|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4052 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mam nadzieję, że Wam się ułoży. facetom trzeba non stop tłuc wszystko do tych nie zawsze odpowiednio wypełnionych móżdżków i czasem coś zaskoczy... miejscowość czy nocleg już w jakiejś konkretnej? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4053 |
Zakorzenienie
|
i strasznie ale to strasznie-bardzo,bardzo ,bardzo zazdroszcze wszystkim dwu-trój ...jezycznym !!!
jakie to ułatwienie ,skutecznosci 100% pewnosc ze dziecko chwyci ...
![]() |
#4054 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
JA wkłądek na codzien używam-inaczej bym chodziła poplamiona cały czas,a na noc tetra pod bluzke-wkłądki nie dają rady, a w staniku w nocy przezywam męczarnie...Ktoś pisał,że po dłuższym karmieniu piersi mięknął, ja tam nadal jak nie karmie 4 godz i wiecej to sa kamienie... Kasia, adlaczego na weekend ma tylko 1 bodziaka;pzłóż reklamacje, prZecież w weekend sie wiecej imprezuje i brudzi ![]() śmieszny Oballa -ale twz łątwo złapać, a Milus słodki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4055 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie wiem, czy to po niej, ale Wojtek po kąpieli był bardzo pobudzony i miał problem z zaśnięciem - kofeina? Młodej mamie można! ![]() Cytat:
Ja też jestem głodna, a przed chwilą jadłam ![]() Kasia, Emilian jest bardzo, bardzo do Ciebie podobny!
![]() |
![]() |
#4056 | ||
Zakorzenienie
|
też o tym myślałam, ale jak zwykle wsiąkłam na wizażu
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Kasia, ja też mam 68, ale pod kolanem ![]() heh... a dalej tak dużo pracuje?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4058 | |||||
Rozeznanie
|
Hej
![]() trooskava nam pediatra wpisuję 30 % zniżki na pepti za 6 opakowań płacę 69 zł. ( tylko pierwsza recepta była na 100% ) Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#4059 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I w tej tabelce nie ma obwodu 88-92 ![]() Cytat:
![]() U nas też tak jest, raz Krzyś pije 10 minut, raz ze 3, a mleko jest jak było i na żadne zanikanie się nie zanosi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A Emilian jak zwykle boski! ![]()
![]() |
![]() |
#4060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
pod cycem mam 95cm a w 120 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() co do oballa - yhmm bylam w najwiekszym dziecemym sklepie w Bergen pokazalam foto jakie wygooglowalam .. i nie ma takich - no ale to tyz da sie zlapac i Milus przesyla ![]() ![]() ![]() ale kontury ust i uszy bd mial po tatusiu - no i ciemniejsza karnacje ![]() ze co POD KOLANEM ![]() ![]() dobra chyba 10 rogalikow starczy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4061 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kasia - 120 w cycu ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4062 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A on nie powie bo nie widzi nic złego w swoim zachowaniu. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() To fakt traci i ja mu to mówię ale nie dociera. Jest tak jak mówisz musi dorosnąć no i mały jak podrośnie to chyba będzie mu łatwiej nawiązać kontakt bo mnie się wydaje że on nie potrafi się maluszkiem zająć i już ale on twierdzi inaczej a nie robi nic... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja wcześniej aż tak się nie przejmowałam myślałam że potrzebuje czasu ale niestety czas leci a zmian nie ma. Mam nadzieję że doczekamy takiego dnia i coś się zmieni, życzę ci tego bo wiem że ty masz tyle trudniej że Kubuś wymaga sporo uwagi i opieki ![]() Dzięki dziewczyny za słowa wsparcia ![]() Jak tak czytam czasem posty gdzie piszecie że Tż kąpie, przewija albo obcina pazurki to jeszcze bardziej mnie to pogrąża bo mój nic z tych rzeczy nie zrobił... i to bardzo trudne ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4063 | ||||
Rozeznanie
|
słodziak
![]() Cytat:
![]() no i trzymaj się Kasiu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- nic zmykam spać, jutro rehabilitacja i ten okropny masaż na samą myśl chce mi się ryczeć ![]() jeśli chodzi o rozszerzenie diety to my musi jak najwcześniej, z uwagi na tą cofniętą żuchwę.
![]() |
![]() |
#4064 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak mój mąż bez problemu zostanie z małym jak potrzebuje ,sam z siebie nosi ,tuli i rozmawia -Roch sie tego domaga wręcz bo jak go widzi to cały "chodzi" i sie do niego śmieje,zaczepia słownie..... no i tz jest zakochany w Rochu -bardzo .Ale powiem Ci ze teraz dojrzał -przy 3 dziecku -Niny przez 3 miesiące nie brał na ręce i odmawiał przewinięcia. ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
J . N . R ![]() Edytowane przez nestelle Czas edycji: 2013-06-30 o 22:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4065 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja wymiarowa cyc 120 - pas 110 - bioderka (juz) 125 :P ![]() boshe no nuda upisalam mamie mega lista na nk ![]() ![]() Leonikowa ![]() ![]() haha paczajcie com wypatrzyla chyba sie skusze :P http://www.ebay.com/itm/Muscle-Man-W...item3f25e52ea8 Edytowane przez kasia86bgo Czas edycji: 2013-06-30 o 22:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4066 | ||||||||||||||
MBZ♥
|
![]() Cytat:
Też jestem zadowolona z wózka ![]() ![]() ojej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wolałabym żeby nie było wyjazdów jednak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam swojskie wyroby ![]() Cytat:
![]() Córcia też zadowolona ![]() Też tak gotuj modyfikując wedle uznania przepisy ![]() Cytat:
![]() Naprawdę ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mnie w ciąży odrzuciło od takiego jedzenia i do teraz to trzyma:/ Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I trzymam ![]() Nadwyrężyłam sobie nadgarstek:/ straszą mnie, jakimś zespołem cieśni nadgarstka i zabiegiem:/narazie smaruję maścią i zakładam opaskę. Oby minęło ![]() |
||||||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4067 |
Zakorzenienie
|
![]() Co jest laski?! Nie spać, zwiedzać!
![]() |
![]() |
#4068 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane!
Kasia - Nie mogę się napatrzeć na Milusia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Agateczka - trzymaj się kochana! ![]() --------------------------------- Ja zwariuje kiedyś z tym Miśki płaczem w nocy ![]() --------------------------------- Napiszę Wam jeszcze, że Miska tak już mnie rozpoznaje, że gdy wczoraj byliśmy u taty na imieninach i mama chciała ją uśpić to się wykręcała na rękach, piszczała, krzyczała, płakała co tylko!!! wzięłam ją ja i cisza w sekunde i śpi! zadziwia mnie to, że tak małe dziecko a tak czuje, że mama to mama ![]()
Na zawsze." Moje 55 cm szczęścia... ![]() Michalinka - ur. 12.02.2013r. Edytowane przez LiwkaO Czas edycji: 2013-07-01 o 06:48 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4069 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() Edytowane przez OtTakaJa Czas edycji: 2013-07-01 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4070 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moze być tylko miejscowość a moze być i nocleg ![]() no to cieszę się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4071 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmmmm jak się puszcza bułki ze śliny?;D ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4072 | ||
Zakorzenienie
|
Można, ja tak chodzę bardzo często
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja piję jedną a czasem nawet dwie dziennie i nie widzę żadnej zmiany u Filipka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
Liwka - bulki nie bułki w sensie bańki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4074 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#4075 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dobra będzie tych żali, mam nadzieję że niedługo mi przejdzie i będę w lepszym nastroju bo na razie łzy mi się cisną do oczu. A tak z innej beczki : Byłam w Biedronce i u mnie oballe nie przecenione ![]() ![]() ![]() Wiecie co wystraszyłam się kiedyś potwornie, bo wróciłam właśnie z tych zakupów rozbieram Małęgo zdjęłam czapeczkę patrzę a on ma ciemiączko lekko zapadnięte, boziu nie wiedziałam co robić, zapytałam dr. Google i na szczęście się uspokoiłam. Po jedzonku wszystko przeszło. Ale miałam stracha jak nie wiem ![]() Dzieńdoberek w ogóle ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4076 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój nie przewija nie kąpie nie obcina pazurków ale jak idę o fryzjera do kosmetyczki to z nią zostaje nawet nie muszę mu mówić bo jest oczywiste ja wychodzę on zostaje wtedy zmieni pieluchę, powozi, nakarmi i wszystko zrobi. jedynie zdziwił mnie kiedy mała się urodziła wziął ją na ręce i się nie bał gdzie nigdy wcześniej dzieciaczków nie tykał bo się bał. a małą ![]() ![]() Z czasem będzie lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle stwierdzam, że chyba cofam się w rozwoju a mój sposób wypowiadania woła o pomstę ![]() Miłego dzionka a ja zmykam prasować jak uda mi się przełożyć małą do kołyski i nie rozbudzić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4077 | ||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj mi sie śniło ze poiłam wodą smoka -ja mu podawałam butle z jednej strony a Doda z drugiej ![]() ![]() Kuba pojechał na półkolonie -dzisiaj na kręgle - był tak podekscytowany ze wstał przed 7 ![]() ![]() Cytat:
![]() a bodziak BO-SKI!!!! musze poszperac i takiego tez gdzies znalezc - aby tz wiedział ze nie trzeba codzien na siłce ćwiczyc -niektórzy sie tacy rodzą ![]() ![]() Cytat:
![]() o jakimwózku mówicie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#4078 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ojj to ja mojego też muszę pouczać, że się głośno przez tel. nie rozmawia jak jest dziecko ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4079 |
Zakorzenienie
|
kiedys czytałam nauk.art. ze nawet noworodek rozpoznaje mame po...zapachu i głosie .dlatego ja sie nie perfumuje na razie ... bo takie malenstwo sie we mnie wtuli i odpływa....
![]() |
#4080 | ||||||
MBZ♥
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() chyba od podnoszenia Roszpunki, prawą rękę zawsze miałam słabszą:/ cudne jest takie szukanie mamy czy taty ![]() Cytat:
![]() Tez bym się zlękła takiego ciemiączka ![]() U nas oballe też nieprzecenione. Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() o 7 wstawać w wakacje ![]() ![]() ![]() niestety aż tyle. Miało być pół roku ale się przedłużyło. Niemieliśmy na to wpływu:/ o quinny moodd. dziękuję ![]() Idę coś ogarniać bo Roszpunka szaleje ze spaniem ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:43.