Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-27, 12:41   #3631
sammi24
Zadomowienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Elaine Dreszcz strachu, Kay Hooper. Wstęp taki sobie, właściwa akcja super, z napięciem, a zakończenie takie sobie...kryminał z wplecionymi elementami zjawisk paranormalnych - nie przepadam ale kupiłam więc przeczytałam

Madi
może jakbyś więcej pośpiewała, to ja bym się odmuliła brzuch mi daje do wiwatu od wtorkowej wizyty ale muszę cos dobrego zjeść więc wyjście mnie i tak czeka. Na czereśnie mam taki apetyt straszny
A, no i gratuluję Twojej siostrze i Tobie świeżo upieczona ciociu

Dotkaa ale poukładane, tak bardzo...pedantycznie fajne te pojemniczki, jak będę w Ikei (a planuję już jakiś czas) to spojrzę na nie

Zmykam, będę później Was podczytywać ukradkiem
sammi24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:42   #3632
ona8686
Zakorzenienie

Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17

Cytat:
Napisane przez idzia111 Pokaż wiadomość
Oli ślicznoty te twoje córy

Malinka super ze nie dlugo do domu

Mam dzis jakis podly humor ...

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:43   #3633
Samantha7
Zakorzenienie

Hej dziewczyny.

Moja siostra z Pl przyleciala i nie mam juz kompletnie czasu. Mlods ma 15lat. Normalnie mam dziecko w domu. Strasznie rozpuszczona i mega dziecinna chlopczyca. Musze jej wiele tlumaczyc bo widac moja mama olala sobie co nie co :/

Ja wczoraj witalam sie w 36 tyg.czyli ciaza donoszona. Brzuch mi ewidentnie opadl w dol. i ja i mlody chyba nie mozemy sie doczekac konca ciazy- on wiecej miejsca, a ja braku bolu plecow, stop, wayroby,tylka, kapy,stop,nog ,pecherza itd.itd.

Ghia- gratuluje maluszka

Pozdrawiam Was i ide dalej spac

Moja galeria pazurkowa https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=611423
Samantha7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:45   #3634
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Marionette18 Pokaż wiadomość

Hmmm dziewczyny, czy Wy tez macie pod koniec ciazy taka ochote na seksik? My obiecalismy sobie szalec dopiero od 38tyg wiec jeszcze tydzien zostal bo twardo sie trzymamy w postanowieniu, ale mam taaaaka ochote. No masakra A przez cala ciaze wogole mi takie rzeczy nie byly w glowie
ja mam obrożę , tak, że sama rozumiesz...:P

28.07.2013r.
madi82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:45   #3635
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:

Wczoraj jakos spac nie moglam, wiec czytalam Karpa w nocy i pilam kakao, a dzisiaj spalam do 11
Moj mezus wymyslil sobie, ze moze nie bedzie bral 2 tyg przyslugujacego urlopu jak sie Franus urodzi tylko dopiero w sierpniu, jak juz moja mama pojedzie to posiedzimy sobie razem. Nie wiem czemu, ale jakos jestem zawiedziona, choc to moze nie najgorszy pomysl, ale myslalam, ze bedzie z nami w szpitalu i potem w domu od samego poczatku... hmmm

Hmmm dziewczyny, czy Wy tez macie pod koniec ciazy taka ochote na seksik? My obiecalismy sobie szalec dopiero od 38tyg wiec jeszcze tydzien zostal bo twardo sie trzymamy w postanowieniu, ale mam taaaaka ochote. No masakra A przez cala ciaze wogole mi takie rzeczy nie byly w glowie
Tż ma dobry pomysł, na początku będziesz miała pomoc w postaci mamy a potem on Wam będzie pomagał.

Oj tak tylko u nas był zakaz, a wiadomo jak taki owoc smakuje, za to od dziś już ruszyły przytulanki

Franuś
Stary 2013-06-27, 12:45   #3636
Agrafka86
Wtajemniczenie

Arrabiata choruję na Miastenię.

Tysia za wizytę!

Karolajn jak dzieciaczek potrafi zmienić człowiekadla Tżta!

Ona ile zrobiłaś i jakie ambitne plany.

