|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Bokeh, to nie puder, to podkład - to stosujesz na czystą skórę.
Jestem bardzo zadowolona, na lato jak znalazł i ich podkłady mają dość mocne krycie akurat.
|
|
|
|
#4442 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Cytat:
![]() Dzieki ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- O, kurde, jaki tani ten depilator... Chyba warto. Nie znam. I pewnie bym sie nie odwazyla - raz sprobowalam i jedyny komentarz, na jaki moge sie zdobyc to: AŁA. |
||
|
|
|
#4443 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
to moze sobie zamowie.... Tylko tyle tam tych odcieni ze nie wiem jaki ....Dobra lece spac ale nie wiem czy zasne
|
|
#4444 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ide śpiochac
dobranocki
|
#4445 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dowód w unii jak najbardziej ok |
|
|
|
|
#4446 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
albo taki bialy puder co na ospe albo masc hydrokortyzonowa [QUOTE=Wisienka_0809;41426 539]Jakie jajca! W poniedziałek kupiliśmy dla Poli kieckę na wesele, rozmiar 74, żeby akurat miała też na nast. wesele w sierpniu. I wiecie co? Musieliśmy wymienić na 80! [/QUOTEpokaz kiece ja pierdziu dobrze ze wszystko ok Cytat:
Cytat:
bedziesz chciala inaczej zeby ci przeslac to daj znac dziękuję kochana pstryczku dla Kubusia specjalne ![]() ![]() klask i: za pół roczku ![]() dziewczyny wiem ze juz kilka z was o to pytalo ale ja juz wam pisalam ze mam problem z pamiecia mojej dzidzi poci sie glowka az jest strozka potu splywa i jak spi to plama taka z potu tylko glowka i to tak z tylu nizen TO NORMALNE CZY COS NIE TAK BLAGAM O ODP. |
|||||
|
|
|
#4447 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
budzi się o 6, 7 i zasypia o 10 na pół godziny, buCytat:
![]() Cytat:
mam nadzieję że nosidło coś pomoże Cytat:
Sylwii komop padł, a nie wiem co z Bijkorą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
jeszcze żadnej prawdziwej burzy w tym roku nie było. 15 km ode mnie waliło, a tu nic ![]() Cytat:
, a co do tż to Black dobrze że zostałaś ![]() U nas bez zmian... Tż nie w humorze więc się wyżywa. Rozmawiać z nim nie ma sensu... On wtedy siedzi i milczy i czeka aż skończę. Wychodzi z założenia że kobiety to takie coś co to musi pogadać i trzeba to przetrzymać. Mam coraz bardziej dość. Raz jest cudowny i jesteśmy zgraną rodziną, a za tydzień coś mu się odmieni i potrafi być okrutny... Kurcze, tyle fajnych facetów chodzi po ziemi, z jednej strony chciałabym odejść, a z drugiej jak jesteśmy w trójkę i jest ok to jest super... Mały go uwielbia... Widać on ma to gdzieś bo choćby dla niego powinien spróbować się ogarnąć, żeby mógł codziennie po pracy się z nim bawić a nie tylko co drugi weekend... nie zależy mu albo nie wierzy że mogę go zostawić. Dobranoc dziewczynki |
||||||||
|
|
|
#4448 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Idzie burza
grzmi i się błyska,wieje masakryczne, ciekawe czy dojdzie do nas czy nie, boję się Edit : burza przeszła bokiem ![]() Męża jeszcze nie ma :banghead: ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Aga8484 Czas edycji: 2013-06-22 o 02:31 |
|
|
|
#4449 |
|
Zadomowienie
|
nadrobilam w koncu. dziewczyny dziekuje za wszystkie mile slowa pocieszenia po mojej samochodowej przygodzie ... ja poprostu jestem mega pechowcem ... teraz bede wszystko kilka razy sprzatac ...
pytalyscie jak sie dostalam do aita. w domu byly zapasowe kluczyki do samochodu wiec jak tz przyjechal z kluczami do mieszkania to od razu pobieglam po zapasowe i otworzylismy ... dzis robilam troche porzadkow. zamowilam torby prozniowe juz nie moge sie doczekac az odessam i zmniejsze objetosc ... dziewczyny czy wasze dzieciaczki interesuja sie jeszcze karuzelami bo ja dzis swojej zdemontowalam ... ogolnie wycoagnelam wszystko z lozeczka i zostawilam jej materacyk i na to przescieradelko .. tylko cholera twarde to jakies jest a mala spi na brzuchu i ani mysli sie przekrecic na plery .. czekam na pieluszki wielorazowe te co cala zamowila, podjarana jestem nimi. ciekawe czy sie wkrece .. w sumie siedze w domu to co mi zalezy :p jest mega goraco. burzy niet .. jutro jade do przyjacioly na weekend. Hope wspolczuje z powodu zwierzaczka ![]() Fewciu musisz byc silna dla blanki. jeszcze troszke a bedzie najwieksza smieszka na watku ... tylko tych cholernych szelek sie pozbedzie .. buziaki dla Ciebie i duzo sily laski uzaleznilam sie od lodow magnum black espresso. potrafie 2 wcoagnac dziennie ![]() reszte pocytuje jutro ... buziaki oby jutro bylo chlodniej
|
|
#4450 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny opetalo mojego dziecia od 4,30 nie spi
... jak mnie obudzila to jej raczka byla wyjeta miedzy szczebelkami lozeczka i tak wystawala. musze chyba jakos zabezpieczyc cale lozko po dlugosciach bo mi wklada maniakalnie stopki ...
|
|
#4451 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Dzięki tej chmurce w nocy było cudowne powietrze
![]() Cytat:
lady biedny Pietraszko Mam nadzieję że noc mieliście spokojną ![]() ![]() Cytat:
Dziękuje Ci Tak bym chciała ulżyć Jej w cierpieniu a zwyczajnie nie potrafię![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- Twój mąż jest bezbłędny I powodzenia w przeprowadzce! Cytat:
Chyba z uśmiechu Blanki... ![]() Nasza noc lepsza,Mała płakala,ale jak już TZ wrócił ,to On wstawał. Ja nie Spalam ale nie wstawałam. ![]() A jak Twoja noc ? Cytat:
hej! Fajnie że wróciłas [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41433087] Czy wasze dzieci chodzą też tylko w t-shirtach? Dorka teraz tak, przegrzałaby się w body. Fewciu, strasznie mocno Was tulę obie ![]() a jak tam recepta na pepti, bez problemu? [/QUOTE] moja też w samej koszulce tylko niestety w skarpetkach bo szelki. Recepta jest tyle że na 100% ![]() Ale Wam się piękna pogoda trafiła ![]() Cytat:
Udanego spotkania! Koniecznie zróbcie zdjęcia ![]() Cytat:
gratulacje za egzamin! ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41433358] Fewciu, skoro malutka nie trzyma główki porządnie, to bierz z wkładką. Poza tym, czy Blanka waży 7kg? jeśli mniej to tak czy siak wkładka potrzebna. [/QUOTE] Nie waży 7kg więc tak czy siak musi być wkładka. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:40 ---------- Poprzedni post napisano o 06:32 ---------- Dziękuje Kochane za wszystkie miłe słowa! Jesteście dla mnie takim wsparciem Nie mam słów żeby Wam podziękować ![]() Yellow trzymaj się dzielnie! Weź tego swojego TZta palnij w głowę może się opamięta! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#4452 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
ale juz sie przyzwyczailam poszlismy z M.spac o 2, Maly o 3 zaczal buszowac, skonczyl o 4, po czym o 5.30 koniec spania:P jestem zoooooooombiiiieeeeeeeeee eeeeeeee!!!!!!!!!!! Jak nie nie bede kumac w tej przeprowadzce dzisiaj nic to sie nie zdziwieKurde dziewczyny, moj malz ma teksty ostatnio nie z tej ziemi - mowi do mnie dzisiaj rano - kochanie, ja wiem, ze to takie moherowate z mojej strony, ale ja sie martwie o Malego, ze on zmarznie (Pietraszko w nocy spal tylko w pampku) Mowie do niego, dotknil Malego, jest caly goracy, czika niemozliwa byla w nocy wiec o co sie martwisz? Nawet Twoja mama powiedziala wczoraj, ze dziecko w samym pampersie w taka pogode to najlepiej i ze lepiej, zeby nawet troche zmarzl niz sie przegrzal A on do mnie - kurde, to nawet moja mama jest mniej moherowata ode mnie ![]() Swoja droga pampek dzisiaj mial mega stan alarmowy rano, M.dawno nie mial takiej niespodziewajki rano ![]() Milego dnia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4453 |
|
Rozeznanie
|
Debrah,to nie jest zadna przesada. Dostalas ta chuste za darmo,ale wiekszosc ludzi chcialaby zrobic na tym interes. A Ty chcesz poprostu pomoc,zaloze sie,ze nawet przez mysl Ci nie przeszlo,zeby biznes na tym zrobic;] I ta chusta to tylko kolejny przyklad potwierdzajacy to,ze jestes dobrym czlowiekiem
Lady, TZ bezbledny z tekstem o Agu Fewciu i jak Blaneczka zareagowala na TZ? Zadowolona? Odpoczniesz troche wreszcieMarcinkowy czlowiek budzi sie w nocy co chwile przez te upaly. Jedziemy dzis na urodziny do tesciunia;] plus tego taki, ze nareszcie dzis jest ten dzien,kiedy zalapiemy sie na grilla Hmm,moja matka chce malego na spacer. I teraz mam z tym problem... Po 1 matka wku.wia mnie strasznie od zawsze,po 2 jak ja tego potrzebowalam to noe mogla go wziasc,bo sie np opalala |
|
|
|
#4454 |
|
Zakorzenienie
|
Yellow, kurde, co z tym Twoim facetem sie dzieje
![]() Dziolchy wielorazowe, ktorej za reklame zaplacili? :P ![]() Powiedzcie mi, ile na start trza tych pieluch??? :P 10??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4455 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 część V.
Cytat:
Cytat:
Kciukasy za przeprowadzkę! JA dziś muszę iść na amto mieszkanie sprzątać... Black sorry - gratki za egzamin I co?! PObłyskało się i poszło w |
||
|
|
|
#4456 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może się mylić ![]() zazdroszczę, że Twojej Małej upał nie przeszkadza, my wczoraj 2 h usypialiśmy tzn ja usypiałam Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4457 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Noc spokojna, jak usnął o 9 tak obudził się na cyca o 3 i teraz od 6 już się bawi ma nową zabawę - przekręcanie się z plecków na boczek i łapanie się na stópki albo kolanka
|
||
|
|
|
#4458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw podwyzszyla dawke wit.d, a i tak sie pocil. Stwierdzila, ze ciemiaczko powoli zarasta, wiec ta potliwosc to nic groznego - goraco mu i tyle. Cytat:
![]() ![]() ![]() Kolejna noc z pobudka co 1,5h ![]() Ale Kub sie budzi, pociumka chwile i kima. Chyba goraco mu i pic sie chce... Poza tym ma chyba zegarek w d*pce, bo od kilku dni kreci sie w lozeczku rowno o 1:40 ![]() Potem wali nogami w przewijak i to go budzi... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-22 o 08:18 |
||
|
|
|
#4459 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- karmie na rządanie, wtedy woła. ale moge spróbować ją przeciągnąć oszukując np wodą
|
|
#4460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój jak jest gorąco a śpi to nogami wali w materac ale tak mocno, że można się obudzić
|
|
|
|
|
#4461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wojtek sie poci bardzo, Ewa na szczescie nie
|
|
#4462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem o czym mowisz - jak spi na lozku tez tak robi
|
|
|
|
|
#4463 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie wiem jak on tam spał, współczuję temperatur.Niemożliwa jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nadrabiam dopiero, ma któraś fotelik Maxi-Cosi CITI SPS? Może być niebezpieczny! http://finanse.wp.pl/kat,104124,titl...0d00&_ticrsn=3 |
|||||
|
|
|
#4464 |
|
Zakorzenienie
|
Mąż wrócił o 3, miał problem że się czepiam i to :banghead:
Wiecie co teraz zrobiłam, nakarmilam małą, obudziłam go i jadę do labo sobie badania zrobić. A on z nią został, mam nadzieję, że Zuzia to przeżyje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4466 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem wyłącznie kp - i piję koktajl i jem truskawki. Nie widzę przeszkód? Oczywiście najpierw spróbowałam małą ilość - małej nic nie jest to jem normalnie.
Cześć wszystkim
|
|
|
|
#4467 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh zdjęcie w klubie, ale takie chyba Ci nie wiele pomoże. Zapomniałam, że zostawiłam je w Pl, a takie miałam tylko na tel.
Dziewczyny dziś podaję Małemu pierwszy raz marchewkę i mam stresa jak nie wiem ![]() ![]() ![]() przecież jak zobaczę jakąkolwiek krosteczkę po niej to chyba zwariuję |
|
|
|
#4468 |
|
Lurker ;)
|
Obczajam te nosidla i zakochalam sie. Madame Googoo robi przepiekne nosidla! Ale ta cena... w sumie sie nie dziwie, wygladaja na perfekcyjnie wykonczone.
Ogolem dzien dobry ![]() Onaella moja miala krostki po marchewce( a moze to potowki?), najlepsze ze ja tez jestem cala w kropkach.TZ rano skonczyl po krem i tabletki na te alergie, mam nadzieje, ze zejdzie miare szybko...
|
#4469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a dzis bedzie jadla groszek albo brokula )Wczoraj byla wazona, wreszcie przybiera! wazy 6900 dobra spadam robic liste zakupów, ugotowac męzowi gulasz meksykanski i co? oczywiscie sie uczyc;/ buziaki
|
|
|
#4470 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo matko kochana ![]() nawet nie strasz ![]() a powiedz mi, ile tego słoiczka na pierwszy raz dawałaś? i marchewkę podgrzewam, tak? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

Jestem bardzo zadowolona, na lato jak znalazł i ich podkłady mają dość mocne krycie akurat.

i on mial doktorat robic? Czasem watpie w jego mozliwosci....:P

:confused :
już nie mam siły do niego i jak tak dalej pójdzie to się rozejdziemy... Mam wrażenie że jego by to nie obeszło. Z małym i tak by się widywał, mam wrażenie, że jemu po prostu spływa moja osoba 

klask i: za pół roczku 
po czym zazarlam pizza
, a co do tż to 

grzmi i się błyska,wieje masakryczne, ciekawe czy dojdzie do nas czy nie, 
)

ale juz sie przyzwyczailam