|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
menu
|
|
|
|
#1232 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Jejuniu, czlowiek nie moze Was na chwile zostawic, bo naskrobiecie jak szalone...
|
|
|
|
#1233 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
wrocilam z inienim 10kg ciezsza... atu jeszcze cwiczyc dzis trzeba
|
|
|
|
#1234 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
No wlasnie, wiesz, ze mnie tez cos w kolanie boli po 1 treningu? Czy to mozliwe?
The best is yet to come!!! Edytowane przez Grejtka Czas edycji: 2013-06-29 o 21:14 |
|
|
|
|
#1235 |
|
Zadomowienie
|
Hej.
Kupiłam dzisiaj pierwszy raz gazetę Vita a tam niespodzianka. Zapowiedź serii filmów z Jilian. Z tym lipcowym nr powinna być płytka " Trening kickboxingu" Kupiłam wersję bez płytki ale następną na pewno poszukam z płytką. A ma być : "Zgub szybko zbędne kilogramy" Cz. 1 w sierpniu, we wrześniu cz. 2, w październiku : "Wyrzeźbione ciało cz. 1 i w listopadzie cz.2. Ciekawe czy to będzie coś nowego. Poza tym gazetka fajna, tania. ![]() BTW nie wiem czy było na wątku bo ja już za Wami nie nadążam ale Ewka wydała nową płytę z Shapem - Total Fitness II - SPEED EFFECT. Więcej na tym blogu http://www.piekne-zdrowie.pl/2013/06...l#comment-form ![]() Chyba jutro wystawię na allegro te moje płytki hi hi ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:03 ---------- Hi hi ja byłam w zeszłym tygodniu i jutro idę na następne, masakra
|
#1236 |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
I dzisiaj niestety tez z Wami nie posiedze, ide spac, bo ciezkie dni za mna
a jutro podsumowanie 3 miesiecy Dobrej nocy! |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czekam aż Tż skończy grać i włączy film popijając drinka
|
#1238 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() O KU*WA. Podliczyłam to co dzisiaj zjadłam(niektóre na oko). Kalorycznie PONAD normę,, tłuszczowo PONAD normę, Węglowodanowo.. ujdzie, ale starałam się jeść 160 jak ćwiczyłam kcal: 2135 B 123 T 99 ![]() W 186 + 1/2 kawałka pizzy rano Gdybym tylko zrobiła trening, byłoby spoko.
|
||
|
|
|
#1239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1240 |
|
Zakorzenienie
|
O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy. Cz 13
Dla mnie bezsensu jest ćwiczyć coś po czym bolą kolana czy czuje sie inny dyskomfort
|
#1241 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam sobie w wannie masaż ud i od razu lepiej się czuje
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1242 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślałam że tylko u mnie taka lipa z kolanami więc robiłam to dalej i dalej bo myślałam, że jakoś się przyzwyczają czy coś... a tu dupa... dalej bolą i bolą odkąd przestałam robić Skalpel jest znacznie lepiej chociaż nie mówię, że jest lekko z Jillian ale może w końcu będą jakieś rezultaty, bo strasznie wkurza mnie mój brzuch... Ja myślałam, że raz dwa zrzucę chociaż 1 cm a tu nic (po 1 miesiącu to ja miałam 1 cm ale na plus :/ chyba mi mięśnie spuchły ) a teraz się nawet nie mierzę... bo nie chcę się rozczarować ....Jestem pewna, że jakbym ćwiczyła od początku z Jillian to nie miałabym takiego cholernego problemu z kolanami :/ nieraz to aż mi się wyć chciało po wyjściu po schodach (a mam 4 x 10 schodów w domu) ale ... ja jak zwykle zwalałam winę na siebie... poważnie myślałam, że to ja jestem jakaś dziwna i tylko mnie dotknął taki problem.... W życiu bym nie pomyślała, że ktoś ćwiczący fitness i pokazujący się w Tv, wydający książkę gówno wie o treningu za przeproszeniem.... Na początku myślałam też że to może przetrenowanie... bo 5x w tyg... Trochę za dużo heh... ale później zaczęłam robić coraz dłuższe przerwy i nic nie pomagało... ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- Cytat:
Ja dopiero teraz zobaczyłam, że Ty z Rzeszowa Ja też z podkarpacia Niedaleko mam do Ciebie hehe
Ćwiczę od 4.04.2013 r. Walka o zdrowe i piękne włosy od 14.04.2013 r. ![]() Aparat ortodontyczny od 27.06.2013 r. Wymiana [eucerin][/eucerin] Edytowane przez anqul Czas edycji: 2013-06-29 o 22:20 |
||
|
|
|
#1243 |
|
Zakorzenienie
|
A Ty skąd jesteś? Szkoda, że nie to samo miasto, miałabym z kim ćwiczyć
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1244 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
Cytat:
... ja z Krosna
|
|
#1245 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwiczymy.
ja melduje dziś jedynie... lampkę czerwonego wina na dywanie
Edytowane przez Monisia86 Czas edycji: 2013-06-29 o 22:31 |
|
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwicz
To w sumie daleko nie mamy do siebie
może kiedyś będzie nam dane się spotkać :PWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1247 |
|
Zakorzenienie
|
Film się nie zdążył ściągnąć, Tż gra na kompie, a ja przeglądam neta dla zabicia czasu.
Nie tak wyobrażałam sobie dzisiejszy wieczór
|
#1248 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
a te programy to na pewno ebdzie ripped czy 30ds. kiedys juz dawali killer buns&tights. na pewno nic czego nie znamy.zrobilam workout 8 zdecydowanie wole te parzyste
|
||
|
|
|
#1249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ból stóp/piszczeli podczas biegania też "olałam" Po prostu biegałam delikatniej, wolniej już nie jak wariat. I mam dziś Półtorej miesiąca w łóżku. Nie polecam.
|
|
|
|
|
#1250 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was i nie nadrabiam ale mam dziś dzień przewrócony do góry nogami... gdybym wiedziała, że wrócę o 22.30 to ćwiczyłabym rano a tak przekładam planowe Cardio 3 na jutro... poszliśmy na chwilę na taki mały festyn i tak nam się przeciągnęło :/ ale co poradzę jak najfajniej grali na końcu...
do tego dziś taki dołowaty dzień trochę... jak co roku tego dnia od 9 lat nie lubię bardzo 29-go czerwca... to nie moja data teraz jeszcze wypiję piwo a potem pójdę spać ! |
|
|
|
#1251 |
|
Wtajemniczenie
|
Tz pojechal na kawalerskie a ja nie wiem co ze soba zrobic oczywiscie zadna kumpela nie miala czasu wiec sama popijam drinka ale chyba zaraz lece spac ..
|
#1252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
To ja
Spalam caaaly dzien, porozmawialam z rodzicami na skypie, nie cwiczylam bo mam dzien off, a teraz od 2 godzin kupuje bilety lotnicze i inne. Musze powiedziec, ze kocham moje zwiazki zawodowe, bo dzieki nim zaoszczedzilam tysiaka Zle czuje sie bez cwiczen, mam wrazenie ze zmarnowalam dzien. Jutro kolejny bieg, a od poniedzialku zaczynam Shreda Musze go skonczyc przed 6. sierpniaSpokojnej niedzieli
|
|
#1254 |
|
Raczkowanie
|
Melduje 10 minut z hula hop i spacer
|
#1255 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej ho
![]() No to najpierw efekt 3 miesiecznych cwiczen. Powiem Wam, ze troche sie rozczarowalam, bo mialam nadzieje na wieksze spadki, ale niestety sama jestem sobie winna... Biust: 90 - 88 Pod b.: 75 - 73 Talia: 70 - 67 Pepek : 83 -79 Biodra : 91 - 88 Pupa: 100 - 97 Udo : 59 - 56,5 Lydka: 39 - 38
|
|
|
|
#1256 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest się z czego cieszyć ![]() Cytat:
Cytat:
Mnie kolana po tym nie bolały akurat, bolały mnie przy niektórych levelach u Jillian, ale wtedy robiłam np. łatwiejszą wersję. Cytat:
Cytat:
Melduję, że wypiłam wczoraj butelkę wina
|
|
#1257 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: O piękne sylwetki ciężko walczymy, pijemy, offtopujemy i czasem ćwicz
Cytat:
nie wiem od czego to, ale po krótkiej trasie czułam się jak zdechlak ![]() Ja już po śniadaniu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1258 |
|
Zakorzenienie
|
Na domówce wczoraj pani domu miała piłkę do ćwiczeń (fioletową, i fioletowe hantelki 2kg - urocze były
) i bardzo zachwalała te ćwiczenia na piłce, powiedziała, że na sfd jest fajny zestaw ćwiczeń na piłce i mi prześle. Chyba sobie kupię, dla urozmaicenia Zastanawiam się, co będę ćwiczyć jak polecę do UK. Będę tam 2 tygodnie, więc coś ćwiczyć trzeba a miejsca bardzo malutko w domu, w zasadzie prawie wcale. Jest ogród, może tam mogłabym sobie coś ćwiczyć, na trawie Albo wezmę skakankę po prostu i będę skakać na dworze, albo będę biegać? Nie wiem, coś muszę wymyślić.
|
#1259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1260 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ridja, Nattiv
![]() Ciesze sie mimo wszystko, ale wiecie, jak sie czlowiek naoglada w internecie metamorfoz, to i od siebie oczekuje podobnego efektu ![]() Ale co tam, kolejne miesiace i nastepne spadki przede mna ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- Cytat:
Ja juz w piatek jade na urlop. Najpierw tydzien w domku, pozniej tydzien u tesciow. O ile znajde czas na cwiczenia to i u mnie bedzie problem z miejscem. Moze wyciagne stepper, ktory kurzy sie gdzies za szafa, albo... Albo nie wiem co ![]() Ja mam pilke i zanim kupilam lawke, tez robilam na niej ten zestaw dla poczatkujacych z sfd Pilka jest fajna, bo angazuje mnostwo miesni, jak probujesz utrzymac na niej rownowage
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

a jutro podsumowanie 3 miesiecy 

Półtorej miesiąca w łóżku. Nie polecam.