Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal cz 11 - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-28, 02:02   #4981
Margot85
Wtajemniczenie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
To najgorsza sesja jaką miałam do tej pory ale jutro mam ostatni egzamin i wakacje
sandera jutro trzymać będę i wracaj do Nas jak już sesje opijesz

heroine, pipson ja dziś taki za... miałam, że ledwo dyskretnie podczytywać Was mogłam ale już siedzę i odpisuje

meeedzik mi też się miętowa bardziej podoba - na wesele taka akurat i elegancka ale nie sztywna"starobabowa":ehem : a ta druga taka bardziej luźna na poprawiny w sam raz... ale ja nie jestem obiektywna bo mi się na Tobie każdy ciuch podoba

monia wróciłaś i jak wesoło na wątku
Z lokatorką to dla mnie kosmos... ja sama dzwonie do właściciela jak list czy coś przyjdzie by ogarnąć szybko i mieć z głowy rachunki i nie mieści mi się w głowie jak ludzie bywają lekkomyślni/puści/głupi
Z jednej strony to przykre, że brak w Niemczech Laysów ale z drugiej to bardzo dobrze
W ogóle to tak szybko minęło i już we wrześniu w Niemczech do szkoły Twój synek podrepta jak ten czas leci...
Tak bardzo grzecznie poproszę o fotki mieszkanka po remoncie

pipson ja nie czekam na wyprzedaże w Mango, zaopatruje się w outlecie Mango a, że moda mi wisi i powiewa to stare kolekcje są ok a sweterek w moim stylu, bardzo ładny
I ja dziś dokończyłam pierogowego dzieła mamy własny świeży szpinak i produkcja idzie gładko a jedzenie jeszcze łatwiej
Co do książki Ewy Ch miałam ją w dłoniach i moim zdaniem dla początkujących, mających małą bądź zerową wiedzę o odżywianiu itd to super pozycja- a dla "starych wyjadaczek" zbiór banałów można by rzec wręcz.

Paula super, że akcja "perfekcyjna pani domu" została zakończona sukcesem Sama lubię takie "zabawy" i litrami ocet zużywam przy porządkach czy podpisuje pudełka z butami - lubię takie sztuczki ułatwiające życie
Zazdroszczę spobotniej wyżerki - sama etap wyboru restauracji uważam za najprzyjemniejszy w planowaniu
I już jesteśmy zaprzyjaźnione

makaron dziękuje
I to już tylko tydzień i coś węglowego zjesz
Serio podwójne brawa za motywacje i trzymanie dietki bezowocowej w sezonie

zooska dobrze, że wagi pilnujesz i się 6 pojawić nie dajesz
A w życiu osobistym to stawiasz na niebanalne rozwiązania ważne, żebyś Ty się dobrze z tym czuła.
Taka stara się czuje jak czytam o codziennym imprezowaniu...kilka lat temu norma a teraz jedna zarwana noc i tydzień jak zombiak chodzę

heroine i jak po dentyście? Dobrali odcień idealnie pasujący do Twojej urody
a na wsi czereśnie już szpaki dawno wyjadły (czytaj mama tato i siostra -bo oni lepsi niż szpaki w wyjadaniu czereśni) ale truskawki jeszcze są to jak dzik w jagodniku ryje i zbieram
za post , kilka kcal nie robi wg mnie różnicy chyba, bez przesady

Nowego dowodu dziś nie załatwiłam bo Pani się tym zajmująca jest na zwolnieniu lekarskim...utkwił jej w przełyku listek laurowy i musieli jej wycinać/wyciągać chirurgicznie , że listek laurowy taki groźny jest to bym się nie spodziewała
Dostałam dziś mały bukiecik róż od Tż a już myślałam, że po ślubie koniec takich niespodzianek
Dziś pierogów sztuk 12 łącznie zjadłam za dużo węgli prostych bo i mała bułeczka pszenna (66g) i 3 kromki chleba razowego(ok 95g) a zwykle pieczywa ok 70g jem a do tego truskawki, pomidory, ogórki , pieczona pierś z kurczaka i mały kubeczek jogurtu naturalnego.
Ale za to killera zrobiłam i tifoczki
Potrzebuje jeszcze trochę posiedzieć na kompie ale chyba pójdę spać i wcześniej wstanę
Stary 2013-06-28, 07:43   #4982
dzaga1989
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal

Czeee

Pipson, noo pisałam pisałam, że na rwr już mi się z deczka nudzi :| Wczoraj mi się akurat włączył film to dokręciłam tą godzinę. Po prostu jak jestem zajęta to nie zwracam uwagi na zmęczenie, pot i inne niefajne aspekty
Co do YT - popaczam i najwyżej sobie ściągnę te filmiki, bo tak przerzucać nie lubię, zaraz mi się tnie net czy cuś Podobnie z zumbą robiłam. W ogóle ta zumba fajna, ale ja się nic a nic przy niej nie męczę. Bratowa TŻ tak to chwaliła, ale może to tylko jako przerywnik jest dobre, np. w dniu odpoczynku, ale ja bym na samej zumbie chyba figury nie utrzymała

Margot, dziękuję za akceptację zapro
Fajne zdjęcia! Włosy faktycznie prze-pię-kne! I fajne jest to "spodniowe" - uwielbiam takie - są mega motywujące!
Co do "Perfekcyjnej" - jeju, ale wczoraj byłam styrana jak koń po westernie Ale fakt- już koniec. Teraz trzeba tylko dbać o to by tego nie spiep**** Ale z TŻ problemu nie będzie bo to pedant. Więc sama muszę się tylko pilnować
Ogólnie ta "Perfekcyjna" to odpowiednik Chodakowskiej tylko w temacie prowadzenia domu. Mój TŻ znał większość trików o których ja w życiu nie słyszałam. Więc dla laika będzie mega odkryciem, a dla osoby zapalonej w bojach już niekoniecznie Ale znalazłam masę cennych rad, które na pewno wykorzystam
Tych pierogów mi się zachciewa, ale takich domowych jak Twoje. Dlatego już czekam na wyjazd a prawdopodobnie już w połowie następnego tygodnia pojadę, bo odpust jest 7, to pojadę tak parę dni przed co by z mamą na zakupy skoczyć i w ogóóóle

Mnie wczoraj TŻ sprzed kompa i w ogóle z salonu zgarnął. Powiedział, że muszę się wyspać bo będę dziś podawaczem płytek i muszę mieć siłę Także tak - remont bliżej niż dalej
Teraz zżarłam owsiankę, wypiłam kawę i trochę poczytam a potem idę do wanny na godzinę (bo wczoraj w końcu wyszedł tylko prysznic ). No i na tą grzywkę muuuszę już iść
Stary 2013-06-28, 09:09   #4983
pipson
Zadomowienie

margot, ja mam troche wyrzuty sumienia o wczorajsze piergoi, dzis za to zjadlam platki frutina z mlekiem i banana. i mam zamiar znow na obiad zjesc kure z grilla z jakas cukinia, papryka itp nie licze od paru dni kalorii i bardzo sie boje ze przekraczam 1200..(to to na pewno, boje sie, ze przebijam 1500 ) takze musze sie pilnowac i jesc czysto, bez grzeszkow

Paula, ja dzis sie biore za porzadek w pokoju, bo mi rodzice obiecali remont, wieksze lozko, malowanie scian tak jak chcialam, bo mam wciaz pokoj "dziecinny" z malym lozeczkiem i tapeta w miśki no i remont zaczal sie... Dwa lata temu od zamontowania szafy wnekowej i teraz szafa jest super, a reszta ciagle nieruszona wiec zajrze tez do tej ksiazki jak cos a co do programow, to tez mnie to wkurza, wole miec swoje, bo net sie wiesza czasem , ale tone it up nie moge znalezc, szukam tez dluzszego programu Cassey Ho bo ponoc wydala na plycie- jakbys znalazla to dac znac

W ogole, dowiedzialam sie z tej ksiazki JM, ze moj ukochany dorsz atlantycki jest strasznie nafaszerowany toksynami... Bo ryby "sciagaja" niektore substancje w siebie, jedne bardziej drugie mniej; makrela krolewska ponoc tez. A kocham makrele, musze teraz jak glupia sprawdzac czy kupuje krolewska czy atlantycka
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 10:04   #4984
heroine86
Zakorzenienie

Siema

Myślałam, że nowy wątek zastanę, a tu jeszcze stary się ciągnie
U mnie pogoda dalej paskudna pranie zostawiłam na balkonie, i co? Musiał lać deszcz teraz to będzie schło i schło w nieskończoność...
Piję kawę na rozruszanie i zaraz jakieś śniadanko wciągnę może jajeczniczkę z pomidorem bo mam mega ochotę

Cytat:
Napisane przez Margot85 Pokaż wiadomość
heroine i jak po dentyście? Dobrali odcień idealnie pasujący do Twojej urody
a na wsi czereśnie już szpaki dawno wyjadły (czytaj mama tato i siostra -bo oni lepsi niż szpaki w wyjadaniu czereśni) ale truskawki jeszcze są to jak dzik w jagodniku ryje i zbieram
za post , kilka kcal nie robi wg mnie różnicy chyba, bez przesady
No właśnie nie... kolor przyszedł za jasny i odesłali z powrotem dzisiaj już ma być gotowy, idę na 19.30 za to zrobił mi innego zęba, a więc 150 zł poszło w całym tym nieszczęściu cieszę się, że wzięłam się za te swoje zęby i mam nadzieję, że już nie będę cierpieć. Że to mnie nauczy dbania o nie i regularnych wizyt kontrolnych
Hehe, ja się ostatnio rozglądałam za wiśniami, nie czereśniami, bo chciałam kilka słoików w syropie zrobić, ale nigdzie nie było czy to już po sezonie? No ale wcześniej też nie widziałam
No może więcej niż kilka kcal no ale w miarę jestem zadowolona z siebie. Rano płaski brzuch (no ale też bez przesady ) i wielki głód

Cytat:
Nowego dowodu dziś nie załatwiłam bo Pani się tym zajmująca jest na zwolnieniu lekarskim...utkwił jej w przełyku listek laurowy i musieli jej wycinać/wyciągać chirurgicznie , że listek laurowy taki groźny jest to bym się nie spodziewała
Dostałam dziś mały bukiecik róż od Tż a już myślałam, że po ślubie koniec takich niespodzianek
Dziś pierogów sztuk 12 łącznie zjadłam za dużo węgli prostych bo i mała bułeczka pszenna (66g) i 3 kromki chleba razowego(ok 95g) a zwykle pieczywa ok 70g jem a do tego truskawki, pomidory, ogórki , pieczona pierś z kurczaka i mały kubeczek jogurtu naturalnego.
Ale za to killera zrobiłam i tifoczki
Potrzebuje jeszcze trochę posiedzieć na kompie ale chyba pójdę spać i wcześniej wstanę
O ludzie, co za historia dlatego ja wszystkie zawsze wyławiam z zupy i wywalam do kosza no ale pewnie ukruszył się mały kawałek, którego nie zauważyła i tak to się skończyło można się śmiać, ale kurde to poważna sprawa
No proszę jaki kochany TŻ teraz masz czarno na białym, że ślub niczego nie zmienił :P ja powiem szczerze, że po ślubie chyba dostaję więcej kwiatów niż przed ślubem znaczy przed ślubem też dostawałam dużo, ale teraz dni bez okazji też są okazją
No wiesz, tatuś piekarzem i wiadomo, że chlebka nie odmówisz a na pewno pyszniutki reszta była w miarę zdrowa, więc wiesz, noł stresss. No i ćwiczenia były
O rany, o której Ty poszłaś spać przypominają mi się stare czasy jak ja ślęczałam do 4-5, a do pracy na 7
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 12:28   #4985
pipson
Zadomowienie

margot, tata piekarzem? wazylabym ze 150 kilo, nie zartuje!!!

Ja tez myslalam, ze zastane nowy watek a tu niiic
Zjadlam dzis frutine z mlekiem, banana i jablko, mam dziwne wrazenie, ze juz to pisalam wracam na dobre tory, nie mam w ogole ochoty na slodkie ani slone

Nedlugo bede miala remont w pokoju, tez duze lozko wysprzatalam juz swoj pokoj, poki co moi rodzice maja jeszcze inne wydatki, ale na dniach pojedziemy kupic nowa lampe sufitowa, na biurko i karnisz tata mi mowi, ze zaczynam od d. Strony ale chce juz COS miec potem zdzieranie tapet i malowanie scian, a lozko to w polowie lipca

heroine brawa za plaski brzuszek rano
Stary 2013-06-28, 12:33   #4986
heroine86
Zakorzenienie

pipson, dzięki ale już się ożłopałam wody (robię ten wywar dalej ) i już mam 4 msc ciąży
Ale u mnie ciemno zaraz będzie lać jak nic a ja chciałam iść do Rossa (taaa, ciiiii ) i na rynek po fasolkę szparagową

Kurde, Monia dawaj na wątek! trzeba go wykończyć! I nowy zakładać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-06-28, 13:10   #4987
zooska
Zakorzenienie

Nadrabiam!

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
No w ogóle kurde niema wszystkie sklepy już odwiedziłam tutaj i nigdzie niema nawet kurde w Realu, Kauflandzie itd.
Ale jaja...żeby Leysów nie było

---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
wrzucę Wam zdjęcia w dwóch, cobyście mi doradziły
Kolory na żywo są ładniejsze i żywsze, fotki telefonem robione więc taka jakość no i sory za jeansy pod kiecką, ale nie chciało mi się ściągać
Eeee no kiecka ładna taka miętowa chyba nie?

---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Monia Ty nawet ważąc 64 kg jesteś super laska widziałam fotki i wiem co mówię a jak ćwiczysz to ciałko na 100% będzie bardziej jędrne i nie widać tych 64 kg po Tobie
ZGADZAM SIĘ W 1000000000% !!!!!!!

---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ----------

Cytat:
Robię naleśniki
Kiedyś w pracy w polsce kolega powiedział mi że on do ciasta naleśnikowego dodaje zawsze trochę wody gazowanej, ja dziś też dodałam i naleśniki są boskie!!! Takie "puszyste" mięciutkie i "lekkie" także polecam robić z wodą gazowaną
2 to nie tragedia To norma!!! A jak dodasz maślanki, to wtedy są takie delikatne jak chmurka ^^

---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ----------

Monia A do kiedy ma umowę podpisaną? Weź jej mejla napisz, że to była ostatnia akcja którą odwaliła, a jak zrobi tak jeszcze raz, to bez ostrzeżenia, umowę rozwiązujesz, kaucje zabierasz, no i ma się wynieść w tym samym lub następnym dniu. Chora baba

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Laski gdzie Wy? miałyśmy wykańczać wątek ja upiekłam sernik TŻ-towi matko, jak pachnie
Hiehie...ja dopiero z akademika wróciłam

---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Ja już wróciłam, wpadło mi na obiad 6 pierogów ale 3 na mące orkiszowej, to chociaż tyle. Troche mam wyrzuty, bo dodatkowo wciągnełam z 70 g orzechów macadamia ale były pyszniusie D
Aaaaaaaaaa pierogi <3 Moja wielka miłość Żreć to ja mogę na potęgę A orzechy to zdrowe kcal i dużo Mg mają, więc

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 13:22   #4988
pipson
Zadomowienie

zooskano pierogi na tej orkiszowej podbily moje serce a ostatnio jadlam nawet ciasto z truskawkami na mace orkiszowej i bylo PYSZNE.

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

heroine, ja zakupilam tez sok z zurawin znow i chyba sprobuje raz jeszcze z dekoksem

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ----------

W ogole, pracuje teraz nad "uzdrowieniem diety rodzicowpo czesci ze wzgledu na ich zdrowie i tusze a po czesci z pobudek egoistycznych - jak bedzie w domu mniej swinstw, to mniej mnie bedzie wodzil diabel na pokuszenie i dzisiaj mame juz gonilam i dzieki mnie zamiast paczka zjadla kostke gorzkiej czekolady z obiadami tez im rewolucje przeprowadze, zytni i mieszany chleb juz jedza, takze coraz lepiej katuje teraz mame ciekawostkami z ksiazki Jillian i juz mnie sluchac nie moze
Stary 2013-06-28, 13:34   #4989
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
heroine, ja zakupilam tez sok z zurawin znow i chyba sprobuje raz jeszcze z dekoksem

W ogole, pracuje teraz nad "uzdrowieniem diety rodzicowpo czesci ze wzgledu na ich zdrowie i tusze a po czesci z pobudek egoistycznych - jak bedzie w domu mniej swinstw, to mniej mnie bedzie wodzil diabel na pokuszenie i dzisiaj mame juz gonilam i dzieki mnie zamiast paczka zjadla kostke gorzkiej czekolady z obiadami tez im rewolucje przeprowadze, zytni i mieszany chleb juz jedza, takze coraz lepiej katuje teraz mame ciekawostkami z ksiazki Jillian i juz mnie sluchac nie moze
No ja dzisiaj chciałam iść kupić znów, bo została chyba mała łyżeczka w buteleczce no ale kurde taka pogoda, że się zebrać nie mogę

No to przestawiaj przestawiaj rodziców
Stary 2013-06-28, 14:39   #4990
monika01011986
Zakorzenienie

helloooł

Muszę Was nadrobić i po odpisywać to nowy wątek będzie

Ja właśnie wróciłam z przedszkola z dzieciakami, mam czas to poklikam z Wami

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-28, 14:44   #4991
pipson
Zadomowienie

heroine pij roztwor, pij a wazylas sie po tygodniu, byl jakis efekt?

margot to samo pytanko do Ciebie wazylas sie potygodniu picia detoksu?;> jeslichodzi o mango to nie mam pod reka outletu, ale sledze ich strone i wiem co fajnego jest tanio, zawsze jakie ssales sa a jesli chodzi o mode i najnowsze trendy, to zwisa mi o powiewa, tak jak pisalam Heroince, trampki dzinsy sweter i jazda

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ----------

Nooo! Wrocila Monia to zrobi porzadek z koncowka watku

Edytowane przez pipson
Czas edycji: 2013-06-28 o 14:45
Stary 2013-06-28, 14:48   #4992
meeedzik
Zakorzenienie

Heloł dziękuję za komentarze odnośnie kiecek ale dziś znalazłam ładną malinową, krój taki sam jak ta miętowa góra z koronki, a dół taki materiałowy, jakby atłasowy, ale nie błyszczący bo takiego nie cierpię no i taniej za 115 zł też mi się podoba i chyba nawet lepiej się w niej czułam, jeszcze się wstrzymam z zakupem, bo Nysa na mnie czeka, może jakąś tam upoluję

Proszę o baty, weszłam dziś do Rossmanna, mama chciała szampon, a ja przytargałam oczywiście odżywkę do włosów Dove z superlekkimi olejkami i olejkiem arganowym Cocktail producent gwarantuje do 100% gładkich i ujarzmionych włosów ( odżywia suche i puszące włosy ) mam nadzieję, że będzie dobra lubiłam kiedyś odżywki Dove zaraz poproszę laseczki o analizę składu, bo na moje mało doświadczone oko wydaje się być oki

Paula haha racja, my piwoszki no i nasza Zosieńka of kors ja na dziś 3 argusy kupiłam na wieczór planujemy grilla z Tż

Margotku zazdroszczę taty piekarza albo może lepiej nie zazdroszczę bo tak jak Pipson mówi, chyba ze 150 kg bym ważyła
No i super, że Tż tak świetnie sprawuje się w roli męża
Stary 2013-06-28, 14:49   #4993
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Japanication Pokaż wiadomość
Ubolewam nad przegraną Włoch w karnych.
No nie mów że miałeś jakieś nadzieje na to że Makaroniarze wygrają z Hiszpanią no proszę Cie!
Hiszpania jest boska

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-28, 14:58   #4994
heroine86
Zakorzenienie

No jest Monia! To i koniec wątku bliski
Stary 2013-06-28, 15:00   #4995
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, że kcal z czereśni są zdrowe no ale ja teraz jestem na dietce 5:2 czyli 5 dni normalnego jedzenia, 2 dni postu (spożywa się do 500 kcal) no i muszę się tu limitować z produktami a truskawki są najmniej kaloryczne ogólnie staram się żeby w tych 500 kcal znalazło się przede wszystkim białko i warzyw, bo po tym człowiek nie jest głodny. Także dziś króluje u mnie pierś z kurczaka, jajko, serek wiejski, ogórek zielony, pieczarki, no i truskawyyy
Ojj przesadzasz z tymi czereśniami uwierz mi że nic Ci nie będzie jak je zjesz poza tym najbardziej ze wszystkich owoców to ja polecam arbuza! Działa delikatnie oczyszczająco, jest mega soczysty, zawiera mnóstwo wody i witamin oraz mało kalorii Najlepszy owoc na świecie
p.s. ja nigdy nie liczyłam kalorii owoców i warzyw, jadłam tyle ile chciałam, jedynie owoców na noc unikałam

Cytat:
No nie mów, że nie słyszałaś o Solinie w sumie to taka wieś w woj. podkarpackim, teren- Bieszczady niedaleko Polańczyka dostaliśmy zaproszenie od naszych znajomych do pensjonatu za darmochę, więc żal nie skorzystać
hehe no na pomorzu nikt nie mówił o Solinie co do terenu Bieszczad to nie mam o nim zielonego pojęcia, jedynie wiem mniej więcej w którym rejonie Polski są Bieszczady i to wszystko
No jak za darmochę to trzeba korzystać!!!!

Cytat:
Haha właśnie się miałam Ciebie pytać czy nie tęsknisz za Biedronką, do której mogłaś w kapciach iść jak będziesz w Polsce to sobie zrób zapasy Just Fitów
hehehe No trochę tęsknie Just Fity są najlepsze na świecie zapasy na pewno zrobię!

Cytat:
O matko, co za su.cz Monia wywal ją na zbity pysk, bo sobie za bardzo pozwala to już nie pierwszy raz jakieś cyrki odwala tylko stresować się musisz
No ja z nią często mam problemy...... no ale wreszcie zapłaciła! dziś dostałam kasę. Jeszcze raz mnie wkurzy to ją wywalę od razu!

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Cytat:
No jest Monia! To i koniec wątku bliski
nooo ale najpierw Wam po odpisuje dużo tego nie mam więc lada chwila nowa część będzie

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-28, 15:03   #4996
heroine86
Zakorzenienie

Madziu, a nie zrobiłaś zdjęcia w tej malinowej sukience?
Ja też właśnie wróciłam z Rossmana poszłam po jedną rzecz, mianowicie żel pod prysznic dla TŻ-ta, bo jest z promocji no ale... na tym nie skończyłam oczywiście dla siebie też musiałam przygarnąć żel pod prysznic Dove bo się uśmiechał no i cena zachęcała poza tym wzięłam: odżywkę do paznokci Eveline i odświeżacz powietrza nie mam do siebie sił
Stary 2013-06-28, 15:09   #4997
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde, Monia dawaj na wątek! trzeba go wykończyć! I nowy zakładać
no zaraz zaraz, odpisuje Wam więc zaraz wykończymy starą część

---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ----------

Cytat:

Nooo! Wrocila Monia to zrobi porzadek z koncowka watku
No a jak!!! się opierdzielacie więc muszę Was pogonić trochę hehehe

---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Ale jaja...żeby Leysów nie było

2 to nie tragedia To norma!!! A jak dodasz maślanki, to wtedy są takie delikatne jak chmurka ^^

Monia A do kiedy ma umowę podpisaną? Weź jej mejla napisz, że to była ostatnia akcja którą odwaliła, a jak zrobi tak jeszcze raz, to bez ostrzeżenia, umowę rozwiązujesz, kaucje zabierasz, no i ma się wynieść w tym samym lub następnym dniu. Chora baba
No jaja jak berety sama w to nie wierzę dlatego ciągle szukam po sklepach ale nigdzie niema

No niby tak, dwa to norma ale na oleju smażone więc to tragedia

oooo z maślanką nigdy nie jadłam muszę spróbować

Umowa jest bezterminowa z jednomiesięcznym wypowiedzeniem. Także jak mnie wkurzy to będzie musiała w ciągu miesiąca się wynieść. W umowie też mam że jak czegoś nie zapłaci na czas to ma 7 dni na opuszczenie mieszkania. Kaucji nie wzięłam od niej..... zależało mi na czasie aby szybko kogoś znaleźć a ludzie jak słyszą o kaucji to rezygnują bo kasy nie mają tyle. Ja bym ją już dawno wywaliła ale szkoda mi jej dzieci bo ma ich troje..... póki co płaci tylko że ciągle się spóźnia po pare dni.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-28, 15:12   #4998
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Ojj przesadzasz z tymi czereśniami uwierz mi że nic Ci nie będzie jak je zjesz poza tym najbardziej ze wszystkich owoców to ja polecam arbuza! Działa delikatnie oczyszczająco, jest mega soczysty, zawiera mnóstwo wody i witamin oraz mało kalorii Najlepszy owoc na świecie
p.s. ja nigdy nie liczyłam kalorii owoców i warzyw, jadłam tyle ile chciałam, jedynie owoców na noc unikałam
Monia, ale to tylko wczoraj tak bo na tym polega ta dieta chodzi o to, że ja na raz mogę zjeść i pół kilograma jak się dorwę bo one lekko wchodzą a to prawie 300 kcal biorąc pod uwagę, że mogłam zjeść 500 kcal przez cały dzień to zostaje mi 200, zjem jajko, trochę serka wiejskiego i co? dalej byłabym głodna :P a tak wolałam zjeść na to konto pierś z kurczaka przynajmniej brzuchol wypełniłam i głód zaspokoiłam ale bez stresu, ja sobie owoców nie odmawiam jem na potęgę :P

Cytat:
No ja z nią często mam problemy...... no ale wreszcie zapłaciła! dziś dostałam kasę. Jeszcze raz mnie wkurzy to ją wywalę od razu!
No i dobrze! Bo za bardzo cwaniakuje boże jak ja nie cierpię takich ludzi!

Cytat:
nooo ale najpierw Wam po odpisuje dużo tego nie mam więc lada chwila nowa część będzie
No musisz powoli zakładać, bo kilka postów tylko zostało

Cytat:
No a jak!!! się opierdzielacie więc muszę Was pogonić trochę hehehe
Czekałyśmy na Ciebie! coby tradycji stało się zadość
Stary 2013-06-28, 15:20   #4999
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
monia wróciłaś i jak wesoło na wątku
Z lokatorką to dla mnie kosmos... ja sama dzwonie do właściciela jak list czy coś przyjdzie by ogarnąć szybko i mieć z głowy rachunki i nie mieści mi się w głowie jak ludzie bywają lekkomyślni/puści/głupi
Z jednej strony to przykre, że brak w Niemczech Laysów ale z drugiej to bardzo dobrze
W ogóle to tak szybko minęło i już we wrześniu w Niemczech do szkoły Twój synek podrepta jak ten czas leci...
Tak bardzo grzecznie poproszę o fotki mieszkanka po remoncie

No ja myślałam że moja lokatorka też mnie będzie o wszystkim informować a tymczasem nie mam z nią praktycznie żadnego kontaktu. Moja mama musi do niej biegać i rozmawiać z nią.... :/ w sierpniu będę w PL to sobie z nią porozmawiam!

No niby dobrze bo nie obżeram się chipsami ale dzieciom bym chciała nieraz kupić Ja od jakiegoś czasu zupełnie nie mam ochoty na chipsy. Przysięgam Wam że w tym roku zjadłam łącznie może jedną taką małą paczuszkę czipsów ( 50 g). Jak moje dzieci czasami jedzą to skubnę jednego i tyle. A dzieci moje rzadko jedzą chipsy bo ja nie chce aby wyglądały tak jak większość niemieckich dzieci, czyli 50 kg nadwagi....

Kurde czas to zapierdziela jak szalony! 10 lipca minie rok jak tu mieszkam

No niedługo wrzucę fotki

---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ----------

Cytat:
Monia mi też się z tyłu kokarda podoba najładniej wygląda moim zdaniem
A co do lokatorki to tak jak piszesz, lepiej się jej pozbyć za wczas, niż strsy przez nią przechodzić
No z kokardą będzie ślicznie

Dałam jej ostatnią szansę. Ona już wie że jak teraz mnie wkurzy to ją wywale, a w sierpniu jeszcze sobie z nią osobiście porozmawiam!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-28, 15:20   #5000
heroine86
Zakorzenienie

Kooooooniec!
Stary 2013-06-28, 15:32   #5001
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia, z doświadczenia doradzę Ci, żebyś wywaliła ta babę na zbity r.yj, niech no tylko ureguluje płatności, bo potem możesz mieć jeszcze więcej problemów... A ludzie teraz nie maja przeciez kasy na kupowanie mieszkań, więc pewno następny chętny się znajdzie A co do alkoholu, to piąteczka, też nie lubie
Pewnie bym chętnych znalazła ale kurde ona ma troje dzieci..... szkoda mi ich. Póki co płaci tyle, że się spóźnia często po kilka dni. Nastraszyłam ją że jeszcze jeden jakiś numer wywinie i wyrzucę ją. To dzisiaj przelała mi wszystkie pieniądze już chociaż ma termin do 1. Zawsze przelewała 2-giego czy 3ciego, teraz mam już kasę 28 czyli 4 dni przed. Może się przestraszyła?

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Napisane przez dzaga1989 Pokaż wiadomość
Monia, mam nadzieję, że tam u Was naprawdę mają bardziej przyjazny system. Już fakt że książki są udostępniane jest rewelacją! Oby tylko jeszcze te plecaki nie były ciężkie. Ostatnio w autobusie dziewczynka prawie się przewróciła tyle miała tego wszystkiego w środku
Co do śniadania - zapomniałam napisać że jeszcze łyżkę lnu dodaję, a len też ma błonnik. No ale pewnie sobie kupię ten w Biedronce i spróbuję. Jak mi nie podejdzie to przecież fortuny nie stracę
A słuchaj, te Vitella z Lidla Ci nie pasują? Chociaż już lepiej te muesli w sumie kupić ale dla mnie one są dość podobne w smaku.
Dokładnie jeszcze nie wiem jak z tymi książkami jest ale słyszałam od znajomych że książek sie nie kupuje. Przekonam się o tym we wrześniu
W Polsce to dzieci mają przerąbane... plecaki cięzkie że ledwo je nosić dają radę a potem dzieci kręgosłupy krzywe mają i garba
Co do Vitelli to jak dla mnie strasznie sztuczna jest i ma bardzo mało owoców. Nie smakuje mi w ogóle. Wolę te naturalne musli które teraz jem - jest mega zdrowe bo prawdziwe i bez cukru itp.

Cytat:
Heroine, Monia, ja weselnej muzyki nie lubię też A wg mnie wiejska to takie przyśpiewki typu Szła dzieweczka... i Znałem cyganeczkę Zosię po disco polo. Niestety innego repertuaru nie uświadczyłam - nie wiem, może to od środowiska zależy Jeszcze jak byłam młodsza i się napiłam to skakałam przy wszystkim a teraz już mi się to w ogóle nie podobuje Jeszcze nigdy nie byłam na takiej imprezie gdzie jakaś fajną muzykę grali :/
Heheh no dokładnie! Uważam tak samo dla mnie wesela to jak dożynki na wsi nachleją się i tańczą przy disco-polo
Nie lubię! Ja na wesela chodzę tylko najeść się

Cytat:
Monia, a masz spisaną umowę z tą laską? Niepoważna jest tak w ogóle!
Ja kiedyś żałowałam że z typkiem nie spisałam umowy bo musiałam mu oddać połowę czynszu bo mi pogrozili Skarbówką. A typ był takim syfiarzem, że spokojnie mogłabym się do umowy odwołać podczas wypowiedzenia. Terminy płatności też się chyba w takich umowach reguluje. W sumie pozbyłabym się tej typki. Szkoda trochę zarobku na mieszkaniu, ale jak ma Ci później nabrudzić w spółdzielni..
Ja mam umowę spisaną mogę ją wywalić w ciągu miesiąca albo w ciągu 7 dni jeśli nie zapłaci czegoś
Problem tylko będzie z jej dziećmi bo ponoć prawo ją chroni w takim przypadku... nie mogę jej wywalić jeśli ona nie będzie miała gdzie się przeprowadzić :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2013-06-28, 15:33   #5002
dzaga1989
Zakorzenienie

Dawać nowego wątka
A tak na marginesie: już wróciłam ^^ Z grzyweczką ^^
Stary 2013-06-28, 15:40   #5003
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Kooooooniec!

Nowa część :

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post41545255

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości