Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X - Strona 23 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-24, 19:46   #661
Withers
Zakorzenienie

Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X

Cytat:
Napisane przez candygirl666 Pokaż wiadomość
Czesc

Moje pojedyncze sztuki z wypadów do SH.. niestety u nas ostatnio ciężko się obkupić za jednym razem w fajne ciuszki ...

1. Oczo☠☠☠ny sweter rybaka Kappahl za uwaga 25 zł no ale tak mnie zauroczył, że nie mogłam sobie odmowić jego przygarnięcia...

2. Top z przedluzanym tyłem New Look 7 zł
Suuper, a sweter piękny, też bym brała!

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Bandeau jeszcze nie mam, ale widziałam w Stravidariusie
Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
W Cubusie, Stradivariusie, New Yorkerze i H&M widziałam
Dzięki, przejdę się w tym tygodniu po sklepach to pewnie coś wybiorę

Wining and dining, drinking and driving

Excessive buying, overdose and dying
Withers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:54   #662
ciemnowlosa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamila249 Pokaż wiadomość
ale mnie dzisiaj utruła jakas babka w ciucholu przymierzalam rzeczy (nie bylo przymierzalni, przymierzalam na bluzke albo pod spodniczke zakladalam) i odkladalam, w sumie na jedna kupke i te cu chcialam kupic, i te co nie. no i pyta czy jedna sukienke kupuje, i jaki rozmiar bo corce by wziela, okazalo sie ze corka ma rozmiar o jeden wiekszy niz ja, sukienka troche za duza byla, dalam jej. to samo z druga sukienka, tez za duza, tez jej dalam. pozniej juz wgl pyta co jeszcze nie biore to by wziela na corke, no to jej powiedzialam co, za chwile "a ta spodniczke?" mowie ze biore. ide poodwieszac rzeczy ktorych nie kupuje i ktorych nie wziela, juz sie pyta znowu o ta spodniczke. w miedzyczasie jak pozniej stalam w kolejce rozmyslilam sie z niej i rzucilam na kupe ubran leaca na stojaku na wieszaki obok, tej babki juz nie bylo. wychodze, a ona na parkingu przed sklepem i pyta czy wzielam ta spodniczke, mowie ze nie, pyta gdzie ja odlozylam to jej wytlumaczylam gdzie, ale mowie ze potem nie widzialam jej juz, albo ktos wzial albo przykryli innymi ciuchami. a ona:
- pojdzie mi pani kupic ta spodniczke? dam pani zlotowke (bo wszystko po 1zl bylo)
- przepraszam ale nie mam juz czasu. a poza tym tak latwo sie jej tam raczej nie znajdzie
- a gdzie ja pani odlozyla
wytlumaczylam jej jeszcze raz
- a moglaby pani isc mi ja kupic?
juz takiego nerwa dostalam, powiedzialam ze nie mam czasu i poszlam. nie dosc ze wziela ode mnie pare rzeczy wczesniej to jeszcze mialam niby isc jej szukac tej kiecki i stac znowu w kolejce, a mnie z jedna rzecza nie pomyslala zeby chociaz wpuscic przed siebie w kolejke, jak kilka rzeczy ode mnie wziela itp. dac palec to cala reke wezmie
i to jeszcze corka rozmiar wieksza a ja ledwo sie wbilam w ta spodniczke, to nie wiem na co tamta by sobie ja zalozyla

watpie czy sie komus bedzie chcialo czytac, ale jak juz napisalam to szkoda mi usunac
Ehh jak to ludzie potrafią być bezczelni

Ja też miałam ostatnio ciekawą sytuację w lumpku. U mnie w mieście w sh nie ma przymierzalni tylko wielkie lustro i każdy do niego się przepycha żeby cośtam pomierzyć, w tym miejscu odbywa się największe przechwytywanie ubrań od osób które z nich rezygnują No i właśnie tam mierzyłam sobie kurtkę którą i tak wiedziałam że kupie ale chciałam zmierzyć dla zasady Za mną stała mama z córką, kiedy ją mierzyłam córka do mamy mówi: "mamo, patrz jaka fajna kurtka"a mama na to na tyle głośno żebym usłyszała "taka kurtka? brzydka, kolor jakiś taki bury...." Myślę no ok, nie każdemu musi się podobać... W końcu mamusia mówi, znów dość głośno "ta kurtka za mała na tą Panią, taka obciśnięta, źle się układa". Eh, myślę, babo nie próbuj mi jej obrzydzać, rozmiar mój i idealnie leży. Zapakowałam ją do koszyka i idę do kasy a mamusia w drodze mnie łapie z zapytaniem "czy biorę tą kurtkę". Mówię że tak, ona dopytuje się czy na pewno, ja odpowiadam że TAK, WŁAŚNIE IDE DO KASY. Zrezygnowana zapytała się ile kosztuje. Jak jej odpowiedziałam to zadowolona mi powiedziała że "taka droga to i tak by nie wzieła"...
Nie mam słów na takich ludzi...
ciemnowlosa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 19:58   #663
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
ale mnie dzisiaj utruła jakas babka w ciucholu przymierzalam rzeczy (nie bylo przymierzalni, przymierzalam na bluzke albo pod spodniczke zakladalam) i odkladalam, w sumie na jedna kupke i te cu chcialam kupic, i te co nie. no i pyta czy jedna sukienke kupuje, i jaki rozmiar bo corce by wziela, okazalo sie ze corka ma rozmiar o jeden wiekszy niz ja, sukienka troche za duza byla, dalam jej. to samo z druga sukienka, tez za duza, tez jej dalam. pozniej juz wgl pyta co jeszcze nie biore to by wziela na corke, no to jej powiedzialam co, za chwile "a ta spodniczke?" mowie ze biore. ide poodwieszac rzeczy ktorych nie kupuje i ktorych nie wziela, juz sie pyta znowu o ta spodniczke. w miedzyczasie jak pozniej stalam w kolejce rozmyslilam sie z niej i rzucilam na kupe ubran leaca na stojaku na wieszaki obok, tej babki juz nie bylo. wychodze, a ona na parkingu przed sklepem i pyta czy wzielam ta spodniczke, mowie ze nie, pyta gdzie ja odlozylam to jej wytlumaczylam gdzie, ale mowie ze potem nie widzialam jej juz, albo ktos wzial albo przykryli innymi ciuchami. a ona:
- pojdzie mi pani kupic ta spodniczke? dam pani zlotowke (bo wszystko po 1zl bylo)
- przepraszam ale nie mam juz czasu. a poza tym tak latwo sie jej tam raczej nie znajdzie
- a gdzie ja pani odlozyla
wytlumaczylam jej jeszcze raz
- a moglaby pani isc mi ja kupic?
juz takiego nerwa dostalam, powiedzialam ze nie mam czasu i poszlam. nie dosc ze wziela ode mnie pare rzeczy wczesniej to jeszcze mialam niby isc jej szukac tej kiecki i stac znowu w kolejce, a mnie z jedna rzecza nie pomyslala zeby chociaz wpuscic przed siebie w kolejke, jak kilka rzeczy ode mnie wziela itp. dac palec to cala reke wezmie
i to jeszcze corka rozmiar wieksza a ja ledwo sie wbilam w ta spodniczke, to nie wiem na co tamta by sobie ja zalozyla

watpie czy sie komus bedzie chcialo czytac, ale jak juz napisalam to szkoda mi usunac
ja dzisiaj miałam namolnego pana, który najpier mnie meczył zebym mu zmierzyła spodnie bo on nie umie, a sprzedawczynie nie chciały, potem czy mu buta poszukam jakaś babka w końcu uległa i mu poszukała tego buta, bo strasznie każdego meczył
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:08   #664
GOśka T.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DontSaySorry Pokaż wiadomość
30 zł?
Ja bym dała max 8 a z plamami to już w ogóle bym się targowała do piątki
no własnie ona nie miała plam na 100%, to był dzien dostawy-a chciałam coś takiego przewiewnego-a[pamietam plułam w brode te 3o zł ale akurat miałam jakiś pieniadz dodatkowy.
ostatnio jakoś się pojawiły mozę sama dotknęłam tłustą ręką-no nie wiem.
GOśka T. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:19   #665
bernadka20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Natuś-77 Pokaż wiadomość
kamizelka jeansowa floral New Look
Zgadza się

Dzięki dziewczyny. Naprawdę najlepiej iść do sh i nie marzyć o żadnej rzeczy Po prostu oo zeby coś kupić fajnego

Moje drogie ja pracując w SH mam dzień w dzień jakieś AGENTKI...
A najgorsze to takie co PROSZĄ O BONIFIKATE jak to slysze to mnie...
Czlowiek pracuje na grosz to jak ma dorzucac ze swojej wlasnej wyplaty, bo ktos chce kupic tansza rzecz
Dlatego takie sytuacje to jeszcze nic.
Szmateks to nie butik, ze jak sie zobaczy na rzeczy uzywanej plamke dziurkę to mamy od razu prosić o rabat. Targować się można na bazarach
Rozumiem, jeśli jest glebsza robota typu rozklejony bardziej but a w sukience wymienic zamek, ale kurde poplamiona to mozna wyprać
Stop suszarce od końca czerwca 2010
Kantorzyca/Kantorka Zakonu Curlitanek
Masz naturalne, kręcone włosy?Zajrzyj koniecznie: FaQ, Pigułka
bernadka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:27   #666
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bernadka20 Pokaż wiadomość
Zgadza się

Dzięki dziewczyny. Naprawdę najlepiej iść do sh i nie marzyć o żadnej rzeczy Po prostu oo zeby coś kupić fajnego

Czlowiek pracuje na grosz to jak ma dorzucac ze swojej wlasnej wyplaty, bo ktos chce kupic tansza rzecz
Szmateks to nie butik, ze jak sie zobaczy na rzeczy uzywanej plamke dziurkę to mamy od razu prosić o rabat. Targować się można na bazarach
Rozumiem, jeśli jest glebsza robota typu rozklejony bardziej but a w sukience wymienic zamek, ale kurde poplamiona to mozna wyprać
Dla mnie to akurat normalne, że jak jest wielka plama/dziurka/przetarcie to ta rzecz powinna wylądować w złotówkach... Nie wiem jak u Was, ale ja się zawsze o takie rzeczy upominam przy kasie i jakoś nikt nie widzi w tym problemu

Btw. targować można się wszędzie
http://natemat.pl/51641,proscie-o-ra...m-malo-kto-wie

Edytowane przez DontSaySorry
Czas edycji: 2013-06-24 o 20:29
DontSaySorry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:35   #667
kamila249
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Bysanda Pokaż wiadomość
A wlasnie, targujecie sie o ceny jak sa wycenione ubrania?
raz uchatralam 3zł na kiecce, bo byly takie male kropeczki, ale i tak mialam nadzieje ze sie spiora, ale nie dalo rady ;/
raz z bluzka z dziurkami byla za 2zl (waga) to mi sprzedala za 1zl to wzielam na chodzenie po domu i tak
i to bylo w jednej Bidze, a w drugiej, w innym miescie dwie sukienki na wage byly troche poplamione i powiedziala ze nie moze mi obnizyc, to zostawilam
Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Gdzie ona jest luźna, jest totalnie obcisła przecież...
no w sumie nie dalam zdjecie jak lezy "luzem" np na podlodze to nie widac o co chodzi. nie ze na mnie jest luzna, tylko gorna czescjest wezsza, a ponizej tego przeszycia szersza (ale nie na calej dlugosci sie rozszerze, tylko kawalek pod przeszyciem, dalej w miare prosto), ale ta gora jest naprawde malutka, wiec nie wyobrazam sobie osoby na ktora mialaby byc luzna nizej no chyba ze znowu dzieciecą kupiłam...