Makaczarna taka piłka to jest super wynalazek.

Aremalos rozbita rodzina

Oli miło za taki gest i piękne te Twoje Skarby.

Ghia ale zazdroszczę Super, że może jutro już będziecie w domku

Domciatko czyżby się zaczęło?

She za tydzień.

MelA za wizytę.

Malinka za to, że wyjdziecie za widok kapy.

Marionette za tydzień.

Ja jestem u siostry i siedzę z jej 2.5 letnią córeczką, bo on a ze starszą pojechała na wycieczkę przed wakacjami. I tak sobie siedzimy i się bawimy. Mój Radziu jeszcze w brzuszku, a już bym mogła Go tulić jak tak z ta Małą siedzę.

09.07.2011 Żona

Agrafka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:45   #3637
Marionette18
Raczkowanie

aaaa na Tchibo.pl jest w przecenie fajna posciel dla maluchow rozmiar poduszki 60/40 koldra 100/135, tylko sie zastanawiam bo sklad= 50% bawelna eko i 50% bawelna. W sumie poki co mam tylko jeden komplet, drugi przydalby sie na zmiane, ale sama nie wiem. Jak myslicie?

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 12:49   #3638
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sammi24 Pokaż wiadomość
[

Zmykam, będę później Was podczytywać ukradkiem
Sammi Sammi, Sammi Sammi...odmul nam się, szybko w czasie...spamuj ile tylko da sięęęęę:P)
to dla Ciebie

---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ----------

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny.

Moja siostra z Pl przyleciala i nie mam juz kompletnie czasu. Mlods ma 15lat. Normalnie mam dziecko w domu. Strasznie rozpuszczona i mega dziecinna chlopczyca. Musze jej wiele tlumaczyc bo widac moja mama olala sobie co nie co :/

Ja wczoraj witalam sie w 36 tyg.czyli ciaza donoszona. Brzuch mi ewidentnie opadl w dol. i ja i mlody chyba nie mozemy sie doczekac konca ciazy- on wiecej miejsca, a ja braku bolu plecow, stop, wayroby,tylka, kapy,stop,nog ,pecherza itd.itd.

Ghia- gratuluje maluszka

Pozdrawiam Was i ide dalej spac
trzymaj się i troszkę wychowaj siostrę niech wie, co wolno wojewodzie

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 12:52   #3639
Marionette18
Raczkowanie

Magolina Twoj biale nosi? Moj by w zyciu nie zalozyl innego koloru niz czarne, dlatego zawsze mu kupuje z jakims delikatnym wzorkiem na boku, zeby to dalo sie jakos sparowac bo inaczej masakra po praniu

Ona dobrze, ze nie jestem sama juz myslalam, ze jakis totalny napaleniec ze mnie Jeszcze dzien, najwyzej dwaaaaa, wszystko sie odmieni

Nie opuszcze az do smierci

Aparatka :
gora: 09. 2011
dol: 01. 2012

Dietkuje!!!
Marionette18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:01   #3640
idzia111
Zakorzenienie

nie wiem dlaczgo mam dola, hormony pewnie
idzia111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:02   #3641
iwona335
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rockyyy Pokaż wiadomość
Coś mnie brzuch pobolewa ale ...pewnie minie....

Iwonkaaaaaa rodzimy??????????
i co jak tam brzuch, nadal boli? jak tak to zazdroszcze

ja chyba dzisiaj nie rodze, musze reczniki poskładac i napic sie kawy najlepiej jakby sie zaczelo jutro pod wieczór, Tzt wraca o 21 z pracy i zaczyna urlop, modle sie żeby najpóźniej 4.07 Maleńka wyszła sama

nadal mnie boli szyjka (?) jak siedze i wstane to aż sie zginam bo tak ciagnie-szczypiac ale to juz kolejny dzien trwa i nadal nic

Oliath- zakochana jestem w Twoich dziewczynach i są bardzo podobne do siebie- nie wyrzekną sie tego ze są rodzeństwem

En- my czekamy na elaborat co sie u Ciebie dzieje, jak nie chces zpisac tu to ponarzekaj w klubie

Mela- gratuluje dobrych wieści z wizyty i czekamy tu na Ciebie

gratuluje nowych tygodni, wizyt, i wszelkich objawów ciążowych, juz niedługo znikną wszystkie
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:03   #3642
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

dziewczyny to chyba jednak była jakaś żyłka, bo nic się nie dzieje.
ani więcej czerwonych niteczek, ani nic, ani sluzu.
nie mam skurczy, ani brzuch mi nie twardnieje.
nic.

ogólnie boli mnie krocze, ale to tak od kilku dni także chyba to był niepotrzebny alarm

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:06   #3643
iwona335
Zakorzenienie

aa i dzis pierwszy raz koleżanka pisała do mnie, i pytała kiedy rodze i ładnie odpowiedziałam, ze w listopadzie (Margos mam nadzieje ze prawa autorskie nie były zastrzeżone )

Domcia i jak tam ??? moze to efekt przytulanek z Tztem?

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
nic.

ogólnie boli mnie krocze, ale to tak od kilku dni także chyba to był niepotrzebny alarm
może fałszywy alarm a moze coś sie z tego wykluje
ale jakie emocje co?? miałam tak samo przedwczoraj po tych paru skurczach...
iwona335 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:06   #3644
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiss12550 Pokaż wiadomość
dziewczyny co myslicie o tych koszach mojżeszowych? Posiadacie je może ?
Ja mam i genialna sprawa, wieczorkiem ogladamy filmy w salonie, a malutka w koszu pochrapuje obok i nie musze daleko latac jesli sie przebudzi, poza tym pobujac moge, bo mam kosz na plozach, nie na stojaczku
Cytat:
Napisane przez czarownica1 Pokaż wiadomość
Oli, balsam na moje oczy... siedze rozanielona i wpatrzona w siostrzyczki i te ich stópki.... jeszcze Waszych tu brak
dziękuje
Bardzo prosze, ja tylko szukam zaproszenia do chwalenia dwa razy mi nie trzeba powtarzac i nie moge sie doczekac, az coraz wiecej z nas bedzie sie chwalilo - tak jak wczesniej zakupami i prezentami - swoimi malusinskimi
I KTOS Z ADMINOW MOGLBY PO TYLU MIESIACACH NAPRAWIC TE IKONKE LOVE, BO TERAZ SIE BEDZIE PRZYDAWAC CORAZ CZESCIEJ!!!!!
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wklejam Wam obiecane zdjecia komody Niunki.
jest jeszcze jedna szuflada u mnie w szafie i troche miejsca u rodziców w szafie na wieksze rzeczy typu posciel itp.
Super, Dorotka, rewelacja !
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Fajny porządeczek

Kolejny prezencik od babci
Sliiiiczne
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:10   #3645
tweedledee
Zakorzenienie

Wróciłam
Puszeczka coli i ciasteczka owsiane wpadły
Dzisiaj na obiad robię mielone + ziemniaczki obsypane maksymalnie koperkiem + mizeria (zastanawiam się czy robić zwykłą czy na słodko)

Rozpogodziło się u nas konkretnie, spociłam się oczywiście po drodze jak szczur, a ubrana byłam tak samo jak we wtorek na wizycie i ginki, z tym że wtedy przemarzłam strasznie super pogoda, nie ma co

domi to rodzimy a nie się obijamy! Ja tam bym już z chęcia Sarcię zobaczyła

Oliath znowu się będę powtarzać same słodkości, śliczne siostrzyczki dla męża też najwyższe noty za kreatywność, no ale przy takich kobietkach nie można być nudziarzem

Neni super rogal że ci sie chciało
Ja tak jak oliath ostatnio pisała będę miała zwykłą poduszkę, na której będę karmiła małego, bo pamiętam, że u siostry spisała się świetnie, to nie chcę przepłacać (a że poduchę i tak dostałam...)

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Aaa właśnie dotka! Zapomniałam o tobie Super komoda Zuzinkowa, moja do twojej się nie umywa, ale my to bidaki, mamy dla małego przeznaczone tylko 3 szuflady a i wszystkie ubranka chcę w niej w trzymać w razie wu, więc mam takie poupychane, a u ciebie tak ładniutko
Stary 2013-06-27, 13:11   #3646
madi82
Zakorzenienie

Dziewczynki z dołkami...zapuście sobie muzę pokręćcie bioderkami i od razu lepiej

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:11   #3647
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez iwona335 Pokaż wiadomość
aa i dzis pierwszy raz koleżanka pisała do mnie, i pytała kiedy rodze i ładnie odpowiedziałam, ze w listopadzie (Margos mam nadzieje ze prawa autorskie nie były zastrzeżone )

Domcia i jak tam ??? moze to efekt przytulanek z Tztem?

---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

może fałszywy alarm a moze coś sie z tego wykluje
ale jakie emocje co?? miałam tak samo przedwczoraj po tych paru skurczach...
nie było przytulanek wlasnie.

emocje są, nie powiem))
mój tz mówi do mnie, "nie denerwuj się!" a ja odpowiadam, "nie denerwuje się" a on mówi "widzę po Twojej twarzy!!"

więc chyba się zdenerwowałam nieświadomie

Stary 2013-06-27, 13:11   #3648
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
I KTOS Z ADMINOW MOGLBY PO TYLU MIESIACACH NAPRAWIC TE IKONKE LOVE, BO TERAZ SIE BEDZIE PRZYDAWAC CORAZ CZESCIEJ!!!!!
u mnie ikonka działa, przynajmniej ja ja widze i jak któraś zarzuci to tez sie wyświetla

Franuś
Stary 2013-06-27, 13:13   #3649
skylie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez d0tkaaa Pokaż wiadomość
Wklejam Wam obiecane zdjecia komody Niunki.
jest jeszcze jedna szuflada u mnie w szafie i troche miejsca u rodziców w szafie na wieksze rzeczy typu posciel itp.
Ale porządek

Cytat:
Magolina Twoj biale nosi? Moj by w zyciu nie zalozyl innego koloru niz czarne, dlatego zawsze mu kupuje z jakims delikatnym wzorkiem na boku, zeby to dalo sie jakos sparowac bo inaczej masakra po praniu

Ona dobrze, ze nie jestem sama juz myslalam, ze jakis totalny napaleniec ze mnie Jeszcze dzien, najwyzej dwaaaaa, wszystko sie odmieni
Mój też Ja za to kupuję wszystkie takie same. Wtedy z parowaniem też nie ma problemów

Cytat:
nic.

Może jeszcze coś się rozkręci

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:13   #3650
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez tweedledee Pokaż wiadomość

domi to rodzimy a nie się obijamy! Ja tam bym już z chęcia Sarcię zobaczyła

no ja bym juz tez chciala, ale jeszcze mam troszke czasu, i to jednak byl zbedny alarm bo cos sie nic nie rozwija.
obserwuje

Stary 2013-06-27, 13:16   #3651
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Ja mam i genialna sprawa, wieczorkiem ogladamy filmy w salonie, a malutka w koszu pochrapuje obok i nie musze daleko latac jesli sie przebudzi, poza tym pobujac moge, bo mam kosz na plozach, nie na stojaczku

Bardzo prosze, ja tylko szukam zaproszenia do chwalenia dwa razy mi nie trzeba powtarzac i nie moge sie doczekac, az coraz wiecej z nas bedzie sie chwalilo - tak jak wczesniej zakupami i prezentami - swoimi malusinskimi

Sliiiiczne

Olcia Ty nie czekaj na zaproszenia, my jestesmy wygłodniałe na foty jak nic!!! a same juz ledwo czym mamy się chwalić, więc wklej jeszcze Lilio i wogole dawaj

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Wróciłam
Puszeczka coli i ciasteczka owsiane wpadły
Dzisiaj na obiad robię mielone + ziemniaczki obsypane maksymalnie koperkiem + mizeria (zastanawiam się czy robić zwykłą czy na słodko)

D
to ten....gdzie Ty mieszkasz...?:P

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:17   #3652
tweedledee
Zakorzenienie

En kochana a co się dzieje? Czym się martwisz? Może napisz nam w klubiki, to jakoś sprobujemy pomoc, albo chociaż się wygadasz...

Chciałam się wam jeszcze pochwalić, że dzisiaj odkryłam rozstępy na brzuchu nie spuszczam się zbytnio nad tym aczkolwiek no wolałabym ich nie mieć Także jestem kolejnym przypadkiem, który potwierdza informację, że z genetyką nie wygrasz jak coś ma pęknąć, to pęknie i tyle:P Tyle dobrego, że nie wydałam zbyt wielu $ na dziwne balsamiki, to mi teraz nie szkoda
Stary 2013-06-27, 13:18   #3653
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
nie było przytulanek wlasnie.

emocje są, nie powiem))
mój tz mówi do mnie, "nie denerwuj się!" a ja odpowiadam, "nie denerwuje się" a on mówi "widzę po Twojej twarzy!!"

więc chyba się zdenerwowałam nieświadomie
obserwator no

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:18   #3654
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
no ja bym juz tez chciala, ale jeszcze mam troszke czasu, i to jednak byl zbedny alarm bo cos sie nic nie rozwija.
obserwuje
od takich się zaczyna
Cytat:
Napisane przez madi82 Pokaż wiadomość
to ten....gdzie Ty mieszkasz...?:P
Już ty wiesz gdzie i zapraszam, bo jeżeli i za toba tak chodza kotleciki to oddam parę robie dzisiaj porcje pt dużooo
Stary 2013-06-27, 13:25   #3655
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
En kochana a co się dzieje? Czym się martwisz? Może napisz nam w klubiki, to jakoś sprobujemy pomoc, albo chociaż się wygadasz...

Chciałam się wam jeszcze pochwalić, że dzisiaj odkryłam rozstępy na brzuchu nie spuszczam się zbytnio nad tym aczkolwiek no wolałabym ich nie mieć Także jestem kolejnym przypadkiem, który potwierdza informację, że z genetyką nie wygrasz jak coś ma pęknąć, to pęknie i tyle:P Tyle dobrego, że nie wydałam zbyt wielu $ na dziwne balsamiki, to mi teraz nie szkoda
i takie podejście każda z nas powinna mieć...
Ja rozstępów jeszcze tfu sie nie dorobiłam, ale uda i cellult to koszmar....ale tez walę to!

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

Cytat:
od takich się zaczyna

Już ty wiesz gdzie i zapraszam, bo jeżeli i za toba tak chodza kotleciki to oddam parę robie dzisiaj porcje pt dużooo
ej Tweed weź nie kuś...bo ja jeszcze mało mobilna, a jeszcze sie skuszę

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Karolajn Ty pewnei nie widzisz opisów pod fotą w klubie...
Jestesmy zachwycone Hanulką jak masz jeszcze jakąś fotę to podeślij Roxi

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:28   #3656
tweedledee
Zakorzenienie

Cytat:
i takie podejście każda z nas powinna mieć...
Ja rozstępów jeszcze tfu sie nie dorobiłam, ale uda i cellult to koszmar....ale tez walę to!

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

ej Tweed weź nie kuś...bo ja jeszcze mało mobilna, a jeszcze sie skuszę
To ja cię pocieszę, że uda i cellulut u mnie też prowadzą

Jakoś nie wiem czemu tak średnio zwracam na to uwagę, uparcie wierzę, że się tego pozbędę po porodzię i wylaszczę jeszcze bardziej!

A ja mimo wszystko zapraszam, tramwaje jeżdżą

I wstawiam próbkę mojej lusterkowej fotoseszyn, nie w klubiku, bo mi się nie chce A niech i podglądacze podziwiają

En, może jednak się pojawisz i skomentujesz moje pućki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj12345.jpg (63,5 KB, 91 załadowań)
Stary 2013-06-27, 13:36   #3657
madi82
Zakorzenienie

Cytat:
To ja cię pocieszę, że uda i cellulut u mnie też prowadzą

Jakoś nie wiem czemu tak średnio zwracam na to uwagę, uparcie wierzę, że się tego pozbędę po porodzię i wylaszczę jeszcze bardziej!

A ja mimo wszystko zapraszam, tramwaje jeżdżą

I wstawiam próbkę mojej lusterkowej fotoseszyn, nie w klubiku, bo mi się nie chce A niech i podglądacze podziwiają

wiesz co....ja się nie dziwię, że Ci nie zależy czy w klubie czy tu...z taką buzią to tylko się chwalić.
Ty taka ładniutka jesteś a ten makijaż na oczach jest bajka, dobrze mieć znajomą wizazystkę we Wro przyda się:P

A przepraszam..gdzie te pućki?

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:37   #3658
dzoan
Zakorzenienie

Wyszłam jedyne 200 metrów od domu i czułam się jak zombi..dobrze, że się o własne nogi nie potknęłam...ledwo przesuwałam się do przodu.. spojrzenie jakieś niewyraźne, słabo mi było..zupełny brak sił..
Kupiłam tylko chlebek..truskawek pół kg.. przemiła pani radziła dzisiaj nie brac i poczekać do jutra, jak nie będzie padać, to przywiezie ładniejsze.. Posłuchałam jej, ale później pomyślałam co jesli jutro będę czuła się podobnie Choć i tak nie mam żelfixu ani dużej ilości cukru (za drogie w osiedlowych sklepach), więc może popołudniu najpierw w to się zaopatrzę, jak już mąż z pracy wróci i pomoże.

Cytat:
ale to nie na Ciebie, tylko Ci je pokazuję, bo bć nie będę

A jak załąpiesz takiego giganta dołka to też się coś wymysli...typu :

Mamo Lola, mamo Lola......ale rym znajdzie się o czasie....mysle że nie bedzie potrzebny
madi jednak te baty się przydadzą

Cytat:
Czemu Ty placzesz kochana... Oby dzisiaj byl lepszy dzien

No to teraz ja: witam sie w 37tygodniu

Wczoraj jakos spac nie moglam, wiec czytalam Karpa w nocy i pilam kakao, a dzisiaj spalam do 11
Moj mezus wymyslil sobie, ze moze nie bedzie bral 2 tyg przyslugujacego urlopu jak sie Franus urodzi tylko dopiero w sierpniu, jak juz moja mama pojedzie to posiedzimy sobie razem. Nie wiem czemu, ale jakos jestem zawiedziona, choc to moze nie najgorszy pomysl, ale myslalam, ze bedzie z nami w szpitalu i potem w domu od samego poczatku... hmmm

za tydzień!
Myślę, że Twój mąż dobrze sobie rozkminia Po co wszyscy razem z mamą macie siedzieć.. najpierw ona Ci pomoże, a później już tlyko z mężem tak rodzinnie

Ja większą 'ochotę' miałam we wcześniejszej ciąży..

Cytat:
nic.

dobrze i niedobrze..bo w sumie pomału mogłabyś się rozpakowywać

Cytat:
Dziewczynki z dołkami...zapuście sobie muzę pokręćcie bioderkami i od razu lepiej

http://www.youtube.com/watch?v=yyDUC1LUXSU
Świetna ta piosenka.. posłuchałam, pobujałam się na boki na siedząco.. i na więcej sił brakło

Cytat:
smaruj dziady

dzoan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-27, 13:38   #3659
madi82
Zakorzenienie

aaaa....Cynamonka czekamy na info..co tam nowego Ci w szpitalu powiedzą

Może Ancymonek już zaprzestał świrować i wyjdzie jak trzeba!i w czasie jakim powinien

28.07.2013r.
Stary 2013-06-27, 13:39   #3660
magolina
Wtajemniczenie

[QUOTE=Marionette18;415237 77]Magolina Twoj biale nosi? Moj by w zyciu nie zalozyl innego koloru niz czarne, dlatego zawsze mu kupuje z jakims delikatnym wzorkiem na boku, zeby to dalo sie jakos sparowac bo inaczej masakra po praniu
[QUOTE]

Mój na co dzień tylko białe czarne zakłada jak musi a że on ma manie na punkcie skarpet, to jest ich multum.

Cytat:
nic.

A może i się jutro albo wieczorkiem rozkręci nie wiadomo.....

Cytat:

a ktore przepraszam????
Śliczny brzusio
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości