|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Domi
![]() Karolajn super ze juz w domku Margos ![]() Karolajn dzieki za opis porodu. Nacierpialas sie troche, ale teraz juz pozostaje tylko cieszyc sie malutka
#4622 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Stokrotka musicie mi przypominac!!buuu buuu !!
![]() zarcik!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4623 |
Zakorzenienie
|
przepraszam więcej nie będę
![]()
#4624 |
Zakorzenienie
|
Ja rozumiem, że mi piersi urosły, ale żeby biustonosz strzelił
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4625 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- Perseeeeeeeee: haloo, daj znaka że Artuś sie dobrze w domku sprawuje. Magolinka: jeśli dobrze pamiętam Ty tenisowa jesteś?
![]() |
#4626 |
Zakorzenienie
|
Wsumie to juz mi przeszlo prYnajmniej dzis..dalam na luz i wogole delektuje sie..najpierw kg bobu teraz kalafior w panierce..pozniej chipsy zyc nie umierac hahahahahahaha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4627 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Chyba zaraz z tego przepracowania pójdę się zdrzemnąć, bo już ze mnie kawka wyparowała ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4628 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Noooo i właśnie się wkurzyłam bo Ula przegrała ![]() Ale oglądam jeszcze Jurka i na szczęście prowadzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hyhyhy... no ja sobie po wizycie w szpitalu (chyba 9 dnia z tych teoretycznie 10) ze skurczami.. które zniknęły... zafundowałam 0,7kg czereśni, pepsi i lody ![]() ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:22 ---------- Magolinka: mąż ogląda, więc też zerkam. Muszę powiedzieć, że jestem pod wrażeniem Janowicza.. ![]()
![]() |
#4630 |
Zakorzenienie
|
Twee wlasnie mam leysy takie zielone pikantne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4631 | ||||
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
mankela też lubie, ale w mojej bibliotece przeczytałam już wszystkie jego dostępne książki ![]() Też ją lubie, ma teraz u mnie dodatkowego plusa, że w stosunku do normalnych ludzi też jest świetną. Karolajn ale się bidulko namęczyłaś, najważniejsze że masz to już za sobą. Dziękuję za wyczerpujący opis porodu. Cytat:
jedno warstwe więcej niż masz na sobie, kocyk i kontroluje temp ciała na karku. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Hahaha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4632 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4633 |
Zakorzenienie
|
Agolina tez Cie uwielbiam
![]() nie musze mowic zd zaczelam sie smiac na cale osiedle hahahhaa |
![]() ![]() |
![]() |
#4634 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII
wrzuciłam moją nową fotkę do klubu
|
![]() ![]() |
![]() |
#4635 |
Zakorzenienie
|
Wogole to powiem Wam cos ... ojciec spal a my z mamusia jadlysmy bob no i nagle slysze jak ojciec mowi (w drugim pokoju) do mamy "no to jak juz zjadlas to miecho to daj psu kosci"calkiem przez sen myslalam ze padne hahahahaha
|
![]() ![]() |
![]() |
#4636 |
Zakorzenienie
|
brzuch mnie ciagnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#4637 |
Zakorzenienie
|
A mi twardnieje...po kalafiorze chyba ide zjesc jeszcze pare hahahhahah
![]() zarcik:-* |
![]() ![]() |
![]() |
#4638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4639 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Almagro ma serwis, ale Juruś nie jest gorszy ![]() Cytat:
![]() Idzia weź no-spę może ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4640 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4641 |
Zakorzenienie
|
Nie zatrzymujcie akcji dziewczyny...!!!
![]() ![]() (zartuje oczywiscie) ![]() ---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Trzeba isc sie wykompac ...ogarnac..i ... ide do tesciowej i szwagierki z mama posiedzimy w babskim gronie posmiejemy sie.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4642 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4643 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nozyczkami i recznie nie wycinam tych malutkich elementow ![]() trzeba sobie ulatwiac zycie ---------- Dopisano o 17:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Cytat:
ale wiecie co może i fajnie tak szybko z nienacka mieć poród co nie? ![]() hahaha Cytat:
dałaś radę dzielna mamuśko!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4644 |
Zakorzenienie
|
Karolajn- Dzielna z ciebie mamuśka.
![]() ![]() A mnie odszedł spory kawał czopa przed chwilką. Szkoda, tylko, że bez odrobinki nawet krwi. Miałabym jakąś większą nadzieję, że jest bliżej niż dalej. A tak, to może potrwać i z tydzień albo dwa... |
![]() ![]() |
![]() |
#4645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałąś dużo śluzu?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4646 |
Konto usunięte
|
Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17!
Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać...
Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() Ewusiu gratuluję Ci, bo widzę, że urodziłaś!!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#4647 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41547464]Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać...
Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() Ewusiu gratuluję Ci, bo widzę, że urodziłaś!!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nami się nie przejmuj, jak się już ogarnięcie i złapiecie rytm to wtedy będziesz do nas częściej zaglądać. Teraz to tylko wpadaj do nas i informuj co tam u was ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4648 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,
Cytat:
![]() Oglądasz dzisiaj Lige Światową???? ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41547464]Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać... Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() Ewusiu gratuluję Ci, bo widzę, że urodziłaś!!!! ![]() [/QUOTE] Perse tyle czekałaś na Artusia że nie dziwne, że sie na niego gapisz przez większą część czasu ![]() A wkleisz nam jakieś fotki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4649 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy to całość. Pisząc kawał, chodziło o to, że spory kawałek, a nie jakaś niteczka. Taki spory, długi glut lekko żółtawy. --> wybaczcie bardziej wrażliwe mamusie za szczegółowy opis.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4650 | |
Zakorzenienie
|
PErse a ja myślałam, że czym więcej się odciąga tym więcej się wytwarza.
no ale skoro połozna kazała mi odciagać to odciągaj. kurcze, aby się ta laktacja ułozyła szybko i aby Artuś dał radę ssać ładnie! trzymaj się ---------- Dopisano o 17:27 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.