|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204]Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna
spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym [/QUOTE]
|
#722 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja: super, że wszystko dobrze
|
|
|
|
#723 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Szaja,widzisz-wsio ok
Dziekujemy za miesiecznicowe buziaczki Kurcze,az weszlam na fejsa zobaczyc ta fotke,co Szajka wstawila. Porazka... tak denne zarty sobie robic z dziecka,ponizej jakiegokolwiek poziomu... Dobrze,ze skomentowalas Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#724 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które oglądają seriale, właśnie wyszedł nowy Under the Dome, dopiero pierwszy odc jest.
Horror, Sci-Fi na podstawie powieści Stephena Kinga. Zaje...fajny http://www.filmweb.pl/serial/Under+the+Dome-2013-555086
|
#725 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mój też ostatnio polubił taką zabawę ![]() Cytat:
za nową umiejętność, nie powiem bardzo przydatną ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204]Po łebkach i na szybko, bo lecę moich gimnazjalistó żegnać ![]() Gluten - ja olałam przy Agatce kaszki i rozdziabałam pół biszkopta w jakiś owocach słoiczkowych, jadła pięknie i normalnie potem albo tak robiłam, albo kupowałam słoiczek z glutenem i tyle. Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Mała, padłam w co młodego ubierzesz? [/QUOTE]uffff super, że wszystko dobrze Cytat:
smażymy z Kubą naleśniki (dziś na obiad naleśniki ze szpinakiem), Kuba odpadł przy 4 naleśniku muszę go teraz przenieść do łóżeczka
|
|||||
|
|
|
#726 |
|
Zakorzenienie
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz cyknę fotke.
Szajka- fajnie że Dorce nic nie jest A co do ubioru- ![]() Babka miała gest bo przeszło stówe wydała A! I jeszcze powiedziała że jestem teraz taka sama skrobidupa jak Mariusz (mąż) tylko coś mi tu nie pasuje... Nigdy nie wyliczaliśmy młodemu pieniędzy,ma wszystko co potrzeba-po prostu cuda na kiju i przypomniała mi się w tym momencie sytuacja z oballem(babcia była w biedronce i pytała co dla Oskara ma kupić? A ja że takie piłeczki są fajne i jak już coś chce kupić to właśnie to. Wróciła bez oballa podsumowując-za taką bądziewną piłeczke prawie 20zł? Toć to byle g**wno jest. Na drugi dzień mąż pojechał i kupił i jeszcze tą siateczke na owoce). I ja się pytam kto tu jest skrobidupa? A u niej skrobidupa znaczy to że nie rozrzucamy pieniędzy na lewo i prawo-kupujemy tylko do domu i dla małego a dla siebie jak starczy-wolimy odłożyć. No ale to już podlega chytrością ![]() Albo kupiłam ostatnio mojej mamie buty-chciała oddać kasę ale nie wzięłam. Powiedziałam że to drobny prezent ode mnie (czasem pilnuje Oskara więc należy się coś). A ona czasami jak mi coś kupi i zapytam ile kosztowało-zaniose kasę to bez zawahania weźmie-mimo że to PODOBNO w prezencie. No i kto chytrzy?
|
#728 |
|
Zakorzenienie
|
Trza by w ramki oprawić co nie?
|
#729 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Cudownie wkońcu! zjeść śniadanie i nadrobić wizaż ![]() Ktoś mi znowu podmienił dziecko i nie chce oddać. Noc znowu marudna. Niby się nie budzi ale ciągle przez sen buczy i buczy, no i jak zazwyczaj ma jedną pobudkę w ciągu nocy o 5 , potem śpi do 7-8, i potem do 10-11. Tak dzisiaj obudziła się już o 2, potem chyba 5czy 6,i spania nie było do 9 no i potem maruuuuuuuuud .Dopiero od 30 min śpi, i modle się aby to potrwało chociaż jeszcze z godzinę ![]() Wypije sobie kawę i lecę nadrabiać. Oby mi Blanka na to pozwoliła. |
|
|
|
#730 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zazdroszczęCytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204] Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg -[/QUOTE]no i jest ok na szczęście Cytat:
|
|
#731 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
co do drugiego t swieta racja, tylko szkoda ze takim kosztem ![]() Cytat:
Cytat:
pokaz ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204]Po łebkach i na szybko, bo lecę moich gimnazjalistó żegnać ![]() Gluten - ja olałam przy Agatce kaszki i rozdziabałam pół biszkopta w jakiś owocach słoiczkowych, jadła pięknie i normalnie potem albo tak robiłam, albo kupowałam słoiczek z glutenem i tyle. Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym [COLOR="Silver"][/QUOTE] no to supcio ze nic powaznego ostatnie pyt - czyli jak mam kaszke manna, kupilam to musze jakas ja zuzyc to mam podawac powiedzmy po jednej malej lyzeczce do czegos przez miesiac, dwa i bedzie ok? zbytnio sie nie przejmowac wytycznymi?sorki ze tak meczę o jaaaaaaaaa, ale slodko!!!! a co na to tz? nie rozplakal sie? |
||||
|
|
|
#732 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moim zdaniem to tylko i wyłącznie Wasza sprawa na co wydajecie pieniądze i nikomu do tego ![]() trzeba było jej powiedzieć, że tak Cię wychowała to tak ma ![]() fiu fiu nie pogadasz ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#733 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Marcinkowi najlepszego z okazji miesięcznicy! Brawa dla Majeczki ! ![]() Oklaski dla Kubusia ! ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41520135]https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater niektóre matki są rąbnięte[/QUOTE] Dno... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Fewcia Bardzo Wam współczuje tych nocek .Trzymam kciuki oby Wam to w końcu się odmieniło |
||||||
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm, z tego co pamietam to zbytniej roznicy nie widze
![]() ladne, ale bardzo podobne do tamtego. troche nie widze sensu zakupu ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- zeby nie bylo, sama sie tak nie nazwalam ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ---------- Bym zapomniala - oglaszam ze moj facecik zjadl UWAGA! caly duzy sloiczek Hippa! a jeszcze kilka dni temu dzielilam mu maly sloiczek na dwa dni ![]() wiem ze wasze pociechy to wciagaja nasem taki sloiczek na raz ale u nas to naprawde jest wyczyn |
|
|
|
#735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() miałąm wyjść ale była mała histeria więc teraz się tulimy małą śpi a potem może da mi wyjść do sklepa
|
|
#736 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Śpij Blaneczeka śpiiiiij .. ![]() Cytat:
I brawa dla Fifiego za nową umiejętność ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41525204]Po łebkach i na szybko, bo lecę moich gimnazjalistó żegnać ![]() Gluten - ja olałam przy Agatce kaszki i rozdziabałam pół biszkopta w jakiś owocach słoiczkowych, jadła pięknie i normalnie potem albo tak robiłam, albo kupowałam słoiczek z glutenem i tyle. Dorka - lekarka sprawdziła odruchy, jest ok, a mała ruchliwość brzuszna spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg poradziła, że spokojnie mogę iść do rehabilitanta po ćwiczenia prywatnie, bo ona mi wypisała nawet skierowanie do por. rehabilitacji, ALE mówi że... 3mce czekania :/ na neurologa tak samo, więc sensowniej tak. Co napsioczyła na nfz przy tym ![]() ---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:09 ---------- Mała, padłam w co młodego ubierzesz? [/QUOTE]Super że z Dorką wszystko dobrze Cytat:
)No jaki schludny ubiór ! DMoje jęczydło się obudziło...także bywajcie ! |
|||||||
|
|
|
#737 |
|
Zakorzenienie
|
Ty, Tyyy, nie fikaj
![]() Ufff, w koncu w domuuu. Wyszlismy po 10 w oodwiedziny do tesciowej, TZ zabral resztke mojego pysznego ciasta i nic mi sie nie ostalo Potem zdjecie u fotografa, kupno biletow na pociag i dzien zlecial. A obiad w polu ![]() Nakarmie Kube i ide jakas pizze na szybko ogarnac. A poki moj ssaczek dziala na cycu to poczytam, co naskrobalyscie
|
|
|
|
#738 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tzn drugi koniec tej samej pieluchy jest po prostu mokry, bez "mydełka".
Cytat:
Cytat:
Zaraz idę coś do szkoł pisać, ale wiecie co? ![]() T poszła na spacer z dzieckiem (sama pierwszy raz, już mnie skręca oczywiście, ale muszę oddać raport w sobotę a nie napisany..) w TULI!
|
||
|
|
|
#739 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Kurde laski ja juz nie wiem, co z Malym jest :'( histeria za histeria.... Chcialam z nim pojsc na spacer, musialam isc do spoldzielni, to taka awanture zrobil ze masakra :'( mozliwe, ze po szczepieniu jeszcze tak? Goraczki juz nie ma..... W koncu wyszlismy po 40min od ubrania sie, wlaczylam suszare dalam telefon w lapki i dopiero dalo rade.....
Chusta nie, wozek nie, nasze lozko nie, lozeczko nie,raczki nie, cyc nie :'( ja juz nie wiem.... Wrocilismy ze spaceru, tylko weszlismy do domu - histeria...... Az sie boje, co nasi nowi sasiedzi sobie o mnie mysle Moze to tez ta przeprowadzka??? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#740 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Lady a wy ząbki macie?
|
|
|
|
#741 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i jak Kubuś pozował? Cytat:
i jakie wrażenia?
|
|
#742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#743 |
|
Zakorzenienie
|
o ja T w tuli
niemożliwe ![]() Lady, a może własnie zmiana otoczenia... kurcze nie wiem ? :nonie wiem: mój tulowy spioch już wstał także my idziemy się przejść ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- ja bym chyba nie dała nikomu innemu niż tż Hani do tuli.... tylko pewnie T sama chciała więc głupio odmówić nie?
|
|
#744 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
|
|
|
|
|
#745 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dla Kubusia toż to wyczyn ogromny ![]() Cytat:
dla Hani ![]() Cytat:
![]() Cytat:
t. w Tuli, na pewno nie wygląda tak dobrze jak Ty i na pewno Amelka tęskni za Tobą Cytat:
|
|||||
|
|
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
No dokładnie;( tym bardziej, że Amelcia nie chce za bardzo już w wózku leżeć.. ale zazdrosna jestem, że jest tak blisko T.;/
|
|
|
|
#747 |
|
Zakorzenienie
|
Lady, wydaje mi się, że to przez przeprowadzkę, bo przecież dla Piotrusia od urodzenia domem było tamto mieszkanie i musi się przestawić; na tym nowym mieszkaniu wszystko jest dla niego obce przecież
http://www.heliantus.org/index.php/m...aniego-gniazda - podglądam dzisiaj ptaszydła i jaki był szał, jak dostawa żarcia przyszła, co się działo
|
|
#748 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie: nie mam na tym kompie Adobe Readera - a potrzebuję do otwarcia pdfa.
Ściągam go, ale domyślnie instalować ma się na dysku C, a ja tam nie mam miejsca...a nie widzę opcji do zmiany miejsca instalacji. Podpowiedźcie jak to obejść, bo się wkurzam... |
|
|
|
#749 |
|
Zakorzenienie
|
przeglądam kolejny raz krzesełka do karmienia, bo musimy oddać leżaczek Leosiowi, bo już w domu jest (no zapomniałam Wam napisać, że dzieciątko wróciło
) i nie mogę się napatrzeć na to szkaradzieństwo http://allegro.pl/krzeselko-caretero...335496662.html
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
Kurdę..Bokeh: po tym co napisałaś to ja sobie teraz wizualizuję jak Mała nie daj boże śpi w Tuli przytulona do t. i dostaję szału
![]()
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:34.

spowodowana prawdopodobnie wagą 7,8 kg
[/QUOTE]

Dlatego brałam chusteczki bo jak je międli to się nic nie urywa, a sama sobie przeciera przy okazji.
Ale skoro tak ustalają 

dostała antybiotyk w zastrzyku i jeszzce dwa ją czekają i ma być lepiej
wszystko wkoło mokre
gratulacje podwójne
a mam tyle roboty przed chrzcinami... Poza tym już czuje taką pustkę bez niego- na noc już dawno się nie rozstawaliśmy

jak ten czas leci