Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI - Strona 35 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-06-29, 10:10   #1021
s i l v e r
Zakorzenienie

Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
hej dziwczyny, ja znowu nie ogarniam, zmeczona jestem, non stop z Boryskiem, czasem meczy mnie to juz strasznie, moze jutro skorzystam z pomocy tesciowej, bo TZ jedzie do pracy wiec sama jak ten palec bede pol dnia w domu, a tak chociaz pospie troche w dzien.

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wystarczylo nie zrobic mu obiadu

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
a ja liczyłam na to że on będzie spał do rana
P.S. rozmyte bo się skacze jak szalony w tym łóżeczku
hahahahahahaha

Cytat:
Napisane przez nancykenator Pokaż wiadomość
ta "wyspa" ze scarlett johansson?

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Jutro jadymy do ikei
.

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41552767]
A masz możliwość prania?

Ja na 9dni brałam 5 t-shirtów z krótkim, 9 bodziaków długich i krótkich, z 5 bluzeczek z długim, tyle samo legginsów + chyba 2 pary spodni ciut grubszych niż legginsy (jakieś dresiaki i welurkowe takie), 2 bluzy cieplejsze z kapturem, czapeczka cieńka i z grubszej bawełny,9 par skarpet. No i dużo tetrówek.
[/QUOTE]

Nie mam możliwości prania.
W rękach będę prać.
Dziękuję że napisałaś ile czego brałaś. Już mniej więcej wiem ile czego spakować Będę musiała wziąć trochę więcej niż Ty.

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nie czytałam wczorajszego dnia, ale słyszeliście w wiadomościach o tym noworodku ? Matka w maju tamtego roku urodziła, zabiła dziecko i przez rok czasu zwłoki leżały ma strychu w domu to jej piąte dziecko
No masakra, aż mnie ciary przeszły

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
co z tymi "ludźmi"?!?!?!

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziolchy . Ponadrabiam pozniej
Wlasnie ululalam mala i ide sie ogarniac bo jade z mama na szoping Zocha zostae z tatusiem a ja bede hulac
Udanych zakupów życzę!

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Badzia, witaj w klubie, ja też dzisiaj na shopping z mamą i z siostrą. Mała też pod opieką tatusia zostaje.
I Tobie też udanych zakupów życzę

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;41554941]Dziewczyny, co z Bokeh [/QUOTE]

No właśnie
Znów nam zniknęła?

Cała,

Yellow, a miałam pytać o Ciebie...
Kurcze, strasznie mi przykro Jesteśmy z Tobą

Lenova, dla Blanki za skończone 5 miesięcy!

aniolekKB jak Nas czytasz, dla Twojej córuni też za skończone 5 m-cy!!
Stary 2013-06-29, 10:21   #1022
s i l v e r
Zakorzenienie

Wisienko Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze życia!!
Trzymam kciuki aby wszystko poszło po Waszej myśli

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Ooo Bokeh

Ellmi, Będzie dobrze. Kiedy mąż wraca????

Kija, gdzie byłaś jak Cię nie było?

Cytat:
Aaaaaa tak swoja droga M.ma 3tyg urlopu!!!!!!!! 23 dni wolnego
Cieszę się razem z Tobą
Należy Wam się odpoczynek
Stary 2013-06-29, 10:43   #1023
ILLUSION
Wtajemniczenie

Wisienko życzę Ci żebyś była u boku męża już do końca życia najszczęśliwszą kobieta na świecie, kochaną, docenianą i spełnioną.

Lenova - mam nadzieję że dobrze poszło
I dla Blaneczki za skończone 5 miesięcy

Lady to może nie wciskaj mu butli tylko łyżeczką dawaj po troszeczku, w końcu się przekona. A jakie te kaszki dajesz? bezsmakowe z Holle czy smakowe jakieś? Jak te bezsmakowe to dodaj mu może troszkę owoca jakiegoś ze słoiczka, ja tak robiłam kilka razy jak Igi miał focha na kaszkę.

Noc przeżyłam bo jak TŻ wrócił o 23:30 to mu kazałam śmieci wynieść A jeszcze Wam coś napiszę, bo TŻ był wczoraj a piwie bo zjechał jego kolega który wozi samochody lawetą po europie i w domu jest kilka dni raz w miesiącu no i TŻ wrócił, ja się obudziłam i a on mówi do mnie taki napiwkowany "znalazłem po drodze dla Ciebie prezent"(piechotą wracał od tego kolegi bo to blisko). Ja rano wstałam jak młody się obudził i mi się przypomniało z tym prezentem...ja patrzę a ten przytachał dwie łubianki takie po truskawkach tylko że plastikowe a nie drewniane O losie...ale prezent
Stary 2013-06-29, 11:04   #1024
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
TŻ wrócił, ja się obudziłam i a on mówi do mnie taki napiwkowany "znalazłem po drodze dla Ciebie prezent"(piechotą wracał od tego kolegi bo to blisko). Ja rano wstałam jak młody się obudził i mi się przypomniało z tym prezentem...ja patrzę a ten przytachał dwie łubianki takie po truskawkach tylko że plastikowe a nie drewniane O losie...ale prezent
myślałam najpierw że Ci nazbierał te 2 łubianki truskawek :P to byłby fajny prezent, ale puste?! zebyś nie gadała, że o Tobie nie myśli
e_vel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:07   #1025
scotasia
Wtajemniczenie

Hej hej
Wisienko dużo szczescia i miłości na każdy dzień Waszej wspolnej drogi zycia
Cytat:

Noc przeżyłam bo jak TŻ wrócił o 23:30 to mu kazałam śmieci wynieść A jeszcze Wam coś napiszę, bo TŻ był wczoraj a piwie bo zjechał jego kolega który wozi samochody lawetą po europie i w domu jest kilka dni raz w miesiącu no i TŻ wrócił, ja się obudziłam i a on mówi do mnie taki napiwkowany "znalazłem po drodze dla Ciebie prezent"(piechotą wracał od tego kolegi bo to blisko). Ja rano wstałam jak młody się obudził i mi się przypomniało z tym prezentem...ja patrzę a ten przytachał dwie łubianki takie po truskawkach tylko że plastikowe a nie drewniane O losie...ale prezent
tak mi sie przypomniało, jak moj tż miał takie spotkanie z kolegą. Po wszystkim poszedł go odprowadzić, bo był w lepszym stanie niż tamten (a musiał przejść przez dość ruchliwą ulicę). No i ten kolega też wpadł na genialny pomysł prezentu dla żony. Zbierał po drodze.... takie plakaty wyborcze na sztywnej tekturze i zatachał wszystkie do domu

A ja mam dziś dzień z serii: zła matka ze mnie byłam na spacerze z fotelikiem na stelażu. I jakaś matka "dobra rada" raczyła mnie uświadomić, jaką to krzywdę robię dziecku. Że później rehabilitacje itd... to ja jej mowie, że moj mały nie toleruje spania w pozycji leżącej w gondoli. A ona zdziwiona: w łózeczku też nie chce spać?? Aż się poryczałam w domu. Szybko wrocilam z tego spaceru i co dziwne, na spiocha wyciągnełam małego z fotelika i spi do tej pory na brzuchu

Bylismy tez na szczepieniu (młody waży 6750g) i pediatra powiedziała, że powinnam unikać chustowania, że ten fotelik dla dziecka lepszy. Że to fatalny wpływ na postawę dziecka, na kregoslup

Niech to moje dziecko już siądzie, bedzie się wozić spacerówką i po problemie,bo ja już nie moge tych dobrych rad słuchać.

A nocka u nas fatalna, jak kilka ostatnich. Pobudki co godzinę a od 4 do 6 nie było spania.

Wczoraj byłam tak padnięta po całym dniu, że powiedziałam tż, że ma uśpić po południu małego na drzemkę, bo ja nie mam juz siły. W ciągu dnia usypiałam go chyba z godz na rękach a spał pół godz. No i tak się usypiali, że od tej drzemki ze mną do 14.00 nie spał wcale aż do nocnego snu o 19.00. A wyglądał strasznie: oczka czerwone podpuchnięte. Dopiero ja go uspilam na noc. Ehh... maruda moj mały kochany

Edytowane przez scotasia
Czas edycji: 2013-06-29 o 11:13
scotasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 11:12   #1026
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
myślałam najpierw że Ci nazbierał te 2 łubianki truskawek :P to byłby fajny prezent, ale puste?! zebyś nie gadała, że o Tobie nie myśli
To mój mąż takimi prezentami mnie obsypuje a nie Lenovy, coś Ci źle zacytowało
Puste przywlókł I jak się zaczęłam nabijać z niego to już był bliski wyniesienia ich na śmietnik. Jak już znalazł to ok, mógł powiedzieć że znalazłem, przydadzą się na działkę jak będziemy owoce zbierać albo coś a ten wyskoczył że to prezent dla mnie ale faceci mają pomysły pod wpływem %

Edytowane przez ILLUSION
Czas edycji: 2013-06-29 o 11:14
ILLUSION jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:04   #1027
litllesweetangel
Lurker ;)

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

wybaczcie że się nie odzywam, jestem na bieżąco, ale mam totalną deprechę mały marudno-histeryczny, pogoda taka że szlag mnie trafia, mam dość siedzenia w domu a czas ucieka, mały rośnie, chcę wykorzystać ten czas a tu pada i pada już właściwie miesiąc z tygodniową przerwą na czikę... z tż coraz gorzej, jesteśmy aktualnie w tematach rozstaniowo-alimentacyjnych - nie mam pojęcia jak to ugryźć, bo z 60% wynagrodzeniem nie mam szans wyżyć z małym choćby nie wiem jakie miał alimenty przyznane. Może później napiszę w k. bo tu nie chcę.. Ech dupa dupa dupa

Nie gniewajcie się że się nie odnoszę do tego co nagryzmoliłyście
Ale on tak zupelnie juz nic? Nie chce walczyc, probowac?

Cytat:
Wisienko życzę Ci żebyś była u boku męża już do końca życia najszczęśliwszą kobieta na świecie, kochaną, docenianą i spełnioną.

Lady to może nie wciskaj mu butli tylko łyżeczką dawaj po troszeczku, w końcu się przekona. A jakie te kaszki dajesz? bezsmakowe z Holle czy smakowe jakieś? Jak te bezsmakowe to dodaj mu może troszkę owoca jakiegoś ze słoiczka, ja tak robiłam kilka razy jak Igi miał focha na kaszkę.

MISZCZ

Wisienko trzymamy kciukasy, zeby wszystko poszlo zgodnie z planem I zeby makijaz sie nie rozmazal

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:15   #1028
pstryczek84
Zakorzenienie

Ale tu dzis puchyyyyyyyyyyyy...
jak nie wizaz

Cytat:
Napisane przez badziabadzia Pokaż wiadomość
Hej Dziolchy . Ponadrabiam pozniej
Wlasnie ululalam mala i ide sie ogarniac bo jade z mama na szoping Zocha zostae z tatusiem a ja bede hulac

No i pochwale sie, dziś w nocy tylko dwie pobodki !

udanych zakupow
Black , Tobie rowniez!
i poprosimy o fotorelacje jak juz wrocicie

Cytat:

Cytat:
Napisane przez scotasia Pokaż wiadomość

tak mi sie przypomniało, jak moj tż miał takie spotkanie z kolegą. Po wszystkim poszedł go odprowadzić, bo był w lepszym stanie niż tamten (a musiał przejść przez dość ruchliwą ulicę). No i ten kolega też wpadł na genialny pomysł prezentu dla żony. Zbierał po drodze.... takie plakaty wyborcze na sztywnej tekturze i zatachał wszystkie do domu
nastepny

Wisienko - wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia!!!

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:26   #1029
onaella
Zakorzenienie

Wisienko dużo miłości

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 12:34   #1030
meneq
Zakorzenienie

Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Czesc!
wisienko zyjcie dlugo i szczesliwie!!
yellow badz silna, na pewno podejmiesz najlepsza decyzje.
illusion moj brat po piwku przyniosl kiedys mamie prezent - kostke brukowa... Z lubianek przynajmniej pozytek bedzie.

Piszecie o segregacji smieci. Jak to teraz w Polsce wyglada?
W Japonii co samorzad, to inne wytyczne odnosnie sortowania (jest co najmniej 8 rodzajow smieci), mozna wyrzucac dane smieci tylko w wyznaczone dni (u nas w mieszkaniu jeden pokoj to istne wysypisko) a juz najlepiej bylo na "zapupiejewie", na ktorym ostatnio bylismy - wszystkie smieci trzeba podpisac.

Juz jestem w domu rodzinnym tz. Ciekawe jak to bedzie?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:14   #1031
sarah67
Zadomowienie

Cytat:
a ja liczyłam na to że on będzie spał do rana
P.S. rozmyte bo się skacze jak szalony w tym łóżeczku
hehe Mamo wstałem, chcę się bawić

Cytat:
Elllmi, trzymam kciuki zebyscie sobie z tztem wyjasnili wszystkoswoja droga mega uparta bestia.....

Aaaaaa tak swoja droga M.ma 3tyg urlopu!!!!!!!! 23 dni wolnego
=
wspaniale
zazdraszczam
jedziecie gdzies?
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
w tamtym roku jak byłam w ciąży to pojechaliśmy w ciemno do Chorwacji, i też nie było problemu- ja uwielbiam tak na dziko

no bo tak w sumie najlepiej, najciekawiej
ja się bajam zawsze a teraz z Dzidźka to pewniejeszcze bardziej,
chociaz w Anglii zwiedzalismy tylko z nawigacją, we Włoszech podobnie
a ja u Was ze znajomością języka?

Cytat:
Bo mi sie te blond pasemka z takich slonecznych zrobily jakies siwe i niefajne to wyglada. I musze zejsc z objetosci bo przestaly mi tak wlochy leciec i mam na glowie jedna wielka szczotke. Aha, kreca mi sie tez megasnie wiec od paru dni kompletnie z nimi nic nie robie, zostawiam do skrecenia i ju
Marsi, zazdroszcze wam, pozytywnimy w przyszlym roku sie dopiero gdzies wybierzemy. Moi tesciowie wlasnie z booking.com znalezli w Chorwacji rewelacyjny hotel all in i drugi rok z rzedu jada.
Kurcze, jak ja bym chciala miec taki zmysl w terenie, bozesz, wracalismy rok temu z wakacji bez nawi ale mielismy google maps na biezaco pokazywalo polozenie i co? Zgubilam nas
podałabyś link do tego hotelu?

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość

wybaczcie że się nie odzywam, jestem na bieżąco, ale mam totalną deprechę mały marudno-histeryczny, pogoda taka że szlag mnie trafia, mam dość siedzenia w doma czas ucieka, mały rośnie, chcę wykorzystać ten czas a tu pada i pada już właściwie miesiąc z tygodniową przerwą na czikę... z tż coraz gorzej, jesteśmy aktualnie w tematach rozstaniowo-alimentacyjnych - nie mam pojęcia jak to ugryźć, bo z 60% wynagrodzeniem nie mam szans wyżyć z małym choćby nie wiem jakie miał alimenty przyznane. Może później napiszę w k. bo tu nie chcę.. Ech

Nie gniewajcie się że się nie odnoszę do tego co nagryzmoliłyście
tak mi przykro , dasz sobie radę, masz wsparcie w rodzinie?
Cytat:
Witam

Jadę zaraz na poprawkę :-( ..
Blanka spała dziś od 19 do 6 BEZ PRZERWY i kończy dziś 5 miesięcy!
Yellow przykro,trzymaj się
za 5 miesięcy
jak poprawka??

Cytat:
Napisane przez e_vel Pokaż wiadomość
Hej, może potem nadrobię, ale wpadłam po jedno

Wisienko, duuuużo miłości i zrozumienia na wspólnej małżeńskiej drodze i oby dziś wszystko wypaliło tak jak sobie wymarzyliście

ps. od rana dmucham na chmury, żeby sobie poszły w siną dal
Wisienko wszystkiego najlepszego
Cytat:

a gdzie truskawki? zjadł?
Cytat:
Hej hej
Wisienko dużo szczescia i miłości na każdy dzień Waszej wspolnej drogi zycia

A ja mam dziś dzień z serii: zła matka ze mnie byłam na spacerze z fotelikiem na stelażu. I jakaś matka "dobra rada" raczyła mnie uświadomić, jaką to krzywdę robię dziecku. Że później rehabilitacje itd... to ja jej mowie, że moj mały nie toleruje spania w pozycji leżącej w gondoli. A ona zdziwiona: w łózeczku też nie chce spać?? Aż się poryczałam w domu. Szybko wrocilam z tego spaceru i co dziwne, na spiocha wyciągnełam małego z fotelika i spi do tej pory na brzuchu

Bylismy tez na szczepieniu (młody waży 6750g) i pediatra powiedziała, że powinnam unikać chustowania, że ten fotelik dla dziecka lepszy. Że to fatalny wpływ na postawę dziecka, na kregoslup

Niech to moje dziecko już siądzie, bedzie się wozić spacerówką i po problemie,bo ja już nie moge tych dobrych rad słuchać.

A nocka u nas fatalna, jak kilka ostatnich. Pobudki co godzinę a od 4 do 6 nie było spania.

Wczoraj byłam tak padnięta po całym dniu, że powiedziałam tż, że ma uśpić po południu małego na drzemkę, bo ja nie mam juz siły. W ciągu dnia usypiałam go chyba z godz na rękach a spał pół godz. No i tak się usypiali, że od tej drzemki ze mną do 14.00 nie spał wcale aż do nocnego snu o 19.00. A wyglądał strasznie: oczka czerwone podpuchnięte. Dopiero ja go uspilam na noc. Ehh... maruda moj mały kochany
za wagę

a te plakaty wyborcze

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ----------

Dziewczyny
lepiej wekować czy mrozić słoiczki dla Niuńki?
sarah67 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:21   #1032
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Cytat:

fajny prezent, nie ma co

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Juz jestem w domu rodzinnym tz. Ciekawe jak to bedzie?

będzie dobrze

no nie mogę... jestem sama na wątku...co robić?Jak żyć?

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-29 o 13:29
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:37   #1033
Lenova
Wtajemniczenie

Dziękuję za kciuki-pomogły !

Ale co moje dziecko dziś wyprawia to przechodzi ludzkie pojęcie, nie wiem co jej się stało ale przez 2 godz płakała w ogóle nie chce spać, i stęka i się pręży a nic nowego nie jadła, możliwe żeby po tych jagodach czwartkowych??

Aha no i w końcu wystękała małą kupkę i tak cuuuuuuuchnie takimi jakby ogórkami fuuuj. NIe wiem może coś jej dolega ?
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:39   #1034
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
To mój mąż takimi prezentami mnie obsypuje a nie Lenovy, coś Ci źle zacytowało
Puste przywlókł I jak się zaczęłam nabijać z niego to już był bliski wyniesienia ich na śmietnik. Jak już znalazł to ok, mógł powiedzieć że znalazłem, przydadzą się na działkę jak będziemy owoce zbierać albo coś a ten wyskoczył że to prezent dla mnie ale faceci mają pomysły pod wpływem %
a to nie wiem jak to się stało ?!
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość

no nie mogę... jestem sama na wątku...co robić?Jak żyć?
koniec świata... babeczki chyba pouciekały na ślub Wisienki swoją drogą to chyba specjanie dla niej słońce zaświeciło, a rano padało
Stary 2013-06-29, 13:42   #1035
calawdeszczu
Wtajemniczenie

ale sie za Wami stęskniłam baby!!!

Wisienko, wszystkiego dobrego! Obyście już razem na zawsze byli i żeby szczęscie dopisywało, a miłość niech Was nie opuszcza!!

calawdeszczu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 13:45   #1036
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:

My chyba musimy odstawić już bujaczek, bo Maja takie cuda na nim wyczynia że szok albo się obracać próbuje na brzuch, albo siada i się zgina całkiem albo na bok tak że prawie spada albo do przodu ale ze coraz ładniej siedzi to nie będzie problemu z zabawianiem

Wypatrzyłam jej zabawkę którą MUSZĘ jej kupić - książeczkę taką miękką co bardzo szeleści o TAKA u mnie w sklepie 27 zł kosztuje nie mało ale genialna jest.
Stary 2013-06-29, 13:51   #1037
bokeh
Zakorzenienie

http://www.youtube.com/watch?v=ctwH_...ature=youtu.be

Hania zasypia to co prawda poranna drzemka ale wieczorne wygląda podobnie

a w klubie dodam pare zdjęć, kurcze chyba Was nie nadgonie.... jade za niedługo do ikei popatrzeć na łóżka, bo chyba chce wymienić naszą wersalkę 1,30m bo powoli się nie mieścimy

Także jakby coś do potem

Ciekawe jak tam Wisienka nasza
Stary 2013-06-29, 13:52   #1038
e_vel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez calawdeszczu Pokaż wiadomość
Stary 2013-06-29, 14:00   #1039
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia
Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Wisienko dużo miłości

Cała super że znów jesteś z nami

Lenova gratuluje egzaminu!

Bokeh jaka śliczna pościel A Hania przeurocza jak zawsze

My jesteśmy u mojej mamy. Dobrych rad i krytyki starczy mi na pół roku Tatuś mierzył się z Tula,cudowny widok!

Silver jak tam pakowanie?

Meneq odważną jesteś mimo wszystko. Wierze że będzie dobrze,sama mówiłbś że masz w porządku teściowa

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:04   #1040
calawdeszczu
Wtajemniczenie

chyba Was za bardzo nie nadrobie a o cytowaniu to moge zapomnieć, mój dzieć ostatnimi czasy ciągle wymaga towarzystwa, normalnie już nie mam siły i pomysłów na zabawe

Stary 2013-06-29, 14:15   #1041
fewcia
Zakorzenienie

GG do fewcia

To wbijaj się w temat

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Na tapecie-segregacja śmieci,ksiądz co się nie zna na istocie chrzestnego i ślub Wisienki

fewcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:20   #1042
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
To wbijaj się w temat

---------- Dopisano o 14:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:14 ----------

Na tapecie-segregacja śmieci,ksiądz co się nie zna na istocie chrzestnego i ślub Wisienki

co do slubu to u mnie leje, mam nadzieje, ze u Wisnienki słonce dopisuje
co do śmieci to na mojej wiosce się segreguje, ale czy będą jakieś dodatkowe pojemniki na coś mamy szkło, plastik i papier...

a co do księdza to cóż zrobić, niektórzy są nieugięci w pewnych kwestiach. ja bym szła do innego...

a tak w ogóle to cisza jak makiem zasiał...

aaaaa Julka dzisiaj zjadła połowe obiadku, po tej przerwie co jej zrobiłam. Zobaczymy jutro. wrzuciłam fotki do klubu.

Stary 2013-06-29, 14:20   #1043
Kija80
Zadomowienie

Wisienko życzę Ci żebyś zawsze była tak szczęśliwa jak w tym wyjątkowym dniu
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:27   #1044
calawdeszczu
Wtajemniczenie

Bokeh, śliczna pościel chyba też wyciągne poduche, może bedzie się przyjemniej Juliuszowi spało A Hania to się tak delikatnie wygina, żebyś Julkę widziała.... a jak stęka przy tym.. Zdjęcia w klubie śliczne

Stary 2013-06-29, 14:35   #1045
Kija80
Zadomowienie

Jak mnie nie było to zajmowałam się segregacją i opisywaniem mojej e-biblioteki Jeszcze mi dużo zostało...

Lady czytnik nie świeci I nadaje się tylko do czytania. Czytniki są robione w takiej dziwnej technologii, zamiast szklanego podświetlonego ekranu jest e-papier. Po odpaleniu ebooka widok jest prawie taki jak w normalnej książce. Nie odbija się od niego światło, można na nim czytać na plaży w samo południe jak normalną książkę. A jak się ściemnia to trzeba wlączyć światło bo nic nie widać. Dzięki temu oczy się nie męczą, można czytać godzinami. Główna wada to cena, powinno to to być o połowę tańsze, ja dałam 600 zł i to na promocji. Tablet jest bardziej funkcjonalny, na czytniku możesz tylko czytać, w dodatku widok jest tylko czarno-biały. Ale dla miłośników książek, takich co to pół dnia mogą czytać, tylko czytnik ze względu na ten efekt papieru. Ja mój czytnik uwielbiam miłością bezgraniczną. I ładuje się go raz na parę tygodni, przy przeciętnym używaniu chyba z miesiąc wytrzymuje. Bardzo długo w każdym razie, w międzyczasie można zapomnieć gdzie się położyło ładowarkę
Kija80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:48   #1046
laurka23
Zakorzenienie

Dziewczyny nadrobię jutro, dziś wieczór wybieram się na koncert Stinga

Teściowie mnie wkur...ili na maksa Mąż pojechał pod jakimś pretekstem tam, a t do niego, że oni idą na chrzciny tylko ze względu na dziecki No zrobiliśmy im straszną krzywdę że nie dostosowaliśmy się do grafika brata męża Mąż jej krzyknął TO NIE IDŹCIE i wyszedł. Wybiegła za nim, teść w ogródku był i mówi mu co Ł powiedział. To ten do niego wróć się! Bo pożałujesz i nie przyjdziemy na chrzciny i NIKT nie przyjdzie

Mam ich dość
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 14:55   #1047
charlizz
Zadomowienie

Odp: Dot.: Styczniowo-lutowe mamusie 2013 cz VI

Cytat:
co do slubu to u mnie leje, mam nadzieje, ze u Wisnienki słonce dopisuje
co do śmieci to na mojej wiosce się segreguje, ale czy będą jakieś dodatkowe pojemniki na coś mamy szkło, plastik i papier...

a co do księdza to cóż zrobić, niektórzy są nieugięci w pewnych kwestiach. ja bym szła do innego...

a tak w ogóle to cisza jak makiem zasiał...

aaaaa Julka dzisiaj zjadła połowe obiadku, po tej przerwie co jej zrobiłam. Zobaczymy jutro. wrzuciłam fotki do klubu.
może w końcu zacznie jeść

Cytat:
Napisane przez Kija80 Pokaż wiadomość
Jak mnie nie było to zajmowałam się segregacją i opisywaniem mojej e-biblioteki Jeszcze mi dużo zostało...

Lady czytnik nie świeci I nadaje się tylko do czytania. Czytniki są robione w takiej dziwnej technologii, zamiast szklanego podświetlonego ekranu jest e-papier. Po odpaleniu ebooka widok jest prawie taki jak w normalnej książce. Nie odbija się od niego światło, można na nim czytać na plaży w samo południe jak normalną książkę. A jak się ściemnia to trzeba wlączyć światło bo nic nie widać. Dzięki temu oczy się nie męczą, można czytać godzinami. Główna wada to cena, powinno to to być o połowę tańsze, ja dałam 600 zł i to na promocji. Tablet jest bardziej funkcjonalny, na czytniku możesz tylko czytać, w dodatku widok jest tylko czarno-biały. Ale dla miłośników książek, takich co to pół dnia mogą czytać, tylko czytnik ze względu na ten efekt papieru. Ja mój czytnik uwielbiam miłością bezgraniczną. I ładuje się go raz na parę tygodni, przy przeciętnym używaniu chyba z miesiąc wytrzymuje. Bardzo długo w każdym razie, w międzyczasie można zapomnieć gdzie się położyło ładowarkę
Dokładnie. Fajne to to, ale niektórzy i tak wolą zapach papieru i szelest kartek

charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:01   #1048
Delicjanka
Zakorzenienie

Hej kochane jeju juz sie nie moge doczekać jak będę po obronie ech kupilam dziś nosidelko womar bo mi plecy konkretnie siadłw mam nadziejo że się prawdzi, przepraszam za błędy shind pierwszy raz w telefonu tzta . Buziaki

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:25   #1049
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

gratulacje

Cytat:

Pięknie Hania wygina śmiało ciało Śliczna pościel Wogóle u Ciebie to wszystko tak IDEALNIE dopasowane. Nawet ta wstążeczka przywiązana do łóżeczka jest urocza <3

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Silver jak tam pakowanie?
Dziękuję Prawie wszystko już spakowane. Jeszcze w poniedziałek rano dopakuję takie rzeczy jak kosmetyki Darii, butelki, miseczki itp.

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dziewczyny nadrobię jutro, dziś wieczór wybieram się na koncert Stinga

Teściowie mnie wkur...ili na maksa Mąż pojechał pod jakimś pretekstem tam, a t do niego, że oni idą na chrzciny tylko ze względu na dziecki No zrobiliśmy im straszną krzywdę że nie dostosowaliśmy się do grafika brata męża Mąż jej krzyknął TO NIE IDŹCIE i wyszedł. Wybiegła za nim, teść w ogródku był i mówi mu co Ł powiedział. To ten do niego wróć się! Bo pożałujesz i nie przyjdziemy na chrzciny i NIKT nie przyjdzie
Zazdroszczę koncertu. Uwielbiam słuchać Stinga

A co do teściów....

no i znów wszystkie gdzieś wywiało....tylko ja i Laurka na pokładzie :P

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2013-06-29 o 15:27
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-06-29, 15:52   #1050
charlizz
Zadomowienie

I ja!
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości