|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#991 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
A ja juz sząłu dostaje ![]()
![]() |
#992 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.1
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#993 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A swędzi Cie dalej skóra?Poprzedni post napisano o 07:28 ----------[/SIZE] [/COLOR]A no i dzisiaj mam trochę lepszy humor, dzieki dziewczyny za wszystkie wczorajsze słowa ![]() ![]() ![]() Mama Tzta ostatnio z nim rozmawiała sam na sam ze musi o mnie dbac, bo inaczej mnie straci i chyba do niego dotarło.. byli sami w naszym (jeszcze) mieszkaniu i mówiła, ze ładne łóżeczko i w ogóle, a on jej włączył karuzelę i podobno mu się łzy w oczach zakręciły. A przy mnie taki twardziel ![]() Trzymam kciukasy zeby tak wlasnie było.Nas problemy zblizyły i wzmocniły i tego samego Wam zycze ![]() Cytat:
A u mnie na Śląsku byłam wielokrotnie w Auschwitz i Birkenau -tj. w Oświęcimiu i Oświęcimiu-Brzezince.... Te wycieczki mną wstrząsneły ale tez duzo nauczyły..... Tak.Spedze troche czasu ze skarbami bo ostatnio cos ich zaniedbałam bo zle sie czułam... ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- Ide na sniadanko,pozniej zajrze ![]() Surka ![]()
![]() |
#994 |
Wtajemniczenie
|
Rasha u mnie też mówią, że mały brzuszek i dziecko głodzę
![]()
#995 |
Raczkowanie
|
i przez to się zastanawiam skąd Ona ten rozmiar swój wytrzasnęła, przecież drożdży nie jadłam ostatnio...
![]()
#996 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Witam się z rana przy śniadanku jakże pysznym kanapki z białym twarogiem i warzywami a do tego micha świeżuteńkich truskawek z działki, Tż był z samego rana i mi narwał ![]() Od razu gratulują nowych tygodni ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ![]() A teraz ide poczytać was co tam od rana naskrobałyście. |
![]() ![]() |
![]() |
#997 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Co do obozow tez czytam, bylam tylko w Oswiecimiu w liceum i do tej pory pamietam to przerazenie. Moi dziadkowie byli wywiezieni do Niemiec ale wrocili szczesliwie. A co do uwrazliwiania sie na krzywde, by pamietac co czlowiek czlowiekowi to ja juz bardziej nie chce bo potem tv nie moge ogladac bo tu ten zrobil to, tam matka dziecko itd. Koszmar Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#998 |
Zakorzenienie
|
Rockyy: tak dokładnie ten... myślę, że jest wiele miejsc w Polsce, o których nie wiemy, że są i że warto pojechać i je zobaczyć. Ludzie teraz coraz bardziej kierują się poza granice, szukając tam pięknych i niesamowitych miejsc, zabytków, a u nas jest tyle ciekawych i równie niesamowitych, że życia chyba nie starczy, aby wszystkie je zobaczyć.
KAtarzynka: przyjemne śniadanko ![]() hm.. od wczoraj czuję się jakbym się dziabała przez kilka ostatnich dni non stop:P
#999 |
Zakorzenienie
|
czyli to musi być prawda
![]() Dziewczyny, które kupowały baldachim nad łóżeczko.. szyfon to dobry materiał? w sensie jeśli chodzi o jakość, utrzymanie w czystości, łatwe prasowanie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1000 |
Wtajemniczenie
|
cześć Kochane
![]() wybaczcie ale nie dam rady wszystkiego nadrabiać.. widziałam, że surka dalej nie urodziła Raptowna- gratulacje! Chciałabym pooglądać zdjęcia maluchów, bo teraz jestem na komputerze, ale w tym gąszczu nie znajdę Milenki, Tymusia, Lilo i Antosia... Zaraz wstawie coś do klubu, bo właśnie zgrywam ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1001 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
ELAINE a moze sie dziabalas co? Przyznaj sie :P
Jedna sprawa odpadla mi dopiero po 16-stym do zalatwienia wiec to juz Tz ogarnie. Spac mi sie chce. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1003 |
Zadomowienie
|
Fiazo
![]() ![]() Eveewe cc coraz bliżej i nie dziwi mnie, że kłębią Ci się w głowie takie myśli, jak to będzie. Bo faktycznie dwójka dzieci to już niezłe zamieszanie ![]() ![]() ![]() Kejt ![]() Enle mam nadzieję, że jakoś ogarniecie chaos, który niestety u Was zapanował. Dziewczyny napisały mnóstwo fajnych, mądrych rzeczy więc ja nie będę się powtarzać. Mam nadzieję, że szybko odnajdziesz/odnajdziecie spokój wewnętrzny, żeby móc się przygotować na to co teraz najważniejsze ![]() ![]() I chyba porodzik się szykuje?? ![]() Ewusia Tymuś jest przesłodki ![]() ![]() ![]() ![]() Oliath Lilo jest rozkoszna ![]() Neni to Wy w październiku ślubowaliście? spóźnione życzenia wszystkiego najpiękniejszego z okazji 9 miesięcznicy ślubu ![]() ![]() ![]() My z Tż też październikowe małżeństwo (ale z 2010r ![]() ![]() Tweed widzę, że Wy też gdzieś w trasie na weekend- mam nadzieję, że udany ![]() dzoan widzę, że Twój mąż tak samo zapracowany jak mój ... też nie mogę na mojego patrzeć, taki jest wymordowany, niedospany, on nawet w weekend rano się budzi i myśli, jak tu rozwiązać taki, a taki problem w pracy. Najgorsze jest to, że ogarnia teraz na raz 3 potężne sprawy, czyli stres x3 ![]() ![]() ![]() ![]() Samantha ale brzus pokaźny ![]() Rocky mam prośbę i pytanie zarazem - masz kaukaza - od małego szczeniaczka? Magdalenne ale porażka z tymi zwolnieniami przed Waszym ślubem ![]() Margoś u Was widzę jak zwykle - bezproblemowo ![]() Marionette ![]() Kiss ![]() cdn |
![]() ![]() |
![]() |
#1004 |
Zadomowienie
|
Barbara trzymam kciuki za szybki koniec remontu
![]() Agrafka ![]() lachryma namowiłaś mnie na film "Iluzja" ![]() Dotkaa ciągle z motorkiem w tyłku, ciągle lata gdzies po zakupach itp ![]() ![]() Malinka ale cudowna ta Wasza Milenka ![]() Elaine o już ze skierowaniem czekasz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kathe kciuki za zdany egzamin Iwona i na co Ty czekasz, rodzić ! ![]() Widziałam, że była mowa o KTG - ja na pierwszym prywatnym też dostałam pilota do wciskania, gdy mały się poruszy, a teraz idę na takie wypasione, gdzie samo ruchy zlicza ![]() paulinka ![]() ![]() ![]() domi super zdjęcia z imprezy i nawet sok z TYMBARKU był!!! ![]() stokrotka ja laktator kupiłam nowy z Aventu Natural ale po zakupie koleżanka zaproponowała mi swoją Medelę. Gdybym już nie kupiła to bym wzięła od niej. Jeśli laktator w dobrym stanie to czemu nie używany. Można wyparzyć bądź dokupić jakies końcówki tylko Skylie ![]() Teso również ![]() ![]() Jakierka to jeszcze tylko jutro i w końcu masz wolne ![]() moonlightdancer ![]() ita wszystkiego najlepszego! misiaczka 2 rozstępy to mało, nie przejmuj się ![]() Magolina fajny sen wczoraj miałaś, mały mobilny, że sam się odwracał ![]() SURKA ![]() ![]() ![]() katarzynkajg mnie też się ucho zatyka od dawna ![]() ![]() czarownica ja też pierwsze słyszę o zostawianiu ubranek w szpitalu dla innych dzieci. Jesli masz mało to zabieraj ze sobą swoje do domu, przecież nikt nie powie, że musisz zostawić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1005 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- Sammi..jak Ty pięknie nadrabiasz!!!! PS> Ciekawe jak tam Cynamonka!!! ??? potem jak się nie odezwie to ją zaatakuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1006 |
Wtajemniczenie
|
Katarzynka
![]()
#1007 |
Wtajemniczenie
|
Dobry
![]() Witam się przy owsiance ![]() Od razu gratuluję wszystkich nowo rozpoczętych tygodni ![]() Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty i oby rozkreciły się kolejne porody ![]() Widziałam że siurka jeszcze nie urodziła także moce kciuki kochana za Ciebie i Lilkę ![]() Raptowna gratulacje ![]() Ja dzisiaj nie mam nic w planach także opierdzielanko cały dzień ![]() Idę nadrabiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1008 |
Zakorzenienie
|
Odp: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013,cz.18
Nie moge sie walnac bo jak przyjedzie Tz z zebrania i mnie zobaczy w poscieli to mi sie natychmiast chlop rozleniwi :P
Musze dzialac to wezmie ze mnie przyklad. Dokupi cos jeszcze z ubranek dzisiaj i jakby co zostawie dla mam bez wyprawki do szpitala. Mam wrazenie ze moja kicia czuje te zmiany jakie sie szykuja. Moze ja wydzielam jakus zapach ciazowy bo ona strasznie sie do mnie tuli. Patrzy na mnie takim wzrokiem ze serce peka. Moze to strach przed odrzuceniem bo ona bardzo o mnie zazdrosna? SAMMI bardzo lubie te wloclawskie tereny. Wszystko dobrze mi sie tam kojarzy pewnie z racji ze rodzina stamtad fajna. Rzadko teraz tam jestesmy ale w tym roku na jesieni zrobimy mojej Mamie wycieczke razem z Malym. Niech Lokatorka rodzinka pozna. 2h w jedna strone to malo a nawet krocej jak sie zna skroty :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1009 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Enle usmiechałam się sama do siebie jak czytałam, że powolutku coś się układa. I że Tż się wzruszył przy karuzeli..nie ma co, kobiety są megasilne!!! Dziewczyny nadrabiałam 3 godziny, Fiazo poproszę do moich statystyk dopisać + 100 postów ![]() ![]() ![]() SURKA, SURKA, SURKA !!! Trzymam kciuuuuuuuki!!!!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1010 |
Zakorzenienie
|
Witamy się w 38 tygodniu
![]() ![]() Czy to już można rodzic i to jest w terminie??? ![]() ![]() Raptowana - gratulację!!!! Surka - 3 mam kciukasy dalej!! Komu kawusi????? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1011 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Muszę Cię pochwalić za nadrabianie.. ![]() ![]() ![]() A co do mężów, to ostatnio zdałam sobie sprawę, że mój nie będzie mógł wziąć sobie jakiegoś urlopiku 2tygodniowego tatusiowego czy ojcowskiego.. bo sam sobie prezesem i pracownikiem jest i żebyśmy zarabiali musi pracować .. uroki działalności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1012 | |||
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Dobra noc dzisiaj, chociaż obudził mnie jeden poważny skurcz.... Poza tym cisza ![]() No i jakieś przeziębienie mnie łapać zaczyna, więc witaminki pójdą w ruch. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytując mojego szefa "z małżeństwem wiążą się dzieci, więc proszę nie traktować naszych rozmów zobowiązująco". A u TŻ to był przypadek - akurat robili redukcję pracowników, zwolnili 20 osób, a on pracował tam niecały rok.
![]() |
#1013 |
Zakorzenienie
|
MAGOLINKA a sie opierdzielankuj. Co se bedziesz zalowac :P
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1014 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Anulka - ![]() Kalisto - Zdrówka ci życzymy ![]() Enleve - mam nadzieje że ten kryzys was wzmocni i wszystko się poukłada po dobrej myśli U mnie też niestety kryzys, Tż zgłupiał dosłownie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1015 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Skurcze łapią,czop odchodzi..Tu szykuje się porodzik!Mamusie VII-VIII 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1016 | |||||
Konto usunięte
|
Hello!!
Piękne słonko za oknem, pranie wystawione, potem trochę poprasuje ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a siedzieć cały czas na strychu i czekać na spiski mi się nie uśmiecha ![]() Ona zreszta często siak na zewnątrz więc w ogóle... ![]() Cytat:
Może to na tle nerwowym... Niektóre przypadki tak maja... Oba koty sąsiadki co się im wyleczy sierść to sobie ja ponownie wyrywają ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Surka - i jak się czujesz? Już po? She - Marika śliczna ![]() Czarownica, elaine - mi temat obozów tez jest dosyć "bliski" ... Byliśmy w Stuthoff jak byłam w poprzedniej ciazy... Mocne przeżycie ... zwłaszcza widząc obok piękny dom komendanta obozu... Stara piekna willa z zielonymi okiennicami i pięknym ogrodem. .. Edytowane przez 993cbb8736fd7ff43d80e12db3e1b3b563c869fb_62bf7e975b609 Czas edycji: 2013-07-01 o 08:25 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1017 |
Zakorzenienie
|
kooocurkugratuluję bardzo poważnego już tygodnia
![]() A mój kocur mnie rano zdenerwował.. musiałam 3 razy dywanik w przedpokoju przesuwać i poprawiać, bo ten po kupsku takiego speeda dostał, że mi go non stop przestawiał.. drałował w miejscu jak struś pędziwiatr, a dywanik jak nie w jedną to w drugą stronę przesunięty.. gnojek mały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1018 | |
Zadomowienie
|
![]() Jak skończyłam to se pomyślałam po co mnie to ![]() Cytat:
![]() No fajne są te tereny, mnóstwo lasów, jezior. My z Tż chcemy tam wrócić na stałe za ok 5-6 lat ![]() ![]() Co do kici - ja jestem pewna na 1000%, że zwierzęta wyczuwają zmiany zapachu, stężenie hormonów i zmiany ich poziomu w ciele człowieka. A koty to już z całą pewnością ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1019 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam to samo z moim psem. Tuli się jak nigdy, patrzy na mnie dziwnym wzrokiem ![]() Myślisz, ze zwierzaki czują, że coś się dzieje?? Cytat:
Eeee czekam na poniedziałek, jak wróci mój lekarz z urlopu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1020 |
Zakorzenienie
|
TESO no to z kuweta problem...
A sen...kurcze jak w filmie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:55.