|
|
#901 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
W różowej mam.
|
|
|
|
#902 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#903 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#904 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#905 |
|
Konto usunięte
|
skorzystam i mam nadzieję, że zadziała, bo naprawdę mam już dość tego spamu codziennego |
|
|
|
#906 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#907 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Kolejny beznadziejny dzień u mnie... Eks cały czas jest w naszym mieszkaniu. Czekam aż pojedzie do rodziców, a jak nie, to sama pojadę, byleby tylko go nie oglądać... |
|
|
|
#908 |
|
Konto usunięte
|
Ja myślę, że nie powinna pisać, bo tylko podbije mu ego, doprowadzi do słownej przepychanki, wymiany kolejnych smsów, a potem znowu będzie płakać.
---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- A kiedy on się wyprowadzi? |
|
|
|
#909 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#910 |
|
Raczkowanie
|
Też bym chciała wiedzieć. Póki co on mnie zbywa, bo ma nadzieję, że jeszcze mi się odwidzi i do niego wrócę. Ale nie zamierzam się na niego oglądać, sama też mogę się wyprowadzić (mieszkanie jest wynajmowane). Trochę z tym kłopotu, ale jaki spokój później...
|
|
|
|
#911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzięki Równo za 2 miesiące wyjeżdżamy Nigdy bym nie pomyślała, że jeszcze kiedyś zaliczę babski wyjazd, heh.Ale dzisiaj zaduch
|
|
#912 |
|
Przyczajenie
|
U nas to wyglądało tak, ze się rozstaliśmy ale dwa tygodnie jeszcze ze sobą mieszkaliśmy
Dopiero w sobotę się wyprowadziłam, od tamtego czasu raz w niedzielę do niego napisałam jak bardzo go nienawidzę, potem cisza, czyli w sumie dopiero minął 3 czy tam 4 dzien ciszy... Korci strasznie, żeby odpowiedzieć, ale to nie ma sensu. |
|
|
|
#913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja mojego też nie. Co więcej zaraz po rozstaniu jak go błagałam, żeby wrócił, to namawiał mnie żebym się umawiała i że 'szybko kogoś nowego, lepszego znajdę' ...
|
|
|
#914 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja mam kryzys dziewczyny. Przepraszam, że tak wciskam się z marszu
![]() Moja historia jest długa i zakręcona, ale w skrócie - byłam z gościem ponad 4 lata. Znosiłam jego wszelkie akcje, aż w końcu powiedziałam dosyć. Zakończyłam ten związek, żeby później po 0,5 roku ponownie spróbować. Nie wyszło, zerwałam ponownie i tak jest do dzisiaj (minęło 9 miesięcy). Czy żałuje? W sytuacji kryzysowej tak, ale wiem, że słusznie zrobiłam, tylko musi minąć jakiś czas żebym mogła się o tym przekonać. Tylko te sytuacje kryzysowe coraz częściej się pojawiają. Nie umiem sobie z nimi poradzić. Chce już o tym wszystkim zapomnieć, ogarnąć się, otworzyć na innych facetów. Nawet spotykałam się już z nowym gościem, ale nie wyszło, bo jak bumerang myślami wracam do mnie ex. Nie wiem już co mam zrobić. Nie mamy ze sobą kontaktu, a i tak myślę o nim.. Czuje się beznadziejnie :/ Potrzebuje mocnego kopa!
|
|
#915 |
|
BAN stały
|
W pracy sie jakiś dzisiaj mijalismy,na moje to chodzi zepulismy to na samym początku.Napisał mi dzisiaj żebym przyjechała 30 km od miejsca mojego zamieszkania i ze jutro ktoś tam z jego znajomych mnie odwiezie.Domek ma wykupiony do niedzieli.Wiec napisałam mu,ze sie wycofuje.Do jutra by miał mnie a na sobotę kogos innego na pewno.Wiec ja dziękuje za takie coś.Wczesnie ustalismy,ze pojedziemy razem na działkę,a on nagle nad jakimś jeziorem jest.Nie będę zmieniać planow dla niego i ja jadę jutro na działkę nie będę biegać tez do niego bo on napisał.Napisałam,ze sie wycofuje z tego mam to gdzies.Pocierpie i mi przejdzie.Napisałam tez mu,ze dzisiaj ja jutro inna ze ja sie od tego odcinam.Nie będę naiwna i głupia.Bo byłam i tak,ze poszłam z nim do łóżka.Skoro nie chce ze mną jechać na działkę a wcześniej tak ustalalismy to ja nie będę do niego biegła i jechała taki kawał żeby mógł mnie bzyknac,powiedzieć jutro nara i wieczorem mieć inna to to co nie ! :/
Na rozumiem,ze związek bez zobowiązań to można mieć kogo sie chce,ale ja takiego czegoś nie uznaje.Jutro by mi powiedział wiesz musisz juz jechać.Głupi koleś,głupia ja :/ Cały dzień sie widzieliśmy w pracy,niech zacznie latać trochę za mną,i zateskni to ile można ![]() I to ja będę rozdawać karty,i jak coś planowaliśmy to nie będę biec do niego bo nagle on gdzieś indziej jest bo to śmieszne dla mnie
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-06-21 o 16:56 |
|
|
|
#916 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zejścia czesto są własnie po to,by sobie ulżyć,że się nei jest samemu,ale Ty postąpiałas,jak prawdziwa twarda kobieta! gratulacje,będziesz szczęśliwa ![]() aaaaa.... ja sobie dziś jadę na wieś z trzema koleżankami ![]() posiedzimy tam do niedzieli,oderwę się trochę od miasta i duchoty! a jeszcze jeśli ktoś lubi muzykę,to polecam kolejną piosenkę tekst jest boski,polecam przeczytanie sobie tłumaczenia,jak ktoś nie wyłapuje http://www.tekstowo.pl/piosenka,chri...a,fighter.html ---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
|
#917 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
choć skłamię mówiąc, że nie zmieniły się nasze stosunki od tamtej pory... Wcześniej unikaliśmy się, teraz nawet rozmawiamy czasem, ale i tak każdy żyje po swojemu (na razie jeszcze mieszkając razem co akurat bardzo chciałabym już zmienić )Cytat:
ale nic już nie poradzimy, trzeba jakoś sobie zorganizować ten czas. Chyba pozostaje nam zostać w swoim mieście i jakoś próbować ciekawie spędzić ten czas... co mnie akurat jakoś specjalnie nie cieszy bo nie mam kompletnie pomysłu ![]() Cytat:
) co mnie bardzo zdziwiło bo nie jest jakimś maniakiem fejsbukowym... tyle, że jakoś ukrył tę wiadomość przed znajomymi, a ja to zauważyłam wchodząc na jego profil
|
|
#918 | ||
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Ja mam zaplanowany wypoczynek do mielna jadę z przyjaciółka ale myślę na przyszłość żeby na jakieś spa pojechać.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#919 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
Cytat:
Dobrze jednak ja robię,że nikomu nie ufam nie dam rady ja za dużo się już naoglądałam,i nasłuchałam Wszędzie otacza mnie zdrada,jeden na dyskotece łapał mnie za tyłek pózniej okazało się,że ma dziewczynę oczywiście się przyznał.I mówił,że nic złego nie robimy bo tańczymy tylko ale o te obmacywanki to już chyba zapomniał Następny w pracy gada o seksie,obmacuje mająć żonę i dwójkę dzieci oczywiście tylko mnie.Kolejny ma dziecko a zdradza,następny zdradził moją koleżankę,kolejny zostawił dziewczynę w 5 miesiącu ciąży dla innej koleżanki.Mój były mnie jedynie nie zdradził,a byłam z nim 8 lat.Teraz każdy po przejściach i dlatego nie da się już nikomu zaufać Pewnie jest tak,że jak ja nie przyjechałam to zadzwonił po inną ![]() Znam ten wałek doskonale u facetów aż mnie mdli na samą myśl i takie zauroczenie moment i mi przejdzie haha ![]() Byle w pracy nie gadał,że nas coś łączyło i wtedy było by ok
Edytowane przez Onnaa88 Czas edycji: 2013-06-21 o 18:44 |
|
|
|
|
#920 |
|
Raczkowanie
|
Odp: Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII
https://www.youtube.com/watch?v=XGTP...e_gdata_player
Jest piękna ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#921 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#922 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#923 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#924 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#925 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czemu? Miałabym znosić to, że ktoś mi nie daje spokoju, nęka mnie? |
|
|
|
|
#926 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mieszkam w Bialymstoku
|
|
|
|
|
#927 |
|
Zakorzenienie
|
oo ja tez, bardzo! przez ostatnie 11 lat bylam sama najdluzej przez pol roku, ja po prostu nie umiem byc sama...
|
|
|
|
#928 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#929 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam kilka ostatnich dni okropny kryzys, mega dol, nie umiem sobie pomoc
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2013-06-21 o 19:43 |
|
|
|
|
#930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Marycha - tak, bycie singlem ma mnóstwo plusów, ale dla mnie bycie w związku jednak o wiele więcej. Gdybym miała wybierać to na pewno wybiorę związek. Co nie zmienia faktu, że jak jestem sama, to też potrafię zobaczyć plusy tej sytuacji.
Książki 2021 (2020-125, 2019 - 67, 2018 - 87, 2017 - 108, 2016 - 56, 2015 - 54, 2014 - 42, 2013 - 66) Edytowane przez Naomi21 Czas edycji: 2013-06-21 o 19:39 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:38.

kiedy każdego dnia staram się żyć na nowo, on musi mi to rozwalić jednym smsem.
skorzystam i mam nadzieję, że zadziała, bo naprawdę mam już dość tego spamu codziennego

Równo za 2 miesiące wyjeżdżamy
Nigdy bym nie pomyślała, że jeszcze kiedyś zaliczę babski wyjazd, heh.
Nie potrafiłam do końca podjąć decyzji, ale jednak (po rozmowie z koleżanką

) co mnie bardzo zdziwiło bo nie jest jakimś maniakiem fejsbukowym... tyle, że jakoś ukrył tę wiadomość przed znajomymi, a ja to zauważyłam wchodząc na jego profil