Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 08:36   #721
mela1234
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
A mnie zalalo..chyba mi wody odeszly wiec sie powoli zbieram
!!!!!!
Trzymam kciuki!

A ja po ognisku niewyspana
Nie doczekalam do torta ( byly 2 wlasnej roboty) ale zbyt zmeczona bylam no i komary tak zarly ze myslalam ze sie wdciekne!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:36   #722
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cześć słoneczka

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

Z dnia na dzień będzie coraz lepiej z karmieniem

Cytat:
!!!!!!
Kolejny porodzik Trzymam , żeby było w miarę bezboleśnie

U mnie dzisiaj ładne słonko świeci
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:38   #723
sarna405
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Ja was dziewczyny normalnie podziwiam. Zaczyna sie a wy na wizazu opisujecie. Ja to bym chyba panikowała i odrazu jechała. Bym sie chyba bała ze nie zdążę
ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie
pragnie."
sarna405 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:38   #724
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
!!!!!!
Wow! na skurcze nie czekaj tylko smigaj na IP! powodzenia :-*

Perse, myślę, że spokojnie rozbujasz laktacje. Może odciagaj pokarm? niech małego dokarmiaja Twoim mlekiem

dzień dobry i od rana mokry w sensie deszczu jeżeli o mnie chodzi;-)
dziś prawie nie spalam...
Do ok. 1 w nocy ktoś sobie urządził imprezę w parku i niosło się na całe osiedle. A później ktoś puszczał lupanke do ok. 5 nad ranem :banghead:
poza tym gorąco i duszno przed burzą, mąż chciał mnie objąć to dostał ochrzan, bo ze stanem podgoraczkowym grzal jak piec. Ale teraz się ochlodzilo to zaliczylismy przytulanki ;-) powtarzałam sobie w myślach "jesteś piękna, jesteś piękna" i tym razem udało się bez płaczu;-)

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:47   #725
Margosia__
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ja mam już sterylizator, ręczniki, przybornik ze szczotką/obcinaczkami/gruszką itp, butelki 2x260ml, 2x125ml+szczotka i smoczek aventu oraz karuzelę w domu nawet Tz sie zainteresował karuzelą i ją złożył (kij, że łóżeczka nie ma ) bo chciał posłuchać melodii
A ja teraz wypoczywam bo dzisiaj robotny miałam dzien i mnie brzuch w dół ciągnie
A może Tż powiesi sobie karuzelkę do swojego łóżeczka?
Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
N

Widzę, że śpicie i nie ma z kim spamować to ja też idę spać. Jutro mój ostatni dzień w domu z TŻ we dwójke, no dobra we dwójke i pół licząc naszą sierściulkę. W poniedziałek mam się już stawić w szpitalu więc to nasza ostatnia niedziela
Denerwujesz się? Tak znając czas i miejsce?
Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
Melduje ze walizka prawie spakowana

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
Ale porąbany ten wieczór siedzieliśmy z TŻ i oglądaliśmy sabat a tu nagle lampka zaczęła migać a z przedłużacza iskry i dym myślałam, że zawału dostanę albo urodzę na miejscu a teraz na dobranoc mężu zrzucił mi kwiatka z parapetu prosto do torby szpitalnej Idę spać, za dużo wrażeń jak na jeden wieczór
.
To znak

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Albo nie taki dobry... TŻ mnie tak wkurza Ma pretensje, że zajmuję dużo miejsca na łóżku. A ja się obijam o ścianę On śpi rozwalony, nie raz oberwałam z łokcia i jeszcze ja jestem zła Jeszcze wieczorem strzeliłam focha...
Mój wczoraj wyszedł trzaskając drzwiami
Normalnie jak baba w ciąży
Cytat:
!!!!!!
Aaaa... zaczęło się! Czekamy na wieści!!:jupi :
Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Njus dnia wczorajszego: mam umyte okna
i coraz mniej niepotrzebnych gratów w domu, powoli dom robi się domem.
Też umyłam wczoraj okna Dlatego zaraz będzie padać

Dotkaaa jesteś czy Cię nie ma?

Gluciątko ma coraz dłuższy okres aktywności
Już nie tylko je i śpi Ale dziwnie

Mały
Margosia__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 08:51   #726
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII

Na poprawę humoru i reklama świętokrzyskiego

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Margosia__ Pokaż wiadomość
Czyżby marudził lub płakał
Stary 2013-06-23, 09:00   #727
kayka11
Raczkowanie

Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Witam się i karolajn- trzymam kciuki,żeby się szybko akcja rozkręciła i żebyś jak najzybciej miała Hanie w ramionach!
kayka11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:02   #728
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609
Konto usunięte

karolajn myslalam po wpisie jak czarownica ze u Was urwanie chmury ale juz dotarlo !!;-) - trzymam kciuki za dosc szybka akcjei w miare bezbolesna!

Perse potem zobacze Artusia bo podczytuje z telefonu gratulacje z karmieniem.. powoli powoli konsekwentnie a sie uda
aha naprawde nie martw sie tym ze chwile wczesniej sie malutki urodzil.. jak teraz radzi sobie super nie ma obnizonego napiecia miesniowego sam oddycha itp to cudnie i najprawdopodobniej nic mu nie dolega
siostra mojego meza urodzila synka 32 tc i maly jest zdrow jak ryba rozwija sie prawidlowo i ma motorek w tylku
buziaki Kochana!
993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:07   #729
Margosia__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
E... On nie umie robić takich rzeczy jeszcze

Mały
Stary 2013-06-23, 09:10   #730
shestiger
Rozeznanie

Karolajn
Perse - zrobili Ci niziutko cięcie i poziomo mam nadzieję?A powiedz mi Ty krwawisz normalnie skoro te podkłady??Bo jak ja miałam to mi zrobili drenaż i cała krew poszła do niego i ja sama nic nie krwawiłam

Wiecie co...istnieją prorocze sny?? ^^ wczoraj miałam kilka skurczyków takich luźnych i jeden co mnie zgiął w pół hehe a dzisiaj w nocy śniło mi się że karmię Igorka i że jest bardzo do tatusia podobny Dziwneee to hehe
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:11   #731
surka
Zakorzenienie

Cytat:
E... On nie umie robić takich rzeczy jeszcze
Życzę ci, żeby się nie nauczył
Stary 2013-06-23, 09:20   #732
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..

ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:22   #733
surka
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447737]She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..

Moja siostra po cc też krwawiła, mniej niż po sn, ale jednak
Stary 2013-06-23, 09:24   #734
shestiger
Rozeznanie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447737]She tak, mam nisko cięcie i normalnie mi leci, jak nie ma odchodów to jest niebezpieczne..

Jak byłam na sali to jeszcze jedna dziewczyna miała cc i Ona była bez drenaża mi może z powodu anemii którą mam zawsze woleli kontrolować uchodzącą krew i stąd wszystkie resztki i krew szła nim, normalnie na zakończeniu rany miałam inne szwy takie do ściągania i tam był przymocowany drenaż. Powiem Ci że to właśnie bardziej komfortowe dla mnie było ( i tak wiercąc się na łóżku wzięłam i wszystko z niego wylałam hahaha ale co prawda nie ciekło ze mnie tylko z pudełka )
shestiger jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:25   #735
lachryma
Zakorzenienie

Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!

hejka

karolajn- powodzenia!! trzymamy kciuki za szybka akcje.
perse- masz pieknego synka

ide na sniadanie

Stary 2013-06-23, 09:34   #736
Margosia__
Zakorzenienie

Z okazji Dnia Ojca Gluciątko postanowiło pokazać matce co o niej myśli i obsrało ją z góry do dołu

Mały
Stary 2013-06-23, 09:35   #737
d0tkaaa
Zakorzenienie

Czesc margos co tam? :-P

karolajn ale Ci zazdroszcze zaraz nadrobie.u mnie spokoj eh:-((

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:36   #738
czarownica1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Z okazji Dnia Ojca Gluciątko postanowiło pokazać matce co o niej myśli i obsrało ją z góry do dołu
To teraz Tatus niech myje Mamusie

czarownica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:37   #739
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Napisane przez enlevee Pokaż wiadomość
Ghia no to miłego wieczoru no i jeszcze chwila i Antoś powita nasz świat

A JA CHCIAŁAM TYLKO NA DOBRANOC NAPISAĆ, ŻE WŁASNIE PIJĘ DRUGĄ z 6 ZMROŻONYCH JABŁKOWYCH BAVARII, KTÓRE MAM W LODÓWCE
no, to dobranoc
Pokaż czy aby nie mdłe
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447316]Byłam u niego i ładniej chwytal pierś i już nie wrzeszczal tak bardzo, coś z tego będzie mam kupić małe kapturki, bo jest taki malusi ale jestem dobrej myśli.

Super. A pijesz jakieś herbatki laktacyjne czy coś w tym stylu??
Cytat:
!!!!!!
Cytat:
Napisane przez roxi1980 Pokaż wiadomość
Tralalala będzie nowy bobas, będzie nowy bobas
To ja się podpisujuę pod Twoimi bouncami
AAAAAA Karolajn ale fajowoooooo to Antoś już do ładnego przedszkola dołączy i będzie mu wesoło
Cytat:
A może Tż powiesi sobie karuzelkę do swojego łóżeczka?

Denerwujesz się? Tak znając czas i miejsce?

Tak troszeczku się boję, ale już bardziej się nie mogę doczekać. Strach ma wielkie oczy i już nie chcę sie nad tym zastanawiać tylko chcę już przez to przejść i opisywać
Cytat:

---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Surka, ale super chłopaki dali czadu w moim mieście. A oni tak w ogóle z mojego osiedla są i do podstawówki razem chodziliśmy zawsze tacy jajcarze byli

U mnie rano też przeszła burza, trochę się chłodniej zrobiło Przytulam sierściulkę, pieszczoszkuję ją i tłumaczę, żeby była grzeczna przez ten tydzień u mamy i nie tęskniła tak bardzo jak zazwyczaj. Żeby jeszcze rozumiała co do niej mówię Dziś ją już odstawiam.
Idę obudzić TŻta zrobię nam śniadanko poprzytulam się i mu uświadomię, że to ostatniaaaa nieeeedzieeeelaaaalalalal a
Stary 2013-06-23, 09:42   #740
magdalennne
Wtajemniczenie

Jestem rozczarowana Bardzo chciałam urodzić w Dzień Ojca, a w nocy ani pół skurczyka Więc dzisiaj nic z tego nie będzie

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41447271]Jeszcze raz dzięki Dziewczyny za mile słowa Już sie nie mogę doczekać, jak ki wyjma cewnik, dziś posiedze u niego dłużej.
Artus ma raczej moje włoski, ją też mam brązowe, nie wiem jeszcze, do kogo jest bardziej podobny z buzki, ale wszystko wskazuje na to, że do mamuni tylko ma skórę ciemniejsza jak tatus, tzn. trochę ciemniejsza karnacje.
Teso Ty wcześniej pytalas - nie, nic nie mówią lekarze odnośnie ewentualnych konsekwencji, pewnie będziemy musieli obserwować.
Dziewczyny ją trzymam kciuki za Was i za Wasze małe słodkie dzieciątka, z którymi sie już wkrótce zobaczycie
[/QUOTE]

Mamusia wyleje na niego całą swoją miłość Kochana konsekwencji żadnych nie musi być, więc nie nastawiaj się na nie

Cytat:
Napisane przez sarna405 Pokaż wiadomość
Witam z rana....szwagier mnie po 6 obudził telefonem...
Pese śliczny synek
A ja wczoraj miałam doła,ryczałam coś mnie brało naczytałam się o tych bólach krocza w internecie nie potrzebnie i przeżywałam ze prze de mną jeszcze 2 miesiace a tu coś nie tak Za dużo czytam za duzo przeżywam muszę przestać a to może się rozciaga przygotowuje się nie musi oznaCZAĆ ZE SZYBCIEJ URODZE
Mnie boli na dole od dwóch miesięcy, a nic się nie zapowiada na wcześniejszy poród

Cytat:
!!!!!!
A przed chwilą pisałaś, że jednak nie rodzisz Trzymam

Cytat:

Czym przejawia się ten okres aktywności? Poza kupkaniem na mamusię
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:42   #741
Anulka_p
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!!
mega mocne kciuki Oby poszło szybko, sprawnie i bezboleśnie.

Cytat:
09.07.2013 g. 4:55- Wreszcie jesteś- Michaś   
Anulka_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:42   #742
surka
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:
Surka, ale super chłopaki dali czadu w moim mieście. A oni tak w ogóle z mojego osiedla są i do podstawówki razem chodziliśmy zawsze tacy jajcarze byli
Tą reklamę Świętokrzyskiego, jak dla mnie zrobili rewelacyjnie i każdy kto obejrzy ją zapamięta.
Stary 2013-06-23, 09:42   #743
d0tkaaa
Zakorzenienie

Niech mi ktos powie jak zdjecie zobaczyc Arturka:-((( ide wlaczyc lapka moze tam bede widzirc.

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:44   #744
surka
Zakorzenienie

Do mamuś, które urodziły, fajnie tak, jak już nic nie napiera na pęcherz

---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:43 ----------

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Niech mi ktos powie jak zdjecie zobaczyc Arturka:-((( ide wlaczyc lapka moze tam bede widzirc.

Ja na tel, też nie widzę zdjęć, ale normalnie na necie w kompie tak
Stary 2013-06-23, 09:48   #745
katarzynkajg
Zadomowienie

Karolajn trzymamy kciuki aby wszystko było w porządku i życzymy szybkiego i bezbolesnego porodziku

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41444463]http://db.tt/vgKGS9um Moje Słoneczko będziemy w szpitalu około tygodnia, Mały ma ładna wagę i dobrze sobie radzi.[/QUOTE]
Śliczności, wygląda cudownie

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 09:54   #746
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kallisto89 Pokaż wiadomość
GHIA to już w ten poniedziałek! Ale ten czas leci będzie kolejny bobas
Miłej niedzielki, ostatniej sam na sam z TŻ

Ale porąbany ten wieczór siedzieliśmy z TŻ i oglądaliśmy sabat a tu nagle lampka zaczęła migać a z przedłużacza iskry i dym myślałam, że zawału dostanę albo urodzę na miejscu a teraz na dobranoc mężu zrzucił mi kwiatka z parapetu prosto do torby szpitalnej Idę spać, za dużo wrażeń jak na jeden wieczór
Dobranoc brzusie

Dobrze, że byliście w domu. Strach pomyśleć co mogło się stać

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
Skylie- torba spakowana ?

może chcesz spakowac też moją bo mi jakoś brak weny [COLOR="Silver"]
Dawaj. Tanio biorę

Super! Tak jak dziewczyny piszą- przystawiaj go regularnie, albo pobudzaj laktację laktatotrem

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
Dzień dobry, wróciliśmy wczoraj wcześniej z koncertu bo nie dałam rady przez opuchnięte nogi stać, tak mi dawały w kość, że ani stać ani siedzieć, a w autobusie to myślałam że odpłynę, potem godzinę moczyłam w wodzie i jakoś mogłam się położyć spać
opuchlizna dziś jak wczoraj czyli prawie ok moje nogi, ale pewnie jak wyjdę to znowu będzie obrzęk

HEY u mnie grało, a wcześniej jakiś suport którego nie znałam

Perse tak mi się przypomniało słowem otuchy, moja teściowa jest wcześniakiem, urodziła się w 7 miesiącu, aktualnie ma 55lat oprócz tego, że jest teściową nic jej nie dolega
:

Mnie tez nogi zaczęły strasznie puchnąć

Lubię Hey i fajne mają koncerty

Cytat:
!!!!!!
BEDZIEMY MIEĆ NOWEGO BOBASA
Karolajn- mocne

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość
Trzymam kciuki!

A ja po ognisku niewyspana
Nie doczekalam do torta ( byly 2 wlasnej roboty) ale zbyt zmeczona bylam no i komary tak zarly ze myslalam ze sie wdciekne!

Tort

Cytat:

[COLOR="Silver"]
Fajna. Nawet pokazali Bałtów do którego od rodziców mam rzut beretem

Cytat:
To już wiadomo czyją stronę trzyma

WOJTUŚ

Edytowane przez skylie
Czas edycji: 2013-06-23 o 09:56
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 10:04   #747
enlevee
Zakorzenienie

Cytat:
!!!!!!
No to Karo masz ode mnie i Tomusia mocne !!! Hania- delikatnie się z Mamą obchodź

Cytat:

Cytat:
Pokaż czy aby nie mdłe
Nie mdłe, gwarantuję, że są pyszne, ale nie oddam ich

Witamy się z Tomaszkiem w 37 tygodniu ciąży
Z tej okazji przyniosłam sobie na śniadania do łóżka czereśnie i truskawki i właśnie je pochłaniam
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu..

Tomuś
3470g, 54cm
enlevee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 10:06   #748
Niunia20
Rozeznanie

Cytat:
Popakowalam sie i jestesmy juz w drodze. Boli coraz bardziej i sie ze mnie leje..
trzymam kciuki...

u mnie noc tragiczna burza zaczęła się przed 3 i tak do 6 rano nie spałam.... teraz chodzę półprzytomna... wczoraj z tż się pożarłam ale jak tym razem nie przeprosi to ja się do niego nie odezwę nawet jak rodzić zacznę...
Stary 2013-06-23, 10:16   #749
kiss12550
Zadomowienie

dzień dobry wszystkim

czułam ze jak tu wejde to coś będzie się działo

karolajn - ogromne kciuki za lekki szybki i przyjemny poród pisz do nas w miarę możliwości bo juz nie możemy doczekać się kolejnego wątkowego brzdąca

fiazo - świetne to o teściowej

margosia - to się mały przywitał teraz daj tacie się wykazać

uciekamy na śniadanko i czekamy na wiadomość od karolajn - niech moc będzie z Tobą
kiss12550 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 10:17   #750
elaine-blath
Zakorzenienie

GG do elaine-blath

Dzień dobry

Ghia; ładny maraton.. Wojtek jest na 1 roku i właśnie mówi, że teraz to te egzaminy rozstrzelone i że coraz łatwiej robią.. bo wasz rok już ma niemal jeden egzamin po drugim.. i to dopiero jest nauka:P hihi wczoraj zaczął ubezpieczenia i wiązanki takie lecą, jak Twój wpis:P

Perse: super, że tak ładnie dochodzisz do siebie i dobrze reagujesz... a Arturek naprawdę śliczny))

sammi: klaps za nienadrabianie:PPP (tak jak to Madi przewidziała)

magdalenne: jak mu w łóżku przeszkadzasz to niech sie przeniesie na kanape:PP

Karolajn: !!!!!!!! Kciuki!!

czarwonica: niezły news:PPP ja okna myję w poniedziałek.. coby dzisiaj przypału nie robić..

https://instagram.com/rudymspojrzeniem
http://www.rudymspojrzeniem.pl

Galeria pazurkowa:
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1692
elaine-blath jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości