![]() |
#2761 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
już nie
![]() ![]() powiem wam chociaż nie wiem czy sie chwalić bo się znów popsuje ![]() ![]() ![]() dobra idziemy z Julką na rower będę biec za nią może schudnę ![]()
![]() |
#2762 |
Raczkowanie
|
Witam się z Wami.
Może mnie jeszcze pamiętacie. Czytam Was non stop - no może kilka stron opuściłam, bo czasami robicie tu taka produkcję, że trudno nadrobić. Łatwo u mnie nie ma ![]() Chciałam się tylko z Wami podzielić wiadomościami o moim Maksiu. Dzisiaj dokładnie kończymy 2 miesiące ![]() ![]() ![]() Niestety już od jakiś 2 tygodni karmimy się tylko mm ![]() Chyba niestety Synuś nie tolerował mojego pokarmu (jak coś takiego istnieje) najpierw na moim bardzo mało przybierał, albo wcale ![]() W czwartek idziemy na kontrol wagi to zobaczymy ile na tym mm przybrał. Pisałyście o brudach miedzy paluszkami - otóż mój ma to samo - co dzień czyszczę i co dzień wynajduje tam brudek i kłaczki. Dziewczyny zakładacie czapeczki na pole swoim dzieciakom ?? ja zakładam taką cienką ale w wózku mam wrażenie że się w niej poci - więc czy zakładać czy nie zakładać ?? I jeszcze jedno pytanie do mamuś karmiących mm - czy kupki waszych pociech też tak mocno "pachną" ??? i jakiego są koloru ?? Zmykam na razie bo u mnie za oknem istny armagedon - zaraz pewnie neta mi wyłączy :/ Pozdrawiamy Was z Maksiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2763 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2764 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() i co Julka zagwarantowala marszobiegi??? Cytat:
![]() ![]() ![]() nie zakladalam jak bylo chlodno, teraz tym bardziej nie wloze mu czapy. gdybym musiala wyjac na sloncu, to mam kaszkiecik lekki w torbie... Ja sie zastanawiam jak go ochlodzic czyt. jak mu ulzyc podczas upalow... co myslicie o wodzie termalnej? a o kapieli w poludnie?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2765 |
Zakorzenienie
|
uffff ale dzisiaj zar ! wrocilismy z basenu , dzisiaj skorzystałam z "okienka"na basenie pomiedzy zajeciami i poszłam tez z Roszkiem popływac
![]() ![]() ![]() wygłodzony był po pływaniu tak ze szok ...a potem padł ,przespał cały basen Kuby a jak Ninka pływała to Roch bawił sie obalem . ide nadrabiac ....
![]() |
#2766 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:55 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2767 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Pamiętamy Was. ![]() ![]() Ja na słoneczko i cień zakładam kapelusik, do wózka nic. ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Cytat:
Świetne pomysły ![]()
![]() |
![]() |
#2768 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do historii z "zatruciem" to całe szczęscie ze wy sie nie dostaliscie tego wirusa .no ale biedna ta mała i ta w ciązy .... ooooo to ogromna !!! Cytat:
![]() zbija sie od 38 . KLEMENTYNA wszystkiego naj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do czapeczki to tak jak reszta dziewczyn - do wózka nie zakładam . musisz sie skupiac na negatywach ??? ![]() ![]() strój sie rozciąga ..... ![]()
![]() |
![]() |
#2769 |
Wtajemniczenie
|
haha sorki
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2770 | |||
Wtajemniczenie
|
Jak to było....
"Antonio, fa caldo!" http://www.youtube.com/watch?v=KxuQ0SnYA5k ![]() ![]() Ale dziś okropnie, młody cały dzień w pieluszce buszuje ![]() Liwka dzięki za cynk w sprawie oball! Dziedzic przeszczęśliwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Więc mgiełka jak najbardziej poprawna ! Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny jaj sobie nie róbcie z tymi czapkami w takie temperatury... same sobie czapki załóżcie, przecież nawet jak jest lekki wiaterek to nic się nie stanie... a przecież człowiek chłodzi się przez głowę między innymi !! ---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- A właśnie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2771 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a reklama idealna na taką pogodę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2772 | |
Zakorzenienie
|
no moj spora czesc nawet bez. tak mi szkoda dziecka
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wlasnie zarzadzilam puszczenie wiatraka w korytarzu, zeby choc troche ruszyl powietrze.... aaaaaa
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2773 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
O matulko! Jaki skwar!
Wyszłam z Filipem o 16 i myślałam, że oboje padniemy...zdecydowanie za cieplo! A skubany wodę średnio chętnie pił... dałam cycusia i było dobrze... nawet mało mu się ulało ![]() Czapki nie zakladam od dawna... moze szybciej mu włoski będą rosnać ![]() Kmagg, piszesz o kp i mm... ja to jednak mam w tym wszystkim szczęście... Filipowi nie robi różnicy co ssie... butla z cycem na zmianę-każde ochoczo wsysa.... Ja od połowy lipca będę się z Fi taplać w basenie ![]() ![]() Byłam dzisiaj spojrzeć jak mi łazienke zrobili... dla mnoe luks ![]()
![]() |
![]() |
#2774 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
U was upaly, u mnie jakies ochlodzenie.. Moj maz wcina pizze domowej roboty... a ja sobie odpuszczam, podczas przyrzadzania skubnelam oliwek, kukurydzy, sera i kielbaski.. bo bylo zyczenie ze z mieskiem i kielbaska sie trafila gdzie niegdzie. Maluszek zasnal choc cos dzis lekko marudny byl.. wykapana ide odpoczywac. Kurcze mam chec na zmiane, np wlosow.. ![]() P.S.: Miała któraś z Was takie krwawienia co 2 - 3 tygodnie.. ja mialam 3 tygodnie jakos tak pierwsze ok. 5 dni trwalo.. i dzis sie pojawilo cos.. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2775 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
A jak, a jak ?
![]() |
![]() |
#2776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() porozwieszałam mokre pieluchy wszędzie, puściłam wiatrak w korytarzu... ależ mi go szkoda... zmęczony, oczka trze, a jak 5 zl... nienawidzę upałów. ma to po mnie... ---------- Dopisano o 22:12 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- właśnie. Jak?! Sorce, ja tam na jakieś foty liczę ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2777 |
Zakorzenienie
|
witamy się po kontroli bioder
![]() wszystko dobrze ![]() u nas też upał uff jak gorąco. jutro idziemy do pediatry na kontrole i się zważyć ale 8kg nie będzie nie ma co ![]() mam tylko nadzieję że dalej dobrze rośnie tylko trochę wolniej. ja mam cieniuteńką czapeczkę dla Florka jak go znosimy do auta i do wózka, żeby mu na móżdżek nie świeciło, potem ściągam. dzisiaj jechał na wizytę w samym body bez rękawów Katrin Holtwickb
![]() |
#2778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj bylysmy u dr Cyrul na usg jamy brzusznej i jak wracałyśmy po 11tej było juz 37 stopni. W mieszkaniu mam 25-28st, zależy od pomieszczenia. Dzisiaj cały dzien wiatrak chodził a Hania w samej pieluszce była. Klimy w aucie używamy normalnie, temp zwykle 19-20st ustawiam. Zadnych czapek nie zakladam, tylko kapelusz z rondem jak na polu muszę wziąc ją na ręce. Co do cycków to mi niestety kapie, tak po 3-4 godz już się moczę. Zwykle nosze wkladki poza domem i w, bo nawet jak karmię jednym cyckiem to z drugiego kapie więc muszę sie zabezpieczać a nieprzyjemnie jest uczucie mokrej koszulki. Chociaz dzisiaj cały dzien przelaziłam w domu bikini ![]()
![]() |
![]() |
#2779 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() eee? ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2780 |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Hihi ![]() ![]() Na zdj wyglada ciężkawo-moim zdaniem lepiej na żywo ![]() ![]() Dragusia, bzinka - brawo za wizyty i kciuki na jutro!
![]() |
![]() |
#2781 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
co do kupy: to ostatnio pisalam że schizowałam bo była lekko zielona, zapach kwaśny i ze śluzem ale pediatra powiedziała że nie mam co panikować ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2782 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2783 | ||
Zadomowienie
|
Cześć!
nam się udało wczoraj wyjść o 9:50 i powiem Wam, że oboje byliśmy ubrani na długi rękaw bo z rana było chłodno i ani trochę słońca. nawet troszeczkę pokropił na nas deszczyk. gorąco zrobiło się dopiero po południu ale na szczęście u nas w mieszkaniu było ok 22 stopni więc jeszcze w miarę. KArolowi raczej nie za gorąco bo przy zmianie pieluchy miał gęsią skórkę Za to dziś będzie ukrop bo już słońce daje po oczach Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() super ![]() a my dziś idziemy na szczepienie
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
pochwal się focią ![]() Klementynko - wszystkiego naj ![]() co do czapek, to my mamy bandamkę i kapelusiki w razie jakbym go nosiła na rękach na działce, a tak to bez czapki i w samym pampersie, jak troszku się ochłodzi to jest w rampersie Upał straszliwy, wczoraj siedzieliśmy na działce z moimi rodzicami. Tż ma teraz beznadziejne zmiany od 10:30 do 18:30 więc jestem sama z dzieciakami ![]() Wczoraj zrobiłam Julce wagary i o 9:00 poszliśmy na działkę. Pół dnia przesiedziałam w basenie z Julą ![]() Moja mama zmoczyła Misiowi nóżkę w basenie, to tak się rozpłakał żałośnie, że szok, on musi koniecznie mieć ciepłą wodę, bo inaczej nie ma przebacz ![]() A dziś Misio wstał o 5:11 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2785 |
Zakorzenienie
|
Dzieki laski jeszcze raz za zyczonka...z okazji postarzenia sie wciagnełam wczoraj pizze
![]() Coś moderny ostatnio nie widać, a i strippi-myslałam ostanio o Tobie, czy nas nie porzuciłaś na rzecz parzystokopytnych ![]() ![]() u nas wczoraj rano chłodno było, po południu duszno a dzis od 4 słonko swieci...a ja chyba znow mam kryzys laktacyjny, bo mleka cos maławo...wieczorem musze odmrażać zapasy.Albo organizm sie przestawił bo Kacper mniej jadł ostatnio?Zaczełam stymulować lakatatorem, to może rozhulam troche ![]() ![]() ![]() Edytowane przez klementyna1 Czas edycji: 2013-06-19 o 05:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2786 | |||||||
Zakorzenienie
|
mój to samo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Misio śpi pod czereśnią w cieniu, albo obok oczka wodnego ( też w cieniu) Ale wczoraj u nas w cieniu było +35' i spał 3 razy po 30min. Dziś zostajemy w domu, bo temp taka sama, ale dam go na balkon. Mamy tam parasol i plus mieszkania na 9 piętrze, bo wieje lekko, więc nakładam kapelusik, owijam w tetrę i śpi po 2 godzinki ![]() Cytat:
a za ciasto ![]() Cytat:
![]() zaraz jak otworzą biedrę to polecę szybko i zobaczę, ale już na początku nie było ![]() Cytat:
![]() no i cudny Roszek ![]() Ja kupiłam mojemu taką gąbkę co się wkłada malucha na nią i wczoraj nalałam mu dużo wody ![]() ![]() Cytat:
![]() super maluch! śliczny Kacperek ![]() kurcze muszę nabyć tego oballa Cytat:
![]() a jeśli chcesz ruszyć wagę, to polecam ćwiczyć z Ewą ja jem zdrowo, ale jem normalnie, nie chodzę głodna, do tego praktycznie codziennie! jem coś słodkiego ![]() teraz w 2 tygodnie spadły mi 2 kg ![]() Teraz na działce jak pływam w basenie to przez 45min robię ćwiczenia w wodzie ![]() Do tego codziennie ćwiczę na moim stepperze 30min i mam pas wibrujący i używam praktycznie codziennie po godzince.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2787 | |||||
Zakorzenienie
|
hej
![]() u nas na dworze dziś słoneczko i ciepełko ale w domu mamy zawsze temperaturę odpowiednią ![]() Cytat:
![]() ja czapeczki do wózka nie wkładam tak cwaniara pedałuje że ledwo za nią nadąrzałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#2788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lub od rana do wieczora na działce u rodziców, bo tam basen mamy rozłożony ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2789 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A zapomniałam Ci napisać, jak pisałaś że TŻ wkręcony totalnie w mieszkanie, że tak to już jest z chłopakami że sama wiesz zadaniowi są i pewno bidny za bardzo się wkręcił, a on nie wie o co chodzi bo przecież remontuje dla Was, a nie siedzi z kolegami na piwku... brak podzielności uwagi u chłopów bywa jednak uciążliwy ![]() ![]() Cytat:
![]() A jaki macie strippi ten basen ? Może bym o czymś takim pomyślała do mojej Mamy...
![]() |
![]() |
#2790 | |
Zadomowienie
|
Witam
Znów upał ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.