|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Rączki, nózki wypychamy- w brzuszku Mamy ubaw mamy. Mamusie XI-XII 2013. cz.IV |
|
6 | 9,68% |
| Rączki nózki wypychamy- niezły ubaw w brzuszkach mamy. Mamusie XI-XII 2013. czIV |
|
2 | 3,23% |
| Cyc ogromny, krągły brzuszek a w tym brzuszku jest maluszek. Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
21 | 33,87% |
| Urwisku malutki- rośnij duży i okrąglutki. Mamy XI-XII 2013 CZ.IV |
|
1 | 1,61% |
| Podskakuje lekko brzuszek bo się wierci w nim maluszek.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
7 | 11,29% |
| Coraz mocniejsze czujemy kopniaki, ale rozrabiaki te nasze dzieciaki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Już nie mogę wciągnąć brzuszka bo bym zgniotła maluszka .Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| JUz sie nie da wciagnać brzuszka , bo to domek jest maluszka.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
6 | 9,68% |
| Myślą nasze Kochane robaczki- dam Mamie kopniaczki.Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
0 | 0% |
| Mama biega ciągle siku, a smyk w brzuchu fiku-miku! Mamy XI-XII 2013. cz. IV |
|
17 | 27,42% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013. Cz. IV |
|
2 | 3,23% |
| Głosujący: 62. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Cytat:
|
|
|
|
|
#4202 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. Cz
A mi się fotki na komórce nie pokazują
później obejrzę brzuszki i maluszki ![]() Ktosiula - żebyś się załapała na to darmowe usg i żeby się maluch ujawniłWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4203 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 2013. C
Dziękujemy za gratulacje
![]() Dzastin Twój Kamilek już śliczny super zdjęcie
|
|
|
|
#4204 | |
|
Zadomowienie
|
Witam z rana
![]() Wiecie, tak jeszcze a propo wczorajszej wizyty - wolę w sumie, żeby lekarz mi nie powiedział nic na temat płci niż miałby zgadywać totalnie. Podejrzewam, że wynika to także z tego, że mój maluch jakiś taki mały jest. Wczoraj miał coś koło 10 cm, a wg tabel wszelkich powinien mieć już 11-12. Ale od początku miałam małego dzidziusia - u mnie w 7 tyg jeszcze nie było widać nawet zarodka. Cytat:
Jadę zawieźć zwolnienie do pracy i może podjadę zrobić morfologię. A potem pakowanie i wyjazd do rodzinki na 4 dni. Wrócę to będę miała masę nadrabiania po weekendzie.
|
|
#4205 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny które z Was jadą dziś do Chorzowa na o USG ? Ja mam do Chorzowa ok. 90 km i się zastanawiam czy jechać z Tż
Ile normalnie kosztuje takie USG 3d/4d ? Bo jeszcze się zastanawiam czy to się finansowo opłaci
|
|
|
|
#4206 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
![]() Udanego wyjazdu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#4207 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nam płeć podała w 20 tygodniu,a w 22 się potwierdziło na 100% ![]() Cytat:
Także musisz to sobie przekalkulować ![]() Dziękujemy z Kamilkiem za miłe słowa ;-*
Maleńka kruszyna pod mym sercem zamieszkała.. Całe jej maleńkie ciałko w moim brzuszku żyło.. W chwili kiedy go ujrzałam, spełniły się moje marzenia i najpiękniejsze sny, bo tą kruszyną jesteś Ty... 17.05.2014- Nasz Dzień Edytowane przez Dzastin08 Czas edycji: 2013-06-28 o 10:39 |
||
|
|
|
#4208 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No i chyba trzeba mieć konkretny tydzień skończony, któaś z Mam pisała, że była za nisko i ją odrzucili... Dżastinku śliczny Kamiś Anoula a no chyba że tak, u Nas to był ewidentnie obraz z typu: https://www.google.pl/search?q=p%C5%...23%3B600%3B450
|
|
#4209 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4210 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-XII 20
Cytat:
I 3d dopiero od 23 tygodnia robili. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4211 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Idzie raczek nieboraczek, raz dziewczynka, raz chłopaczek . Mamy XI-
Mąż się śmiał że ma po mamusi
![]() Cytat:
|
|
#4212 |
|
Wtajemniczenie
|
ja już po wizycie![]() I powiem wam że nię będę inna i informuję że prawdopodobnie będzie córeczkaaaaaaa. Poprosiłam o USG, zrobił bez problemu, nie trwało to nawet minutę jak powiedział że będzie dziewczynka ![]() Tatuś troszeczkę rozczarowany, bo kogo on będzie uczył łowienia ryb( jest wędkarzem zapaleńcem), ale musi się oswoić. Dam mu kilka dni i przypuszczę na niego imienny atak ![]() ![]() ![]() ![]() Jestem perfidna I mam nadzieję że nic mojej córeczce nie urośnie. I u mnie potwierdziły się smaki zabobonowe na córkę, słodycze,a kiszone poszło w odstawkę razem z ostrym |
|
|
|
#4213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje, dziewczyny gonią chłopców
|
|
|
|
|
#4214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kobietki gonią chłopaków
|
|
#4215 |
|
Raczkowanie
|
Beatko suuuper!
U mnie też smaki od początku były na dziewczynkę ![]() Ale u Nas odwrotnie niż u Ciebie, liczymy że za 2 tyg może ukaże się siusiaczek :P
|
#4216 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4217 |
|
Zadomowienie
|
witam właśnie dziś zaczełam 17 tydz
![]() klas ki: ja też marzę o dziewczynce dzwoniłam wczoraj do klinki zapytać o wyniki, ale mi powiedziano że jeszcze ich nie ma ale na pocieszenie powiedzano mi, że gdyby było źle to by było już w chodowli wiadomo, także dała mi do zrozumienia,że czekam na wynik prawidłowy
|
#4218 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4219 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-28 o 11:32 |
||
|
|
|
#4220 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Agnieszka 3mam kciuki za wyniki
Edytowane przez Olenka_24 Czas edycji: 2013-06-28 o 11:20 |
|
|
|
|
#4221 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to masz samych synów? a wyniki to koło 3 lipca mają być?
|
|
|
|
|
#4222 |
|
Raczkowanie
|
Agnieszka a no pewnie że na dobry wynik czekasz! A my razem z Tobą- będzie na pewno dobrze
![]() A ja przegapiłam, że dzisiaj 16t0d! Jutro wchodzimy w 17 tydzień z Ninu
|
#4223 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
duzo dziewczynek sie ostatnio ujawnia ![]() Cytat:
|
|
|
#4224 |
|
Konto usunięte
|
Witam dziewczyny
![]() Zaczynamy 20 tydzień- jak ten czas pędzi! Dopiero robiłam test, a tu już połowa W niedzielę urodziny Oli, w poniedziałek usg połówkowe. Wczoraj wróciłam z 2dniowego szkolenia wyjazdowego i wiecie co- to już ponad moje siły... Szkolenie trwało po 8h dziennie z małymi przerwami. Nie mogłam wysiedzieć, kręgosłup mnie bolał, nogi puchły. Do tego wieczorem cała grupa szalała, a ja poszłam spać. Nie wyspałam się bo klimat taki bardziej wilgotny nad Wisłą. Wstałam o 5.20 i dziś też jestem jak zwłoki. Kiedy ja się wyśpię?? Chyba już nigdy ;p |
|
|
|
#4225 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.papilot.pl/dziecko/22599/...-Belzebub.html
Aaaa i koleżanka wysłała mi propozycje na smoczek dla dziecka http://szafunia.pl/1357-wystrzalowe_smoczki.html Edytowane przez domii29 Czas edycji: 2013-06-28 o 11:49 |
|
|
|
#4226 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratulacje ![]() Oj tam perfidna, a na jakie imiona obstawiasz?? ![]() Cytat:
Musisz być dobrej myśli Jakby coś było nie tak to pewnie od razu by dzwonili ![]() Dzień Doberek ![]() A ja dziś wstałam znowu z katarem :/ Kaszel mam już taki, że mnie nawet jajniki bolą od kaszlu :/ Wczoraj byłam na kontroli to lekarz po prostu mnie zbył Niech pani bierze dalej to samo i dba o siebie :/ tak jakbym o tym nie wiedziała :/ Ręce czasem opadają, ale dobrze, że płuca i oskrzela czyste. Ale żeby już 2tyg kaszleć?? Jadę dziś do Futury kupić sobie jakiś cyckonosz, bo wszystkie co mam to już są ciasne w obwodzie i trochę trudno oddychać i w majtasy też muszę się zaopatrzyć bo mi się gumki wżynają w skórę ![]() ---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#4227 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za gratulacje
![]() Rybko wpisz że córeczki się spodziewam ![]() Anoula moja kolejna wizyta jest 26.07 Issia jeśli chodzi o imiona to narazie muszę pomyśleć, które z mojej długiej listy, chce imię w miarę nowoczesne, tzn normalne, nie z tych starodawnych no i nie chce popularnych, i tez mamy totalnie inne typy z mężem, ale teraz już się nie wywinie że nie znamy płci i myśleć nie będziemy ![]() I gratuluję dziewczynom córeczek
|
|
|
|
#4228 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To wszyscy przeszczęśliwi? Piękny brzuszek i malutka Juniorka.Nie widać nic wystającego Też miałaś 3d?Cytat:
![]() Trzeba trochę nadgonić chłopców Ktosiula Wiem co czujesz tez bym chciała już wiedzieć.Nasza cierpliwość zostanie już niedługo wynagrodzona.Trzymam kciuki,może nam dzisiaj przekażesz nowinę ![]() Azealia Kochany Tż ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratki za tydzień Dzastin Hejo Kamilek Cytat:
Córę będzie uczył Agnieszka to super Weronisiek za połówkę,przełomowy momentDomi Padam jakie smoki |
|||||||
|
|
|
#4229 |
|
Zadomowienie
|
Anoula wpisz mi proszę wizytę z USG na 11.07 godzina 13.15
|
|
|
|
#4230 | |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Dzastin08;41539065]Dobrze,że nic poważniejszego się nie stało Twojemu Tż... Gdzie to babsko się tak spieszyło?
Ja jak jadę i widzę przede mną rower na jezdni to jadę za Nim tak długo i wolno aż drugi pas z naprzeciwka się nie zwolni i wtedy dopiero wymijam... Gratuluję udanych wizyt i córeczek ![]() Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

).
później obejrzę brzuszki i maluszki
żebyś się załapała na to darmowe usg i żeby się maluch ujawnił

gratulacje, dziewczyny gonią chłopców 

klas ki:
Niech pani bierze dalej to samo i dba o siebie :/ tak jakbym o tym nie wiedziała :/ Ręce czasem opadają, ale dobrze, że płuca i oskrzela czyste. Ale żeby już 2tyg kaszleć??