|
|
#1021 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41552767] A masz możliwość prania? Ja na 9dni brałam 5 t-shirtów z krótkim, 9 bodziaków długich i krótkich, z 5 bluzeczek z długim, tyle samo legginsów + chyba 2 pary spodni ciut grubszych niż legginsy (jakieś dresiaki i welurkowe takie), 2 bluzy cieplejsze z kapturem, czapeczka cieńka i z grubszej bawełny,9 par skarpet. No i dużo tetrówek. [/QUOTE] Nie mam możliwości prania. W rękach będę prać. Dziękuję że napisałaś ile czego brałaś. Już mniej więcej wiem ile czego spakować Będę musiała wziąć trochę więcej niż Ty.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41554941]Dziewczyny, co z Bokeh [/QUOTE]No właśnie Znów nam zniknęła? ![]() Cała, Yellow, a miałam pytać o Ciebie... Kurcze, strasznie mi przykro Jesteśmy z TobąLenova, dla Blanki za skończone 5 miesięcy!![]() aniolekKB jak Nas czytasz, dla Twojej córuni też za skończone 5 m-cy!!
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
Wisienko Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze życia!!
Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli ![]() ---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Ooo Bokeh ![]() Ellmi, Kija, Cieszę się razem z Tobą Należy Wam się odpoczynek
|
#1023 |
|
Wtajemniczenie
|
Wisienko życzę Ci żebyś była u boku męża już do końca życia najszczęśliwszą kobieta na świecie, kochaną, docenianą i spełnioną.
Lenova - mam nadzieję że dobrze poszło ![]() I Lady to może nie wciskaj mu butli tylko łyżeczką dawaj po troszeczku, w końcu się przekona. A jakie te kaszki dajesz? bezsmakowe z Holle czy smakowe jakieś? Jak te bezsmakowe to dodaj mu może troszkę owoca jakiegoś ze słoiczka, ja tak robiłam kilka razy jak Igi miał focha na kaszkę. Noc przeżyłam bo jak TŻ wrócił o 23:30 to mu kazałam śmieci wynieść A jeszcze Wam coś napiszę, bo TŻ był wczoraj a piwie bo zjechał jego kolega który wozi samochody lawetą po europie i w domu jest kilka dni raz w miesiącu no i TŻ wrócił, ja się obudziłam i a on mówi do mnie taki napiwkowany "znalazłem po drodze dla Ciebie prezent"(piechotą wracał od tego kolegi bo to blisko). Ja rano wstałam jak młody się obudził i mi się przypomniało z tym prezentem...ja patrzę a ten przytachał dwie łubianki takie po truskawkach tylko że plastikowe a nie drewniane
|
#1024 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1025 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hej hej
Wisienko dużo szczescia i miłości na każdy dzień Waszej wspolnej drogi zycia Cytat:
A ja mam dziś dzień z serii: zła matka ze mnie ![]() Bylismy tez na szczepieniu (młody waży 6750g ) i pediatra powiedziała, że powinnam unikać chustowania, że ten fotelik dla dziecka lepszy. Że to fatalny wpływ na postawę dziecka, na kregoslup![]() Niech to moje dziecko już siądzie, bedzie się wozić spacerówką i po problemie,bo ja już nie moge tych dobrych rad słuchać. A nocka u nas fatalna, jak kilka ostatnich. Pobudki co godzinę a od 4 do 6 nie było spania. Wczoraj byłam tak padnięta po całym dniu, że powiedziałam tż, że ma uśpić po południu małego na drzemkę, bo ja nie mam juz siły. W ciągu dnia usypiałam go chyba z godz na rękach a spał pół godz. No i tak się usypiali, że od tej drzemki ze mną do 14.00 nie spał wcale aż do nocnego snu o 19.00. A wyglądał strasznie: oczka czerwone podpuchnięte. Dopiero ja go uspilam na noc. Ehh... maruda moj mały kochany Edytowane przez scotasia Czas edycji: 2013-06-29 o 11:13 |
|
|
|
|
#1026 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Puste przywlókł I jak się zaczęłam nabijać z niego to już był bliski wyniesienia ich na śmietnik. Jak już znalazł to ok, mógł powiedzieć że znalazłem, przydadzą się na działkę jak będziemy owoce zbierać albo coś a ten wyskoczył że to prezent dla mnie
Igorek - 02.01.2013 r. Edytowane przez ILLUSION Czas edycji: 2013-06-29 o 11:14 |
|
|
|
|
#1027 | ||
|
Lurker ;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wisienko trzymamy kciukasy, zeby wszystko poszlo zgodnie z planem I zeby makijaz sie nie rozmazal
|
|
#1028 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ale tu dzis puchyyyyyyyyyyyy...
jak nie wizaz ![]() Cytat:
![]() udanych zakupow Black , Tobie rowniez! i poprosimy o fotorelacje jak juz wrocicie ![]() Cytat:
Cytat:
Wisienko - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!! |
|||
|
|
|
#1030 |
|
Zakorzenienie
|
Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Czesc!
wisienko zyjcie dlugo i szczesliwie!! yellow badz silna, na pewno podejmiesz najlepsza decyzje. illusion moj brat po piwku przyniosl kiedys mamie prezent - kostke brukowa... Z lubianek przynajmniej pozytek bedzie. Piszecie o segregacji smieci. Jak to teraz w Polsce wyglada? W Japonii co samorzad, to inne wytyczne odnosnie sortowania (jest co najmniej 8 rodzajow smieci), mozna wyrzucac dane smieci tylko w wyznaczone dni (u nas w mieszkaniu jeden pokoj to istne wysypisko) a juz najlepiej bylo na "zapupiejewie", na ktorym ostatnio bylismy - wszystkie smieci trzeba podpisac. Juz jestem w domu rodzinnym tz. Ciekawe jak to bedzie? |
|
|
|
#1031 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
zazdraszczam jedziecie gdzies? Cytat:
ja się bajam zawsze a teraz z Dzidźka to pewniejeszcze bardziej, chociaz w Anglii zwiedzalismy tylko z nawigacją, we Włoszech podobnie a ja u Was ze znajomością języka? Cytat:
Cytat:
Cytat:
za 5 miesięcyjak poprawka?? Cytat:
Cytat:
Cytat:
za wagęa te plakaty wyborcze ---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Dziewczyny lepiej wekować czy mrozić słoiczki dla Niuńki? |
|||||||||
|
|
|
#1032 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
będzie dobrze ![]() no nie mogę... jestem sama na wątku...co robić?Jak żyć?
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-29 o 13:29 |
||
|
|
|
#1033 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuję za kciuki-pomogły !
Ale co moje dziecko dziś wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie, nie wiem co jej się stało ale przez 2 godz płakała w ogóle nie chce spać, i stęka i się pręży a nic nowego nie jadła, możliwe żeby po tych jagodach czwartkowych?? Aha no i w końcu wystękała małą kupkę i tak cuuuuuuuchnie takimi jakby ogórkami fuuuj. NIe wiem może coś jej dolega ?
|
|
|
|
#1034 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koniec świata... babeczki chyba pouciekały na ślub Wisienki
|
|
|
|
|
#1035 |
|
Wtajemniczenie
|
ale sie za Wami stęskniłam baby!!!
Wisienko, wszystkiego dobrego! Obyście już razem na zawsze byli i żeby szczęscie dopisywało, a miłość niech Was nie opuszcza!!
|
|
#1036 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() My chyba musimy odstawić już bujaczek, bo Maja takie cuda na nim wyczynia że szok albo się obracać próbuje na brzuch, albo siada i się zgina całkiem albo na bok tak że prawie spada albo do przodu ale ze coraz ładniej siedzi to nie będzie problemu z zabawianiem Wypatrzyłam jej zabawkę którą MUSZĘ jej kupić - książeczkę taką miękką co bardzo szeleści o TAKA u mnie w sklepie 27 zł kosztuje nie mało ale genialna jest.
|
|
|
|
#1037 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=ctwH_...ature=youtu.be
Hania zasypia to co prawda poranna drzemka ale wieczorne wygląda podobnie ![]() a w klubie dodam pare zdjęć, kurcze chyba Was nie nadgonie.... jade za niedługo do ikei popatrzeć na łóżka, bo chyba chce wymienić naszą wersalkę 1,30m bo powoli się nie mieścimy ![]() Także jakby coś do potem Ciekawe jak tam Wisienka nasza
|
#1038 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1039 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Wisienko dużo miłości
![]() Cała super że znów jesteś z nami ![]() Lenova gratuluje egzaminu! Bokeh jaka śliczna pościel ![]() My jesteśmy u mojej mamy. Dobrych rad i krytyki starczy mi na pół roku Tatuś mierzył się z Tula,cudowny widok! Silver jak tam pakowanie? Meneq odważną jesteś mimo wszystko. Wierze że będzie dobrze,sama mówiłbś że masz w porządku teściowa ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1040 |
|
Wtajemniczenie
|
chyba Was za bardzo nie nadrobie a o cytowaniu to moge zapomnieć, mój dzieć ostatnimi czasy ciągle wymaga towarzystwa, normalnie już nie mam siły
![]() ![]() i pomysłów na zabawe
|
|
#1041 |
|
Zakorzenienie
|
To wbijaj się w temat
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ---------- Na tapecie-segregacja śmieci,ksiądz co się nie zna na istocie chrzestnego i ślub Wisienki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
co do slubu to u mnie leje, mam nadzieje, ze u Wisnienki słonce dopisuje co do śmieci to na mojej wiosce się segreguje, ale czy będą jakieś dodatkowe pojemniki na coś mamy szkło, plastik i papier...a co do księdza to cóż zrobić, niektórzy są nieugięci w pewnych kwestiach. ja bym szła do innego... a tak w ogóle to cisza jak makiem zasiał... aaaaa Julka dzisiaj zjadła połowe obiadku, po tej przerwie co jej zrobiłam. Zobaczymy jutro. wrzuciłam fotki do klubu.
|
|
|
#1043 |
|
Zadomowienie
|
Wisienko życzę Ci żebyś zawsze była tak szczęśliwa jak w tym wyjątkowym dniu
|
|
|
|
#1044 |
|
Wtajemniczenie
|
Bokeh, śliczna pościel
chyba też wyciągne poduche, może bedzie się przyjemniej Juliuszowi spało A Hania to się tak delikatnie wygina, żebyś Julkę widziała.... a jak stęka przy tym.. Zdjęcia w klubie śliczne
|
|
#1045 |
|
Zadomowienie
|
Jak mnie nie było to zajmowałam się segregacją i opisywaniem mojej e-biblioteki
Jeszcze mi dużo zostało...Lady czytnik nie świeci I nadaje się tylko do czytania. Czytniki są robione w takiej dziwnej technologii, zamiast szklanego podświetlonego ekranu jest e-papier. Po odpaleniu ebooka widok jest prawie taki jak w normalnej książce. Nie odbija się od niego światło, można na nim czytać na plaży w samo południe jak normalną książkę. A jak się ściemnia to trzeba wlączyć światło bo nic nie widać. Dzięki temu oczy się nie męczą, można czytać godzinami. Główna wada to cena, powinno to to być o połowę tańsze, ja dałam 600 zł i to na promocji. Tablet jest bardziej funkcjonalny, na czytniku możesz tylko czytać, w dodatku widok jest tylko czarno-biały. Ale dla miłośników książek, takich co to pół dnia mogą czytać, tylko czytnik ze względu na ten efekt papieru. Ja mój czytnik uwielbiam miłością bezgraniczną. I ładuje się go raz na parę tygodni, przy przeciętnym używaniu chyba z miesiąc wytrzymuje. Bardzo długo w każdym razie, w międzyczasie można zapomnieć gdzie się położyło ładowarkę
|
|
|
|
#1046 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny nadrobię jutro, dziś wieczór wybieram się na koncert Stinga
![]() Teściowie mnie wkur...ili na maksa Mąż pojechał pod jakimś pretekstem tam, a t do niego, że oni idą na chrzciny tylko ze względu na dziecki ![]() Mam ich dość |
|
|
|
#1047 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI
Cytat:
może w końcu zacznie jeść ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane jeju juz sie nie moge doczekać jak będę po obronie ech kupilam dziś nosidelko womar bo mi plecy konkretnie siadłw mam nadziejo że się prawdzi, przepraszam za błędy shind pierwszy raz w telefonu tzta . Buziaki
|
|
#1049 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje ![]() Cytat:
Śliczna pościel Wogóle u Ciebie to wszystko tak IDEALNIE dopasowane. Nawet ta wstążeczka przywiązana do łóżeczka jest urocza <3 Dziękuję Prawie wszystko już spakowane. Jeszcze w poniedziałek rano dopakuję takie rzeczy jak kosmetyki Darii, butelki, miseczki itp. Cytat:
![]() A co do teściów.... no i znów wszystkie gdzieś wywiało....tylko ja i Laurka na pokładzie :P
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2013-06-29 o 15:27 |
||
|
|
|
#1050 |
|
Zadomowienie
|
I ja!
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:59.

Będę musiała wziąć trochę więcej niż Ty.
. Ponadrabiam pozniej
Zocha zostae z tatusiem a ja bede hulac
[/QUOTE]
dla Blanki za skończone 5 miesięcy!

A jeszcze Wam coś napiszę, bo TŻ był wczoraj a piwie bo zjechał jego kolega który wozi samochody lawetą po europie i w domu jest kilka dni raz w miesiącu no i TŻ wrócił, ja się obudziłam i a on mówi do mnie taki napiwkowany "znalazłem po drodze dla Ciebie prezent"(piechotą wracał od tego kolegi bo to blisko). Ja rano wstałam jak młody się obudził i mi się przypomniało z tym prezentem...ja patrzę a ten przytachał dwie łubianki takie po truskawkach tylko że plastikowe a nie drewniane 

to co prawda poranna drzemka ale wieczorne wygląda podobnie