|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2041 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2042 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzeba szukać rozwiązań na swoją korzyść ![]() Też nie jestem prawnikiem, ale życie mnie zmusiło żeby się z różnymi rzeczami zapoznać ![]()
![]() |
#2043 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2044 |
Zakorzenienie
|
Lavia o czym pisałaś pracę?
![]()
#2045 | |
Magda ;)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2046 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No właśnie chodzi o to że mamy za co żyć, ale wiecie, te pieniądze co miałam zawsze coś pomogły i miałam kasę dla siebie.. a tak teraz będę się musiała tż prosić o wszystko, i głupio będzie.. Ale tak pomyślałam że mogłabym np. mu pomagać w pracy w zamian za wynagrodzenie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2047 | ||
Magda ;)
|
Cytat:
![]() a starałaś się o jakieś inne świadczenia? Tak jak Nine pisze pomoc dla samotnej matki czy właśnie jakaś opieka społeczna? Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2048 |
Zakorzenienie
|
Wgl to jak raz auto umyłam to tak się błyszczało ładnie że aż ojciec tż był w szoku że to ja tak umyłam
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-06-29 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2049 |
Magda ;)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2050 |
Zakorzenienie
|
ex
to zależy od tego, jakie podejście ma twój TŻ ![]() ![]() Ale znałam też jedną parę, gdzie dziewczyna prosiła męża o kasę na podpaski i tak co miesiąc ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- Princeska - i staż się ex należy ![]() Bo jest absolwentką ![]() ---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ---------- zaplanowałyśmy ex życie ![]()
#2051 | |
Zakorzenienie
|
Wiesz, tu jest o tyle fajnie że pod nosem mam wszystko, koło domu jest warsztat, takie miejsce gdzie pracownicy z warsztatu auta myją, jest cały sprzęt do tego także to nie problem. A jaka frajda z tego
![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:50 ---------- Cytat:
![]() Mój tż jest za tym żebym narazie jeszcze siedziała z młodym w domu dopóki mogę, i dopóki jest taki mały, chcieliśmy dać go do przedszkola jakby skończył 3-4 lata i wtedy ja szukałabym pracy. Nie chcę żyć na koszt tż całe życie, to nie dla mnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- Laseczki idę na dwór z młodym, miłego weekendu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2052 | ||
Wtajemniczenie
|
tak ,a co Ty też
![]() Ja mam temat "Czas wolny uczniów klas I-III ze szkół podstawowych w różnych środowiskach wychowawczych" w środę obrona ![]() ---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:06 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2053 |
Zakorzenienie
|
Lavia si
![]() Ale ja od starszych klas, szkół średnich i studentów. I napiszę tylko tyle, że jestem w trakcie modyfikowania zawodu, bo tutaj praca się kończy ![]()
#2054 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ja słyszałam że ciężko u nas z pracą w tym zawodzie ale co zrobić...nigdzie nie jest lekko.... Ja staż powinnam zrobić w ciągu 5lat po ukończeniu studiów ale nigdzie nie chcą przyjmować stażystów .... ![]() ja wolę pracę z mniejszymi dziećmi ![]() ![]()
![]() |
#2055 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podziwiam, że masz cierpliwość do tych małych potworów ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2056 |
Zakorzenienie
|
To u mnie Ex niedawno była ostatnio inna sytuacja, bo mój ojczym chciał obniżyć alimenty swojemu synowi i tam trzeba było wykazać właśnie sytuację finansową jego syna i matki i ojczyma, natomiast przychody mojej mamy i moje w ogóle nie były brane pod uwagę.
Lavia Za dwa tygodnie będę w Poznaniu, to mogę Ci zajrzeć do Sinsay. ![]() ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-29 o 16:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2057 |
Zadomowienie
|
a co w tym Sinsay fajne ciuchy? bo u mnie otworzyli 9 dni temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2058 |
Magda ;)
|
Lavia a Ty jesteś z Łodzi?
![]() ![]() Skarb no fajne rzeczy można trafić i ceny są całkiem spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2059 |
Zakorzenienie
|
Ja jak tam pierwszy raz weszłam to rybkę złapałam, co tam tak tanio. Tylko tych rzeczy tak dużo, naupychane na małej powierzchni i jakoś nie umiem się odnaleźć, a jeszcze gorzej w h&m, sajgon totalny i odnoszę wrażenie, że tam zawsze bałagan jest. ;d
A w ogóle to znikam piękne na 12 dni na obóz zagłady! Zaliczeniowy z awfu na Chycine. Princesska to koło Gorzowa wiocha jakaś :p . Ośrodek ogrodzony drutem kolczastym, prycze wojskowe. Codziennie pływanie przez jezioro na czas, zajęcia sportowe i teoretyczne od rana do wieczora, hurra. ![]()
01.03-Palette c10 Edytowane przez novelove Czas edycji: 2013-06-29 o 19:12 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2060 |
Zakorzenienie
|
Padam ,umieram
![]() Nadrobilam Was ale nie mam mocy nawet cytowac ![]() Z pamieci polece... Bunny Kurde powiem Ci,że teraz farbowalam stara wersja c10 i chyba wyszlo inaczej niz ta nowa wersja ![]() ![]() ![]() ![]() Moje wlosy tez swiruja, nie sluchaja sie mnie w ogole, sladu grzywki juz prawie nie mam ![]() ![]() ![]() Ex Ja mialam jeszcze inna sytuacje, bo mnie wychowywala babcia i to ona byla moim prawnym opiekunem, a rodzice mieli ograniczone prawa, wiec ja mialam przyznane alimenty i dodatkowo dostawalam kase z PCPR, ale jesli mam byc szczera walczylabym na Twoim miejscu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2061 |
Zadomowienie
|
Bunny i dziewczyny chce taki kolor włosów - jak mam go osiagnąć na tym co mam teraz czyli blond na poziomie - avatar. Tak jak mówiłam chodzi za mną przyciemnienie i przy okazji dłuższa przerwa miedzy farbowaniami.
Chcę użyć 8.21 i jeszcze jedna i sie zastanawiam czy wziąć 8.1 czy 8.01 ??
Walka o długie włosy .... Edytowane przez 7Paulina7 Czas edycji: 2013-06-29 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#2062 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a no przyda się. bo już dostaję ☠☠☠☠☠☠☠ca od nauki ![]() Cytat:
ale dałn ze mnie ![]() serio nic nie wiedziałam o tym......i nawet widzę, teraz że są dwa ![]() to po obronie się tam przejdę - tej bluzki pewnie już nie bedzie co ja chciałam ale może coś innego sobie wychaczę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() podziwiam cię ja bym nie dała rady ![]() ![]()
![]() |
#2063 |
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki, komp mi calkowicie padl :-( nawet sie wlaczyc nie chce :-(
ja przed okresem to dzis dzien jamochlona mam:-( ex ja bym nie potrafila byc na utrzymaniu mojego tz bo u nas o pieniadze to jest klotnia nr 1:-D ale to ty musisz wiedziec czy wolisz sie uzerac z sedziom i ojcem czy liczyc na tz. Dobry pomysl poddala princeska zeby opiekowac sie drugim dzieckiem przy okazji twojego ![]() moje wlosy tez sa teraz beznadziejne, przyklap nawet po sprawdzonej intense repair mialam, nie wiem czy nie za blisko glowy dalam...albo za czesto proteiny...a chcialam zobaczyc czy przerwa w stosowaniu awokado i karite cos da i dupa, wczoraj nalozylam i dalej przyklap, a kupilam jedna na zapas odzywke;-) musze jeszcze te maske z garniera ale zielona kupic bo widzialam ostatnia sztuke w biedro
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2064 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny planuje zrobic sobie kapiel rozjasniajaca i mam pytania co do farby czy moglybyscie mi polecic jakas farbe w kolorze miodowego blondu chodzi mi o farby profesjonalne z gory dziekuje
|
![]() ![]() |
![]() |
#2065 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Na nic ostatnio nie mam czasu, kilka dni temu TŻ znowu wyjechał służbowo, a wiec znowu zupełnie same z małą musimy sobie radzic. Na dodatek kolejne zeby ida jej fatalnie, juz sie nie moge doczekac pełnego uzębienia ![]() ex- przykro mi z powodu alimentów.. ![]() ![]() Ja jestem "utrzymanką" Tżta ![]() ![]() mieszkaliśmy razem już przed moją ciąża, wtedy ja pracowałam (choc zarabiałam znacznie mniej ![]() ![]() ![]() ![]() Planuję isc do pracy, ale gdy mała będzie miała 3-4 latka. ![]() bunny- jeszcze Cię pomęczę ![]() ![]() ![]()
#2066 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zrob kiedy liste co ty masz do wloskow dobrego ![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bo mialam ta znizke -20%- i mam pumki na spacery z psem, i 2 pary szpilek- zeby bylo smiesznei jedne 36 drugie 37 ![]() ![]() ![]() 3 pary butow 200zl ![]() Cytat:
musisz miec jedynie 50% obecnosci... to tez mozna obejsc- dogadujac sie indywidualnie z nauczycielem- mowisz ze masz dziecko jestes sama bo maz w delegacjach, i pracujesz. ze potrzebujesz zawodu bla bla... musisz byc na zaliczeniach tylko tak naprawde. nauczyciele w takich szkolach ludziom bardzo pomagaja ![]() ja chodzilam na zajecia, tz prawie nie, bo pracowal czesto soboty... i wszystko zdalismy leb w łeb. nauczyciele ci nawet daja w takiej sytuacji fiszki i plany do tematyki zajec- musisz tylko skolowac notatki od kogos i sama w domu sie uczyc i uda sie ![]() nieobecnosc jest sprawdzana ale ![]()
![]() |
#2067 |
Magda ;)
|
Nove nawet nie wiedziałam o istnieniu takiej wiochy
![]() ![]() ![]() Lavia warto się przejść ![]() ![]() Bunny pokaż buciki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tak biore ten model co mi wychodzi z cm- zmierz sie ciasno w obwodzie pod biustem i luzno na wysokosci sutkow... i potem masz na stronie kingi taka wyszukiwarke wpisz swoje cm i ci dobiora indywidualnie ich rozmiar ![]() napisz jaki model cie kusi to podpowiem ci jak lezy, ale sugeruje na poczatek brac te o okraglych miseczkach ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2069 |
Wtajemniczenie
|
Moje włosy jednak nadal lubią Nivea Intense Repair
![]() ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2070 |
Magda ;)
|
Bunny no właśnie nie ma u mnie tego sklepu i chciałam kupić na all, tylko boję się trochę bez mierzenia
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:49.