|
|
#931 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
ooo musze spróbować! Cytat:
![]() Cytat:
o to ladnie pospaliscie! ![]() Cytat:
taniości! Jedziecie na 2 tyg ofkors? Cytat:
Deli, zdasz na pewno! Jestem z tobą Cytat:
kurka siwa, powinnd się znać, mam nadzieję, że ma rację! Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||||
|
|
|
#932 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Charlizz-no mówiłam że łączy nas matka to nie chciałaś mi wierzyć
![]() Jaki tu spokój -na na na na,nic się nie dzieje-na na na na ![]() Dzieć mi śpi a wy się opindalacie gaduły?
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
smacznego
http://mistrzowie.org/534240/wybaczcie kochane, ze jest mnie mniej, ale przy obecnym wydaniu mojego dziecia ledwo ogarnęłam dzisiaj obiad... marud maruda marudem pogania uspiłam go teraz i musze choc troche ogarnac dom, ile sie uda bo niedługo to mnie do perfekcyjnej wezmą |
|
|
|
#934 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane.
![]() Wróciliśmy, mama bez sukienki, a TŻ z nową fryzurą i... nie mogę się na niego napatrzeć. Wieczorem wstawię fotkę, bo teraz poszedł umyć włosy - fryzjer mu wyprostował, a chcemy zobaczyć, jak będą się naturalnie same z siebie układały. Wygląda super. Dokładnie tak, jak sobie wyobrażałam i wcale nie jest mi szkoda jego długiej kity (którą notabene mamy ze sobą ). Dzisiaj jeszcze to bierzmowanie, ehhh, ciężki tydzień. Chcę schudnąć ze stresu.
|
|
|
|
#935 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
Zjadło mi cytaty , ale niemam już czasu się wracać bo idziemy z Piotrkiem do lekarza, kaszle coś biedula nam Trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego i żeby w ogóle nas przyjęli, bo dzwoniłam to pani w recepcji powiedziała, że niema już miejśc, ale może ktoś nas przepuści ![]() Buziaki dla wszystkich, które miały ciężkie noce ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dzieckiem się zajmujesz, w domu porządek perfekcyjny, nie narzekasz i jeszcze takie cuda pieczesz
|
|
#936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moj kubuleslaw znow zjadl (bez dwoch lyzeczek-zostawil mamusi ) calego duzego hippa a ze cyc mi zaraz peknie to juz nie wazne
|
|
|
|
|
#937 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Maluchna, hello!
Cala ![]() Lenova, wiesz, jak nam ta durna neurolog zdiagnozowala wnp u Pietraszka i przyjechal do nas rehabilitant, to powiedzial, ze gdyby sie zachowywal jak ona to mialby chalupe na Hawajach i ze niestety, ale w jego zawodzie zdarzaja sie ludzie, ktorzy widzac skierowanie od neurologa i rodzicow, ktorzy dla dziecka chca jak najlepiej, po prostu rehabilituja zdrowe dziecko. Wiec....nie wiem, ale tak sobie pomyslalam, ze moze ona chce w jakis sposob was naciagnac czy cos?Piotrus anioleczek lezy obok mnie na brzuszku a ja czytam ebooka.Pamietacie ta moja kolezanke o ktorej pisalam, ze zaczela rodzic? wtedy to byl falszywy alarm, urodzila 2dni pozniej, na ip dojechala z rozwarciem 8cm, na porodowce spedzila....40min i jeszcze jadac na ip caly czas sie zastanawiala, czy to aby na pewno porod takze ekspresik japonski szinkansen? Meneq, dobrze kojarze? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#938 | |||||||
|
Konto usunięte
|
poleciało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
rok temu szwagierka z facetem i córą do Chorwacji pojechali - w ciemno :d od razu znaleźli miejsce Cytat:
![]() Cytat:
A propos - dzisiaj moja Agatka miała czyszczenie, strzykawą z wodą, płacz! ale pomogło nie bolało, tylko się bała. To też możesz idź do przychodni i poproś pielęgniarkę o czyszczenie.Cytat:
Agatka dzisiaj u alergologa też - skierowanie na testy skórne na pleśnie, grzyby, roztocza, kota, pokarmówkę i pylki Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ---------- Kija, gdzieś ty??? I właśnie, jak szwagierka Bokeh z rodzeniem??? A Dorotka zjadła dzisiaj CAŁĄ jarzynową słoiczkową |
|||||||
|
|
|
#939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję Prosty i szybki przepis ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Szaja to sporo alergenów.... i brawa dla małego żarłoczka
|
||
|
|
|
#940 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienko, Black, zazdraszczam wam tej goraczki przedslubnej.....!!! Chlonce kazda sekunde tych ostatnich dni przygotowan bo zleci tak szybko ze ani sie obejrzycie a juz bedzie po
Black jestem mega ciekawa fryzury Twojego tz moj maz mial do polowy plecow wlosiska, jak ogladam teraz te zdjecia to mamy taka smiechawe ze szok![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#941 |
|
Zakorzenienie
|
Szaja, na pewno - tylko że wieczorem, bo teraz nie ma jak.
|
|
|
|
#942 |
|
Zakorzenienie
|
W srode ide do fryzjera
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ale powaga
![]() Ja podziękuję U nas też nie. Ani widu , ani słychu Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Black poka fryz Twojego Tż ![]() i czekamy na historyjkę skąd się wziął Twój nick ![]() mala, za ząbka charlizz, za wagę Oleńki ![]() maluchna, ![]() Szaja, ja podaję już od dawna mleko BD i jestem zadowolona. Darii smakuje,brzuszek nie boli, na wadze ładnie przbiera no i ta cena!! Szaja kurcze, wystraszyłaś mnie z tym moczem No Daria nagle jakoś straciła apetyt. Dwa razy na dzień wypija całe 180ml, a tak to wydziwia i wypija 30-40ml, obiadki i deserki też przestały jej smakować. Hm. teraz będzie ciężko z tym moczem bo w poniedziałek jedziemy na wczasy, a już zarezerwowane mamy :/ Wisnienko, POWODZENIA!!! ![]() idę nadrabiać dalej
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-28 o 17:24 |
||
|
|
|
#944 |
|
Zakorzenienie
|
Spiochy dwa
![]() Trzymajcie kciuki, dzisiaj podajemy kaszke pierwszy raz ciekawe, czy z butli mlody bedzie chcial jesc ![]() Silver, gdzie dokladnie jedziecie? Kolo Czestochowy tam??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#945 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyglądają przesmacznie!Cytat:
To znaczy Tż jedzie z nami na 2 tyg bo tylko tyle ma urlopu. Tż spakowany. Ja też. teraz tylko rzeczy Darii muszę popakować. I tu mam problem :/ nie mam pojęcia co i jak, ile czego nie mam pojęcia, buuuuuuuuuuuuuuCytat:
![]() niania już dawno od nas odeszła ![]() Tż będzie pomagać więc może czasem Was poczytam ![]() Cytat:
Cytat:
![]() SUPER że tak szybko urodziła ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41546326] A Dorotka zjadła dzisiaj CAŁĄ jarzynową słoiczkową dla DorkiA co będziesz robić? Cytat:
![]() fajne te Twoje śpiochy ![]() Lady, tak. Jedziemy do Żarek Letnisko, koło Częstochowy. Pociągiem 1,5 h. cała insolito, za lekarza. Będzie dobrze.Black, też jestem strasznie ciekawa jak teraz wygląda Twój Tż
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-28 o 18:18 |
||||||
|
|
|
#946 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz jedziecie w pn??? A mozna was tam odwiedzic??? Czw lub pt bedziemy w czwie
wiec na chwilke na kawe bysmy wpadli jakbyscie mieli czasWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#947 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A i tak ledwo z tym wyrabiam odkąd niani nie ma Cytat:
za marchewkę ![]() A co do ząbków...nie wiem, możeeee ![]() Cytat:
u nas to nigdy tak nie będzie. No chyba że w snach.... Cytat:
Cytat:
oby tak zostało!! Cytat:
zazdroszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() za wagę---------- Dopisano o 18:31 ---------- Poprzedni post napisano o 18:28 ---------- Cytat:
NO JASNE! ![]() Jedziemy teraz w pn. A kojarzysz gdzie dokładnie są te Żarki Letnisko? ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:31 ---------- ![]() https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Dziś leci film "Wyspa". Oglądałyście?? Uwielbiam ten film. Dziewczyny które kochają serial "Przyjaciele" kojarzycie tą scenę?? KOCHAM ICH!! ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-28 o 19:07 |
|||||||||
|
|
|
#948 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
![]() slodziak! --------- ale mi malz niespodzianke zrobil ![]() marudzilam mu ze ze taki dupiasty dzien, ze niby koniec roku, wakacje a ja tego w ogole nie czuje. zawsze tyle emocji tego dnia bylo a tu dzien jak co dzien... i tak mu marudze ze zawsze tyle kwiatkow przywozilam a dzis nic, nuda, zero ![]() maz pojechal do sklepu po cos na kolacje a wrocil z bukietem roz na zakonczenie roku mi kupil
|
|
|
|
|
#949 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu ciszaaaaaaaaaaaa
![]() Gdzie się pochowałyście dziołszki? ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:20 ---------- Cytat:
dla męża!!
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#950 | |
|
Lurker ;)
|
Cytat:
![]() Jaaa zeby moj mi kupil tak kwiatki z wlasnej woli
|
|
#951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny trzymajcie za mnie kciuki jutro o 8 rano-mam poprawkę
|
|
|
|
#952 |
|
Zakorzenienie
|
Pstryniu, ale slodko!!! Super
![]() Silver, to sie zgadamy, ale wpadniemy na chwile doslownie, kawucha i jedziemy dalej ![]() Nie wiem gdzie to, musim sprawdzic ![]() Pierwsza proba podania kaszki - porazka!!! Histeria doslownie juz wam jakis czas temu pisalam, ze nie chcial butli no i dalej nie chce musialam przytkac go cycem, troche pojadl, sprobowalismy dac butle, zas ryk. To go z lyzeczki zjadl 5 (slownie: piec) lyzeczek, z czego trzy wyplul. Oczywiscie musial dojesc cycem. Myslicie, ze sie jakos powoli przestawi? bo sie kurka zaczelam martwic Normalnie mam w domu egzemplarz cyc i nic ![]() Debrah, a jak wam idzie? Mala je z lyzeczki? A butla? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:49 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Lenova, kciuki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#953 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() mocno zaciśnięte!!
|
|
#954 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Dziś mąż przywiózł mi warzywa z działeczki i też ugotowałam trochę i zawekowałam w słoiczkach. Ja zrobiłam taką: marchewka, ziemniaczki, por, koperek,olej rzepakowy. Jutro dam pierwszy raz bo dzisiaj jeszcze Igi dojadał wczorajsze brokuły i zobaczę czy posmakuje, ja próbowałam i dobre to to ![]() Cytat:
za wagęI wzięłaś to skierowanie? Cytat:
Co znowu wymyśliłaś? ![]() Aleeee suuuper ![]() Aaa jeszcze zapomniałam Ci napisać. Jak wstawiałaś zdjęcie takie jak Pietraszko spał z nogą zarzuconą na tą poduchę i ja w powiększeniu oglądałam to mój mąż mówi "Ooo nasz Igun" ![]() Cytat:
dla mężaMój Igi śpi na nockę od 16 Możemy przeprowadzić konkurs która zgadnie o której pobudka jutro ![]() ---------- Dopisano o 19:56 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- Cytat:
Teraz już jest lepiej.
|
|
#955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też nie wyobrażam sobie spakowania nawet na tydzień ![]() W końcu się przyznałaś, że była :P Słabe warunki miała? ![]() Ja też! Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Nie martw się, moja koleżanka miała identycznie, tylko cycuś się liczył i Jej synek w końcu się przestawił.---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:05 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#956 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41534968]Nawijko, ja muszę na mm zacząć- raz, że we wrześniu praca i nie mam pojęcia w jakich godzinach - może być 8-11 a może być i 7-17, nie wiem jak mi się uda plan ułożyć. W dodatku ja autobusem dojeżdżam i np. kończąc o 12:40 autobus mam o 13:40 lub po 14 nawet, w domu o 15 jestem. Rano to samo, na 8 jadę - a z domu wyjśc muszę o 6:30.
Druga rzecz - Agatka. Dorotka BARDZO często je, ja nawet sama na spacer z Agu nie wychodzę - dzisiaj święto, rano zawiozłam ją autobusem do przedszkola, ona to lubi bardzo, ale muszę w godzinę się zmieścić. Dorotka jadła po 7, wracałam o 8:38 dokładnie! i płacz jak szlag był... A Agatka tęskni.[/QUOTE] Akurat zbiega sie to w czasie ze sloiczkami/kaszkami/itp, wiec dolozysz porcje (lub dwie) mleka w dzien, w nocy i rano kp i bedzie git ![]() A jakze ![]() 3 pary balerinek z licytacji ![]() A wczesniej 2 kiecunie z kup teraz, wiec sie nie liczy ![]() Cytat:
![]() Kojarzymy!!! ![]() Do tylu cos jestem... Niby przeczytalam wszystko, ale jakos nie moge sie wbic... Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2013-06-28 o 20:25 |
|
|
|
|
#957 | ||
|
Zakorzenienie
|
piatek cisza
przynajmniej jestem na biezaco ![]() Cytat:
Powiem Ci ze u Nas z kaszka jest dokladnie tak samo juz kilka razy probowalam i nie chce sie chycic ;/ sprobuje z jakimis innymi zobaczymy Cytat:
kciuki zacisniete
|
|
#958 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Brawa dla Kubusia , dzielny z niego chłopak ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41546326] A propos - dzisiaj moja Agatka miała czyszczenie, strzykawą z wodą, płacz! ale pomogło nie bolało, tylko się bała. To też możesz idź do przychodni i poproś pielęgniarkę o czyszczenie. Agatka dzisiaj u alergologa też - skierowanie na testy skórne na pleśnie, grzyby, roztocza, kota, pokarmówkę i pylki A Dorotka zjadła dzisiaj CAŁĄ jarzynową słoiczkową [/QUOTE] Biedna Agu, strachu się najadła za piękną szamę ![]() Dziękuje Cytat:
Ale zaglądaj do nas na tych wakacjach choć raz na jakiś czas ![]() Dziękuję Cytat:
dla mężulka Powodzenia Dziękuje jeszcze raz za wszystkie kciuki za Piotrusia ale stwierdziliśmy z mężem, że jutro weekend to co się mamy niepotrzebnie stresować . A tak wiemy, że wszytko jest dobrze
|
|
#959 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
my tez wlasnie nie lubi lezec plackiem, dlatego tak podpytuje, bo na wyjazdach zorganizwanych to zawsze ma sie opiekuna i wycieczki plus wycieczki fakultatywne ale ja juz byliscie to fajnie, znacie teren ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a czlowiek chcialby i nie moze Cytat:
![]() Cytat:
![]() dla mężabędą trzymane, powodzenia, tylko nie dziękuj Delicjanko A-cerumen albo swiecowanie taką swiece kupisz w aptece lub zielarskim i to podobno najskutnieczniejsze ze wszystkoch a akosztuje 10 zeta A i dzis zakonczenie roku moja siostra zdala z nagrodą i czerwonym paskiem srednia 5.0 |
|||||||
|
|
|
#960 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.

ehhh... u nas niedoczekanie... kciuki za badania 
zasnelismy o 8 i.....spalismy do 10!!!!!!!!!!!!!! 

Trzymajcie kciuki, żeby to nie było nic poważnego

Kiedyś to tylko cięte kwiaty się dawało.

Nie mogę się doczekaaaaać. Czekam na tego stresa, od którego się ponoć chudnie.

wyglądają przesmacznie!
klask i: