|  2013-06-18, 17:09 | #2761 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Świdnik 
				 | 

Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

już nie  tzn moze i jest ale mocno ciemnym ale jako dziecko był i ja też jako dziecko miałam jaśniutkie włosy  powiem wam chociaż nie wiem czy sie chwalić bo się znów popsuje  ale KArol od 2 dni leży sobie w wózku nawet jak nie śpi i nie marudzi tylko zadowolony bawi się zawieszkami. Wczoraj jak szłam do przedszkola to chyba z 40 min nie spał a widziałąm ze mu sie chciało dopiero jak go na brzuch położyłąm to usnął w sekunde  a dziś też najpier 20 min oglądał drzewa a potem sobie usnął  dobra idziemy z Julką na rower będę biec za nią może schudnę   
				__________________ Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka  05.07.2008   http://www.suwaczek.pl/cache/ec6d661a82.png K  http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png W  http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 18:22 | #2762 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-03 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

Witam się z Wami. Może mnie jeszcze pamiętacie. Czytam Was non stop - no może kilka stron opuściłam, bo czasami robicie tu taka produkcję, że trudno nadrobić. Łatwo u mnie nie ma  no ale nie będę wam tu smutasów pisać. Chciałam się tylko z Wami podzielić wiadomościami o moim Maksiu. Dzisiaj dokładnie kończymy 2 miesiące    oj leci ten czas szybciutko. Niestety już od jakiś 2 tygodni karmimy się tylko mm  za każdym razem jak daje flache to mi się serce kraje, no ale co zrobić, najważniejsze żeby był zdrowy i rósł. Chyba niestety Synuś nie tolerował mojego pokarmu (jak coś takiego istnieje) najpierw na moim bardzo mało przybierał, albo wcale  zaczęłam więc dokarmiać mm, oczywiście jak poczuł łatwość picia z flachy to już cyc był beee, więc zaczęłam odciągać ale .... mój Cwaniaczek już wolał smak mm i mojego nie chciał ( wypluwanie, parskanie, krztuszenie się - było non stop przy podawaniu mojego, a potem mm wcinał aż mu się uszy trzęsły). W czwartek idziemy na kontrol wagi to zobaczymy ile na tym mm przybrał. Pisałyście o brudach miedzy paluszkami - otóż mój ma to samo - co dzień czyszczę i co dzień wynajduje tam brudek i kłaczki. Dziewczyny zakładacie czapeczki na pole swoim dzieciakom ?? ja zakładam taką cienką ale w wózku mam wrażenie że się w niej poci - więc czy zakładać czy nie zakładać ?? I jeszcze jedno pytanie do mamuś karmiących mm - czy kupki waszych pociech też tak mocno "pachną" ??? i jakiego są koloru ?? Zmykam na razie bo u mnie za oknem istny armagedon - zaraz pewnie neta mi wyłączy :/ Pozdrawiamy Was z Maksiem | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 18:27 | #2763 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  grzeczniutki jest  )    ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat: 
  za 2 miesiace  )) co do czapki jak goraco i bezwietrzenie to nie zakladam. Wychodze z zalozenia ze w wozku nie wieje. Co do kupki to czuc jak zrobi i to bardzo czasami  kolor musztardowy z grudkami takimi. 
				__________________ "Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce. Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia...  Michalinka - ur. 12.02.2013r. | |||
|     |   | 
|  2013-06-18, 18:50 | #2764 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-05 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
     i co Julka zagwarantowala marszobiegi??? Cytat: 
    nie zakladalam jak bylo chlodno, teraz tym bardziej nie wloze mu czapy. gdybym musiala wyjac na sloncu, to mam kaszkiecik lekki w torbie... Ja sie zastanawiam jak go ochlodzic czyt. jak mu ulzyc podczas upalow... co myslicie o wodzie termalnej? a o kapieli w poludnie? 
				__________________ Fuck the past kiss the future Bono  T. 9.03.2013  O. 3.03.2015 | |||
|     |   | 
|  2013-06-18, 18:55 | #2765 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

uffff ale dzisiaj zar ! wrocilismy z basenu , dzisiaj skorzystałam z "okienka"na basenie pomiedzy zajeciami i poszłam tez z Roszkiem popływac    - mały zadowolony uwielbia wode  -wdał sie w mamusie i rodzenstwo  , nóżki i rączki fikały a usmiech pojawiał sie często . za tydzien będzie nurkowanie . a od lipca zapisałam go na zajęcia . wygłodzony był po pływaniu tak ze szok ...a potem padł ,przespał cały basen Kuby a jak Ninka pływała to Roch bawił sie obalem . ide nadrabiac .... 
				__________________ J . N . R   | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 18:56 | #2766 | ||
				 | 

Cytat: 
  solar na dworze a w mieszkaniu mam maks 22 stopnie hyh tak samo u rodziców też chłodek na dole w salonie  ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat: 
  a ze tak spytam...weszłaś w strój kąpielowy??   
				__________________ "Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce. Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia...  Michalinka - ur. 12.02.2013r. | ||
|     |   | 
|  2013-06-18, 19:09 | #2767 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Kęty 
				 | 

Cytat: 
 Pamiętamy Was.   za miesiące Ja na słoneczko i cień zakładam kapelusik, do wózka nic. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat: 
 Świetne pomysły   
				__________________  Kinga 22-02-2013 Maciek  12-08-1997 | ||
|     |   | 
|  2013-06-18, 19:25 | #2768 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-02 
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
 co do historii z "zatruciem" to całe szczęscie ze wy sie nie dostaliscie tego wirusa .no ale biedna ta mała i ta w ciązy .... ooooo to ogromna !!! Cytat: 
  zdrówka . zbija sie od 38 . KLEMENTYNA wszystkiego naj    !!! ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat: 
   Cytat: 
  za 2 mies! co do czapeczki to tak jak reszta dziewczyn - do wózka nie zakładam . musisz sie skupiac na negatywach ???    strój sie rozciąga .....   
				__________________ J . N . R   | |||||
|     |   | 
|  2013-06-18, 19:26 | #2769 | 
				 | 

haha sorki   nie mogłam się powstrzymać   
				__________________ "Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce. Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia...  Michalinka - ur. 12.02.2013r. | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 19:32 | #2770 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-06 Lokalizacja: To tu, to tam 
				 | 

Jak to było.... "Antonio, fa caldo!" http://www.youtube.com/watch?v=KxuQ0SnYA5k   Ale dziś okropnie, młody cały dzień w pieluszce buszuje  Liwka dzięki za cynk w sprawie oball! Dziedzic przeszczęśliwy   Cytat: 
  Cytat: 
  ) Więc mgiełka jak najbardziej poprawna ! Cytat: 
  oo super.. przydałby mi się jakiś basen - najlepiej własny  ) Dziewczyny jaj sobie nie róbcie z tymi czapkami w takie temperatury... same sobie czapki załóżcie, przecież nawet jak jest lekki wiaterek to nic się nie stanie... a przecież człowiek chłodzi się przez głowę między innymi !! ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A właśnie    klementyna  najlepszego ! kurde młody zjadł przed kolację.. zasnął przy cycku i chyba padł... od tego ciepła pewnie ... 
				__________________ Dziedzic    | |||
|     |   | 
|  2013-06-18, 19:42 | #2771 | |
				 | 

Cytat: 
  a reklama idealna na taką pogodę   
				__________________ "Rączki malutkie, ale chwycą Cię za serce. Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia...  Michalinka - ur. 12.02.2013r. | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 20:34 | #2772 | |
				 | 

no moj spora czesc nawet bez. tak mi szkoda dziecka   Cytat: 
    podrzuce Ci Torreska. moze go zaczarujesz... mokrego jak mysz koscielna. od 19 nie moze zasnac... a zmeczony strasznie.... wlasnie zarzadzilam puszczenie wiatraka w korytarzu, zeby choc troche ruszyl powietrze.... aaaaaa 
				__________________ Fuck the past kiss the future Bono  T. 9.03.2013  O. 3.03.2015 | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 20:46 | #2773 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

O matulko! Jaki skwar! Wyszłam z Filipem o 16 i myślałam, że oboje padniemy...zdecydowanie za cieplo! A skubany wodę średnio chętnie pił... dałam cycusia i było dobrze... nawet mało mu się ulało  Czapki nie zakladam od dawna... moze szybciej mu włoski będą rosnać  na słońce oczywista też go nie wystawiam... Kmagg, piszesz o kp i mm... ja to jednak mam w tym wszystkim szczęście... Filipowi nie robi różnicy co ssie... butla z cycem na zmianę-każde ochoczo wsysa.... Ja od połowy lipca będę się z Fi taplać w basenie  ciekawam czy jak Roszek będzie plywakiem  Byłam dzisiaj spojrzeć jak mi łazienke zrobili... dla mnoe luks  a moja mama skomentowała, że ładnie, ale dziwnie...bo jeszcze nigdzie nie widziała takiej, w takim stylu... no i o to nam chodziło! 
				__________________ Filipek http://www.suwaczki.com/tickers/atdci09kzgx6wyof.png Pchełka http://www.suwaczki.com/tickers/gg64zbmh53p3ubj5.png "Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"  Terry Pratchett | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 20:49 | #2774 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 U was upaly, u mnie jakies ochlodzenie.. Moj maz wcina pizze domowej roboty... a ja sobie odpuszczam, podczas przyrzadzania skubnelam oliwek, kukurydzy, sera i kielbaski.. bo bylo zyczenie ze z mieskiem i kielbaska sie trafila gdzie niegdzie. Maluszek zasnal choc cos dzis lekko marudny byl.. wykapana ide odpoczywac. Kurcze mam chec na zmiane, np wlosow..  i tak kombinuje powaznie. P.S.: Miała któraś z Was takie krwawienia co 2 - 3 tygodnie.. ja mialam 3 tygodnie jakos tak pierwsze ok. 5 dni trwalo.. i dzis sie pojawilo cos..    
				__________________ Dla Ciebie moje serce bije tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło... PAWEŁEK  12.04.2013 R. | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:02 | #2775 | |
				 | 

Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Cytat: 
 A jak, a jak ? 
				__________________ Dziedzic    | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:12 | #2776 | |
				 | 

Cytat: 
      porozwieszałam mokre pieluchy wszędzie, puściłam wiatrak w korytarzu... ależ mi go szkoda... zmęczony, oczka trze, a jak 5 zl... nienawidzę upałów. ma to po mnie... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- właśnie. Jak?! Sorce, ja tam na jakieś foty liczę   
				__________________ Fuck the past kiss the future Bono  T. 9.03.2013  O. 3.03.2015 | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:15 | #2777 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-11 Lokalizacja: Berlin 
				 | 

witamy się po kontroli bioder   wszystko dobrze  u nas też upał uff jak gorąco. jutro idziemy do pediatry na kontrole i się zważyć ale 8kg nie będzie nie ma co  mam tylko nadzieję że dalej dobrze rośnie tylko trochę wolniej. ja mam cieniuteńką czapeczkę dla Florka jak go znosimy do auta i do wózka, żeby mu na móżdżek nie świeciło, potem ściągam. dzisiaj jechał na wizytę w samym body bez rękawów Katrin Holtwickb 
				__________________ | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:24 | #2778 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2003-05 Lokalizacja: Kraków/Wieliczka 
				 | 

Cytat: 
  Widzę, jak się Hania męczy. Chyba rano jest najlepiej, ale my wstajemy zwykle dopiero 9-10, więc już po ptokach. Dzisiaj bylysmy u dr Cyrul na usg jamy brzusznej i jak wracałyśmy po 11tej było juz 37 stopni. W mieszkaniu mam 25-28st, zależy od pomieszczenia. Dzisiaj cały dzien wiatrak chodził a Hania w samej pieluszce była. Klimy w aucie używamy normalnie, temp zwykle 19-20st ustawiam. Zadnych czapek nie zakladam, tylko kapelusz z rondem jak na polu muszę wziąc ją na ręce. Co do cycków to mi niestety kapie, tak po 3-4 godz już się moczę. Zwykle nosze wkladki poza domem i w, bo nawet jak karmię jednym cyckiem to z drugiego kapie więc muszę sie zabezpieczać a nieprzyjemnie jest uczucie mokrej koszulki. Chociaz dzisiaj cały dzien przelaziłam w domu bikini   
				__________________ Nasza kochana córeczka Hania   04.04.2013  Mój BLOG, zapraszam  http://blogagimamy.blogspot.com/ | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:24 | #2779 | |
				 | 

Cytat: 
  eee?   
				__________________ Dziedzic    | |
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2013-06-18, 21:38 | #2780 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-07 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.

Hihi  płytki a`la drewno i białe w ultra drobną kosteczkę... wanna z parawanem i deszczownicą, duże lustro przez ścianę coby powiększyć te 4 mkw i żeby móc ogladac sie na golasa stojac we wannie  Na zdj wyglada ciężkawo-moim zdaniem lepiej na żywo  no i razi ciągły brak drzwi  Dragusia, bzinka - brawo za wizyty i kciuki na jutro! 
				__________________ Filipek http://www.suwaczki.com/tickers/atdci09kzgx6wyof.png Pchełka http://www.suwaczki.com/tickers/gg64zbmh53p3ubj5.png "Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"  Terry Pratchett | 
|     |   | 
|  2013-06-18, 21:58 | #2781 | |
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-11 Lokalizacja: świętokrzyskie 
				 | 

Cytat: 
 co do kupy: to ostatnio pisalam że schizowałam bo była lekko zielona, zapach kwaśny i ze śluzem ale pediatra powiedziała że nie mam co panikować  ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ----------   ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------    
				__________________ 15-07-2006  jestem żona od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html | |
|     |   | 
|  2013-06-18, 22:56 | #2782 | ||||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2012-04 Lokalizacja: duży pokój 
				 | 

Cytat: 
  A oprócz mlaskania i jeszcze takie głośne zasysanie  Tak patrzę, że Wojtuś już ma ładnie kciuk wyjęty... a mój miesiąc starszy ale kciuk ciągle schowany  Czasami tylko otwiera pelną dłoń... ale ten kciuk to ogólnie raczej niechętnie odgina... Cytat: 
 Cytat: 
  Chcialam do końca zużyc pieluchy rozm. 2 (choc od paru dni już widzialam, że 3ki by się przydały) i mały sobie raczył w ostatnią 2kę tak narobić, że przeciekło  ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat: 

__________________ Leonek   | ||||
|     |   | 
|  2013-06-19, 04:27 | #2783 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Cześć! nam się udało wczoraj wyjść o 9:50 i powiem Wam, że oboje byliśmy ubrani na długi rękaw bo z rana było chłodno i ani trochę słońca. nawet troszeczkę pokropił na nas deszczyk. gorąco zrobiło się dopiero po południu ale na szczęście u nas w mieszkaniu było ok 22 stopni więc jeszcze w miarę. KArolowi raczej nie za gorąco bo przy zmianie pieluchy miał gęsią skórkę Za to dziś będzie ukrop bo już słońce daje po oczach Cytat: 
  no a jakże by inaczej  u nas tylko na ogrzewanie zbierają Cytat: 
  ale pewnie i im ściemnieją super  a my dziś idziemy na szczepienie 
				__________________ 09.03.13   | ||
|     |   | 
|  2013-06-19, 04:51 | #2784 | ||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
 pochwal się focią  Klementynko - wszystkiego naj   co do czapek, to my mamy bandamkę i kapelusiki w razie jakbym go nosiła na rękach na działce, a tak to bez czapki i w samym pampersie, jak troszku się ochłodzi to jest w rampersie Upał straszliwy, wczoraj siedzieliśmy na działce z moimi rodzicami. Tż ma teraz beznadziejne zmiany od 10:30 do 18:30 więc jestem sama z dzieciakami  Wczoraj zrobiłam Julce wagary i o 9:00 poszliśmy na działkę. Pół dnia przesiedziałam w basenie z Julą  )) ale się opaliłam hehe Moja mama zmoczyła Misiowi nóżkę w basenie, to tak się rozpłakał żałośnie, że szok, on musi koniecznie mieć ciepłą wodę, bo inaczej nie ma przebacz  A dziś Misio wstał o 5:11  przebrałam go i nakarmiłam, teraz liczę że zaśnie, bo chcę jeszcze przespać się godzinkę   
				__________________ Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz  | ||
|     |   | 
|  2013-06-19, 05:16 | #2785 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-09 
				 | 

Dzieki laski jeszcze raz za zyczonka...z okazji postarzenia sie wciagnełam wczoraj pizze  Ale nie wiem czy ja sie odzwyczaiłam, czy taka niedobra był po prostu...;p Coś moderny ostatnio nie widać, a i strippi-myslałam ostanio o Tobie, czy nas nie porzuciłaś na rzecz parzystokopytnych  ale jesteś  u nas wczoraj rano chłodno było, po południu duszno a dzis od 4 słonko swieci...a ja chyba znow mam kryzys laktacyjny, bo mleka cos maławo...wieczorem musze odmrażać zapasy.Albo organizm sie przestawił bo Kacper mniej jadł ostatnio?Zaczełam stymulować lakatatorem, to może rozhulam troche  Ze skrajności w skrajnośc...albo mokra koszulka i przesciradło, albo sahara...A my się dzis obudzilismy tylko raz o 3.00 ale cos wczoraj było w powietzu bo u nas z zaśnieciem tez wczoraj były cyrki...W koncu ja poszłam na pierwszy po porodzie jogging  a tż jakoś gu ululał  teraz wstał Kacper 3 razy smoknął i zacząłsię wiercić i stkęac wiec dałam go na brzuchal i zasnął...szkoda tylko, ze na moim miejscu w łózku;p Wiec cóż biedny żuczek przyszłam tutaj, bo szkoda mi go budzic, on tak mało spi na brzuchu. Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-06-19 o 05:21 | 
|     |   | 
|  2013-06-19, 05:54 | #2786 | |||||||
| Zakorzenienie | 

mój to samo   Cytat: 
  dobre dobre   Cytat: 
 Misio śpi pod czereśnią w cieniu, albo obok oczka wodnego ( też w cieniu) Ale wczoraj u nas w cieniu było +35' i spał 3 razy po 30min. Dziś zostajemy w domu, bo temp taka sama, ale dam go na balkon. Mamy tam parasol i plus mieszkania na 9 piętrze, bo wieje lekko, więc nakładam kapelusik, owijam w tetrę i śpi po 2 godzinki  Cytat: 
 a za ciasto  Cytat: 
  zaraz jak otworzą biedrę to polecę szybko i zobaczę, ale już na początku nie było   Cytat: 
  dla tż no i cudny Roszek   Ja kupiłam mojemu taką gąbkę co się wkłada malucha na nią i wczoraj nalałam mu dużo wody  pluskał się super, ale ściany i podłoga pływały  Cytat: 
  za czytanie super maluch! śliczny Kacperek  kurcze muszę nabyć tego oballa Cytat: 
  za USG mózgu a jeśli chcesz ruszyć wagę, to polecam ćwiczyć z Ewą ja jem zdrowo, ale jem normalnie, nie chodzę głodna, do tego praktycznie codziennie! jem coś słodkiego  a i tak chudnę teraz w 2 tygodnie spadły mi 2 kg  Teraz na działce jak pływam w basenie to przez 45min robię ćwiczenia w wodzie  Do tego codziennie ćwiczę na moim stepperze 30min i mam pas wibrujący i używam praktycznie codziennie po godzince. 
				__________________ Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz  | |||||||
|     |   | 
|  2013-06-19, 07:29 | #2787 | |||||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Świdnik 
				 | 

hej  u nas na dworze dziś słoneczko i ciepełko ale w domu mamy zawsze temperaturę odpowiednią  Cytat: 
  za 2 miesiace ja czapeczki do wózka nie wkładam tak cwaniara pedałuje że ledwo za nią nadąrzałam  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
   Cytat: 

__________________ Ten znalazł swoje miejsce na ziemi, kto znalazł miejsce w sercu drugiego człowieka  05.07.2008   http://www.suwaczek.pl/cache/ec6d661a82.png K  http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png W  http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png | |||||
|     |   | 
|  2013-06-19, 07:56 | #2788 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
   lub od rana do wieczora na działce u rodziców, bo tam basen mamy rozłożony  hehe 
				__________________ Wielu ludzi powie Ci, że nie dasz rady, a Ty po prostu odwróć się i powiedz - no to patrz  | |
|     |   | 
|  2013-06-19, 07:57 | #2789 | ||
				 | 

Cytat: 
  A zapomniałam Ci napisać, jak pisałaś że TŻ wkręcony totalnie w mieszkanie, że tak to już jest z chłopakami że sama wiesz zadaniowi są i pewno bidny za bardzo się wkręcił, a on nie wie o co chodzi bo przecież remontuje dla Was, a nie siedzi z kolegami na piwku... brak podzielności uwagi u chłopów bywa jednak uciążliwy   I jak forma ? Cytat: 
  A jaki macie strippi ten basen ? Może bym o czymś takim pomyślała do mojej Mamy... 
				__________________ Dziedzic    | ||
|     |   | 
|  2013-06-19, 08:07 | #2790 | |
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Kęty 
				 | 

Witam Znów upał  Cytat: 
   prosimy o focie. Mam jeszcze jedną łazienkę do wykończenia, tylko czasu, pieniędzy i pomysłu mi trzeba. 
				__________________  Kinga 22-02-2013 Maciek  12-08-1997 | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:41.

i  jeszcze dentystka nie zdążyła nic powiedzieć wydukałam tylko: aaa ząb, nie nie boli
  i  jeszcze dentystka nie zdążyła nic powiedzieć wydukałam tylko: aaa ząb, nie nie boli