|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() Popatrz sobie, jak u mnie wychodzi. Robiłam nią kilka razy i za każdym razem kolor bardziej mi się podobał, ale za nic w świecie żadna farba nie chce mi wyjść biało ![]() ![]()
![]() |
#1682 |
Zadomowienie
|
nie wytrzymałam i zrobiłam wczoraj o 12:00 w nocy
![]() niestety farba gryzła mnie w skore, ale jest jeden duży plus włosy takie jak przed, nic a nic nie zniszczyła no i liczyłam na ciut większe przyciemnienie, ale to następnym razem.. INEBRYA 9.0 poza tym mam mega stres, od 2 lat pracowalam jako kasjer w markecie ''Stokrotka'', a od 1 lipca zaczynam prace jako zastepca kierownika, wiecej obowiazkow, odpowiedzialnosc..boje sie jak to bedzie, ale nie mozna stac w miejscu ![]() Edytowane przez Skarb90 Czas edycji: 2013-06-19 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1683 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym chciała synka jeszcze ![]() Cytat:
![]() brzuszek piękny ![]() ![]() Cytat:
![]() Moja koleżanka też urodziła miesiac wczesniej- i to syna, chociaz 3 lekarzy stwierdziło, że bedzie córka- rozowa wyprawka, rozowe prezenty, Natalka miała byc... i ważył chłop 3300, wiec jak na miesiac szybciej to klocek spory ![]()
![]() |
#1684 |
Zadomowienie
|
i w słońcu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1685 | |
Rozeznanie
|
Cześć blondasy
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ślicznie wyszło ![]() ![]()
![]() |
#1686 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo podobnie, fakt ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1687 | |||
Zakorzenienie
|
Naraya plus
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja jak narazie czuję się dobrze, więc może te tabletki będą dla mnie idealne ![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki za pracę na nowym stanowisku ![]() ![]() Ja mam synka ale marzy mi się córa do pary ![]() Cytat:
![]() No proszę, ja czekam do piątku i zamawiam albo lity-sandały albo szpilki ze szpicem ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1688 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1689 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() u mnie też upał, ale u mnie już od dawna, zresztą pisałam Wam, że jak u Was padało to u mnie była najczęściej ładna pogoda i nie mogłam narzekać ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
wczoraj jakbym mogla to bym klaskała uszami ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1691 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no i gratuluje awansu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#1692 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1693 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1694 |
Zakorzenienie
|
Kitka, ja rodziłam w czerwcu i wyprawke skompletowałam w beżu i bieli
![]() Teoretycznie byłam pewna,że bede miec corke, ale.. zawsze moze sie cos wydarzyc hehe ![]()
#1695 |
Zakorzenienie
|
Skarb90 ślicznie wyszło, jestem prawie zdecydowana na tę farbę, tyle, że jaśniejszą
![]() Exclusivee weź pierwsze opakowanie tak jak producent zaleca czyli systemem 24-dniowym + 4 dni przerwy, te 4 białe tabletki nie mają najmniejszego znaczenia, nie szkodzą, ani niczego nie dają, pomagają tylko zapominalskim i zakręconym, ja bym sobie placebo darowała, lepiej się sprawdza aplikacja na telefon, mam i sobie bardzo chwalę Można też je brać w systemie 21 +7 dni przerwy, a pozostałe 4 aktywne tabletki zostawić sobie na rezerwę (biegunka, wymioty), ale radziłabym jednak najpierw ten system 24+4. U wielu kobiet takie dłuższe branie tabletek w "cyklu" jest bardziej korzystne -lepiej znoszą przerwę: mniejsze wahania nastroju, mniejsze ryzyko bólu głowy związane ze spadkiem hormonów, zwykle mniej krwawienia i bólu z tym związanego Jak nie będziesz zadowolona z systemu 24+4 dni przerwy, to spróbuj 21+7, ale może będzie ok ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-06-19 o 14:20 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1696 |
Przyczajenie
|
witam wszystkich cieplutko
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- oj i najwazniejsze czy starczy mi jedna farba na moje wloski mam cienkie za ramiona chociaz p fryzjerka ktora mi nakladala ostatnio farbe na sam odrost powiedziala ze cala zuzyla ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- czesc nowa kumpelo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i nie liczcie ze bedzie jasniej jak max o pol tonu do tonu. poza tym ta obecna farba i tak by sie lekko zmyla i zjasniala. Cytat:
30ml 11.21 + 30ml 11.11 + 120ml oksy 9% albo 60ml 11.11 + 120ml oksy 9% itp. zalezy od tego jak geste masz wlosy i od fryz co ci naklada- moze wez sobie 2 tubki na wszelki wypadek i rozrabiajcie 2 kolory po pol i dorabiac farby w trakcie- wtedy sie nie zmarnuje ![]() odswiezasz kolor przez malaks- jak juz odrost rozjasniony na swiezo, to na koniec polewasz ta farbe wodaz kranu, masujesz to jak szampon po calych wlosach, trzymasz z 5 minut i zmywasz. gotowe. powiem wam ze umylam wlosy pierwszy raz szamponem garnier doux tym do farbowanych zurawina i olejek arganowy i jest WOW ![]() mam lepszy szampon do farbowanych niz lubiany czerwony loreal ![]() ( ostatnio mnie po nim glowa swedzi ![]() oby mnie tylko swedziocha nie dopadla i mam nowy szamponowy hit ![]() kylie a jak tam dove do farbowanych?
![]() |
#1698 | |
Zakorzenienie
|
Byłam dzisiaj 2h na dworze i aż mnie głowa boli teraz
![]() ![]() yesss ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziękuję za wypowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1699 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- [QUOTE=blond bunny;41395243]lepiej dac im chwilke na oddech.. no i nie liczcie ze bedzie jasniej jak max o pol tonu do tonu. poza tym ta obecna farba i tak by sie lekko zmyla i zjasniala. pisalam ci na blogu- nawet jak jedna robicie to oksy 2x wiecej np. 30ml 11.21 + 30ml 11.11 + 120ml oksy 9% albo 60ml 11.11 + 120ml oksy 9% itp. zalezy od tego jak geste masz wlosy i od fryz co ci naklada- moze wez sobie 2 tubki na wszelki wypadek i rozrabiajcie 2 kolory po pol i dorabiac farby w trakcie- wtedy sie nie zmarnuje ![]() odswiezasz kolor przez malaks- jak juz odrost rozjasniony na swiezo, to na koniec polewasz ta farbe wodaz kranu, masujesz to jak szampon po calych wlosach, trzymasz z 5 minut i zmywasz. gotowe. powiem wam ze umylam wlosy pierwszy raz szamponem garnier doux tym do farbowanych zurawina i olejek arganowy i jest WOW ![]() mam lepszy szampon do farbowanych niz lubiany czerwony loreal ![]() ( ostatnio mnie po nim glowa swedzi ![]() oby mnie tylko swedziocha nie dopadla i mam nowy szamponowy hit ![]() kylie a jak tam dove do farbowanych?[/Q ok bunny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1700 |
Zakorzenienie
|
Ja tak na szybko wpadam, bo mam dzis troche na glowie
![]() Bunny bardzo sobie chwale ten Dove, podpasowal mi jak zaden inny do farbowancow. Skora nie swedzi, a wlosy sa mieciutkie. Moze to sie wyda dziwne ale mam wrazenie ,że wlosy po nim sa takie "rozswietlone" ![]() Musze sobie kupic jakas odzywke do mycia... ![]() Króliczku poradz cos ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1701 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=ilon77;41398062]ok ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
Cytat:
to samo jest po garnierze doux i czerwonym lorealu. ale juz np po isanie i joannie tego nie ma ;/ polece joanne naturia mak albo len, albo np tego mojego revlonka jak gdzies dostaniesz... mozesz tez probowac np mrs potters ale u mnie byl przyklap. sorki za byki mam nowa klawiature ![]() ![]() ![]() odebralam obraczki ![]()
![]() |
#1702 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() o to super ![]() czy mogłabym Cię prosic o to co ostatnio pisałam na PW ? ![]() ![]() ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1703 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Do mycia jakiś czas temu poleciłabym kauflandowe, ale ostatnio ich ceny podskoczyły z niecałych 3 na prawie 5 zł, zdzierstwo, bo są strasznie lejące ![]() Cytat:
![]() ![]() Widziałam Twoje letnie fryzury, też dostaję szału w rozpuszczonych w takie upały, nie wiem jak dziewczyny mogą to wytrzymywać ![]() Zwykle w upały czeszę się w -byle jakiego koka: zbieram włosy jak do niskiego kucyka, okręcam wokół osi i zawijam w ślimaka, na to jakaś gumka/frotka. Nie wygląda pięknie jak koki modelek, ale jest wygodny i nie boli mnie głowa jak z tych wysokich koków -nieśmiertelny warkocz ![]() ![]() ![]() Edytowane przez truskawkowawiosna Czas edycji: 2013-06-19 o 22:33 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1704 |
Zakorzenienie
|
Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Laskiiii nie narzekajcie na upały, dopiero co stękałyście na deszcz i zimno
![]() ![]() Asiu uważam uważam na upały, chodzę wszędzie z butla wody i w kapelusiku ![]() Bunny i jak obrączki? W końcu dopasowane idealnie? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1705 |
Zadomowienie
|
#1706 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ale ten do farbowanych ![]() ![]() ![]() podobaja mi sie te warkocze, jedyne co mnie mierzi to ze po rozpleceniu im wiecej splotow tym bardziej falowane wlosy ![]() co do koka owinietego wokol siebie i tylko gumka- nawet kilka gumek mi go nei trzyma ![]() ![]() ![]() teraz widze roznice rozjasniacz-farba u siebie, wlosy sa zbyt zdrowe, zbyt sliskie, i dlugie, geste... i ciezko je ujarzmic ;/ jaka masz pollene? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ale nie popuszcze im- obsmaruje ich rowno! wrr.
![]() |
#1707 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ehh biedna nie dość że z kiecką miałaś problemy przez allegro to teraz jeszcze z obrączkami. Dużo stresów i nerwów musi cię to wszystko kosztować...ale na pewno ze wszystkim zdążysz i ślub będzie cudowny ![]() Ja od wczoraj mam szynszylaka ![]() ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-06-20 o 12:09 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1708 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z sukienka to jeszcze nie koniec, wciaz czekam na decyzje o zwrocie i kase ![]() pokaz fotke szynszyli ![]() co robila w nocy??? ![]()
![]() |
#1709 |
Zakorzenienie
|
bunny- dużo stresu kosztuje Cie przygotowanie tego ślubu
![]() szkoda niestety,że nasze szczescie w tym sdniu musi zalezeec az od tylu osob Ale finalnie w ten wazny dla Was dzien wszystko bedzie dobrze ![]() A jak czesto mozna stosowac taki szampon do farbowanych?
#1710 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no kosztuje nerwy niestety ;/ na szczescie alkohol i tort juz z gorki ![]() jeszcze sukienka ale to do sierpnia ma byc gotowa dopiero...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.