|
|
#571 | |||||||
|
Konto usunięte
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
Jutro idę do pediatry z tym, miałam do końca 6mca czekać, ale chyba nie ma na co. Cytat:
a oczko - mi się podoba moja córa też wyróżniona pod nosem.Cytat:
I patrz - im więcej, tym gorzej - faktycznie za ciężkie dziewczyny i zmęczone od razu? boskość! Cytat:
Cytat:
![]() od razu się naciąga strzykawka bez problemu. Fajnie, że spadła temp. Popróbuję tak, dziękuję ![]() Cytat:
ale tak naprawdę nie słyszałam o takim przypadku?
|
|||||||
|
|
|
#572 | |
|
Zakorzenienie
|
co tym dzieciaczkom się teraz tak brzuszki do spania umysliły
Filip za cholerę nie zasnął na brzuchu, a teraz tak samo kombinuje i się przekręca; na noc go blokuję wałkiem z kocaCytat:
|
|
#573 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nie ma co popradać w paranojeja będę podawać indyka, bo dziad nie toleruje żadnych antybiotykow ani hormonow- masz gwarancje czystego mięska |
||
|
|
|
#574 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super siłacz
|
|
#575 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
Nie wyobrażam sobie, co teraz przechodzi Wisienka. Dziś odebrałam suknię od krawcowej i jest okej, jutro będę ją czyścić (zakurzona jest, w końcu leży u mnie już 1,5 roku ). Poza tym przeżyłam dzisiaj szok w Triumphie - niby dość dobry sklep, i niezbyt tani przy okazji, a kobiety nie mają zielonego pojęcia o dobieraniu staników, zaproponowały mi rozmiar 80C lub 75D, gdzie wg brafitterki ja noszę 65FF. Znają się, że nie ma co... Ale okej. A, no i kupiłam sobie śliczny płaszczyk na wyprzedaży w H&M - za 75zł, klasyczny, krótki, idealnie taki, jakiego szukałam. No, to tyle o mnie. A teraz przechodzę do Was. Elllmi, śliczna Mrytka. Też zamierzam za jakiś czas przygarnąć kota dla małej i dla siebie, bo kocham je, a mój Kajetan (genialny, gadający, najukochańszy, który spał przytulony do mojej twarzy i otwierał sobie drzwi, skacząc na klamkę) niestety zaginął rok temu. Do tej pory chce mi się płakać, jak widzę jego zdjęcia, tak strasznie tego kocura kochałam... ![]() Fewciu, biedactwo, na pewno Blaneczka wkrótce zacznie spać normalnie - myślę, że po zdjęciu szelek będzie na pewno lepiej, a do końca pozostało już bardzo malutko. Kiedy dokładnie zdejmujecie?Nancy, gratuluję rocznicy ![]() Bokeh, wow, w bujaczku na brzuch? Nieźle. Zdolniacha z niej! Szaja, myślę, że pewnie jest wszystko dobrze. ![]() Moja Oliwia to chyba okej z tym ruszaniem się, umie się przekręcać, próbuje pełzać itp itd, ale jak widzę, co Wasze brzdące robią w łóżeczkach, to nie wiem, jak to jest możliwe w ogóle, bo ona śpi spokojnie, prawie się nie rusza - już swoją drogą, że śpi w wałeczkach... Chyba że śpi tak po mnie, bo ja przez całą noc nie zmieniam pozycji praktycznie. Lenova, myślę, że słoiczki BD są okej, ja dzisiaj też kupiłam dwa na spróbowanie - dyniowy i jakieś warzywka, też będziemy próbować jutro... Wydaje mi się, że - jak mówi Marsi - możesz spokojnie dawać małej. Przecież nie zrobiliby trucizny dla dzieciaczków. ![]() Mała, masakra z Twoją mamą, ehh... Mój teściu to też taka pierdoła, ale o nim to można bajki pisać - teraz też coś ☠☠☠☠☠☠☠i na temat wesela, choć ręki nie przyłożył do organizacji, wciąż mu coś nie pasuje. Masakra. Sylwietta, Lady, buziaki dla Waszych chłopaczków, biedne maluchy.
Edytowane przez BlackSanctum Czas edycji: 2013-06-26 o 22:15 |
|
|
|
#576 |
|
Wtajemniczenie
|
Black pokaż jaki płaszczyk
Na ich stronce jest?
|
#577 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq, pytałaś o makijaż coś - pisz dokładnie, co chcesz wiedzieć.
|
|
|
|
#578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wyprzedaże ja dopiero w przyszłym tygodniu pojadę na zakupy i pewnie wszystko będzie przebrane
|
|
#579 |
|
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41515959]
Ona główkę podnosi i tyle, sfinksa nie robiła, foki nie, obroty nie... Jutro idę do pediatry z tym, miałam do końca 6mca czekać, ale chyba nie ma na co. [/QUOTE] Rozumiem. Idź, zobaczysz co powie, w razie czego będziecie ćwiczyć i wszystko się unormuje. Trzymam kciuki! Jakie? Ja mam sernik z truskawkami zaraz będę jeść ![]() Sarah Illusion dobrze mówi, sprobuj pogadać z tamtym księdzem, co i jak, może się uda. Szkoda chłopaka przecież
|
|
|
|
#580 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc kobitki. Do jutra
|
#581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black poka płaszczyk ![]() No postaram się jutro nagrać jak się przewraca na brzuch w bujaku o ile jutro jej się będzie chciało ![]() Szajka powodzenia jutro na wizycie masz racje nie czekaj, obyś tylko nie trafiła na pediatrę ktory g. się zna
|
|
#582 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez z truskawkami
![]() To: http://www.mojewypieki.com/przepis/l...erlowym-cukrem Mialam sie uczyc, a nie moge sie oderwac od jego smaku ![]() ![]() A Twoje? Jest w necie przepis?
|
|
|
|
#583 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Widzę, że Wy niezłe mamuśki-niby takie dzieci wymagające a laski jak nie wiem co, dom lśni jak u Fewci, trzy daniowe obiady i jeszcze ciasto upieką
A ja się ciesze jak podłogę zamiotę i piżamy zmienię![]() Black już niedługoooo! Dwa tygodnie, tak? Dobranoc, dzień Dobry Meneq
|
|
|
|
#584 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
ja wczoraj też zrobiłam ciasto a w pt będe robić limonkowe Marsi ![]() W ogóle kurcze diewczyny koleżanki wyciągają mnie w sobote na miasto w sensie na jakąś impreze/posiadówe chciałabym strasznie ale z drugiej strony...... nie wiem czy się wyluzuje
|
|
#585 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i dziekuje bardzo za namiar na babeczke od sukienki zrobi mi Jej siostra sukienkę, opaskę i buciki inna babka napisala mi wczoraj, ze zrobi mi to wszystko za 40zl z wysyłka i wysle juz w sobotę ale ta cena wydała mi się podejrzanie niska i na Jej stronie nie są te rzeczy az tak ładne http://allegro.pl/sukienka-czapeczka...348662947.html Cytat:
Cytat:
te wypięte dupeczki u dzieci są rozbrajające
|
||||
|
|
|
#586 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny pedzicie tak że szok.
Przeglądnęłam zdjęcia w klubie: piękne te Wasze dzieciaczki. Meneq normalnie zazdroszczę włosów Yae ![]() Fewcia mam nadzieję że z Małą w końcu będzie ok, coraz bliżej do końca szelek, i pewnie znikną problemy ze snem. Nasze kluseczki w podobnym wieku i moja już fajnie przesypia nocki, budzi się tylko raz albo dwa na jedzenie. Dzisiaj tylko ciężki dzień, bo 3 bolące kupy byłe że aż się darła przy tym. Coś zjadłam tylko nie wiem co, chyba że to przez czerśnie. Z tego wszystkiego nie dałam jej dzisiaj ziemniaka bo nie chciałam już tego brzuszka obciążać. Dostałam jakiś czas temu paczkę z bobovity ze słoiczkiem i książeczką a dzisiaj przyszła paczka z bebilonu: śliniak, mleko i książeczka
|
#587 |
|
Zakorzenienie
|
Bokeh - taki, tylko czarny.
http://allegro.pl/plaszcz-kurtka-hm-...355118677.html Się naszukałam zdjęcia trochę, bo na stronie już nie ma, dlatego że jest na wyprzedaży... Elllmi, no i ja niestety też wyszłam stamtąd z pustymi rękoma. ![]() Meduzza, no tak dwa i pół, uff! |
|
|
|
#588 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Chrzestni powinni ukooczyd 15 lat. 2. chrzestni mają byd katolikami wyznającymi swą wiarę życiem zgodnym z nauką Kościoła nie wolno np. dopuszczad do pełnienia tej funkcji osób żyjących w niesakramentalnym związku małżeoskim oraz młodzieży nie uczęszczającej na katechizację (żądad odpowiednich zaświadczeo). 3. Duszpasterz powinien żądad od rodziców chrzestnych, których nie zna, odpowiedniego świadectwa kwalifikacyjnego z parafii, w której mieszkają. Cytat:
---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:41 ---------- Meneq gdzie jestes? tak mnie ksiundz wkurzyl, ze teraz spac nie moge |
||
|
|
|
#589 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę i płacze razem z Blanka ;(;( śpi po 20-30min i budzi się z okropnym placzem
Nie potrafię jej pomoc. Nie chce ani piersi,ani butelki,ani wody,nawet koperek zaparzyłam i nic. Dałam bobotic i nic. Jestem bezsilna. Tak mi Jej szkoda ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#590 | ||
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Dziendobry! meduzza troche sie pospieszylas z powitaniem, bo jeszcze spalysmy. Yae laskawie spala 21-7 bez pobudek. ---------- Dopisano o 02:22 ---------- Poprzedni post napisano o 02:21 ---------- Cytat:
Cos musi podzialac, bedziemy szukac sposobu. ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:22 ---------- bokeh bede mie na uwadze prosbe o przepisy, ale rzadko ktora potrawe tak naprawde mozna przyrzadzic ze skladnikow powszechnie dostepnych ---------- Dopisano o 02:24 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- lenova skoro jest dla dzieci sloiczek z lososiem, to smialo podaj. Z przygotowaniem lososia samej jeszcze wstrzymalabym sie troche. ---------- Dopisano o 02:31 ---------- Poprzedni post napisano o 02:24 ---------- szaja owszem ryby uczulaja (najbardziej uwazac na makrele), ale jest to alergia, ktora zwykle dopiero z wiekiem przychodzi. ---------- Dopisano o 02:33 ---------- Poprzedni post napisano o 02:31 ---------- fewciu pomoglo? Zgadnijcie, co robie wlasnie? Brawo dla dziewczyn, ktore prawidlowo odpowiedzialy. Przygotowuje sie do przeprowadzki... |
||
|
|
|
#591 |
|
Zakorzenienie
|
W pokoju mamy jakieś 19-20st i otwarte okno. Nie wiem,uspokoiła się na razie,pewnie pójdzie spać znowu na 20min .
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#592 | |
|
Zakorzenienie
|
black gdybys mogla opisac krok po kroku, co z oczami zrobilas.
---------- Dopisano o 03:00 ---------- Poprzedni post napisano o 02:57 ---------- Cytat:
Spi z Wami? Zostawiasz sama? Moze potrzebuje bliskosci? Tak bardzo chcialabym Wam pomoc. |
|
|
|
|
#593 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Spala i w łóżeczku i teraz z nami jest i bez zmian. Zamknie oczy na 30min i od początku.![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#594 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#595 |
|
Zadomowienie
|
Hej
![]() Meduza, kciuki za szczepienie Illusion, brawa dla Igusia za pierwsze próby raczkowania szybki ten Twój synek Piotrek albo podnosi się na rękach albo na kolanach, ale jeszcze nie umie robić tego równocześnieFewcia, kurcze nie wiem co napisać Musi być jakaś przyczyna , tylko jaka meneq , powodzenia w kolejnej przeprowadzce
|
#596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A moze skok? |
|
|
|
|
#597 |
|
Zakorzenienie
|
Gości żadnych nie widzę
![]() A skok? Nie wiem może... Dziękuje że się martwicie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:32 ---------- Poprzedni post napisano o 05:59 ---------- Blanka zrobiła trzy kupki pod rząd. Mam nadzieję że teraz będzie lepiej. Kurcze myślałam że im dziecko starsze tym noce będą lepsze. A u nas jest odwrotnie. Było kilka super nocy,tak ze dwa tygodnie temu. A potem coraz gorzej. Ja już nie wiem co to jest. Nie krzyczcie za to co napisze,ale może ja coś robię nie tak? Albo czegoś nie robię ? Ech głupia już jestem. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#598 |
|
Zakorzenienie
|
fewciu Badz wytrwala. Moze samo przejdzie.
Yae tez gorzej spala przez ok. 2tygodnie. Od niedzieli znow spi dobrze. |
|
|
|
#599 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu rajusku, jak wy sie biedne nameczycie!
Szaja daj znac co u pediatry Meneq, powodzenia w przeprowadzce, mnie by szlag trafil, jakbym tak co chwile musiala..... Ill, nie widze zdjec musze sie cofnac pare stron i nadrobic wsio na tabie bo chyba Black wrzucala makijaz slubny a ja nie widzialam na fb tez nie wchodze i taka Swoja droga Igi ladnie przybiera zawsze sie do was porownywalam a teraz co? ![]() Kota mnie w nocy podrapala :yyy: Pietraszko dziekuje za wszystkie glaski, przytulaki i buziaki!!! jestescie laski kochane. Co prawda srednio pomogly, plakusial przez sen srednio co niepelna godzine o 3 nad ranem juz nawet nie kladlam sie spac tylko lezalam obok malego i na niego patrzylam, tak sie wiercil biedaczysko.... Ale o 5.20 wstal pelen sil. Ale sie nie dziwie, maz ustawil sobie taki dzwiek budzika, ze umarlego by na nogi postawilo juz dostal ochrzanWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#600 |
|
Zakorzenienie
|
Meneq staram się jak mogę
![]() Lady dziękuje Pietraszko nie ma już gorączki? My to musimy założyć klub nieprzespanych nocy A poważnie mam nadzieję że już będzie dobrze. Szczepienie było dwa dni temu i wierze że dolegliwości już nie wrócą Ja też nienawidzę głośnego dzwonka TZ Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 06:54 ---------- Poprzedni post napisano o 06:51 ---------- Meneq ale Twoja Yae jest tylko troszkę starszą od Blanki i tak ładnie śpi. Jak Ty to robisz? Mojej małej nie zdarzyło się jeszcze przespać nocy bez pobudki. Raz jedynie spala od 20 do 2,karmienie i sen do 4,karmienie,sen do 6. Ale to było jednorazowe ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:21.

:brz ydal:
a oczko - mi się podoba
pod nosem.
A im więcej się staram kłaść ją na brzuchu tym gorzej jej to leżenie i unoszenie głowy wychodzi
I się nie obróci tylko ryk jest. 

ja dopiero w przyszłym tygodniu pojadę na zakupy i pewnie wszystko będzie przebrane

A ja się ciesze jak podłogę zamiotę i piżamy zmienię
22.05.2008
14.08.2011
No nieźle!
Musi być jakaś przyczyna , tylko jaka
musze sie cofnac pare stron i nadrobic wsio na tabie bo chyba Black wrzucala makijaz slubny a ja nie widzialam