|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Irmith: część okien juz pozamykałam, ale generalnie dość ciepło w Gda, no i lubimy spać jak jest chłodniej...no nic.. na razie grają...dalej. Leciało już Coco Jumbo i kilka innych wakacyjnych kawałków sprzed lat
![]() coś jeszcze chciałam napisać..i zapomniałam ![]() Co do ubranek do szpitala - jeden zestaw mam na poród, potem 3 na porodówkę i jeden zestaw mąż przywiezie na wypis. Ale też miałam problem, żeby zdecydować, co wziąć, więc wzięłam więcej. Dobrej nocy ---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:15 ---------- Cytat:
u mnie na SR też tak babeczka mówiła, że najlepiej. A bodziaków unikać póki nie odpadnie pępuszek, ale wiadomo uniknąć się nie da do końca, tym bardziej jak będzie chłodno.
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Idę spac
![]() ![]()
#513 |
Zakorzenienie
|
![]() Dziękuje jeszcze raz za komplementy o brzucholu ![]() ![]() ![]() ![]() Nie moge sie doczekać 3lipca zeby go zobaczyć i ciekawe ile waży. Niunia - współczucia powrotu tesciowej ![]() Malinka - prawdziwa księżniczka o pięknych ogromnych oczach ![]() Paulinka - ![]() Oliath - Twoja mała mnie rozbraja te oczy poprostu ![]() Mela - trzymam ![]() ![]() Ja mam dwa laktatory elektryczne,ale na baby shower zamowilam sobie tez ręczny z Avent. Do tego dostanę jak urodze jeszcze jeden od takiej organizacji,ktora do mnie zadzwoniła, ze pomagają kobietom w ciazy w razie W. Wiec zapisałam sie do nich. Mowie do tesciowej o tych laktatorach bo ona mi w tym szorowaniem szczota sutek znów wyjechała wiec jej powiedziałam, ze to średniowiecze , a ona, ze co wykluczone i ze duzy błąd popelniam i będę mieć problem i straszny ból. Mowie jej, ze nie moze tego w góry zakładać, ze jak cos to mam dwie papki i będę sie dojic i karmić butelka,a ona, ze uuu papki sa jeszcze gorsze bo najlepiej to ręka samej. Dzizas nie No najlepiej to w ogóle uzywac ciagle pieluch tetrowych i ceraty i obwiesic sie pieluchami, a Tz niech weźmie maczuge i idzie na mamuta ![]() Kobieta,ktora ma prawie 60lat i nigdy w życiu nie używała laktatora wypowiada sie o jego skuteczności poprostu żal. Ja pamietam jak moja mama miała taki szklany i ze to jej mega pomagało bo ona miała dosłownie tyle mleka, ze nawet w szpitalu jeszcze karmila sąsiadki z pokoju dzieciaka bo tamta straciła pokarm,a mały jej był niedozywiony i pielęgniarki poprosili mamę czy moze pomoc. Potem mama miała balony jak arbuzy,a teraz ma placki ![]() U mnie dzis jest chłodniej i nie muszę klimy włączać. Mozna nareszcie poodydchac powietrzem naturalnym. Jest przyjemny wiaterek. Tz zawiózł dziewczynki do ciotki,a jutro mam baby shower i nie chce mi sie iść. Nie mam sie w co ubrać. Została mi ostatnia sukienka,ktora kupiła mi tesciowa i ona wlasnie liczy na to , ze ja w niej na BS pójdę. Nie wiem czy nie skocze do sklepu zaraz szybko. Moze to sie porodem skończyć,ale co tam ![]() W ogóle nie mam nic żadnej torby spakowanej , a to juz we środę bedzie 37tydzien. Nie muszę brać wiele bo tutaj wszystko dają,ale cos trzeba wziąć. Mam listę od koleżanki,ale brak motywacji zeby sie spakować. Spokojnej nocki Wam życzę i lecę cos robić ![]()
#514 |
Wtajemniczenie
|
Samantha ta Twoja teściówka jest "mega"
![]() ![]() ![]() Nadrobiłam was i padam na pyszczek ![]() ![]() Branoc ![]()
#515 |
Raczkowanie
|
Ewusia - sliczny synus
![]() Oliath - malenka sliczniutka czarnuleczka z tej twojej Lilo ![]()
#517 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"nie człowieka kocham mniej, lecz naturę bardziej" Edytowane przez lachryma Czas edycji: 2013-06-29 o 22:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No wlasnie ![]()
![]() |
#520 |
Wtajemniczenie
|
witam sie z wami po malej przerwie
![]()
#521 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#522 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego kochana, dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka ![]() P.S. urodziła któraś? ![]() Dobranoc
http://suwaczek.com/20090905040820.png http://www.suwaczki.com/tickers/w4sqyx8dzy726s9y.png Edytowane przez idzia111 Czas edycji: 2013-06-29 o 23:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#523 |
Zakorzenienie
|
Chyba nie, ale nie wszystkie siedzą na wizażu ...
![]() ![]() Zmykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
lecę spać. Dobranoc ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#525 |
Wtajemniczenie
|
Zgadnijcie kto w 34 tc dorobił sie dwóch rozstepow na bioderku?
![]() Takim miłym akcentem mówię wam dobranoc ![]() ![]()
![]() |
#526 | ||
Zadomowienie
|
Oliath, Malinka dzieciaczki cudowne, ciągle je podglądam
![]() Cytat:
![]() Ja mam najprostszy ręczny z firmy BabyOne, nie wiem czy mi się przyda a więc nie chciałam wydawać nie wiadomo ile pieniędzy, a czy się sprawdzi zobaczymy ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#527 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Niestety mam tak samo. Dopiero dzisiaj przed wieczorem zaczelo tak mnie dziwnie bolec kluc i ciagnac i to nie dol brzuszka jak do tej pory tylko tak jakby w srodku w kapie. Milych snow mamuśki ![]()
![]() |
#528 |
Zakorzenienie
|
Przyszlam nadrobic co by jutro nie miec mnostwo stron lol..
![]() ![]() ale pojadlam na tym grilu usmialam sie i oczywiscie wszyscy woelce zainteresowani brzuchem,Zuza i wszystkim..milo bo uslyszalam pare komplementow itp ![]() ![]() dooobranoc:-** |
![]() ![]() |
![]() |
#529 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:22 ---------- Matko jakiego mam lenia. Pojechalam do sklepow kupic sukienke. Ofc na sukience sie nie skonczylo. Jest kolo mnie taki sklep,w ktorym jest wszystko TjMaxx z HomeGoods . Omg! Zostalam zgubiona. Kiecke kupilam. Czarna bo bardzo lubie, a tesciowa nienawidzi ![]() Chcialam cos kupic nad lozko w sypialni, ale nie wiedzialam co. Lubie lustra a Tz sie ich boi ![]() Wrzucam fotki lozeczka i wymyslilam na sciane takie zdjecia dzieciaczkow bo mlody z nami bedzie w pokoju wiec nie chce se jakis zyraf czy malpek czepiac. Chyba dorzuce jeszcze canopy nad lozeczko od kurzu siercia i jakos widzi mi sie ten koncept ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Nie chca sie zdjecia zaladowac. Nawet jedno :/
Nie uzywam kosmetykow testowanych na zwierzetach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597085 Moja galeria pazurkowa ![]() Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2013-06-30 o 04:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Dzien dobry
Noc spokojna choc jakas dziwna. Niewyspana jestem. Niby spalam, ale jakbym nie spala- bez sensu! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#531 |
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Oliath, dziękuję za foty bez smoczka. Ten nochaleczek, te oczyska, taaa fryzura - śliczności-słodkości ![]() Mela, witaj na łączach! Margosia, czekamy na sesję zdjęciową Gluciątka ![]() Ita, wszystkiego najlepszego i lekkiego ![]() ![]() Ewusia, jak się czujecie? GHIA, kiedy się do nas odezwiesz? Kiedy wychodzisz, jak Antonio??? Dzoan, moja popaprana napoleonka (znaczy wersja zmodyfikowana) fajna wyszła, może troszkę budyń jeszcze za "miękki" ale nie ma problemu - zniknie momentalnie z lodówki ![]() ----- spałam prawie nieźle, wstałam tylko raz na mega siusiu, bo przed snem zapomnialam pójsć ![]() wczoraj jeszcze u Tesciowej bylismy po pyszny prowiancik, tak więc obiadki na ten tydzien mam, tylko jakies ziemniaczki, kluski, surówki i bedzie gicio ![]() ![]() Tż spi jeszcze więc ja pojde ogarnę łazienkę, umyję głowe wreszcie, a potem się zobaczy. Tż nastroiłam, że musi mi pomóc wykonczyc sprzątanie a potem mozemy se lezeć do góry brzuchami i czekać na Małego. |
![]() ![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny!
![]() Witamy się w 38 tygodniu ciąży ![]() Wczoraj niestety nie miałam okazji już do Was wpaść, ale dzisiaj obiecuję nadrobić cały spam. (opiekowalismy sie domem mojej mamy pod jej nieobecnosc z Tztem i 2 nieznajace sie psy+2 koty dały nam ostro do wiwatu ![]() Mam pytanie- jest któraś z Was moze ze Szczecina lub okolic? byłabym bardzo wdzięczna za pomoc, ale musi to byc osoba z tego regionu ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#533 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
ale wczoraj miałam dzień ... najpierw przyszedł brat z narzeczoną, potem grill u mamy (objadłam się trochę ![]() wróciliśmy 0 24 i już nie dałam rady nic robić tylko spać czas szybko zleciał bo wiadomo, że jak miło jest to szybko leci ![]() idę nadrabiać |
![]() ![]() |
![]() |
#534 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czarcia....Ghia sie odzywala na koncu tamtego watku...pewnie duzo osob tego nie widzialo....kto na kompie niech moze tu wklei info. Ciao Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#535 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
dzięki Madi ![]() a co Ty tak na biegu w niedzielę? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#536 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Hej! o 7 wstalam siku i chciałam dalej pospać, ale mąż mnie dziabnął, więc wstaję...
En, gratuluję tyg. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#537 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#538 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VII
Cytat:
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() brawa za dziabnięcie ![]() PS> MALINKA a dziś Twoja Milenka ma chyba imieniny, bynajmneij tak na pasku w DDTVN pokazali, ze dziś im, Mileny, Władysława i bodajże Leona/y ---------- Dopisano o 08:36 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Fiazo co dobrego wczoraj u mamy pojadłaś , chwal sie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#539 |
Zakorzenienie
|
a więc nadrabiając:
Malinka- Malutka jest przeeeecudowna, super, że w koncu wyszliście ze szpitala, a Ty się tak dobrze czujesz! Ewusia- wzruszający opis.. naprawdę profesjonalnie się tam Tobą zajęli z tego co czytam ![]() Mela- dobrze, że się odezwałaś. My też tęskniłyśmy. Walcz z orange, to wyjątkowo złodziejska firma ![]() Kathe- na pewno egzamin zdasz, nawet jesli miałaby to byc poprawka to jestem przekonana, ze bedzie ok ! ![]() Perse- dobrze, że się odzywasz i z Wami wszystko w porządku ![]() ![]() Paulinka- ![]() ![]() Dotka- Huta jest teraz lepsza, niż niejedna dzielnica Krk, która nie ma takiej "opinii".. naprawdę ![]() Zwłaszcza za takie pieniądze myślę, że warto spróbować, jeżeli nie teraz to za pare msc, a bedzie to dla Was fajny start we 3 ![]() Wiem, że ciężko być daleko od mamy.. ja teraz będę naprawdę daleko- jakieś 20 km i mnie to dobija ![]() ![]() Skylie- Mała już wcale nie taka mała! ![]() ![]() Rockyyy- że też masz tyle sił na spacery z Kaukaziątkiem! Ja to już ledwie lezę jak idę z Tztem i psem na spacer ![]() Neni- ![]() Samantha- "a Tz niech weźmie maczuge i idzie na mamuta" hahahahahhaha leżę i kwiczę, współczuję szczerze! no dziewczyny ja nic nie chcę mówić, ale chyba u mnie poród się zbliża wielkimi krokami, bo skurcze wieczorami dalej wyraźne, a do tego brzuch jak skała co jakis czas..no i brzuch się obniżył z dnia na dzien ![]()
12.07.2013 o godzinie 18:42 wszystko nabrało sensu.. ![]() ![]() 3470g, 54cm
|
![]() ![]() |
![]() |
#540 | |||||
Zakorzenienie
|
Heeeej
![]() Ale jestem zmęczona.Prawie całą noc nie spałam...nie było pełni... ![]() ![]() ![]() ![]() Jakos te nocke w ciągu dnia sobie odespie.Chcemy zjesc snaidannko,pojechac na spacer na Starówke a po powrocie zrobimy zebereczka w sosie,młode ziemniaki i jakąs sałatke ![]() ![]() Noo chyba ze wody odejdą i zmieni sie plany ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To fajna jazda ze zwierzakami musiała byc ![]() En nie jestem pewna czy kooocur nie jest ze Szczecina????????? Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.