|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#661 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kto gotowy dziś na łowy? Lumpeksy - nasze łowy i zdobycze cz. X
Cytat:
Dzięki, przejdę się w tym tygodniu po sklepach to pewnie coś wybiorę
|
|
#662 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też miałam ostatnio ciekawą sytuację w lumpku. U mnie w mieście w sh nie ma przymierzalni tylko wielkie lustro i każdy do niego się przepycha żeby cośtam pomierzyć, w tym miejscu odbywa się największe przechwytywanie ubrań od osób które z nich rezygnują No i właśnie tam mierzyłam sobie kurtkę którą i tak wiedziałam że kupie ale chciałam zmierzyć dla zasady Za mną stała mama z córką, kiedy ją mierzyłam córka do mamy mówi: "mamo, patrz jaka fajna kurtka"a mama na to na tyle głośno żebym usłyszała "taka kurtka? brzydka, kolor jakiś taki bury...." Myślę no ok, nie każdemu musi się podobać... W końcu mamusia mówi, znów dość głośno "ta kurtka za mała na tą Panią, taka obciśnięta, źle się układa". Eh, myślę, babo nie próbuj mi jej obrzydzać, rozmiar mój i idealnie leży. Zapakowałam ją do koszyka i idę do kasy a mamusia w drodze mnie łapie z zapytaniem "czy biorę tą kurtkę". Mówię że tak, ona dopytuje się czy na pewno, ja odpowiadam że TAK, WŁAŚNIE IDE DO KASY. Zrezygnowana zapytała się ile kosztuje. Jak jej odpowiedziałam to zadowolona mi powiedziała że "taka droga to i tak by nie wzieła"... Nie mam słów na takich ludzi...
|
|
#663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakaś babka w końcu uległa i mu poszukała tego buta, bo strasznie każdego meczył
|
|
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ostatnio jakoś się pojawiły mozę sama dotknęłam tłustą ręką-no nie wiem.
|
|
|
|
|
#665 |
|
Wtajemniczenie
|
Zgadza się
Dzięki dziewczyny. Naprawdę najlepiej iść do sh i nie marzyć o żadnej rzeczy Po prostu oo zeby coś kupić fajnego Moje drogie ja pracując w SH mam dzień w dzień jakieś AGENTKI... A najgorsze to takie co PROSZĄ O BONIFIKATE Czlowiek pracuje na grosz to jak ma dorzucac ze swojej wlasnej wyplaty, bo ktos chce kupic tansza rzecz ![]() Dlatego takie sytuacje to jeszcze nic. Szmateks to nie butik, ze jak sie zobaczy na rzeczy uzywanej plamke dziurkę to mamy od razu prosić o rabat. Targować się można na bazarach ![]() Rozumiem, jeśli jest glebsza robota typu rozklejony bardziej but a w sukience wymienic zamek, ale kurde poplamiona to mozna wyprać
|
|
|
|
#666 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw. targować można się wszędzie http://natemat.pl/51641,proscie-o-ra...m-malo-kto-wie
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2013-06-24 o 20:29 |
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
raz uchatralam 3zł na kiecce, bo byly takie male kropeczki, ale i tak mialam nadzieje ze sie spiora, ale nie dalo rady ;/
raz z bluzka z dziurkami byla za 2zl (waga) to mi sprzedala za 1zl to wzielam na chodzenie po domu i tak ![]() i to bylo w jednej Bidze, a w drugiej, w innym miescie dwie sukienki na wage byly troche poplamione i powiedziala ze nie moze mi obnizyc, to zostawilam ![]() no w sumie nie dalam zdjecie jak lezy "luzem" np na podlodze to nie widac o co chodzi. nie ze na mnie jest luzna, tylko gorna czescjest wezsza, a ponizej tego przeszycia szersza (ale nie na calej dlugosci sie rozszerze, tylko kawalek pod przeszyciem, dalej w miare prosto), ale ta gora jest naprawde malutka, wiec nie wyobrazam sobie osoby na ktora mialaby byc luzna nizej no chyba ze znowu dzieciecą kupiłam...
Edytowane przez kamila249 Czas edycji: 2013-06-24 o 20:40 |
|
|
|
#668 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale to u mnie, reszta niech sobie kupuje zaplamione ubrania w normalnej cenie Mi to wsio rybka :P
|
|
|
#670 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
taka babka z 60lat, jakies takie bojowkopodobne w kolorze zgnilozielonym i mowi ze takie fajne, prawie jak nowe no ale moze faktycznie myslala ze fajne, to jej powiedzialam tylko ze ja w takich nie chodze, a ona na to tylko "o k*rwa"
|
|
|
|
|
#671 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#673 |
|
Zakorzenienie
|
LadyAna- też lubię wtedy kupować biżu szczególnie ta w zestawach po kilka sztuk Benera Triflee WrednaMyszka holdmebaby Trupiegi Paulinaaa_ na biżu to wiadomo gdzie a ciuszki to tylko na bema... zajde od czasu do czasu na wojska no ale jakos nic tam dla siebie jeszcze nie znalazłam...musze jeszcze z ciekawości zajrzeć w najbliższym czasie na sienkiewicza, bo juz dobrych kilka m-cy nie byłam.... Withers - chodziłam troche z nim, bo ta cena to troche mi nie pasowała, ale przymierzyłam drugi raz i że nic innego fajnego nie znalazłam więc szkoda było zostawić.. Edytowane przez candygirl666 Czas edycji: 2013-06-24 o 21:12 |
|
|
|
#674 |
|
Zakorzenienie
|
ona nie jest dokłądnie taka
tak jak mówiłam tylko dół ma taki typ baskinki wstawie zdjecie ale koszmarnej jakości bo o takiej porze to cuda nie wychodza, a nie chce mi sie iść wieszaków szukać i wieszać![]() pod Politechnika kupiłam miała cene 28 ale przy mierzeniu gdzieś mi odpadła więc zaniosłam do wyceny i było 16 a dzisiaj 50% za 14 zł bym jej raczej nie kupiła z takimi plamami.hitem są dla mnie buty i sukienka tiulowa rózowa w czwartek na złotówkach kupione na wolskiej, sukienka nowa z metką była
|
|
|
|
#675 |
|
Rozeznanie
|
mój dzisiejszy kostium kąpielowy. Drogi, bo 19zl, ale w river island kosztowal 120zl, a jest praktycznie nowy.
|
|
|
|
#676 |
|
Wtajemniczenie
|
Przez to wszystko zapomnialam napisać, ze lupy mi się podobają wasze.
Nie wspominajac o tym, ze mi bizuteria smignela !! Nie pamietam u ktorej wizazanki w kazdym razie super.![]() Rothkohl Bardzo ladne ![]() Te buty !!!! ![]() Bo inne nicki byly zajete Kobieto 19 zl za uzywany i wygladajacy jak nowy !! Dalabym tyle zwlaszcza, ze ja za swoj rok temu na bazarze zaplacilam prawie 100zl to jest hanba...bo firma MEWA...:x a co to jest w porownaniu do tego stroju, ktory Ty kupilas !! |
|
|
|
#677 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe.. ciekawe akcje macie w sh
![]() Za mną całe szczęście nikt nie łazi i nie sępi ubrań, jedynie tylko niektóre babeczki pytają czy coś jest fajne (dla nich lub dla ich dzieci) albo przymierzają do mnie.. ![]() Wkurza mnie jedynie jedna babka, która chodzi po sh i nuci Ja mam bardzo wyczulony słuch i różne odgłosy po prostu mocno mnie denerwują i męczą, a ona tak łazi po całym sh (czeka na dorzutki), a ja nic innego nie słyszę tylko to jej buczenie
|
#678 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez bo_inne_nicki_byly_zajete Czas edycji: 2014-03-19 o 12:21 |
|
|
|
|
#679 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Rewelacja za niska cene
(pracowalam w M&S) chyba ze to ta skorzana, bo byly z eko i z prawdziwej, to ta z prawdziwej 799zl ![]() Cytat:
i nie wzielam bo kurna stanik widac, a ze mam mikro cycki to nosze 2size bigger wiec bandaze nie wchodza w gre ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przeszycie nie rzuca sie bardzo w oczy ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zaszlam dzis do lumpa i naprawde wyszlam z niczym a dostawa byla.. bieda i jeszcze raz bieda.
|
|
#680 |
|
Raczkowanie
|
W Bidze to nawet nie próbuję , bo zawsze słyszę , że to zostało na tyle wycenione już z uwzględnieniem tej wady :O naa bank. Ale mam też 2 ulubiony , i np ostatnio babka mi buty za 10 zł sprzedała , a kosztować miały 15 , bo trochę się na zapiętkach pruły , ale były nowe. Myślę , że zawsze warto spróbować , bo wiadomo , że nie zawsze są w stanie wychwycić wszystkie wady
|
|
|
|
#681 |
|
Rozeznanie
|
Anecka - byla tez bardzo podobna czarno-biala z Amisu, tylko paski takiej samej szerokosci, 6,50 za nia wychodzilo
jakbym mieszkala na miejscu to moglabym sie przejsc po nia i Ci wyslac jakbys chciala, ale do czasu jak nastepnym razem bede w tym sklepie pewnie juz jej nie bedziealiiisss - mi dwa razy w bidze dwie rozne sprzedawczynie opuszczaly cene
Edytowane przez kamila249 Czas edycji: 2013-06-24 o 22:51 |
|
|
|
#682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
Kamila, thx
ja juz pojutrze do Londynu wylatuje wiec i tak by nie wypalilo moze w Londku cos znajde tego typu.
|
#684 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#685 |
|
Zakorzenienie
|
No to piona
|
#686 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#687 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#688 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja potrzebuje cielistych butow na sierpień i az się boje zacząć za nimi chodzic po sklepach na sh nawet nie licze... Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
butów bym pewnie nie kupiła, bo na zamszu pod palcami widać ślady noszenia
|
|
|
|
|
#690 | |
|
Żona Gargamel
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:07.

jakaś babka w końcu uległa i mu poszukała tego buta, bo strasznie każdego meczył
mozę sama dotknęłam tłustą ręką-no nie wiem.
Mój typ-2C. Od końca lipca 2010 dbam o swoje loczki !! 

Nie pamietam u ktorej wizazanki w kazdym razie super.