Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013, cz.16! - Strona 152 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł części 17 Mam lipcowo- sierpniowych?
Mamusie lipcowo- sierpniowe 2013, cz.17 ! 0 0%
Lekki poród i po krzyku, mleko piję łyk po łyku- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Ciężki poród, ból i krzyki, mamy mleczka pierwsze łyki- Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 1 1,56%
Rozpakowywanie rozpoczęte!-mamy lipcowo-sierpniowe 2013,cz.17! 9 14,06%
Wiele bólu, łez i wzruszeń wynagrodzi nam maluszek-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! 16 25,00%
Pierwsze maluszki już przywitane, a jeszcze nie wszystkie torby spakowane!-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 4 6,25%
Pierwsze maluszki oklaskujemy i w popłochu torby pakujemy-Mamy VII-VIII 2013,cz.17! 13 20,31%
Nasze dzieciaczki chcą być czerwcowe,bierze już nawet mamy lipcowe!-Mamy VII-VIII 2013, cz.17! 6 9,38%
Coraz niżej nasze brzuchy, już wychodzą z nich maluchy!-Mamusie VII-VIII 2013 cz.17! 5 7,81%
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-21, 13:51   #4531
stokrotka24
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Dzień dobry
OLIATH kochana gratuluję:jup i: witamy Lilo na świecie, ale miałaś szybki porodzik

Perse trzymam kciuki za cc to dzisiaj będziesz tulić już Arturka, cudnie
Malinko biedulko mam nadzieję, że się w końcu ruszy u Ciebie
Neni gratuluje umowy męża i kasy z ubezpieczenia

resztę zaraz nadrobię jak dam rade bo to dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień. Pierwszy raz w ciąży tak źle się czuję, duszno mi niesamowicie a u nas dzisisja po burzy wg innych jest czym oddychać, słabo mi się robiło co chwilę jak byłam na zakupach, wątroba coś mnie pobolewa, mdli mnie, ciężko mi powietrze złapać, ogólnie do du..y się czuję

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:53   #4532
enlevee
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez aremalgos Pokaż wiadomość
mam nadzieje że cos z tego wyszło z tym ze to zdjęcie z początku czerwca, bardziej aktualnego nie mam
Ślicznie wyglądasz

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Pisałam Wam ostatnio, że mój mąż dostał w końcu umowę o pracę i właśnie zadzwonił koleś od ubezpieczeń i okazało się, że dostanie też 1200 zł za urodzenie dziecka
Ale super ekstra

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Ja tez

bylam w biedrze i co?3osoby mnie zaczepily jeden pan znajomy dwoch starszych nie w tym jeden co kosi trawe i mowi "ooooo beda blizniaki"... drugi mowi "no jest Pani pewna ze tam jest jrdno dzircko"?a sasiad mowi "ale brzuch napewno jrdno dzircko?" po czym jeden pan znajomy mowi "jeszcze sie pani toczy?bidulka"(ale on jedt starszy i bardzo fajny kulturalny z racji praktyk na osiedlu u nas go poznalam i tak zostalo zone ma chora itp a wiecznie usmiechniety,jakby mi powiedzial ze jestem gruba brzydka itp to tez bym sie na niego nie obrazilaale na szczescie mowi ze ladnie wygladam hahaha sasiad mlody pod klatka mowi "jeszcze nosisz ta kuleczke" sasiadka w windzie "ale ci musi byc goraco dajesz rade?"

no i wyjdz czlowieku do biedrobki to sir nasluchasz hahahahahahaha
hahahah

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Okazuje się, że mąż nie zapomniał. Ale ma od wczoraj jakiegoś focha więc nie gadamy. Niestety nie wytrzymałam i spokojnie go zapytałam czy pamięta. Mówi, że tak i, że w pon musi gdzieś jechać coś załatwić to razem w 3 pojedziemy i spędzimy dzień rocznicowo! Ciekawe. A 5 lat to papierowa rocznica chyba?
Najważniejsze, że nie zapomniał Meluś! pewnie szykuje jakąś niespodziankę!
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:53   #4533
magolina
Wtajemniczenie

Cytat:
Oj dziewczyny kilkanaście kg w tą czy w tą co to takiego. Nie narzekajcie, bo potem tego szczęścia co nas czeka nie da się zważyć czy zmierzyć.
Święta prawda

Dla tych które nie widziały Prokopia w akcji

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...owa,91343.html

Edytowane przez magolina
Czas edycji: 2013-06-21 o 13:59
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:53   #4534
tysia222
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

Ja mam dzis dola..mam tak dosyc tej ciazy juz i marze zeby sie Hanka w końcu wyklula..jest mi goraco milion razy bardziej niz zwykle, przytyłam 17kg, czuje sie i wygladam jak wieloryb.
Chcialam sobie ubrac spodnice, która zawsze byla za duża to teraz mi sie w kolanach zatrzymala :banghead:
Mam wielką d.upe, cellulit wszędzie i walki tłuszczu pod pachami, które wygladaja jak dodatkowe cycki
Jutro pewnie pójdziemy na dzialke z siostra tz i chętnie bym sie wykapalam w basenie, ale ciekawe jak mam sie przy nich rozebrać. . Stopy i rece mam jak serdelki...
To witaj w klubie Ja też ostatnio mam takie odczucia, dodałabym od siebie jeszcze rozstępy
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:53   #4535
jakierka
Zadomowienie

Elaine, bardzo fajny kacik dla Igorka i super, ze TZ tak sie angazuje w jego dekorowaniu

Kayka, gratuluje coruni Jak planujecie dac Jej na imie?

Mela, wszystkiego dobrego dla Ciebie i meza na kolejne szczesliwe lata

Jestem daleko w tyle i pewnie juz Malinka urodzila, ale ja wole czytac od tylu, bo takie napiecie sie tworzy zanim dojdzie sie do finiszu
Stary 2013-06-21, 13:53   #4536
Neni1984
Zakorzenienie

Mela 5ta jest drewniana niby
http://www.kwiatyzgorzelec.com/cieka...ocznice-slubu/
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 13:57   #4537
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
chyba cię rozumiem, jad od kilku dni mam takie uczucie jakby mi dziecko na Kape napierało, ale to chyba niemozliwe termin mam za ponad 6 tygodni. Czy możliwe?
Ja już z rana o tym pisałam, że właśnie mam też takie odczucia ale nikt niestety się nie wypowiedział w tej kwestii Ja jestem w 34 tc i też czuje czasem takie napieranie, a czasem mam wrażenie, że Mały sobie rączką gmera w pochwie
Stary 2013-06-21, 13:58   #4538
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Ja tez

bylam w biedrze i co?3osoby mnie zaczepily jeden pan znajomy dwoch starszych nie w tym jeden co kosi trawe i mowi "ooooo beda blizniaki"... drugi mowi "no jest Pani pewna ze tam jest jrdno dzircko"?a sasiad mowi "ale brzuch napewno jrdno dzircko?" po czym jeden pan znajomy mowi "jeszcze sie pani toczy?bidulka"(ale on jedt starszy i bardzo fajny kulturalny z racji praktyk na osiedlu u nas go poznalam i tak zostalo zone ma chora itp a wiecznie usmiechniety,jakby mi powiedzial ze jestem gruba brzydka itp to tez bym sie na niego nie obrazilaale na szczescie mowi ze ladnie wygladam hahaha sasiad mlody pod klatka mowi "jeszcze nosisz ta kuleczke" sasiadka w windzie "ale ci musi byc goraco dajesz rade?"

no i wyjdz czlowieku do biedrobki to sir nasluchasz hahahahahahaha
też mam czasami taki dzień, że każdy zaczepia

Cytat:
Oj dziewczyny kilkanaście kg w tą czy w tą co to takiego. Nie narzekajcie, bo potem tego szczęścia co nas czeka nie da się zważyć czy zmierzyć.
oj masz rację wszystkiego najlepszego z powodu rocznicy
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
to musiałaś miec niezłe przeczyszczenia

Teraz juz mam 19kg na plusie i czuje sie czasem winna, bo nie mogłam chodzic, nic robic, tylko leżałam i kg sie odkładały no ale gdybym chodziła i robiła inne rzeczy to mogłabym stracić mojego Maluszka.... I czasem mi tak dziwnie jak piszecie, że przytyłyście 10-12kg do 32tygodnia, np... Żeby nie było, nikgo nie osądzam, bo każdy wie jak sie czuje w swoim ciele i każdy kg to jednak jest 'szok', ale dla mnie jesteście wtedy takie chudzinki Ale jedno wiem, co by nie było stracę to co sie odłożyło
nie martw się kg, ważne aby dzidzia zdrowa się urodziła. Ja mimo, że na razie przytyłam "tylko" 10 kg to ważę już 84 kg więc też to mało nie jest

Łukaszek
Stary 2013-06-21, 14:00   #4539
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Zrobiłam szybkie spaghetti.. zupełny mix.. mam wrażenie, ze nic do siebie nie pasuje.. sos wygląda na boloński, a smakuje pieczarkowo nawet makaron mix: zmieszałam świderki z łazankami, bo resztki zostały..
Wrzuciłam od razu makaron do gara z sosem i wygląda to jak porcja dla świni do koryta Przyjdą chłopaki po robocie, to zjedzą

Chyba idę się zdrzemnąć choć na godz..
dzoan, to zrobiłas typowy kociołek boloński, ja często robię Fajne to jest bo porządnie zapycha i spokój
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Tweed: hyhy no wiesz na początku lipca to już w sumie z górki będzie... więc jak najbardziej to rozkładanie się przyda. Tym bardziej że musi łóżeczko się wywietrzyć. A Twój siostry to takie objawy trochę chorobowe...
Też tak myślę, oby jednak dalej się to nie opóźniało

A co do siostry, to żadna choroba, ja to nazywam zrytym beretem po prostu ona właśnie lubi szczupłe dziewczyny, zawsze sama taka była i w ciąży doznała szoku. Ja tylko żaluję, że nie dość, że wszystko zrzuciła, to jeszcze poszło z nadwyżką, bo małą prawie 2 lata karmiła
Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Kochana 56kg osiągnęłam po schudnięciu 17kg. To możecie sobie wyobrazić jak wyglądałam przy moich 156cm... Ale pociesza mnie myśl, że TŻ się w większej zakochał
Chyba z zakochaniem problemu nie było, bo to jeszcze nie była jakoś wybitnie tragiczna waga
Sama po sobie wiem, że nie wyglądam odpychająco i paskudnie, ale mimo wszystko tu i ówdzie robią się już niezłe góry i doliny
Stary 2013-06-21, 14:01   #4540
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Zrobiłam szybkie spaghetti.. zupełny mix.. mam wrażenie, ze nic do siebie nie pasuje.. sos wygląda na boloński, a smakuje pieczarkowo nawet makaron mix: zmieszałam świderki z łazankami, bo resztki zostały..
Wrzuciłam od razu makaron do gara z sosem i wygląda to jak porcja dla świni do koryta Przyjdą chłopaki po robocie, to zjedzą .
to ja czasami się czuję jak świnka bo jak mnie dorwie mega głód to pakuję do michy wszystko co w ręce mi wpadnie raz nawet Tż tak na mnie dziwnie popatrzył jak jadłam

Cytat:
Pięknie napisane tylko obawiam się, że patrząc w lustro ta sentencja wyleci mi z głowy

Wstawiam Wam foty tych moich zakupów, pudło w ekspozycji artystycznej

ps własnie zauważyłam, że dostałam przelew z zusu, jadę wieczorem po moje pudło ha
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN1306.jpg (183,0 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1307.jpg (105,3 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCN1304.jpg (108,9 KB, 12 załadowań)
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:01   #4541
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Ja już z rana o tym pisałam, że właśnie mam też takie odczucia ale nikt niestety się nie wypowiedział w tej kwestii Ja jestem w 34 tc i też czuje czasem takie napieranie, a czasem mam wrażenie, że Mały sobie rączką gmera w pochwie
o to to, dokładnie może tak się czuje pierwsze skurcze przepowiadające? albo rozciąganie miednicy?
we wtorek zapytam gina, na szczęscie wrócił juz z urlopu
Stary 2013-06-21, 14:04   #4542
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Dla tych które nie widziały Prokopia w akcji

http://dziendobry.tvn.pl/wideo,2064,...owa,91343.html
Hahahah

A Dorotka jakie gustowne białe skarpetki do sandałków najlepsza para w tv, a pani kłody pieńkowskiej nie znoszę wręcz, zachowuje się jakby nigdy kijka z doopy nie wyciągała
Stary 2013-06-21, 14:04   #4543
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość

ps własnie zauważyłam, że dostałam przelew z zusu, jadę wieczorem po moje pudło ha
Ale fajnie

Prezent bardzo ładny
Stary 2013-06-21, 14:07   #4544
enlevee
Zakorzenienie

patrząc po wynikach sondy póki co jesteśmy mega zdecydowane
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:07   #4545
idzia111
Zakorzenienie

Szykuje się i jadę do moich dziewczyn ze szpitala, zawiozę im lody o 13 był obiad to będzie akurat na deser
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:07   #4546
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
patrząc po wynikach sondy póki co jesteśmy mega zdecydowane
Jak baby w ciąży
Stary 2013-06-21, 14:07   #4547
aremalgos
Rozeznanie

Cytat:
:

ale ładne
my idziemy w sobotę na ślub do koleżanki, ale tylko do kościoła, na przyjęcie nie dam rady i kupilam im szampana różowego, wydrukowałam na ładnym papierze własnoręcznie robione etykietki, ze to szampan rocznicowy i ze mozna go wypić tylko 22 czerwca oraz zyczenia, nakleiłam na ten szampan, obwiązałam kokardą i tyle.
Najgorsze jest to że mam tak spuchniete nogi że chyba w sandalkach pójde, albo japonkach, bo inne buty moje nogi wyglądaja jak paróweczki i w nic sie nie mieszczą
Stary 2013-06-21, 14:08   #4548
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
odnosze wrazanie, ze burza idzie a ja sam w domu
nie to ze sie boje ale jakby był jakis drastyczny spadek cisnienia to ja to odczuj mocno i zeby mi sie slabo nie zroiło
Z Mama beda za jakies 2 h, bo juz kwestia wypisu i podrózy.

niech mnie ktos przygarnie buuuuu
czyli z mama wszystko w porządku

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
moja kolezaka przez ciaza wazyla 48 kg w ciazy przytyla 26 kg i po roku wazy 44 i nie moze przytyc a bardzo by chciala
widac taki organizm

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Dzień dobry
OLIATH kochana gratuluję:jup i: witamy Lilo na świecie, ale miałaś szybki porodzik

Perse trzymam kciuki za cc to dzisiaj będziesz tulić już Arturka, cudnie
Malinko biedulko mam nadzieję, że się w końcu ruszy u Ciebie
Neni gratuluje umowy męża i kasy z ubezpieczenia

resztę zaraz nadrobię jak dam rade bo to dzisiaj zdecydowanie nie mój dzień. Pierwszy raz w ciąży tak źle się czuję, duszno mi niesamowicie a u nas dzisisja po burzy wg innych jest czym oddychać, słabo mi się robiło co chwilę jak byłam na zakupach, wątroba coś mnie pobolewa, mdli mnie, ciężko mi powietrze złapać, ogólnie do du..y się czuję
lez i odpoczywaj

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:08   #4549
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
mam nadzieje że cos z tego wyszło z tym ze to zdjęcie z początku czerwca, bardziej aktualnego nie mam
ślicznie wyglądasz, bardzo zgrabna jesteś
Cytat:
Napisane przez cukierenkaa Pokaż wiadomość
Ale się uśmiałam świetny tytuł. Dołącza(MY)!!!
witaj, powiedz coś o sobie
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość
Teso: wszystkiego wszystkiego najlepszego!!!!!! Lekkiego szybkiego porodu!

Perse: 3mam kciuki! za cięcie i za Artusia!
bardzo ładny kącik, fajną masz karuzelkę, takiej jeszcze nie widziałam
Cytat:
Witam się
Zaczęłam od nadrabiania ale stwierdziłam jednak, że się przywitam z rana
Wczoraj wieczorem jeszcze troszkę podczytywałam Was, ale nie miałam już siły pisać. JEstem wykończona tym upałem- u mnie było wczoraj 34C a wieczorem o 22- 28C. Nie da sie funkscjonować normalnie.

Dodatkowo musiałam wczoraj pojechać z TŻ na zakupy bo jutro robimy impreze dla znajomych no i miałam wrażenie, że Mały mi wypadnie normalnie- ucisk taki mocny czułam. Macie też tak czasem? A dodam, ze większość dnia leżałam.
ja tak mam czasami, szczególnie dzisiaj jakoś, czuję kłucie w kapie i nacisk

Cytat:
Napisane przez kayka11 Pokaż wiadomość
Witam się po bardzo ciężkej nocy,przez ten cholerny upał wogóle prawie nie spałam. Wczoraj wogóle nie miałam czasu poczytać więc zaraz lece [nadrabiaćWidze,że Oliath wyprzedziła Malinke. [/B]
Oliath moje wielkie gratulacje
[/COLOR][/SIZE]

Ja po wczorajszej wizycie u gina MEGA ZADOWOLONA!!!!Będzie CÓRECZKA,jak na 32 tydzień waga nie za wysoka- o.k 1700 g,ale mój gin nie kazał się martwić bo wszystko jest w normie i prawidłowo! Teraz lece nadrabiać!
i gratuluję córeczki

jutro jedziemy do siostry tz po wózek niech już stoi w domu bo nigdy nie wiadomo kiedy będzie potrzebny

Łukaszek
Stary 2013-06-21, 14:09   #4550
fiazo
Zakorzenienie

skręciło mnie po labie, tak mi się źle wkuła, że krew ciurkiem się lała i mam niezłą sznytę na ręce do tego bolała jak diabli i przeleżałam cały ten czas

teraz idę trochę na spacer jak wrócę to posiedzę z Wami i zobaczę co nowego się wydarzyło

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:09   #4551
Neni1984
Zakorzenienie

