa pora po dosc nerwowym dniu w pracy...
Ktoras dzisiaj pisala ze mdleje przed denstysta... a ja dzisiaj u dentysty bylam i jestem lzejsza o 60 euro
Malpy jak nie ma tak nie bylo ale co cheila do klopa latam bo mam wrazenie ze jest tak mokro w tgaciach mam... a moze to i mi tez sie juz wody sacza hihi
Zobaczymy nienastawiam sie ale ciekawska jestem
No i jeszcze zle wiesci moj Tz polamal sobie lokiec nosz to chodzaca kaleka jest jak nie na kolanie sciegna sobie pozrywa, to spadnie z drabiny, a teraz lokiec... a ja chce sexu tak bardzo chce.... no i badanie zolnierzyko trzeba przesunac bo na tabpetkach jest i op tez wiec z jednej strony po @ bedzie mozna dalej unga unga hihi... yyyyyyy jaiej @ przecia ja w ciazy :p dobranoc dziewczynki...
Cholera co za pech

Wrzucam fotke brzuszka.Na żywo jest większyDziś zaczynamy 13 tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC06646.jpg (68,6 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC06647.jpg (81,7 KB, 27 załadowań)

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 08:39   #2688
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Dzień dobry z kawusią!

Linka chciałam Ci się przeciwstawić i co? i dupa bo znów przed 4 poszłam sikać. A skoro wysikałam wsio o 4 to rano już nie będzie dobry siusiek na testowanie (tak czytałam na ulotce). No i wychodzi na to, że długo nie zatestuję, skoro co noc chodzę sikać o 4 .. chyba, że o 4 teścior wyjmę heheh
No a tempka znów w dół, więc chgw.
W sumie wszystko mi już jedno.
Miłego dnia!

Edytowane przez MarudexuS
Czas edycji: 2013-06-15 o 08:42
MarudexuS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:15   #2689
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Ja też witam z kawką lecę sprzątać

Iza już 13sty? Pamiętam jak robiłaś test dopiero

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-15, 09:31   #2690
IsiaG
Zadomowienie

Witam się ja i moja córka, która dziś kończy 3 miesiąc. Niby to 3 miesiące a jakie kolosalne postępy przez ten czas nastąpiły.
Jutro przychodzi do mnie koleżanka fryzjerka, żeby ujarzmić moje kudły, bo za tydzień chrzest. Będę trochę zalatana.

Izuś, masz rozkoszny brzuszek, tak fajnie Ci wywaliło. Całuski od cioci dla bobasa.

Maru - testuj w środę czy we wtorek jak tam Ci Linka kazała. Temp może i lekko spadła ale w sumie niewiele. Ja nadal wierzę.

Niestabilna - też trzymam kciuki.

Nuna - urodziałaś już???

Chcę słyszeć Twój głośny śmiech, ciągle pamiętać każdą łzę i wszystkie Twoje smutki.
Chcę grać kołysanki do snu póki nie zaśniesz słodko znów
Maleńka i bezbronna
Szybko tak ucieka czas, cenny czas

córeczka

IsiaG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 09:42   #2691
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

dziękuję Isiu, Wy chyba bardziej wierzycie ode mnie

A i właśnie, zapomniałabym - Nuna, kiedy rodzisz?
Stary 2013-06-15, 10:26   #2692
misia332
Zakorzenienie

No Nuna rodzisz czy nie ?

Stary 2013-06-15, 10:57   #2693
...Skierka...
Zakorzenienie

witam
u mnie 20 tc... już połowa, jak to, kiedy...

Cytat:
Napisane przez Dzastin08 Pokaż wiadomość
Nadrobię Was później a teraz szybka relacja z wizyty

Zacznę od tego,że dzieciaczek buszował wczoraj w nocy i na wizycie dzisiejszej był mało aktywny Wszystkie parametry wyszły ok, od razu na wstępie zapytałam Panią doktor czy zajrzymy dziś maleństwu między nóżki, odpowiedziała "spróbujemy", no więc maleństwo było tak uparte że za Chiny nie chciało podnieść nawet nogi...,Pani doktor go szturchała i na chwilę się rozkraczył...z tego co było widać to na 80% będzie synek, chciała później jeszcze Nam pokazać siusiaka ale nici z tego,mały uparciuc Ale powidziała,że możemy już się zastanawiać nad imieniem męskim i w tym arkuszu A4 gdzie są wszystkie parametry jako płeć wpisała:męska z znakiem zapytania (?), na następnej wizycie jeszcze potwierdzimy na 100%.
Powiem Wam,że już się nastawiliśmy na synka więc nawet bym chyba nie chciała żeby się coś zmieniło,no ale gdyby jednak to oczywiście też będziemy się bardzo cieszyć, po wizycie wyciągłam Tż do galerii i kupiliśmy Małemu kilka chłopięcych ciuszków
Nie wiem ile dokładnie mierzy ale waży 308g
dzastin gratuluję synka! Kamilek ładne imię
my z TZ będziemy mieli problem bo ja nie mam pomysłu a jemu też mało jakie imie sie podoba... dlatego narazie o tym nie myślimy ale przyjdzie czas że trzeba będzie
a co do ciuszków to bardzo dobrze, niech się powoli kompletuje wyprawka

codo synka to miałam podobnie. Jak powiedział w 14 tc że synek jest to tak się już nastawiłam na synka... że bardzo chciałam żeby się nie mylił a w 18 tc na genetycznym pyta czy mówił już płeć. Ja żeby go nie sugerować powiedziałam że tak, ale możemy potwierdzić bo było jeszcze nie pewne (nie mówiąc co powiedział wtedy). Na co ginnam pokazuje na monitorze że chłopiec -po czym mówi: "a nie nie... to pępowina! chwileczke...." a mi az wdech zaparło, że mogłoby być inaczej! choćz dziewczynki tez bardzo bym sie cieszyła ale właśnie to nastawienie juz było. I w końcu potwierdził, że tak - to chłopiec i śmiał się tylko z mojego ufffffff -które mi sie jakoś tak wyrwało
Cytat:
Napisane przez ruda_not_grazyna Pokaż wiadomość
Laski, a ja mogę się dołączyć do tej waszej zbiorowej ciąży?
co prawda jestem w okolicach owu i do tej pory jeszcze przytulanek nie było, ale jak wszystkie to wszystkie, a co!
właśnie dziewczyny! gratuluję Waszej zbiorowej ciąży i trzymam kciuki za każdą z osobna!
Cytat:
Hej!

Pamiętajcie o mnie u mnie kolejny dc, @ mija i czuję, że jestem tym razem już brzuchata, ba wczoraj na małych zakupach przed wyjazdem upatrzyłam nawet piękną tuniczkę na lato jak już mi brzuch podrośnie (podtuczy się ) i następnym razem jak będę na zesłaniu to ją mam w zamiarze zakupić - szykuję się

Cytat:
Byłam rano zarejestrować się w urzędzie pracy.Pani powiedziała że jeżeli urodze w trakcie pobierania zasiłku(do miesiąca po skończeniu) to przez 20 tygodni bede mieć płacony macierzyński z urzędu pracy w wyskosći zasiłku.Zasiłek kończy mi się 20.12 termin mam na 26.12,mam więc nadzieje że do 20.01 urodze żeby dostać ten macierzyński.
oby siię udało!

Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Co do zdolności kierowniczych to ja zdając egzamin na prawko przez pół miasta jechałam bez świateł i egzaminator się mnie kilka razy pytał czy aby na pewno jestem przygotowana do jazdy... "myślę se WTF? - pasy mam, kierownica jest...no to jedziem!!" W końcu kazał mi się zatrzymać, wyłączył kamerę i mówi: może włączy pani światła? ZDAŁAM
gratuluję trafiłaś na dobrego egzaminatora
Cytat:
Tak w ogóle witam w skończonym 39 tygodniu ciąży. Zaczynamy 40 tydzień Ciekawe ile jeszcze będę w ciąży chodzić

Taka piękna pogoda, a ja nie mam z kim się nawet spotkać... Zdaję sobie sprawe, że jestem samotna....
wow nunka powodzenia niedługo nawet nie pomyślisz o samotności
Cytat:
Juuuuuż zaraz weeeekend laski! Oj jak to dobrze.
Oby do poniedziałku... Już się nie mogę doczekać aż powiemy rodzicom. Czekam tylko na serduszko
to fajna chwila, napewno będą przeszczęśliwi!!!
Cytat:
Melduje ze @ nie ma i temp spadla o prawie 0,1 bu hu ale dziwne ze mnie jeszcze na twarzy nie wysypalo... i moje sniadanie dzsiaj to chlebek z nuttela i bananem ale ja tak czesto dziwnie jem :P

Cytat:
Wszystko jest ok,dziecko zdroweKrwiak niestety jeszcze jest,ciągle się wchłaniaKosmówka już w 100% przyklejona

---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:49 ----------

Cytat:
Jestem w końcówce 5 miesiąca, przytyłam 3 kilo, nogi i ramiona mi zeszczuplały, tyle, ze dużo mi poszło w cycki i brzuch, no ale cóż ludzie już mnie widzą jak hipopotama.
no ja podobnie,bo jestem w 20 tc a przytyłam 2kg. Chociaż nie mam pojęcia jak to się stało, bo brzuch mam już normalnie spory, no i w cycki też poszło. musiało coś mi ubyć gdzieś tam indziej, chociaż jakby nie zauważyłam takiej zmiany...
Cytat:
Napisane przez anoxee Pokaż wiadomość
To widocznie trafiłam na fajny egzemplarz legginsów. A to zwykłe z Lidla.
ja też kupiłam te leginsy ciążowe w lidlu i są naprawde wygodne

iza gratuluję 13 tc!

kiedy byłam jak kropelka czułam serca twego bicie
i wiedzialam jak jest wielka miłość która daje życie...

20.11. ...nasze Szczęście...

Edytowane przez ...Skierka...
Czas edycji: 2013-06-15 o 11:06
...Skierka... jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:26   #2694
bazile
Zadomowienie

Cytat:
kurde, sama zbaraniała jestem... Kochana z obserwowanych cm wydaje mi się, że potem tak nie leci A poza tym te cm są piękne
ja tez zakonczylam ciaze na 112 cm oczywiscie na wysokosci pepka mierzone takze wcale nie ubolewalam rozmiarowo.Wkoncu to ciaz

Cytat:
Dzień dobry z kawusią!
No i wychodzi na to, że długo nie zatestuję, skoro co noc chodzę sikać o 4 .. chyba, że o 4 teścior wyjmę heheh

Miłego dnia!
ja mialam podobnie i zrobilam o 5 rano
takze rob o 4 bedziesz miala dluzszy dzien do radosci

Edytowane przez bazile
Czas edycji: 2013-06-15 o 18:14
bazile jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 11:43   #2695
Czekollladowa
Raczkowanie

Dobry u nas ok kończe pomalu tabletki i bede czekala na @;-) milego dnia

20.05.2013 - zdany egzamin na prawo jazdy

05.06.2013 - "Przyjęto wniosek - trwa postępowanie administracyjne"

12.06.2013 - odebrałam Prawo Jazdy

Czekamy na fasolinke
Czekollladowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 12:25   #2696
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
witam
Wow gratuluje

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek

Edytowane przez iza243
Czas edycji: 2013-06-15 o 12:28
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 13:19   #2697
Niestabilna
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzień dobry z kawusią!

Linka chciałam Ci się przeciwstawić i co? i dupa bo znów przed 4 poszłam sikać. A skoro wysikałam wsio o 4 to rano już nie będzie dobry siusiek na testowanie (tak czytałam na ulotce). No i wychodzi na to, że długo nie zatestuję, skoro co noc chodzę sikać o 4 .. chyba, że o 4 teścior wyjmę heheh
W sumie wszystko mi już jedno.
Miłego dnia!
To idziemy leb w leb bo mi dzisiaj temp tez spadla...
Oczywiscie juz sobie wmawiam i dzisiaj nie moglam spalic fajki tak mi niesmakowala ale niestety tak bylo tylko z jedna no i @ narazie nie widac i brzuch juz tak nie boli czyli napewno jutro bedzie daj moj wykres do lukniecia moze ktoras powie mi kiedy u mnie byla owu http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...ilna&cid=11148

---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ----------

Cytat:
Witam

Masakra

Haha dobra jestes

Jak ty to robisz ze karmisz piersia i pijesz piwo?

Cholera co za pech

Sliczny szpiczasty brzuszek.... w Tobie rosnie male zycie
Stary 2013-06-15, 14:02   #2698
Mokka_83
Wtajemniczenie

Cytat:
kurcze ale piękny ten Twoj synuś...hmm.. normalnie z zazdrością patrze na tego przystojniaka! oddawaj
nie dam
Cytat:
Dziewczyny napisałam na wątku AM o mnie i TŻ ale jakoś mi głupio ze tu nie napisałam więc skopiuje. Mam nadzieje że nie bedziecie miały za złe że skopiowane..
Cytat:
Napisane przez kwitka13 Pokaż wiadomość
Kurcze Lunka, przykre to co piszesz.
A może za dużo oczekujecie od tego związku? Wiesz, nie zawsze i nie ciągle muszą być fajerwerki, nie zawsze trzeba o siebie zabiegać, bo to w pewnym momencie może zacząć być męczące. Kochacie się, pragniecie, jesteście dla siebie przyjaciółmi - przestańcie gonić tego króliczka tylko zacznijcie się cieszyć, że go złapaliście i bawcie się z nim!
Oczywiście, że ważne są gesty, niespodzianki, zaskoczenia ale chyba nie można od ŻADNEGO związku oczekiwać, że będzie taki sam jak na początku. Ludzie się zmieniają, to naturalne a co za tym idzie zmienia się związek.
Może Twój tż jest zmęczony? Może sądzi, że Ty jesteś zmęczona? Odmawia Ci seksu (skoro tydzień nie było) czy po prostu nie inicjował? Może uznał, że faktycznie już nie musi ciągle o Ciebie zabiegać i to wcale nie musi oznaczać niczego złego. To dobrze, że dwoje ludzi czuje się pewnie ze sobą i w swoim związku. Chciałabyś non stop się zastanawiać czy on czasem nie odejdzie jak mu dzisiaj nie będziesz nadskakiwać? To jest męczące chyba dla obu stron.
Może jestem jakaś inna ale myślę, że pewnego rodzaju stagnacja jest potrzebna w związku, nie mówię tu o znużeniu sobą i zobojętnieniu.
Lunka, absolutnie się podpisuję pod tym co Kwitka i Maru piszą... Ja u siebie też widze różnicę. Myśle, że gdy pojawia się nagle 3cia osoba - a więc gdy z pary zmieniamy się w rodzinę - nie ma sznsy by nic się nie zmieniło Powiem szczerze, że u nas chyba nawet większe zmiany w moim zachowaniu... bo ja z tych trochę nadskakujących jestem i Tż nauczyłam, że wiele miał podane na tacy. A gdy pojawiło sie to Maleństwo to na pierwszym miejscu jest karmienie małego a nie robienie kanapek Tżtowi Ale widzę też, że z biegiem czasu oboje się powoli oswajamy z tym nowym osobnikiem w naszym stadzie - Tż rozumie, że mam potrzebę pędzić na każde kwilenie Leośka... a znowu ja staram się wyluzować i więcej czułości okazywac Tżtowi
Stary 2013-06-15, 14:49   #2699
Dzastin08
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja mam akurat odwrotnie, mnie nawet mama i TZ nie głaszczą, bo wiedzą że nie lubię. Jak Kornel kopie to sama przykładam rękę TŻ czy mamy, a tak to nie.

jak mnie pęcherz boli.
Ja też nie lubię głaskania..., tylko na Tż przymykam oko
Ostatnio kumpela mnie w sklepie przy kasie zaczęła głaskać po brzuchu... a kasjerka zrobiła wielkie oczy na Nas i uśmiech

Cytat:
No mozecie pusic kciuki... mi sie nigdy nie uda... cienia cienia z tylu cienia brak. Santom i Maru mam nadzieje ze wam los bardziej sprzyja.

Uda się,uda!!!

Cytat:
Napisane przez monini2507 Pokaż wiadomość
Hejio
Witam sie w 2dc z powodzią w majtach
Dżastina gratuluję synka
Niestabilna nie łam się
Ja od jutra zaczynam przygotowania do inseminacji a mianowicie faszerowanie lekami
Moniś 3mam kciuki za przygotowania do inseminacji i za samą inseminację!!!

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!!

widzę, że na liście coraz więcej zafasolkowanych, wielkie gratulacje!!!
no i nadal trzymam kciuki za Was starające się)

u mnie wszystko dobrze, zostało mi 5 tygodni do terminu i jakoś sobie radzimy, powoli czas się wlecze, ale daję radę
Ojej ale ten czas leci...

Cytat:
bo jesteś w ciąży

Tak w ogóle witam w skończonym 39 tygodniu ciąży. Zaczynamy 40 tydzień Ciekawe ile jeszcze będę w ciąży chodzić

Taka piękna pogoda, a ja nie mam z kim się nawet spotkać... Zdaję sobie sprawe, że jestem samotna....
Za 40-sty tydzień
A ja myślalam,że Ty już urodziłaś

Cytat:
Wszystko jest ok,dziecko zdroweKrwiak niestety jeszcze jest,ciąglesię wchłaniaKosmówka już w 100% przyklejona
Krwiaczek się wchlonie
Najważniejsze,że dzidzia zdrowa

Cytat:

Nie ma to jak poród na luzie

Cytat:
Witam
Rośnie
z 13 tydzień

Cytat:
Napisane przez ...Skierka... Pokaż wiadomość
witam
dzastin
gratuluję synka! Kamilek ładne imię
my z TZ będziemy mieli problem bo ja nie mam pomysłu a jemu też mało jakie imie sie podoba... dlatego narazie o tym nie myślimy ale przyjdzie czas że trzeba będzie
a co do ciuszków to bardzo dobrze, niech się powoli kompletuje wyprawka
codo synka to miałam podobnie. Jak powiedział w 14 tc że synek jest to tak się już nastawiłam na synka... że bardzo chciałam żeby się nie mylił a w 18 tc na genetycznym pyta czy mówił już płeć. Ja żeby go nie sugerować powiedziałam że tak, ale możemy potwierdzić bo było jeszcze nie pewne (nie mówiąc co powiedział wtedy). Na co ginnam pokazuje na monitorze że chłopiec -po czym mówi: "a nie nie... to pępowina! chwileczke...." a mi az wdech zaparło, że mogłoby być inaczej! choćz dziewczynki tez bardzo bym sie cieszyła ale właśnie to nastawienie juz było. I w końcu potwierdził, że tak - to chłopiec i śmiał się tylko z mojego ufffffff -które mi sie jakoś tak wyrwało
Skierka za 20tydzień
U Nas z imieniem dla chłopca nie było problemu, bo obydwoje się zgodziliśmy że będzie Kamilek
Za 2 tyg idziemy na USG 4d, nagramy filmik itd więc mam nadzieję,że wtedy potwierdzimy płeć na 100%, bo troszkę zwątpiłam jak wczoraj na wątku mamusiowym dziewczyna też miała na 80% synka a tu po ostatniej wizycie okazało się że jest 100& dziewuszka.. i tym bardziej że Nasz maluszek nie byl skory do pokazania co ma między nogami

Hejo Mam trochę czasu więc udało mi się ponadrabiać Was.

Gratuluję zbiorowej ciąży, to na kiedy termin porodu dziewczyny?
Ale się naśmiałam jak sobie podczytywałam,pozytywne wariatki z Was hihhi.

Dziękuje za wszystkie gratulację, mam nadzieję że za 2tyg potwierdzimy płeć na 100%

Widziałam,ze był temat dentysty... ja ostatnio właśnie byłam na wizycie a muszę przyznać że jestem straszną panikarą jeżeli chodzi o te sprawy.. ale trafiłam na super panią doktor, wszystko mi wyjaśniła itd.. okazało się że mam chyba z 6 zębów do zrobienia aż dziwne bo rok temu na wizycie kontrolnej u innej lekarki wszystkie było podobno zdrowe... No ale cóż... Pani doktor była bardzo delikatna więc nie bylo tak źle, teraz będe chodziła do niej tak co 3-4 tyg i za każdym razem będziemy robic jednego zęba

U Nas dziś piękna pogoda;cieplutko i słoneczko świeci,Tż do 23 w pracy a ja siedzę w domku i leniuchuje

3mam mocno kciuki za wszystkie testujące!!!

Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała..
Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło..
W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny,
bo tą kruszyną jesteś Ty...

Kamilek ur 18.10.13

17.05.2014- Nasz Dzień

Dzastin08 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-15, 16:10   #2700
MarudexuS
Zakorzenienie

GG do MarudexuS

Cytat:
To idziemy leb w leb bo mi dzisiaj temp tez spadla...
Oczywiscie juz sobie wmawiam i dzisiaj nie moglam spalic fajki tak mi niesmakowala ale niestety tak bylo tylko z jedna no i @ narazie nie widac i brzuch juz tak nie boli czyli napewno jutro bedzie daj moj wykres do lukniecia moze ktoras powie mi kiedy u mnie byla owu http://www.skarbmamy.pl/wykres_kolez...ilna&cid=11148
Hmmm ja kurczę nie mam zielonego pojęcia .. masz rozjechane na odwrót niż u mnie .. śluzy i szyjka dopiero po szczycie tempki .. bez sensu ..
Ciekawe co Linka na to powie ..

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości