|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4981 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Cytat:
jutro trzymać będę i wracaj do Nas jak już sesje opijesz![]() heroine, pipson ja dziś taki za... miałam, że ledwo dyskretnie podczytywać Was mogłam ale już siedzę i odpisuje![]() meeedzik mi też się miętowa bardziej podoba - na wesele taka akurat i elegancka ale nie sztywna"starobabowa":ehem : a ta druga taka bardziej luźna na poprawiny w sam raz... ale ja nie jestem obiektywna bo mi się na Tobie każdy ciuch podoba monia ![]() Z lokatorką to dla mnie kosmos... ja sama dzwonie do właściciela jak list czy coś przyjdzie by ogarnąć szybko i mieć z głowy rachunki i nie mieści mi się w głowie jak ludzie bywają lekkomyślni/puści/głupi ![]() Z jednej strony to przykre, że brak w Niemczech Laysów ale z drugiej to bardzo dobrze ![]() W ogóle to tak szybko minęło i już we wrześniu w Niemczech do szkoły Twój synek podrepta jak ten czas leci...Tak bardzo grzecznie poproszę o fotki mieszkanka po remoncie ![]() pipson ja nie czekam na wyprzedaże w Mango, zaopatruje się w outlecie Mango a, że moda mi wisi i powiewa to stare kolekcje są okI ja dziś dokończyłam pierogowego dzieła mamy własny świeży szpinak i produkcja idzie gładko a jedzenie jeszcze łatwiej![]() Co do książki Ewy Ch miałam ją w dłoniach i moim zdaniem dla początkujących, mających małą bądź zerową wiedzę o odżywianiu itd to super pozycja- a dla "starych wyjadaczek" zbiór banałów można by rzec wręcz. Paula super, że akcja "perfekcyjna pani domu" została zakończona sukcesem Sama lubię takie "zabawy" i litrami ocet zużywam przy porządkach czy podpisuje pudełka z butami - lubię takie sztuczki ułatwiające życie![]() Zazdroszczę spobotniej wyżerki - sama etap wyboru restauracji uważam za najprzyjemniejszy w planowaniu ![]() I już jesteśmy zaprzyjaźnione ![]() makaron I to już tylko tydzień i coś węglowego zjesz Serio podwójne brawa za motywacje i trzymanie dietki bezowocowej w sezonie![]() zooska dobrze, że wagi pilnujesz i się 6 pojawić nie dajesz A w życiu osobistym to stawiasz na niebanalne rozwiązania ważne, żebyś Ty się dobrze z tym czuła. Taka stara się czuje jak czytam o codziennym imprezowaniu...kilka lat temu norma a teraz jedna zarwana noc i tydzień jak zombiak chodzę heroine i jak po dentyście? Dobrali odcień idealnie pasujący do Twojej urody a na wsi czereśnie już szpaki dawno wyjadły (czytaj mama tato i siostra -bo oni lepsi niż szpaki w wyjadaniu czereśni ![]() za post , kilka kcal nie robi wg mnie różnicy chyba, bez przesadyNowego dowodu dziś nie załatwiłam bo Pani się tym zajmująca jest na zwolnieniu lekarskim...utkwił jej w przełyku listek laurowy i musieli jej wycinać/wyciągać chirurgicznie , że listek laurowy taki groźny jest to bym się nie spodziewała Dostałam dziś mały bukiecik róż od Tż Dziś pierogów sztuk 12 łącznie zjadłam za dużo węgli prostych bo i mała bułeczka pszenna (66g) i 3 kromki chleba razowego(ok 95g) a zwykle pieczywa ok 70g jem a do tego truskawki, pomidory, ogórki , pieczona pierś z kurczaka i mały kubeczek jogurtu naturalnego.Ale za to killera zrobiłam i tifoczki Potrzebuje jeszcze trochę posiedzieć na kompie ale chyba pójdę spać i wcześniej wstanę
|
|
#4982 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie,Dieta 1000 kcal
Czeee
Pipson, noo pisałam pisałam, że na rwr już mi się z deczka nudzi :| Wczoraj mi się akurat włączył film to dokręciłam tą godzinę. Po prostu jak jestem zajęta to nie zwracam uwagi na zmęczenie, pot i inne niefajne aspekty ![]() Co do YT - popaczam i najwyżej sobie ściągnę te filmiki, bo tak przerzucać nie lubię, zaraz mi się tnie net czy cuś Podobnie z zumbą robiłam. W ogóle ta zumba fajna, ale ja się nic a nic przy niej nie męczę. Bratowa TŻ tak to chwaliła, ale może to tylko jako przerywnik jest dobre, np. w dniu odpoczynku, ale ja bym na samej zumbie chyba figury nie utrzymała ![]() Margot, dziękuję za akceptację zapro ![]() Fajne zdjęcia! Włosy faktycznie prze-pię-kne! Co do "Perfekcyjnej" - jeju, ale wczoraj byłam styrana jak koń po westernie Ale fakt- już koniec. Teraz trzeba tylko dbać o to by tego nie spiep**** Ale z TŻ problemu nie będzie bo to pedant. Więc sama muszę się tylko pilnować ![]() Ogólnie ta "Perfekcyjna" to odpowiednik Chodakowskiej tylko w temacie prowadzenia domu. Mój TŻ znał większość trików o których ja w życiu nie słyszałam. Więc dla laika będzie mega odkryciem, a dla osoby zapalonej w bojach już niekoniecznie Ale znalazłam masę cennych rad, które na pewno wykorzystam Tych pierogów mi się zachciewa, ale takich domowych jak Twoje. Dlatego już czekam na wyjazd a prawdopodobnie już w połowie następnego tygodnia pojadę, bo odpust jest 7, to pojadę tak parę dni przed co by z mamą na zakupy skoczyć i w ogóóóle ![]() Mnie wczoraj TŻ sprzed kompa i w ogóle z salonu zgarnął. Powiedział, że muszę się wyspać bo będę dziś podawaczem płytek i muszę mieć siłę Także tak - remont bliżej niż dalej Teraz zżarłam owsiankę, wypiłam kawę i trochę poczytam a potem idę do wanny na godzinę (bo wczoraj w końcu wyszedł tylko prysznic ). No i na tą grzywkę muuuszę już iść
|
|
#4983 |
|
Zadomowienie
|
margot, ja mam troche wyrzuty sumienia o wczorajsze piergoi, dzis za to zjadlam platki frutina z mlekiem i banana. i mam zamiar znow na obiad zjesc kure z grilla z jakas cukinia, papryka itp
nie licze od paru dni kalorii i bardzo sie boje ze przekraczam 1200..(to to na pewno, boje sie, ze przebijam 1500 ) takze musze sie pilnowac i jesc czysto, bez grzeszkow![]() Paula, ja dzis sie biore za porzadek w pokoju, bo mi rodzice obiecali remont, wieksze lozko, malowanie scian tak jak chcialam, bo mam wciaz pokoj "dziecinny" z malym lozeczkiem i tapeta w miśki no i remont zaczal sie... Dwa lata temu od zamontowania szafy wnekowej i teraz szafa jest super, a reszta ciagle nieruszona wiec zajrze tez do tej ksiazki jak cos![]() a co do programow, to tez mnie to wkurza, wole miec swoje, bo net sie wiesza czasem , ale tone it up nie moge znalezc, szukam tez dluzszego programu Cassey Ho bo ponoc wydala na plycie- jakbys znalazla to dac znac ![]() W ogole, dowiedzialam sie z tej ksiazki JM, ze moj ukochany dorsz atlantycki jest strasznie nafaszerowany toksynami... Bo ryby "sciagaja" niektore substancje w siebie, jedne bardziej drugie mniej; makrela krolewska ponoc tez. A kocham makrele, musze teraz jak glupia sprawdzac czy kupuje krolewska czy atlantycka
|
|
#4984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema
![]() Myślałam, że nowy wątek zastanę, a tu jeszcze stary się ciągnie ![]() U mnie pogoda dalej paskudna Piję kawę na rozruszanie i zaraz jakieś śniadanko wciągnę może jajeczniczkę z pomidorem bo mam mega ochotę ![]() Cytat:
dzisiaj już ma być gotowy, idę na 19.30 za to zrobił mi innego zęba, a więc 150 zł poszło w całym tym nieszczęściu cieszę się, że wzięłam się za te swoje zęby i mam nadzieję, że już nie będę cierpieć. Że to mnie nauczy dbania o nie i regularnych wizyt kontrolnych ![]() Hehe, ja się ostatnio rozglądałam za wiśniami, nie czereśniami, bo chciałam kilka słoików w syropie zrobić, ale nigdzie nie było czy to już po sezonie? No ale wcześniej też nie widziałam ![]() No może więcej niż kilka kcal no ale w miarę jestem zadowolona z siebie. Rano płaski brzuch (no ale też bez przesady Cytat:
no ale pewnie ukruszył się mały kawałek, którego nie zauważyła i tak to się skończyło można się śmiać, ale kurde to poważna sprawa ![]() No proszę jaki kochany TŻ teraz masz czarno na białym, że ślub niczego nie zmienił :P ja powiem szczerze, że po ślubie chyba dostaję więcej kwiatów niż przed ślubem dni bez okazji też są okazją ![]() No wiesz, tatuś piekarzem i wiadomo, że chlebka nie odmówisz a na pewno pyszniutki reszta była w miarę zdrowa, więc wiesz, noł stresss. No i ćwiczenia były ![]() O rany, o której Ty poszłaś spać przypominają mi się stare czasy jak ja ślęczałam do 4-5, a do pracy na 7
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#4985 |
|
Zadomowienie
|
margot, tata piekarzem?
wazylabym ze 150 kilo, nie zartuje!!!Ja tez myslalam, ze zastane nowy watek a tu niiic Zjadlam dzis frutine z mlekiem, banana i jablko, mam dziwne wrazenie, ze juz to pisalam wracam na dobre tory, nie mam w ogole ochoty na slodkie ![]() Nedlugo bede miala remont w pokoju, tez duze lozko potem zdzieranie tapet i malowanie scian, a lozko to w polowie lipca heroine brawa za plaski brzuszek rano
|
|
#4986 |
|
Zakorzenienie
|
pipson, dzięki
Ale u mnie ciemno zaraz będzie lać jak nic a ja chciałam iść do Rossa ) i na rynek po fasolkę szparagową Kurde, Monia dawaj na wątek! trzeba go wykończyć! I nowy zakładać
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#4987 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Nadrabiam!![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
To norma!!! ---------- Dopisano o 13:08 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- Monia A do kiedy ma umowę podpisaną? Weź jej mejla napisz, że to była ostatnia akcja którą odwaliła, a jak zrobi tak jeszcze raz, to bez ostrzeżenia, umowę rozwiązujesz, kaucje zabierasz, no i ma się wynieść w tym samym lub następnym dniu. Chora baba ![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Żreć to ja mogę na potęgę A orzechy to zdrowe kcal i dużo Mg mają, więc ![]() ![]()
|
|
#4988 |
|
Zadomowienie
|
zooskano pierogi na tej orkiszowej podbily moje serce
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- heroine, ja zakupilam tez sok z zurawin znow i chyba sprobuje raz jeszcze z dekoksem ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- W ogole, pracuje teraz nad "uzdrowieniem diety rodzicow po czesci ze wzgledu na ich zdrowie i tusze a po czesci z pobudek egoistycznych z obiadami tez im rewolucje przeprowadze, zytni i mieszany chleb juz jedza, takze coraz lepiej katuje teraz mame ciekawostkami z ksiazki Jillian i juz mnie sluchac nie moze
|
|
#4989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale kurde taka pogoda, że się zebrać nie mogę ![]() No to przestawiaj przestawiaj rodziców
|
|
|
|
|
#4990 |
|
Zakorzenienie
|
helloooł
![]() Muszę Was nadrobić i po odpisywać to nowy wątek będzie Ja właśnie wróciłam z przedszkola z dzieciakami, mam czas to poklikam z Wami
|
#4991 |
|
Zadomowienie
|
heroine pij roztwor, pij
a wazylas sie po tygodniu, byl jakis efekt?![]() margot to samo pytanko do Ciebie wazylas sie potygodniu picia detoksu?;> jeslichodzi o mango to nie mam pod reka outletu, ale sledze ich strone i wiem co fajnego jest tanio, zawsze jakie ssales sa a jesli chodzi o mode i najnowsze trendy, to zwisa mi o powiewa, tak jak pisalam Heroince, trampki dzinsy sweter i jazda ![]() ---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Nooo! Wrocila Monia to zrobi porzadek z koncowka watku
![]() Edytowane przez pipson Czas edycji: 2013-06-28 o 14:45 |
|
|
|
#4992 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
dziękuję za komentarze odnośnie kiecek ale dziś znalazłam ładną malinową, krój taki sam jak ta miętowa no i taniej za 115 zł też mi się podoba i chyba nawet lepiej się w niej czułam, jeszcze się wstrzymam z zakupem, bo Nysa na mnie czeka, może jakąś tam upoluję ![]() Proszę o baty, weszłam dziś do Rossmanna, mama chciała szampon, a ja przytargałam oczywiście odżywkę do włosów Dove z superlekkimi olejkami i olejkiem arganowym Cocktail producent gwarantuje do 100% gładkich i ujarzmionych włosów ( odżywia suche i puszące włosy ) mam nadzieję, że będzie dobra lubiłam kiedyś odżywki Dove zaraz poproszę laseczki o analizę składu, bo na moje mało doświadczone oko wydaje się być oki ![]() Paula haha racja, my piwoszki no i nasza Zosieńka of kors ja na dziś 3 argusy kupiłam na wieczór planujemy grilla z Tż ![]() Margotku zazdroszczę taty piekarza albo może lepiej nie zazdroszczę No i super, że Tż tak świetnie sprawuje się w roli męża
|
#4993 |
|
Zakorzenienie
|
No nie mów że miałeś jakieś nadzieje na to że Makaroniarze wygrają z Hiszpanią
no proszę Cie! Hiszpania jest boska
|
#4994 |
|
Zakorzenienie
|
No jest Monia! To i koniec wątku bliski
|
|
|
|
#4995 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uwierz mi że nic Ci nie będzie jak je zjesz poza tym najbardziej ze wszystkich owoców to ja polecam arbuza! Działa delikatnie oczyszczająco, jest mega soczysty, zawiera mnóstwo wody i witamin oraz mało kalorii Najlepszy owoc na świecie p.s. ja nigdy nie liczyłam kalorii owoców i warzyw, jadłam tyle ile chciałam, jedynie owoców na noc unikałam Cytat:
co do terenu Bieszczad to nie mam o nim zielonego pojęcia, jedynie wiem mniej więcej w którym rejonie Polski są Bieszczady i to wszystko No jak za darmochę to trzeba korzystać!!!! Cytat:
Just Fity są najlepsze na świecie zapasy na pewno zrobię! Cytat:
---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- nooo ale najpierw Wam po odpisuje dużo tego nie mam więc lada chwila nowa część będzie
|
|
#4996 |
|
Zakorzenienie
|
Madziu, a nie zrobiłaś zdjęcia w tej malinowej sukience?
![]() Ja też właśnie wróciłam z Rossmana poszłam po jedną rzecz, mianowicie żel pod prysznic dla TŻ-ta, bo jest z promocji no ale... na tym nie skończyłam oczywiście dla siebie też musiałam przygarnąć żel pod prysznic Dove bo się uśmiechał no i cena zachęcała poza tym wzięłam: odżywkę do paznokci Eveline i odświeżacz powietrza nie mam do siebie sił
|
|
|
|
#4997 | |
|
Zakorzenienie
|
no zaraz zaraz, odpisuje Wam więc zaraz wykończymy starą część
![]() ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- No a jak!!! się opierdzielacie więc muszę Was pogonić trochę hehehe ---------- Dopisano o 15:09 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
sama w to nie wierzę dlatego ciągle szukam po sklepach ale nigdzie niema No niby tak, dwa to norma ale na oleju smażone więc to tragedia oooo z maślanką nigdy nie jadłam muszę spróbować Umowa jest bezterminowa z jednomiesięcznym wypowiedzeniem. Także jak mnie wkurzy to będzie musiała w ciągu miesiąca się wynieść. W umowie też mam że jak czegoś nie zapłaci na czas to ma 7 dni na opuszczenie mieszkania. Kaucji nie wzięłam od niej..... zależało mi na czasie aby szybko kogoś znaleźć a ludzie jak słyszą o kaucji to rezygnują bo kasy nie mają tyle. Ja bym ją już dawno wywaliła ale szkoda mi jej dzieci bo ma ich troje..... póki co płaci tylko że ciągle się spóźnia po pare dni.
|
|
#4998 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo na tym polega ta dieta chodzi o to, że ja na raz mogę zjeść i pół kilograma jak się dorwę bo one lekko wchodzą a to prawie 300 kcal biorąc pod uwagę, że mogłam zjeść 500 kcal przez cały dzień to zostaje mi 200, zjem jajko, trochę serka wiejskiego i co? dalej byłabym głodna :P a tak wolałam zjeść na to konto pierś z kurczaka przynajmniej brzuchol wypełniłam i głód zaspokoiłam ale bez stresu, ja sobie owoców nie odmawiam jem na potęgę :PCytat:
boże jak ja nie cierpię takich ludzi! Cytat:
![]() Cytat:
coby tradycji stało się zadość
|
||||
|
|
|
#4999 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No ja myślałam że moja lokatorka też mnie będzie o wszystkim informować a tymczasem nie mam z nią praktycznie żadnego kontaktu. Moja mama musi do niej biegać i rozmawiać z nią.... :/ w sierpniu będę w PL to sobie z nią porozmawiam! No niby dobrze bo nie obżeram się chipsami ale dzieciom bym chciała nieraz kupić Ja od jakiegoś czasu zupełnie nie mam ochoty na chipsy. Przysięgam Wam że w tym roku zjadłam łącznie może jedną taką małą paczuszkę czipsów ( 50 g). Jak moje dzieci czasami jedzą to skubnę jednego i tyle. A dzieci moje rzadko jedzą chipsy bo ja nie chce aby wyglądały tak jak większość niemieckich dzieci, czyli 50 kg nadwagi.... Kurde czas to zapierdziela jak szalony! 10 lipca minie rok jak tu mieszkam No niedługo wrzucę fotki ![]() ---------- Dopisano o 15:20 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Dałam jej ostatnią szansę. Ona już wie że jak teraz mnie wkurzy to ją wywale, a w sierpniu jeszcze sobie z nią osobiście porozmawiam!
|
|
#5000 |
|
Zakorzenienie
|
Kooooooniec!
|
|
|
|
#5001 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ---------- Cytat:
W Polsce to dzieci mają przerąbane... plecaki cięzkie że ledwo je nosić dają radę a potem dzieci kręgosłupy krzywe mają i garba Co do Vitelli to jak dla mnie strasznie sztuczna jest i ma bardzo mało owoców. Nie smakuje mi w ogóle. Wolę te naturalne musli które teraz jem - jest mega zdrowe bo prawdziwe i bez cukru itp. Cytat:
dla mnie wesela to jak dożynki na wsi nachleją się i tańczą przy disco-polo Nie lubię! Ja na wesela chodzę tylko najeść się Cytat:
mogę ją wywalić w ciągu miesiąca albo w ciągu 7 dni jeśli nie zapłaci czegoś Problem tylko będzie z jej dziećmi bo ponoć prawo ją chroni w takim przypadku... nie mogę jej wywalić jeśli ona nie będzie miała gdzie się przeprowadzić :/
|
|
#5002 |
|
Zakorzenienie
|
Dawać nowego wątka
A tak na marginesie: już wróciłam ^^ Z grzyweczką ^^
|
|
#5003 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:20.

jutro trzymać będę i wracaj do Nas jak już sesje opijesz
ale już siedzę i odpisuje

jak ten czas leci...
mamy własny świeży szpinak i produkcja idzie gładko a jedzenie jeszcze łatwiej
Sama lubię takie "zabawy" i litrami ocet zużywam przy porządkach czy podpisuje pudełka z butami - lubię takie sztuczki ułatwiające życie

może jajeczniczkę z pomidorem bo mam mega ochotę 

przypominają mi się stare czasy jak ja ślęczałam do 4-5, a do pracy na 7
trzeba go wykończyć! I nowy zakładać
wszystkie sklepy już odwiedziłam tutaj i nigdzie niema
miałyśmy wykańczać wątek