|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
) najpierw najlepiej poszukać w necie opinii o dobrym pediatrze i rozważyć zapisanie dziecka do tej przychodni gdzie takowy przyjmuje |
|
|
|
|
#1532 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
Mnie ostatnio koleżanka zobaczyła po tej długiej przerwie i pierwsze co powiedziała - ale się zmieniłaś. Przecież wiem, jestem w Ciąży ![]() Cytat:
żeby się rozkręciło. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
na all Cytat:
i przypomniałam sobie, że w pepco ostatnio fajne byly, wiec dzis zaciągnęłam Tż a tam nie ma nic chyba bede musiala go wyciagnac do innego miasta.---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#1533 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
Cytat:
|
|
#1534 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ja też zmykam, dzisiaj ryba na obiad, idę szykować..
|
|||
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
O matkoo
nadrobiłam Część gdzieś po uciekałam, ale udało się
|
|
|
|
#1536 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam!
Cytat:
Cytat:
Malinka nie daj się! Cytat:
za pierwszy dzień bez pracy- w końcu! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wow ![]() Cytat:
![]() U nas to TŻ wymyśla obiady i gotuje też najczęściej on ![]() Cytat:
|
|||||||||
|
|
|
#1537 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W biuście mialam 84cm, a obecnie 94cm, urosły, na szczęście bez rozstępów póki co, ale pewnie po karmieniu to będę mieć naleśniki straszne ![]() Moja dzisiejsza drożdżówka wyrosła jak szalona, próbowałam i fajna puszysta wyszła a później się tłumaczył, że powiedział tak nie przez obiad, ale ogólnieA teraz zbieram się na szybką małą drzemkę, muszę wstać ok 17stej bo na 19stą mam wizytę u lekarza, a jeszcze trzeba będzie coś przekąsić, umyć się i ubrać w końcu, bo ja od kilku dni paraduje w samych majteczkach i koszulce do spania
|
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kupilam cyce i warzywa na patelnie... ale mama stwierdzila ze zrobi placki ziemniaczane to je zjrm a wieczorem dla nas zrobir cycuszka...he ![]() neni jak modelka wymiary ja mam na wysokosvi pepka 107 ollljeaaaaa mam nadzieje ze zejdzie wszystko jak wykluje mala![]() wogole wchodze do biedronki a dziewczynka taka do swojej mamy ze ona chce wozek wziasc i ciagnac a ta mama ze nie bo po jedna rzecz wchodza...a ta dziewczynka jaki ryk jaki placz i jakie wymuszanir ze ona nie idzie i ona chce ten wozek i leci przez ta biedronke i krzyczy nieeeee ona chce i ona musi miec..(hm niewiem ile miala siegala mi moze do uda:-P) ojezu co sobie wtedy pomyslalam to nie chcecie wiedziec...:-P zaraz jej brat stoi przy lodowkach (starszy troszke:-P)i wyje ze on chce loda...:-| |
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII
nadrabiaj nadrabiaj
![]() Co do przychodni, u mnie nie ma wyboru, jest jedna, ale akurat pediatrzy są tam fajni i pomocni. No chyba, że chciałabym aby dziecko chodziło prywatnie, to też tak mogę. |
|
|
|
#1540 |
|
Raczkowanie
|
Skończyłam nadrabianie!
U mnie dziś na obiad pizza domowa Już zjedzona ![]() Ze złych informacji to mi też zaczęły stopy puchnąć- nie jakoś strasznie, ale łudziłam się, że mnie to ominie, a tu dupa. W środę mam wizytę i już zaczynam się stresować troszkę czy się nie okaże, że Mały jeszcze bardziej w kanale. |
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1542 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
I pocieszylyscie mnie ze nie tylko ja nie umiem i nie lubie gotowac...:-P cieszy mnie to:-P hahaha
(a jeszcze bardziej mnie cieszy ze tz wymyslil sobie diete bialkowa do cwiczen i je serek wiejski na kolacje z bulka,nie musze mowic czemu )hahahah
|
|
|
|
#1546 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
|
|
|
|
|
#1547 |
|
Zakorzenienie
|
Ciuszki super, a brzuszek bardzo zgrabny
|
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
Wogole to czemu nie idzie ddtvn?wakacyjna przerwa?wydawalo mi sie.ze zawsze szli w wakacje tez?:-P
|
|
|
|
#1549 |
|
Zakorzenienie
|
bierzecie do szpitala cyckonosze do karmienia?? bo sie zastanawiam czy w szpitalu to ma sens, moze tylko taki sportowy wezme a te ładne zostawic sobie w domu??
nei byłoby pytania i problemu gdyby nie to ze mam dwa, w których chodze na zmiane, i jak ja jeden spakuje to bym w jednym musiała chodzic non stop- fuujjj
|
|
|
|
#1550 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)ja to mam takie poduszeczki u gory ze szok..niewiem czy woda tam jest czy cos ale bola:-(( |
|
|
|
|
#1552 |
|
Wtajemniczenie
|
jakie sweetasne zakupy
![]() brzuszek zgrabny )))ja juz sie tak nie bawie, przeszlo godzine masowalam sutki i co? i nic ;/ ja chce urodzic Michasia z jakas normalna waga a nie 4.500 ![]() dzisiaj to ja tylko siedze na lozku i nic wiecej nie robie, az mam sama wyrzuty sumienia ;/ |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za nadrobienie ![]() ![]() U nas tez przeważnie gotuje Tż, jakos jemu to lepiej wychodzi, moze dlatego, ze lubi eksperymentować. Natomiast nie ma tez jakiegoś parcia aby obiad był zawsze, jak już to tylko weekend. Ale to dlatego, że prace kończy o 19 i przeważnie wtedy nie jest głodny, wiec mnie odpada robienie obiadów
|
|
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
Koccurek nic tylko ciagle w ciazy chodzic, masz bardzo zgrabny brzuszek!!!
moj jest kwadratowy
|
|
|
|
#1556 | |
|
Zakorzenienie
|
ciuszki fajne, dlaczego h&m mam tak daleko...
A brzusio bardzo zgrabny ![]() Cytat:
tez mam dwa, jeden schowany w drugim pomykam ale ubieram go tylko gdy wychodzę, bo w domu to bez. I piorę co chwilkę, wiec nie jest źle
|
|
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
boje sie że z wrażenia i nerwów zapomne zreszta nawet nie wiem czy bede pamietac zeby swoje dokumenty zabrac hehe
|
|
|
|
#1558 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja podziwiam dziewczyny te co pravuja w przedszkolu..ja bym udusila chyba wszystkie wrzeszczace bachory hahahah )oliath gdzies jest!czekamy na wiesci i zdjecia Lilo" |
||
|
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
..że mały??
Cytat:
Kiedy miałaś USG? Jaka była wtedy waga? Masz jeszcze wizytę? Lekarz powinien dać skierowanie jeśli jest więcej niż 4 kg |
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
wogole szybko ta torbe ogarniam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

i chyba po prostu zadzwonię do poprzednich właścicieli mieszkania albo zapytam ich przy okazji (mieszkają dwie klatki dalej) gdzie chodzili ze swoimi dziećmi 
) najpierw najlepiej poszukać w necie opinii o dobrym pediatrze i rozważyć zapisanie dziecka do tej przychodni gdzie takowy przyjmuje
albo sa bardzo kulturalni albo coś w tym jest
A juz myslalam ze dzis wyjdziemy. Tak mi teskno juz za domem. Musimy jeszcze troszke zostac bo mala dostala zoltaczki i jest naswietlana. Szczerze przyznam ze mam dosc juz szpitala. Wkurza mnie moja wspollokatorka z sali na domiar zlego. Ale dla dobra Milenki wytrzymam wszystko. Ona jest taka slodziutka
żeby się rozkręciło.

teraz mala jest u mnie i od dzisiaj sie nie zajmuje. Boli mnie ta rana ale mam chodzić. Nie mam pokarmu
Od razu zadzwoniłaś do siebie do firmy, bo jeśli by tak było musiałabym najpóźniej jutro złożyć taki wniosek