Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 15:50   #1531
magolina
Wtajemniczenie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
A jak z wyborem przychodni, jakie były Wasze kryteria?
My mieszkamy gdzie mieszkamy niecałe 2 lata, w związku z czym nie mam za bardzo rozeznania w okolicznych przychodniach i chyba po prostu zadzwonię do poprzednich właścicieli mieszkania albo zapytam ich przy okazji (mieszkają dwie klatki dalej) gdzie chodzili ze swoimi dziećmi
Co do przychodni to moim zdaniem (i ja tak robie ) najpierw najlepiej poszukać w necie opinii o dobrym pediatrze i rozważyć zapisanie dziecka do tej przychodni gdzie takowy przyjmuje wiadomo, że trzeba miec też na względzie odległośc przychodni do domu, ewentualnie połączenia komunikacyjne, ale jak czasami słysze od znajomych na jakich lekarzy - debili trafiają ze swoimi dziećmi, to jak dla mnie kryterium dobrego pediatry jest podstawą
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:51   #1532
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Ja sie wagą nie przejmuje, więcej się z tego zbijamy z Tż niż żebym miała sie przejmować. Tym bardziej, że wszyscy mowią, że nie widać tej wagi po mnie albo sa bardzo kulturalni albo coś w tym jest
Mam tak samo, chociaż czasami mi smutno. W każdym razie jakoś bardziej patrze na to z przymrożeniem oka i żeby Franek był zdrowy.
Mnie ostatnio koleżanka zobaczyła po tej długiej przerwie i pierwsze co powiedziała - ale się zmieniłaś. Przecież wiem, jestem w Ciąży

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Kochane.
Pisze niestety jeszcze ze szpitala A juz myslalam ze dzis wyjdziemy. Tak mi teskno juz za domem. Musimy jeszcze troszke zostac bo mala dostala zoltaczki i jest naswietlana. Szczerze przyznam ze mam dosc juz szpitala. Wkurza mnie moja wspollokatorka z sali na domiar zlego. Ale dla dobra Milenki wytrzymam wszystko. Ona jest taka slodziutka Pokarm nadal mi sie nie pojawil mimo iz uzywam kapturkow na sutki i mala pieknie przez nie ssie. Ale jeszcze sie nie chce poddawac i walcze.
Jeszcze troszkę sie przemęczycie i potem będziecie z Hanusią hasać. I żeby się rozkręciło.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Zapomniałam, że u nas 36 tc.. 9 miesiąc

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Już po wizycie. Z małym wszystko ok Przepływy- ok, wody- ok, serduszko bije miarowo i w ogóle z nim- ok, czynność oddechowa- ok. Mały waży 3 kg. Wg Pani doktor jest w normie, ładnie przybiera, ale wielkoludem raczej nie będzie, co mnie bardzo cieszy.

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość
Dzieki dziewczyny teraz mala jest u mnie i od dzisiaj sie nie zajmuje. Boli mnie ta rana ale mam chodzić. Nie mam pokarmu
Moj grubas
Jaka słodziuchna

Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Gdzie kupywałyście płatki mydlane Dzidziuś ?????
na all

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Co do narzuty, to chyba też się przejdę do pepco. Ale ostatnio widziałam tylko wielkie 200x220 a ja potrzebuję 200x180.
Może coś znajdę jeszcze
tez szukam narzuty, wypatrzyłam na all jednak chciałam ja na oczy zobaczyc i przypomniałam sobie, że w pepco ostatnio fajne byly, wiec dzis zaciągnęłam Tż a tam nie ma nic chyba bede musiala go wyciagnac do innego miasta.

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ----------

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Czy Was tez nieraz boli,jak dziecko Was kopnie? moja nieraz jak huknie z przyczajki to aż podskocze..

Cytat:
Napisane przez paulinka777 Pokaż wiadomość
Ale mnie wystraszyłaś Od razu zadzwoniłaś do siebie do firmy, bo jeśli by tak było musiałabym najpóźniej jutro złożyć taki wniosek . U mnie na szczęście nie trzeba tego robić. Należy do 14 dni po porodzie złożyć podanie o urlop, zaznaczyć, że roczny i zaznaczyć, że płatny 80%. Ufff.... Ale myślę, że każda powinna zadzwonić do swojej księgowej i o to zapytać, bo wszędzie pewnie mają swoje zasady- tak jest po wprowadzeniu nowych ustaw.
Tez tak czytałam, że teraz wniosek składa sie do 14 dni po urodzeniu dziecka. Wczesniej było że przed.

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Info od Meli odnośnie Oliath (ale zamotane)

Oli za 2 godz będzie w domku

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:51   #1533
skylie
Wtajemniczenie

Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII

Cytat:
Ale tu teraz cisza, gorszą niż w weekend

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No co Ty. Nie bylonie dopoludnia i mam ponad 10 stron do nadrobienia

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:51   #1534
sammi24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
A temat z przychodnią jest ciągle otwarty-dziś zrobiłam wstępne rozeznanie.
Wstępnie wybraliśmy 2 przychodnie - pierwsza duża, oblegana i niestety dość daleko od nas (na piechotę z wózkiem tam nie dotrę), a druga nieduża, ale blisko domu i nie byłabym uzależniona od TŻ.
Byliśmy dziś w obu i pytałam m.in o to, czy któreś z nas musi być zapisane, by zapisać dziecko, ale okazało się, że nie Spisałam też nazwiska pediatrów i sprawdzę ich opinie na necie

Nie znam tu za bardzo sąsiadów jeszcze, więc głupio mi trochę pytać, gdzie ich dzieci są zapisane
Zgapię pomysł i tez tak zrobię, przejdę się po okolicznych i pospisuję nazwiska pediatrów, a potem poczytam opinie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość

Nieźle... Dobrze, że ci całkiem nie odpadł ten zderzak. Mi ostatnio kobieta przygrzmociła drzwiami w bok i nawet głupiego przepraszam nie wydusiła z siebie Ja wiem, że nasze auto już stare i zmasakrowane, ale jednak kultury by się trochę przydało. A ja siedziałam tam, gdzie uderzyła i widziała mnie, bo mnie przepuszczała jeszcze, żebym pierwsza do auta wsiadła..
To babsztyl

Cytat:
Ale tu teraz cisza, gorszą niż w weekend

A na pasku sporo nas, wszyscy na stand by ja też zmykam, dzisiaj ryba na obiad, idę szykować..
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:52   #1535
ona8686
Zakorzenienie

O matkoo nadrobiłam Część gdzieś po uciekałam, ale udało się

Franuś
Stary 2013-06-24, 15:52   #1536
Neni1984
Zakorzenienie

Nadrobiłam!
Cytat:
dawno sie niczym nie chwalilam LOL.. :P Chwale sie pierwszym strojem mojej córy

(oczywiscie pewnie ani raz tego nie wlozy ale nie wazne )
Śliczny

Cytat:
Napisane przez lachryma Pokaż wiadomość
malinka, powiedz współlokatorce, że masz jakieś 70 koleżanek, które z chęcią wytłumaczą jej, gdzie leży granica między zwykłą pomocą, a wykorzystywaniem drugiej osoby

Malinka nie daj się!
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
dobra zbieram sie na miasto, kupię sobie gołąbki na obiad

jeszcze siedze w pizamie, tak zaczelam pierwszy dzien bez pracy
dziwacznie tak.....
za pierwszy dzień bez pracy- w końcu!
Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Info od Meli odnośnie Oliath (ale zamotane)

Oli za 2 godz będzie w domku
No to my tu czekamy na foteczkę
Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
idę po fronty, może uda się dziś zamontować, jak zrobimy to zrobię wam foty przed i po

i miłego dnia
Też foteczkę chciałabym ujrzeć
Cytat:
Napisane przez Myszolka91 Pokaż wiadomość
Wlasnie zrobilam racuchy z jablkami (pierwszy raz w zyciu) i sa takie pyszne ze dla tz bede musiala chyba dorobic

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
dzwonili do mnie ze sklepu internetowego i mówią, że koloru wózka nie ma ;( wszystkie inne są, a szarego niet... szukam na allegro, napisałam już wiadomość do Bochni. plisss kciuki!
Są kciuki
Cytat:
Napisane przez elaine-blath Pokaż wiadomość

okna umyte... firany zawieszone.. teraz czas na przekąskę
Wow
Cytat:
Czy jedt tu jakas kobietka ktora tez niezbyt jak ja lubi gotowac i ogolnir nie ma pomyslow co na obiad ani na kolacje ani nic?:-/
Ja
U nas to TŻ wymyśla obiady i gotuje też najczęściej on
Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość
Padam
Chatka ogarnięta (boooże, jak ja kocham czystość), schabowe usmażone, mizeria gotowa (dzisiaj na słodko), teraz chwilę odsapnę, i wstawię ziemniaki, coby były gotowe jak przyjdzie tyży i podduszę schabowe, żeby były mięciutkie omnomnom, dzisiaj już mi się mięsa chce
Neni1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:53   #1537
Ewusia709
Zadomowienie

Cytat:

A ile miałaś w biodrach wcześniej? Ja miałam 87 cm, a teraz mam 100 cm i się zastanawiam, czy się tak spasłam czy o co chodzi
Apartament Młodego też mierzy 100 cm i w cyckach mam 100 cm
Jestem wymiarowa jak modelka
Ja miałam 91cm w biodrach, na początku ciąży nic nie rosło, a teraz w końcówce mam 99cm, boję się przekroczenia magicznej setki.
W biuście mialam 84cm, a obecnie 94cm, urosły, na szczęście bez rozstępów póki co, ale pewnie po karmieniu to będę mieć naleśniki straszne

Moja dzisiejsza drożdżówka wyrosła jak szalona, próbowałam i fajna puszysta wyszła Zrobiłam obiad - ulubiony mojego męża (schab z pieczarkami i serem, kalafior+młode ziemniaki z masłem i koperkiem) i jak TŻ zobaczył ten obiad to powiedział że bardzo mocno mnie kocha a później się tłumaczył, że powiedział tak nie przez obiad, ale ogólnie
A teraz zbieram się na szybką małą drzemkę, muszę wstać ok 17stej bo
na 19stą mam wizytę u lekarza, a jeszcze trzeba będzie coś przekąsić, umyć się i ubrać w końcu, bo ja od kilku dni paraduje w samych majteczkach i koszulce do spania

Moja Słodka Fabryka => www.slodkafabryka.blox.pl
Ewusia709 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:54   #1538
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Może nie tyle, że nie lubię, ale brakuje mi jeszcze umiejętności. Nie potrafię wielu rzeczy przyrządzić i przez to często jemy to samo, bo bigosu nie zrobię.

Malinka- współczuję towarzystwa na sali, ale dobrze robisz, że się nie przejmujesz.
Ooo ja tez,nieraz lubie wsumie.ale z regoly to mnie drazni bo nie mam pomyslow itp pozatym nie chce mi sie jakos super eksperymentowac bo..i tak to sie zje zaraz hahah..mam dni ze lubie cos przyrzadzic a sa takie ze nie i nawet kanapke posmaruje serkiem i tyle lol

kupilam cyce i warzywa na patelnie...
ale mama stwierdzila ze zrobi placki ziemniaczane to je zjrm a wieczorem dla nas zrobir cycuszka...he

neni jak modelka wymiaryja mam na wysokosvi pepka 107 ollljeaaaaa mam nadzieje ze zejdzie wszystko jak wykluje mala

wogole wchodze do biedronki a dziewczynka taka do swojej mamy ze ona chce wozek wziasc i ciagnac a ta mama ze nie bo po jedna rzecz wchodza...a ta dziewczynka jaki ryk jaki placz i jakie wymuszanir ze ona nie idzie i ona chce ten wozek i leci przez ta biedronke i krzyczy nieeeee ona chce i ona musi miec..(hm niewiem ile miala siegala mi moze do uda:-P) ojezu co sobie wtedy pomyslalam to nie chcecie wiedziec...:-P zaraz jej brat stoi przy lodowkach (starszy troszke:-P)i wyje ze on chce loda...:-|

Zuza

Razem
d0tkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:54   #1539
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII

Cytat:
Napisane przez skylie Pokaż wiadomość
No co Ty. Nie bylonie dopoludnia i mam ponad 10 stron do nadrobienia
nadrabiaj nadrabiaj

Co do przychodni, u mnie nie ma wyboru, jest jedna, ale akurat pediatrzy są tam fajni i pomocni. No chyba, że chciałabym aby dziecko chodziło prywatnie, to też tak mogę.

Franuś
Stary 2013-06-24, 15:55   #1540
tysia222
Raczkowanie

Skończyłam nadrabianie!

U mnie dziś na obiad pizza domowa Już zjedzona
Ze złych informacji to mi też zaczęły stopy puchnąć- nie jakoś strasznie, ale łudziłam się, że mnie to ominie, a tu dupa.
W środę mam wizytę i już zaczynam się stresować troszkę czy się nie okaże, że Mały jeszcze bardziej w kanale.
tysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:57   #1541
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
Co do przychodni to moim zdaniem (i ja tak robie ) najpierw najlepiej poszukać w necie opinii o dobrym pediatrze i rozważyć zapisanie dziecka do tej przychodni gdzie takowy przyjmuje wiadomo, że trzeba miec też na względzie odległośc przychodni do domu, ewentualnie połączenia komunikacyjne, ale jak czasami słysze od znajomych na jakich lekarzy - debili trafiają ze swoimi dziećmi, to jak dla mnie kryterium dobrego pediatry jest podstawą
Mam dokładnie ten sam sposób
Stary 2013-06-24, 15:58   #1542
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Eee. Ja już nauczyłam się, że wiarygodne opinie o naszym wyglądzie są tylko od tych osób, które mają dzieci lub zdają sobie sprawę, jak wygląda się w ciąży I od tych osób zazwyczaj słyszę komplementy
I tego się trzymam
A niektórzy to mam wrażenie, że nigdy nie widzieli kobiety w zaawansowanej ciąży ... Moja koleżanka z pracy (widząc mnie w 7dmym miesiącu) stwierdziła "Ojej! Ale masz ogromny brzuch! No BARDZIEJ to już ci chyba nie urośnie, co?"
Też mam takie obserwacje. Zauważyłam nawet, że nie lubię gadać o ciąży z osobami nie mającymi dzieci bądź nie będącymi obecnie w ciąży bo czuje się nierozumiana.
Stary 2013-06-24, 15:58   #1543
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Skończyłam nadrabianie!

U mnie dziś na obiad pizza domowa Już zjedzona
Ze złych informacji to mi też zaczęły stopy puchnąć- nie jakoś strasznie, ale łudziłam się, że mnie to ominie, a tu dupa.
W środę mam wizytę i już zaczynam się stresować troszkę czy się nie okaże, że Mały jeszcze bardziej w kanale.
Ze stopami mam to samo od wczoraj i też liczyłam na to, że mnie ominie ta "przyjemność"
Stary 2013-06-24, 15:58   #1544
d0tkaaa
Zakorzenienie

I pocieszylyscie mnie ze nie tylko ja nie umiem i nie lubie gotowac...:-P cieszy mnie to:-P hahaha

(a jeszcze bardziej mnie cieszy ze tz wymyslil sobie diete bialkowa do cwiczen i je serek wiejski na kolacje z bulka,nie musze mowic czemu)hahahah

Zuza

Razem
Stary 2013-06-24, 15:58   #1545
kooocur
Zakorzenienie

Dodaje y z H&M plus brzuszek z 36 tygodnia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0269.jpg (99,8 KB, 35 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0270.jpg (121,2 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0206.jpg (24,4 KB, 70 załadowań)

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 15:59   #1546
tysia222
Raczkowanie

Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,

Cytat:
Napisane przez malinka0525 Pokaż wiadomość
Hej Kochane.
Pisze niestety jeszcze ze szpitala A juz myslalam ze dzis wyjdziemy. Tak mi teskno juz za domem. Musimy jeszcze troszke zostac bo mala dostala zoltaczki i jest naswietlana. Szczerze przyznam ze mam dosc juz szpitala. Wkurza mnie moja wspollokatorka z sali na domiar zlego. Ale dla dobra Milenki wytrzymam wszystko. Ona jest taka slodziutka Pokarm nadal mi sie nie pojawil mimo iz uzywam kapturkow na sutki i mala pieknie przez nie ssie. Ale jeszcze sie nie chce poddawac i walcze.

Gratuluje Ci Milenki! I fajnie, ze się nie poddajesz z tym karmieniem
Stary 2013-06-24, 16:00   #1547
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Ciuszki super, a brzuszek bardzo zgrabny
Stary 2013-06-24, 16:00   #1548
d0tkaaa
Zakorzenienie

Wogole to czemu nie idzie ddtvn?wakacyjna przerwa?wydawalo mi sie.ze zawsze szli w wakacje tez?:-P

Zuza

Razem
Stary 2013-06-24, 16:01   #1549
iwona335
Zakorzenienie

bierzecie do szpitala cyckonosze do karmienia?? bo sie zastanawiam czy w szpitalu to ma sens, moze tylko taki sportowy wezme a te ładne zostawic sobie w domu??
nei byłoby pytania i problemu gdyby nie to ze mam dwa, w których chodze na zmiane, i jak ja jeden spakuje to bym w jednym musiała chodzic non stop- fuujjj
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:01   #1550
tysia222
Raczkowanie

Cytat:
Ale super brzusio
Stary 2013-06-24, 16:02   #1551
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ze stopami mam to samo od wczoraj i też liczyłam na to, że mnie ominie ta "przyjemność"
Jak wszyscy to wszyscy no co ty)

ja to mam takie poduszeczki u gory ze szok..niewiem czy woda tam jest czy cos ale bola:-((

Zuza

Razem
Stary 2013-06-24, 16:02   #1552
Kathe
Wtajemniczenie

GG do Kathe

Cytat:
jakie sweetasne zakupy
brzuszek zgrabny )))

ja juz sie tak nie bawie, przeszlo godzine masowalam sutki i co? i nic ;/ ja chce urodzic Michasia z jakas normalna waga a nie 4.500
dzisiaj to ja tylko siedze na lozku i nic wiecej nie robie, az mam sama wyrzuty sumienia ;/

Aniołek 31.08.2012 r.

Maleństwo

<ciach_reklama>
Kathe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:02   #1553
Neni1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
bierzecie do szpitala cyckonosze do karmienia?? bo sie zastanawiam czy w szpitalu to ma sens, moze tylko taki sportowy wezme a te ładne zostawic sobie w domu??
nei byłoby pytania i problemu gdyby nie to ze mam dwa, w których chodze na zmiane, i jak ja jeden spakuje to bym w jednym musiała chodzic non stop- fuujjj
Dopakuj sobie jak będziesz jechała do szpitala
Stary 2013-06-24, 16:02   #1554
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
wogole wchodze do biedronki a dziewczynka taka do swojej mamy ze ona chce wozek wziasc i ciagnac a ta mama ze nie bo po jedna rzecz wchodza...a ta dziewczynka jaki ryk jaki placz i jakie wymuszanir ze ona nie idzie i ona chce ten wozek i leci przez ta biedronke i krzyczy nieeeee ona chce i ona musi miec..(hm niewiem ile miala siegala mi moze do uda:-P) ojezu co sobie wtedy pomyslalam to nie chcecie wiedziec...:-P zaraz jej brat stoi przy lodowkach (starszy troszke:-P)i wyje ze on chce loda...:-|
napatrzyłam sie na takie dzieci w przedszkolu... i myslę podobnie jak Ty

Cytat:

Ja
U nas to TŻ wymyśla obiady i gotuje też najczęściej on

Za nadrobienie

U nas tez przeważnie gotuje Tż, jakos jemu to lepiej wychodzi, moze dlatego, ze lubi eksperymentować. Natomiast nie ma tez jakiegoś parcia aby obiad był zawsze, jak już to tylko weekend. Ale to dlatego, że prace kończy o 19 i przeważnie wtedy nie jest głodny, wiec mnie odpada robienie obiadów

Franuś
Stary 2013-06-24, 16:06   #1555
iwona335
Zakorzenienie

Koccurek nic tylko ciagle w ciazy chodzic, masz bardzo zgrabny brzuszek!!!

moj jest kwadratowy
Stary 2013-06-24, 16:07   #1556
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
ciuszki fajne, dlaczego h&m mam tak daleko...
A brzusio bardzo zgrabny

Cytat:
biorę tez mam dwa, jeden schowany w drugim pomykam ale ubieram go tylko gdy wychodzę, bo w domu to bez. I piorę co chwilkę, wiec nie jest źle

Franuś
Stary 2013-06-24, 16:07   #1557
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Dopakuj sobie jak będziesz jechała do szpitala

boje sie że z wrażenia i nerwów zapomne zreszta nawet nie wiem czy bede pamietac zeby swoje dokumenty zabrac hehe
Stary 2013-06-24, 16:08   #1558
d0tkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie mam stanikow do karmienia...ale spakowalam dwa stare co bym mogla tam wklafki wlozyc jakby mi lecialo...tzn cieklo mleczko:-P a tak to stawiam na wolnosc cycow hahahaha
Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
jakie sweetasne zakupy
brzuszek zgrabny )))

ja juz sie tak nie bawie, przeszlo godzine masowalam sutki i co? i nic ;/ ja chce urodzic Michasia z jakas normalna waga a nie 4.500
dzisiaj to ja tylko siedze na lozku i nic wiecej nie robie, az mam sama wyrzuty sumienia ;/
A wiesz jak to robic!:-P bo ja ostatnio szukalam w necie i z tego co znalazlam to musisz suta wyciagnac do gory i krecic...iles tam i pozniej odpoczynek itp

ja podziwiam dziewczyny te co pravuja w przedszkolu..ja bym udusila chyba wszystkie wrzeszczace bachory hahahah)

oliath gdzies jest!czekamy na wiesci i zdjecia Lilo"

Zuza

Razem
Stary 2013-06-24, 16:08   #1559
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Ciuszki super, a brzuszek bardzo zgrabny
..że mały??

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
Ale super brzusio

Cytat:
Napisane przez Kathe Pokaż wiadomość
jakie sweetasne zakupy
brzuszek zgrabny )))

Kiedy miałaś USG? Jaka była wtedy waga?

Masz jeszcze wizytę? Lekarz powinien dać skierowanie jeśli jest więcej niż 4 kg

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 16:09   #1560
iwona335
Zakorzenienie

wogole szybko ta torbe ogarniam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości