|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4651 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Cytat:
Cytat:
Dobrze, ze wszystko dobrze się skończyło a Tż dał radę!!! Trzymaj się, normalnie...szacunek!!!! ![]() Cytat:
PS. A mnie razi w niektórych wpisach wyraz bierzący...skoro pisze się bieżący a się nie czepiam:P to tak dla rozluźnienia nerwów:P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Przecież tu tyle jest spamu..ile razy musimy po 2 razy pytania zadawać itp...bo poprostu giną...daj spokoj trza ciut wyluzować, a jak coś ważnego pytasz to pogrub, podkreśl i będzie gicio!!!!! Cytat:
CHCEMY!!!! ![]() super witaj w domku!!!!!!!!!!!!!! czekamy na Ciebie Karolka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() PS. Cynamonka i w tym momencie Cię pozdrawiam...przy tej kołysance:P Cytat:
Cytat:
![]() suuuuper tytuł hehe i to jest to ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A mata zarąbista!!!!!! bardzo mi się podoba !!!brawo dla kuzynki ![]() Edytowane przez madi82 Czas edycji: 2013-06-28 o 17:53 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4652 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Każda kapę już szykuje, bo się maluch wnet wykluje!-Mamusie VII-VIII 2013,cz.17
Oczywiście! Obowiązkowo. Mogę rodzić dopiero po meczu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4653 | ||||
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Gratki ![]() Ja we wtorek się dowiem. Cytat:
![]() Też nie wiem, ale ja mam Rainforest ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Informuj nas na bieżąco ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41547464]Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać... Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() Ewusiu gratuluję Ci, bo widzę, że urodziłaś!!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Wybaczamy, ale foootki, fotki!! ![]() Karolajn dzielna byłaś i brawa dla męża ![]() Edytowane przez Neni1984 Czas edycji: 2013-06-28 o 17:44 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4654 |
Zakorzenienie
|
W moim wypadku to coś gęstszego, bardziej ciągnącego od śluzu czy upławów. Taki glucior właśnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4655 |
Zakorzenienie
|
Położyłam sie na chwile i 2 h w krainie snów zleciały.Zbudził mnie Tz.
![]() ![]() ![]() ![]() Ale za to byłam na dworze i pobawiłam sie z sierściuchami ![]()
#4656 |
Raczkowanie
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41547464]Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać...
Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() Ewusiu gratuluję Ci, bo widzę, że urodziłaś!!!! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] Nie dziwie sie, ze jestes zakochana, ja sie naszego szkraba doczekac nie moge. Trzymam kciuki, zeby Arturek nauczyl sie ladnie pic mleczko, no i zeby ta Twoja laktacja sie troche uspokoila...
#4657 | |||||||
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny czytam was cały czas, ale jakoś ciągle nie mogę wrócić do siebie
![]() Dzisiaj cały dzień prawie towarzyszą mi skurcze - miałam ich 9 co 20 -30minut. A po 4 położyłam się i zasnęłam na 2 godziny i wszystko przeszło. Mój tata umawiał się z wnukiem, że urodzi się 29.06, więc może ![]() Cytat:
![]() Super, że jesteście ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;41547464]Dziewczyny, wybaczcie, nie mam kompletnie czasu nadrabiać... Mały mnie absorbuje w 100%. Jak się nim nie zajmujemy (z mamą głównie, bo TŻ jeszcze chodzi do pracy), to siedzę i odciągam pokarm (mam NAWAŁ NAWAŁÓW, właśnie odciągnęłam 300 ml i położna mi każe dalej, bo dostanę zapalenia) lub siedzę i się na niego gapię ![]() Niestety mamy problem z karmieniem, Mały się krztusi przy piciu :/ Próbujemy już różne butelki i smoczki.... A musi pić bardzo często, bo musi nadrabiać swoją piórkową wagę ![]() A tak poza tym to bez zmian, jestem bezgranicznie zakochana w moim tygodniowym Szczęściu największym na świecie ![]() [/QUOTE] Dogracie się na pewno. Kurcze nie wiem co poradzić na ten nawał... U nas coś położna mówiła, że zimne okłady lekko hamują laktację, ale już nie pamiętam dokładnie ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4658 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4659 |
Zakorzenienie
|
Madi, jadą z dywanami do prania
![]() koncze prace na dzis, kregol mnie nawala, i tchu mi brak. jestem szczesliwa bo doprowadzilam stalowy czjnik do stanu prawie fabrycznego, znaczy wyszorowalam takimi czyscikami specjalnymi ufffff...... |
![]() ![]() |
![]() |
#4660 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Magdalenne to może może ... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4661 |
Zakorzenienie
|
Perse: wcale się nie dziwie ze jesteś wpatrzona,dawaj znać jak tylko będziesz miała chwilkę
![]() Madi: czepiam się wiem, generalnie raza mnie błędy ort. Ale nie chce nikogo poprawiać. Za to akurat skurcze pojawiają się tutaj tak często...i aż sama zaczęłam mieć wątpliwości dlatego o tym napisałam...mozna się przecież czegoś nauczyć nie tylko o ciąży i porodzie ![]()
#4662 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4663 |
Zakorzenienie
|
Perse, teraz Artuś najwazniejszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4664 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Moje łozeczko sie witrzy i maretacyk od miesiąca a ubrane od 2 tygodni ![]() nie wnikam gdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4665 |
Zakorzenienie
|
Ja pewnie straszne bledy robie.. z gory przepraszam za moje chodziaz bo dopiero niedawno dowiedzialam sie ze nie ma takiego slowa tylko ze jest slowo chociaz...czlowiek sie uczy przez cale zycie...
![]() perse wydaje mi sie ze jak sie odciaga to jeszcze bardziej jest nawal...ale.moge sie mylic... Wkleisz nam zdjecie bejbika tez chcialybysmy sie pogapic ![]() ooo ktos napisal to...ja tez nie boje sie porodu...boje sie ze ktos jakas decyzje zapozno podejmie i wogole i ze cos sie stanie. a anulka to Tobie czop odszedl?tak..opisuj szczegolowo bo ja tez boje sie ze przeocze...:-P |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4666 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4667 |
Zadomowienie
|
o widze ze tu dziś wiecej nas śpiących
![]() ![]() ![]() Karolajn dzięki za opis nacierpiałaś się...ale było mineło teraz masz Hanie ![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4668 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4669 | |||||||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Super. Szkoda tylko, że taki ciężki poród miałaś. Z tych samych względów o których pisałaś chcę żeby tż był przy mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A tak serio- body długi rękaw, pajacyk, czapeczka i kocyk ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Magdalennne- U Ciebie też ![]() En- czekamy i nie naciskamy. Wrócisz kiedy będziesz gotowa. Wiedz że wszytskie o Tobie myślimy ![]() Ale się najadłam naleśników z truskawkami i bitą śmietaną ![]() ![]()
OLCIA ![]() WOJTUŚ ![]() Edytowane przez skylie Czas edycji: 2013-06-28 o 18:03 |
|||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4670 |
Zadomowienie
|
ale ten czas leci...juz PESHE pisze że jej mału ma tydzień zaraz miesiąc itd a dopiero miałysmy te 12 tc 20 tc itd. Zanim ja urodzę to wasze dzieciaczki będą starsze i dawno zapomnicie jak to jest mieć brzucholka
![]()
Tomuś 21,07,2005 ![]() Antoś ,6,09,2013 ![]() Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego sie pragnie." |
![]() ![]() |
![]() |
#4671 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zlitujcie się noooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4672 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o słowa to mnie to strasznie denerwuję jak ludzie mówią RABARBER a prawidłowo powinno być RABARBAR. Ale ja to zawsze się czepiam, chociaż sama czasem źle coś powiem/napiszę
![]() |
#4673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie drażni KIŚL...wolę mówić 2 kisiele niż kiśle.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4674 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4675 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Karolajn ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4676 |
Zakorzenienie
|
mi się wydaje, że oba skurcze są poprawne.....
http://sjp.pl/skurcz |
![]() ![]() |
![]() |
#4677 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
I denerwuję mnie jak młodzi ludzie mówią, że " się hajtnęli" . Matko! Ja brałam ślub lub wyszłam za mąż. Ale słowo "hajtnąć" to mnie się kojarzy z samobójstwem. tak wymieniać można bez końca...heh...
![]() |
#4678 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Albo ciotka Tza mowi ze musi ,,ubrać" ziemniaków na obiad ![]()
![]() |
#4679 |
Zakorzenienie
|
a wiecie co mnie denerwuje najbardziej na świecie??
jak ktoś się spóźnia i nie dotrzymuje słowa! masakra mam na tym punkcie jakąs manię i obsesję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4680 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cosik takiego ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:26.