Edytowane przez kamila249
Czas edycji: 2013-06-24 o 20:40
kamila249 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 20:37   #668
bernadka20
Wtajemniczenie

Cytat:
Dla mnie to akurat normalne, że jak jest wielka plama/dziurka/przetarcie to ta rzecz powinna wylądować w złotówkach... Nie wiem jak u Was, ale ja się zawsze o takie rzeczy upominam przy kasie i jakoś nikt nie widzi w tym problemu

Btw. targować można się wszędzie
http://natemat.pl/51641,proscie-o-ra...m-malo-kto-wie
Z szefostwem się targujcie, ale ze swojej pensji zadna ekspedientka nie bedzie dawala, bo ktos sie chce targować
Stary 2013-06-24, 20:43   #669
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Z szefostwem się targujcie, ale ze swojej pensji zadna ekspedientka nie bedzie dawala, bo ktos sie chce targować
Już pisałam- u mnie z tym nie ma problemu, więc nie sądzę, żeby któraś ekspedientka różnicę w cenie płaciła ze swojej kieszeni.
Ale to u mnie, reszta niech sobie kupuje zaplamione ubrania w normalnej cenie Mi to wsio rybka :P
Stary 2013-06-24, 20:44   #670
kamila249
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez smerfetk_a Pokaż wiadomość
Przypomniało mi to jednej babce... Mieszka niedaleko lumpeksu, do którego chodzę więc często tam jest... Moja mama jako przyjacielska osoba czasem sobie rozmawia z obcymi i kiedyś zaczęła z nią. I oddała jej jakąś bluzke, która jej nie pasowała. Ta oszalała z radości "bo ona nigdy nic nie umie znaleźć" i łaziła za mamą dosłownie jak pies. Niedługo potem znowu ją spotkaliśmy, od razu podeszła się przywitać. No i grzebiemy sobie a ona do mojej mamy znowu przychodzi i "znalazła mi coś pani?"
mi tam jedna sama dala dzisiaj ciucha taka babka z 60lat, jakies takie bojowkopodobne w kolorze zgnilozielonym i mowi ze takie fajne, prawie jak nowe no ale moze faktycznie myslala ze fajne, to jej powiedzialam tylko ze ja w takich nie chodze, a ona na to tylko "o k*rwa"
Stary 2013-06-24, 20:51   #671
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadza się

Cytat:
Cytat:
Już pisałam- u mnie z tym nie ma problemu, więc nie sądzę, żeby któraś ekspedientka różnicę w cenie płaciła ze swojej kieszeni.
Ale to u mnie, reszta niech sobie kupuje zaplamione ubrania w normalnej cenie Mi to wsio rybka :P
dokladnie u nas to jest nie na zasadzie rabatu, tylko zmiana wyceny, ponieważ moze czegoś nie zauważyły, albo rzecz uszkodziła się już nsklepie. Po prostu taka cena jest nabijana na kase. I to nie tylko w duzych ale i w małych sh. Plama nie zawsze da sie wyprać i jest ryzyko kupujac, bo moze byc zwykły kurz a moze byc plama nie do sprania juz. ja dziś kupiłam za 8 zł pobrudzoną sukienke morelową http://www.google.pl/imgres?client=f...0&tx=76&ty=116 taki dół tylko bez zamków i bez ramiaczek, przepiekna jest, ale moze sie nie odprać wiec to jest duze ryzyko.
Stary 2013-06-24, 20:53   #672
DontSaySorry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
dokladnie u nas to jest nie na zasadzie rabatu, tylko zmiana wyceny, ponieważ moze czegoś nie zauważyły, albo rzecz uszkodziła się już nsklepie. Po prostu taka cena jest nabijana na kase. I to nie tylko w duzych ale i w małych sh. Plama nie zawsze da sie wyprać i jest ryzyko kupujac, bo moze byc zwykły kurz a moze byc plama nie do sprania juz. ja dziś kupiłam za 8 zł pobrudzoną sukienke morelową http://www.google.pl/imgres?client=f...0&tx=76&ty=116 taki dół tylko bez zamków i bez ramiaczek, przepiekna jest, ale moze sie nie odprać wiec to jest duze ryzyko.
Ale faaajna sukienka, gdzie buszowałaś?
Stary 2013-06-24, 21:11   #673
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

LadyAna- też lubię wtedy kupować biżu szczególnie ta w zestawach po kilka sztuk
Benera
Triflee
WrednaMyszka
holdmebaby
Trupiegi
Paulinaaa_ na biżu to wiadomo gdzie a ciuszki to tylko na bema... zajde od czasu do czasu na wojska no ale jakos nic tam dla siebie jeszcze nie znalazłam...musze jeszcze z ciekawości zajrzeć w najbliższym czasie na sienkiewicza, bo juz dobrych kilka m-cy nie byłam....
Withers - chodziłam troche z nim, bo ta cena to troche mi nie pasowała, ale przymierzyłam drugi raz i że nic innego fajnego nie znalazłam więc szkoda było zostawić..

Edytowane przez candygirl666
Czas edycji: 2013-06-24 o 21:12
candygirl666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:16   #674
Rotkohl
Zakorzenienie

Cytat:
Ale faaajna sukienka, gdzie buszowałaś?
ona nie jest dokłądnie taka tak jak mówiłam tylko dół ma taki typ baskinki wstawie zdjecie ale koszmarnej jakości bo o takiej porze to cuda nie wychodza, a nie chce mi sie iść wieszaków szukać i wieszać
pod Politechnika kupiłam miała cene 28 ale przy mierzeniu gdzieś mi odpadła więc zaniosłam do wyceny i było 16 a dzisiaj 50% za 14 zł bym jej raczej nie kupiła z takimi plamami.

hitem są dla mnie buty i sukienka tiulowa rózowa w czwartek na złotówkach kupione na wolskiej, sukienka nowa z metką była
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCF4433.jpg (63,4 KB, 163 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4435.jpg (196,8 KB, 120 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4436.jpg (94,4 KB, 118 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4437.jpg (68,3 KB, 80 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4430.jpg (84,4 KB, 228 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSCF4432.jpg (101,3 KB, 223 załadowań)
Stary 2013-06-24, 21:18   #675
bo_inne_nicki_byly_zajete
Rozeznanie

mój dzisiejszy kostium kąpielowy. Drogi, bo 19zl, ale w river island kosztowal 120zl, a jest praktycznie nowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg kostium_w_kwiaty2.jpg (33,1 KB, 164 załadowań)
bo_inne_nicki_byly_zajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 21:29   #676
bernadka20
Wtajemniczenie

Przez to wszystko zapomnialam napisać, ze lupy mi się podobają wasze.
Nie wspominajac o tym, ze mi bizuteria smignela !! Nie pamietam u ktorej wizazanki w kazdym razie super.

Rothkohl
Bardzo ladne
Te buty !!!!

Bo inne nicki byly zajete
Kobieto 19 zl za uzywany i wygladajacy jak nowy !! Dalabym tyle zwlaszcza, ze ja za swoj rok temu na bazarze zaplacilam prawie 100zl to jest hanba...bo firma MEWA...:x a co to jest w porownaniu do tego stroju, ktory Ty kupilas !!
Stary 2013-06-24, 21:45   #677
Irja
Zakorzenienie

Hehe.. ciekawe akcje macie w sh
Za mną całe szczęście nikt nie łazi i nie sępi ubrań, jedynie tylko niektóre babeczki pytają czy coś jest fajne (dla nich lub dla ich dzieci) albo przymierzają do mnie..
Wkurza mnie jedynie jedna babka, która chodzi po sh i nuci
Ja mam bardzo wyczulony słuch i różne odgłosy po prostu mocno mnie denerwują i męczą, a ona tak łazi po całym sh (czeka na dorzutki), a ja nic innego nie słyszę tylko to jej buczenie
Stary 2013-06-24, 22:00   #678
bo_inne_nicki_byly_zajete
Rozeznanie

Cytat:
przez to wszystko zapomnialam napisać, ze lupy mi się podobają wasze.
Nie wspominajac o tym, ze mi bizuteria smignela !! Nie pamietam u ktorej wizazanki w kazdym razie super.

rothkohl
bardzo ladne
Te buty !!!!

bo inne nicki byly zajete
kobieto 19 zl za uzywany i wygladajacy jak nowy !! Dalabym tyle zwlaszcza, ze ja za swoj rok temu na bazarze zaplacilam prawie 100zl to jest hanba...bo firma mewa...:x a co to jest w porownaniu do tego stroju, ktory ty kupilas !!
...

Edytowane przez bo_inne_nicki_byly_zajete
Czas edycji: 2014-03-19 o 12:21
bo_inne_nicki_byly_zajete jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 22:23   #679
Anecka
Zakorzenienie

Cytat:
Ramoneska Marks&Spencer 35zł , zawsze o takiej marzyłam
Rewelacja za niska cene wiesz ile kosztowala w oryginale? 289zl (pracowalam w M&S) chyba ze to ta skorzana, bo byly z eko i z prawdziwej, to ta z prawdziwej 799zl

Cytat:
Napisane przez RozowaKotka Pokaż wiadomość
Kupiłam dzisiaj taką czarną, luźną i mega wykrojoną pod pachami bokserkę szukałam takiej, bo wymyśliłam sobie, że będę chodzić w bandeau, szortach i takiej bokserce. (Coś w TYM stylu) Byłam gotowa dać za nią 50 zł w sieciówce, a tu taka niespodzianka za 6 zł
Kurde ja dzis widzialam super bokserke z dluzszym tylem, z Rolling Stones, ale miala wlasnie tak wielkie pachy ze mowie co to ma byccccccc i nie wzielam bo kurna stanik widac, a ze mam mikro cycki to nosze 2size bigger wiec bandaze nie wchodza w gre

Cytat:
Napisane przez candygirl666 Pokaż wiadomość
Czesc

Moje pojedyncze sztuki z wypadów do SH.. niestety u nas ostatnio ciężko się obkupić za jednym razem w fajne ciuszki ...

1. Oczo☠☠☠ny sweter rybaka Kappahl za uwaga 25 zł no ale tak mnie zauroczył, że nie mogłam sobie odmowić jego przygarnięcia...

2. Top z przedluzanym tyłem New Look 7 zł

3. Wkońcu udało mi się dorwać idealne beżowe rurki Select 9 zł

4. Kombinezon h&m 8 zł

5. I trochę Tanixowej biżu za ok 10 zł

Cytat:
a ja dzisiaj specjalnie wstalam o 6 zeby jechac na ciuchy, ale jakos mi sie zakupy nie udaly :p
1. spódniczka Gina Tricot. no i kurcze nie wiem czy to jest na osoby o naprawde maleńkich biodrach i na dole ma byc taka luzna czy jak, bo jak nie to glupie przeszycie ma ktore zaburza odbior tych paskow chociaz wydaje mi sie ze na zywo jest to mniej widoczne, ale moze tylko mi sie wydaje. kolor bialo-granatowy bo moze na zdj nie widac dobrze i wgl wyglada jak niuzywana
2. spódnice dla mamy - od spodu zaczynajac Atmosphere, jakas nieznana mi firma, Asos
3. Asos na mnie (nosimy z mama ten sam rozmiar) ale chyba sie pozegnamy z nia
4. sukienka C&A, tez w sumie chyba dla mamy, ale moze zaloze tez ja kiedys

jeszcze swietna marynarke z Zary znalazlam, juz sie cieszylam bo myslalam ostatnio o kupnie takiej, i jak juz mialam placic zauwazylam ze jest zszywana na plecach ;/
Kurcze szukam spodnicy w czarno biale pasy od .. 2 lat? powaznie. W ciuchu nigdy nie widzialam Przeszycie nie rzuca sie bardzo w oczy

Cytat:
Napisane przez JegoKrolewna Pokaż wiadomość
hej wpadłam i ja wrzucić swoje dzisiejsze łowy

za wszystko zapłaciłam jakieś 39zł,
oczywiście stan wszystkiego idealny

1. polar różowy, dłuższy za pupę, rękawy kangurki [moje ukochane] Bench, w rzeczywistości kolor bardziej żywy

2. świetne długie rurki, cienkie idealne na lato, z wyższym stanem

3. dżinsowe bolerko z baskinką
Super wszystko

Cytat:
Napisane przez GOśka T. Pokaż wiadomość
Ja oststnio nie mam kiedy i nastroju na zakupy,ale w końcu sie wybiorę.

To moje ostatnie łowy;
1.,2 tunika- narzutka bezrękawnik -wziełam "na ślepo bez mierzenia bo mnie kolory uwielbiam takie -bez guziczków-ale cóż to za problem doszyc i dziurki zrobić -3 zł
3. zielona george -7 zl
4. białą cienka yessica(C&A)-mam podobną koszule tylko ze z białymi guzikami. 9 zł.

5.spodnie materiałowe Stark -2 zł

6. kiedyśdawniejsze moje zakupy SH różowa tuniko-sukienka Greence <czy jakos tak >20 zł pamietam dałam kolor jest mniej intensywny,jasniejszy.

7. moja ulubiona tunika Cherokee- 4 zł
8. sukienka( na mnie tuniika Dorothy Perkins szara z siateczką-baardzo ja lubię-kosztowała 14 zł
Bardzo ladna sukienka!

Cytat:
ona nie jest dokłądnie taka tak jak mówiłam tylko dół ma taki typ baskinki wstawie zdjecie ale koszmarnej jakości bo o takiej porze to cuda nie wychodza, a nie chce mi sie iść wieszaków szukać i wieszać
pod Politechnika kupiłam miała cene 28 ale przy mierzeniu gdzieś mi odpadła więc zaniosłam do wyceny i było 16 a dzisiaj 50% za 14 zł bym jej raczej nie kupiła z takimi plamami.

hitem są dla mnie buty i sukienka tiulowa rózowa w czwartek na złotówkach kupione na wolskiej, sukienka nowa z metką była
Kurde mialam te same buty z ciucha nowki po 10zl, ale oddalam bo byly za wysokie dla mnie i pieta mi sie nie trzymala a juz mam dosc skrecania kostek w tego typu fasonach

Zaszlam dzis do lumpa i naprawde wyszlam z niczym a dostawa byla.. bieda i jeszcze raz bieda.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 22:40   #680
aliiisss
Raczkowanie

Cytat:
A wlasnie, targujecie sie o ceny jak sa wycenione ubrania?
W Bidze to nawet nie próbuję , bo zawsze słyszę , że to zostało na tyle wycenione już z uwzględnieniem tej wady :O naa bank. Ale mam też 2 ulubiony , i np ostatnio babka mi buty za 10 zł sprzedała , a kosztować miały 15 , bo trochę się na zapiętkach pruły , ale były nowe. Myślę , że zawsze warto spróbować , bo wiadomo , że nie zawsze są w stanie wychwycić wszystkie wady
aliiisss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 22:47   #681
kamila249
Rozeznanie

Anecka - byla tez bardzo podobna czarno-biala z Amisu, tylko paski takiej samej szerokosci, 6,50 za nia wychodzilo jakbym mieszkala na miejscu to moglabym sie przejsc po nia i Ci wyslac jakbys chciala, ale do czasu jak nastepnym razem bede w tym sklepie pewnie juz jej nie bedzie

aliiisss - mi dwa razy w bidze dwie rozne sprzedawczynie opuszczaly cene

Edytowane przez kamila249
Czas edycji: 2013-06-24 o 22:51
Stary 2013-06-24, 22:55   #682
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Za mną całe szczęście nikt nie łazi i nie sępi ubrań, jedynie tylko niektóre babeczki pytają czy coś jest fajne (dla nich lub dla ich dzieci) albo przymierzają do mnie..
Ja mam bardzo wyczulony słuch i różne odgłosy po prostu mocno mnie denerwują i męczą, a ona tak łazi po całym sh (czeka na dorzutki), a ja nic innego nie słyszę tylko to jej buczenie
Heh, a myślałam, że tylko mnie mruczando wkurza nieziemsko
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-24, 23:17   #683
Anecka
Zakorzenienie

Kamila, thx ja juz pojutrze do Londynu wylatuje wiec i tak by nie wypalilo moze w Londku cos znajde tego typu.

Aneckowo

metal gora - 06.02.2012
metal dol - 12.06.2012
Anecka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 00:12   #684
Bysanda
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aliiisss Pokaż wiadomość
W Bidze to nawet nie próbuję , bo zawsze słyszę , że to zostało na tyle wycenione już z uwzględnieniem tej wady :O naa bank. Ale mam też 2 ulubiony , i np ostatnio babka mi buty za 10 zł sprzedała , a kosztować miały 15 , bo trochę się na zapiętkach pruły , ale były nowe. Myślę , że zawsze warto spróbować , bo wiadomo , że nie zawsze są w stanie wychwycić wszystkie wady
No własnie w Bidze dzisiaj mierzylam bluzke i z boku byla dziura o dlugosci cos 10cm, i cena 12zł wtf ^^ 3 zł moze byc za to dala , ale nie 12 heloł
Bysanda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 06:36   #685
Irja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez triflee Pokaż wiadomość
Heh, a myślałam, że tylko mnie mruczando wkurza nieziemsko
No to piona
Stary 2013-06-25, 07:17   #686
natii4
Zakorzenienie

Cytat:

Koralowa i różowa sukienka są fantastyczne

Bieganie i czytanie
to
klucz do życia

natii4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:19   #687
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:
Ramoneska Marks&Spencer 35zł , zawsze o takiej marzyłam
zarąbista
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:24   #688
candygirl666
Zakorzenienie

GG do candygirl666

Cytat:

1 sukienka tez super
A ja potrzebuje cielistych butow na sierpień i az się boje zacząć za nimi chodzic po sklepach na sh nawet nie licze...

Cytat:
Napisane przez bo_inne_nicki_byly_zajete Pokaż wiadomość
mój dzisiejszy kostium kąpielowy. Drogi, bo 19zl, ale w river island kosztowal 120zl, a jest praktycznie nowy.

Cytat:
Napisane przez Anecka Pokaż wiadomość
Rewelacja za niska cene wiesz ile kosztowala w oryginale? 289zl (pracowalam w M&S) chyba ze to ta skorzana, bo byly z eko i z prawdziwej, to ta z prawdziwej 799zl

Kurde ja dzis widzialam super bokserke z dluzszym tylem, z Rolling Stones, ale miala wlasnie tak wielkie pachy ze mowie co to ma byccccccc i nie wzielam bo kurna stanik widac, a ze mam mikro cycki to nosze 2size bigger wiec bandaze nie wchodza w gre

Kurcze szukam spodnicy w czarno biale pasy od .. 2 lat? powaznie. W ciuchu nigdy nie widzialam Przeszycie nie rzuca sie bardzo w oczy

Super wszystko

Bardzo ladna sukienka!

Kurde mialam te same buty z ciucha nowki po 10zl, ale oddalam bo byly za wysokie dla mnie i pieta mi sie nie trzymala a juz mam dosc skrecania kostek w tego typu fasonach

Zaszlam dzis do lumpa i naprawde wyszlam z niczym a dostawa byla.. bieda i jeszcze raz bieda.

candygirl666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:27   #689
Natuś-77
Zakorzenienie

Cytat:

Fajne te sukienki butów bym pewnie nie kupiła, bo na zamszu pod palcami widać ślady noszenia
Natuś-77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-25, 10:47   #690
smerfetk_a
Żona Gargamel

Cytat:
Napisane przez Irja Pokaż wiadomość
Nucenie to jeszcze nic! Już 2 razy spotkałam kolesia, który smarka na cały sklep! Tzn pociąga nosem z takim "charknięciem". Na początku myślałam, że mam zwidy, ale co jakieś pół minuty to było słychać. Żeby tego było mało, koleś przez 2h (!) stał w jednym miejscu, przy samych przymierzalniach, niby przeglądał paski czy inne bzdety i zezował w strone szpar w przymierzalniach Już się trzęsłam tam, nienawidzę takich odgłosów!!

smerfetk_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości