|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1711 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na ło
|
|
|
|
#1712 | |||
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
dobry motyw Cytat:
a mi jutro mija miesiąc od ostatniej ![]() Cytat:
jaka świetna, też mi się podoba
|
|
#1713 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. X
Cytat:
), która pała uwielbieniem do swoich kości raz i dwatakie lekko zarysowane kości są ok, ale cholera, cały układ kostny na zewnątrz to przegięcie
|
|
|
#1714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nic samo się nie zrobi dlatego spinam poślady ![]() Cytat:
![]() trzeba to opić ![]() jutro pojadę poszukać czegoś to ją przymierzę i powrzucam Wam do klubu, żebyście mi doradziły, a jak nic nie znajdę to czeka mnie wizyta w Brzydgoszczy ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- macie, wakacyjny track właśnie zarywam nockę na czacie z jakimś 26 latkiem z wawy, brawo oliwia
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-06-22 o 03:14 |
|||
|
|
|
#1715 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
powiedz mi, co to za patent na spięcie, bo mnie już żadna opcja nie rusza
|
|
|
|
|
#1716 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ramiona z reguły mam szczupłe strasznie, moglabym wazyc 10 kg wiecej a wszystko poszloby w brzuch, ramiona nadal by tak wygladaly Cytat:
i woodstock, na ktorym mnie nie będzie pierwszy raz od 5 lat chat
|
|
#1717 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1718 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmm.. to już jakiś czas temu, z tego co pamiętam to trwało to od października do lutego jakoś, 2 lata temu (tj w pierwszej LO) potem mi waga stanęła i nie ruszała dalej. We wrześniu było tylko takie pitu pitu z niejedzeniem drożdżówek na przerwach, słodyczy i ograniczeniem tłustości w maminych obiadach, takie tam małe zmiany, potem się zaczęłam bardziej pilnować, jadam w miarę możliwości 4 małe posiłki w równych odstępach czasu, na kolację samo białko, na śniadanie codziennie owsiankę (mogłabym coś innego ale to mi mega pasuje ), trochę liczę kalorie (choć niepotrzebnie bo wg kalorii jem dużo za mało a to też niedobrze) ale bardziej patrzę na to żeby były to wartościowe rzeczy. A no i niepodjadanie, jedzenie orzechów, picie zielonej i czerwonej herbaty w ilościach hurtowych, takie tam pierdoły. No i jak schudłam to jedyną aktywnością był rower stacjonarny, codziennie godzina, w międzyczasie chyba zrobiłam aerobiczną 6 weidera drugi raz ale to jakoś mi chyba dużo nie dało (oprócz tego że mi się wzmocniły mięśnie i jakiekolwiek na nie ćwiczenia nie są dla mnie mordęgą). No a teraz trzymam, czasem szło w górę ale potem szybko wracało do normy, teraz trochę przed maturami przytyłam ale z tym walczę A aż takiego reżimu nie mam, polubiłam to że przejmuję się tym co jem, planuję, szukam lżejszych odpowiedników, przepisów na fajne, w miarę lekkie dania, makaron uwielbiam więc go sobie nie odmawiam, mam tylko przydzieloną ilość - szklanka pełnoziarnistego na obiad. Tak samo z ryżem i kaszą (tyle że pół szklanki), przyzwyczaiłam się No i kwestia tego że zaczęłam sobie sama gotować więc łatwiej mi nad tym wszystkim zapanować ![]() Jakbyś szukała wątku to ja prawie od początku odchudzania siedzę tutaj , trochę nam ostatnio spadła aktywność bo dziewczyny mają sesje, bronią się i tak dalej ale potrafi zmotywować, szczególnie poprzednie części ![]() Cytat:
Cytat:
![]() nienawidzę takich akcji.. u nas ostatnio na jednej imprezie, połowinkach Urszulanek (szkoła katolicka, brawo ![]() Cytat:
Kurczę, sporo ma ten Vichy filtrów, ładnie wygląda.. A Iwostin może zapychać, chyba się trochę boję Aczkolwiek oprócz tego też ciekawie, sczególnie ten wyciąg z algi. A w Ziai widzę silikon? Niby ten nie zapycha ale jakoś boję się silikonów na twarzy. W ogóle czegokolwiek się boję na twarz nakładać Chyba na pierwszy ogień pójdzie ten Babydream, jakiś najbezpieczniejszy się wydaje mimo że ma najmniej filtrów. W ogóle ciekawe co tam robi guma ksantowa, moja siostra ostatnią ją do domowych lodów dawała Swoją drogą filtry mają kosmiczne nazwy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na Nocy Kupały było ładnie ale jak byłam 2 lata temu to było ładniej W ogóle jacy jesteśmy zdolni, chyba nam się życzenia nie spełnią Kostka zdążyła się spalić a on nie chciał polecieć, smuteczek ale i tak było miło, ładnie i w ogóle. Zostaliśmy na jakiś ludowych tańcach i puszczaniu przez nich wianków (które nie odbiły od brzegu zbytnio bo Warta wylała i się zatrzymały na trawie :cojest) bo czekaliśmy na "Fire Show" czyli - niby miał być pokaz fajerwerków. Po czym okazało się że to były jakieś tańce z ogniem, je generalnie lubię takie bajery ale to było tak nudne że myślałam że zasnę
|
|
#1719 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomyśl o tych wszystkich facetach, którym opadną szczeny jak schudniesz Cytat:
tak Cytat:
![]() Cytat:
a co do tego wątku to może dołączę i uda mi się wbić ![]() hahhaha Urszulanki to ta szkoła od Dżesi Mercedes? Hard ![]() Dwa albo trzy dni temu pisałam Wam, że ojciec sobie wbił, że bratu się nie układa z żoną i miał zamiar wszcząć osobiste śledztwo.. przed chwilą brat pojechał, był oznajmić, że się rozwodzą
|
|
|
#1720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ona tam chodziła? Dobrze wiedzieć Ale to akurat jest wiadome u nas, że Urszulanki tutaj porządne i ułożone bo szkoła katolicka, w internacie aniołki a na imprezach największą wiochę robią Moja koleżanka tam chodziła, przez 3 lata walczyła żeby jej nikt na zdjęciach z imprez nie oznaczał ani sama nie dodawała.. a sama taką pustą kur.ewką jest, tak się od gimnazjum zmieniła że aż przykro, kiedyś ją uwielbiałam, teraz jakoś no nie wiem... ![]() o kurczę Dlaczego?
|
|
#1721 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chodziła, chodziła, zawsze o tym w wywiadach wspomina, czupiradło Tak to jest, jak się pies ze smyczy zerwie ![]() Bo ona już nic do niego nie czuje, po 5 latach związku i 3 małżeństwa. Dodam, że to jego druga żona, a on ma dziecko z wcześniejszego związku... Nie ma szczęścia
love as long as you live Edytowane przez oliwja Czas edycji: 2013-06-22 o 12:38 |
|
|
|
|
#1722 | ||||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
doobree ![]() zdecydowanie ![]() uwielbiam tą piosenkę ja zarywałam noc grając w statki i wisielca ![]() Cytat:
kurcze czyli jednak przeczucia Twojego taty się sprawdziły ![]() Cytat:
to ja słyszałam, że u mnie w jednej ze szkół na studniówce jakaś para na parkiecie się dymała no i u mnie na studniówce w męskich kiblach pary się zamykały Cytat:
eh, współczuję mu tego całego zamieszania i tych wszystkich przejść
|
|
#1723 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam zakwasy na brzuchu.. od kaszlu dychram jak stary gruźlik ![]() no niestety.. u nas na studniówce było raczej grzecznie, za bardzo nas pilnowali, alkohol wnosiłam w staniku i przyklejoną na taśmę piersiówkę do uda Strasznie mi go szkoda.. mam nadzieję, że jakoś sobie z tym poradzi, bo na razie jest załamany. I mi przykro, bo strasznie się z nią dobrze dogadywałam i baaaardzo ją lubię ![]() No.. i z tego co on mówi to bez żadnego konkretnego powodu, po prostu już 'nic nie czuje'
|
|
|
#1725 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
ała.. współczuję a jak się czujesz, lepiej już czy nadal tak samo?cooo? nie dziwię Ci się, bo to przykre. znasz kogoś tak długo, wiążesz się z nim i nagle druga strona się wypala (hm.. powiedzmy, że znam to z autopsji, bo ze mną właśnie tak było ) w ogóle podziwiam go za to, że po tym jak się pierwszy raz sparzył to zdecydował się ponownie spróbować, ale teraz na pewno będzie mu ciężej.
|
|
#1726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U nas strasznie pilnowali, bo taki jeden rodzic strasznie sie spinał Traktowałam ją jak przyjaciółkę, więc nie bardzo wiem, jak teraz to będzie wyglądało, ciężko mi bez niej będzie.. No a on jak na 30 lat swojego życia to już zdecydowanie za dużo przeszedł, dobry facet z niego a całe życie wiatr w oczy Z Tobą tak było, ale jesteś młoda, a dorosła kobieta powinna mieć już poukładane w głowie trochę bardziej, przecież widziały gały co brały.. Poza tym trzy tygodnie temu jeszcze wszystko było w porządku, byli u nas, potem byliśmy nad jeziorem i nic nie wskazywało na to, że miałoby im się rozpaść, nawet brat tak mówi..Konkluzja na dziś: miłości nie ma dziś.
|
|
|
#1727 |
|
Konto usunięte
|
Najgorzej jest gdy cierpią na tym dzieci... brat mojej koleżanki był ze swoją dziewczyną w związku z 5 lat, a rozstali się po roku małżeństwa... szybko po ślubie doszło do poczęcia, teraz dziecko ma pranie mózgu... Bo jest traktowane jako pośrednik wojny. Mamusia mówi "powiedz tatusiowi, że mamusia ma nowego chłopaka", tatuś mówi "powiedz mamusi, że tatuś ma nową dziewczynę"... Ehh.
|
|
|
|
#1728 | ||
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
no to dobrze, że tylko kaszel powinno Ci niedługo przejść ![]() a u mnie pod tym względem był lajt, trochę sie pruli o kieliszki, ale ja piłam z filiżanki (wyobrażacie to sobie.. w filiżance wódka, w szklance popita, musiałam bosko wyglądać no Tobie też jest ciężko, szczególnie jak mówisz, że miałaś z nią takie stosunki.. szczerze, nie wiedziałabym co powiedzieć komuś w takiej sytuacji, w jakiej teraz jest Twój brat.. ale jest młody i jeszcze może kogoś znaleźć tylko tutaj pytanie czy będzie mu się chciało to zrobić po tym wszystkim u mnie było też tak, że ja nie składałam żadnych deklaracji, a Twój brat wszedł w związek małżeński, to jeszcze bardziej komplikuje sprawy..ja myślę, że jest, ale na jej znalezienie są nikłe szanse ![]() Cytat:
to u mojej koleżanki rodzice prześcigali się kto co jej kupi.. jak matka kupiła jej telefon to ojciec aparat, to matka laptopa, to nowszy telefon/aparat albo jakaś wycieczka, itp. i tak w kółko teraz z tego co wiem mniej więcej się dogadują, jej ojciec założył nową rodzinę, a jej matka ma nowego faceta, co nie zmienia tego, że moja koleżanka ma wyprany mózg
|
|
#1729 | |||
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
Jest silikon, ale osobiście nie martwilabym się nim, zdarza się w podkladach, więc sądzę, że podobna rolę spełni jak tam, biorąc pod uwagę to, że ma to być krem tonujacy. Zapomnialam dodać, że babydream ma 75 ml, a całą reszta 50 ![]() Dobry wybór, ale ostrzegam, że końcowy efekt nie jest twarzowy delikatnie mówiąc ![]() Pewnie jakiś zagestnik, na zsk można kupić ![]() powiem, że to nie takie najgorsze, bo jeśli końcówki są zniszczone to mogą nawet takiej ilości protein nie tolerować ja mam taki jedwab bez jedwabiu teraz![]() Cytat:
![]() Kurcze, szkoda... ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#1730 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Dot.: Odp: Dot.: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury
Cytat:
u mnie to też było, a potem się zamykali w kiblach i ochrona ich wyciągała
|
|
#1731 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Najbardziej nie potrafię zrozumieć, jak w ciągu trzech tygodni można przekreślić kilka lat wspólnego życia.. kiedyś jak się coś psuło to się to próbowało naprawić a nie wypier.dalało na śmietnik ![]() dobrze, że jest wódka, seks bez zobowiązań i narkotyki.. chociaż nawet z tym drugim mam problem
|
|
|
#1732 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
chciałabym to zobaczyć ![]() też tego nie rozumiem no właśnie, próbowało się naprawić.. chociaż w tej sytuacji, kiedy ona się wypaliła to chyba nie ma sensu próbować naprawić, bo ona się będzie z tym dusić, Twój brat też będzie się czuł nieswojo.. no ja szczególnie z tym drugim mam problem
|
|
#1733 |
|
Konto usunięte
|
Jadę do TŻ na 2 dni, nie zaspamujcie tutaj za bardzo
|
|
|
|
#1734 | |
|
Lwiątko z Cintry
|
Cytat:
w cuda wierzysz?
|
|
#1735 |
|
Kuźnia inspiracji
|
Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94 cz. XI
Cóż, jeżeli faktycznie to uczucie się wypalilo to może już nie ma co naprawiać niestety
![]() Ja na razie nie narzekam na brak seksu, ale wyczuwam za niedługo taką chcice że aż mnie skręci:p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1736 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Czy nad morze czy to w góry, dziewiętnastki spamują na łonie natury - '94
Cytat:
![]() właśnie, tata ma nadzieje, że może jakoś się dogadają, ale nie sądzę.. skoro tak łatwo było jej podjąć decyzję o rozwodzie bez wcześniejszych prób naprawienia związku to marne szanse, na powrót, chociaż życzę im tego z całego serca.. ale dziwnie mi, czuję się jakby to mnie ktoś opuścił ![]() no ja też, nic nowego Cytat:
![]() wzajemnie ![]() Cytat:
|
|
|
#1737 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale faktycznie teraz jest inaczej, ciągle rozwody zamiast próbować naprawić coś co się zbudowało przez tyle lat...Cytat:
W sumie o włosy też bo są podatne na obciążenia. Co masz na myśli mówiąc "efekt końcowy nie jest twarzowy"? ![]() Jasne, to prawda ale wtedy takowy produkt powinien nazywać się "serum do końcówek" albo coś w tym stylu bo mówienie że coś jest jedwabiem jeżeli tego nie ma jest robieniem w bambuko klienta czego bardzo nie lubię ![]() Tak samo na maskach biowaxu, jest info że nie ma SLES i SLS, tak super, fajnie, dobry dla włosów, to nic że w tego typu produktów nie występuje w ogóle sls i inne firmy nie muszą o tym pisać bo to jest wiadome. Klient zobaczy, pomyśli "o, gdzieś mi się przewinęło że te slsy to zło, to ta maska będzie fajna, kupię" ![]() Cytat:
![]() O kurczę ale mi trening wjechał, kręci mi się w głowie i jest niedobrze, hehe, śmiesznie
|
|
#1738 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja zawsze ćwiczę po 21
|
|
|
#1739 | |
|
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Myślę, że chodzi o to: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html Żeby pokazać, że ich Wax jest lepszy od tego i innych waxów, piszą, że nie ma SLS i SLES. Ale, ogólnie te Waxy nie powalają, wysoko konserwant, wszystko dobre jest po nim, więc chyba i tak Biovax jest najlepszy wśród nich ![]() Ale Twoja argumentacja jest jak najbardziej w porządku, zwłaszcza teraz, jak się trąbi tyle o tych sufraktantach. Problem w tym, że one nie zawsze są takie bee jak się o nich mówi ![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- czytałam wątek o filtrach, Ziaja tam na razie święci triumfy więc chyba polecę kupić.---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Ozywiam watek ![]() Walczę z małpą na nogach ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja poszerzam swe muzyczne horyzonty
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.

masz duże stopy? 

dlatego spinam poślady 

a ramiona z reguły mam szczupłe strasznie, moglabym wazyc 10 kg wiecej a wszystko poszloby w brzuch, ramiona nadal by tak wygladaly 

), Dimethicone, Disodium EDTA, Inulin Lauryl Carbamate, PEG−8 Laurate, Phenoxyethanol, Poterium Officinale root Extract (krwiwściąg lekarski i klejna niewiadoma), Stearic Acid, Stearyl Alcohol, Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid, Titanium Dioxide (filtr fizyczny/mineralny), Tocopherol, Triethanolamine, Xanthan Gum, Zingiber Officinale roqt Extract / Ginger roqt Extract (imbir, przeciwstarzeniowy, szkoda, że tak niziutko w składzie)