|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4471 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() chociaż teraz chyba uzyskują to chemicznie
|
|
|
#4472 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, rodziciel stwierdzil, ze duze jest bezpieczniejsze, wiec malego nie bedzie specjalnie kupowal Cytat:
ale im dluzej jezdzilam tym bylo lepiej, tylko troche stracha mialam, ze cos zle zrobie, samochod zgasnie, ludzie zaczna trabic itd itp![]() Cytat:
ale nie jest zle- myslalam, ze nawet nie ruszemobilne dziołchy z nas
|
|
|
#4473 | ||||||
|
BAN stały
|
Cytat:
W końcu przychodzą dla towarzystwa, nie zależy im na giftach![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Na takich spotkaniach można podładować akumulatory![]() Cytat:
Aluminium i plastik ingerują w smak wyrobu, ale w przypadku wody mineralnej trudno znaleźć produkt w szklanej butelce, nad czym ubolewam. Gdy byłam dzieckiem, piłam Jurajską. Miałam sporo frajdy, gdy wybierałam butelkę, ponieważ można było wybrać kolor szkła Cytat:
Nie lubię podróżować samochodem, ponieważ większość aut charakteryzuje się specyficzną wonią. Tylko mój kolega dba o to, żeby dokładnie wywietrzyć pojazd przed rozpoczęciem podróży Gdy jechałam z nim do Wrocławia, nie musiałam łykać Aviomarinu, ponieważ w samochodzie nie śmierdziało, a kierowca jechał spokojnie![]() Obawiam się, że nie znajdziemy wody mineralnej w wielkiej, szklanej butli, ponieważ firmy preferują tanie plastiki;/ |
||||||
|
|
|
#4474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4475 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kupuje cos bo wydaje mi sie ze lepszej ceny na to nie znajde i juz na gwalt musze miec bo wykupią mi a pozniej stoi i stoi i stoi i stoi ![]() babki jak robicie podpisy na zdjęcia takie graficzne?? bo mi zawsze z białym tłem wychodzi -.- |
|
|
|
|
#4476 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4477 | |
|
Wtajemniczenie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-placenta.html
Rzeczywiście to Kallos i nie maska, a krem na włosy ![]() Niestety nie wiem, ale zaraz zacznę czytać ![]() ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4478 |
|
Rozeznanie
|
na allegro widziałam ze sprzedaja odzywki z łozysk klaczy -.-
|
|
|
|
#4479 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4480 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4481 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a teraz to nie mam nawet czasu an to ale czasem autko by się przydało, komunikacja miejska u mnie to jedna wielka porażka Cytat:
![]() chociaż nie wiem gdzie ta roślina ma mieć łożysko ![]() ale sama nazwa placenta...hmmm Cytat:
np. słowika ![]() osoby delikatne oraz jedzące proszone o nie zaznaczanie wypowiedzi na biało poniżej a niektóre kobiety zjadają własne łożyska po porodzie, no i można robić krem z mazi płodowej, ponoć niezwykle odżywczy
|
|
|
#4482 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
A ja sobie nie wyobrażam życia bez prawa jazdy i możliwości, jakie ono daje.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4483 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Dot.: Odp: Nasze blogi kosmetyczne - cz. XVI
Cytat:
|
|
|
|
|
#4484 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Mam to samo, prawko to była jedna z najlepszych inwestycji w moim życiu, a także jedna z najbardziej stresujących :P |
|
|
|
|
#4485 |
|
Wtajemniczenie
|
Jeśli chodzi Ci o sam podpis, tak jak u mnie na zdjęciach to polecam najprostszy na świecie PhotoScape. Darmowy. Dodajesz tylko napis, zwiększasz przezroczystość i gotowe. Ma też opcję, żeby dodać napis na wielu zdjęciach na raz. Nie doda Ci za bardzo obrazka przy napisie itd. A z jakiego programu korzystasz?
|
#4486 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem o czym trzeba myslec zeby przemoc się i włożyć to do buzi wyobrazcie sobie kanapkę z tym albo spaghetti .. dobra przesadziłam ![]() ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:31 ---------- Cytat:
ograniczam się do lekkich modyfikacji zdjęć do picassie ale zaraz pokombinuje, bo jakis czas wrzucalam linka na zdjecia do bloga, ale nie podobało mi sie jak to wygląda i zrezygnowałam z podpisów jednak tyle sie słyszy o kradzieży zdjęć ze moze warto sie zabezpieczyć
|
||
|
|
|
#4487 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Nie powinniśmy przejmować się osobami, które uciekają z blogów albo rezygnują ze spotkań, gdy dowiadują się, że nic nie zgarną![]() Cytat:
Wszędzie można dojść pieszo, a gdy zależy mi na czasie, to wskakuję na rower Jedynie zimą korzystam z komunikacji miejskiej, ponieważ nie doszłabym do centrum handlowego na obrzeżach, gdy w centrum mają problem z odśnieżaniem![]() Postanowiłam podłączyć się pod pytanie Aswertyny Zauważyłam, że wiele z Was robi podpisy w takich kolorowych kółkach. W jakim programie można uzyskać taki efekt?
|
||
|
|
|
#4488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jeżdżą jak chcą i czasem jest z tym spory problem, do tego bilety coraz droższe ![]() rowerem jeżdżę jak ma blisko, ale do pracy na drugi koniec miasta sobie nie wyobrażam taka zgrzana przyjechać
|
|
|
#4489 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4490 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
witam się z kawą i maską na włosach Sondrina to mamy podobnie oj czasem też muszę łykać Aviomarin ale przy długich podróżach przeważnie albo gdy wiem, że droga kręta będzie.No na razie do szczęścia mi prawo jazdy nie potrzebne, Tż ma więc jest ok. Też o tym słyszałam i program oglądałam jak się wypowiadały matki po porodzie itp... |
|
|
|
#4491 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
), ale jak mam pojechać na zakupy czy na siłownię to się robi spora wyprawa - obecnie mieszkam na obrzeżu i taki na przykład dojazd na siłownię samochodem zajmuje mi nie więcej niż 15 minut, gdzie autobusami tłukłabym się przynajmniej godzinę (przy dobrych wiatrach) i to jeszcze z 3 przesiadkami po drodze. Kiedyś takie marnowanie czasu w komunikacji mi nie przeszkadzało, ale odkąd mam więcej zajęć i problemy z wolnym czasem to cenię sobie każdą oszczędność czasu - prawo jazdy mam 5 lat i obecnie praktycznie codziennie korzystam z samochodu, bez niego czuję się jak bez ręki
|
||
|
|
|
#4492 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4493 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli ktoś chciałby wypróbować błyszczyk Hoola z Benefit, zatęsknił za odżywką z Babassu Isany lub potrzebuje orzeźwienia na twarz np maską ogórkową zapraszam na moje pierwsze rozdanie na blogu
|
|
|
|
#4494 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sondrinie chyba chodziło o znak wodny ![]() czy tylko ja nie moge dziś dodac zdjęć do notki?? od godziny już próbuje i ciagle to samo -.- |
|
|
|
|
#4497 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4498 |
|
Zakorzenienie
|
a może coś innego zmieniałaś i niechcący się przestawiło
spróbuj wyłączyć i włączyć jeszcze raz
|
|
#4499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Próbowałam znaleźć to ustawienie ale nie mam pojęcia gdzie - przegrzebałam w ustawieniach bloga i nie ma. Znalazłam, ale mail jest wprowadzony ... dziwna sprawa
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2013-06-24 o 14:15 |
|
|
|
|
#4500 |
|
Zakorzenienie
|
co do tego maila to Projekt - Ustawienia - Komórka i poczta e-mail skoro nie możesz znaleźć
ja was podczytuję i na wątku i w miarę staram się czytać blogi ale sama nie bardzo mam wenę aż dostałam kilka wiadomości kiedy coś napiszę ale nie chcę też pleść bez sensu w sensie nie też że jak wy tylko wiecie
Edytowane przez Ilsa Lund Czas edycji: 2013-06-24 o 14:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:29.

Chociaż nieźle mi idzie to zużywanie ostatnio, bo mniej kupuje, ale jednak kupuję...

a miałam to ustawione i nic nie zmieniałam bo i po co.
13.03.2008