Rozstanie z facetem, część XXVII - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-23, 19:57   #1081
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Dot.: Rozstanie z facetem, część XXVII

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Wiem, wiem. Tylko, ze kiedyś rodzicow zabraknie i kto wtedy pomoze?
no jasne, ale nie sądzę, żeby taki Piotruś Pan o tym myślał... Albo sądzi, że sobie poradzi. Nie wnikam, to jego sprawa. Szkoda tylko, że ex tak w niego wpatrzony...
Co ciekawe, kiedy oni się kłócili to jakoś zignorowali naszą ocenę sytuacji i stwierdzili, że jakoś sobie poradzą. A ex oczywiście go posłuchał kiedy my znaleźliśmy się w takiej sytuacji...
Stary 2013-06-23, 19:58   #1082
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czaroownica87 Pokaż wiadomość
kuźwa... załapałam doła
Jakoś wczorajszy dzień mi zleciał, dziś rano pojechałam do rodziców, więc też było ok, do czasu...:rolley es:
Wróciłam z godzinkę temu, nie było go. Spoko, od razu wiedziałam, że go nie będzie, w końcu ładna pogoda itd.
Przed chwilą wszedł na chwilę, mówi CZEŚĆ, coś chyba wziął i poszedł... a ja DURNA zerknęłam za nim do okna i zauważyłam, że szedł z kumplem i jakąś laską No i oczywiście różne myśli (wyobraźnia robi swoje)... że na pewno wkrótce z nią będzie itd On jest raczej nieśmiały w stosunku do kobiet i wiąże się raczej ze znajomymi, z którymi już pewien czas się zna/kumpluje - stąd od razu moje myśli
Jejku jak mi smutno wiem, że nie mogę tak myśleć, ale to samo się pojawiło...
najgorsze, że ja wciąż to robię - gdy gdzieś wychodzi (nie wiem po jaką cholerę) zaglądam gdzie idzie...
Jej, a tak się cieszyłam, że dobrze sobie radzę, że płakałam tylko pierwsze 2 dni i w ogóle... czuję się jakby mnie już w ogóle nie kochał i miał mnie gdzieś.... tak mi źle wybaczcie tę smęty...musiałam się komuś wyżalić...
właśnie po to jest to forum,byś mogła to napisać tu a nie nie daj Boże pisać do niego.
bedą wzloty i upadki,ale DAMY RADĘ!

"Have you heard the news that you're dead?
No one ever had much nice to say"
pewnaKa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 19:59   #1083
czaroownica87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marycha1977 Pokaż wiadomość
tez dzis mam ciezki dzien, poszlo cale pudelko lodow.............
no ja też się już nawpychałam swoich ulubionych łakoci, ale to nic nie daje
wkurza mnie we mnie to, że nie umiem się powstrzymać przed wyglądaniem za nim w końcu CZEGO OCZY NIE WIDZĄ, TEGO SERCU NIE ŻAL..ech...durna jestem
może jutro będzie lepiej- musi!
jak ja bym już chciała znaleźć to mieszkanie....
Stary 2013-06-23, 20:06   #1084
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
no ja też się już nawpychałam swoich ulubionych łakoci, ale to nic nie daje
wkurza mnie we mnie to, że nie umiem się powstrzymać przed wyglądaniem za nim w końcu CZEGO OCZY NIE WIDZĄ, TEGO SERCU NIE ŻAL..ech...durna jestem
może jutro będzie lepiej- musi!
jak ja bym już chciała znaleźć to mieszkanie....
pewnie ze bedzie lepiej, w koncu musi byc, ale widocznie musimy pocwiczyc nasza cierpliwosc wiec wkrotce znajdziesz
Marycha1977 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:06   #1085
czaroownica87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
właśnie po to jest to forum,byś mogła to napisać tu a nie nie daj Boże pisać do niego.
bedą wzloty i upadki,ale DAMY RADĘ!
tak, to prawda. Ten wątek jest mega pomocny, gdyby nie on to nie wiem jakbym dała radę. Dzięki Dziewczyny!
razem tak jakoś łatwiej... podoba mi się tu właśnie to, że można liczyć na słowa pocieszenia ale i czasem porządnego kopa, którego często potrzebuję
Stary 2013-06-23, 20:09   #1086
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Cholera, dlaczego nie wspomniałam, że mnie okłamywał? Patrzę wybiórczo z tego smutku.
Stary 2013-06-23, 20:11   #1087
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WhoRunTheWorld Pokaż wiadomość
Cholera, dlaczego nie wspomniałam, że mnie okłamywał? Patrzę wybiórczo z tego smutku.
nooo to troche ważna rzecz tym bardziej nie warto.......

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

ech ja mam 37 lat nie bede młodnieć, nie chce miec dzieci i jaka mam szanse zeby kogogkolwiek z takimi pogladami poznac. byc moze jestem skazana na samotnosc do konca zycia..
Stary 2013-06-23, 20:12   #1088
ciezko_jest_lekko_zyc
Zadomowienie

Cytat:
Jak mnie chlopak zostawil to tez wiele rzeczy zlych w jego zachowaniu nie widzialam - dziewczyny z tego wątku (ale kilka, może nawet kilkanaście części wstecz) sprowadzily mnie na ziemie.
Z czym cię oklamywal?
ciezko_jest_lekko_zyc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:21   #1089
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ciezko_jest_lekko_zyc Pokaż wiadomość
Jak mnie chlopak zostawil to tez wiele rzeczy zlych w jego zachowaniu nie widzialam - dziewczyny z tego wątku (ale kilka, może nawet kilkanaście części wstecz) sprowadzily mnie na ziemie.
Z czym cię oklamywal?
Ogólnie miał problem ze szczerością, jak mu coś nie pasowało to mi nie powiedział tylko dopiero na końcu się dowiedziałam, że zawsze jest po mojemu. Ale jak miało być na jego skoro on mi nic nie mówił pod koniec wolał mówić, że źle się czuje i idzie spać, bo nie chciało mu się ze mną gadać, a w tym czasie siedział i gadał z koleżanką, której totalnie się spowiadał ze wszystkich naszych problemów. Ona też oczywiście radziła mu się ze mną rozstać. Okłamał mnie też, że moja siostra pozwoliła mu wziąć swoje auto i pojechać z tym cholernym kumplem do sklepu po szafkę dla niego, a tak nie było.
Cholera, może i dobrze się stało...
Stary 2013-06-23, 20:35   #1090
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
nooo to troche ważna rzecz tym bardziej nie warto.......

---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ----------

ech ja mam 37 lat nie bede młodnieć, nie chce miec dzieci i jaka mam szanse zeby kogogkolwiek z takimi pogladami poznac. byc moze jestem skazana na samotnosc do konca zycia..
nie wiadomo co los przyniesie!
nie szukaj na siłę miłości tylko żyj
jest wiele ludzi,którzy nie chcą mieć dzieci,więc spokojnie-znajdzie się też ktoś i dla Ciebie! nie mów,że jesteś na coś skazana- nie istnieje coś takiego przynajmniej ja w to nie wierzę...

Stary 2013-06-23, 20:37   #1091
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez pewnaKa Pokaż wiadomość
nie wiadomo co los przyniesie!
nie szukaj na siłę miłości tylko żyj
jest wiele ludzi,którzy nie chcą mieć dzieci,więc spokojnie-znajdzie się też ktoś i dla Ciebie! nie mów,że jesteś na coś skazana- nie istnieje coś takiego przynajmniej ja w to nie wierzę...
jakos mam wrazenie ze czas mi przeplywa miedzy palcami.........a jak za pare lat juz bede cala pomarszczona to juz nikt na mnie nie spojrzy.........
Stary 2013-06-23, 20:44   #1092
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Cytat:
jakos mam wrazenie ze czas mi przeplywa miedzy palcami.........a jak za pare lat juz bede cala pomarszczona to juz nikt na mnie nie spojrzy.........
Ja bym na Twoim miejscu celowała w rozwodników, którzy mają już dzieci.
Stary 2013-06-23, 20:49   #1093
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Ja bym na Twoim miejscu celowała w rozwodników, którzy mają już dzieci.
tak własnie robie, ale jakos ich malo na widoku........
Stary 2013-06-23, 20:51   #1094
Motyl86
Raczkowanie

Dziewczny potrzenuje porady. Zgadnijcie, kto dziś napisał do mnnie cos w stylu: Czy będziemy mogli w miarę normalnie rozmawiać? I co ja mam na takie coś odpisać. Nie wyobrażam sobie, ze się kuplujemy po prostu, z ddrugiej strony tak bardzo mi go brakuje. Na prawde potrzenuję Waszej szybiej rady.

A i zaznaczam, że od rozstania nic się nie odzywał, minęło już grupo ponad miesiąc i takie coś.
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:53   #1095
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Motyl86 Pokaż wiadomość
Dziewczny potrzenuje porady. Zgadnijcie, kto dziś napisał do mnnie cos w stylu: Czy będziemy mogli w miarę normalnie rozmawiać? I co ja mam na takie coś odpisać. Nie wyobrażam sobie, ze się kuplujemy po prostu, z ddrugiej strony tak bardzo mi go brakuje. Na prawde potrzenuję Waszej szybiej rady.

A i zaznaczam, że od rozstania nic się nie odzywał, minęło już grupo ponad miesiąc i takie coś.
heh ale czy Ty chcesz z nim rozmawiac?
Stary 2013-06-23, 20:54   #1096
WhoRunTheWorld
Raczkowanie

Cytat:

Przerabiałam coś takiego i nigdy nie było ''normalnie''.
Stary 2013-06-23, 20:57   #1097
Motyl86
Raczkowanie

Cytat:
heh ale czy Ty chcesz z nim rozmawiac?
Cytat:
No właśnie mi na nim cały czas zależy i właśnie dlatego wiem, ze nie potrafiłabym traktowac go tylko jak kumpla. Tylko co odpisać, przyznac się po prostu, że nie, bo bym mnie to za duzo kosztowało?
Motyl86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 20:59   #1098
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
tak takie "przyjaźnie" zazwyczaj nie wychodzą...

---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Cytat:
No właśnie mi na nim cały czas zależy i właśnie dlatego wiem, ze nie potrafiłabym traktowac go tylko jak kumpla. Tylko co odpisać, przyznac się po prostu, że nie, bo bym mnie to za duzo kosztowało?
Napisz mu,że nie macie już o czym rozmawiać...
ja bym tak zrobiła..

Stary 2013-06-23, 21:10   #1099
kraalinek
Przyczajenie

Cześć wszystkim!
postanowiłam do Was napisać, bo niestety nie za bardzo daje sobie rade z obecną sytuacją..więc pomyślałam, że może coś pomadzicie,wesprzecie mnie

była z chłopakiem 4,5 roku. od listopada zeszłego roku mieszkamy razem (niedługo się wyprowadzamy 'od siebie'). rezwaliśmy ponieważ się dowiedziałam że on nie wie co czuje ale raczej kocha swoja przyjaciolke...był z nią problem od dłuższego czasu, ale ja głupia wierzyłam że kocha mnie.nie myślcie że dowiedziałam się tego od niego.nie miałby tyle odwagi.zraniło mnie to,że mnie tyle czasu okłamywał.sama nawet nie wiem czy jeszcze coś do niego czuję..ale jeszcze mieszkamy tą chwile razem.. i zachowujemy się jak para... nie chce tego ale ssamo wychodzi. po wyprowadzce chciałabym zerwać kontakty ale wiem ze on bedzie chcial nadal je utrzymywać bo twierdzi ze nie chce mnie stracic i ze jestem nadal wazna (?!) nie wiadomo czego on chce.. widać że przezywa to rozstanie ale wie tez ze nic z naszego zwiazku by nie bylo, bo nie zerwie dla mnie przyjazni z tamtą dziewczyna. a ja daję się wykorzystywać. nie wiem w ogole co mam robić.sama siebie nie rozumiem...
dlatego też nie wiem czy Wy mnie zrozumiecie :P

dodam jeszcze, że z tą dziewczyną on nigdy nie będzie, bo ona ma chłopaka z którym już mieszka kilka lat i dla niej to jest tylko znajomość dzieki ktorej jakos zdaje na studiach
kraalinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-23, 21:14   #1100
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
bardzo chcesz mu odpisac, ale wiedz ze mozesz sie zawiesc i plakac gorzej po takiej rozmowie, ale tak jak tu dziś dziewczyny pisaly moze trzeba zrobic wszystko nawet odpisywanie zeby zobaczyc czy juz napewno nie ma szans i dostac kopa i plakac znowu. Wybor nalezy do Ciebie...

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez kraalinek Pokaż wiadomość
Cześć wszystkim!
postanowiłam do Was napisać, bo niestety nie za bardzo daje sobie rade z obecną sytuacją..więc pomyślałam, że może coś pomadzicie,wesprzecie mnie

była z chłopakiem 4,5 roku. od listopada zeszłego roku mieszkamy razem (niedługo się wyprowadzamy 'od siebie'). rezwaliśmy ponieważ się dowiedziałam że on nie wie co czuje ale raczej kocha swoja przyjaciolke...był z nią problem od dłuższego czasu, ale ja głupia wierzyłam że kocha mnie.nie myślcie że dowiedziałam się tego od niego.nie miałby tyle odwagi.zraniło mnie to,że mnie tyle czasu okłamywał.sama nawet nie wiem czy jeszcze coś do niego czuję..ale jeszcze mieszkamy tą chwile razem.. i zachowujemy się jak para... nie chce tego ale ssamo wychodzi. po wyprowadzce chciałabym zerwać kontakty ale wiem ze on bedzie chcial nadal je utrzymywać bo twierdzi ze nie chce mnie stracic i ze jestem nadal wazna (?!) nie wiadomo czego on chce.. widać że przezywa to rozstanie ale wie tez ze nic z naszego zwiazku by nie bylo, bo nie zerwie dla mnie przyjazni z tamtą dziewczyna. a ja daję się wykorzystywać. nie wiem w ogole co mam robić.sama siebie nie rozumiem...
dlatego też nie wiem czy Wy mnie zrozumiecie :P

dodam jeszcze, że z tą dziewczyną on nigdy nie będzie, bo ona ma chłopaka z którym już mieszka kilka lat i dla niej to jest tylko znajomość dzieki ktorej jakos zdaje na studiach
nic samo nie wychodzi to po pierwsze , a po drugie gosc jest rozchwiany emocjonalnie, albo poprostu Cie nie kocha ale ma Cie pod reka..........
Stary 2013-06-23, 21:15   #1101
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
bardzo chcesz mu odpisac, ale wiedz ze mozesz sie zawiesc i plakac gorzej po takiej rozmowie, ale tak jak tu dziś dziewczyny pisaly moze trzeba zrobic wszystko nawet odpisywanie zeby zobaczyc czy juz napewno nie ma szans i dostac kopa i plakac znowu. Wybor nalezy do Ciebie...
w sumie tak...
zależy w jakiej jesteś kondycji, bo jełśi wiesz,że z tego sms,czy jednej rozmowy będziesz sobie robiła wilkie nadzieje-lepiej z nim nie rozmawiaj,albo napisz,że nie teraz.Jeśli czujesz się już na siłach...cóż..odpisz mu.

Stary 2013-06-23, 21:17   #1102
kraalinek
Przyczajenie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

nic samo nie wychodzi to po pierwsze , a po drugie gosc jest rozchwiany emocjonalnie, albo poprostu Cie nie kocha ale ma Cie pod reka..........
no tak pewnie mnie nie kocha, ale z tym rozchwianiem to chyba też prawda bo on sam twierdzi że nie wie co czuje i w ogóle.
Stary 2013-06-23, 21:19   #1103
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
no tak pewnie mnie nie kocha, ale z tym rozchwianiem to chyba też prawda bo on sam twierdzi że nie wie co czuje i w ogóle.
odpusc sobie kogos kto tak Cie traktuje, jak mozna tak sie zachowywac. niby dorosly czlowiek a zachowuje sie jak niedorozwiniety nastolatek. daj spokoj.,.........
Stary 2013-06-23, 21:20   #1104
kraalinek
Przyczajenie

[/COLOR]
nic samo nie wychodzi to po pierwsze , a po drugie gosc jest rozchwiany emocjonalnie, albo poprostu Cie nie kocha ale ma Cie pod reka..........[/QUOTE]

tylko po co on chce jeszcze ze mna utrzymywać kontakt skoro mówi że ma dość kłótni itd. nie rozumiem tego. boję się co to będzie jak się przeprowadzimy...chce z nim zerwać całkowicie kontakt, ale na ile będę silna?
Stary 2013-06-23, 21:21   #1105
pewnaKa
Zadomowienie

Cytat:
[/COLOR]
tylko po co on chce jeszcze ze mna utrzymywać kontakt skoro mówi że ma dość kłótni itd. nie rozumiem tego. boję się co to będzie jak się przeprowadzimy...chce z nim zerwać całkowicie kontakt, ale na ile będę silna?[/QUOTE]

po co? by mieć jakieś "wyjście awaryjne' w razie czego,faceci tak mają, jak go jakaś kobieta rzuci,czy coś przyleci do Ciebie...

Stary 2013-06-23, 21:22   #1106
Marycha1977
Rozeznanie

Cytat:
[/COLOR]
tylko po co on chce jeszcze ze mna utrzymywać kontakt skoro mówi że ma dość kłótni itd. nie rozumiem tego. boję się co to będzie jak się przeprowadzimy...chce z nim zerwać całkowicie kontakt, ale na ile będę silna?[/QUOTE]
moze chce Cie miec do rzeczy ktorych nie moze miec z przyjaciolka jestes bliska jego lożka..........
Stary 2013-06-23, 21:23   #1107
Petrycja
Zakorzenienie

Cytat:

tylko po co on chce jeszcze ze mna utrzymywać kontakt skoro mówi że ma dość kłótni itd. nie rozumiem tego. boję się co to będzie jak się przeprowadzimy...chce z nim zerwać całkowicie kontakt, ale na ile będę silna?
On chcę żebyś była po prostu, na wypadek gdyby życie samemu mu się nie spodobało, gdyby jednak było źle. A dziewczyny często robią naiwnie wybaczając..
Stary 2013-06-23, 21:23   #1108
kraalinek
Przyczajenie

nie umiem cytować XD

ale skoro twierdzi, że ma mnie dość to po co? ja mu i tak nie pozwalam na sex ani nic z tych rzeczy (co to, to nie!aż tak głupia nie jestem). no, ale śpimy cały czas razem, przychodzi przytula się do mnie dużo. i po co
Stary 2013-06-23, 21:24   #1109
Petrycja
Zakorzenienie

A dlaczego Ty się dajesz przytulać? Kiedy się wyprowadza? Unikaj z nim już teraz kontaktu.
Stary 2013-06-23, 21:24   #1110
Talisa
Raczkowanie

Cytat:
kuźwa... załapałam doła
Jakoś wczorajszy dzień mi zleciał, dziś rano pojechałam do rodziców, więc też było ok, do czasu...:rolley es:
Wróciłam z godzinkę temu, nie było go. Spoko, od razu wiedziałam, że go nie będzie, w końcu ładna pogoda itd.
Przed chwilą wszedł na chwilę, mówi CZEŚĆ, coś chyba wziął i poszedł... a ja DURNA zerknęłam za nim do okna i zauważyłam, że szedł z kumplem i jakąś laską No i oczywiście różne myśli (wyobraźnia robi swoje)... że na pewno wkrótce z nią będzie itd On jest raczej nieśmiały w stosunku do kobiet i wiąże się raczej ze znajomymi, z którymi już pewien czas się zna/kumpluje - stąd od razu moje myśli
Jejku jak mi smutno wiem, że nie mogę tak myśleć, ale to samo się pojawiło...
najgorsze, że ja wciąż to robię - gdy gdzieś wychodzi (nie wiem po jaką cholerę) zaglądam gdzie idzie...
Jej, a tak się cieszyłam, że dobrze sobie radzę, że płakałam tylko pierwsze 2 dni i w ogóle... czuję się jakby mnie już w ogóle nie kochał i miał mnie gdzieś.... tak mi źle wybaczcie tę smęty...musiałam się komuś wyżalić...
Też tak mam... Takie mieszkanie razem po rozstaniu jest strasznie toksyczne, dlatego cieszę się, że mój eks niedługo zabierze stąd swoje szanowne "cztery litery" Pewnie na początku będzie mi nieswojo jak znikną wszystkie jego rzeczy, ale później odżyję.
Talisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości