Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14 - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 19:00   #3361
201605100
Konto usunięte

Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
To w zależności na co się najpierw zdecyduje jak np łapki od kotków klik to na wewnętrznej stronie przedramienia, ale kusi mnie ten klik wiem, jestem szalona ale kocham Michaela bardzo
Michael - odważnie łapki kotków wyglądają fajnie mi się podobają gwiazdki Rihanny. Ale sama na tatuaż nigdy bym się nie zdecydowała - za szybko mi się preferencje zmieniają no i boję się bólu...
201605100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:01   #3362
hihihi
Zakorzenienie

Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Też uwielbiam Tz z 2 dniowym zarostem, ale jednak na ślub chce żeby się ogolił

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:02   #3363
Kate Noir
Zakorzenienie

http://www.dekoracje4u.pl/fontanny-c...a-czekoladowa/ Okazuje się, że moja firma dekoratorska ma opcję wynajmu obsługi do fontanny czekoladowej. Szkoda, że u nas raczej się nie zmieści.

Tż za tydzień kończy dietę redukcyjną! wiecie co to oznacza? Zrobię pizzę!
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:12   #3364
moooniaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smokeyeye Pokaż wiadomość
Rozumiem.My wlasnie w cenie 2 tys.chcielisbysmy sie zmiescic za foto+film.Mam nadzieje,ze sie uda.
Szczerze to będzie bardzo ciężko
My za same foto płacimy 2 tys,a to i tak średnia cena z tych wszystkich ofert, które obejrzeliśmy. Za video wyjdzie 3 tys., ale jeszcze nie wiemy czy bierzemy.

Tzn. ja wiem, że jak tylko podpisze nową umowę to podpisuję umowę z video i nic nie mówie tż, będzie miał niespodziankę w dniu ślubu sama ich opłacę, taki mój prezent

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość
strasznie popularny motyw z tym malowaniem, dlatego bym go nie wybrala osobiscie
Chodziło mi o taką przykładowa koncepcję my chcemy nakręcić film nad jeziorem, więc będzie pisanie po piasku, może jakieś ujęcia pod wodą itd.

Cytat:
ale my co miesiąc po wypłacie przelewamy pieniądze regularnie i wszystko płacone jest na czas. A teraz chciała pieniądze wcześniej bo jak sama stwierdziła nie starczy jej teraz na zapłacenie wakacji
a jeśli chodzi o remont...jak chcą niech robią ze swoich pieniędzy (jak sama mówisz to ich mieszkanie póki co), więc nas raczej nikt nie może zmusić do remontu
Ja bym w szoku odpowiedziała Jak to? Nie mają Państwo oszczędności?!
Tak jak oni do Was, tak Wy do nich

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Firanek nienawidzę i nie mam ani jednej typowej
Aktualnie wiszą mi makarony w oknach; nie mam też zasłon i raczej nie prędko będę mieć (może w przyszłym roku, jak przemalujemy pokój na biało i będziemy mieć inny kolor zasłon na inną porę roku).

Jak mam mieć firanki to takie proste jak te
Serwetki to nie pamiętam co to jest, na szczęście moja mama też nie

Ale obrusy uważam za fajne i praktyczne w salonie, czy na stole w kuchni
My nie mamy ani jednej firanki w mieszkaniu Wszystkie pozdejmowałam

Cytat:
A jesli już o goleniu mowa co sądzicie na temat golenia się u facetów i Ci Wasi TŻci się golą? mój mimo, że jest brunetem nie ma jakiegoś gęstego zarostu właściwie nigdzie nawet na twarzy ma zarost jak u nastolatka nad czym bardzo ubolewam bo z dwudniowym zarostewm wygląda średnio a uwielbiam takie zarosty u facetów no ale trudno już
Mój cały się goli tzn.brodę, pachy, miejsca intymne Brodę goli na moje życzenie bo co mi z tego, że wygląda wtedy mrrr jak jestem cała podrapana :P
Na szczęście jak już poznałam tż to miał takie nawyki, nie musiałam go do niczego przyuczać. Nie toleruję włosów pod pachami ani kłaków niżej
moooniaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:15   #3365
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Napisane przez alucior Pokaż wiadomość
Michael - odważnie łapki kotków wyglądają fajnie mi się podobają gwiazdki Rihanny. Ale sama na tatuaż nigdy bym się nie zdecydowała - za szybko mi się preferencje zmieniają no i boję się bólu...
Co do Micheala preferencje nigdy mi się nie zmienią kocham go miłością wielką od 6 roku życia jak miałam 9 lat Micheal grał koncert w Polsce i błagałam Mame, zeby ze mna jechała na koncert do Warszawy albo pozwoliła mi sama jechać jak się nie zgodziła krzyczałam, że jej nienawidzę, a jak pokazywali Jego koncert w TV to siedziałam przed telewizorem i wyłam w niebogłosy
Jego śmierć bardzo przeżyłam i kiedyś wyrzuciłam faceta z kablówki z domu (miał wymieniac router) bo miałam powieszony wielki poster MJ nad łóżkiem, a owy pan powiedział coś w stylu, że jeszcze u nikogo nie widział takiego wielkiego zdjecia na scianie tego PEDOFILA wyprosiłam go. Router jest nie wymieniony do teraz

Tż srednio jest zachwycony moim uwielbieiem do MJ, ale juz przywyknął do tego, a ostatnio nawet przyznał, że jego muzyka byla niesamowita

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:33   #3366
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
we mnie to też wzbudza agresję... a jak tylko zwrócę uwagę bratu, żeby się ogarnął, to strzela focha. a mama mówi, że 'lubi' to robić
czyżbyś cytowała moją mamę ?
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:41   #3367
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez aneczka25057 Pokaż wiadomość
A, już wiem co jeszcze chciałam napisać...Dotka łącze się w bólu (i to dosłownie) mnie też dziś @ odwiedziła

Na szczęście moja 11h dniówka dobiega końca, jeszcze tylko 20 minut.
Jutro wolne, ale co z tego, jak jadę z mamą do dziadków (=sprzątanie ), z psiną do weterynarza, a potem do serwisu FIATA.

Uwierzycie, że w środę mija równy MIESIĄC odkąd mi gość wjechał w auto, a auto nadal jest nienaprawione, bo takie mamy przeboje z ubezpieczycielem sprawcy? Ja już powoli nie mam siły do tego wszystkiego
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 19:42   #3368
magdalenka_w_86
Zakorzenienie

Dzisiaj o 7 wyszłam, wróciłam o 20.30. Nie lubię rad ped.
Jeszcze 4 dni i ... i orka na podyplomówce do 7 lipca a potem egzamin dyplomowy. Poczytam i uciekam spać, bo pobudka przed 4 ;/

2014

Edytowane przez magdalenka_w_86
Czas edycji: 2013-06-24 o 19:49
magdalenka_w_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:44   #3369
di94
Raczkowanie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Jakbym czytała o moje mamie i moim bracie

Dobrze, że jesteś zadowolona z sali

A foto i video... no cóż, ci lepsi przeważnie mają porezerwowane dużo wcześniej, co nie znaczy, że już nic fajnego nie można znaleźć zależy co kto oczekuje
No właśnie, ja myślałam że rok to jeszcze kupa czasu i luzik.. Nie ma co się spinac, ale chyba trzeba się ogarnąć :p

Przypalilam ryż

di94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:46   #3370
201605100
Konto usunięte

Cytat:
Co do Micheala preferencje nigdy mi się nie zmienią kocham go miłością wielką od 6 roku życia jak miałam 9 lat Micheal grał koncert w Polsce i błagałam Mame, zeby ze mna jechała na koncert do Warszawy albo pozwoliła mi sama jechać jak się nie zgodziła krzyczałam, że jej nienawidzę, a jak pokazywali Jego koncert w TV to siedziałam przed telewizorem i wyłam w niebogłosy
Jego śmierć bardzo przeżyłam i kiedyś wyrzuciłam faceta z kablówki z domu (miał wymieniac router) bo miałam powieszony wielki poster MJ nad łóżkiem, a owy pan powiedział coś w stylu, że jeszcze u nikogo nie widział takiego wielkiego zdjecia na scianie tego PEDOFILA wyprosiłam go. Router jest nie wymieniony do teraz

Tż srednio jest zachwycony moim uwielbieiem do MJ, ale juz przywyknął do tego, a ostatnio nawet przyznał, że jego muzyka byla niesamowita
Fakt, Michael ma ponad czasowe piosenki. A facet od kablówki - jak można wejść do obcego domu i takie rzeczy wygadywać - bez powodu czyjegoś zdjęcia się nie wiesza - swoje mondre myśli w takim momentach zachowuje się dla siebie.

Ja takie same uczucia żywię do Elvisa , TŻ też już przywyknął, nawet co roku mi kalendarze z nim kupuje
Stary 2013-06-24, 19:48   #3371
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
No moja mama np. często prasuje firanki
Ale ona jest z tych, co sobie lubią roboty dokładać
Ja mam takie firanki, które trzeba prasować. Żadne wieszanie mokrych nie daje rady Gdybym nie musiała, to bym nie prasowała

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
skoro już piszemy o męskich zarostach to jakie Wy macie zdanie o tym aby Pan Młody miał taki 2 dniowy zarost na swoim ślubie?

bo ja bym bardzo chciała aby mój miał lekki zarost.
Jeśli ktoś ma ochotę, dobrze się w tym czuje, to nie widzę nic w tym dziwnego. Aczkolwiek przez wielu może być to odbierane jako nietakt Np. przez jakiś starszych wujów

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
a już myślałam, ze to moja mama i mój brat sa jakimiś dziwnymi wyjątkami ale widzę, ze nie tylko u nas tak jest mnie po prostu szlag trafia, wstępuje we mnie jakas agresja jak słysze z ust 27 letniego kolesia "mamoooo zrób mi śniadanie" mam ochotę po prostu wstać i zabić ich oboje

Cześć!
Trochę podczytałam, ale ostatnio nie mam kompletnie weny na pisanie... Cały czas kuję do obrony i już mi się nie chce, a to jeszcze całe 2 tygodnie
Poszukuję też pracy i czuję presję, a zarazem frustrację. Mam nadzieję, że niedługo się ogarnę i wrócę na więcej!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 19:56   #3372
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Fakt, Michael ma ponad czasowe piosenki. A facet od kablówki - jak można wejść do obcego domu i takie rzeczy wygadywać - bez powodu czyjegoś zdjęcia się nie wiesza - swoje mondre myśli w takim momentach zachowuje się dla siebie.

Ja takie same uczucia żywię do Elvisa , TŻ też już przywyknął, nawet co roku mi kalendarze z nim kupuje
Elvisa też lubie ale jednak Michael
No, ten facet był bezczelny i tak samo kiedyś poszłam do profesjonalnego studia tatuazu bo chciałam na nadgarstku wytatuować inicjały MJ i ten koleś też coś powiedział używając słowa pedofil czy zboczeniec i podziekowałam za tatuaż Jezu róznie są opinie, ale powinni się szanować decyzje i uczucia ludzi
Znajde takiego tatuażyste, który nie wyśmieje mojego pomysłu

będę mamą

kierowca od 7.02.2012

Edytowane przez pysia1987
Czas edycji: 2013-06-24 o 19:57
Stary 2013-06-24, 20:03   #3373
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Cześć!
Trochę podczytałam, ale ostatnio nie mam kompletnie weny na pisanie... Cały czas kuję do obrony i już mi się nie chce, a to jeszcze całe 2 tygodnie
Poszukuję też pracy i czuję presję, a zarazem frustrację. Mam nadzieję, że niedługo się ogarnę i wrócę na więcej!
mam to samo.. ja co prawda obrona na wrzesień ale strasznie użeram się z tą pracą a na myśl o egzaminie z 5 lat studiów i obronie i pytaniach do pracy robi mi się słabo. do tego to szukanie pracy... ciężko jest a chciałabym coś w zawodzie a nie byle co brać...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:04   #3374
Shiruvii
Zakorzenienie

GG do Shiruvii Send a message via Skype™ to Shiruvii

Cytat:
akurat to pogrubione to według mnie nie ma żadnego powiązania z tym, czy kupujesz w sieciówce czy u złotnika. wszędzie możesz trafić na kogoś, kto ma całkowicie gdzieś to, co robi, lub na zapalonego człowieka kochającego wytapiać obrączki. a poza tym fakt, że ktoś pracuje w dużej lub w małej firmie ma jakieś odbicie w wykonanej pracy? !

Moim zdaniem ma znaczenie. Ja nie kupię obrączek z sieciówki.

Cinderella is a proof that a new pair of shoes can change your life
Shiruvii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:05   #3375
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Elvisa też lubie ale jednak Michael
No, ten facet był bezczelny i tak samo kiedyś poszłam do profesjonalnego studia tatuazu bo chciałam na nadgarstku wytatuować inicjały MJ i ten koleś też coś powiedział używając słowa pedofil czy zboczeniec i podziekowałam za tatuaż Jezu róznie są opinie, ale powinni się szanować decyzje i uczucia ludzi
Znajde takiego tatuażyste, który nie wyśmieje mojego pomysłu
pomysłu z Michaelem na pewno nie wyśmieje ale jakbyś chciała zrobic tamte kocie łapki to już raczej powinnaś się przygotować na, delikatnie mówiąc, lekki szok ze strony tatuażysty
Stary 2013-06-24, 20:07   #3376
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
pomysłu z Michaelem na pewno nie wyśmieje ale jakbyś chciała zrobic tamte kocie łapki to już raczej powinnaś się przygotować na, delikatnie mówiąc, lekki szok ze strony tatuażysty
Czemu?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-24, 20:13   #3377
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
mam to samo.. ja co prawda obrona na wrzesień ale strasznie użeram się z tą pracą a na myśl o egzaminie z 5 lat studiów i obronie i pytaniach do pracy robi mi się słabo. do tego to szukanie pracy... ciężko jest a chciałabym coś w zawodzie a nie byle co brać...
Dokładnie tak jest jak piszesz... Oby nam się udało !

Dziewczyny piszę ku przestrodze! Jeśli kiedyś będziecie wybierać usługodawcę tv, internetu czy telefonu stacjonarnego, to NIGDY nie decydujcie się na Multimedia! Firma, która ma w głębokim poważaniu klientów, nie reaguje na reklamacje, jest problem z wypowiedzeniem umowy ... Koszmar, koszmar, koszmar!
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:14   #3378
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu?
bo to było modne i fajne jakieś 10 lat temu teraz jest to już wręcz tandetne choć na prawdę nie chciałam używać tego słowa, mam nadzieje, ze się nie obrazisz pisze to na prawdę dla Twojego dobra
Stary 2013-06-24, 20:14   #3379
Kate Noir
Zakorzenienie

http://pinterest.com/pin/501588477218966600/
widziałyście gdzieś podobny papier?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:16   #3380
helcia86
Raczkowanie

Cytat:
moja mama nawet skarpetki i majtki prasuje mojemu bratu ;/ a chłopak ma 20 lat ;/
Ale niektórzy lubią sobie pracy dodawać..

Cytat:
a już myślałam, ze to moja mama i mój brat sa jakimiś dziwnymi wyjątkami ale widzę, ze nie tylko u nas tak jest mnie po prostu szlag trafia, wstępuje we mnie jakas agresja jak słysze z ust 27 letniego kolesia "mamoooo zrób mi śniadanie" mam ochotę po prostu wstać i zabić ich oboje
Masakra..sorry dziewczyny ale nóż mi się otwiera jak słysze takie rzeczy Jak dla mnie to takie zachowania mam/babć prowadzą do "uposledzenia" życia, wychowania trochę takich pokrak życiowych..
Moj P. ma kuzyna, który jak zaczynał studia potrafił tylko wode na herbatę ugotować. Jego mama przyjeżdzała specjalnie żeby pokazać mu gdzie zakupy może robić, gdzie jest dobra szynka w sklepie itd

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
http://www.dekoracje4u.pl/fontanny-c...a-czekoladowa/ Okazuje się, że moja firma dekoratorska ma opcję wynajmu obsługi do fontanny czekoladowej. Szkoda, że u nas raczej się nie zmieści.

Tż za tydzień kończy dietę redukcyjną! wiecie co to oznacza? Zrobię pizzę!

A co to za dieta?

Pysia - ja tez sobie będę robić mam już wybrane 3 wzory które bym chciała, ale chce zacząć od napisu przy lewej piersi, przy sercu.
Nie mogę tylko się zebrać żeby się umówić do salonu.. Wogle ostatnio cięzko mi się za cokolwiek zabrać
helcia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:18   #3381
Blondi2989
Blond forever!

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Pach nie goli, bo mówi, że potem będą mu rosły szybko i będzie musiał non stóp golic.
Poznanianka, to możesz uświadomić swojego faceta, że im częściej się człowiek goli to tym więcej ma włosów - to jeden wielki MIT
Nie wiem kto go wymyślił - czy koncerny zarabiające na laserach, woskach, czy lenie, którym się nie chce golić - w każdym bądź razie nie ma żadnych dowodów pokrytych badaniami na tą teorię
Co więcej - np golenie woskiem osłabia włosy
Ja się przekonałam o tym na własnej skórze - nigdy na nadmiar owłosienia nie narzekałam, poza tym mam jasne włosy, ale kilka razy goliłam łydki woskiem i faktycznie włosów mam mniej

Także mala_czarna - wosk jak najbardziej polecam
Do bólu można się przyzwyczaić
Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
skoro już piszemy o męskich zarostach to jakie Wy macie zdanie o tym aby Pan Młody miał taki 2 dniowy zarost na swoim ślubie?

bo ja bym bardzo chciała aby mój miał lekki zarost.
No właśnie nie wiem, bo mój TŻ praktycznie nie goli brody na zero, bo cierpi na przewlekłe zapalenie mieszków włosowych i jak się ogoli to następnego dnia masakrę...
Pomyślimy
Stary 2013-06-24, 20:19   #3382
Elrosa
Zadomowienie

Odp: Dot.: Za pół roku już hulanki, pospadają nam z głów wianki!! PM2014 cz.14

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
http://pinterest.com/pin/501588477218966600/
widziałyście gdzieś podobny papier?
Chodzi Ci o ten brązowy, niebielony? On występuje w sklepach z artykułami do scrapbookingu jako "karton kraft". Taki w ząbki też mi gdzieś mignął, ale będę mogła poszukać dopiero, gdy wrócę do domu

Stary 2013-06-24, 20:22   #3383
Emosz
Zadomowienie

Dziewczyny dziś ostatni egzamin za mną, czekam na wyniki ale na bank zaliczony i teraz waaaakaaacjee!!!!

Co do firanek, ja mam jedne takie, które muszę prasować i nienawidzę tego ale mam też takie, których nie trzeba, na szczęście

Co do zarostu ja tam lubię jak mój TŻ nie ma a sama wole maszynkę od wosku, bo po wosku dziady wrastają strasznie

Uciekam do spania, ale od jutra już na poważnie postaram się udzielać
Emosz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:23   #3384
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Masakra..sorry dziewczyny ale nóż mi się otwiera jak słysze takie rzeczy Jak dla mnie to takie zachowania mam/babć prowadzą do "uposledzenia" życia, wychowania trochę takich pokrak życiowych..
Moj P. ma kuzyna, który jak zaczynał studia potrafił tylko wode na herbatę ugotować. Jego mama przyjeżdzała specjalnie żeby pokazać mu gdzie zakupy może robić, gdzie jest dobra szynka w sklepie itd

ale nie masz za co przepraszać, ja mam identyczne zdanie. nie dość, że utrudniają życie sobie i przyszłym żonom swoich synów, to w dodatku wcale nie pomagają kobietom w walce o równouprawnienie. w moim domu wręcz mi mówiono, że to ja muszę robić obiad (jako nastolatka) bo jestem dziewczyną, to ja muszę bratu zrobić kolację i śniadanie, bo jestem dziewczyną itp itp.... ja w życiu tak swojego syna nie wychowam. na szczęście mój tż sprząta i gotuje równo ze mną
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:26   #3385
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
bo to było modne i fajne jakieś 10 lat temu teraz jest to już wręcz tandetne choć na prawdę nie chciałam używać tego słowa, mam nadzieje, ze się nie obrazisz pisze to na prawdę dla Twojego dobra

Tak? Ja tam u nikogo nie widziałam takiego tatuazu ani teraz, ani 10 lat temu poza tym slowo tandetne nie jest jednoznaczne. Dla niektorych cos jest tandetne, dla innych nie dla mnie łapki kotów oznaczające moje uwielbienie do kotów absolutnie nie są tandetne ale juz motylki, gwiazdki czy tribale tak i nie mam zamiaru sie obrazac

TŻtowi bardzo podoba sie wizja łapek ja oprocz tego chcialabym jeszcze Micheala, pyszczek mojego kota, zdjecie Taty, krzyż, grupe krwi, jakiś cytat (mysle nad kilkoma ulubionymi) i najwazniejsze daty w moim zyciu (slub, dzieci, itp) wiec obawiam sie, ze jak zaczne to juz koniec

---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

Cytat:
Napisane przez helcia86 Pokaż wiadomość
Ale niektórzy lubią sobie pracy dodawać..

A co to za dieta?

Pysia - ja tez sobie będę robić mam już wybrane 3 wzory które bym chciała, ale chce zacząć od napisu przy lewej piersi, przy sercu.
Nie mogę tylko się zebrać żeby się umówić do salonu.. Wogle ostatnio cięzko mi się za cokolwiek zabrać
A co chcesz robic? A jesli chodzi o miejsce... Nie boisz sie, ze podczas ciazy urosna Ci piersi i tatuaz sie rozciagnie?

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Stary 2013-06-24, 20:27   #3386
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Tak? Ja tam u nikogo nie widziałam takiego tatuazu ani teraz, ani 10 lat temu poza tym slowo tandetne nie jest jednoznaczne. Dla niektorych cos jest tandetne, dla innych nie dla mnie łapki kotów oznaczające moje uwielbienie do kotów absolutnie nie są tandetne ale juz motylki, gwiazdki czy tribale tak i nie mam zamiaru sie obrazac

TŻtowi bardzo podoba sie wizja łapek ja oprocz tego chcialabym jeszcze Micheala, pyszczek mojego kota, zdjecie Taty, krzyż, grupe krwi, jakiś cytat (mysle nad kilkoma ulubionymi) i najwazniejsze daty w moim zyciu (slub, dzieci, itp) wiec obawiam sie, ze jak zaczne to juz koniec
nie wypowiadam się już w takim razie
Stary 2013-06-24, 20:28   #3387
201605100
Konto usunięte

Mi się wydaje, że prędzej będą dziwnie patrzeć na chęć wytatuowania podobizny Michaela niz na łapki ale znając życie to znajdzie się taki, który wyśmieje MJ a na temat łapek nic nie powie i na odwrót

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-24, 20:29   #3388
handzia600
perfumowe ADHD

Cytat:
Mi się wydaje, że prędzej będą dziwnie patrzeć na chęć wytatuowania podobizny Michaela niz na łapki ale znając życie to znajdzie się taki, który wyśmieje MJ a na temat łapek nic nie powie i na odwrót
moja przyjaciółka ma na wewnętrzej części nadgarstka 4 łapki wytatuowane i są ok
Stary 2013-06-24, 20:33   #3389
exist_
Zakorzenienie

Z tatuażem to też znam taką opowieść

Kobieta w ciąży miała na cały brzuch tatuaż ośmiornicy. Może to jeszcze jakoś spoko wyglądało na codzień, ale wyobraźcie co za monstrum było z tej ośmiornicy w ciąży, w dniu porodu. No ale o gustach się nie dyskutuje. Kobieta miała rodzić naturalnie, ale okazało się że dziecku spada tętno, zagrożenie życia więc zapadła decyzja o cesarce. Jak ta kobieta panikowała, jak histeryzowała, jak się bała... Nie o dziecko. O to że jej krzywo zszyją macki ośmiornicy....
Stary 2013-06-24, 20:35   #3390
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
nie wypowiadam się już w takim razie
Szczerze to srednio mnie obchodzi co ludzie pomysla o moich przyszlych tatuazach jak sie komus nie bedzie podobalo to nie bedzie patrzyl i juz

---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ----------

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Z tatuażem to też znam taką opowieść

Kobieta w ciąży miała na cały brzuch tatuaż ośmiornicy. Może to jeszcze jakoś spoko wyglądało na codzień, ale wyobraźcie co za monstrum było z tej ośmiornicy w ciąży, w dniu porodu. No ale o gustach się nie dyskutuje. Kobieta miała rodzić naturalnie, ale okazało się że dziecku spada tętno, zagrożenie życia więc zapadła decyzja o cesarce. Jak ta kobieta panikowała, jak histeryzowała, jak się bała... Nie o dziecko. O to że jej krzywo zszyją macki ośmiornicy....

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości