|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
140 km ![]() Ja notki na zapas pisałam przez krótki okres czasu, a teraz to pisze je jak mnie kopniecie natchnienia najdzie co do maszynek uzywam Venus Olay aktualnie ale sa straszne ... nie warte 90 zł skoncze je przechodze na zwykle Venuski tam wydam te 70 zł ale wiem ze 4 miesiace mam czym sie debilować
|
|
|
|
|
#4112 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś odwiedzić kuzynkę.
![]() I zrobiła mi hybrydy u stóp, pierwszy raz mi ktoś grzebał przy stopach i przyznam, że to całkiem przyjemne jest, będę musiała ją częściej odwiedzać. ![]() Miałam okazję również przejrzeć książkę KatOsu, ale szału nie ma, dupska nie urywa.
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4114 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i mam zastrzeżenia co do zarządzania miastem, mają porównanie do tego co działo się w nim kiedyś,a tym co (nie)dzieje się teraz. No i wiele miast może pozazdrościć kampusu. Ja moich 18 lat w Olsztynie wspominam cudownie, jednak teraz czuję się trochę obco w nim. Cytat:
Ja generalnie piszę ratami. Gdy mam jakieś przemyślenia- otwieram plik i piszę. Później coś dodaję, zmieniam. Pozwala mi to pamiętać np. spostrzeżenia odnośnie konsystencji, aplikacji. Z zapachami mam tak, że czasami mam dobry dzień i wręcz muszę napisać o tym, co czuję paląc świecę czy wosk. Jednak nie chciałabym też, aby na blogu np. przez tydzień było o woskach czy o jednej firmie. Dlatego staram się te posty rozdzielić w czasie. I u mnie jeszcze pozostaje kwestia obróbki zdjęć. Często tekst jest napisany od dawna, ale ja nie mam weny by zabrać się za ogarnięcie zdjęć. A czasem jest inaczej- zdjęcia gotowe,a jakoś tak nie mogę ocenić produktu. Lub chcę np. jeszcze kilka razy pomalować paznokcie, zapalić wosk, świecę, by utwierdzić się w tym co myślę na dany temat. Bo tak szczerze, to jaką recenzję można napisać po jednej aplikacji alkieru? Można pokazać kolor i mieć wstępne spostrzeżenia, ale może akurat tego dnia było zbyt ciepło, więcej razy moczyło się ręce i to określenie właściwości nie jest do końca konkretne. Oczywiście nie mam nic do postów, które określają tylko i wyłącznie wstępne spostrzeżenia, o ile jest to napisane. |
|||
|
|
|
#4115 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny tylko się nie smiejcie --> kto to jest Katosu????
No i prawie się rozpakowałam kocham mój pokoj w moim domku tuta mam przestrzen... a nie jak na stancji -.-
|
|
|
|
#4116 | |
|
Moderator
|
Cytat:
Boże od następnego weekendu znowu ma lać tydzień :/ |
|
|
|
|
#4117 |
|
Zadomowienie
|
Katosu prowadzi bloga makijażowego, nagrywa filmiki na YT i w ogóle wszędzie jej pełno.
Aż się dziwie, że na nią nigdy nie trafiłaś, a swoją drogą tworzy przepiękne makijaże. ![]() Co do notek na zapas to udało mi się stworzyć najwięcej tylko jedną na zapas.
|
|
|
|
#4118 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A w robocie skwar.Cytat:
![]() Ja się zastanawiam czy nie założyć jakiegoś notesu ze spostrzeżeniami bo później siadam do notki i nie wiem co chciałam napisać :P No i kończy się na tym, że przekładam posty na lepsze czasy
Edytowane przez Takajakaya Czas edycji: 2013-06-16 o 21:31 |
||
|
|
|
#4119 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
. Całkiem dobrze pyszczydło i dekolt - które jak na złość wolałabym mieć jasne. Natomiast brzuch oraz uda i łydki to tragedia - nogi zacznę chyba smarować Kujawskim, żeby cokolwiek złapały.
|
|
#4120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie notes czy plik testowy się nie sprawdzają, bo później ciężko mi ogarnąć gdzie to mam i gdzie jest fragment dotyczący danego produktu. A tak to na mam już ogarnięte wszystko
|
|
|
|
|
#4121 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
no to już wiem czemu nie slyszłaam o niej mało ktory blog makijazowy śledzę
|
|
|
|
|
#4122 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Miasto byłoby spoko gdyby było gdzie tam pracować Chociaż nie wiem czy chciałabym tam mieszkać na stałe, bo pochodzę z zupełnie innych terenów, kulturowych i krajobrazowych![]() Słyszałam, że się rozwija, bo i jakaś nowa galeria ma powstać? Zawsze się zastanawiałam kto tam kupuje, skoro z pracą średnio ![]() ---------- Dopisano o 21:46 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- Cytat:
|
|
#4123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tutaj takie opalone stopy i białe nogi![]() mi się najszybciej opalają nogi zawsze się mnie wszyscy pytają, co robię, że mam takie ciemne nogi- albo pytają jakie rajtki mamCytat:
|
|
|
#4124 |
|
Rozeznanie
|
jak to kto kupuje
Studenci moj Tz poł roku szukał tuta pracy, bo chciał ze mną zostać żebysmy nie musieli żyć w ZNO, ale się nie dało... u siebie w ciagu miesiaca znalazł... także nooo |
|
|
|
#4125 |
|
w krainie snu i marzeń
|
|
|
|
|
#4126 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, to moje miasto rodzinne. 19 lat w nim mieszkałam. Mi się okolice bardzo podobają, uwielbiam pływać, więc wybór jezior to dla mnie coś pięknego. Lasy też bardzo lubię. Ale wiem, że to nie jest moje miejsce na ziemi. Z pracą to też pewnie sporo zależy od zawodu. A czy jest tak źle z pracą? Ciężko mi się wypowiadać, bo tam nie szukałam pracy. Ale wydaje mi się, że to tak jak w wielu miastach. Zanim zamieszkałam w Krakowie, też inaczej wyobrażałam sobie ten rynek pracy. Tak słyszę, że w Olsztynie to tak kiepsko, ale patrząc na znajomych, sąsiadów czy chociażby na ulice to nie jest tak źle. Ale pewnie wiele i od zawodu zależy, bo po weterynarii, budownictwie, biotechnologii to ciężko coś ciekawego załapać.
Też słyszałam o galerii. Nie wiem po co, ale w Krakowie też jakiś fenomen budowania takich miejsc jest. Czy faktycznie są potrzebne? Z jednej strony powstanie sklepów to też miejsca pracy w handlu. A wiadomo, że właściciela firmy posiadającej jeden sklep nie będzie stać by otworzyć sklep w takim miejscu, więc wejdą sieciówki. Dziś wracając widziałam za to początki budowy biurowca, który miał mieć 32 piętra, a będzie miał tylko 16... Nie wiem w jakim celu jest budowany taki budynek, zwłaszcza że w okolicy nie ma tak wysokich zabudowań, a jest to blisko jeziora. I pewnie będzie budynek godny miana kolejnej "perełki" olsztyńskiej. |
|
|
|
#4127 |
|
w krainie snu i marzeń
|
no co Ty
![]() w ogóle od jutra przechodzę na dietę 1200 kcal i proszę trzymajcie kciuki za mnie
|
|
|
|
#4128 | |
|
Moderator
|
Cytat:
ja mam do tego paskudne naczynka na udach i o ile zimą noszę sukienki przed kolano w duecie z grubymi kolorowymi rajstopami, o tyle latem krótkie sukienki odpadają :/ |
|
|
|
|
#4129 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na vitalii byś dostała po pupie za tak mało kalorii
|
|
|
|
|
#4130 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale widzialam, ze masz fajną figure
Edytowane przez Aswertyna Czas edycji: 2013-06-16 o 22:34 |
|
|
|
|
#4131 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
moja koleżanka schudła 10 kg w 3 m-ce ![]() ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- nie do końca - telewizja kłamie głównie chodzi mi o uda/biodra
|
|
|
|
|
#4132 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Moniak 1,2k to bardzo mało, na fitnessowym za takie by biły ![]() Klik Klik 2
|
|
#4133 |
|
Rozeznanie
|
U mnie to samo miał ojczym ;/
|
|
|
|
#4134 |
|
Rozeznanie
|
Ja: Damiś musimy zajechac do apteki po siemie lniane
D: a co boli Cie brzuch? Ja: Nie, zgłosiłam się do akcji blogowej i trzeba je codziennie pic, zeby włosy były ładne D: znowu się naczytałaś głupot, ja Ci chyba skasuje te blogi <3 |
|
|
|
#4135 | |||
|
Zadomowienie
|
widziałam zdjęcia - zazdrozczę Wam tych spotkań
Cytat:
Cytat:
![]() i czas szybko mija, nim się zorientuje minie 45 min ![]() Cytat:
faktycznie faceci to świnie - wczoraj dowiedziałam się, że siostra mojej przyjaciółki zostałam porzucona przez faceta na 2 miesiące przed ślubem.... kumacie??? wszystko przygotowane, sala, śuknia itd. a on nagle wypala, że w sumie zbierał się na to już jakiś czas (przynajmniej 2 lata), żeby z nią zerwać....
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4137 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój chrzestny też zerwał zaręczyny przed ślubem, bo jego narzeczona do końca się nie potrafiła zdecydować czy go kocha czy nie. Dosłownie "Nie wiem, powiem Ci po ślubie, jak nam się poukłada". Po tym stwierdzeniu otworzył oczy, że dziołcha bardziej na kasę niż na niego leciała A że sobie przygruchała, to zerwać nie potrafiła, bo i kiecka kupiona, i sala zamówiona, to po kiego? Jak się nie zna relacji między ludźmi, tylko z boku się obserwuje, to można dojść do złych wniosków Dzień dobry Ja szaleję ostatnio na rowerze Ale czas wrócić do prowadzenia bloga
|
|
#4138 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() To prawda, mojej koleżance ze studiów przydarzyła się podobna sytuacja... Pamiętam jeszcze jak siedziałam z nią i rozmawiałam, że sala, że orkiestra, że goście wszystko gotowe, dopięte na ostatni guzik, 2 tyg do ślubu a ten zdradza ją z jej przyjaciółką....mega cios |
|
|
|
#4139 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() wymalowalam sobie pazury bo wczoraj nie zdazylam, okazalo sie, ze te lakiery jolly jewels tak tragicznie sie zmywaja,ze z 30 min sie bawilam zeby to zmyc wszystko
|
|
#4140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z boku różnie to wygląda, ale akurat w tym przypadku nie chodzi (prawdopodobie) o żadną inną dziewczynę, tylko po prostu o to, że facet nie miał jaj żeby jej o tym wcześniej powiedzieć (po podobno o tym, że nie chce z nią być wiedział odkąd razem zamieszkali, a to było 3 lata temu)... w ogóle to dziwnie, że nagle się obudził... chyba że ktoś go nagle "oświecił" i dał kilka rad na przyszłość... no ale trudno... niektórych osób i ich zachowania po prostu nie da się zrozumieć
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:33.

Daleko od O. mieszkasz?
skoncze je przechodze na zwykle Venuski
tam wydam te 70 zł ale wiem ze 4 miesiace mam czym sie debilować 

wysłał mi głupią wiadomość na fb "musimy pogadać, ale nie powiem ci o czym" więc dzwonię i pytam się prosto z mostu "zrywasz ze mną?" on, że tak to powiedziałam nara i się rozłączyłam
Lush & China Glaze lover! 

13.03.2008
おはよう!