Nie wiem, który tytuł najfajniejszy
Stary 2013-06-21, 14:10   #4552
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

mysle, ze koleżanka bedzie zadowolona, sama bym była

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:11   #4553
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
o to to, dokładnie może tak się czuje pierwsze skurcze przepowiadające? albo rozciąganie miednicy?
we wtorek zapytam gina, na szczęscie wrócił juz z urlopu
Ja na wizycie tydzień temu dowiedziałam się, że Mały się już wstawia w kanał rodny i że mam więcej leżeć i dlatego się obawiam, że to może zwiastować skracanie się szyjki albo coś w tym stylu. Wczoraj w sklepie to normalnie zaciskałam uda ze dwa razy bo miałam wrażenie, że Młody wypadnie Mam wizytę w środe to się dowiem co i jak. Póki co nie wiem jak odczuwa się skórcze bo chyba nie miałam
Stary 2013-06-21, 14:12   #4554
tweedledee
Zakorzenienie

Może chociaż raz wygra moja propozycja
Stary 2013-06-21, 14:12   #4555
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
dziewczyny, zachowajmy kolor czerwony dla postów porodowych ok?

bo ja co widze coś na czerwono to myślę, że znów któraś urodziła
ja tez tak mysle ze nastepna sie " rozpakowala"

Mela wszystkiego dobrego i zycze wam 100 lat razem

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:12   #4556
mela1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że nie zapomniał Meluś! pewnie szykuje jakąś niespodziankę!
Eeee tam on nie taki niespodziewajkowy. Nie umie, nie w jego typie. Po prostu ma focha i nie gadamy dlatego nic się nie odzywał i tyle. Jakbyśmy gadali to by mi normalnie o tym powiedział.

Cytat:
Pięknie napisane tylko obawiam się, że patrząc w lustro ta sentencja wyleci mi z głowy
Przyklej sobie na górze lustra!

Zjadłam kalafiora. Zostalo troszkę, ale chcę, żeby Małgosia też zjadła bo lubi, a zaraz ją mąż z przedszkola przywiezie. Ale mam taką ochotę na resztkę!
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:14   #4557
surka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Brzuch jak Ferdek, cyc Pameli, udka słonia, zad gazeli- Mamusie VII-VIII 2

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Szykuje się i jadę do moich dziewczyn ze szpitala, zawiozę im lody o 13 był obiad to będzie akurat na deser
To faktycznie się zżyłyście

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:14   #4558
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Cytat:
to całkiem noelrmalne, może też oznaczać skracanie się szyjki,czyli po prostu organizm szykuje się do porodu a dziecię napiera..ja to czuje ucisk nie tylko na przód ale i tył..

Jakierka: wyklajanie ściany dużo frajdy mu przyniosło))

Przerzucilam się na teł..chyba się trochę położę bo okresowo się dzisiaj czuje

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-21, 14:14   #4559
tysia222
Raczkowanie

A tak w ogóle jak czytam ile ważyłyście a ile Wam przybyło to łapie doła Ja startowałam już z niezłą wagą niestety a Wy takie chudzinki. Jedyne pocieszenie, że przytyłam póki co 6,5kg.
Stary 2013-06-21, 14:15   #4560
sammi24
Zadomowienie

Tysia, aremalgos z tym uciskiem na kapę () może chodzi o to, że akurat dzieciaczki tak się jakoś ułozyły, że napierają akurat na szyjkę.
Mój paciak ma czasem takie dni, że wybitnie uciska mi pęcherz i wtedy też nie za dobrze się czuję, mam wrażenie, że mi siki sam wyciśnie bez mojej kontroli

Mela
u Was też taki wiatr się zerwał? bo w Łodzi tak przyjemnie wieje

Magolina ja też widziałam tę akcję w DDTVN, Prokop i Chajzer wymiatają, tylko pozazdrościć im dystansu do siebie
uwielbiam tych gości

Ona nie przejmuj się tymi 19 kg. Mam koleżankę i kuzynkę, które mimo że normalnie śmigały w ciąży przytyły po ponad 20 kg. A Ty bardzo długo leżałaś, poświęciłaś się dla kruszynki. Ja nie nastawiałam się na to, że przytyję tyle i tyle w ciąży i więcej mowy nie ma. Ile mi wejdzie to wejdzie, potem się będziemy martwić

Kayka gratuluję córeczki

Tweed coś żem chciała od Ciebie i zapomniałam

Właśnie, Roxi coś ostatnio nie widać

Zmykam zobaczyć czy się wcisnę w kieckę, którą zaplanowałam jutro na ślub założyć, trzymajcie kciuki żeby poszło, bo w innym wypadku nie mam w czym iść
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości